Walk towards light

3:03

Suoraviivainen biisi, jossa pop-melodiat kohtaavat loivasti progressiivisen soitannan - kommenttien pohjalta miksausta täydennetty tähän versioon, kiitokset hyvästä palautteesta jo nyt!

Sanoitusten puolella ollaan ensiaputilanteessa, jossa autettava on enemmän tai vähemmän tolkku pihalla ja auttajat koittavat saada tuota onnettomuuden kohdetta pidettyä hengissä. Tuo meriselitykseksi jos joku ihmettelee miksi sanoituksissa poukkoillaan minä-muodosta sujuvasti muihin kuvioihin niin eräänlaista dialogiahan tuossa käydään :)

WALK TOWARDS LIGHT
===================
What is this place and who are you
Why are you touching me?
All that blood in your hands and you're saying: "Listen to me"

"Don't panic, don't give up, there's still much to do"

"Walk towards light - come back from where you've tried to go
Walk towards light - let me help you out of cold"

"Don't panic, Don't give up!"

All my life I've feared this day - my life is leaving me
Shards of glass around me - could someone help me!

"Walk towards light - come back from where you've tried to go
Walk towards light - let me help you out of cold"

"Get a grip from your life, Don't give up!
Get a grip, it's not your time!"

"Walk towards light - come back from where you've tried to go
Walk towards light - let me help you out of cold"

8.43   331 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
IzirAtig 21.09.2011
Kaikinpuolin kunnon biisi. Suoraviivasuuden hajottaminen ehkä olis hajottanu tarinaa.. Jos lyriikoita ja selitystä tuossa ei olis ni olisin kaivannu väliosia tai jotain bee osia.
0   +1 +2
 
9
Leks| 20.09.2011
Hyvä suoraviivainen kappale. Parhaimmistoa tänä iltana kuulemistani kappaleista täällä. Myöskin proge oli jätetty muulle kappaleelle tarpeeksi yksinkertaiseen muotoon, sopi tuonne väliin erittäin hyvin. Lauluun hieman enemmän asennetta aika ajoin ja radioon.
0   +1 +2
 
9
Jamsteri 20.09.2011
Tuollainen vähän levoton meininki sopii noiden sanoitusten yhteyteen kuin nenä päähän. Sävellystyö luo tunnelman, jonka sanoitukset vaativat ja sanoitukset vahvistavat melodioita ja taustoja entisestäänkin. Laulu ehkä voisi olla välillä hieman yllätyksellisempi, mutta toisaalta se toimii myös tuollaisena pirun hyvin. Suvantokohdat biisissä luovat vauhdikkaammille pätkille sopivaa kontrastia. Jokin kertosäkeessä muistuttaa System of a down:sta, voi olla ehkä laulajan ääni. Pirskatti, tälle on kyllä pakkko antaa numerokin kun tykkäsin tästä niin paljon.
0   +1 +2
 
9
JohnSalute 17.09.2011
Heti ekan sekunnin kohdalla tajusin että "vittu tää toimii!" Tossa kertsissä ehkä vähän korostuu liikaa se että teillä ei oo kuitenkaan ihan kymppi-soundit. Mutta biisinä tää on törkysen hyvä!
0   +1 +2
 
LunaS 13.09.2011
aikas tykki biisi, tosin tuntuu että sovituksessa biisiin on tungettu vähän liikaakin tavaraa, ja menee koko biisi vähän tukkoiseksi. Kyllä tätä kelpaa kuunnella kuitenkin. :)
0   +1 +2
 
Holic 12.09.2011
Diggailin tuota Dont pani, Dont give up -kohtausta aika huolella. Kovasti on mukavan kuuloista musisointia ja varsinkin rumpalin fillit tuovat iloista loistoa kappaleeseen. Hiukan oli monimuotoista näin yhdellä kerralla avautuvaksi, joten muutama lisäkuuntelu olisi varmasti paikallaan. Hyvvää jatkoa ja rök on.
0   +1 +2
 
9
rene 09.09.2011
Miksaus on tasapainoinen ja soitto todella hienosti tasapainossa. Laulumelodia on jotenkin hieman omituinen ja vailla suuntaa. Biisi vie ehkä enemmänkin laulua, kun toisinpäin. Laulussa pitäisi olla sitä koukkua ja linjakkuutta, joka nostaa tämän biisin parhaaseen A-luokkaan. Pinnat soitosta ja miksauksesta.
0   +1 +2
 
9
Juise6-0 08.09.2011
Hyvä biisi. Hengästyttävä tempo on just hyvä, kannuttajalle pisteet, fillitkin on sopivan napakoita eikä liian kikkailevia. Kertsin teksti on hyvä, tosta get a grip, it´s not your time - pätkästä en oikein digannut... Don´t panic-pätkät taas toimii.
0   +1 +2
 
5
Amusia 04.09.2011
Ihan kiva biisi, ei oikein jääny mitään mieleen.
0   +1 +2
 
9
Soundcraft 03.09.2011
Alku on aivan huikea! Laulu sais olla ehkä melodisempaa, mutta muuten homma toimii!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4 5