Reflections

1986 | 29.04.2005 | House
3:54
9.25   2758 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=128212
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
onoFFF 31.08.2007
Melodia on aivan huippu. Kickiin vois tosiaan hiukan enemmän vahvuutta, bassot on ihan hyvät tuollaisenaan. Pidin kappaleesta kyllä. Jatka samaan malliin.
0   +1 +2
 
10
flaa 16.05.2006
House soimaan ja housut jalkaan, nyt lähetää biitsille. Just semmosta ihanaa kesäistä housua josta tykkään. Ei voi tulla ku hyvälle mielelle. Täydelliset melodiat ja kappalerakenne.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 04.05.2006
Biisissä hyviä melodioita ja se popittaa kivasti. Kokonaisuus pysyy kivasti kasassa ja soundit hyvät!
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 06.05.2005
Mukavasti lähtee biisi liikkeelle, vähän sellainen odottava tunnelma. Bassolinja vaihtaa hyvin korkeutta ja luo hyvän fiiliksen tuon melodian kanssa. Rummut hyvässä kunnossa, ainoa hieman negatiivinen asia on basarin tehottomuus, elikkä hiukan lisätehoa voisi olla. Muuten rumpupuoli on mukavan groovia. Melodioista pidän juuri tuosta squaren tapaisesta tilutuksesta. Bassolinjakin toimii tuossa mukavasti mitä alussa jo mainitsin. Soundeja voisi ehkä hiukan parannella niin tästä tulisi vieläkin kovempi biisi. Rakenne toimii, eipä siinä moitittavaa löydy. Efektejä voisi olla muutama lisää. Jees, kyllähän tässä mukavaa tunnelmaa on, sounditkin pääosin kunnossa. Ei ehkä kuitenkaan yllä ihan kiitettävälle tasolle, mutta mukava biisihän tämä silti on. 8+
0   +1 +2
 
9
heicky 05.05.2005
nii ja bassoa pehmeemmäks..
:P
0   +1 +2
 
9
heicky 05.05.2005
ei prkele että muuten hyvä mutta yritä saaha kickiin lisää potkua.. sitte tulee kyllä kymppi
0   +1 +2
 
9
cj.6 30.04.2005
aika groovaava biisi tää on...hyvät rummut ja kaikki muut äänet...hyvä biisi
0   +1 +2
 
8
Bemary 30.04.2005
Niin ja pieni lisäys joka juuri unohtui: bassoa olisi voinut käyttää runsaammalla kädellä. Toisi vielä rutkasti lisää energiaa lopputulokseen... Hyvässä biisissä ei voi koskaan olla liikaa bassoa ;)
0   +1 +2
 
8
Bemary 30.04.2005
Tätä o ny tänää tullu kuunneltua useampaan, yli kymmeneen otteeseen ku aattelin et keksisin jotain erittäin syvällistä sanottavaa iskostettuani sävelet tajuntaani. Pahaksi onnekseni e kuiteskaa tällä hetkellä saa ajatuksia kovinkaa hyvään järjestykseen. Yritän silti parhaani x)
Monipuolisuudellaan tää ei välttämättä loista. Toistaa itseään, ja siitä yleensä sakotan. Jostain kumman syystä tähän o silti vangittu hurjan keväinen fiilis. Iloinen. Sellainen, joka ei välttämättä vaadikaan sitä suurta muutosta juoneensa. Se riittää, ku hyppää mukaan, antaa sävelten kuljettaa ja lähtee kävelemään luontoon polulle, jonka reunoilla koivut puhkeavat hiirenkorville auringon helliessä lenkkeilijää. Tästä tulee yksinkertaisesti hyvälle tuulelle, ja sitä tää vuodenaika edustaakin: iloa ja uusia mahdollisuuksia.
Pituus o sopivan näpsäkkä. Tiivis paketti. Juuri sopiva.
0   +1 +2
 
9
Frostbite 29.04.2005
Voi hitsi, että on hyvä biisi. Rennolla sykkeellä kulkeva kappale, jossa kaikki osa-alueet toimii. Rummut jauhaa tasaisen rauhallisesti ja vamasti. Basslinessä on mukavan rauhallinen sointu ja melodiat hivelevät korvia upeudellaan. Tätä kyllä kelpaa kuunnella autossa/ihan missä tahansa näin kesäisin.

Ainoat miinukset tulevat masteroinnista. Bassoa on niin turkasen vähän. Se tekisi viimeisen silauksen tämän kappaleen olemukselle.

Lisäksi minua vähän imetyttää 2:30 kohdalla oleva laskeutuminen, jossa ujeltava syna lopettaa soimisen . Sama 2:45 kohdalla kun kappaleen melodia loppuu kuin seinään. 3:15 kohdalla taas pistetään kaikki menemään yhtäkkiä. Ja viimeisenä silauksena kappaleen loppu. Aivan kuin kappale lopetettaisiin täydestä vauhdista.

Kaikenkaikkiaan tässä kappaleessa on paljon potentiaalia. Vähän biisiä venyttämällä ja kyseiset kappaleen rakenteelliset ongelmat kun ratkaistaisiin sulavimmiksi ja kaikkein lopuksi uudelleenmasterointi, niin varma kesähitti olisi valmis! Tästä on hyvä jatkaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta