Jealous woman quartet

1.0 Tappi | 11.06.2004 | Live
11:40
9.50   1639 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
kudusai 11.06.2004
Mielenkiintoista. Pidin, ehkä hieman vain liian pitkä. Mieleen tulee The Boredoms ja torvesta Robert Frippin kitarointi. Torvi turhan kovalla, mutta perkele antaa sen olla, hienoa.
0   +1 +2
 
Haava 11.06.2004
Heh heh he... Kakofonia on maapallon pääsääntöinen elinkeino. Se on se mikä pitää edelleenkin koko tämän geodin pyörimis liikettä yllä. Viitatkaa kintaalla kaaosteoriaan täyttäkää päänne kaikella sillä mikä ei lity mitenkään siihen mikä siellä päässä samaan aikaan majailee. Pan pati pam pam paaaa!!!! Plo bab bab baaap böööööööööP!!! Ei ole olemassa kuin yksi jumala ja sekin nukkuu päiväunia... Perkules. Kenelläkään, joka antaa ajatuksensa todella virrata ei ole mitään oikeutta jakaa tuomioita siitä mikä ei liikauta sitä paikkaa, jolla hänen oma leveä ahterinsa istuu! Näin sanon minä! ...ja siksi ajtuksen virran on kuvastettava sitä ääntä, jonka henkilö itse kuulee... eli sitä äänimassaa, joka poraa reikää päähän. Ambienssi... Etäisyys... Intensitetti... melodia... Tunnelma... Ne ovat vain kaikki tyhjiä sanoja, jotka eivät riitä kuvaamaan sitä oloa, kun sekopäisyys ihmettelee yhdessä post-modernismin kanssa mikä päivä tänään on... Nyt minä tiedän! Minä olen saanut sen selville! Olen tajunnut sen kaiken! TÄMÄ OLEN MINÄ!!!!! PERKELE!!!! KUKA PYYSI SINUA KERTOMAAN SEN MINULLE!!!! Elämäni olisi ollut paljon onnelllisempaa ilman tuota tietoa. :( SAATANAN post-moderni PASKA! Huora! Huoraat kaiken... Liität sen yhteen... Kaiken huoraamasi ja lopputlos ei ole se kaikki yhdessä, vaan se on post-modernismi. Post modernismi ansaitsee myös post-modernin arvostelun... Sitä itseään kuuluu kuvata sillä samalla kielellä mitä se itse levittää maailmaan.... EI ole merkkitystä on palttoo päällä vai pään alla. Se liiittyy silti iänkaikkisesti päähän. Sillä ei ole mitään tekemistä häpeän kanssa vaikka joku niin valehteleekin... Post-modernismi on nimittäin enemmän totta kuin todellisuus ja sama pätee siis luonnollisesti tähän kappaleeseen... Se on se mitä minulla on tästä sanottavana. Ei mitään muuta.

"Ambienssi... Etäisyys... Intensitetti... melodia... Tunnelma... Ne ovat kaikki vain tyhjiä sanoja."
0   +1 +2
 
10
Kfied 11.06.2004
Hän, joka kulkee edellä. Ainoa pikkuinen miinus on se, että torvi mäikkää sangen vahvasti vasempaan kanavaan mutta ehkä se onkin osa tämän viehätystä. Vokaalit ovat luullakseni tarkoituksella hiukkasen pohjalla, joka sopiikin. Tapahtumia tapahtuman perään ja näin ollen sanonkin vaan, että: ketjureaktio.
0   +1 +2
 
dip flirt 11.06.2004
Elektroninen saxofoni soi vaan. Toivoisin että olisin ollut näissä sessioissa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat