Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 52 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POMB - Anna mennä 06.02.2021

POMB - Anna mennä
Jälleen hieno sanoitus: rohkeasti pitäisi uskaltaa meidän täällä kulkea oman tyylin mukaan, ja aikamme on rajallinen, kaikilla! :) Ja kriitikoita ei kannata kumarrella tietenkään. Jotkut (kapakan pöydissä meuhkaavat pellet) myös kuvittelevat olevansa kriitikoita, vaikka eivät ymmärrä kritiikin antamisesta mitään. Heille voikin sanoa extempore, että vittuilu ja kritiikki ovat eri asioita! :) Sävellys ja soundikin toimii ok. Nyt olet ottanut svengaavamman tyylin käyttöön, ja hyvin toimii. Luonteva tulkinta. Pystyy aistimaan, että olet oikeasti biisin sanoman takana.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POMB - Millonhan mä opin 14.01.2021

POMB - Millonhan mä opin
Hieno pohtiva biisi, jonka sanat puhuttelevat. Opin tiehän tämä elämä on ... Ja oman epätäydellisyyden joutuu kohtaamaan joka päivä ... ja totta sekin, että tylsää se elämä olisi, jos kaikki olisi täysin hallinnassa. Me olemme yksilöitä, ja jokainen "mokaa omalla tyylillä". :) Omana vajavaisena itsenään maan päällä pitää kuitenkin jaksaa kuleskella. Mutta ei sekään hyvä ole, jos jatkuvasti panttaa itseään varmuuden vuoksi, ettei mokaisi. Maailmassa on myös paljon ihmisiä, joilla olisi oikeaakin sanottavaa, mutta he eivät uskalla sanoa (sitä oikeaa ja olennaista). Rohkaisua kaikille heille. Biisin tulkinta on onnistunut, soitto pelaa hyvin ja sovitus & soundit on ok.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cedar Bears - Let Go 09.01.2021

Cedar Bears - Let Go
No onhan tässä bluesia, ja on tässä kyllä Pink Floydiakin, mutta eihän ne ristiriidassa ole keskenään. Pink Floydissa soi blues monessakin kohtaa (ja jokainen sointuvaihdos on "tapaus". Hyvä fiilis ja mielenkiintoinen rytmitys. Toteava hillitty laulu sopii hyvin tähän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Covers of 60's and 70's R&B classics - Moi, moi vaan (Hey, Hey, hey) (Blues Section cover) 09.01.2021

Covers of 60's and 70's R&B classics - Moi, moi vaan (Hey, Hey, hey) (Blues Section cover)
Hienoa, kun olet jaksanut heti vuoden alussa jo olla aktiivinen musiikissa. Itselläni tuntuu kaamos vievän voimia ... Otit käsittelyyn vanhojen suomalaisten legendojen biisin. Hieno homma. Nämä sinun coverisi voi nähdä myös mukavana keinona tuoda musiikin historiaa esille. Tavoitteesi määrittelet: "versiossani kyse on sanoituksen ja sovitusideoiden toimivuudesta, ei laulusta tai soundeista". Sanoitus ja sovitus pelaavat hyvin. Soundiisikin olen jo tottunut, musaa on lupa käsitellä erilaisilla soundeilla, ja on vain hyvä kun on erilaisia näkemyksiä. Kävin myös kuuntelemassa alkuperäisen biisin ja kyllä siinä vahvasti mm. Hendrix-vaikutteet kuuluvat. Suomessa imettiin tuohon aikaan vaikutteita ulkomailta lujasti, ja siitähän se sitten pikku hiljaa eteni aina vain parempaan suuntaan. Ja lopulta aivan huipputasolle! Esimerkiksi Wigwamin Nuclear Nightclub-levy on minulle yksi mielilevyistä, johon en varmaan koskaan kyllästy! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (5th Dimension) - Joulun Rokki 18.12.2020

IT (5th Dimension) - Joulun Rokki
Hienoa IT, kun tulit mukaan! Tämä biisi yhdistää rock'n' rollin kantaisän Chuck Berryn kompin ja Status Quo:n soundin melodisten osien joulun henkeen. Tämän tahtiin on pukin hyvä kiiruhtaa pitkin maailman turuja lahjoja viemään! Numeroarviota en nyt anna, koska kyseessä on kisabiisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ruutipuuteri - Ruutipuuterin joulu feat Jarkko & Mimmi - Joulun valo 17.12.2020

Ruutipuuteri - Ruutipuuterin joulu feat Jarkko & Mimmi - Joulun valo
Nätti joulubiisi. Rehellinen ja vilpitön tulkinta, joka luo hyvän joulumielen. Tämän biisin piti käsittääkseni olla joululaulukilpailussa mukana. Se linkki ei toiminut äsken minulla oikein, kannattaa kokeilla linkittää uudelleen. En nyt anna numeroarviota biisistä, koska kyseessä kisabiisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Humppahiomo - Free Rudolph 17.12.2020

Humppahiomo - Free Rudolph
Komeat soundit ja sovitus. Kysymykseesi kappaleesta, arvelen hieman, että B + C = Hoitokodista karannut asukki pohtii poron kanssa vapaan tahdon kysymyksiä ... En nyt anna numeroarviota, koska kyseessä kisabiisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brutal Anger - Joulumieli 17.12.2020

Brutal Anger - Joulumieli
Sanoitus ja tulkinta saivat minut nauramaan, vaikka biisi kuvaa joulun ahdistavana ja melkein helvettinä, josta jälkikäteenkin on vain läskiä ruhossa, eikä ilon häivääkään. Kun asia kuvataan näin rujosti, silloin ei voi muuta kuin nauraa, kuten minulle kävi. Synkeää ja ahdistavaa ääniperformanssia, joka kääntyy lopulta valoksi kuuntelijan mielessä ... En nyt anna numeroarviota, kun kyseessä kisabiisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cedar Bears - Christmas Skies Are Falling Down 17.12.2020

Cedar Bears - Christmas Skies Are Falling Down
Psykedeelinen leijuva tunnelma tässä biisissä. Revontulet ja tähdet tulevat mieleen soundimaailmasta. Olisikohan siellä jossain korkealla se oikea joulu, jota kannattaisi tavoitella markkinajoulun sijaan ..., tai voi kai sen löytää omasta sielustaan, kun hieman tutkii sitä ... :) En nyt anna numeroarviota, koska kyseessä on kisabiisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POMB - Joulusaunaan 17.12.2020

POMB - Joulusaunaan
Rento joulufiilis tässä biisissä. Biisin päähenkilö on osannut ottaa joulun positiivisella fiiliksellä ilman stressiä. Se ei onnistu kaikilla. Jotkut tuntevat jopa joulun ahdistusta. Toivotaan, että tämä biisi poistaisi sen kaikilta! :) Koska kyseessä on kisabiisi, en anna numeroarviota nyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrkimmät Mahalaskut - Roihuvuoren tonttu (Yksinäisen miehen Joulu) 17.12.2020

Jyrkimmät Mahalaskut - Roihuvuoren tonttu (Yksinäisen miehen Joulu)
Hieno tunnelma tässä biisissä, joka on sovitettu tyylillä. Psykedeliaa henkivä fiilis, suomalaisessa kaamosmaisemassa ... Koska kyseessä on kisabiisi, en anna numeroarviota nyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wanhat Luut - Joulun Tähti 17.12.2020

Wanhat Luut - Joulun Tähti
Hyvä joulumieli tästä biisistä tulee! Mukavasti fiilis kasvaa loppua kohti. Oikein hyvä kappale jouluilon löytämiseen. Koska kyseessä on kisabiisi, en anna numeroarviota nyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - Christmas in Love 2020 17.12.2020

Karisma - Christmas in Love 2020
Hyvä melodinen pop-biisi hyvillä soundeilla. Laulusuoritus erinomainen. Joulubiisiksi sopiva positiivinen meininki. Koska kyseessä on kisabiisi, en anna numeroarviota nyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhä-Syndrooma - Ken ovehen kolkuttaa 17.12.2020

Pyhä-Syndrooma - Ken ovehen kolkuttaa
Hyvin tämä biisi toimii. Monimuotoinen, intensiivinen toteutus. Vastakohta useimmille joululauluille. Uhka ja vaara vaanii ... Tuhdit raskaat soundit jyrää hienosti. Ja lauluosuudet toimii myös hyvin. Koska kyseessä on kisabiisi, en anna numeroarviota nyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miigii - X 17.12.2020

Miigii - X
No Petteri Punakuonohan siinä hölkyttelee Joulupukin kanssa lahjoja viemään. Tuhteja soundeja. Muuten en ole asiantuntija arvioimaan biisiä. Mutta mielenkiintoinen äänimaailma kyllä on. Koska kyseessä on kisabiisi, en anna numeroarviota nyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Joulurauha Vaasankadulla [feat. protokollapäällikkö] 17.12.2020

Elektroborgå - Joulurauha Vaasankadulla [feat. protokollapäällikkö]
En ole Hip-Hopista kovinkaan selvillä. Mutta fiiliksistähän voi kertoa. Näin ihmisen istumassa jossakin asemalaiturilla punkkupullo kourassa ... ja noin neljä sekaisin olevaa joulupukkia tanssii laiturilla. On pakkanen ... ja joulurauha onkin joulurauhattomuus ... Hyviä soundeja on biisissä. Koska kyseessä on kisabiisi, en anna numeroarviota nyt.

Kommentti kappaleesta Kuuntele W.O.E. - Joulu (on taas) 17.12.2020

W.O.E. - Joulu (on taas)
Huomioni mukaan vitutus on aika yleistäkin joulun aikana. Joillakin jopa ahdistus. Kelpo biisihän tämä on, tuhdit soundit. En nyt anna numeroarviota tässä, koska kisabiisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arto Hietala - Halo 26.11.2020

Arto Hietala - Halo
Hieno biisi. Tyylikäs hillitty säestys tukee hyvin laulutulkintaa. Tuolla mainittiinkin Knopfler, siinä suunnassa ollaan, mutta sopivasti oma persoona säilyttäen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jeremy Antman & Michael of the Vale - Revelations Under Toadstool 26.11.2020

Jeremy Antman & Michael of the Vale - Revelations Under Toadstool
Hieno biisi, taidokasta soittoa ja tulkintaa. Monimuotoinen, pitää jänteensä, pysyy mielenkiintoisena loppuun asti, hyvää sooloilua myös. Hallittua toimintaa, rentous säilyttäen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Korh. - Kittilä 18.11.2020

Korh. - Kittilä
Tämä on taidetta! Pidän paljon. Monimuotoinen biisi, jossa shamanistinen ote. Biisin nyanssien, monipolvisuuden ja erilaisten äänimaailmojen takia biisin jännite kestää loppuun asti hyvin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mantelikala - Pakko kuunnella Popedaa 18.11.2020

Mantelikala - Pakko kuunnella Popedaa
Hyvä biisi. Tiukkaa soittoa. Laulutulkinta toimii hyvin. Luonnollista, rehtiä menoa. Hyvä punkvivahteinen rockmeininki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämä jatkuu - Sataset pinoon 08.11.2020

Elämä jatkuu - Sataset pinoon
Hieno instrumentaali. Hyvä soundi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalaretki Kymijoelle - Kalaretki Kymijoelle (Green River) (CCR cover) 07.11.2020

Kalaretki Kymijoelle - Kalaretki Kymijoelle (Green River) (CCR cover)
Kyllä tämä todellakin ansaitsee tännekin arvion. Sinulla on sana hallussa loistavasti ja musiikki rullaa kiitettävästi hyvällä svengillä. Hauskaa tekstiä ... ja hauskaa ei ole koskaan liikaa! Kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (5th Dimension) - There Can Be Only One 07.11.2020

IT (5th Dimension) - There Can Be Only One
Tässä biisissä on minua miellyttävä kitarariffi, biisi-idea on hyvä. Ollaan keskusteltu tavoitteistasi jo aiemmin. Olet energinen biisintekijä ja julkaisutahtisi on nopea. Jospa minäkin saisin omiin juttuihini puhtia esimerkkisi voimalla. Aiemmat biisisi ovat myös johtaneet hyviin keskusteluihin musasta isommankin porukan kesken, hyvä ansio sekin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Frank Boba ja Lyhyet Lahkeet - Honky Tonk Hog 21.10.2020

Frank Boba ja Lyhyet Lahkeet  - Honky Tonk Hog
Tämä on loistava perinteitä kunnioittava rockabilly-biisi. Laulutulkinnassa hyvä asenne ja svengi on huima. Kitarat ja kaikki muukin soi hyvällä soundilla perinnetietoisesti. Taustakööri on hieno lisä. Taitoa, asennetta ja iloista svengiä, näillä eväillä syntyy hienoa musaa. Kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Cavaa 15.10.2020

P. M. Kostiainen Project - Cavaa
Hyvä biisi. Tässä on psykedeliaa, hallitussa muodossa, ei liikaa sekoillen, ... pidän psykedeelisistä biiseistä. Biisi pysyy hyvin kasassa, sanat on hyvät. Tämä biisi luo lämpimän, leijuvan tunnelman ihmisen sieluun ... Hieno sävelkulku, jotenkin yllätyksellinen (omissa mittapuitteissa) ... mikä tässä tapauksessa vain hyvä asia. Hieno biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Timo Vee - Make no mistake 06.10.2020

Timo Vee - Make no mistake
Kuvailet musiikkisi olevan "kotikutoista fuusiojazzia ja satunnaista maalailua". Minun korviini tämä kuulostaa täydelliselle musalle. Sana "tehdastekoinen" ei ole kuitenkaan hyvä kuvaamaan sitä, se sana on kylmä. Koska kotikutoinen näkyy olevan täydellistä, niin saahan se kotoisasti olla vaikka sillä nimellä. :) Kävin katsomassa myös rumpuvideosi Youtubessa, hienoa soittoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Timo Vee - Between the spokes 06.10.2020

Timo Vee - Between the spokes
Hieno tunnelma on tässä biisissä. Hyvin soitettu ja soundit on erinomaiset. Mukava joskus pysähtyä kuuntelemaan tällaista kunnon musiikkia, eikä vain rymistellä noita omia juttuja ... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Covers of 60's and 70's R&B classics - I shot The Sheriff (Eric Clapton cover) 28.09.2020

Covers of 60's and 70's R&B classics - I shot The Sheriff (Eric Clapton cover)
Pidän sekä Bob Marleyn että Eric Claptonin versioista tästä biisistä. Clapton varmasti toi tälle biisille paljon lisää tunnettavuutta. Hän intoutui silloin tällöin levyttämään muidenkin tekemiä biisejä, kuten JJ Calen Cocain. Hieno homma, kun teet versioita näistä kuuluisista biiseistä omalla tyylillä ja soundilla, hyvin tuo soittosi ja laulusi kulkee. Kävin lukaisemassa Eric Claptonin historiasta Wikipediasta, ei se aina Ericilläkään helppoa ollut, kun oli välillä ongelmia huumeiden ja alkoholin kanssa, Wikipedia: "Omien sanojensa mukaan hän oli kerran nostanut revolverin ohimolleen ampuakseen itsensä, mutta jätti tämän tekemättä, koska ei olisi tällöin voinut jatkaa juomista." (Näköjään Ericillä(kin) musta huumori irtoaa.)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bluebird - Big Love Blues 28.09.2020

Bluebird - Big Love Blues
Hyvä perinteitä kunnioittava blues, fiilis on kohdillaan. Kitarariffi pelaa hienosti, soundi hyvä ja laulu on juuri tyyliin sopiva, sellainen kuin perinteellisessä bluesissa pitääkin. Kympin veto.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hanski & The Boys - Real Mother For You 27.09.2020

Hanski & The Boys - Real Mother For You
Tiukkaa soitantaa, hyvällä svengillä, kaikkien instrumenttien osalta. Hyvä ja uskottava laulutulkinta. Kitarasoolo toimii myös komeasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luotto! - Diggaan Jaskaa Ruskeaa (Diggin´On James Brown) 27.08.2020

Luotto! - Diggaan Jaskaa Ruskeaa (Diggin´On James Brown)
Tässä biisissä on sanoitus kyllä mestarillisen hyvä! Hyvä svengi ja fiilis on kohdillaan muutenkin. Hauska ote. Diggailen itse vanhaa musaa etupäässä, joten tällainen vinoilu on mielestäni tosi hieno oivallus: "On ollut hevit sekä räpit ja disco rumpukoneineen. Vielä palaa poikain näpit, kun syna polttaa sulakkeen." Verbaaliakrobatiaa! Kuuntelen tässä pikku hiljaa muitakin tuotoksiasi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Covers of 60's and 70's R&B classics - Cinnamon Girl (Neil Young cover) 23.08.2020

Covers of 60's and 70's R&B classics - Cinnamon Girl (Neil Young cover)
Kiva tulkinta tästä biisistä. Olen aina pitänyt Neil Youngin tuotannosta; se on yksinkertaista, mutta puhuttelevaa, ja tyyli vaihtelee, yllätyksellisesti kauniista akustisesta kovaan sähköräimeeseen. Konesoundinen tulkintasi tästä biisistä ei häirinnyt. Ajatukseni kulkeutui juuri soundimaailmasi takia Neil Youngin Trans-albumiin. Young on tykännyt kokeilla kaikenlaista, joka tekee hänen tuotannostaan monipuolisen ja kiinnostavan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele U.K. Arpo & Täyskeno - Parisuhdeterapiaa Liiterissä 18.12.2019

U.K. Arpo & Täyskeno - Parisuhdeterapiaa Liiterissä
Tässä uusi miksaus biisistä. En ollut miksauksen osalta tyytyväinen aiempaan versioon. Mikseri-käyttäjä digius kommentoi biisin aiempaa versiota, ja koska muut asiat eivät muuttuneet biisissä kuin miksaus, niin liitin tämän digiuksen kommentin tähän: digius 11.12.2019 Jotain häikkää mikserin koodissa lienee kun en mäkään saanut tästä uutukaisesta viestiä. No pääasia että löytyi kuitenkin! Hain myös vauhtia tuosta aiemmasta teoksestasi, ja jatkumoltahan tämä vaikuttaa, hyvä niin. :-) Hauska ote, ja hyvä että aviollisia kriisinpoikasiakin voidaan näin kepeästi tulkita. Ja lisäksi tähän voi hyvin samaistua, ainakin se, joka asustelee omakotitalossa tai esim. kesällä kesämökillä. Terapiastahan se käy kirveen heiluttaminen, vasarointi ja sahaaminen. Ja jollei ole sitä Angliaa, niin paremman puutteessa voi jutskata tosiaan vaikka hiirelle! :-) Musiikillisesta ilahduin siitä että nyt oli mainio kitarasoolokin löytänyt paikalleen. Jos tässä olisi 2-rivinen haitari ollut messissä, oltaisiin lähes tex-mex tunnelmissa oltu alá Doug Sahm. Laulustailissakin oli kivasti "texasia". Ysiä pukkaa plussan kera!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Audio Society - Burning Desire 13.12.2019

Audio Society - Burning Desire
Pidän tästä tosi paljon. Hallittua soittoa, hieno melodia ja soundi kohillaan. Täys kymppi. Alan tämän projektin seuraajaksi. Ikävä kyllä viime aikoina ei järjestelmässä ole toiminut viestitys seuraajille, toivottavasti se laitetaan kuntoon, että tulisi sähköpostiin ilmoitus uusista julkaisuista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Train To San Antonio 11.12.2019

Dusty Riders - Train To San Antonio
Jostakin syystä en ole saanut ilmoitusta tästä julkaisusta, vaikka olen projektisi seuraaja. En sähköpostiin, enkä muutenkaan. Missähän vika? Löysin tämän nyt, kun julkaisin oman uuden biisin ja aloin tutkia samalla tuotantoasi. Noh, kommentti biisistä: Kiva melodia perinteitä kunnioittaen. Olet positiivisessa mielessä malttavainen soittaja, et hötkyile, vaan soitat rennosti nuotit kohdilleen. Vanha puuskuttava höyryveturi tuli tosiaankin mieleen. Fiilis siis kohdillaan myös.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pekka Huttunen - Kaksi sarkaa 11.12.2019

Pekka Huttunen - Kaksi sarkaa
Elämänmakuinen sanoitus ja tulkinta. Soitinvalikoima tuki hyvin biisiä. Juurimusaa, jossa maanläheinen tunnelma, rehellinen ote. Hieno biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MAHTAJA. - Laumat 10.01.2019

MAHTAJA. - Laumat
Hyvä biisi, monipuoliset nyanssit, mielenkiintoinen sävellys ja sovitus. Hyvin soitettu ja laulettu. Kitarasoundit tukee hyvin biisiä, minun makuuni ehkä liiankin "tylyt" voimakohdissa, mutta ottaen huomioon oman toiminta-alueeni ja genreni, se on luonnollista, kai ... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kyrsimys - "Vanhaks tullu, ku pelottaa niin paljon" (Halluwiina Rave- 2018) 22.12.2018

Kyrsimys -
Kauhuelementit, pelko ja ahdistus tuotu erilaisilla äänillä hyvin esiin. Kirkonkello tuo "mukavasti" hautajaiset mieleen. Soundimaailma mielenkiintoinen. Biisin nimi on ilmeisesti suora kommentti elävästä elämästä, se ei jätä arvailuille sijaa ... kun lautapalttoon aika lähenee, se saattaa alkaa ahistaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MoonstruX - Moonstrux - Crush Kill 'n Destroy 20.12.2018

