Lääke

149µg | 09.12.2008 | Electro-Industrial
6:32
7.60   919 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=359264
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
cuckaracha 19.05.2010
Siistiin kuuloista suomi-induilua, tässä on jopa ideaa. Synasoundit pörinöineen ja valittavine liideineen kuulostavat lievästi sanottuna helvetin hienoilta, rumpujen märkä soundi tuntuu olevan omiaan muuhun äänimaailmaan, vaikka basari tarvitsisi sitä kuuluisaa alapäätä.

Lisää!
0   +1 +2
 
9
Lihis- 10.12.2008
Yeah, hyvät soundit ja tuotanto kohdallaan, kelpo melodioita ja sopivaa kliseiden käyttöä, tosin laulussa olisi hieman parantamisen varaa. Glitchauttelut sun muu toimivat kivasti laulussa, mutta henkilökohtaisesti olisin laittanut vähemmän kaikua. Vokaaleista saa todella hyvin selvää, mutta mahdollisesti soundin kustannuksella, jää vähän ohkaiseksi.

Soundit ovat kivan omaperäisiä, mutta virveli on ehkä vähän löysä makuuni. Mukavan ahdistava tunnelma, tulee kivasti kylmiä väreitä parissa paikassa. Tykkään varsinkin siitä kuinka se toinen bassosoundi muistuttaa sopivasti kitaraa, niin että siitä aluksi hämmentyy :D

Loistava ensimmäiseksi biisiksi, tämän eteen on selvästi nähty ihan oikeasti vaivaa. Kannattaa jatkaa, lupausta on paljon.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta

!