Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 28 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed - Smothered Zeal for Life 22.01.2005

Killed - Smothered Zeal for Life
Sinänsä kyllä ihan mukavan tunnelmallinen rykäisy. Vähän pitemmäksi tätä kuitenkin olisi voinut venyttää. Tulee vähän semmoinen ikäänkuin keskeneräinen mielikuva, kitaralirputuskin kun tuntuu vähän loppuvan ennenaikaisesti. Muutamassa kohdassa kitaristilla tuntuu vähän ote lipsuvan, mutta kun kyseessä on impro, on se ymmärrettävää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed - That's a Bitch 03.01.2005

Killed - That's a Bitch
Haha. Biisi alkaa kuin Eläkeläisten humppaviisut. Mutta siihenpä ne yhtäläisyydet sitten jäävätkin. Soitto vaikuttaa luistavan, laulukin kuullostaa kelvolliselta. Ei ainakaan minua haittaisi jos pituutta olisi pikkaisen enemmän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed - What's on TV Today? 03.01.2005

Killed - What's on TV Today?
Mielipuolista. Jos taas sorrutaan käyttämään sivistyssanoja, tätä voisi luonnehtia moniulotteiseksi. Reiluun minuuttiin on saatu mahdutettua melkoinen sekoitus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele REBELROCK - Rebels Evermore 12.02.2005

REBELROCK - Rebels Evermore
Kiitettävä suoritus. Jumaliste, teitä olisi kyllä mielenkiintoista kuulla livenä. Kertakaikkiaan loistavia bisejä teillä kun on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VEHEMENT - Hidden Euphony Of The Storm 15.11.2004

VEHEMENT - Hidden Euphony Of The Storm
Uutta projektia. Tästä biisissä riittäisi tavaraa varmaan useampaankin biisiin, senverran paljon on 6 minuuttiin saatu mahtumaan, eli kuunneltavaa riittää. Tätähän kuuntelisi enemmänkin, toivottavasti jatkoa seuraa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Rising From Oblivion 12.11.2004

OPPRESSION - Rising From Oblivion
Ja nyt kävi niin, että tuli kommentoitua ihan väärää biisiä. Joten unohtakaa tuo ylläoleva kommenttini.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Rising From Oblivion 12.11.2004

OPPRESSION - Rising From Oblivion
Hieman erilainen biisi verrattuna noihin muihin biiseihisi. Vauhtia on selvästikkin enemmän. Nopeimmissa kohdissa rumpusoundi kuullostaa selvästi konemaiselta, muttei kuitenkaan häiritsevästi. Thrash-vivahteet antavat mukavan lisän, ja loppu on aikalailla päinvastainen alkuun verrattuna. Eli jos nyt oikein sivistyssanoja alan käyttämään, kontrastia löytyy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evil In A Man - Perkele 02.12.2004

Evil In A Man - Perkele
Kerrassaan loistavat sanat. Muutenkin toteutukseltaan huippuluokkaa. Perkele tämä jää helposti päähän soimaan. Mitäpä tässä muuta tarinoimaan. Kaikki oleellinen on jo sanottu moneen kertaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Autumn's Entrance 11.09.2004

OPPRESSION - Autumn's Entrance
Tässä punaviiniä nauttineena tämä biisi kuullostaa moniulotteisemmalta kuin ennen. Enkä kyllä väitä, että se olisi jotain muuta selvinkinpäin. Laitteistopäivitys kuuluu kyllä selvästikkin laadukkaampina soundeina. Ennenkaikkea tämä biisii hyökkää laajemmalla rintamalla kuin entiset. Syynä lienee tuo alapään korostus. Hyviä melodioita, hyvät soundit. Paranee vanhetessaan, kuten hyvä viini. Eli siis loppua kohti tunnelma ikäänkuin nousee. Tai näin olen ainakin asian ymmärtänyt. Mitäpä tässä muita mutisemaan. Brilliant.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Needles 30.08.2004

Sonicmind - Needles
Tämähän on mielenkiintoinen tapaus. Laulumelodia on miellyttävä, ja laulajakin tuntuu osaavan hommansa hyvin. Ja kyllähän tuo soittokin tuntuu onnistuvan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Everlasting 30.08.2004

Sonicmind - Everlasting
Tämä on mielestäni näistä kolmesta biisistä se keskinkertaisin. Hyvältä tämä kyllä silti kuullostaa, mutta jotenkin vaan olen kuulevinani yhtäläisyyksiä jonkunasteen sankariheviin. Mutta niinkuin muutkin ovat jo todenneet, hyvinsoitettua musiikkia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Awake 30.08.2004

Sonicmind - Awake
Mainio biisi. Varsinkin 1:30 jälkeen alkavat parhaat kohdat. Laadukasta työtä tämä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AM I BLOOD - Devil Of Your Head 02.12.2004

AM I BLOOD - Devil Of Your Head
Yksinkertainen, toimiva biisi. Kertosäe jää helposti mieleen pyörimään. Laulu on aika eleetöntä, joka kuitenkin sopii biisin luonteeseen. Hyvin toteutettu kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mosh Angel - The Revenge Of The Grave Digger 27.01.2005

Mosh Angel - The Revenge Of The Grave Digger
No hyvältä kuullostaa tämäkin. Aikalailla yllätyksetöntä mutta kuitenkin toimivaa tavaraa. Pituus on tässä ihan sopiva, tuollainen kolmen minuutin rykäisy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mosh Angel - High Speed Metal 27.01.2005

Mosh Angel - High Speed Metal
Ihan mukava rykäisy tämäkin. Pituutensa takia ehken käy hieman yksitoikkoiseksi. Soundit ovat hivenen kuivat, mutta sopivat kuitenkin tähän tyylilajiin hyvin. Mutta kyllä tämäkin soittolistalle pääsee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mosh Angel - Tormentor 27.01.2005

Mosh Angel - Tormentor
Hieno on tämäkin biisi. Tosin nämä kaikki biisit on kuitenkin aikalailla samantapaisia, joten ehken pientä vaihtelua noihin voisi kehittää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mosh Angel - Fire In The Night 27.01.2005

Mosh Angel - Fire In The Night
Tämähän oli miellyttävä yllätys. Yksinkertainen, mutta toimiva biisi. Juuri tämmöinen vanhan koulukunnan metalli on erittäin mieluisaa tavaraa. Taidanpa lisätä itseni fanilistaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atone - 2X 03.05.2004

Atone - 2X
Ensimmäisenä huomio kiinnittyi tuohon kitarariffiin, josta tulee (huomattavasta soundierosta huolimatta) Metallican No Leaf Cloverin loppupään jynkytysriffi mieleen. Tämmöinen perusrokkibiisi tämä. Onkos nämä teidän biisit kotiäänityksiä?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atone - Brains in the basket - versio 2.0 03.05.2004

Atone - Brains in the basket - versio 2.0
Heh. Miten kashlukille tuli tästä King Diamond mieleen? Tässäkin oli noita puheosuuksia, jotka kieltämättä vähän häiritsivät. Kitaristi on ilmeisesti tykästynyt wahiin? :) Jotenkin tulee mieleen radio. En sitä laitetta yleensä kuuntele, mutta luulen että sieltä taitaa pääosin kuulua tämäntapaista musikkia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atone - Bringing the dead alive 03.05.2004

Atone - Bringing the dead alive
Jos nyt aletaan lokeroimaan, niin kyllä tämä enemmän tuonne rokin puolelle sijoittuisi. Mielestäni laulu ja kitara kaipaisi lisää ns. "munaa". Ja noita puheosuuksiakin voisi vähän karsia. Mutta kaikenkaikkiaan tämmöistä iloista perusrokkiahan tämä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Chasing the Moon 14.04.2004

OPPRESSION - Chasing the Moon
Taas kerran olet syyllistynyt hyvän biisin tekemiseen. Alku on mainio. Mielestäni kaikista paras kohta on tuo mukava demppausosio, johon tuo syntikka sopii todella hyvin. Ja loppua luonnehdin sanalla kaunis. Kiitettävänarvoinen suoritus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Wandering Souls 06.03.2004

OPPRESSION - Wandering Souls
On muuten hieman erilainen kipale edellisiin verrattuna. Huomaa että vire on pudonnut askeleen alaspäin. Kitarat nimittäin kuullostaa hyvältä. Jumaliste, ei tuo muuta tarvitse kuin basson ja ankeat lyriikat. Huomasin muuten semmoisen pikkuhomman, että tuossa 3:50 paikkeilla alkavassa osassa muutama nuotti jotenkin pisti korvaan. Perkeleen hankala selittää näin kirjoittamalla... Tuosta alun sointukierrosta tuli jotenkin mieleen Sentenced. Hitto nämä sinun biisit sen kuin paranee. Hopihopi seuraavaa väsäämään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Forever Rain 28.01.2004

OPPRESSION - Forever Rain
Kitara kuullostaa kyllä kauniilta. Ja "duuribiisien" tuotanto jatkuu... joka on siis pelkästään hyvä asia. Jos Premature Burial ei saanut ihmisiä kaulakiikkuun, tämä saa ajattelemaan asioita uudestaan... Eiköhän olisi jo aika?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darcasis - Gravelord -promo 11.04.2004

Darcasis - Gravelord -promo
Aika tasapaksu biisi. Kuten noissa muissakin biiseissä, soundit ovat hyvät. Varsinkin tuo alku miellytti. Kahdeksan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darcasis - War of Dead -promo 11.04.2004

Darcasis - War of Dead -promo
Laadukkaalta kuullostaa. Selkeät ja hyvät soundit. Homma selvästikkin hallinnassa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darcasis - Shadows Over Golgotha -promo 11.04.2004

Darcasis - Shadows Over Golgotha -promo
Tämähän oli ihan hyvä. Sopii ajankohtaankin, nyt kun on tuo pääsiäinenkin. Humppakomppi tuo hyvin vaihtelua biisiin. Kyllä tämän tahtiin kehtaa jesseä ristille ripustella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Intoxication - Spirituous 01.01.2004

Intoxication - Spirituous
Sopivan menevää, mutta kuitenkin tarpeeksi raskasta. Sopinee hyväksi tenuttelumusiikiksi, kännissä kun ei enää välttämättä ymmärrä kuunnella tarkkoja kikkailuyksityiskohtia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project X - Last Dawn 18.12.2003

Project X - Last Dawn
Kitara kuulostaa mahtavalta. Kaunista, niin kaunista.
9