MoonstruX - Moonstrux - Crush Kill 'n Destroy
Niinhän tuo vatkaa kuin "paholaisen pesukone" ... Soundi on maan alta, mutta mikäs siinä, taide on sellaista, jokainen tyylillään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise 17.12.2018

Tapez Productions - Kabaka Pyramid - Be Wise
Sympaattinen biisi. En kuuntele paljonkaan hip-hoppia tai räppiä, joten asiantuntemukseni ei ole paras mahdollinen. Tuo konerumpu on aika pinnassa ..., kai se on perusteltua, kun muita instrumentteja on vähän ..., kyllä tässä hyvä fiilis ja svengi on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fiona's Scarlet Swan - Life Is (not) Over 17.12.2018

Fiona's Scarlet Swan - Life Is (not) Over
Kommenttiringistä: Hyvä mystinen tunnelma biisissä, nyansseja mukavasti. Nirvana tuli mieleen. Soitto ja laulu pelaa hyvin, soundi ok.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Lomaa ja aurinkoa 16.12.2018

P. M. Kostiainen Project - Lomaa ja aurinkoa
Hyvä kitarasoundi, rupinen laulu passaa tähän. Kiva tunnelma, soitto rullaa ok. Ajatukseni purjehti Moog Konttiseen tätä kuunnellessa ...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämä jatkuu - Rakkauden belsebuubi 16.12.2018

Elämä jatkuu - Rakkauden belsebuubi
Hieno biisi! Sanat on hauskat, soitto ja tulkinta kohdillaan, soundit hyvät. Sovitus on monipuolinen, mielenkiinto pysyy loppuun asti yllä. Olen joskus miettinyt, että ei kymppiä voi antaa kenellekään, mutta nyt annan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crookmachine - Swamp Creature 14.12.2018

Crookmachine - Swamp Creature
Kommenttiringistä: Hieno instrumentaali. Soundi on selkeä, rakenne monipuolinen, hyvin soitettu. Iso työ tehdä tällainen, kun itse olet soittanut kaikki instrumentit. Nostan hattua!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Big Jim's Beer Belly - I Believe - Live recording from Oulu 2009 14.12.2018

Big Jim's Beer Belly - I Believe - Live recording from Oulu 2009
Tymäkkä lavasoundi. Uskottavaa kamaa, soitto ja laulu pelaa, tyyli hallussa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Roni Samuli - Pelonmurtaja 13.12.2018

Roni Samuli - Pelonmurtaja
Nätti biisi. Äänitysteknisesti voisi olla hieman selkeämpi. Koin tuon taustan rumpurytmin olevan hieman levoton muuten rauhalliseen biisiin, ehkä hieman vähempi iskuja? Noh, nämä on sovituksellisia makuasioita ... idea on hyvä ja biisissä on potentiaalia kyllä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TYLY KOHTALO-YHTYE - NOITUUS JOKIN 13.12.2018

TYLY KOHTALO-YHTYE - NOITUUS JOKIN
Tässäpä löytyi hieno juuriveto jo vuosien takaa. Perinteitä kunnioittava biisi. Sanat toimii hienosti, laulajan ääni on sopivan rupinen. Soundi on genreen sopiva, bändi svengaa hyvin, ja kitarasoolot toimii mallikkaasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dusty Riders - Telluksella 13.12.2018

Dusty Riders - Telluksella
Hieno biisi. Hyvin soitettu ja laulettu, ja sanat puhuttelevat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oneplay - Rainbow Colours 13.12.2018

Oneplay - Rainbow Colours
Hyvän kuuloista, rakenteet ja soundi ok. Mainitset Phil Collinsin esikuvaksi, hyvin saatoin kuvitella Philin laulavan tässä biisissä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpikudos - Mikä Elämä 12.12.2018

Arpikudos - Mikä Elämä
Jyräkkätä meininkiä. Sanat miellytti minua. Soitto rullaa kivasti. Alussa odotin laulun alkavan aiemmin, mutta aivan ok se on tehdä pitempikin soittopätkä alkuun ilman laulua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Oikeudenjakaja 12.12.2018

Kaarnekorpi - Oikeudenjakaja
Jyhkeä biisi hyvällä soundilla, tunnelma ahdistava, kuten on ollut pyrkimyskin, soitto taidokasta kaikin puolin, lyriikka puhuttelevaa. Kävin katsomassa videonkin, sekin on hyvin onnistunut.
9