Qrona Phlares

40Hz | 22.01.2008 | Soundtrack
12:22

Nyt se on niikuin mä sen kelasin.
masterointi: Ph100
Ku genre valikko on nii suppee ettei sielt löydy siis täät ..." A way
down below deep shit undergroundia...", ni piti sit valkkaa toi.
Pömpöösin makune laibeli.
Ja jos su vermeet pääsee alle 40Hz ni good for you. Happy landings.
...ja edellee o alus liki 10s tyhjää sillä kaikki alkaa hiljaisuudesta.

9.67   636 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 314472 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

pommikaitsu 05.07.2008
diggeridoosta diggaan.
soundi on niin persoonallinen että voi mummon munat.
missä tätä on käytetty ?
vai onko jäänyt mikserin kätköihin...
0   +1 +2
 
10
Allright... Erittäin mahtavaa täytyy sanoa... Kuuntelin tämän oikein ajatuksella ja pitelin silmiä kiinni ja nautin pelkästään, elikkä jätän rakentavan kommentin joillekkin muille, toisaalta biisi on suurimmilta osin aikas abstrakti jotenka turha kait sitä rakentavaa kommenttia on etsiä ja kituuttaa... Biisi on siis suurimmilta osin abstrakti, mutta muutamissa kohdissa biisi nousee jopa uhkaavaksi ja itseni mielestä tämä biisi tietyllä tavalla muistuttaa shamanistisia rituaaleja ja transsi tiloja... Aika pitkälle austraaliaan tämän biisin kanssa lentää keskellä diggeridoita tekemään jotain rituaalia... Kaunista....
0   +1 +2
 
9
Abasso 25.03.2008
Sepä siinä ku vermeet ei oikein siihen neljäänkymppiin yllä.Menee ehkä vähän senkin takia tää taidenautinto ohi.Muuten kyllä pidän kappaleen aaltoilevista alataajuuksista.Ja joku munninharppu tai vastaavaa vielä seassa tuo lisärauhallisuutta biisiin.Tätä pitäs kuunnella tilassa jossa vaan makaa jossain ja haluu rauhottuu.12 minuuttiin on tällä tavalla ringin kautta aika haaste kuunneltavaks.Hieno teos kuitenkin.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 17.03.2008
Suorastaan loistava biisi rentoutumiseen!! Matalat väreilyt saavat jokaisen lihaksen irtautumaan jännitystiloista. Tätä biisiä täytyy kuunnella myös lihaksilla ei pelkästään korvilla. Suorastaan mahtava teos joka lennähtää suoraan minun arvomaailmassani mikserin parhaiden biisien joukkoon. Biisin pehmeä aaltomaisuus saa mielen levolliseksi ja hyvänolon tunne valtaa koko kehon!! Loistavaa!!
0   +1 +2
 
Paronie 22.02.2008
Olihan siinä tunnelmaa kerrakseen joo. Kyl ainaki meittin vehkeillä luulis kaikki oleellinen kuuluvan ja mukavasti tuolta alapäästä kutkuttaakin. Joo leffamussiikkiahan tämä vähä niinkujoo. jatkakaa...
0   +1 +2
 
Zoidberg 18.02.2008
Nyt ei kyl pääse kaiuttimet noin alhaalle. Sori en kuule juuri mitään!
0   +1 +2
 
Begemot 17.02.2008
Mun vermeet ei vissiin päässyt sitten, aika hiljasta on alkupuolella biisiä:). Itseasiassa läppärin kajareista ei kuulunut juuri mitään koko biisin ajan. Onhan tauot tärkeä osa musaa, mutta onko hiljaisuus musiikkia. Ehkä tämä on lähempänä filosofiaa kuin musaa. Lennonilla oli muistaakseni kappale "kahden minuutin hiljaisuus" ja klassissa musiikissa on teos joku koostuu vain yleisen hälinästä kun orkesteri on hiljaa.

No oikei eihän tämä nyt aivan hiljaisuutta ollut, kyllä sieltä jotain pihinää kuului:).
0   +1 +2
 
maestroxxx 07.02.2008
Melko matalia passoja, perkule. Naapurit tykkää, kun amalgaamit pyrkivät suusta ulos poskien läpi. Eihän siinä sen kummempia.
0   +1 +2
 
JM 01.02.2008
Alku lupaa kyllä paljon. Nouseeko tämä elämää suuremmakn dronen myötä joksikin maailman alapuoliseksi äänitaideteokseksi vai mennäänkö ihan maan pinnan tunnelmilla. Tässä on vahva pohja ikäänkuin minkä päällä äänellisesti liikutaan. Täytyy kyllä mainita, että vaikka ääni onkin hienoa kununeltavaa, niin vähäsen pitkältä jotkut osat tuntuu. Toisaalta varmaan juuri siksi jokainen muutos onkin loistavaa ääni-draamaa. Tykkään tuosta, kun basso hieman nousee. Se saa kuulokkeet resonoimaan ja tekee sellaisen kalloa poraavan saundin ja tunteen, kiva. Seitsemän minuutin jälkeen tuleva juttu on ovela. Lennettiinkö ytässä nyt ikäänkuin teoksen ulkopuolelle tuijottamaan kutistuvaa jotain. Vaan sitten se nousee taas takaisin sisältä päin, joten oliko se teos itsensä sisällä kutistuneena välillä?

Oho, se loppu jo, olipas hypnoottinen tuo loppuosio. mutta mihin mihin ihmeeseen tultiin,?

Joo, kyllä minä tästä ääimatkasta pidin.
0   +1 +2
 
Black Dog 30.01.2008
Kommenttiringistä löytyy teoksia, jotka laittavat kuulijansa koetukselle. Ensimmäinen mielleyhtymä kirkonkelloista ja harakan rääkymisestä oli Pink Floyd. Pitkä kahdentoista minuutin erilaisten äänien ja tunnelmien maailma vaatii tiettyä fiilistä jossa siihen voi uppoutua. Erikoinen, haastava teos.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2