Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 15 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - Dusk 14.10.2012

R-iQ - Dusk
Minkäs leffan soundtrack tästä tulee mieleen, höh en saa päähäni. Mutta kivan rullaavaa musiikkia, tämä sopisi hyvin johonkin scifi-leffan "ajetaan raunioina olevaa tienoota eteenpäin vanhalla/romulla jenkillä" -kohtaukseen missä kuvakulma on ylhäältä. No tjuups. Otahan 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonela - Kaipuu On Kaunis 14.10.2012

Stonela - Kaipuu On Kaunis
Neljä Ruusua ja Don Huonot ovat ensimmäiset assosiaatiot tästä kappaleesta hyvällä tavalla. Soitto ja laulu toimii hyvin. Ei tästä mitään pahaa sanottavaa ole. Hyvä kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soultrap - Mikseröidäksemme television kautta 14.10.2012

Soultrap - Mikseröidäksemme television kautta
Puhesample ja pitkä squarepimputtelumelodia on hieman out of place eikä sovi biisin muuhun tunnelmaan. Muuten aivan lystikästä diippiä housea.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrsiä - Ero 14.10.2012

Jyrsiä - Ero
Maahurina ja laulu pois niin heti nousisi arvostelu pisteellä. Sitten mitä kitarointiin tulee niin hieman ankeahkoa mutta kyllähän tuota kuuntelee. Sellainen ripari/leirinuotiofiilis tästä tulee, hieman väärällä tavalla.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jr. Class Art Exhibition - Watered Down Metaphors 14.10.2012

Jr. Class Art Exhibition - Watered Down Metaphors
Tästä tulee auttamatta mieleen sellainen autotallibändin demosoitto, hieman ankeahkot soundit ja ankea laulu. Meno kuitenkin osaltaan menevää ja ponnekkaammilla rummuilla ja laululla olisi pisteet noussut kahdeksikkoon asti.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Retro & Vintage - Love Me Or Leave Me 24.09.2012

Retro & Vintage - Love Me Or Leave Me
Kyllä sieltä se 60-luku puskee läpi. Hyvää äänimaisemaa maalaillaan korvien täydeltä. Tälläistä kepeää ja leppoisaa musiikkia tulee joskus itsekin kuunneltua. En oikein osaa sanoa miksausesta sen enempiä, ei sieltä omaan korvaan ainakaan mitään sen enempiä häiritseviä tekijöitä sattunut. Nice!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shine Fish - French Loving (Original Mix) 24.09.2012

Shine Fish - French Loving (Original Mix)
Onhan se kova veto. Kyllähän tän kuvittelis soivan esim. jossain yökerhossa, elektroniseen musiikkin keskittyvässä tapahtumassa. Teknisesti ottaen kappale on aivan huippuluokkaa. Mutta ehkä vielä jotain (en osaa täsmentää) jää uupumaan siitä kympistä. Otapa yhdeksikkö.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele fabrikation / processing - Tuhannen puhallus 24.09.2012

fabrikation / processing - Tuhannen puhallus
Vähä liikaa synia päällekkäin varsinkin kun aivan kaikki ei pelaa parhaalla mahdollisella tavalla yhteen. Rummuissa on hyvä draivi/rytmi, mutta muuhun biisiin olisi voinut saada enemmän järjestystä. Sellainen 90's pelin soundtrack-fiilis tässä on vahvasti niinkuin veezay mainitsi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azo Nelonen - Tarvin jotain speciaalia 24.09.2012

Azo Nelonen - Tarvin jotain speciaalia
Biitti on jees. Flow toimii suurimman osan ajasta. Kerran kuuntelun jälkeen sanotuksesta ei oikeen jääny mitään kätee. Tasapaksua ja hieman latteeta riimittelyä. Onneks ei tosin ollu mitään "ylilyövää" huutamista/uhoomista. Siitä vaikkapas 7.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu 24.09.2012

Jorma Kanki & Vallankumousveljekset - Kapitalistin joulu
Etäisesti mieleen tulee YUP:n jotkin biisit. Alun laulut eivät antaneet hirveän positiivista kuvaa, mutta sitten kappale paraneekin loppua kohti kun alkaa kertosäe. Kertosäe on kappaleen positiivisinta antia lennokkaan meininkinsä ansiosta. Muuten äänimaailma pysyy kasassa suht hyvin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonela - Näinä Aikoina 24.09.2012

Stonela - Näinä Aikoina
Heti ensimmäiseksi laulusta/laulajan äänestä tuli mieleen etäisesti Timo Rautiainen. Miksauksessa ei korvaan ponnahda mitään ärsyttävyyksiä ja on muutenkin hyvää jälkeä. Sanoitukset on perus suomilyriikkaa ja biisistä tuleekin mieleen jokin Arttu Wiskarin kappale. Kokonaisuudessaan kappale jää hieman latteaksi, mutta hyvän toteutuksen ansiosta 8.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valium for Van Gogh - Purple Mountain Rubbish Heap 24.09.2012

Valium for Van Gogh - Purple Mountain Rubbish Heap
Tässä on hieman sellainen 80-luvun c-kasettidemosaundi/meininki, hieman repivämmällä laululla olisi saattanut arvosana noustakin. Aivan ok!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Liberation (VPR Edit) 01.06.2003

veezay - Liberation (VPR Edit)
Loistava tunnelma, fiilikset saavat liitelemään pilvissä... Tässä biisissä ei ole mitää ylimääräistä eikä mitään liian vähän! LOISTAVAA Tuotantoa jälleen veezaylta... mun omalta pikku hanipepulta... ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Transition (Original Mix) 08.02.2003

veezay - Transition (Original Mix)
ON SE NIIIIIIIN HYVÄ KYLLÄ TÄYTYY MYÖNTÄÄ... eli on se hyvä kyllä :D ... vähä liian pitkä ehkä.. jopaka kerran oli eetu ja aatu ja he menivät pimeään luolaan jossa oli pikku veezay tekemässä loisto musaa ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele veezay - Unition (Original Mix) 27.10.2002

veezay - Unition (Original Mix)
"mahtavaa upeeta" ja sillai :)
9