Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 80 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Blue Harvest 18.12.2010

AAE - Blue Harvest
Teillä toimii kappaleet lyriikoiden kanssa ja ilman,mikä minusta on joskus bändeillä hieman vaikeaa. Tämä on kaunis ja kappaleesta tulee mieleen rakastamani Yann Tiersen <3
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Dear Jane 18.12.2010

AAE - Dear Jane
Ei sille vain voi mitään,mutta tykkään teidän musiikistanne äärettömän paljon. Varmaan puolen vuoden tauon jälkeen päädyin Mikseriin ja uusien biisien listalla oli teidän kappaleenne. Ja kuulostaa edelleen yhtä hyvältä kuin ensimmäisen kerran teidät löytäessäni. Thanks for the music! Dear Jane, ja sehän toimii. Jotain yhtäläisyyksiä minäkin löysin tuohon "and heres to you ms robinson" :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jamico - Rakkauslaulu pt.2 19.05.2010

Jamico - Rakkauslaulu pt.2
Räppibiisiks yllättävän hyvä, mutta R:n lausuminen käy välillä korvaan, mutta toisaalta tuo mieleen Amoc:in. Hyvät riimit.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TorneD - Torned 19.05.2010

TorneD - Torned
11th hour ei makuuni toiminut yhtä hyvin kuin muutt kappaleet. Englanti toimii yllättävän hyvin, mikä ei ole ihan selviö suomibändeillä. Sama lumous laulajan äänessä jaksaa kantaa biisin läpi. Muusikoista kuulee että herrat osaavat soittaa, ja sehän on ana plussaa. Teitä kuuntelisi/katselisi mielellään ihan livenäkin. Saisi enemmän tuntumaa kokonaisuuteen. Mutta kyllä, kyllä teitä kuuntelisi toistekin :) Lisää materiaalia kehiin kiitos! Ja keikkaa Kuopion suunnalle ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TorneD - Gears Of War 19.05.2010

TorneD - Gears Of War
Moikka! Viimeksi olen Mikserissä pistäytynyt puoli vuotta sitten ja nyt päätin tulla kurkkaamaan tilannetta. Bongasin kuuntelupyyntönne ja koin iloisen yllätyksen.Tämähän toimii. Jonkin verran olen kahlannut "kotikutoisilla" (kaikella kunnioituksella) musasivuilla ja teidän poppoo oli virkistävä vierailu. Pidän laulajan äänestä, tulee hieman mieleen Suburban Triben Ville Tuomi, vaikka musiikki ei sinänsä samanlaista olekaan. Rummut toimii tässä biisissä hyvin, laittaa jalan vispaamaan. Pitänee tarkastaa teidän muutkin biisit.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - Leave Me Alone 19.05.2010

Dying Fire - Leave Me Alone
Hienoa,uutta materiaalia. Viimeksi olen Mikserissä pistäytynyt puoli (ylikin) vuotta sitten, ja nyt oli tullut jonkinmoinen kasa kuuntelupyyntöjä. Listalta bongasin teidät ja olin iloisesti yllättynyt kappaleesta. Jalka vispaa samalla tavoin kuin aiemmissakin biiseissä, pää kompaa tahtia ja laulajalla se vain on sellainen ääni joka toimii. Englannista saa selvää,mikä ei ole ihan selviö suomibändeille. Kitarat ja rummut erottuvat edukseen, ja sanoisin että kaikin puolin kiitettävä kipale. Kyllähän tämmöistä kuuntelisi toistekin. )
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sunset Boulevard - Sunset Boulevard 19.05.2010

Sunset Boulevard - Sunset Boulevard
Moikka! Viimeksi olen Mikserissä pistäytynyt puolisen vuotta sitten joten jonkin verran oli kuuntelukyselyjä tullut. Ja niinpä vastauskin teidän kuuntelupyyntöön tulee luvattoman myöhään. Lyhyesti: tykkäsin. Laulajan ääni on kaunis/komea,miten sen tahtoo ottaa, biisien soundit tarttuvia ja laittaa jalan vispaamaan tai fiilistelemään. Englanti luonnistuu hyvin; usein kun tahtoo ääntäminen suomalaisittain tökkiä. Jatkakaahan samaa mallia! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele More - Find The Way 24.01.2009

More - Find The Way
Jes jes jes! Uutta materiaalia ja hyvinhän se homma toimii edelleen.Tuo ääni on niin vangitseva! Ihanan säröinen.Lisäksi rummuttelut ovat tarttuvat. Ja iso plussa siitä että solistin ääni kuuluu tuolta taustoista niin että sanoistakin saa kiitettävästi selvää.Liiaksi kuunnellut sellaisiakin kipaleita,joista ei tausta "räyhäämisen" vuoksi saa sanoista selvää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Myth of Autumn - Infected 15.07.2008

The Myth of Autumn - Infected
No tämähän biisi lähti käyntiin jo heti alussa; rumpusoundit säikäytti kun voluumi kovalla ja napit korvissa :P Mutta pitänee sitä taas toistella itseään että toimii kuin junan vessa. Äänet on kohdillaan, menevää ja tarttuvaa meininkiä. Teillä tämä tarttuvuus on valttia; jokaisessa biisissä alkaa jalka vipattaa ja pää nyökkäillä. Voi voi kun näkis livenä :) Kokonaisuudessa jotain häivähdyksiä Poisonblackistä,tiedä sitten onko kritiikkiä vai kohteliaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - F. E. Stonela & J. P. Ovela - Missä rahat feat. Puukko-B 15.07.2008

Edorf - F. E. Stonela & J. P. Ovela - Missä rahat feat. Puukko-B
Jännityksellä odottelin mitä tuleman piti.Alku olikin meininkiä "Oopperan kummitus".Sieltähän paljastui menevä,tarttuvabiittinen kipale.Damn,että tuo ääni on mahtava.Hienoa että murteet on alkanu näkyä musiikkilajissa kuin musiikkilajissa.Joissain kohdissa tulee mieleen paikkakuntani murre-ylpeys Verjnuarmu,vaikkei samaa musiikkilajia olekaan.Hienosti edelleen käytetty loppusointuja, näin suomenkieli pääsee näyttämään hienouksiaan :) Suuri kiitos musiikistasi joka antaa sisältöä ja ajateltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele My Dawn - Victory 30.05.2008

My Dawn - Victory
Wau.Aika vakuuttava kokonaisuus.Laulajalla todella hyvä ääni tämän tyylin musiikkiin.Tarttuva melodia,hyvät kitara- ja rumpusoundit.Mielialan nostattaja! Tätä kuuntelisi mielellään ihan levyllisenkin verran :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NOMA - Necrosis In Facial Tissue 28.05.2008

NOMA - Necrosis In Facial Tissue
Niin,mitenkähän sitä aloittaisi. Kuuno ainakin tietää etten ole perehtynyt (ainakaan vielä) esim. amorphista ja diabloa raskaampaan materiaaliin.Vaikkei ne kai näihin teidän biiseihin verrattuna kovin raskaita olekaan.Mutta anyways,tämä tarkoittaa sitä että noita biisejä pitää tahkota monta kertaa läpi,jotta pääsee sisälle ja jonkunmoiseen ymmärrykseen. Itse tykkäilin tästä Necrosis In Facialista (eikä syynä ole se että on lyhin veisu :P ) ja toinen on tuo Deadforms.Smeared and Smothered ei siinä mielessä uponnut,kun ääni puuroutui musiikin alle. Vähän joudun nöyrin ottein kommentoimaan,kun en tosiaan tästä tyylistä kovn tiedä.Hieman utelias kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Lotskeri 24.05.2008

AAE - Lotskeri
"Teenage mutant ninja turtles" :D Edelleen olen sitä mieltä,että tuo ääni käy tämän tyylin musiikkiin,vaikken niin indiehen ole tutustunutkaan.Sinulla kuitenkin kauniita kappaleita.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Myth of Autumn - The Odyssey 24.05.2008

The Myth of Autumn - The Odyssey
Tässä biisissä alkoi olla jo sitä jotakin edelliseen verrattuna,jo ensimmäisten sekuntien aikana tajusi että hyvä tulee.Hitto että kuulostaa hyvältä,ja kertosäe vie jalat alta.Keikkaa Kuopijjon suunnalle kiitos! Tämmöset biisit uppoaa paremmin kuin naulat arkkuun livenä.Hyvin sekoitettu äkäistä ja puhdasta laulua.Mitä sitä turhaan ylistyssanoja kliseiksi muuttamaan kun tiedätte muutenkin tekevänne hyvää materiaalia.Päätän puheenvuoroni.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Ironface & Edorf - Sammaa vitun paskaa 24.05.2008

Edorf - Ironface & Edorf - Sammaa vitun paskaa
Hienoa,uutta materiaalia.Esimerkiksi sinun biisiesi takia en ole hylännyt tätä musiikkityyliä aivan kokonaan metallin tieltä.Ja mahtavaa kuulla Savon murteen sanoja siellä joukossa,vaikkei meillä olekaan "mie" ja "sie".Kaksoiskonsonantit kunniaan ;P Sanat,taustat ja äänet toimivat.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Nothing Remains 24.05.2008

Silent Dream - Nothing Remains
"Ei vahvistettuja keikkoja tällä hetkellä". Koittakaapa poijjaat saada Kuopijon suunnalle keikkaa vaikka Henkkaan niin pääsis ihan livenä teitä kuuntelemaan.Näin hyvä musiikki uppois vielä paremmin livenä,luulen ma. Hienoa että Suomesta nousee edelleen hyvää tavaraa (maailmallekin kenties?)!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele LilQuest Beats - Queston 21.06.2008

LilQuest Beats - Queston
Onpa mukavaa huomata että joku tekee pelkästään biittejä.Varmasti moni artisti löytää itselleen sopivaa materiaalia täältä. Tuo Battle-beat ei itselleni niin iskenyt kuin nämä jo varatut,kuten Queston,The 80's show was a flop..., Just trying ym.Battle-beat tarvitsisi tietenkin sen battlen siihen päälle. Hyväntuulista,todellista kesäfiilistä sisältäviä biittejä,mutta mukava ripaus rauhallisuutta ja ajattelemaan laittavaa materiaalia. Itse olen nykyään enemmän siirtynyt tuonne metallipuolelle,mutta juuri tällaisten iloisten yllätysten takia ei pidä rajoja vetää musiikkigenrelleen liian tarkasti. :) Ja suurimmassa osassa biittejä on se hyvä puoli,että näitä kuuntelee mielellään ihan itsensä takia,ilman päälleräpäytyksiä,mikä on mielestäni hyvän biitin ominaisuus.Mainiota!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Myth of Autumn - Forever Fading 24.05.2008

The Myth of Autumn - Forever Fading
Noniin,lisää materiaalia mitä ollaankin odoteltu. Syntikat aluksi hieman häiritsivät, mutta rumpujen kanssa toimivat melkoisen mahtavasti.Kirkasta ja tummaa.Ääni vakuutti jälleen vaikkei biisi olekaan sieltä suosikkipäästä.Jatkakaa,olkaa hyvät!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - In Our Minds 24.05.2008

Silent Dream - In Our Minds
Kaunis melodia yhdistettynä tuohon ääneen niin johan toimii! Pidän juurikin tämän tyylisistä biiseistä.Rumpusoundit mahtavia (hyvä rummuttaja näemmä).Enpä turhaan fanita tätä bändiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackout Order - Fault 03.03.2008

Blackout Order - Fault
Tarttuvaa tavaraa.Henkan keikka meni näköjään ohitse,olisi ollut mukavaa nähdä live-meininkiä.Musiikkia joka laittaa jalan vispaamaan ja kädet rummuttamaan.Kitarasoundit varsinkin erinomaisia.Laulajalla mukavan persoonallinen sävy äänessä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Call Me 25.03.2007

The August - Call Me
Voi että pidän tästä bändistä! ^^ Näiden kappaleiden ansiosta olen metallimusiikin rinnalle löytänyt uuden mieluisen musiikkityylin.Välillä jotain rauhallista fiilisteltävää kevät/kesäiltoihin.Kiitos kauniista ja koskettavista kappaleista :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Far Away 24.05.2008

Silent Dream - Far Away
Alun syntikkapätkä laittoi hieman ihmettelemään, että mitähän sieltä mahtaa tulla,mutta lauluhan se vakuutti taas tämänkin biisin mahtavuudeksi. Turha kai tässä on ylistyssanoja muuttaa kliseiksi, kun tiedätte itsekin että hyvää materiaaliahan teillä on. Niitä keikkoja Kuopioon, kiitos :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - Within Harmony 10.02.2007

Insert Remedy - Within Harmony
Uutta biisiä :) Pidän todella tuosta mättösoundin ja puhtaan laulun sekoittamisesta.Turhan pitkä biisi mutta onneksi biisin vaihtelevuus pelastaa tilanteen.Kitaroinneista iso hatunnosto,ne iskee kuin rutto,tappavan varmasti. Toimivaa Insert Remedyä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 09.12.2006

Silent Dream - Drown
Aivan varmasti tulen kuluttamaan tätä biisiä täällä ja monesti! Todella mahtava. Alun jousisoitot...ah,sanattomaksi vetää.Olen todella ihastunut laulajan ääneen :) Rummut nousevat tässä mukavasti edukseen.Huomaa että jengi toimii ja soitto kokonaisuudessaan kuulostaa upealta.Hatunnosto yhdestä Mikserin parhaan kuuloisen bändin tittelistä! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Myth of Autumn - Rust 27.11.2006

The Myth of Autumn - Rust
No jopas jopas.Kylläpä miehiltä nyt tulee uutta materiaalia.Hempeämpää kuin pari edellistä,muttei ollenkaan paha tämäkään.Voi että pidän vokalistin äänestä :) Koskettimet pääsevät edukseen tässä kappaleessa,todella kaunis. Tällaista fiilistelee mielellään.Kappale on kuitenkin melko pitkä ja luulen,että hieman lyhempänä biisi olisi toiminut paremmin.Mutta sikäli mikäli Kuopion suunnalle joskus eksytte,pakkohan teidät on tulla tarkastamaan :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Myth of Autumn - L.T.N.D 26.11.2006

The Myth of Autumn - L.T.N.D
Meininki on selvästi vaihtunut hieman raskaampaan suuntaan ja mikäs sen hienompaa! Kuitenkin melodisia ja puhtaita osuuksia säilytetty mukana mikä tuo sitä monipuolisuutta ja mielenkiintoisuutta.Ei sille voi mitään,miehet osaavat hommansa ja kokonaisuus toimii (paremmin kuin hyvin).Mukava pitkästä aikaa kuulla Mikserissä biisejä,jotka todella vetävät mukaansa ja saavat sukat pyörimään jaloissa! Damn,that's great! Lisää herkkua korville poijjaat! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Myth of Autumn - Illusions Failed 26.11.2006

The Myth of Autumn - Illusions Failed
Hienoa,hienoa.Uutta materiaalia bändiltä ollaankin odotettu,eikä näköjään turhaan.Hyvin näyttää homma toimivan.Lauluosuudet aivan mahtavia (siinä äänessä vain on se jokin...ah!).Koskettimet tuovat mukaan sopivasti herkkyyttä ja kitaroinnit/basso tasapainottavat rosoisuudellaan. Rumpaloinneista myös suuri hatunnosto :o Olisipa mukavaa nähdä kokoonpano joskus livenäkin,meininki olisi varmasti vielä mahtavampi (että keikkaa Kuopion suunnalle kiitos ;) ).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Serpentine Street 16.10.2006

The August - Serpentine Street
Kaunista kuunneltavaa.Rauhallinen tunnelma,erittäin miellyttävä kappale. Saa ajatuksen leijailemaan kauas pois,pois kiireestä ja stressistä.:) Laulajalla upea ääni ja englanti taittuu edelleen mahtavasti.Soitto tuntuu toimivan myös.Kokonaisuus keikkuu kiitettävän puolella kevyesti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hamarapuoli - Kaunis Katarin 26.09.2006

Hamarapuoli - Kaunis Katarin
Idolit/vaikutteet lupasivat erittäin hyvää ennen biisin varsinaista kuuntelua. Sanat heijastivat hyvin tätä suomalaisille kuuluisaa melankoliaa.Pidin sanoituksista ja kappaleesta,sillä kokonaisuudesta jäi sellainen äijämäisen rosoinen ja rehellinen vaikutelma.Biisi laittoi miettimään onko kappaleen taustalla jokin todellinen tapahtuma...Tuossa aiemmin joku pyysi muuttamaan sanat englanniksi,mutta ei missään nimessä! Ei tämmöinen toimi kuin suomenkielellä,muuten menee uskottavuus ja tunnelma lässähtää täysin. Suomalaista äijämeininkiä kiitos! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Systole - Love Of Sorrow (Acoustic 2006) 26.08.2006

Systole - Love Of Sorrow (Acoustic 2006)
Zen Cafeta lainatakseni: Todella kaunis.Akustinen versio toimii todella hyvin ja ääni on ihanan mystinen ja tumma.Miltei saa kyyneleet pakkautumaan silmille... :') Kyllä tämmöistä kuuntelisi mielellään livenä.Hyvin on kitaralla kikkailtu,ettei ole vaan tasapaksua taustasoittoa.Tuli taas todistettua että mies osaa asiansa.Kiitos kun ihastutat meitä musiikillasi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Systole - Deathbed Of Hope 30.07.2006

Systole - Deathbed Of Hope
Heti alusta lähtien mukaansa tempaava.Kauniit sanat ja biisi vain todistaa edelleen sen tosiasian että Systole osaa asiansa.Tätä jaksaa kuunnella useammankin kerran,livenä voisi olla vieläkin mahtavallisempi fiilis! Sama meininki jatkukoon! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Soulmates 17.10.2006

Chelony - Soulmates
Kuvaus "melodic metal" laittoi jo kuuntelemaan kappaletta mielenkiinnosta ja miehellä näyttää olevan hyvät vaikutteetkin. Todella positiivinen yllätys! Todella hallitset tuon kitaroinnin vaikken itse mikään ekspertti olekaan,mutta kuulostaa aivan helkkarin hyvältä.Joku bändi saisi sinusta mahtavan vahvistuksen kokoonpanoonsa.Taikka jos saat ympärillesi kasattua ammattitaitoisia miehiä niin uskon ja toivon että pääsette pitkälle! Soulmates on mielestäni kaunis ja ajatuksia herättävä kokonaisuus,joka pitää tasonsa.Ei siis liian sokerinen.Mahtavaa,mukava kuulla onnistunutta melodista musiikkia ja vieläpä metallista sellaista!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vicious Minds - Rocker 21.06.2006

Vicious Minds - Rocker
Rummut ainakin erottuivat edukseen jo heti alkumetreillä.Ja tuo laulajan hieman säröinen ääni,ah! Mitä muuta sitä tyttö haluaa enää kuullakaan? ;P Tarttuva kertsi ja biisi jää todella soimaan päähän.Livenä fiilis voisi tietysti olla vielä mahtavampi,mutta kyllä tämä siellä kiitettävässä kiikkuu näinkin! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Ikävä 13.06.2006

Dedi-B - Ikävä
Olen todella ihastunut ääneen ja lyriikat ovat koskettavia.Biitti sopii hyvin tunnelmaan ja kokonaisuus rullaa hyvin eteenpäin.Biisi jonka avulla monikin voi käsitellä omia tunteitaan.Kaunis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee 02.06.2006

Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee
Oh,todella mukavan kuuloinen ääni :) Lyriikat onnistuneet ja tunnelma välittyy biisistä hyvin.Fiilistelymeininkeihin.Luulen kuitenkin että kappale iskee paremmin naisväestöön kuin maskuliinisempaan porukkaan. Mielestäni onnistunut kokonaisuus,kyllä tätä kuuntelisi mielellään enemmänkin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Vertical 25.05.2006

Aeiouaih - Vertical
Kaunis on kappale kuten laulajan äänikin.Tuo kahdesti kuuntelu auttoi,sillä ensimmäisellä kerralla vain kuuntelin hutaisten läpi,mutta toisella kerralla aloin jo pitää tuotoksesta.Jokin kiva sävy tässä biisissä on mikä tartuttaa kuuntelemaan :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Autumn Rain 12.04.2006

AAE - Autumn Rain
Todella kaunista kuunneltavaa. Mies osaa soittaa,eikä ihmekään pitkä soittotausta näyttää olevan :) Biisien nimet on hyvin valittu,kuvastavat hyvin sitä tunnelmaa mikä kappaleista välittyy. Kyllä näitä mielellään fiilistelee pitemmänkin aikaa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Phoenix 17.10.2006

Chelony - Phoenix
Sama meno jatkuu täälläkin.Toimii toimii,sanattomaksi vetää,ei tähän muuta osaa lisätä...Pitkään olet ilmeisesti soittanut kun taittuu tuo soitto noin mahtavallisesti! Olisipa mielenkiintoista nähdä kitarointiasi livenä.Tunnelma nousisi varmasti vielä huomattavasti.Zen Cafeta lainatakseni "Todella kaunista".
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gotham O.D - Masquerade 21.04.2006

Gotham O.D - Masquerade
Samalla linjalla sitä jatketaan täälläkin,tuntuu itsensä toistamiselta kun sanon että täydellinen kokonaisuus. Nimekkäitä miehiä ollut näköjään taustapiruinakin. Alku oli kaunis ja mahtipontisuutta toi rumpujen tulo mukaan. Laulajan äänestä puhumattakaan. Taustojen "you" vedot toivat taas lisää syvyyttä ja monipuolisuutta.Itse olen mieltynyt bändeihin jotka osaavat sekoittaa puhdasta ja "räkäistä" laulua ja teidät voi näköjään kirjata listalle. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gotham O.D - Lucyfer (The Skin of J.C.) 21.04.2006

Gotham O.D - Lucyfer (The Skin of J.C.)
Saatte tytön sanattomaksi. Laulajan tumma ääni sopii täydellisesti tämän tyyliseen musiikkiin. Erityisesti miellyttää pienet kikkailut äänen kanssa ettei ole tasapaksua puuroa,vaan ääntä saatetaan painottaa eri tavalla samassa sanassa.En nyt tiedä sainko asian sanottua ymmärretysti,mutta pääasia että hyvältä kuulostaa. Onneksi satuitte silmään Henkan sivuilta hyvissä ajoin,pitänee tulla Kuopioon tänään tarkastamaan teidän live-vedotkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gotham O.D - R.I.B. 21.04.2006

Gotham O.D - R.I.B.
Mitähän tähän osaisi laittaa. Laulajalla aivan jumalainen ääni! Englannin ääntäminen näyttää luonnistuvan paremmin kuin hyvin ja kitara- ja rumpusaundit ovat mahtavia. Kymppejä en yleensä kovin helposti anna vaikka niitä on tullu jaeltua paljon huonommillekin kipaleille kuin tämä. Mutta kyllä tämä siellä kiitettävän puolella hyvinkin keikkuu.Samaa voisi sanoa koko poppoosta! Hemmetti mikä meininki!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gotham O.D - I Gave You All 01.05.2006

Gotham O.D - I Gave You All
Harmittaa kyllä hieman (tai vähän enemmänkin) etten ehtinyt tutustua musiikkiin sen paremmin ennen Kuopion Henkan keikkaa.Olisi saanut paljon enemmän irti kun olisi biisit olleet tutumpia.Mutta vahinko korjattu ja kappaleet kulutettu miltei rikkipuhki ;P Muttei sentään kyllästymiseen asti.Jos sitä vielä joku kaunis päivä eksyisi keikalle uudelleen niin voisi fiilistellä kappaleita paremmin :) Kyllä sitä vielä tällaisia helmiä musiikkitaivaalle mahtuukin (luojan kiitos) kaiken maailman idols-juttujen tilalle.Hyvä poijjaat,jatkakeehan samalla linjalla! Levyä odotellessa... :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Broken But Fine 12.04.2006

AAE - Broken But Fine
Täytyy sanoa että kappaleet varastavat sydämen. Itse olen lähinnä metallia kuunnellut,mutta mukava huomata että Suomesta löytyy vielä hyviä tämän alankin osaajia. Toistan itseäni lainaamalla Zen Cafeta sanomalla Todella kaunis,mutta hiljaiseksi tämä muuten vetää. Hatunnosto,soitto toimii hyvin ja ääni on juuri oikeanlainen tämän tyyliseen musiikkin.Voi olla varma että kulutan kappaleet miltei puhki ;P Erittäin toimiva kokonaisuus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Myth of Autumn - Sinner / Saint 11.04.2006

The Myth of Autumn - Sinner / Saint
Tämä bändi pitää laittaa korvan taakse kunhan pääsette suuremmille markkinoille! Todella toimiva kokonaisuus.Miehet osaavat soittaa, puhumattakaan laulajan äänestä. Kuopion suunnalle jos joskus eksytte niin ehdottomasti pitää tulla tarkastamaan live-vedotkin.Valmista viljaahan tämä on,levypomot huomio: laajentakaa musiikkinäkemystänne uniklubista/negativestä yms todellisiin helmiin,sillä nyt löytyi sellainen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deadly Maids - dreams have failed 07.04.2006

Deadly Maids - dreams have failed
Tämä on biiseistä ehdottomasti suosikkini.Aluksi laulajan ääni pisti korvaan,mutta hieman kuulosteltua,sehän oli aika mukava.Tähän biisiin sopii kuin rusina pullaan.Soitannat toimii hyvin ja äänen laatu on hyvä (toisin kuin suurin osa kuuntelemistani biiseistä lähiaikoina).Englannin ääntämisessäkään ei ole ongelmia,että selvää saa (mikä saattaa joskus tökkiä).Melko puhtaasti toimiva kokonaisuus on. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Ready To Fall 15.12.2005

Silent Dream - Ready To Fall
Kyllä tämmöistä kuuntelee ennemmin kuin selkäänsä ottaa ;P No ei,todella hyvältä kuulostaa. Aivan mahtava ääni! Kitaraa ja rumpuja kiitettävästi mukana mikä on aina plussaa.Kokonaisuus toimii erinomaisesti ja sanat erottaa hienosti ja ovatpa myös hyvin artikuloitukin.Yleensä tuo englannin lausuminen tökkii suomalaisittain,mutta eipä näköjään tässä poppoossa. Mahtavata miehet! Saanen faniutua? :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Swallowing My Pain 15.12.2005

CHB (R.I.P.) - Swallowing My Pain
Mukavankuuloista meininkiä.Biisit toimivat hyvin ja pidän laulajan äänestä. Mukana myös riittävästi kitarointia ja rumpalointia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - One Day 11.04.2006

The August - One Day
Mukavaa kuunneltavaa :) Saa hyvälle tuulelle.Englanti luonnistuu laulajalta hyvin ja soittopuolikin toimii moitteettomasti.Kuopion suunnalle jos joskus eksytte,olisi mukavaa tarkastaa live-vedotkin :) Kyllä tämä bändi ja biisit toimivat kokonaisuudessaan kerrassaan loistavasti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kääntöpuoli - Et saa takaisin 17.03.2006

Kääntöpuoli - Et saa takaisin
Todella kauniisti lähti rullaamaan.Kuulosti kirkkaalta ja puhtaalta,mutta laulu toi mukavaa utuisuutta.Vaikutteet on hyviä ja ne paistaa hyvällä tavalla kokonaisuudesta,tuomatta kuitenkaan kopioinnin makua.Sanoja jää kuuntelemaan.Kyllä tämmöistä mielellään fiilistelee :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Kaunii 25.05.2006

Haikaus - Kaunii
Ah,todella kauniisti lähti rullaaman alusta lähtien! Naisvokalistilla kappaleeseen sopiva ääni,ei liian tumma,muttei liian korkeakaan. Fiilistelybiisiä parhaimmillaan.Fantasiameininkiä ja veden äänien sekoittelu joukkoon piristävä lisä! Lopun massiivisuus antaa myös oman tunnelmansa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Maybe 25.05.2006

Aeiouaih - Maybe
Tässä kappaleessa on pakko rikkoa tuo "kasi-linjan" jää.Pidin jo kappaleen nimestä "Maybe",joka laittaa miettimään mahdollisuutta "entä jos sittenkin".Kitarasaundeista pidin erityisesti :) Sanoitukset oli myös hyvin onnistuneet ja ääni sopii biisiin kuin kala veteen.Varoitus: saatan kuluttaa biisin rikki ;P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Angel's Tear 26.10.2005

Celestial Aeon Project - Angel's Tear
Aivan mielettömän kauniin kuuloisia kappaleita vaikken tähän musiikkityyliin ole kovin perehtynyt,mutta tämän jälkeen nyt lienee syytä. Todella tunteita herättäviä ja hienoja kokonaisuuksia. Pitänee vierailla sivulla useammin. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Kuulema 25.05.2006

Haikaus - Kuulema
Itselleni hieman tuntematon musiikkityyli,mutta ei silti estä pitämästä kappaleesta.Erilainen,ajattelevaan laittava,luovassa olotilassa tämän kappaleen tahdissa saisi paljonkin aikaan.Mielenkiintoinen tuttavuus :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Aailma 25.05.2006

Haikaus - Aailma
Ensimmäiseksi tuli mieleen jotain intiaaneihin viittaavaa.Mielikuvituksen herättävää materiaalia.Vaikea analysoida vähäisen kokemuksen vuoksi kyseiseen musiikkityyllin,mutten voisi kuunnella tätä pelkkänä taustamusiikkina,koska ajatukset harhautuisivat biisiin ja sitä kautta laittaisivat mielikuvituksen työskentelemään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Systole - Take This Fire 06.09.2005

Systole - Take This Fire
Tämä kappale kyllä vei viimeistään mukanaan,tuo ääni saa kyllä sydämen värisemään...Kyllä kelpaa tällaista fiilistellä :) En ole koskaan tajunnut tuota taktiikkaa kuiskia kappaleissa niin ettei se mene suhinaksi tai puuroudu muuten.Kaunis kokonaisuus :')
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Systole - My Last Systole 06.09.2005

Systole - My Last Systole
^--- en kyllä tajua mikä tässä muka mättää :P Minusta tämä kuulostaa loistavalta,mutta makuasioistahan ei tunnetusti voi kiistellä,joten jokainen kuuntelee sitä minkä hyväksi katsoo/kuulee.Sanat on hyvät ja ääni rokkaa edelleen eniten \o/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Systole - Darkest Of Hearts 06.09.2005

Systole - Darkest Of Hearts
Nimekkäitä on nuo sinun vaikutteet (ainakin meikäläisen elämässä) hatunnosto siitä. Ja täytyy kyllä sanoa,vaikka on ilmeisesti tullut jo esille,että ääni on aika lähellä Valoa.Loistavaa menoa ja meisikiä. Englanti kuulostaa hyvältä,eikä ääni sotkeudu ja puuroudu musiikin sekaan vaan kuuluu hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Systole - Enter The Shadows 06.09.2005

Systole - Enter The Shadows
Tämän kyllä listaan parhaaksi Systolen kappaleeksi.Melodinen ja voimakas samaan aikaan,ääni rauhallinen,mutta silti niin täynnä tunnetta.Ei kai sitä ilman tunnetta ja sydäntä hyvää musiikkia voisi tehdäkään.Biisiestä heijastuu Himin vaikutus,muttei sentään mikään kopio,vaan hieman rauhallisempi ja tunteellisempi meininki.Olen ihastunut :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Autumn Day 03.04.2006

The August - Autumn Day
Kaunis ja toimiva kokonaisuus.Laulajan ääni sopii mainiosti biisin tunnelmaan.Mukavaa ja leppoisaa kuunneltavaa,fiilistely- ja rentoutumismielessä,erittäin toimivaa! Miehet osaavat soittaa :) Lisää tämmöistä! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miseria - Silence Within 22.05.2005

Miseria - Silence Within
Todella kaunis. Nais- ja miesvokalisti tuovat kappaleeseen syvyyttä ja mukavan erikoisuuden,joka tarraa todella tiukasti.Rumpaloinnit ja kitarasoundit myös tarttuvia. Onnistunut kokonaisuus. Laulajien äänet luomoavia! Lisää materiaalia odotellaan. :) Ehdottomasti faniutumisen arvoinen bändi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ! chILL ! epämääräiset äänitykset - while 19.05.2005

! chILL !  epämääräiset äänitykset - while
Olen sanaton....ekoista sävelistä lähtien kuulosti hyvältä. Laulajalla on mukavasti erikoinen ääni,joka tuo kivan vivahteen kappaleeseen.Sanoittajalle hatunnosto, sanat iskivät myös :) Ja ERITTÄIN hieno efekti kappaleessa oli suomen ja englannin sekoittaminen! Hyvin olette äänittäneet,laulu ei huku musiikkiin vaan sanoista saa selvää. Ei tasapaksua "mössöä" vaan monivivahteista, kaunista ja toimivaa rokkia! :) Lisää tällaista.Sallinette faniutua... :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gang bang cafe - Ain´t over 23.08.2006

Gang bang cafe - Ain´t  over
Vaikuttajat tulee biiseissä aika selvästi esille,muttei se ole ollenkaan paha asia.Hyvä musiikki on aina hyvää musiikkia.Hyvin etenevää kitararokkia :) Englannin ääntämys toimii myös,josta iso plussa.Veikkaisin vaan,että tämäkin hienous toimisi huomattavasti paremmin livefiilistelynä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - When All Is Gone 18.05.2005

Dying Fire - When All Is Gone
Rauhallisempaa ja erittäin kaunista.Tällaista kuuntelisi juuri fiilistely mielessä tai luovaa mielentilaa hakiessa. Joku osaa kyllä sanoittaa kun kuuntelee näitä kappaleita :) Jäädään odottamaan tulevia tuotoksia :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - Nightmares 18.05.2005

Dying Fire - Nightmares
Kyllä,Dying Fire on bändi joka laittaa tutustumaan tähän musiikkityyliin enemmän.Pidän sanoista ja laulajan äänestä. Kitaroinnit on mahtavia ja aina täytyy ihmetellä rumpalia,joka jaksaa hakata kalustoa tuohon tahtiin... Hatunnoston arvoinen esitys sanoisin. Pidin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele One'Love - Pojasta Polvi Paranee 10.05.2005

One'Love - Pojasta Polvi Paranee
Ei sille vaan mitään voi että One 'Love on yks mun suomiräpin kirkaimmistä tähdistä.Melodiat ja sanotukset vaan on jotain niin kaunista :') vielä kun live esiitymisiä pääsis kattomaan niin olis täydellistä <3
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Versio - Itse Rikoit Elämäsi 13.05.2005

Versio - Itse Rikoit Elämäsi
Loistava! Hatunnosto suomenkielellä laulamisesta. Nykyään tuntuu olevan englanti liikaa muodissa :P Sanat on hienot ja biisi toimii kokonaisuudessaan hyvin. Laulajan ääni,kitarat,rumpusoundit,kaikki.Joten yhdyn edelliseen, missä Levy-yhtiöt?! Teistä jos ei joskus kuulla niin ei kenestäkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Pleasure/Pain 15.12.2005

Silent Dream - Pleasure/Pain
Täytyy myöntää että miehet osaavat hommansa.Olen myös mieltynyt biisien nimiin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cole - Broken 24.05.2005

Cole - Broken
Jaahas,kyllä täytyy myöntää että olette ensimmäinen vastaan tullut kympin bändi.Kaikki biisit on tähän mennessä olleet kiitettäviä.Jatkakaa samaa linjaa.Jotenkin vaan kaikissa,kuten tässäkin,on joku elementti joka vaan tarttuu ja tekee siitä hieman erilaisen kuin muista bändeistä ja kappaleista.Jokaisessa on joku pieni erikoisuus,joka sekä piristää että tekee kappaleesta erikoisen (tässä alussa se esineen rikkominen). Edelleen taustat ovat mahtavat! Artikulaatio toimii hyvin,ei epämääräistä muminaa (mistä suomalaisia on joskus moitittu kun englantia lausutaan). Hyvin myös äänitetty,laulu ei katoa musiikin alle.Aargh!!! Olen aivan häkeltynyt....ja rakastunut näihin tekeleisiin :')
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Drifting Away 23.06.2005

Iron Sphere - Drifting Away
Ei sille mitään voi mutta pakko tulla kuuntelemaan tätä biisiä aina uudelleen ja uudelleen.Huomaa että bändi toimii kokonaisuudessaan hyvin. Edelleen kitarasoundit ja laulajan ääni saavat aikaan kylmiä väreitä, mutta lopun keyboard-osio on myös todella kaunis :')
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Drifting Away 13.05.2005

Iron Sphere - Drifting Away
Kaunista... :') Laulajalla mikä ääni! Ah,kyllä kelpaa kuunnella. Kappale vain paranee mitä useammin kuuntelee. Olen jo vaaravyöhykkeellä kuluttaa biisin puhki ;) Kitarasoundit jotain korvia hivelevää! Lisää tämmöistä,kiitos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cole - Speak of the devil 24.05.2005

Cole - Speak of the devil
Olen sanaton...Ei luoja,todella kaunis,menevä ja tarttuva biisi! Pakko kuunnella uudestaan,uudestaan,uudestaan ja uudestaan.Vaarana on että kulutan kappaleen puhki ;P Laulajalla mahtava ääni,rumpalointeihin ihastuin heti ja kitara sekä koskettimet todella erottuvat edukseen.Kympin arvoinen ehdottomasti.Saanen faniutua :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Awake 31.01.2006

Sonicmind - Awake
Kyllä tätä kuuntelee mieluummin kun selkäänsä ottaa...no ei :P Alusta asti hyvän kuuloista. Ehdottomasti suosikkini näistä biiseistä.Kaikki toimii niin kitarat,rummut kuin laulukin.Hyvin rullaa eteenpäin. Ja kuten meillä on savossa tapana sanoa: "Lissee,lissee,lissee!"
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tahra - Mitä Jää? 23.05.2005

Tahra - Mitä Jää?
Suomalaista melankoliaa,joka kyllä toimii.Kaunis,tunteella laulettu,toimiva kokonaisuus.Rummut nousivat edukseen :) Hieman lisää materiaalia toivoisin, että saisi paremman kokonaisuuden Tahrasta :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli) 23.05.2005

PehmoA - Keneen uskoo (feat. Miraakkeli)
Kertsi on loistava! Kokonaisuudessaan tarttuva kipale.Rento ja jammaltava. Sanat on hyvät ja artikulaatio toimii.Kyllä tämän tahdissa lantio liikkuu.Jotenkin tulee kesäinen fiilis tätä kuunnellessa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tahra - Rotta 23.05.2005

Tahra - Rotta
Poikkihuilu (?) oli todella ihana! Alun hento alku lähti loistavasti etenemään raskaampaan kitara/rumpu meininkiin. Hieman erilaisempi kuin Mitä jää? -kappale ja toimii mielestäni paremmin.Ääni pääsee tässä enemmän oikeuksiinsa.Aluksi ääni kuulosti nuhaiselta,mutta perun puheeni.Parin kuuntelukerran jälkeen ihastuin! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kiasma - Leaves 31.01.2006

Kiasma - Leaves
Kaunista kuunneltavaa.Fiilistely mielessä jaksais kuunnella useitakin kertoja.Hyvin rullaa eteenpäin.Laulajalla mukava ääni ja rummut erottuvat edukseen.Kyllä tämä siellä kiitettävän kappaleen puolella on.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Blessed Dream 06.09.2005

SaraLee - Blessed Dream
Alku lähti hienosti,eikä biisi kyllä kovin alas podunnut koko matkalla.Täällä näyttää siltä, että ihmiset leimaavat kaikki melodisen metallin soittajat Himin kopioiksi.Taitavat vaan kuunnella Himiä liikaa... :P Eipä sillä,Valon bändi vetää myös hyvin.No mutta, kokonaisuudessaan erittäin toimiva kappale ja laulajalla on se taika äänessään että pääsee äänensä kanssa sekä matalalle "sänkykamarimurinalle" että korkealle ja kirkkaasti niin että kuulostaa hyvältä.Kylläpä voisin rahaa tähän bändiin upottaa. Loistavata meininkiä \o/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miseria - Alone... 22.05.2005

Miseria - Alone...
Miesääni on loistava,mutta pidän naisestakin.Se on hento, mutta tuo kappaleeseen herkkyyttä ja kauneutta. Rumpaloinnit on joka kappaleessa kivoja *rumpuihin mieltynyt*.Sanoitukset...noh,en osaa sanoa muuta kuin että pidän todella paljon.Kaunista,herkkää ja koskettavaa, mutta ei kuitenkaan liian imelää.Tätä lisää :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celesty - Heart of ice 18.05.2005

Celesty - Heart of ice
Mitähän tähän osaisi laittaa...olen sanaton.Ihastuin kappaleeseen heti! Biisi joka laittaa hiukset heilumaan. Laulajalla ihana ääni,kitaroinnit mahtavia ja rumpuloinnitkaan eivät todellakaan jätä kylmäksi. Pidän. Tämmöistä lisää! :) Hyvä pojat,jatkakaa samaan malliin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celesty - Power of the stones 18.05.2005

Celesty - Power of the stones
En voi kyllä muuta sanoa kuin että miehet osaavat hommansa.En ole aiemmin tämäntyylistä musiikkia kovin paljon kuunnellut,mutta se muuttui nyt,ainakin tämän bändin kohdalla! Loistava.Englannin ääntämys on hienoa eikä laulu häviä musiikin alle.Pitänee alkaa tutustua tarkemmin tähänkin musiikkilajiin :) Kokonaisuus on todella toimiva ja biisissä on mukavasti kikkailuja mikä tekee kappaleesta mielenkiintoisen ja sen vuoksi tarttuvan. Haluaa kuunnella lisää!
9