Sunlight (Soundseekers Radio Edit)

1986 | 16.05.2004 | Breakbeat
3:36

[Soudseekers Lush Breaks Mix]
Oikein kiva levollinen meininki, ei kuitenkaan chill, 127bpm.

9.20   6060 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Hoozk 08.03.2008
hei kaunista breikkii! hyvä kun on monipuolinen soundi- ja soitinvarasto!
0   +1 +2
 
10
Tuukka 25.02.2006
Tykkään tästä kappaleesta ja tää löytyy myös mun soittolistalla. Loistavia tollaset pad-soittimet!
0   +1 +2
 
JamesMercy 05.08.2005
Tuo päämelodia on kyllä kaunis, soundissa voisi olla ehkä vielä aavistus kirkkautta ja kenties vähän reverbiä, mutta sävelkulku on mainio. Muutenkin hyviä melodioita löytyy rutkasti, myös nuo junnaavat ja ei-junnaavat viulut toimivat mallikkaasti. Rumpuun ehdin jo hieman tuskastua, kun se lähestulkoon biisin läpi junnasi samaa looppia. Onneksi loppupuolella saatiin edes pienoista vaihtelua. Enemmän räimettä ja räkäisyyttä niihin kaipaisin. Hyviä melodisia ideoita ja soundejakin tässä kuitenkin on. Kokonaisuus on makuuni vähän turhan mainstreamia perustavaraa, pientä särmää olisin mieluusti nähnyt. Toimivaa silti, miellyttävää, joskin helppoa kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
sar-a 07.01.2005
kivaa chillailumusaa:>>
0   +1 +2
 
sakke-makke 08.12.2004
Pitkälle Orbitalin 2000-luvun tuoreemman materiaalin kuuloista breikkailua. Way Out West paistaa tästä myös jossain määrin läpi.. mutta kyllä tässä on todella paljon enemmän Orbitalin erään biisin meininkiä..piru kun nyt vaan muistais mikä se biisi olikaan.. nooh, naisvokaalit tästä puuttuu suhteessa siihen. Mutta nyt itse biisiin :

Piano luo kauniisti tunnelmaa ja padit ovat ihan nättejä. Erittäin sunset-meininkiä lounge-puolelle jammailtavaksi. Biitti saa paljon miinusta sillä snare kuulostaa erittäin huonolta, rosoiselta ja liian voimakkaana iskevältä. Biittien kohotukset ja rakentelut ovat hyvin wayoutwest-mäisiä, mutta ovat kaikkea muuta kuin yhtä nättejä ja pehmoisia kuin em. duolla. Lisäksi komppiin olisi voinut tehdä paljon enemmän variaatioita, nyt oli vähän turhan suoraviivasta lush-menoa. Neljän tahdin loppuun esimerkiksi pieni backbeat tai jotain.. Vähän sellainen hiomaton timantti tästä jäi vielä käteen.

Summa summarum : Hieno sävellys/sovitus, joskin tän tyylisen biisin olisi voinut toivoa paljon pidempänäkin video edit- loungeiluna, tyyliin 11 minuuttia chillailua :D ). Pianon/padien+efektien miksaus kiitettävän pehmeää luokkaa. Kompit ja rumpusoundien valinnat laskevat arvosanaa, jostain syystä tuo snare-valinta ärsyttää kummasti, ja muiltakin osin rummut ovat pelkästään tyydyttävää tasoa. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa, ja mikäli laatu aavistuksen tiukkenee jatkossa niin fanitus on lähellä.

En anna arvosanaa tälle, sillä tässä on tunnelmallisesti ysin arvoista tavaraa, mutta em. "epäkohdat" vetävät loppuarvosanaa 7-8 suuntaan, joten liian paha paikka antaa täysin objektiivista arvosanaa. Kommenttini siis puhukoon arvosana puolesta. Semi-good work anyway.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 31.03.2005
Bum bum bumtsi bum, positiivis sävyinen dise biisi. Uppoo minun makuuni. Kiva rento fiilari kauniit melodiat ja mukavat rytmitykset.
0   +1 +2
 
9
GoGis 29.10.2004
Tosi hyvä biisi.. Pianost tykkäsin eniten :) Jatka samaa tahtii!
0   +1 +2
 
8
Kissimirri 14.08.2004
mä voisin kuunnella tätäkin lenkillä tulee juoksemiseen mukavan letkee meininki ja kun ei ole sanoja niin ei mene jalatkaan sekaisin niin ei kompastu..., noh enivei pidin kovasti olen myöskin sitä mieltä että ehkä rummut olis saanut olla enemmän taustalla, mutta nehän oli aikas loistavat niin mikäs niitä kuunnellessa.. kyllä tämäkin putoo vaikka rokki mimmejä ollaankin. ;0)
0   +1 +2
 
9
TerQue 26.06.2004
Musiikkityyli ei oikeen kolahda mutta erittäin loistavasti toteutettua omassa tyylilajissaan... Rauhoittaa mukavasti ku päätä meinää särkee näin juhannuksen ja kaljakorillisen jälkeen..
0   +1 +2
 
9
Lra 20.06.2004
empä mä osaa oikein sanoa muuta ku et tää on hyvää! en oo tälläsestä musiikista mitää mut kyl mä tätä voisin silti kuunnella..tää oli vähä pirteempi sellanen ilmava fiilis tuli!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat