Solarfall

6:54

Tälläinen teos tällä kertaa, pitkän tauon jälkeen osoitetaan elonmerkkejä.. :)

9.57   2250 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
unikoi 06.01.2007
okei, tää on nyt soinut mulla kohtuu-useasti, joten päätinpä tulla tänne toteamaan että tuotannon pienistä puutteista huolimatta biisi on alkanut maistumaan erittäin hyvältä. Näinpä läiskäsen polttomerkin kylkeen, joka on noussut numeron verran viime arvioinnistani. *läiskis*
0   +1 +2
 
10
Johannes_abc 03.01.2007
Tää on kyllä todella hyvä. Piti ihan pariin kertaan kuunnella. Rummut ja basso toimii, samoin melodiat. Täytyy kyllä fanittaa, sen verran hyvältä kuulosti :P
0   +1 +2
 
9
unikoi 05.12.2006
Maalailevaa ja rokkaavaa, varma yhdistelmä. Soundeissa olis vielä hiomista, basari on miksattu jotenki oudosti, kuulostaa tuhnulta ja ontolta (vertaa cj stone-basari), ihan ku olisit levittäny sen stereokuvaa tai leikannu alataajuuksia/kompressoinu liia rankalla kädellä. Haikkoihin kaipailis inan diskanttia enemmän. Muuten biisi onkin ihan kelpo poljento, mukavia padeja, karkkisynaa nykytrancelle uskollisesti ja erittäin kivoja filtteröintejä ja rytmiikoita. Bassolinja toimii. Ei mikää erinomaisesti tuotettu tai erinomainen viisu, mutta ehdottomasti hyvä. Pointsit nousis uudelleemiksauksen myötä. Näin se on 8
0   +1 +2
 
Aurisgale 03.12.2006
Vou! Mahtavat soundit alussa, jopa omaperäisen kuuloisetkin. Vokaalit sopivat hyvin mukaan ja saavat hyvän vivahteen. Tämä jos joku saa pään nyökyttämään. Bassolinja on rautaa ja biisissä on aivan mahtava nytkyttävä fiilis.

En keksi biisistä muuta huonoa sanottavaa, kuin on mennyt hiukan miksauksen kanssa tukkoon... (pomppii hiukan tukossa ja melodian tila-efekti on hiukan liian kaikuinen) siitä vain ei osaa valittaa, kun muuten biisi on helvetin hyvä!!!

Tämä kelpaisi vaikka minne... Rumpukomppi on koukuttava ja bassolinja nannaa... Tämä jää soittoon.
0   +1 +2
 
10
Sky Gate 25.10.2006
Erittäin tanssittavaa, tuotantopuoli hallussa. Tekijän ammattitaito kuuluu siinä että hitsin tuhti paketti soundeja on saatu miksattua samaan pakettiin ihan tosta vaan. Meno on kovaa, tanssilattia täyteen vaan. Hmm..mielenkiintoinen nostatus kivoilla brass-soundeilla ja matalalta möyrivä basso josta päästään taas takaisin hytkyttelyyn. Kyllä kelpaa, erottuu kyllä edukseen Mikserin tusina-trancesta tämä kipale :) Keep on doing the good work.
0   +1 +2
 
-Juha- 28.09.2006
Hieno synkkä ja melankolinen meno! Raskaat hihatit sopivat hyvin sekaan ja muutenkin soundit hyvässä kunnossa. Biisin tunnelma, jos ei tuota synkintä menoa oteta mukaan, kuullostaa paljonkin edelliseltä biisiltä. Ei se mikään hirmu huono asia kuitenkaan ole. Pitää vielä mainita, että nuo filtteröinti/phaser kikat kuullostaa oikein hyviltä. Jeps, hieno biisi!
0   +1 +2
 
10
DJ Smash 23.09.2006
Kivan odottava ja mielenkiintoinen alku :) Kiksu potkii ja kivasti alusta asti meininkiä taustalla :) Monin tasoin on omalaatuista ja hyvää saundia, kivoja efektejä jne. Ja tempo kruunaa kaiken :) Pakko vielä mainita että äänimaailma on kieltämmättä käsittämättömän monipuolinen ja hyvin toteutettu. Siis kappaleen tunnalma sopisi hyvin johonkin kunnon progebileisiin. Hiljainen kohta on helpotus ainoastaan siksi että innokkaat bielttäjät saavat edes hetken levätä :) Kivat stringit ja nostatus kuulostaa hyvältä. Ihan kuin osa potkusta katoaisi tuossa nostatuksen jälkeen, mutta meno ei missään niemssä ole silti heikkoa. Ei siinä mitään, mahtava kappale :)
0   +1 +2
 
10
Holmström 21.09.2006
Biisin alku hyvin otettu haltuun... Suoraan sisään asiaan mitään ihmeempää häsläämättä. Lähdettiin kyytiin ja todella kovaa.

Tekijä ei ole jättänyt kylmäksi... Valtavalla äänimaailman käytöllä sekä energialla toteutettua matkaa suoraan trancen moninaiseen maailmaan. Maailmaan jossa tällä erittäin persoonallisella tyylillä tehdyllä äänimatkalla mielentajunta on tulossa hillittömälle klubille... valot, kyseisen biisin ääni, ihmiset, kaikki mitä hyvään huipputunnelmaan saadaan aikaan... hillitön fiilis...

Lahjakkuus... tekijä on lahjakas, jos pitäisi jotain pientä fixausta tehdä, sen tekee tuotantoryhmä, ei itse artisti, ei tarvitse tehdä viimeisenpäälle säädettyä vaan tällä huippuidealla toteutettu viedään jatkojalostukseen ja annetaan taiteilijan luoda näitä loistavia ideoita äänimaailmaksi.

Biisiä voitaisiin jatkaa, voitaisiin lyhentää, voitaisiin ajaa pidemmällä lopetuksella jne jne... Mutta...

Huippumatskuu :)
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 16.09.2006
Mukavan tunnelmallisesti startataan, tykkään hemmetisti kaikista noista tech-soundeista, tulee vähän tehdasmainen fiilis. Kaiutettu vokaalihan on tietysti myös loistava tässä. Tässä vaiheessa kuulostaa enemmänkin technolta kuin progressiiviselta trancelta, tai ehkäpä näiden hybridiltä.

Rummut toimivat loistavasti, ehkä basari voisi olla pari prosenttia kovemmalla, mutta se ei ole välttämätöntä. Näissä sun biiseissä on välillä ollut liikaa täytettä mikä on tehnyt biisistä hieman sekavan, mutta nyt ainakin pääosin pysytään selvemmillä vesillä, vaikka tavaraa selvästi riittääkin.

Melodiat hienoja, basson mennessä matalalle kuulostaa vähän kehnolta. Tässä ei oikeastaan ole mitään yksittäistä koukkua, mutta nuo melodiat yhdessä tekevät tästä melkoisen kiinnostavan kuuloisen kappaleen. Hienoa työtä taas, pieni viimeistely tästä mielestäni puuttuu, mutta silti junnaa hyvin eteenpäin.
0   +1 +2
 
10
karez 14.09.2006
Ei näin aamusta pää toimi tarpeeksi että sais jotain viksua kommentia aikaseks, mutta täytyy sanoa että pitkästä aikaa jotain erilaista kuulee mikseristä fanituslistalta. Todella hyvä suoritus ja varmasti kuuntelen vielä kolmannen kerran peräkkäin.. LISÄÄ TÄMMÖSTÄ!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat