Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 8 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Impale - To Die Once More 28.08.2006

Sweet Impale - To Die Once More
Kyllähän tämä ihan träshimeininkiä on. Tykkään noista riffittelyistä. Laulajakin hoitaa hommansa hyvin. Ehkä ihan vielä pikkuse lisää mulkkua lauluääneen. Mut toimii jo ja idea hallussa. Bridgen kitara riffi & basso ja rummut vähän epäsynkassa. Sillee tökkii hieman. Mutta kyllä minä tätä tosiaan lupaavana orkesterina pidän. Jatkakaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2 17.08.2006

Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2
Kuten jo vieraskirjassa mainitsin niin tämä on sellaista kesäyönvalvomismusiikkia. Mukavan kuuloista. soundimaailma kohdallaan. Ei mtn häiritsevää tekijää. Helposti tulee tätä kuunnellessa tokaistua että -"oho, kellopa onkin jo 5.17 a.m"...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Etuvisio rmx 8.0 24.05.2006

Celluloid Dmage - Etuvisio rmx 8.0
Laatumeininkiä. Tykkään tosta "ritäri ässä" dadadadadadada -bassosta joka alkaa introilun jälkeen. Itelle ei niin iske tuo "dancemainen" osuus joka alkaa neljän minuutin kohdalla. Alku osuus oli parempi siis. Mielestäni. Muuten en oikeen osaa kommentoida kun en paljoa ole tutustunut konemusiikkiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dian - Interim Report 12.05.2006

Dian - Interim Report
Helkutti että on hyvä! Varsinki ku tuli eilen katseltua Faith no more, mr. bungle ja tomahawk videoita ja site mietittyä mistähän löytyis suomesta tollanen yhtä rankka juttu. Tässähän se on. Miten en tullu heti ajatelleeksi. Varsinkin kun olen uraanne seurannut jo funky grim reaperin ajoilta. Ite tykkään napsuvista rummuista vaikka ovat hieman "punch"ittomia
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Kaikkeni 13.12.2004

unioni - Kaikkeni
No niin, parempaan suuntaan mennään. Tämä iskee enemmän ku toi vanhempi biisi. Mua ehkä hieman häiritsee tuo särökitara kun se on noin kuolleen kuuloinen. Pikkasen vaan enemmän pinnalle ja munaa messiin niin iskis kummasti paremmin. kiva biisihän tämä on. Ei vielä hitti, mutta keikoilla saa varmasti jurpoimmankin ukon rytmijalan liikkumaan. Hienoa. Jatkakaa samaa rataa!!! Mp3 tagi on tästä aika hauska. Imutin biisin ja laitoin playeriin, niin ilmotti sen olevan "Laura Branigan [Gloria] - Gloria.mp3"-niminen biisi. :) Sai hymyn suupieleen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verenn - Stars are out of Place 24.10.2004

Verenn - Stars are out of Place
Tämä on parempi kappale. Tämä on silleen lämpimämmin ilmaistu. "Soul":issa panostettiin enemmän tekniseen toteutuksee. Ja myöskin onnistuttiin tätä paremmin. Mutta tekninen toteutus ei aina ole se tärkein. Uskottavampi biisi. Ja tässä on tuo kertsi ihan selvästi se kiinniottava tekijä. Uskosin että se on tuo hetkellinen akustinen osio joka saa sen aikaiseksi. Njoo, nuo laulut vähä heittää, mutta jotenki se ei kumminkaan häiritse. Ainakaan minua. Mun mielestä hyvässä grungessa pitää olla tommosia "pop-vaikutteita". Sekä lisäksi stringit on piste iin päällä tässä. Tunnetta piisaa niin että nyt voi antaa mielihyvin yhdeksikön. Lisää näitä tänne äkkiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verenn - Soul 24.10.2004

Verenn - Soul
Jes, tää on tämmöstä mukavan letkeetä ja huuruistaa grungea. Tosin oon taas viimeaikoina kuunnellu tommosta nopeampaa rytkettä niin tuli vähän laahaava olo tälle välillä. Mut toisaalta olis helppo ajatella että se on tän biisin alunperinen tsarkoitus ollakki. Soundit on kyllä tosi hyvin onnistunu. Just toimii tälle genrelle. Ja sanoituksiin on selvästi panostettu. Siitä ehkä eniten propseja tulee. Sekä tuo teema on mukava ja tulee sopivasti aina välillä muistuttamaan itsestään. Se jää päähän soimaan ja se on hyvä merkki. Kaksi pistettä pudotin ku tässä ei kumminkaan ole sitä semmoista hitti säveltä. (niin tota teemaa lukuunottamatta) Ehkä enemmän tarttuva kertosäe sovitus toimisi? Ei silleen erotu kertsi kovin hyvin. Mutta mukava annos kumminki. Maha täyttyy. :) siis 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Eron salama 05.10.2004

unioni - Eron salama
Juu, tämmönen poppis veto. ...Itse kyllä diggailen vähän tommosta tykittävämpää poppia. Tää ehkä pikkasen laahaa...? Ja laulussa sais olla vähän lisää aksenttia. Turhia laulu venytyksiä. Soitto on mukavan ja taidokkaan kuulosta. Vähän pakkausta vaan. Mukava biisi sinänsä. ja kiva ku on tositarina, niin voi lauleskella "tosissaan".
7