Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 239 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Otto V. - Constant Night Recovery 17.07.2008

Otto V. - Constant Night Recovery
Mielenkiintoinen genre Deathrock!? Miulle kyllä ihan uus genre... Mut biisihän kuulostaa oikein hyvältä. Sellainen hauraan kaunis, mut samalla hieman mystinen. Ja tykkään akustisesta musasta kyllä. Joka tapuksessa itse kyllä kokeilisin tätä ihan bändisovituksenkin kanssa jos sellaiseen on mahis. Jotenkin tästä tulee aavistuksen mieleen Chris Martinin yksin akustisella vetämä Coldplayn Trouble ja se on miusta hyvä juttu kun Kylmäsoitto uppoaa miuhun kun viina Nykäsen Mattiin. Just ehkä siks kokeilisin bändikin kanssa kun Troublen molemmat versiot toimivat ihan eri tyylisinä ihan hemmetin hyvin ja uskoisin tämänkin toimivan bändin kanssa. Toki aina tällaisessa akustisessa fiilistelyssä on omat riskinsä ja haittapuolensa. Eli fiilikseen pääsy on tän tyylisen biisin kuuntelun kannalta erinomaisen tärkeää ja se ei aina onnistu. Ite kyl nyt pääsin hyvänä iltahetkenä oluen äärellä ja huomista Maidenin keikkaa odotellessa hyvin fiilikseen ja tykkäsin kyllä. Mutta uskon, jos oisin tän kuunnellut keskellä päivää töissä, ei ois varmaan jaksanut kuunnella loppuun. Mutta musiikin pitää ollakin toisaalta sellaista. Vaikka tykkään paljon musasta joka sopii hetkeen kuin hetkeen, pitää olla myös vain määrättyihin hetkiin sopivaa musiikkia. Ja niin kuin sanoin, tykkäsin kyllä ja oon aina tykännyt täysin akustisesta musasta. Nick Drake, Tim Hardin, Kristin Hersh, Janis Ian jne... Ehkä biisi olisi voinut olla aavistuksen lyhyempi, kun akustisena tapahtumat jäävät aika vähiin ja sitä kautta aavistuksenomaisesti pitkäveteiseksi. Ysin arvoinen biisi selkeesti kuitenkin...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trick of Nature - Pikku, pikku kissat 05.10.2007

Trick of Nature - Pikku, pikku kissat
Hei, täällähän on uusi biisi :) Hauska ralli, taitaa olla "laulu" nauhotettu kännipäissä piilokamera tekniikalla!? No, joo ihan hauska veto anyway... Hyvä veli ja Seppo!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mojo Swing - Forget It 22.05.2007

Mojo Swing - Forget It
Tuttua Mojoa, mut ihan kun olisin kuulevina hieman syvää purppuraa!? No anyway hjuva biisu :) Rokkaa hyvin, mut ei ehkä kuitenkaan ihan niin hyvin kun muut uudet biisit...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mojo Swing - Work The Mojo 11.05.2007

Mojo Swing - Work The Mojo
No perkele, kyllä potkii ihan vitun hyvin. Tuttua Mojoa, aiempaa paremmilla soundeilla. Koskettimet tuo hyvän mausteen mukaan. Erittäin hyvä kaikin puolin, ei voi mitään. Hyvä pojjaat!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misty Steps - White Rain 04.04.2007

Misty Steps - White Rain
Kaunista on, ei voi mitään. Hieman tulee jossain kohtaa mieleen Zeppelinin No Quarter. Enyakin oli mainittu tuolla idoleissa ja hetkittäin sen kuulee. Ja ite tykkään hänestä kovasti ja tykkään kyllä tästäkin. Voisin kyllä kuvitella tähän taustalle jotain bändiä tai ohjelmointia. Vaikka biisi onkin todella kaunis, jää sellainen tietty "hienous" puuttumaan, tai sellainen pieni jokin, joka tästä tekisi kyllä todella hienon. Hyvä ja kaunis biisi joka tapauksessa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shemeneicha - Kylmää kättä 27.01.2007

Shemeneicha - Kylmää kättä
Hyvät sanat. "Aortan takka" on mielestäni todella hyvä sananparsi. Biisikin on mielestäni täynnä ideoita,mutta jotenkin soitto vois olla tiukempaa. Mut ilmeisen nuoria kavereita on kyseessä joten siinä voi antaa anteeksi paljonkin. Treenausta yhteissoitolle suosittelisin ja biisien tekoonkin. Idea on hallussa ja tie eteenpäin, mutta kovin aloittelijamainen on yleisnäkymä ja en sano sitä muuten kuin tsempataakseni nuoria musiikintekijöitä. Kyllä se sieltä lähtee, varsinkin kun alku kuulostaa oikein lupaavalta. Asennetta löytyy jne... Treeniä , treeniä ja treeniä :) Hyvä tästä tulee, kun jaksatte tehdä töitä sen eteen. Onnea ja tsemppiä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele A Day in Paradise - Pretending 03.02.2007

A Day in Paradise - Pretending
Jotenkin heti hyvän ja kauniin tunnelman aistii. Mutta laulu jotenkin ei sovi tyyliin ja laulu muutenkin hieman heittelee sävelessä. Biisi on kyllä oikein toimiva ja tunnelmallinen. Laulua treenaisin, vaikka biisin edetessä laulutyyliin tottuu ja sen osaa paremmin sopeuttaa biisiin. Säveltä pitäisi korjata... Kitarasoolosta tulee mieleen Maidenin alkuaikojen Dave Murrayn soolot ja se vain ja ainoastaan lämmittää vanhan Maiden-fanin mieltä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 21.12.2006

SOULTRAY - My name on your stone
Pitkästä aikaa ringissä vierailen ja oikein mukava takaisintuliaismusa on vastassa. Hieman suttuinen soundi on vastassa, vaikka se voi johtua kuulokkeistani. Mut biisi ja bändi on kyllä oikein mainio. Tykkään metallimusiikista paljon,vaikka tyylit ja bändit joista diggaan on harvassa. Tämä on kyllä mielestäni oikein mainio, sattuu jotenkin hyvin minun korvaan. Tuo love it or... teksti on hieman jyrkkä, mutta totuuden jyvä siinä piilee. Mitäs sitä sievistelemään... näinhän se on. Hyvä biisi ja bändi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder 31.12.2006

vanhat ehjät - It Isn´t Any Wonder
Ekaksi tulee hieman Oasis mieleen, mutta bändissä on kuitenkin enemmän. Vähän sellainen "jotain on, jotain puuttuu" fiilis jää. Oikein toimiva bändi ja soitto hallussa, mutta jotenkin kertosäkeestä puuttuu se jokin, joka saisi kuuntelemaan uudestaan. Hyvä ja seesteinen fiilis kuitenkin biisitä jää. Jotenkin sellainen lämmin olo ja se on vain plussaa :) Oikealla tiellä ollaan, sanosin minä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cyberose - The Story Of Us 13.03.2007

Cyberose - The Story Of Us
Liikun kommentissa aika pitkälti samoilla linjoilla kuin kimkorho. Ideaa löytyy, mutta toteutus on aika köpö, jotten sanoisi. Treeniä siis aikas paljon soitossa ja laulussakin. Vaikka biisissä on ideaa, on silti sävellyskin aika kesken tekoinen. Paljon myös treeniä sillä osastolla. Mutta eiköhän se sieltä lähde pikkuhiljaa. Tsemppiä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pahanilmanlintu - Hiljaiset huoneet 28.11.2006

Pahanilmanlintu - Hiljaiset huoneet
Oikein hyvä biisi, tykkään kyllä. Hieman tulee Syrjän Martti mieleen laulusta, mutta mitäpä tuosta. Ehkä kertosäe voisi olla hieman iskevämpi jotenkin tuo komppaus kitaralla ei palvele biisiä ihan parhaalla tavalla. Itse soittaisin ihan "kaseja" tai antaisin soida pitkiä sointuja. Vaikka biisi on hieman eestaas tempoileva pikkaisen häiritsevästi, on se silti todella hyvä. Taidampa kuunneella muutkin rallit :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 14.04.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Erittäin hyvä pop-biisi. Tykkään paljon hieman 70-luvun tyylisestä meiningistä. Sävellyksen alku kuulostaa todella paljon Pekka Strengiltä ja muutenkin sointukuviot on paljonkin seiskeet-luvun suomalaista pop/proge/folk osastoa. Oikein hyvä biisi, kun en löydä mitään valittamista. Laulu, soitto, sanat, sävellys jne kohdallaan :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Rakkauden Uhrit 01.11.2006

Kongo - Rakkauden Uhrit
Tein tässäkin kopsauksen vanhemmasta versiosta, niin kuin tuosta Jossain Kaukana biisistä... Tässä jo huomattavasti potkivampaa meininkiä, kuin edellisessä. Säväyttävä ja yllättävä, koossa pysyvä kokonaisuus. Tästä tykkäsin todella paljon. Polskija | 20.09.2006 03:39 Kommentin pisteet: +8 Todella piristävä ylläri! Loistava biisi loistavilla sanoituksilla ja tosi kauniilla kitarasoundeilla. Taisi heti ponkaista uudeksi Kongo-suosikiksini! Pakko kuunnella uudestaan ja uudestaan.. tää työpäivä meneekin tähän biisiin keskittyen :) Selkeästi uuden demon ykkösbiisi, kuulematta loppuja ;) Izdo | 20.09.2006 08:49 | Arvosana: 10 Kommentin pisteet: +6 Tosiaankin, hieman erilaista arria tässä palassa. Taattua Kongo-meininkiä kuitenkin. Sopivasti täytettä raidoilla, varsin hyvin balanssissa biisi ja toteutus. =) JayS | 20.09.2006 20:31 | Arvosana: 9 Kommentin pisteet: +4 No niin, nyt on sanoissakin sitä Kongon tyyliä mistä tykkään! Biisinä todellakin hieman erilaista, mutta ei nyt kuitenkaan niin kauhean erilaista. Mielestäni ihan samaa tasoa kuin Jossain kaukana, mutta sanat todellakin paremmat. Tässä bändissä on hyvää myös se kun pystyy tekemään eri tyylisiä biisejä kadottamatta omaa soundia ja tyyliä... sorijori | 22.09.2006 15:15 | Arvosana: 10 Kommentin pisteet: +4 Alkaa vähän erikoisesti, mutta ihan hyvin kyllä. Laulaja laulaa jälleen kerran vanhalla tutulla tyylillä, mutta musiikki on muuten vähän erilaisempaa kongoa kuin aikaisemmin on kuullut. Äänenlaadusta ei hirviästi valittamista, mutta tähänkin kaipaisi enemmän sellaista muhkeutta, koska nyt äänet jäävät pahasti taakse, mikä ei tosin niin paljoa mitään haittaakkaan. Vaikka biisi onkin hieman erilainen kuin ennen, niin silti samanlainen tyyli on onnistuttu säilyttämään ja vanha tuttu kongo on kyllä selvästi kuultavissa. Tämä ei vain niin paljon itseeni iske, mutta varmasti johonkuhun muuhun enemmän. Näin tämä jää omasta mielestäni keskinkertaisuuden kastiin, koska oikeaa koukkua ei näkyisi olevan. Eipä tässä nyt noin muuten mitään vikaa ole, tämä nyt on vain tämmöinen leppoisa biisi ilman suurempia negatiivisuuksia. Valandir | 25.09.2006 11:24 Kommentin pisteet: +4 Lähtee ihan lupaavasti käyntiin. Vahvaa soitantaa intron jälkeen. Basso miellyttää, rummut myös. Kaunis biisi hienoine sanoituksineen. Tästä pidän. Kitarointi on myös erittäin mukavan kuuloista. Herkulliset kitarat. Laulu kuulostaa hyvältä meikäläisen korvaan. Meiningistä pidän :] Creased_Leaf | 27.09.2006 09:03 | Arvosana: 10 Kommentin pisteet: +8 Alun laulusta tulee mieleen Timo Rautiainen... Muuten ehkä 80-luku ja Suomi. Biisissä on mukavia koukkuja, kuten tuo bassoslide ekan kertosäkeen jälkeen ja kertsin lentokonesäkätys. Rakenteellisesti mielenkiintoisia ratkaisuja, kuitenkin biisi on tosi eheä. Olette selvästi löytäneet enemmän omaa soundianne, hienoa. odkid | 29.09.2006 19:33 Kommentin pisteet: +8 Myös tämä todella toimiva biisi ja sanoitukset todella laatutavaraa. Pidän tuosta laulajan Pelle Miljoonamaisesta tulkinnasta (toivottavasti ei tule loukkauksena :D), joka minusta on vain hyvä juttu. Lisää tällaista, tässä on omaperäisyyttä :) jussial | 19.10.2006 13:23 Kommentin pisteet: +4 Hyvän kuuloista on. A-osan kitarasta, rytmistä ja soundeista, säröstä (ja vireestä) tulee miellyttävän vino olo. Niihin verrattuna kertosäkeet on ehkä turhan suoria ja "rehellisiä", ne ei välttämättä tee oikeutta a-osille. Laulua voisi nostaa enemmän pintaan. Mutta tämä on vaan mun näkemys. Loppupuolella, kahden minuutin paikkeilla alkaa tulla Keane mieleen, kitarasoundista ja muustakin :) vague halo | 22.10.2006 12:30 | Arvosana: 9 Kommentin pisteet: +2

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Jossain Kaukana 01.11.2006

Kongo - Jossain Kaukana
Kopsasin tuon vanhemman ja masteroimattoman version kommentit tähän, kun biisihän on täysin sama, yleissoundia on vain parannettu. Poistin vanhemman version ja tästä voit halutessa lukea vanhemmat kommentit mitä biisi on saanut... Kuten sanottua, perusrokkia tyylillä, josta vain Kongo voi tulla kuuluisaksi. Varmaa paahtoa, ei aivan täydellisen suoraa (lue: tylsää) soitantoa, joka on siis vain hyväksi. Loisteliasta, millonkohan teidät sainataan jonnekin ja pääsette kisaamaan oikeille listoille? jakeriver | 19.09.2006 16:22 | Arvosana: 9 Kommentin pisteet: +9 aika hyvin tehyt sanat suomen kieliset kaiken lisäksi. Kp-Kukka | 19.09.2006 18:46 | Arvosana: 9 Kommentin pisteet: +6 laulutyöskentely ei ainakaan alussa tunnu tarpeeksi tarkalta. Muutenkin biisi jää hieman pliisun oloiseksi, SIG:mäiseksi rallatteluksi. Polskija | 20.09.2006 03:37 Kommentin pisteet: 0 Menevää perus-Kongoa! Ootte saaneet luotua ainutlaatuisen ja vahvan Kongo-soundin, jonka tunnistaa varmasti. Tarttuva kertsi! Izdo | 20.09.2006 08:40 | Arvosana: 9 Kommentin pisteet: +6 Hyvähkö biisi, vaikkei paras näistä ookkaan. HJuva rokki-biisikisi :) JuelziinA | 20.09.2006 19:25 | Arvosana: 8 Kommentin pisteet: +4 Kongolaista kongoilua.. :) I like it.. :) Prisca | 21.09.2006 12:30 | Arvosana: 8 Kommentin pisteet: +4 Pitää sanoo kyllä että hieno biisi. Saunditki kuulostaa kongolta eli hyvältä.Biisin lopetus vaan jää jotenkii häiritsemään ja ehkä hieman liian lyhyeks jää tää biisi.Intro-välisoittoriffi on kyllä parasta.. ehkä sen ois voinu vetää viellä loppuun..mut sit tää ois ehkä toistanu liikaa itteesä. No näinki ihan huippu :) Frostbitteni | 21.09.2006 20:49 | Arvosana: 9 Kommentin pisteet: +4 Kappale on mielestäni loistava ja bändi soittaa napakasti, vaikka mielestäni ei sanoitukset ole ihan Kongon parhaita. Hieman sellaiset "perinteiset" pop/rock sanat, joissa ei ole sinänsä mitään vikaa, mutta kun bändillä on ihan mahtavia sanojakin ala: Syystarina, Sinun ikkuna ja Muista huominen, niin melkein tekisi mieli pykälän numeroa tiputtaa. Mutta kun olen biisin muutaman kerran kuunnellut, en kehtaa kymppiä huonompaa antaa ja toisaalta sanat sopivat kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvin biisiin. Soundista mainitsen hieman: Soundi on selkeempi/ilmavampi kuin monissa noissa vanhemmissa biiseissä, mutta hieman munaa jään kaipaamaan kertosäkeissä. En silti lähde tämäkään takia numeroa pudottamaan, kun biisihän se on tärkein ja en tiedä kyllä tietokonekaiuttimieni laatua äänellisesti. Joten siinäkin voi olla syy tuohon lievään oheuteen... sorijori | 22.09.2006 15:09 | Arvosana: 10 Kommentin pisteet: +6 Moi, homma menee kokoajan ammattimaisemmaksi. Mielestöni jo selvää radioiden soittolistakamaa. Pidän suuresti, miten yksinkertaisista perusasioista syntyy taitavasti tehtynä hieno lopputulos. Jos vielä jaksaisit tehdä laulutekniikalle jotain, mutta enpä kummemmin valita. Hienoa työtä kerta kaikkiaan! kds | 23.09.2006 10:16 | Arvosana: 10 Kommentin pisteet: +6 melkonen paketti. aika klisee sointukaava. äänenlaadullisesti tosi hyvää kamaa. voi että ko tässä olis vähän monimutkasempaa sointukaavaa tarjolla. riittäis seki, että kertosäe olis vähän monimutkasempi.. mutta hyvä tämä on tällaisenaankin. perustavaraa. kohinaa?? johtunee varmaan mp3-rippauksesta. tuntuu vaan kurkunpäässä sellanen diskanttikihinä. miksauspuoli on kätevä, mutta toimii kuin rasvattu. soolon aikana basson stemmat on kyllä lostavat. soolon idea itesänsä on kyllä aika kulunnu, mutta toimii tässä hyvin. panorointipuoli on biisin loppuvaiheella jees, mutta aika rajusti toteutettu. toistaalta sekin on hyvä että biisiä ei olla ihan kompattu lyttyyn. ei kovin omaleimaista musiikkia, jokapäiväistä leipää, mutta toimivaa. saudipuoli on hallussa, ja biisi toimis radiossakin, mutta kuinka pitkään tämä jaksaa ihmisiä kiinnostaa, on eriasia. mutta kyllä tämä jatkossa soi minun(kin) auton mp3-soittimessa. jatkakaa. :) johanness | 24.09.2006 13:03 | Arvosana: 8 Kommentin pisteet: +6 Alkaa hyvin menolla ja meiningillä. Hyvä, että tällä kertaa on äänenlaatu saatu tuohon 160 kbps:sään, elikkä heti kyllä huomaa että äänenlaadultaan ainakin huomattavasti parempaa kuin aikaisempi tuotantonne. Hyvin alkaa tuo breikki tuossa 15 sekunnin kohdalla, ja laulaja laulaa vanhalla tutulla tyylillään ja kyllä edelleenkin pidän tuosta laulajan äänestä. 40 sekunnin jälkeen tuleekin sitten kertsi, joka ainakin alultaan kuulostaa ihan koukuttavalta ja iskevältä, mutta ei tässä kyllä sellaista koukkua ole kuin aikaisemmissa tuotannoissanne. Vähän jotenkin laimeasti tuo kertsi lähtee aina soimaan, elikkä jotain muhkeutta olisi kaivannut siihen enemmän. Mutta kyllähän tämä näinkin toimii, elikkä eipä nyt sinäänsä mitään valittamista. Hyvä hyvä :) Valandir | 25.09.2006 11:21 | Arvosana: 8 Kommentin pisteet: +4 Kuunnellut nyt pari päivää tätä. Paljon positiivista: mahtava riffi, kulkeva soitto, hieno soolo (ja erityisesti stemmakitara siellä takana), loistava basisti, hyvät saundit, hyvä miksaus, sopiva pituus. Toinen kitaristi bändiin mukaan oli hyvä siirto. Mutta biisi vaan ei mielestäni ole tarpeeksi hyvä: etenkin kertosäkeessä todella tylsä melodia ja tyhjänpäiväiset sanat. On kuitenkin hyvä suoritus saada ko. aineksista aikaan näin tarttuva ralli. Mielenkiinnolla odottelen loppuja biisejä, kiitos näistä. milton | 25.09.2006 22:42 Kommentin pisteet: +10 Jo alusta kitarasta kuuluu semmoinen tuttu ja turvallinen Kongo-kitara. Mukavan kuuloista laulantaa. Basso mukava, samoin rummut. Kitarariffit korviahivelevää tuotantoa. Soolo myös. Hyvä kappale ja pidän myös soinnutuksesta. Muistuttaa omasta mielestäni biisiä Sävelen kadotin jonkin verran :] Creased_Leaf | 27.09.2006 09:07 | Arvosana: 10 Kommentin pisteet: +6 Tyylikästä, herkkää, rehellistä, suomalaista ja näistä huolimatta ei-kornia musiikkia. Tarttuvaa keskitempoista paahtoa. Leadkitara ja soolo toimivat hienosti. Laulu on miellyttävän ja kiehtovan, jotenkin ihan omanlaisensa kuuloista. Hienoa! odkid | 29.09.2006 19:30 Kommentin pisteet: +4 Jossain kaukana sinä oot...haikeaniloinen ja menevä fiilistelykappale... Taattua Kongoa, varmaa ja tyylipuhdasta musaa. BluesWoman | 01.10.2006 17:46 | Arvosana: 9 Kommentin pisteet: +4 Kauniit sanat ^^ ja muutenkin haikean kuuloinen . Tykkäsin . :) 9 . kUkkisH | 01.10.2006 18:35 | Arvosana: 9 Kommentin pisteet: +4 Tää on ihan järkyttävää paskaa. PHKL | 11.10.2006 20:20 | Arvosana: 10 Kommentin pisteet: 0 Tarttuva biisi. Tarkkaa soitantaa ja ammattimaista tuotantoa. Soundit on todella kohdallaan ja sovitus on rakennettu juuri passeliksi tällaista musiikkia varten. Laulajan ääni istuu taustaa loistavasti ja sanoituksista iso +. jussial | 19.10.2006 13:16 | Arvosana: 9 Kommentin pisteet: +4 tykkäsin kovasti. kivat laulu melodiat. (vaikka en yleensä tykkää suomenkielisestä musasta niin tää oli tosi jees) kataz | 30.10.2006 22:05 | Arvosana: 9 Kommentin pisteet: +2 Ihan perus radiohitti biisi...Soittimet toimii loistavasti, mutta hakisin lauluun vielä vähän voimaa lisää...mutta kyllä on kelpo bändi!!! Esis_Pastiller | 31.10.2006 11:26 | Arvosana: 8 Kommentin pisteet: +2 hei tää oli hyvä . ;) hyvät sanat ja musiikki sopi tohon täydellisesti. :)) ssuvitus- | 01.11.2006 09:18 | Arvosana: 9 Kommentin pisteet: +2
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crim - Go for glory 21.10.2006

Crim - Go for glory
Ei ollenkaan huonoa, siis oikein hyvää. Englannin lausuminen on todella hyvää, mikä ei ole ollenkaan itsestäänselvyys kaikilla mikserin bändeillä. Sinun pitäisi saada kasattua bändi ympärille ja antaa palaa, koska uskoisin tästä tulevan vielä jotain. Nyt vaivaa hieman sellainen "projektimaisuus" eli soitanto ei ole läheskään niin napakkaa mitä se varmaan olisi, jos jokaisella instrumentilla olisi oma virtuoosinsa, joka keskittyy vain oman soiton parhauteen. Mutta ihan kelpo biisi ja soittokin hallussa, vaikka sellainen tietty "muna" puuttuukin...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 14.04.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Biisi on mielestäni ihan ok tässä genressä ja toimii siinä kuin muutkin vastaavat. Soundit ei kyllä palvele tätä ihan täysillä. Vähän tuhnuiset. Sanat on kyllä loistavat ja ajankohtaiset, oikeastaan ajankohtaiset, oli aika mikä tahansa. En oikeen kyllä löydä tästä sanoja lukuunottamatta sellaista koukkua mikä saisi minut kuuntelemaan bändiä lisää. Mikään ei häiritse, mutta mikään ei oikeen vakuutakaan. Totuus on kuitenkin siinä, että minä en tällaista kuuntele, joten tämän kommentin voi siinä mielessä jättää noteeraamatta. Biisi vain tuli ringissä vastaan... Hyvät sanat kuitenkin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mojo Swing - Give Me 01.10.2006

Mojo Swing - Give Me
Kyl Mojo Swing on hyvä... VAikka bändi ei mitään uutta tarjoa, tarjoaa se vanhaa hyvällä otteella ja tyylillä. Siksi bändiä fanitan... Punk ja Rock yhdistyy hinosti, todella hienosti :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deviant Tactics - Failure god(Demo) 11.11.2006

Deviant Tactics - Failure god(Demo)
Miten miulla on muistikuva et oon tän jo kommentoinut!? En kyllä löytänyt kommenttiani... Ehkä olen kännipäissäni kuunnellut ja luullut kommentoivani. Mutta, mutta... Tämäpä on oikein toimiva metalbiisi kaikin puolin. Ei tässä mitään uutta ole, mutta eipä tarviikkaan kun homma toimii. Tykkään kyllä :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - UNDER YOUR SPELL 12.11.2006

SILVERINE - UNDER YOUR SPELL
Loistavaa... Laulupoika on kyllä elementissä taas kerran. Intron riffi on murhaa. Tässä on just kaikki elementit kohdillaan ja just tästä bändistä tykkään todella paljon :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele She! - Eliza Day 2 13.08.2006

She! - Eliza Day 2
Angstipoppia kyllä, sen angstin kuulee, mutta myös kuulee hieman kömpelön enklannin lausunnan. Suomalainen ei ole englantilainen, mutta jos lauletaan vieraalla kielellä on syytä harjoitella lausuminen kohdalleen. Muutenhan tämä biisi on oikein mainio ja laulaja on hyvä-ääninen. Tosin soitosta kuulee hieman kokemattomuuden, mutta tuore bändihän tässä on kyseessä... Jatkakaa valitsemallanne tiellä ja sydämet valloittuvat varmasti :) Minun sydän on odottavalla kannalla....

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - Drifting away 09.06.2006

Pigswill - Drifting away
Nyt vasta huomasin et ainakin bändin yksi jäsenistä on vasta 16v. Se nostaa kyllä kurssia paljon. Ikään nähden erittäin kypsää kamaa. Ja mukava huomata että nuorissakin löytyy tän genren tekijöitä, ei vain metallia ja hiphoppia. Teistä kuullaan vielä muutaman vuoden päästä, älkää lannistuko ja älkää antako kateellisten napinoiden masentaa, mutta älkää luulko myöskään itsestänne liikoja, vaan tehkää nöyrästi työtä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - Drifting away 09.06.2006

Pigswill - Drifting away
Lauluneito on kyllä loistava! Ääni, laulutaito ja äänenkäyttö toimii. Onkohan tuo akustinen nauhoitettu kitaran omalla mikillä!? Jotenkin kuulostaa sen verran nasaalilta ja tilattomalta, tai sitten nauhoittaja on asettanut mikin väärin... Mut eihän biisi tuohon soundiin kaadu. Biisi on mielestäni todella peruskamaa, ehkä jopa liiankin. Ei tässä mikään töki, mutta ei mikään oikeen koukuta mukaan. Bändi hoitaa soiton tytön taustalla hyvin, mutta laulaja jättää kyllä sen aikamoiseen varjoon, mikä ei välttämättä ole ollenkaan huono, kun ainahan bändissä pitää olla keulahahmo. Uskoisin bändin pystyvän tekemään biisin jossa olisi enemmän koukkua johon tarttua, melodillisesti hakisin itse enemmän variaatioita. Kyllä se vielä lähtee, kun tarpeeksi tekee...Tsemppiä :-)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Intense - Shining Lime 07.06.2006

Intense - Shining Lime
Laulajalla nätti ääni ja taito löytää sävel, mutta tosi usein näissä poprokeissa tytöiltä puuttuu rohkeus laulaa täydeltä laidalta, uskallus puuttuu. Mut toisaalta ymmärrän sen... biisinä tää on aikas sellaine perus melodinen popralli. Soitto toimii oikeestaan rumaplia lukuunottamatta mainiosti. Laulaja ku ei laula taitojensa mukaisest, niin rumapli taasen yrittää liikaa. Vois ajatella et pienemmälläkin "sohimisella" tällaisesta simppelistä biisistä selviäsi. Ja en tarkoita tuolla simppelillä mitää negatiivista, mut rumpalin pitäis seurata muuta bändiä. Loppujenlopuksi voisin sanoa et erittäin lupaavankuuloinen poppoo, mut ei vielä todellakaan valmis. Lykkyä tykö, kyllä se sieltä lähtee ja treeniä vielä rutkasti lisää...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Puuppa - Hyi Apinat, Saatana 05.06.2006

Puuppa - Hyi Apinat, Saatana
HehHeh! Hauskaa! Ei kai tästä voi muuta sanoa...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Vertical 05.06.2006

Aeiouaih - Vertical
Hyvä soundimaailma, mukavan ilmava. Laulaja on hyvä ja soittokin toimii. Jotenkin biisi on hieman sellainen...hmm...Mitäänsanomaton on liian vahva sana...hieman mieleenjäämätön, voisi olla oikea sana. Kaikki oikeestaan toimii, biisikin, mut jotenkin jää loppuessa sellainen olo, et oliko tää tässä!? Joko se loppui ennenkuin alkoi... Ei todellakaan huono, mut ehkä en vain ymmärtänyt...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Downcast - Greed 25.05.2006

Downcast - Greed
hyvä intro ja kitarariffi. vaikkakin soundit on aika puuroiset kuulee aika hyvin kaiken olennaisen. tosin laulussa vois olla jonkin verran itsevarmuutta, kun laulajalla on sellainen hieman Paul D'iannoa muistuttava vahva ääni. kannattaa käyttää niitä voimavaroja joita on eikä varoa liikaa... skittariffi on kyllä erittäin mainio. en ole tämän musan tietäjä, joten jätän numeron antamatta. oikealla tiellä bändi on kuitenkin...

Kommentti kappaleesta Kuuntele D-Beat - Geminitro 05.06.2006

D-Beat - Geminitro
Täytyy kyllä sanoa, et en osaa tällaisesta sanoa oikein mitään järkevää. En tällaista kuuntele, joten voisin kai sanoa lyhyesti: Soundit on kohillaan jne. Biisi ei sinänsä tarjoa minulle mitään juuri siksi kun en tällaista kuuntele. Sorry...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Studwater Black - all the way 05.06.2006

Studwater Black - all the way
Täähän rokkaa mukavasti. Laulaja on hyvä hieman tunkkaisesta soundista huolimatta. Jossain määrin tulee mieleen Hawkwindin Lemmyn tekemät rokimmat biisit tyyliin Lost Johnny ym... Hauskasti keinuu, mut silti rokkaa. Olisi joskus ihan kiva kuulla paremmilla soundeilla tämä, mut toimii näinkin. On tää kyllä muutenkin jossain määrin Hawkwindin alkuaikojen biisien tyylinen :-) Vähän tosin välistä lähtee "mopo" rumpalilla lapasista, vaikka meilkein voisi sanoa tyylikkäästi...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perplexity - Lamai Dala (intro) 16.06.2006

Perplexity - Lamai Dala (intro)
Aikamoista säätöä ja en tarkoita negatiivisessa mielessä, vaikka en oikeen tällaista kuuntele, joten en osaa oikein mitää rakentavaa sanoa. Psychedelia on muuten siinä mielessä hyvä musalaji, kun oikeestaan kukaan ei voi sanoa mitä tehdä paremmin. Kaikki periaateessa on tuossa genressä sallittua ja mitä oudompi, sen parempi. En oikeen usko että Zappa olisi koskaan halunnut kuulla mitään neuvoja miten ne biisit oikeesti pitäs tehdä. Joten tähän vois sanoa: Ihan sama mitä ihmiset täällä mikserissä sanoo on turhaa. Joku voisi valittaa rock tai hevibändille soiton tarkkuudesta tai laulajan äänen puhtaudesta. Mutta tässä genressä virheet ei ole virheitä, vaan voimavaroja jotka tekevät bändistä mielenkiintoisen. Vaikka tässä ei ollutkaan "virheitä", eikä tämä minuun uponnut, on tämä tuossa nurinkurisessa psykedeliamaailamassa loistava!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mojo Swing - What I See 12.12.2006

Mojo Swing - What I See
Vitun hyvää ja perkeleen toimivaa... Yritän keksiä vielä yhden kirosanan... Ihan saatanan kovaa. Tulihan se sieltä!? Hyvä Robbie ja kumppanit, todella hyvää musiikkia teette ja soitattekin erittäin hyvin...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Dragons Are Gone 02.01.2006

Dr.Groove - Dragons Are Gone
Vokalistilla on mielenkiintoinen ja hyvä ääni. Tulee aika paljonkin mieleen Grazy World of Arthur Brown. Itseasiassa biisikin on hieman samaa tyyliä... Biisissä on hyvä kertsi ja todella toimiva tunnelma. Jotenkin kokonaisuuden kannalta toivoisi ehkä pientä "koukkua" sovituksellisesti, joka saattaisi saada säkeistötkin toimimaan lähempänä samaa tasoa kertosäkeen kanssa. Mutta siitä huolimatta erikoinen ja mielenkiintoinen biisi...

Kommentti kappaleesta Kuuntele AMBILANCE - 1827 VUODEN kartta 16.08.2006

AMBILANCE - 1827 VUODEN kartta
Ei nyt ihan avautunut minulle. Pink Floydin kuulee taustalta, mut ei oikein muita vaikuttajia kuitenkaan. Oon ite jonkin verran progea kuunnellut aikoi naan ja ehkä eniten tästä tulee mieleen Tangerine Dream. Silloin kun progea kuuntelin ei oikeen minuun tän tyylinen uponnut, eikä oikeen nytkään... Mutta tällaisessa fiilistely improvisaatiossa on aina kuultavissa sellainen "oikea innostus" musiikkiin. Eli vitut kaavoista, antaa mennä ja katotaan mitä tulee ja eihän tästä nyt kuitenkaan fiasko tullut. Ei vain ihan minun makuun suunniteltu biisi. Itse lähtisin kuitenkin suunnittelemaan hieman jotain rakennetta biisiin. Eli, vaikka improillaan ja fiilistellään voisi esim. "katsekontaktilla" viestiä hieman miten biisi voisi jatkua. Nyt jotenkin jäin kaipaamaan sitä mitä esim. Floydilla on. Biisi käynnistyy jossain vaiheessa, tulee komppia kehiin jne... Nyt tällainen kahdeksan minuutin biisi ei jaksa mitenkään kantaa loppuun asti. Mutta eiköhän se sieltä lähde ja kuunnelkaa miten progen esi-isät tekivät sen 70-luvulla... Onnea ja tsemppiä valitsemallanne tiellä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama 30.12.2005

DIRTY CLUB - Barbara Blonde: Mama
Soundi politiikka on kyllä erittäin hyvä, eikä biisissä ole juurikaan valittamista. Laulaja on hyvä ja soittajillakin soittimet hallussa. Kaiken kaikkiaan oikeen miellyttävä tuttavuus, vaikkakin muut säkeistöt eivät yllä aivan kertsin tasolle, mutta näinhän se onkin aina rock/popmusiikissa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deadly Maids - Run To The Light 28.05.2006

Deadly Maids - Run To The Light
Perkeleen rankka soundi ja se on vain ainoastaan hyvä tän kaltaisessa musassa. Laulaja on mielestäni erittäin taitava, osaa tyylin ja maneerit tän kaltaiseen musaa. Itse tykkään hieman toisenlaisesta metallista, mutta kyllähän tämä toimii omassa tyylissään tosi hyvin. Jätän tosin numeron antamatta, kun pitäis olla enemmän Slayeria ja Rammsteinia ennenkuin olisin myyty...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 02.01.2006

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Minä olen kyllä todella huono kommentoimaan tän osaston juttuja ja en yleensä niin teekään, mutta ringissä sitä ei voi väistää... Yritän nyt kuitenkin. Näissä yleensä niinkuin tässäkin on tunnelma kohdillaan ja kauniit melodiat toimi. Jotenkin tällaista olisi todella helpompi kuunnella kuvan kanssa. Biisissä eikä bändissä ole yhtään mitään vikaa, vaan minussa. En saa tän tyylisistä oikein mitään irti. Sorry...

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - KISS THE END 25.05.2006

SILVERINE - KISS THE END
hieman enemmän "kikkaa" kun mitä oon aiemmin kuullut. mut laulaja on yhä ihan loistava ja bändikin toimii. en voi kyllä olla ihan sitä mieltä et bändi ois mennyt parempaan suuntaan, jotenkin sellainen koukku ja tarttuva melodia puuttuu, mikä aiemmissa oli... hyvä kuitenkin :-)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Saving You the Trouble 25.05.2006

Blueborn - Saving You the Trouble
luulin ettei teidän biisejä täällä enää kuulekaan, kun tuli diili. mut täällähän on vieläkin yhden suomen parhaimman bändin biisit vieläkin jaossa. tää on kyllä loistava... yritän ehtiä myöhemmin kuuntelemaan ja kommentoimaan loputkin "uudet" on kiva kuulla et aiemmin hieman varovainen laulaja on uskaltanut antaa kaiken tulla ulos, kun on niin loistava...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argathron - Flawless 16.06.2006

Argathron - Flawless
Alternative metal!? Aika perusmättöä tää on biisilisesti. Soitto vaatii mielestäni vielä aika paljon treenaamista, yhteissoitto ontuu aika paljon paikka paikoin. Biisi on mielestäni kuitenki ihan kelpo. Treeniä lisää ja rutkasti jne. Kyllä se taivas vielä aukeaa tällekin pumpulle :-)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Corroded - DISQUALIFICATION 25.05.2006

Corroded - DISQUALIFICATION
jälleen loistavaa punkkia hengessä G.B.H. ym... tykkään kyllä ja paljon!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burden A.D. - Salvation A.D. 25.05.2006

Burden A.D. - Salvation A.D.
toimii ja jyrää!!!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mojo Swing - Let Me 31.12.2005

Mojo Swing - Let Me
Täähän on oikein mukava rock-kipale. Rokkaa todella hyvin ja hieman tuhnuisesta soundistakin huomaa bändin osaavan hommansa. Lisäplussaa hyvästä riffistä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mojo Swing - So Many 31.12.2005

Mojo Swing - So Many
tääkin on hyvä ja robbie hoitaa laulun hienosti...

Kommentti kappaleesta Kuuntele S.M.P (Synkkää Miestä Popittaa) - Kuljen taas 01.11.2004

S.M.P (Synkkää Miestä Popittaa) - Kuljen taas
Voi kiesus että mies osaa laulaa hienosti ja tunteella! Biisikin on todella hieno ja tästä varmaan saisi ihan loistavan (vieläkin paremman) jos tän tekis ihan oikeen bändin kanssa. En puutu tuohon soundimaailmaan sen suuremmin kun kyseessä on koneet, mutta kitarasoundit on hyvät. Todella hieno kokemus on tämä ja lisää vain biisejä toivoisin :-)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Another Day (uusi miksaus) 01.11.2004

Blueborn - Another Day (uusi miksaus)
Biisi on kyllä aivan mahtava, vaikka tietty ylipirteys hieman särkeekin fiilistä. Mutta tuo on niin pikkutekijä, että en anna sen häiritä kun biisi on muuten kaikin puolin niin loistava. Uusi miksauskin on eri hyvä, mutta soundin tyylikäs kirkkaus tuo esiin sellaisen jutun laulajasta, mitä en aiemmin ole huomannutkaan. Tytön muuten niin loistavassa laulussa ja äänessä on siellätäällä aavistuksen omaista varovaisuutta, josta johtuu tietty ponnettomuus. Suosittelisin tytölle hieman rohkeutta tiettyihin maneereihin, niin homma toimisi täydellisesti. Mutta kympin arvoinen biisi on silti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Eron salama 09.10.2004

unioni - Eron salama
Tämähän oikein mukavan kuuloinen biisi. Ja laittaisin painoa sanalle mukava. Minun makuun ehkä liian kevyt meininki, vaikka eihän toisaalta aina tarvitse otsa rypyssä vääntääkään. Vaikka pientä särmää itse yrittäisin yleissoundiin saada. Bändi hallitse homman todella ammattimaisella otteella ja laulajallakin on hyvä ääni ja taitoa laulaa. Vähän ehkä vähemmän venyttäisin sanoja, kun nyt kaveri venyttää melkein joka sanan todella pitkäksi. Sanat on mielestäni aika hyvät, ei mitkään kovin omaperäiset, mutta ihan hyvät kuitenkin. Kokonaisuutena tämä on oikein mainio kevyt pop-ralli, mikään ei häiritse kuuntelua tuota sanojen venyttämistä lukuunottamatta (eikä tuokaan liikaa), joten ysiä pukkaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Everything feat. Jady 29.09.2004

Walls Of Vanity - Everything feat. Jady
Jady loistaa jälleen ja ei bändikään jää yhtään huonommaksi. Laulusäkeen mielenkiintoiset sävelmuutokset toimii erittäin hienosti. Kertosäkeestä mielestäni vähän puuttuu hieman koukkua, ei toimi siis melodisesti ihan niin hyvin kuin säkeet. Mutta kokonaisuutena paras tän bändin biisi mitä oon kuullut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Ain't Nobody 15.09.2004

Blueborn - Ain't Nobody
Tästä biisistä olenkin jo kommentoinut tuon aiemman miksauksen. Nyt soundi on selvästi parempi. Biisi itsessään ei ole tuosta edellisestä kommentista mihinkään huonontunut. Kaikinpuolin hyvä biisi ja en nyt keksi sen enempää uutta sanomista, joten numero vain kehiin. Ja pysykää valitsemallanne tiellä, koska teidän tie on ihailtavan hieno.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blueborn - Back Against the Wall 15.09.2004

Blueborn - Back Against the Wall
Hieman rankempi biisi mitä oli nuo hieman vanhemmat Blueborn hitit. Hyvinhän toimii tämäkin ja on mukava huomata, että laulajan kaunis ääni sopii aivan loistavasti tällaiseenkiin menoon. Bändikin soittaa rokimman menon todella hienolla tatsilla, vaikka rumpusoundi voisi olla tällaiseen menoon hieman napakampi. Tämä on nyt jo pilkun viilaamista, mutta jotenkin tuosta rumpusoudista tulee fiilis ettei se ihan kympillä toimi tässä biisissä. Biisi taasen on taattua laatua ja juuri biisit onkin syy miksi tykkään bändistä ihan älyttömästi. Tosin tässä on mielestäni sellainen melodia kauttaaltaan, mikä ei ole kauhean mieleenjäävä. Vaikka eihän näin tarvitse aina ollakaan ja biisi on kuitenkin kokonaisuutena todella hyvä, joten jätän pientä viilausta vailla olevat soundit ihan oman onnensa nojaan ja nautin hyvästä musiikkista. Ysi on mielestäni tälle oikea numero, siitä syystä että olen kehuistani huolimatta kuullut Bluebornilta parempiakin biisejä. Mutta yleismaailmallisesti tämä on todella hieno biisi hienolta bändiltä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Autumn's Entrance 05.09.2004

OPPRESSION - Autumn's Entrance
Kaunis melodia heti alkuun. Vähän jään odottamaan laulua, meinaan tässä biisissä on sellaisen maisema, että tähän ois varmaankin tarkoitus laittaa!? Noh, laulu ainakin toimis tässä hyvin. Biisi on muuten kyllä erittäin hyvän kuuloinen ja hyvin soitettukin. Mutta ilman vokaaleja jää vähän vaillinaiseksi ainakin minun mielestä. Jos tähän ei sitten taas olekaan tarkoitus vetää lauluja siinä tapauksessa paria kohtaa hieman muutaisin. Laittaisin kiraralla melodiaa myös niihin kohtiin missä sitä ei nyt ole. Toteuksesta ja kauniista melodiasta voin antaa kasin, mutta jos tässä olis laulut nousisi numero varmasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antti Kaukomaa - Nuori Poika -- ajaa kuin Saarinen 27.08.2004

Antti Kaukomaa - Nuori Poika -- ajaa kuin Saarinen
Olen syntynyt samana vuonna kuin Saarinen kuoli, mutta olen historiankirjoista paljonkin lukenut Jarnosta ja ihailen häntä hyvin paljon. Kun joku tekee biisin missä mainitaan Saarinen on nostettava hattua ja kumarrettava, koska on aina riski että biisin sanoista tulee kornit. Tässä ei näin ole onneksi käynyt, vaan sanat on hienot. Biisikin on kaikinpuolin hyvin toimiva ja Wurlitzer on todella nätti. Laulajalla on sympaattinen ääni ja hän laulaa hyvin. Hyvä tunnelma biisissä, joka ei ole oikein minun suosikkigenreä, mutta niin hyvin tehtyä että ysillä on pakko palkita. Ja tähän loppuun pieni nippelitieto, jonka kaikki varmaan tietääkin: Formulakuski Jarno Trullihan on saanut nimensä meidän oman sankarin mukaan :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele quuqqeli -orkesteri - Tuuli puissa humisee 18.08.2004

quuqqeli -orkesteri - Tuuli puissa humisee
Biisi on aika omaperäinen konebiisi ja ihan hyvällä tavalla sellainen. Mutta soundimaailma on mielestäni kauttaaltaan aika huono. Biisikin varmaan saisi ihan uuden tunnelman, jos soundeja parantaisi. Biisi toisiaan on hyvinkin mielenkiintoinen ja koukukas.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extra Virgin - Shine 19.08.2004

Extra Virgin - Shine
No nyt tuli vastaan kunnon rokkia ja mikä laulaja!? Vetää sanattomaksi. Biisi rokkaa erittäin hyvin ja bändi soittaa todella hienosti. Ei pysty sanoiksi oikein muuttamaan tätä biisiä ja bändiä, sen verran hyvin toimii. Kaikki toimii niin hyvin ettei jää muuta mahdollisuutta kuin kymppi ja fanilistaan liittyminen...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extra Virgin - Don't Torture 01.09.2004

Extra Virgin - Don't Torture
Olenkin jo kerran ylistänyt tämän bändin. Ja tämä jatkaa aivan samaa rataa. Toimii kuin tonnikala,vaikka ei biisinä ihan niin hyvä kuin se jonka aiemmin kommentoin. Nuo kitarariffit on kyllä ihan perkeleen hienoja ja laulukin jne... :-)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joonas S. - What I want to be (acoustic) 17.08.2004

Joonas S. - What I want to be (acoustic)
Tää varmaan toimis paremmin, jos tässä ois ihan bändi mukana soitossa. Varsinkin tuo kertosäe on melodillisesti hyvä, vaikka se hieman kuulostaakin tutulta. Se ainakin toimisi varmasti paremmin bändin kanssa. Ei ihan niin hyvä kuin Two Guitars, parempi kuitenkin kuin This Feeling. Kasi puol.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joonas S. - Two guitars 17.08.2004

Joonas S. - Two guitars
Tää on minun mielestä selkeesti parempi kuin tuo eka. Tähän sopii paremmin tällainen ultrakeveys ja muutenkin biisin tunnelma on parempi. Tässä on aavistus retroa mukana, vaikka biisi onkin hyvin nykyaikainen. Aavistuksen tulee mieleen joku Nick Drake ja se minua haittaa. Hyvä yksinkertainen balladi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joonas S. - This feeling 17.08.2004

Joonas S. - This feeling
Mukavaa, rehellistä. Sanoo artisti ja se kyllä pitää paikkansa. Mutta ei minun korvaan ehkä niinkään tarttuvaa. Erittäin hyvin tehtyä, soitettua ja laulettua on tämä vaikka biisi on vähän liian kevyt minunkin makuun, vaikka tykkäänkin popista. Itse yrittäisin saada jotenkin hieman särmää tähän, kun on niin kauhian kevyttä ja sitä kautta hieman laimeaa kuin Upcider Light. Mutta sehän onkin vain minun mielipide, eikä siitä välttämättä kannata ottaa vakavasti. Hyvä rumpali kuulostaisi myös olevan tässä. Biisistä seiska, soitosta ja toteutuksesta ysi, joten keskiarvo on kasin luokkaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Die/For/Why - Scum of the earth 13.08.2004

Die/For/Why - Scum of the earth
Alku on ainakin sellainen hyvin perinteisen synabiisin kuuloinen. Minulla on iso aukko musiikillisessa sivistyksessä siinä mielessä, että en osaa erottaa tyylilajeja konemusassa ja olen muutenkin aika jäävi sanomaan mitään kovinkaan rakentavaa tän tyylin jutuista. Tämä on varmaan sellaista vahvaa keskitasoa tällä osastolla kasin ja ysin väliin asettuvaa. Mutta arvosanaa en taida antaa, koska niin kuin sanoin en kuuntele ja sitä kautta osaa arvostella tällaisia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele vrs - teabreak 12.08.2004

vrs - teabreak
Unenomainen yleissoundi luo aika rauhallisen tunnelman, vaikka biisi ei ole ihan sieltä rauhallisimmasta päästä. En tiedä mistä artisti on nimen tälle keksinyt, kun ei minulle tule tästä mieleen teehetki. Ehkä enemmänkin joku yöllinen juttu. Biisi on aika tavallinen mitä yleensäkin kuulee täällä koneosaston biisejä. Ei tuo siis mitään uutta, eikä aina tarvitsekaan. Synasoundit on kauttaaltaan hyviä ja omaperäisiäkin, parhaiten mielestäni toimii tuo ujeltava Theremin-soundi. Biisistä seiska ja soundeista ysi, eli kasin luokkaa kokonaisuutena.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Undefined 11.08.2004

SILVERINE - Undefined
Silverineä varmaan raskaimmillaan näistä mikserin biiseistä. Tässä on mielestäni parhaat laulusuoritukset näistä, vaikka eihän ne muissakaan ole huonoja. Tässä biisissä on enemmän variaatioita äänenkäytössä ja kun miehellä on noin hieno ääni on kiva kuulla kun sitä käytetään. Biisi on sellaista Silverinen keskitasoa aavistuksen parempaa ja silti parhaimmistoa koko mikserin tasoon verraten. Elikkäs takuuvarmaa ja hienoa musaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Synthetic Spirit - Summerdawn (Original Mix) 10.08.2004

Synthetic Spirit - Summerdawn (Original Mix)
Tässä on hyvä fiilis. Kaikki tekijät eivät saa luotua koneilla aina hyvää tunnelmaa, mutta tässä on todellakin onnistuttu eri hyvin. Ei ole tällainen minun suosikkimusaa ja en siten saa tällaisesta kovin paljoa irti, mutta hienosti tehtyä on tämä sekä tässä on hyvä soundimaailma. Ja vielä kaiken lisäksi tässä on mielestäni vältetty suurimpia kliseitä joita konepoppiksessa liiankin usein kuulee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanha Tukkoinen Roina - Tau Ceti 11.08.2004

Vanha Tukkoinen Roina - Tau Ceti
Hyvää kitarointia. Huonosti on tosiaan nauhoitettu niin kuin artisti asian esitti. Ei tästä oikeen osaa muuta sanoa, kuin että kitaristi osaa hommansa ja biisi on sellainen kohtalaisen mitäänsanomaton rallatus. Hyvästä kitaroinnista ysi, biisistä seiska niin eiköhän kasi ole suht´koht kohdillaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PTA - Lazy Wizard 18.08.2004

PTA - Lazy Wizard
Sormijumppaa niin kuin artisti asian esittää. Ompahan kaverilla nopeat sormet, ei voi kuin ihailla kun itse olen tällainen keskitason "keppisankari". Eihän tällainen biisinä kovinkaan ihmeellinen ole, mutta jos tän soittaa musiikkikaupan kitaraosastolla saa varmaan päät kääntymään ja ihmiset spontaaneihin aploodeihin. Hienoa soitantaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masa B - Kreeta 14.08.2004

Masa B - Kreeta
Hassu on tosiaan. Tunnelma on mukavan meren tuoksuinen ja laulu toimii hauskasti myös. Ei tästä keksi ihmeemmin sanomista, tästä tulee hyvälle tuulelle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masa B - MikiSum 08.08.2004

Masa B - MikiSum
Rennon kuuloinen "reggae" biisi. Oikein hyväntuulinen meininki, mutta laulussa on vähän liian munaton tyyli laulaa. Vaikka tällaiseen kevyeeseen meininkiin sopiikin rauhallinen laulu, on tässä ihan liiankin rauhallinen ja lausumiseen kannattaa kiinnittää huomiota. Tämän biisin lausuminen on kyllä aika Ahti Karjalainen Englantia. Biisissä itsessään ei ole sen suurempaa vikaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uncle Foe - Gravelike 30.12.2005

Uncle Foe - Gravelike
Hyvä kitarariffi heti alkuun... En ole genren ystävä joten jätän numeron antamatta... Laulajalla on ihan mainio rockääni ja soittajatkin hoitavat leiviskänsä hyvin. Biisi mielestäni olisi tarvinnut paremman kertosäkeen, kun riffittelyt todellakin toimivat ja laulaja (mitä enemmän kuuntelee) on oikein mainio. Biisi loppuessaan jättää hieman keskeneräisen kuvan. Ei huono silti...

Kommentti kappaleesta Kuuntele PupuTupuna - Future Is A Clichë 05.08.2004

PupuTupuna - Future Is A Clichë
Genre ei mielestäni ole tuo mitä artisti väittää. Rock olis varmaan lähempänä, kun ei tämä kovin kevyttä ole. Biisi on kyllä itsessään hyvä ja hyvin soitettu. Laulu on myöskin hyvä eikä lausuminenkaan ole huonoa. Ei huomauttamista tässä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Superverted - Words 20.08.2004

Superverted - Words
Kommenttiringissä. Aah, kahden noise biisin jälkeen on ihan taivaallista kuulla oikeeta musiikkia. Ja vieläpä todella laadukasta sellaista. Tämä on melkein kaikin puolin erittäin hyvin toimivaa aika raskasta rokkia. Oikeastaan ainoa mikä hieman häiritsee on muuten niin hyvin asiansa hoitavan laulajan aika huono Englannin lausuminen. Siihen kiinnittäisin huomiota ja suosittelisin treeniä vielä jonkin verran. Soitto toimii erittäin hyvin ja biisikin on mainio.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillip - Peter Pan 05.09.2004

Fillip - Peter Pan
Hienosti rakennettu poplaulu. Biisi toimii rakenteltaan selvästi paremmin kuin sävellyksenä. Ei ole ollenkaan huono tämä biisi, mutta jotenkin niin tavallisen kuuloinen ettei aiheuta ainakaan minussa kovin suurta ihastusta. Soitto toimii tässä todella hyvin ja laulajakin osaa hommansa vaikka en äänestä ihmeemmin välitä. Sanat on myös todella hyvät ja oivaltavat. Kokonaisuutena homma toimii todella hyvin, mutta nuo pienet yksityiskohdat tiputtaa numeroa Kasin ja ysin väliin, joten annan ysin koska bändi on niin taitavan kuuloinen ja tekee hommansa tyylillä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanha Tukkoinen Roina - V.S.V. 10.08.2004

Vanha Tukkoinen Roina - V.S.V.
Aika paljon tulee nykyisin vastaan ringissä Jazz genren biisejä. Vaikka en jatsia kuuntele sen enempää kuin HipHoppia tai Dance kamaa on jatsissa se hyvä puoli että jokainen biisi kuulostaa erilaiselta. Kun taas edellämainitsemani genren biisit usein kuulostaa ihan samalta minun korvassa. En kyllä valittevasti osaa sanoa tästä genrestä kovinkaan suuria asioita, mutta koitetaan jotain. Kitaroitahan tässä riittää, mutta onko bassoa ollenkaan!? On aika ohut soundi. Kitarajutut ovat kyllä ihan mukavan kuulosia ja hyvin soitettuja. Mutta ihan biisinä tämä nyt ei sitten ole kovinkaan kummoinen, sellainen kiva pieni juttu. Olen täällä kuullut huomattavasti parempiakia jazzvääntöjä, mutta ihan mukava rento meininki joka tapauksessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Tyler Durden 06.08.2004

aluminiumblade - Tyler Durden
Hyvä rujo soundimaailma. Vähän sellainen tietokonepelimusiikki tulee kaukaisesti mieleen hyvällä tavalla. En osaa sen kummempaa kirjoitella näihin konebiiseihin. Hyvin tehtyä kuitenkin ja nuo kohdat missä komppi hajoaa käsiin on veikeää kuultavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Kuuletko 07.08.2004

Olavi Takatalo - Kuuletko
Itseasiassa rakastuin lauluun, en niinkään biisiin. Mikä ei kuitenkaan ole ihan kauhean huono ollenkaan, laulu vie vain kaiken huomion. Biisi on aika keskitasoa, mutta laulu ja laulajan ääni ihan huippuluokkaa. Mutta kokonaisuus selkeesti keskitasoa parempi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vanha Tukkoinen Roina - Beneath a Purple Sky 17.08.2004

Vanha Tukkoinen Roina - Beneath a Purple Sky
Hyvää kitarointia heti alkuun ja eteenpäinkin. Tuollainen rauhallinen ja hyväsoundinen kitara systeemi luo mukavaa tunnelmaa. Mutta vähän laulua jään kaipaamaan, vaikkakin kitarointi on ihan loistavaa jää hieman sellainen vaillinainen olo biisiin. Tai sitten jos laulu ei kuulu bändin/artistin kuvioihin yrittäisin saada biisin jotain hieman suurempaa muutosta johonkin kohtaan, että mielenkiinto pysyisi yllä. Biisistä seiskaa ja kitaroista ysiä, eli keskiarvo kasin luokkaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thousand Miles Away - Izzi's The Man 19.08.2004

Thousand Miles Away - Izzi's The Man
Mukavan rupista rokkia ja Izziä pitääkin kunnioittaa :-) Aavistuksen Motörhead meininkiä on tässä biisissä ja sehän ei haittaa. Hyvät kitarasoolot ja muutenkin hyvät kitarat ja laulukin hyvän kuuloista raspia. Ei suurempaa huomauttamista tässä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Fabian's Theme 06.08.2004

Averell - Fabian's Theme
Ompahan kaunista kitarointia. Tällaista kuuntelee todella mielellään ja kun soitto on ihan loistavasti hallussa ei voi kun ihailla ja itse kun on vielä tällainen keskitason kitaranvääntäjä. Erittäin hieno ja mukava fiilis sekä hieno pikku biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moondust - I don't want your life 05.08.2004

Moondust - I don't want your life
Tässä on hyvää verrattuna moniin konebiiseihin se että miksaus on todella hyvä. Erittäin kuulas ja tilava soundi, eikä ole tungettu liikaa tavaraa sekä bassosoundi on erittäin hyvä. Biisistä itsestään on minun vaikea sanoa mitään rakentavaa, kun en tällaista musiikkia kuuntele. Mutta tämä on selvästi parhaimpia konebiisejä mitä mikserissä on tullut vastaan ja toteutuksesta tulee ihan selkeä ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Susi - Tarina muusikosta 15.10.2004

Susi - Tarina muusikosta
Kokonaisuutena ihan hemmetin toimiva biisi. Soitto toimii todella hienosti ja nuo kitarafillit on parhaimpia skebajuttuja mitä on mikserissä tullut vastaan. En löydä tästä mitään huomauttamista, kun kaikki toimii ja biisinkin on hyvä. Toivottavasti laitatte lisää biisejä tänne tulevaisuudessa... odotan mielenkiinnolla. Täytyy laittaa nimi fanilistaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Hanuripojat: Sytämmeni Tanko 10.08.2004

Love Factory - Hanuripojat: Sytämmeni Tanko
Toivottavasti tää on tarkoitettu vitsiksi, kun minua ainakin alkoi heti alkuun naurattaa. Pakkohan tän on olla!? Biisihän on ihan oikeaa tangoa ja ei ollenkaan huonoa, kannaittais lähettää uusilla sanoilla johonkin tangosävellyskilpailuun (saattais vaikka pärjätä). Ihan hauska juttu tää on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Battle 'O' Ship: Metal 14.08.2004

Love Factory - Battle 'O' Ship: Metal
Minua hieman alkaa huvittamaan tämä biisi, mutta se ei liene tarkoitus. En tule huvittuneeksi siksi että tämä olisi huono vaan siksi kun tuo laulun ylitulkinta on aika koomisen kuuloista. Itse lähtisin siitä että laulua pitäisi treenata todella paljon, jotta tuo koomisuus lähtisi pois. Biisi itsessään on niin perusheviä kuin vain olla voi ja ei mitään huonoa sellaista. Yhteissoitto hieman välillä takkuilee, joten siihenkin osastoon treeniä tarvitaan. Ei muuta kuin miekat vähäksi aikaa tuppeen ja treenikämpälle taistelemaan musiikin miekkojen kera.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Love Factory: Weapon of Love 06.08.2004

Love Factory - Love Factory: Weapon of Love
Mikähän se rakkauden ase on!? Ettei vain ois sama asia kuin Spinal Tapin biisissä Pink Torpedo!? Heh, leikki sikseen ja asiaan. Tää on kyllä ihan kasaria ei vaan kasarihenkeä. Yritän olla rehellinen ja sanon heti tähän perään että treenattavaa tällä bändillä riittää. Biisi ei ole huono, mutta soitto ei toimi yhtään, eikä laulu. Tässä ei oikein pysy biisi kasassa, eli mielestäni tässä tarvitaan todellakin yhteissoitto treeniä todella paljon. Kitarasoolo on ihan hyvä, mutta ei se oikein riitä ja suosittelisin että sooloilu jätettäisiin vähän myöhempään ajankohtaan ja keskittyttäisiin siihen että biisi kulkee hyvin eli komppiin. Tämä on loppujenlopuksi aika vaikea biisi rakenteeltaan ja suosittelisinkin hieman helpompaa biisiä treenaukseen kuin tämä. Ei pidä lannistua tästäkään kommentista vaan ottaa niin sanotusti neuvosta vaarin. Rankkaa työtä musiikin eteen vain 110 lasissa, kyllä se sieltä lähtee. Erityisesti kiinnittäisin huomiota rumpuihin ja lauluun sekä Englannin lausumiseen. PS. tuo syna intro on melkein suoraan Van Halenin Jumpista lainattu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Rockmachine: Back on The Road 06.08.2004

Love Factory - Rockmachine: Back on The Road
Maidenin hengen soitossa voi kyllä hyvin aistia, laulussa sitten ei. Biisihän itsessään on oikein mainio, mut ei nuo örinät kyllä sovi yhtään mukaan. Hevin ihan oikea laulaminen on kyllä erittäin haastavaa ja vaikeaa, mutta minä henkilökohtaisesti kyllä ainakin yrittäisin. Tai etsisin siihen hommaan sopivaa kaveria. Kun biisi on todella hyvin soitettu ja on muutenkin hyvä, tuo örinä minun mielestäni pilaa sen aika pahasti. Biisistä ysi ja "laulusta" seiska, eli jossain kasin maastossa pyöritään. PS. Soolot on kyllä hemmetin hienoja ja ihan loistavasti soitettuja.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tatti - Kiljua 09.07.2004

Tatti - Kiljua
Nyt on tainnut lipsahtaa genren vähän viereen. Täähän kuulosta Eläkeläisiltä, eikä Napalm Deathiltä mikä hyvin Grindcorea edustaa. Mutta vitsihän tuo taitaa olla, niin kuin biisikin. Ihan hauska ralli, sopii hyvin perjantai-iltaan. Jees meininki, ei ole vitsiä lähetty liikaa ainakaan kehittämään, eipä kuulu yli-yrittäminen. Hyvä ja hauska!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Lipton II 13.08.2004

Averell - Lipton II
Mistähän tuo Mikkihiirimusiikki nimitys juontaa juurensa!? Todella on loistavaa kitarointia, se täytyy sanoa. Mutta ei tämä minun korvaan oikein jaksa tarttua, tällaista on varmaan mukavampi soittaa (jos osaa) kuin kuunnella. En varsinaisesti tykkää, mutta niin hyvin on soitettu että eihän tälle voi huonoa numeroa antaa. Eli soitosta numero, ei biisistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele kitsch - Cpt. Rowley's Magical Bus 19.08.2004

kitsch - Cpt. Rowley's Magical Bus
Hyvin omaperäinen biisi, yksi omaperäisimpiä mitä mikserissä on pop/rock genreissä tullut vastaan. Biisi on kyllä erittäin mainio, mutta soundeista ei voi sanoa ihan samaa. Ei nuo soundit muuten haittaa, mutta laulusta on aika vaikea ajoittain saada selvää. Mutta ei pidä puuttua pikku tekijöihin, kun biisi on kuitenkin hyvä. Tämä on psykedeelistä rokkia, ihan aitoa sellaista eikä mitään tyyliin sinne päin ja biisin nimikin on ihan sitä itteään. Tästä voi aistia selvästi 60-luvun vaikutteet ja ne on tuotu hyvin esiin ilman minkäänlaista plagiointia. Kaikin puolin hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cover Girl (Quaint unplugged) - Damn me! 06.07.2004

Cover Girl (Quaint unplugged) - Damn me!
Tunteikas ja seesteinen meininki. Tuosta pianosta tulee välistä aika paljon mieleen Proge-dinosauruksen ELP:n joku biisi. Mutta uskoisin että se on puhdas sattuma, koska eihän ELP:ä kai kovinkaan moni ole koskaan edes kuullut ainakaan Suomessa. Tällainen pikkufiilistely biisi on kyseessä ja mielestäni hyvä sellainen, enkä tiedä kaipaako tää välttämättä mitään muuta kuin pianon ja kauniin laulun. Mielestäni tää on hyvä tällaisena pikkusuolaisena aterioiden välissä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - 22:23 12.08.2004

Averell - 22:23
Tää on varmaan yks omaperäisempiä biisejä mitä kommenttiringissä on tullut vastaan. Ja tämä on vielä hemmetin toimivan omaperäinen, ei siis mitään ääntelyä särön läpi mikkiin. Biisi on vieläpä soitettu todella loistavasti. Genreksi minun mielestä sopisi Avant-Gardea paremmin Jazz tai Fusion Jazz, mutta tuo nyt onkin pikkujuttu. Väliosasta tulee aavistuksen kaukaisesti mieleen Rushin Xanadun intro. Kaikenkaikkiaan hieno biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Averell - Rapa Nui II 09.07.2004

Averell - Rapa Nui II
Daltonien tyhmin veli tekee älykästä musiikkia ;-) No niin, heti alkuun huono vitsi. Parempi siirtyä asialinjalle. Artistin esittely osuu aika hyvin kohdilleen, vaikka en Al Di Meolaa kuuntelekkaan olen sitä joutunut kuulemaan ja tässä on kyllä Mr Meolalta vaikutteita. Siis genren pitäisi olla Jazz tai Fusion Jazz mielestäni. En tykkää tällaisesta musasta, mutta on kyllä ihan hemmetin hyvin soitettu ja tehty tää biisi. En lähde sen suurempaan analyysiin, jo ihan siitä syystä kun en "ymmärrä" jatsista mitään, siihen kun tarvitaan vähän korkeampi kuin keskiasteen koulutus. Mutta toisaalta näin taidokasta musiikkia on piristävää välillä kuunnella ja tämä kun ei ole jaskaa sieltä "pahimmasta" päästä. Elikkä biisi on sävelletty, eikä tässä ole mitään improvisoituja trumpettien tai fonien korvia särkeviä ylä-ääniä joita suorastaan vihaan ylikaiken mitä musiikissa voi olla. Hienoa että mikserissä on musiikkia laidasta laitaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Predictable 06.07.2004

Quaint - Predictable
Voi ***tana sentään kun on hieno biisi. Laulu on ihan jumalaisen kuuloista ja soitto toimii. Intro kitarasta voisi antaa vähän noottia, ei muuten mutta kun se on ainakin minun korvaan aavistuksen imelä. Muuten tässä biisissä on kaikki ihan täydellisesti kohdillaan. Ihan loistava, ei tästä voi todellakaan mitään muuta sanoa! Huhhuh...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peer Police - Obsessed 30.06.2004

Peer Police - Obsessed
Heti kättelyssä syöksyy mieleeni tuo legendaarinen germaaninen voimalaitos elikkäs Kraftwerk. Minulle se on ainoastaan hyvä juttu, koska ko. bändi on oikeastaan ainoa konemusiikkia tuottava laitos, josta minä tykkään. Tää menee hyvin pitkälti samoja linjoja kun tuo werk, vain vocoderilaulut puuttuu. Hyvin tää mun mielestä toimii, paremmin kuin monet muut mikserissä vastaan tulevat konepoppikset. Mutta jotenkin tuli sellainen flashback, että oisin kommentoinut tän aiemminkin!? Mut ei se mitään konepoppista todellakin sieltä parhaasta päästä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs 29.08.2004

Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs
Tämähän on sitten kai pitkälti improvisaatiota, kun artisti mainostaa ettei koskaan soiteta kahta kertaa samalla tavalla. Noh, ihan hyvinhän tämä toimii laulajaa lukuunottamatta. Kyllähän laulutaitoa on kohdillaan, mutta kun tuo Englanti ei oikeen luonnistu. Biisissä on hyvä tunnelma ja sellainen mukava jammailumeininkin kantautuu hyvin myös kuulijan korvaa. Ihan hyvä biisi, ei aiheuta minussa kovin suurta ihastusta, mutta ei myöskään vihastusta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SILVERINE - Shine 29.06.2004

SILVERINE - Shine
On todellakin hieman erilainen Silverine biisi. Todella hyvä, etten sanoisi jopa loistava ja sanonkin. Ei pysty keksimään mitään negatiivista tästä. Laulajan hieno ääni pääsee tässä todella hyvin esiin, ehkä jopa paremmin kuin noissa rankemmissa rypistyksissä ja taustalaulutkin toimii. Torvisektio on myös aivan hienoa kuultavaa (liekö ihan oikeat vai synat!?) Loistavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trace - I'm Free 02.07.2004

Trace - I'm Free
Se mikä tässä miellyttää heti alkuun on tuo melodia, joka itse asiassa on vieläpä omaperäinen. Niin paljon kuulee konemusaa missä ei ole melodiasta tietoakaan ja itse olen aina tykännyt että biisissä pitää olla melodia. Mutta ei tää kuitenkaan niin hirveesti uutta tuo konemusan markkinoille ja täällä mikserissä on ihan hurja kasa biisejä tältä tyyli alueelta. Itse kun en tällaista musaa kuunteleen menee tää vähän sellaisen massaan hukkuvaan osastoon. Mutta uskoisin että ihminen joka tykkää näistä koneväännöistä tykkää myös kovasti tästä. Hyvinhän tää on tehty ja tuo melodisuus on hieno juttu. Sekä tuo pianosoundi on hyvä, siinä on ihan oikean pianon tatsi eikä mikään heleä kilinä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 01.09.2004

Kalkutan Konepaja - Taxi
Taitais sopia genreksi paremmin Psycho-Billy. Mutta mitäs tuosta. Ompahan vallan hyvä ralli, vähän tulee mieleen Dead Kennedyskin ja minua se ei haittaa. Kaikki toimii tässä erittäin hyvin ja en löydä kyllä mitään huomauttamista. Tyylillisesti ei ole tällainen minun juttu, mutta hienosti soitettu ja laulettu. Hyvä bändi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - Unet 02.07.2004

WaurionVanhat - Unet
Jotenkin minusta kuulostaa siltä että kitarat ois vähän liian hiljaisella. Jää sellainen tietty rock uupumaan, kun bassossakin on tuollainen keskiäänivoittoinen soundi. Mut eihän tuo biisiä huononna. Biisissä on mielestäni hyvät sanat ja soitto halussa. Laulusta oon jo niin usein maininnut, että en siihen halua enää puuttua. Biisissä on hyvä fiilistelyalku ja kertsi murahtaa aika mukavasti esiin, mutta tuolla soundien säädöllä sen saisi suorastaan räjähtämään ja ainakin minusta se toimisi. Sovitus on mielestäni hyvä, enkä lähtisi siihen puuttumaan kun siinä on paljon variaatioita jo nyt ja se on toimivan omaperäinen. Jos siihen menisi vielä puuttumaan saattaisi biisistä tulla sekavan kuuloinen. Kaiken kaikkiaan hyvää kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - Kivellä päähän 30.06.2004

WaurionVanhat - Kivellä päähän
En muista oonko tän version arvostellut, mutta oon aika varma et olisin. Ihan kuin tästä ois ollut täällä mikserissä parikin versiota ja oisin kommentoinut kummatkin. Eli nyt lyhyestä virsi kaunis. Hyvä biisi, hyvät kitarat, laulu ei niinkään miellytä, mut sanat ihan yes.

Kommentti kappaleesta Kuuntele WaurionVanhat - WaurioValssi 01.07.2004

WaurionVanhat - WaurioValssi
Tää on mielestäni paras Waurio biisi mitä oon kuullut. Todella kaunis ja seesteinen tunnelma. Hyvät sanat, mutta en vieläkään ole oppinut tykkäämään laulajan äänestä. Ei se todellakaan biisiä pilaa kun sävelet osuu kyllä ihan kohdilleen ja jotkuut varmaan tykkääkin äänestä, mut jollain tapaa minua tökkii. Mut anyway todella hieno biisi ja 3/4 osaa toimii yleensä poprock biiseissä hyvin luoden aivan erilaisen tunnelman musiikkiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - 2nd Spring 05.08.2004

Kalkutan Konepaja - 2nd Spring
Raskasta meininkiä, vähän tulee heti mieleen Pearl Jam, mutta ei se minua haittaa. Todella mainio kappale, jossa kaikki osa-alueet hienosti halussa. Ei tule mieleen mitään huomauttamista mieleen. Jatkakaa samaan malliin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Rauniot 06.07.2004

Pääoma - Rauniot
Kas kummaa neljäs ihan oikea biisi kommenttiringissä putkeen, hieno juttu. Biisi on ihan hyvä mielestäni, ei järisytä minun mieltä, mutta oikein mainio poppis kuitenkin. Laulussa on pientä varomista ja se aiheuttaa sävelten vajaaksi jäämistä siellä täällä. Mutta kokonaisuus tässä on kyllä hyvin kohdillaan, vähän rohkeutta lauluun vain. Kitarasoolo lopussa ja lopetus muutenkin on mainio. Keskitasoa selvästi parempaa on tämä, siitä kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Et kestä minua 16.07.2004

Pääoma - Et kestä minua
Omaperäistä rokkia on tämä. Ja hyvinhän tää rokkaa hieman retrohtavassa tunnelmassa. Jotenkin kaukaisesti tulee mieleen monet suomalaiset ja ulkomaalaisetkin 70-80 luvun taitteen bändit. Biisi on hyvä ja hyvin soitettu, mutta soundit ei ole ihan sieltä parhaasta päästä. Biisille 9 ja soundeille 7, joten yleisarvosana on 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Joy feat. Jady 16.06.2004

Walls Of Vanity - Joy feat. Jady
On kyllä hieno ääni laulajalla. Vaikka ihan pientä arastelua on on hieman mukana paikoin. Ei se muuten haittaa, mutta se kuulostaa vähän siltä kun sävel jäisi aavistuksen vajaaksi. Biisi on myös hieno, mutta tuo särökitara ei minun mielestä sovi biisin tunnelmaan. Särökitarassa ei sinänsä ole vikaa, mutta soundi on liian heavy. Itse tiputtaisin vähän gainia säröpedaalista tai vahvarista ja lisäisin bassoa. Mutta kaiken kaikkiaan todella hieno kipale ja minun pienistä huomauttamisista ei välttämättä kannata liikaa välittää. Se on vain minun mielipide ja jos bändi on biisiin tyytyväinen (ja on täysi syy ollakin) se riittää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele XpressO - Forgive Me 07.06.2004

XpressO - Forgive Me
Tämä on näitä aika vaikeita kommentoitavia minulle, kun en osaa pelkistä pohjista sanoa mitään kovin ihmeellistä. Joten ehkä on paras, että kommentoin tämän vasta kun kuulen laulun kanssa. Sen vois sanoa että tämä on sen verran yksinkertainen soinnullisesti, joten tähän pystyy tekemään hyvän laulumelodian. Tietysti jos tekijällä vain rahkeet riittää. Kitarasoolosta plussaa.

Sivu: 1 2 3