Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tervehdys!


Tässäpä muutama sana itsestäni:

Olen soitellut rumpuja ala-asteikäisestä alkaen. Aloitin yksityisellä rumpuopettajalla ja vuosien varrella olen opiskellut mm. silloisessa Oulunkylän Pop & Jazz konservatoriossa. Myös muita instrumentteja tulee silloin tällöin renkattua. Musiikkimakuni on monipuolinen, mutta lähinnä sydäntä on kuitenkin funk, soul ja muu groove.

Bändejä ja erilaisia projekteja on soittouralle mahtunut useita. 90-luvun lopussa kuitenkin iski totaalinen kyllästyminen rumpuihin. Tämän ajanjakson hedelmä on Rubberduck -projekti, jossa lähes kaikki kitarointia lukuunottamatta on omaa käsialaani. Vuonna 2001 palasin rumpupenkille nyttemmin jo edesmenneessä Jupiter 2:ssa. Vuodenvaihteessa 05/06 syntyi loistavan laulaja/lauluntekijä Antti Poudan ympärille uusi bändi, Pouta, jossa minulla on ilo olla mukana.

Oma studio on loistava lähtökohta itsensä toteuttamiseen monella tavalla. Viimeaikoina olenkin suuntautunut enemmän äänittämiseen, miksaamiseen ja tuottamiseen. Muutama ulkoinenkin projekti on omien lisäksi ollut mahdollista toteuttaa.Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: