Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Kristiina Chrissie Heart Sydämestä on moneksi taiteilijana, esiintyjänä, soittajana, laulajana, säveltäjänä, sanoittajana, miksaajana ja tuottajana.

Soittanut livekeikkaa vuodesta 1996 alkaen. Ollut miljuunassa bändissä ja on sooloesiintymistensä lisäksi muutamassa nytkin. Aiempia kokoonpanoja mm. Krisse Sydän Band, Krisse Sydän & Särkyneet Sydämet, Krisse Sydän ja Iloiset Orjat, Liekehtivät Oravat, Roihuava Sydän, Esikaupunkinahka, Urbaanit takakaupunkitaistelijat, ja on lisäksi ollut mukana Metsän Mahdin comeback -kokoonpanoissa ja monissa proggiksissa esiintyjänä featuring -pohjalta.

Tällä hetkellä k(e)ikkailee mm. Rattle Snake Rhythms (garage rock) ja RunkMaster3000 (hc&noise) -yhtyeissä, soolona ja  milloin missäkin proggiksissa.

Multilahjakkuus (omasta mielestään -lahjattomuus) sillä soittaa niin kitaraa, bassoa, koskettimia, lyömäsoittimia, rumpuja ja harjoittaa myös jonkin sortin laulantaakin.

Ei ole nirso musiikkityylin suhteen, sillä on soittanut yli kolmikymppisen elonsa aikana mm. punkkia, hardcorea, grindiä, deathia, black metalia, rockia, garagea, bluesia, jazzia, progea, psykedeliaa, noisea, post-punkia, goottia, poppia, hip hopia, räppiä kuin electroakin.

On se vaan Outo Lintu :)

Pikaviestit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: