Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 245 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele R-iQ - M706-8073421 26.09.2014

R-iQ - M706-8073421
Noni, vähä kokeellisempi meininki. Sillai iha kivaa vaihtelua muille tässä raadissa olleille biiseille. Hyvä overall groove, perkkakuviot on hyvin mielenkiintoiset. Hyviä soundeja, tykkään äänimaailman yleisest tummuudesta. Tiukkaa kasvattelua, mut vaikka rumpukomppi intensifoituu tuos loppupuolella, niin silti jää vähän sellanen NONI MILLO LÄHETÄÄ-fiilis, et sinänsä harmi et tää loppuki sit siihe. Hyvin IDM meininki. Tiukkaa matskua, mutta biisinä keskeneräisen oloinen kyllä. Erittäin hyvä alku, tee tälle sitäkin tiukempi loppu (ja keskikohta)! 7!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Vaikka Rakkautta Vielä Riittäis (VRVR) 26.09.2014

Ville Kotiranta - Vaikka Rakkautta Vielä Riittäis (VRVR)
Täst tulee mielee vähä sellanen goottien tekemä synapoppi- (sellane onks se sit niinku DARKWAVE)-meininki mieleen. Sellanen Blutengel. Siul on jopa sellane samanlainen teatraalinen äänenkäyttö (ja ääni). :D Ei oo varmaan tietoista. Kävin kattomassa siun artistisivulta että onko siellä nyt edes Depeche Modea vaikutteissa jotta tää tekis miulle jotain järkeä... "Antti Tuisku, Ilkka Alanko, Timbaland, Vesa-Matti Loiri"... oikeesti? Woah. Jos ajattelee siun vaikutteiden olevan nuo niin siihen nähden oot kyl päätyny hyvin mielenkiintoiseen soundimaailmaratkaisuun. Siis kuuntele tätä: http://www.youtube.com... nyt ku kattoo noita vaikutteita niin onha joissai nois melodioissa ja varsinki c-osassa pikkase sellast Antti Tuisku-vibaa. Mut ei siu ääni oo yhtää Antti Tuisku. Siu ääni on GOTH LORD. Varsinki noiden kaikkien stemmojen kanssa. Kirjota siistimpiä sanotuksia (ehk englanniks viel) niin mie alan kuuntelemaan siun musaa. Tää biisi herättää miussa kyl hämmentävän sekavia tunteita koska miul on soft spot (hyvin spesifin tyyliseen) synapoppiin ja siul ois periaattees "kaikki" lähtökohat tehä just sellasta (lauluääni/tyyli ja tuotantotatsi) mut siun vaikutteet on ihan perseestä. Emmie tiiä, on tää kai ihan kasin (8) arvonen. Tästä viel inspiraatiota siun tulevaisuuden musiikkiprojekteihin: http://www.youtube.com...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psygfault - Evil Portsari 26.09.2014

Psygfault - Evil Portsari
Hauskan härö bassolinja, toimii kyllä. HÖRPPÄÄ TÄSTÄ SAATANAN KAKARA-sample säikäytti miut vähä, tuli ehkä aavistuksen liian kov- HEI EIKS tuo sample ookki siit Rölli-elokuvast missä on niit roskanheittäjiä ja se juo jossaki kohtaa Jack Danielssia? :D Tuo syna mikä lähtee samalla kun rummut lähtee kunnolla on vähä ärsyttävä, en iha tykkää tuost soundista, en tiiä meniskö se paremmi jos se ois vähemmän "kuiva". Vai onks tuos melodiassa vaan jotain. Nyt kun tavaraa alko tulla enemmän niin kaikkia vaivaa vähän sama. Vähän kaoottiseks meni. Voluumitasoja vähän balanssiin ja sellasel "quality over quantity"-lähtökohdalla karsii vähemmän tarpeellista tavaraa pois. Yks päräyttävä synakuvio on huomattavast parempi ratkasu kun 3 päällekkäin soivaa kuviota. Tuo 3 minuutin ja 58 sekunnin kohalla lähtevä tahtilajimuunnos on iha tiukka, veti sillai siististi vähä syvemmälle. Tässä on kyl paljon toimivia ideoita ja tää jopa toimii aina niissä kohdissa missä on vähemmän tavaraa kerralla. Voi olla et seki on makujuttu et miten levotonta meininkiä haluaa tehä. No mut, kasi (8)!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele JaHa - Loiste 26.09.2014

JaHa - Loiste
Aika accurately onnistuttu jäljittelemään perinteikästäkin perinteisempää (Radio-) SUOMIpoppia. "Esimerkki miltä Neljä Ruusua suunnilleen kuulostaa", vaikkaki voksut on vähä enemmä baritoni kyl mut muute poljento on kyl IHAN. Ihan kompakti ja ns. "tarttuva" POP-KAPPALEhan tää on, ehkä miun makuun vaan sillai liian "vähäaineksinen". Kertsiä tulee joka väliin ihan vitusti, minkä kyl ymmärrän, varmaan siun fiilis on ollu tätä tehdes et "oho, keksinpä tarttuvan laulumelodian". Onha se ihan tarttuva. Mut sillai muutenki tää kuulostaa sellaselt musiikilt mitä on tavallaa helppo tehdä. Eihä se oo minkään "hyvän musiikin" mittari tietenkää mut veikkaan et tälläsiä pitäis tehä ihan vitusti ennenku eventually syntyis sellane TIMANTTI. Joka olis todennäkösesti jotenki omituinen tai älytön jollain tavalla, koska ei ois jaksettu enää panostaa tekstien helposti ymmärrettävyyteen ja melodian tarttuvuuteen. Siinä ois jotain. Jotain "muuta", "ennestään tuntematonta", jotaki mil ois jonkulaist artistic value. I have a dream. MUT SIIS meinaan et: esimerkiks Apus - Vihaiset Linnut-biisillä oli enemmän taiteellista arvoa kuin tällä, koska siinä oli lähdetty murtamaan tuota "Esimerkki musiikkikappaleesta"-levelin mitäänsanomattomuutta erinäisillä, vaikkakin omasta mielestäni vähän liian räikeillä ja mauttomilla, tavoilla. Tälläsestä musiikista tuntuu tulleen niinku sellanen KULMINOITUMA siitä mitä kitaramusiikki voi olla IN ITS MOST BASIC FORM. Väkisinki sitä haluaa tehdä MORE THAN JUST THAT? Apus halus. Mieki haluun kyl. Mut en tiiä, ehk kaikki ei haluu olla TAIDE. Kylhän muunlaisellekki musiikille on tarkotuksensa tietyst. Toivottavast sie pääset radioon viel jos jatkat tällä tiellä. Tarttuva biisi. Sellanen kasi (8)-tarttuva. Lähes ärsyttävän tarttuva. Jää helposti soimaan päähän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sademetsä - Planck's Wife Swallows The Quantum Foam 21.09.2014

Sademetsä - Planck's Wife Swallows The Quantum Foam
Tää on kyl loistava. Ei pelkästään tuotannollisesti (mikä on veezayn jutuissa tunnetusti poikkeuksetta timanttista) vaan myös kokonaisena äänellisenä teoksena. Ihan helvetin tripauttava. Sävellys on JUST eikä melkein (eikä missään nimessä liian). Kaikki melodiat ja nyanssit on perusteltavasti tarpeellisia, kaikki tuovat kauniisti lisää värikkäitä yksityiskohtia melkein (ei kyl melkein vaan niinku IHAN) kolmiulotteisen tuntuiseen äänimaailmaan. Spiikit ovat myös mahtavat (ja loistavasti sijoitettu introductioniksi alkuun ja palauttamaan kevyesti maan pinnalle lopussa.) Nautin (ja rentouduin). 10.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polonium - Hitchhiker 21.09.2014

Polonium - Hitchhiker
Samassa lajissa näytetään menevän kuin Kostiaisen biisissä (tai ainaki samaan suuntaan) mutta tässä on tietyl tapaa enemmän särmää kaikessa kälyisyydessään. Laulussa on enemmän "tunnetta" ja rumpusoundit on aika hyvät, rummuissa ja vähä lauluissaki on sellasta kusista post-punk-meininkiä mikä appeals miulle (vähä). Harmi ettet tehny post-punkkia. :[b][/b]D Kitarasoundit on tässäkin aika ohkaset, mistä (+ miksauksen epätasapainosta) johtuen tuntuu et rummut jotenki oudosti kannattelee koko biisiä mukanaan. Soitto on pikkasen hapuilevaa (mikä ei miut oikeestaan haittais yhtään jos meininki muuten ois erilaista niinku mie tuos aikasemmassa post-punk-jutussa yritin selittää.) Sävellys on iha hauskan kuulonen, yhessä paskan englannin lausunnan kans tuo sellasen hassun Suomi-nostalgia-fiiliksen. Ehkä täs on onnistuttuki siinä "ei se oo niin justiinsa kuhan tunteella"-jutussa missä Kostiainen miust ei onnistunu. Annan tällekkin seiskan, mut täytyy silti sanoa et täst tuli sillai iha hyvälle tuulelle. 7.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Vihaiset linnut 21.09.2014

Apus - Vihaiset linnut
Metallimusiikki pop-kertseillä, yms kiekuroinnilla on jo sillein konseptina liian ADHD miulle (paitsi varhaisemmassa teini-iässä oli ehk vähä toisinpäin, silloin tämäkin biisi ois varmaan uponnu miulle iha hyvi!) Niin mie en tiiä paljonko miun on järkeä alkaa arvioimaan itse sävellystä sen enempää. (Mutta koska tää on kuitenkin biisikommentti Mikserissä niin tulen tekemään niin.) ESITYS- eikä tuotantopuoleltakaan ei ole varsinaisesti paljoa sanottavaa. Kuulostaa valmiilta ja asiansa osaavalta kaikinpuolin. Nyt kun sain tuon POIS TIELTÄ niin helvetin sekava biisi, osioiden vaihtuminen toiseen tuntuu äärimmäisen luonnottomalta (varsinkin tuo c-osan ja vikan kertsin välinen, jossa lauluraidat menevät päällekkäin). Jokainen osio biisissä vaikuttaa olevan "yhtä tärkeä", mikään niistä ei korostu jolloin lopputulos kuulostaa lähinnä vaan SINKOILULTA. En neljännenkään kuuntelukerran jälkeen muista miten 'kertsi meni' (okei, viidennen kerran jälkeen se tarttu jotenki miun päähän). Kasarisynaosio ei naurattanut yhtään. Sanoitukset ovat kuitenki ihan ytimekkäät ja hauskatkin in a way, ei sinällään ihan rakentavin tai syväluotaavin mahdollinen tapa käsitellä koulukiusaamista, mutta ihan hyvin kirjoitetut (ja lauletut) nonetheless. Niinkuin noista kahdesta PARAGRAPHista voi todeta, niin pelkästään musiikkimakulähtöisistä jutuista mie loppujenlopuks tuossa valitin. Laitetaan 8 "valmiista tuotteesta". Tuotantoarvot ok, ei kusuja missään etc.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele jm8k - 0111 21.09.2014

jm8k - 0111
Härö meininki, niinku tekijältään osasinki odottaa. Hyvät perkka/bassosoundit, hyvin happoinen meininki. Tavallaan diggaan tuost soundimaailman kaoottisuudesta, tuntuu pitävän sisällään paljon hyviä ideoita, mutta välillä menee siinä rajoilla et alkaako vähän repeilemään liikaa, varsinki noi korkeataajuisemmat resonanssi-PEW PEWit tulee pikkasen liian kovaa. Nyt ku oon jo biisin loppupuolella niin sanoisin kyl et kaikkia noita "epäoleellisempia" häröilyjuttuja hiljemmalle (ja periaattees kaikkee muuta kun bassoa ja rumpuja koska ne pitäis periaatteessa tälläsessä musiikissa olla kantava elementti kuitenki). Mut hyvin omaperäinen ja mielenkiintoinen kuitenki, siitä vahva kasi! 8!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Ajan henkeen ja vereen 21.09.2014

P. M. Kostiainen Project - Ajan henkeen ja vereen
Selvästi kieli-poskella-meiningillä tehtyä meininkiä, luultavasti siitä johtuen jätetty kusuja hiomatta, erityisest sanoituksissa ja voksuissa. Funereal kävi nuo sanoitukselliset FLAWS läpi aika tyhjentävästi. Itellä kans tökkii vähän nuo lainit jotka ei oo kokonaisia lauseita, niinku "Mietittävä tekojaan" ja "Matkaan mutkia" etc. Mut se on enemmä tyylijuttu sit varmaan. Miksaus on kyl yllättävän tasapainoinen kuitenki ja sounditki ihan hyvät, paitsi et lauluun oisin ite lyöny jonku pikkasen tasottavan kompuran ainaki, nyt on vähän turhan amatööriimäisen "exporttasin tän suoraan äänitysohjelmasta"-soundi. Samoin kitarasta puuttuu vähän botne kans. Biisinä aika keskiverto, RASPISESTA VOCAL DELIVERYstään huolimatta tästä puuttuu viel sellanen UHMA, tyyliin räkäinen soundimaailma ja muutamia UGH! tai vastaavia karjasuja tai jotaki. Mut sit taas "kieli poskella" tehdyks biisiks tää ei oo tarpeeks OUTRAGEOUS, KREISI. Voi olla makuasia tietyst. Joka tapauksessa, sellane "iha ok" seiska. 7.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nobelskaja Priz - Njet Datsun vGeorgia 10.01.2013

Nobelskaja Priz - Njet Datsun vGeorgia
Miult löytyy Mitä-projektin alta tämmöst samanlaista meininkiä, mut en mie ilmoita niitä näihin levyraateihin odottaen jotain syväluotaavampaa kommenttia.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apus - Kuuleeko kukaan? 10.01.2013

Apus - Kuuleeko kukaan?
Okei, naurahdin vähän tuolle laulun autotunelle. Kaikin puolin tää lack mitään omanlaistaan niin paljon, ettei miul oo varsinaisest tästä mitään sanottavaa. Paitsi et kaikki soittimet balanssissa, gut! Mut muuten kaikinpuolin mitäänsanomaton kaikista monimutkaisista progeosioinneistaan huolimatta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Taite - Contradiction 10.01.2013

Taite - Contradiction
Huhuh, huh. Bossa nova on kyl kryptoniittiä miulle. Onks tuo saksofonisti oikea ihminen vai joku softasyna? Onpas kuiva soundi ja kuivaa soittoa. Laulaja vetää osuutensa ihan hyvin, mutta muilta osin vähän lattea esitys. Ei sillä, että soitossa ois teknisesti mitään vikaa, mutta ei kutkuta millään tavalla. Särmä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peysface - Peysface & Lusi-Masa - Vielä 10.01.2013

Peysface - Peysface & Lusi-Masa - Vielä
Cheeeeese. Mut ihan hauska. Tiivistää oikeestaan kaiken missä veezaylla on ollu näppinsä mukana. Tiedä sit et kuka on ollu eniten vastuussa tän biisin (idean) synnyssä. :D Mutta tuotantojälki on taattua veezaylaatua, vaik mie en kyl noiden rhodesien(?) soundista tykkää kyl, liian kovat ja säröytyneet jotenki. Mut lopun synalurittelut taas on tiukat. Kertsit kans toimii ku Kimmolle sopii semmoset lunkimmat räppijutut paremmin ku tuollanen paatos mut nuo laulut taas on tommoset lunkit just. Peysfacen riimit on aina tiukkoi mut äänestä mie en oo osannu muodostaa mielipidettä vieläkää. Ehk mieki laitan kasin ku Fitziki laitto.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Murhatut viherkasvit - Pato 10.01.2013

Murhatut viherkasvit - Pato
Tarttuvasta sävellyksestä huolimatta tästä kuulee, miten henkilökohtaisesta ja herkästä aiheesta on lähdetty. Pop-vaikutteista huolimatta kappaleen tavoite on ollut tekijälleen kuitenkin jotain muuta/enemmän kuin mihin poppia tehdessä yleisesti pyritään. Tämä on se syy, minkä takia mie olin motivoitunut olemaan mukana tämän biisin tuottamisessa: jo pelkästään siinä yhdessä akkaririffissä ja siinä laulussa oli sielua (enemmän kuin kummassakaan niistä Lassi Heiskasen biiseistä mitä näissä raadeissa on tullut nyt vastaan.) Tätä fiilistä tosin osittain tukee kans tämä olosuhteiden pakottama äänenladullinen puoli. Tämä biisi (pop-viboistaan huolimatta) kuulostaa kuitenki siltä, että tätä ei ole missään vaiheessa ollut tarkoituskaan lähettää radiosoittoon tai vastaavaan. Tämä on just tällainen räpellys, mitä joukko kerrostaloasunnoissa asuvia kouluttamattomia muusikoita saa aikaan. SIELU. Soitannollisesta puolesta tahon sanoa, että tätä oli hyvin hauska tehdä ja äänitellä. Muuten antaisin kympin, mutta jossain äänitys/miksausjutuissa oisin ite voinu suoriutua kyl paljon paremmin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mad Spaniard - Homesick And Feeling Nostalgic 02.01.2013

Mad Spaniard - Homesick And Feeling Nostalgic
Siu edellisen raadin biisistä ilmi tulleen TATSIN kuulee tässäki, mut tää ei rokkaa melodioiltaan kyl yhtä paljoa. Sounditkaa ei oo niin hyvät kuin siinä edellisessä, ehkä vähän liian kuivat? Mut tuo tuu-di-tuu-di-tuu-di-di-didi-melodia on tiukka. Ja bassokuvio toimii kans. Peruskiva.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Try It Again Sam - Wake Up 02.01.2013

Try It Again Sam - Wake Up
5/4 kyl does it everytime. Ja Kimmon laulu, miusta ei kyl englanninlausumisessa ole mitään vikaa. Luulisin et tää rokkais viel kovemmi, jos tää ois miksattu rähjäsemmäks ja sillai et loppupuolel muu bändi ei jäis yht paljoa noide huutolaulujen alle. Tiukka kitarasoolo huhuh. Ja tiukka biisi kaikinpuolin anyway.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonela - Kivun Kautta 02.01.2013

Stonela - Kivun Kautta
Jo ensimmäisen puolentoista minuutin kohdalla voi sanoa, että tää on paljon mielenkiintoisempi ja taiteellisilta ansioiltaan kiinnostavampi biisi kuin se edellisessä raadissa ollut Heiskasbiisi. Hyvää soitantaa. Säkeistöjen (ja c-osan) soinnutukset on tiukat ja tuommonen vähä Zen Cafe-meininki välittyy, varsinki laulusta. Samaa meininkiä oisin ehkä toivonu kertsiinki tuon tavanomasemman rallatuksen sijasta. Mut tuotannon särmättömyydestä kertoo jo aika hyvin tuo et kaikki luulee noita rumpuja konerummuiksi. Laitetaan 8!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zerakiel - Child of The Night 16.10.2012

Zerakiel - Child of The Night
Hymy nousi huulille kyl tuon vokalisoinnin seurauksena. Ja ehkä vähän noiden sähköpianojen ja vastaavien synasoundien kans. Tuotantopuoli on kunnossa, vaikka hiljaisemmissa laulukohdissa joutuu ponnistelemaan saadakseen lyriikoista selvää. Ei edusta ihan sitä goottimeininkiä mist mie tykkään, goottimetalli kun on vaikea laji jos tahtoo olla synkkä ja samalla vältellä tahatonta koomisuutta. Type O Negative oli hyvä poikkeus.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stiffdik projekt - Gei (vähäse) 16.10.2012

Stiffdik projekt - Gei (vähäse)
Hyvät soundit, siisti bassokuvio. Tuo lehmänkellokilkatteluki on ihan hauska nyanssi. Tiukat puhesamplet! Niitä ois toki voinu tuoda kevyemmällä efektoinnilla paremmin esille, mutta toimivat noinkin. Nuo modulaation riepottelemat härösyntikat ovat loistavia kans. Potkii, hyvä hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle 16.10.2012

MC Pyllykone - Hymni Mc IiZulle
Tätä on aika paha alkaa kritisoimaan mitenkään sen höhömikseriläppä-faktorin ulkopuolelta, enkä aio oikeestaan tehäkkään niin. Hyvin tuotettu ja haudkaXD. Tuo kertsi on ihan hittiklassikkoainesta. Tiukka tuo lopun synailoittelu kans.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lassi Heiskanen - Sut tahdon kokonaan 16.10.2012

Lassi Heiskanen - Sut tahdon kokonaan
Cheddaria tursuaa kaiuttimista. Koska mie en tunne olevani kykeneväinen käsittelemään tällaista määrää kyseistä maitotuotetta, pyrin tässä arvostelussa ottamaan tavallista teknisemmän ja objektiivisemman näkökulman: kaikinpuolin pätevää radiokamaa, kaikki on mukavan pehmoista soundeista lyriikoihin. Itse en tule kuuntelemaan uudestaan, mutta uskon menevän läpi for all the casual listeners of Radio Iskelmaeae.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Straight Outta Capcom 16.10.2012

...as Jy Sê Haan - Straight Outta Capcom
Mega Man-pelisarjojen suurena ystävänä tää lämmitti sydäntä kyllä ekan kerran kuultuani. Retrobiitti kaikkine peliäänitehosteine on ihastuttava. Siun räppiääni/aksentti on kyl sympaattinen, mutta heikommanpuoleisesta flowsta joudun tiputtamaan pisteitä pikkasen. Autotunejutut oli ihan hauskoja, hymyilin. Riimit ja koko biisin idea kuitenki loistava!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 320x240 - the sky falling apart at the seams 31.08.2012

320x240 - the sky falling apart at the seams
v "kiitos".

Kommentti kappaleesta Kuuntele RI:SA - success pt3 27.06.2012

RI:SA - success pt3
joo ;_; TUOTANNON osalt mut toivotaa et se livebändi saadaa kasaa joskus. industrial-vaikutteist musiikkia mie tuun jatkamaa viel 320x240-nimen alla mut se tulee olema ehkä vähä erilaist kyl mut kuitenki

Kommentti kappaleesta Kuuntele RI:SA - success pt3 27.06.2012

RI:SA - success pt3
lähetään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitä - LomillelOMPSis 28.11.2011

Mitä - LomillelOMPSis
RIKU

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Conspiracy - Jääkiekkoräppii feat. Pitbull 20.09.2011

Posse Conspiracy - Jääkiekkoräppii feat. Pitbull
SIIS TÄÄ KERTOO IHA MUN ELÄMÄST
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmisrauniot! Gather - Babylon In Fire 15.04.2011

Ihmisrauniot! Gather - Babylon In Fire
Mie soitta rumppu :_

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stanley Yodeling - Tsehov 06.12.2010

Stanley Yodeling - Tsehov
Pakko kans ylistää tätä nimenomasta biisiä, virtun onnistunut olemaan samanaikasest niinku hyväFIILIKSINEN ja sillai nihilistinen kuulostamatta kuitenkaan katkeralta. Neroutta ja totuutta, just tuos "Every wound could heal with a distance to where it came." kiteytettynä. Ja meininki. KOVA. Kuuluu tämän vuoden parhaisiin yksittäisiin kappaleisiin ehdottomast.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Unrest (Anomie) 11.11.2010

MKDELTA - Unrest (Anomie)
iha ok
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitä - OMFG, HOW MANY FORMS HAS HE?! 17.07.2010

Mitä - OMFG, HOW MANY FORMS HAS HE?!
oke!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Puoltoista - Puoltoista - Heliumi - Poika 02.07.2010

Puoltoista - Puoltoista - Heliumi - Poika
Onpas synkkä tausta. Ihan oikeasti synkkä. Oikeasti. Synkkä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mengele Blue Eyes - Avaimen Kaava 27.04.2010

Mengele Blue Eyes - Avaimen Kaava
Murea intro tiukoilla melodioilla höystettynä. Vokaalit erittäin miellyttävästi särötetty, tukee muutenkin julmasti salakavalaa fiilistä. Mielenkiintoinen kokonaisuutena, tämäntyyppisissä kappaleissa tulee unohduttua tutkimaan jokaista yksittäistä soivaa elementtiä ja lopulta irtaannuttua ulkomaailmasta. 4:10 alkava kitarointi mielenkiintoisine vokaaleineen osui myös juuri oikeaan paikkaan. Ihan vitun kova tunnelma tuossa loppupuolella.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Örkvarriör - Dragönvooreterniti 14.03.2010

Örkvarriör - Dragönvooreterniti
Kyllä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Decay And Disappear 25.03.2009

Inkvisition - Decay And Disappear
mulle taas vähä borgir tai no kyl filttiki vähän

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mengele Blue Eyes - Edenin Käärme 20.12.2008

Mengele Blue Eyes - Edenin Käärme
Tästä pitää kyls sanoa, että nuo main taustasyntikat on tosi jees. Perkkojen ja noiden taustasyntikoiden yhteispeli toimii myös mainiosti. Potkii ja vitun lujaa, vaikkakin lisätilaa olisin itse uskaltanut antaa ehkä enemmänkin noille syntikoille. Voksuja olisin myöskin saattanut härömpään muotoon jonkunlaisen efektoinnin voimin. Overall hyvää työtä, isoimpana koukkuna juuri tuo syntikkatausta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitä - Covered With Hair 04.01.2009

Mitä - Covered With Hair
:D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitä - Me Loving Melodrama 19.05.2009

Mitä - Me Loving Melodrama
joo

Kommentti kappaleesta Kuuntele nu är fisk - Melancia (Now is fish Pear Remix) 13.07.2008

nu är fisk - Melancia (Now is fish Pear Remix)
This is mass madness, you maniacs!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - GTA 13.05.2008

FEL - GTA
Tietokonepeliä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitä - The Summoning Of The Mitäman 18.04.2008

Mitä - The Summoning Of The Mitäman
Totta! Olis pitäny kieltämättä vähän paneutua enemmän tohon soundipuoleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitä - The Summoning Of The Mitäman 17.04.2008

Mitä - The Summoning Of The Mitäman
Mitäs tässä. Nukkumaan pitäis varmaan mennä eikä tämmösiä värkätä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitä - The Summoning Of The Mitäman 03.05.2008

Mitä - The Summoning Of The Mitäman
hei niinpä muuten :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Bliss 23.03.2008

KVI - Bliss
Upea intro, josta päästään aika nopeasti suoraan asiaan. Yllättävän hyvin toimii KVI myös englanninkielisenä, vaikka pidän suomenkieltä yhtä KVI:n vahvistavana puolena. Tästä ei irronnut samanlaista pimeätä ja häiriintynyttä fiilistä, kuin Parantajassa, mutta se ei suinkaan ole huono juttu. Sen sijaan jos ajateltaisiin KVI-albumia, niin tämä kappale toimisi suvaintobiisinä antamaan kuuntelijalle hetki hengähtää. Ainoa pikkumiinus tulee siitä, kun orkesteriosuuksien lyödessä sisään laulu jää ikävästi pinnan alle. Siitä huolimatta kivan synkkä ja melodioiltaan kaunis kappale, orkestraalielementtejään ja soundejaan myöten taattua KVI:tä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele nyt on kala - 200(oikeesti) 17.04.2008

nyt on kala - 200(oikeesti)
Allekirjotan Electrical Shamanin maininnan noista lääkkeistä ja alkoholista. :D Ja lovetan NIFfin sämpylöintityyliä! Namikarkkia tämä 200! Oikeesti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Hymn 24.03.2008

Inkvisition - Hymn
ok

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitä - -_- 12.02.2008

Mitä - -_-
sanot sää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitä - VS Now is Fish 01.02.2008

Mitä - VS Now is Fish
:D:D:D:D:D Suurkiitos että saatiin teidät pilaamaan meiän biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitä - Den Etterforskningen Avsløre Useriøst 24.11.2008

Mitä - Den Etterforskningen Avsløre Useriøst
nii..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mitä - Olen Random 25.01.2008

Mitä - Olen Random
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -_-

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - End Credits 25.12.2007

MKDELTA - End Credits
Lopputekstit rullaa siis tässä, varmaan aika todennäköisesti siellä lukee Specal Thanks-kohdassa Tarmvred. :D Ihan hyvä lopetusbiisi, hyvät melodiat ja nuo nessit sopivat hyvin soittamaan ne. :D Hyvä kokonaisuus tämä EP, vaikka useasti kirjoitin inhoreaktioista noita NES-kohtia kohtaan niin overall tää on tiukka paketti. FUCK YEAH MKDELTA

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Machinist's Delight 25.12.2007

MKDELTA - Machinist's Delight
No nyt tulee aika rankka fiilis. Tempo on selvästi nopea ja komppi terävä ja diskanttinen. Tästä voisi tulla joku Somatic Responses-biisi. Melodia vaikuttaa kans jeessiltä, nyt ollaan jo soundeissa edistytty Nessistä Seegaan. Hyvänkuuloinen biitti. Potkii pirun hyvin. Hyvä outro, siisti padi. Tää jätti hyvät vibat, tähän asti tiukin veto tällä EP:llä. Ei liikaa elementtejä päällekkäin eikä nintendoja, ainakaan liiän esillä. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Kadzuki 25.12.2007

MKDELTA - Kadzuki
Hassu melodia ja yllättävän kevyt biitti tulee sisään. Tässä selvästi palaudutaan ton My Sensors-kappaleen energisyydestä vähän rauhallisempaan settiin. Nyt ei tunnu myöskään tuo korkea NES-soundi ärsyttävän niinkuin usein tämän EP:n aikana käynyt. Nätisti säröttyy tuo biitti pikkuhiljaa. Tykkään myös siitä miten tämä kappale hetkellisesti keskittää huomion tuohon pelkkään biittiin. Lopetuksen tosin koin vähän omituiseksi, mutta overall fiilis; Kyllä minun käyttöjärjestelmä tästä tykkäilee. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - My Sensors 25.12.2007

MKDELTA - My Sensors
Tum Tum Tum Tum Säröbiitti kuulostaa jälleen pirun kovalta, tässä biisissä se kun on vielä aivojamurskaavan kovasoundinen. Alussa melodia tuotti vähän sellasta ÄÄÄÄEIIIII-fiilistä kun se oli niin ärsyttävällä tavalla tönkkö ja tuo nes-ääni mikä sitä soitti kuulosti rumalta. Mutta nyt kun tätä soppaa on 4 ja puoli minuuttia kuunnellut niin kyllä tähän melodialinjaan tottuu aika nopeasti. :D Lopun (5:20) comebackin olis kans voinu jättää tekemättä. Ei mitenkään erityisesti iskenyt, mutta ei huono siltikään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - 2008 Overture/Junkman 25.12.2007

MKDELTA - 2008 Overture/Junkman
MKDELTA on selvästi siirtynyt siitä Laibach+RhytmicNoise+DESU-kaudesta Tarmvred(vittu, kirjotinko sen oikein)-aikaan, joka vaikuttaa radikaalisti aika monellakin osa-alueella artistin musiikissa. Hyviä puoliahan tässä on toki se, että musiikkikaan ei ole sillä tavalla hämärää, että se vaikeuttaisi kappaleiden avautumista tehokkaammin. Kuitenkin tämä kappale EP:n aloituskappaleena tuo sen kuvan, että odotettavissa on NES-soundeja ja iloisia melodioita, joka ainakin itselläni, joka on aina mieltänyt MKDELTA:n synkäksi ja häröksi, lyö aika ristiriitaiseksi. Hyvää soundia jokatapauksessa, särötetyt biitit ovat ilmavat ja tässä kappaleessa ei ole niitä omituisia irtosoundeja mitä esimerkiksi Vacuum Spiderissa ja muissa vähän vanhemmissa raidoissa kuulen. Härö meininki on tässä biisissä korvautunut hyvällä meiningillä. Roboottidisko ja sillee!

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Parantaja 09.12.2007

KVI - Parantaja
KAPITAL VIOLEUUUR!!! Laulu on kaikkea muuta kuin pielessä, juuri sopivan hämäräksi efektoitu, sopii kuin nenä päähän lausumaan nuo lyriikat. Sounditkin sopivan säröiset ja tummat. "ei pappi antanut kuin kyrpää ja raamatun" :DDDDDDD TIUKKAA! Ihan vitusti parempi kuin Polttolapset!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac 08.10.2007

Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac
Siis huhhuh. Luin aluksi sanat läpi ja mietin että jahas, mitäköhän tästäkin tulee. Ei pettänyt odotuksia, ylitti kaikki odotukset IHAN KYPÄL!! Sävellys oli ihan täydellinen ja istui sanoihin, soundit loistavat ja tuo lauluäänirääkynä on ihan paras! Ja tempohan tässä oli myös TIUK!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Hasekki 20.07.2007

FEL - Hasekki
no on kolmaski aika hyvä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - varokaa mulkkua päätä (Otakunst remix) 09.07.2007

Now is fish - varokaa mulkkua päätä (Otakunst remix)
varokaa mulkkua päätä on tosiaan hieno raita. pikkuidmperkussio lisää kyllä sienimaisemaa tähän, hybää työtä :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - irti muumeista 11.06.2007

Now is fish - irti muumeista
AHHHHHHHHHHHH!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - Liian hapokas 9000 pisteen voimataso/chinese sea shanties 28.05.2007

Now is fish - Liian hapokas 9000 pisteen voimataso/chinese sea shanties
"Sellaiselta se minustakin kuulosti." OVER LIIAN HAPOKAS NINE THOUSAAAAND
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Alien - The New Beginning - Alien - Window's Powers 10.05.2007

Alien - The New Beginning - Alien - Window's Powers
mun kone pitää tällästä ääntä ku se aukee. ainoa ero on vaan se ettei se lopeta. dyn dyn dyn dyn light dyn dyn dyn dyn dyn dyn dyn dyn error dyn dyn dyn dyn die dyn dyn dyn dyn dyn dyn death powers dyn dyn error error dyn dyn dyn dyn dyn dyn. mikserin paras laulaja, saisit ottaa osaa johonkin mikserin rap battleen :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele nyt on kala - elämäsi huttumaisin saunareissu 30.04.2007

nyt on kala - elämäsi huttumaisin saunareissu
vappusaunaillan soundtrack
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delirium Tremens - Saattohoito 08.04.2007

Delirium Tremens - Saattohoito
Jo on soundit ja fiilis! Kitara laulaa kauniisti. Nyt alkoi puhe. Pystyn myötäelämään ne henkisen autismin mahdollistamat apokalyptiset visiot, mitä tähänkin biisiin on tuotu esille. Tämä toi kyyneleen silmäkulmaan. Tämä biisi avasi silmäni. Ja varmasti tulee myös sulkemaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele nyt on kala - Souda! Simo Souda! 06.04.2007

nyt on kala - Souda! Simo Souda!
Samplet on jotain parhainta ikinä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele KTROPR - Saamelaiset Afrikassa 31.03.2007

KTROPR - Saamelaiset Afrikassa
Tämähän on kuin TOOLin 10 000 Days levyn 'Lipan Conjuring'.

Kommentti kappaleesta Kuuntele nyt on kala - talomusiikki on pastillikirahvi herkku 04.03.2007

nyt on kala - talomusiikki on pastillikirahvi herkku
toi puhesample on ihan vitun hyvä :DD muthafukin house music
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - i say no to drungs(paitsi että SIENIÄ) 21.02.2007

Now is fish - i say no to drungs(paitsi että SIENIÄ)
rentouttavaa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SFK - Mun Pää 29.03.2007

SFK - Mun Pää
Siis tämähän on ihan loistava ensisekunnista lähtien! Pysyi mielenkiintoisena alusta loppuun, varsinkin nuo yhtäkkiset muutokset olivat sydäntä lämmittäviä. Alun puhekin kuulosti ihanalta, viimesen minuutin noisesäikytys oli kyllä vähemmän kohdallaan. Harmi vaan, ettei tällä hetkellä löydy toimivia kuulokkeita, niillä nautinto olisi ollut paljon suurempi. Häröily on aina hyvästä, mutta jos tästä poistaisi nuo valkoset kohinat niin tässä olisi kympin biisi. :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - ossin bändi the fruittarit 07.02.2007

Now is fish - ossin bändi the fruittarit
fruittaribändit on niin vitun perseestä! paitsi tämä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Andy Livid - Apprehension 17.04.2008

Andy Livid - Apprehension
Kivan kylmä ja rosoinen tunnelma tässä kipaleessa kieltämättä. Jännä kontrasti suht puhtaiden soundien ja rosoisen ja kaukaisen laulun välillä. Sanoituksetkin on kivat.

Hyytävästi tuntu vielä noi jouset kasvavan tuossa lopussa. Harmi, että feidautu noin nopiast pois, siinä olis ollu vielä varaa fiilistellä pitempäänkin.

Emmie anna arvosanaa, kymppi olis tylsä ratkasu ja ysi taas liian vähän. Arvosana: hieno biisi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - varokaa mulkkua päätä 30.01.2007

Now is fish - varokaa mulkkua päätä
loistava :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - ei ollut kaiuttimia päällä (huomaako sen)2 22.01.2007

Now is fish - ei ollut kaiuttimia päällä (huomaako sen)2
u got skillz
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele nyt on kala - lyhin biisi 12.01.2007

nyt on kala - lyhin biisi
Liian lyhyt, [error syncing to stream]. ;D Vaikka en kyennyt kuuntelemaan, uskon että tää on vitun tiukka!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - Pelataanko huomenna Nintendoa? 12.01.2007

Now is fish - Pelataanko huomenna Nintendoa?
Kun kuuntelet tämän äänen, on aika kääntää sivua. Tässä on oikeesti laatubiisi. Noi puheet on kyl niin random ku mahollista. :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - harrin grindcorepändi soittakaa paranoid 08.01.2007

Now is fish - harrin grindcorepändi soittakaa paranoid
Goregrind on möreetä ja lyriikallisesti eri tarkoitusperä. Tai jotain.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele nyt on kala - kylie minoque sucks(kalle versio) 05.01.2007

nyt on kala - kylie minoque sucks(kalle versio)
Tämä on siis radio-edit reijo versiosta. :D Juontajalla aika hento ääni, is she hot? :'D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - kylie minoque sucks(reijo versio) 05.01.2007

Now is fish - kylie minoque sucks(reijo versio)
Alkuperäsestä melodiasta ei jääny paljoa jäljelle. :D Mutta tää on TIUKKKA! Mun örinä on möreempää ku koskaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele nyt on kala - jaskan grindcorebändi mikki anaalissa 27.12.2006

nyt on kala - jaskan grindcorebändi mikki anaalissa
GORE ÖÖRGH My favorite.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haust - A Nebulous Path to the Essence of Being 22.11.2006

Haust - A Nebulous Path to the Essence of Being
Olen vedessä. Siellä ei aluksi ole mitään, mutta sinne ilmestyy jokin sanoinkuvaamaton. Yhtäkkiä alkaa tapahtua, säikähdin. :D Ilmeisesti se jokin törmäsi tyhjyydestä ilmestyneeseen kallioon. Tilanne rauhoittui, lisää hienoja soundeja. Tosi minimalistista paikoin, mielenkiinto säilyy silti. Tuo kumma matala pumputus pitää jännitystä ja tuota tunnelmaa yllä. Kivoja särinöitä ja rutinoita, jotka voimistuvat ja rauhoittuvat, hiljenevät ja kovenevat. Ja nyt ollaan siinä odotetussa BIG BANG, alkuräjähdyksessä. Ja silence. Ja niin syntyi elämä. Nyt nukkumaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Begga(R) - Her United Colours of Jungstend 11.12.2006

Begga(R) - Her United Colours of Jungstend
Toi päämelodia on ihan loistava. Jäi pimputtamaan päähän koko loppupäiväksi. Ja rumpusamplet ovat taas todella hyvän kuuloiset. Jonkunlainen tuhdimpi bassokuvio olisi voinut tehdä terää tälle, mutta kokonaisuudessaan hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Begga(R) - 40 Winks 11.12.2006

Begga(R) - 40 Winks
Nyt oon päässyt tähän asti kuuntelussa, ja tämä osoittautui suosikiksi. Kaikki soundit ovat toimivia, toi padi saa biisin leijumaan kivasti. Mutta nyt alkoi soimaan joku organ soundi, joka tuntuu vähän irtonaiselta ja tekee random melodioita. Ehkä turha elementti. :D Pidän rumpusoundeista ja sointukulusta kovasti. Boards of Canada. Nam. Kuuntelu jatkukoon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RI:SA - Posters 11.12.2006

RI:SA - Posters
:'D meni vähän väärään paikkaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RI:SA - Posters 11.12.2006

RI:SA - Posters
saatana työntyy hanuriin

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heresia - Tukehdun Sirpaleisiin 03.10.2006

Heresia - Tukehdun Sirpaleisiin
Vou, Industrial Valssi. Sanoitukset olivat todella jännät, tuskalliset, Heresian tyyliä tottakai. Paljon hyviä oivalluksia, hyvää tekstiä. Eniten liikutti tuo "Mä katson aurinkoa televisiosta". Loistavia soundeja, rätinää ja pauketta joka lähtöön tuossa loppupuolella, saatu juuri sopivasti kuunneltaviksi, niin melusta pitämättömilläkin alkaa valssijalka vipattamaan. Tunnelma oli juuri ihanan ahdistava, niinkuin pitääkin, ja sopivasti häiriintynyt. I LOVED IT. Moni voisi varmasti sanoa, että parempikin tästä olisi saatu, mutta itseäni kiehtoo juuri tuo erilaisuus muihin kappaleihin kohden.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele nyt on kala - maailman PARAS hiphopbiisi (Radio Edit) 13.12.2006

nyt on kala - maailman PARAS hiphopbiisi (Radio Edit)
Kymppi siitä ku kuvassa on Parappa. :D Se sai mut kommentoimaan tätä, Parappa the Rapper on paras kaikista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MaTaM TooT - Vesipisarat 13.05.2008

MaTaM TooT - Vesipisarat
Kappaleen puoliväliin päästyäni hahmotin päänsisäisen maailman, mutta ajan olemusta en ole vielä löytänyt. Ajan pysähtymisen huomasin kuitenkin. Vesipisara pitää meteliä ollessaan ajattomassa tilassa. Huomasin myös oikeanpuoleisen puhujan kehittyvän ja oppivan uutta kun vasemmanpuoleinen puhuja junnaa vain paikallaan. Toinen on avoinmielisempi kuin toinen. Mutta kuitenkin sama henkilö. Mieli jakautuu? Henkilö kärsii jakautuneesta persoonasta ja hän ei tiedä todellisesta elämästä paljoa. Missä hän on? Hitaasti hän kuitenkin pohtiessaan parantuu ja hänen persoonastaan tulee yksi. Ja nyt alkoi musisointi taas. Aika jatkuu. Jotakin on silti vialla. Hitaasti henkilö ahdistuu ja hänen mielensä hajoaa taas kahtia. Aika sekoaa. Aika hallitsee häntä, vaikka aika ei tiedä mitä tekee. Aika ei hae itseänsä tahtiin. Henkilö tuntuisi palaavan alkuvaiheeseen, tosin sulkeutuneen ja avoimen mielen paikat ovat vaihtuneet. Vai ovatko? Heidän tietonsa ovat samat, mutta persoonat ovat vaihtaneet paikkaa. Kiva kokonaisuus. Mutta tätä voisi ehkä pystyä tiivistämäänkin. Vai onko tämä tarkoituksella vedetty äärimmilleen? Ajattomuutta ei saavuteta pidentämällä kappaleen pituutta. Tai no ei tästä montaa minuuttia varmaan helpolla karsita. Vai ajattelenko väärin kun puhun minuuteista. Tiedä en. Jotenkin en pääse osaksi tätä kappaletta, mutta pystyn silti ihailemaan sitä sivusta. Tässä kuitenkin kymppi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marcus Hoo - Mummo in the Forest 04.09.2006

Marcus Hoo - Mummo in the Forest
Loistavat sanat! :D Jotenkin niin lyhyt ja ytimekäs. Voisi olla koko Mikseri.netin paras biisi, tästä kun kaikki turha mahtipontisuus ja ylipitkät kitarasoolot on karsittu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sweet Impale - To Die Once More 27.08.2006

Sweet Impale - To Die Once More
Wou. Aikamoista runttausta, pakko sanoa. Hyvät soundit, ja laulaja kuulosti hyvältä. Anthraxmaista. Alussa tosin tuntui, että rumpali ei meinannut pysyä mukana. :D Muuten pysyy ihan hienosti kasassa. Ja hieno skebasoolo. Sitä ihme kohtaa sen soolon jälkeen en ihan tajunnut. :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele wRENCH cONNECTION - Rooftops Keep Waving 27.08.2006

wRENCH cONNECTION - Rooftops Keep Waving
Tätä voisi sanoa wannabe-Deftonesiksi. Yritettääkö laulaja tässä matkia Chinoa? Aika tasapaksua, soundit ovat onneksi hyvät.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Delirium Tremens - Pro Eutanasia 19.08.2006

Delirium Tremens - Pro Eutanasia
Asiaa, biisi jota on helppo laulaa mukana. :D Loi mielikuvia sotarintamalta, jossa joku piirroshahmo mainostaa Alkon tuotteita. Toimisi varmasti mainosmusiikkina tämäntyyppisessä mainoksessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jasujasu Ö-sides&RE-Mixes - over the power(under the pressure mix) 11.08.2006

Jasujasu Ö-sides&RE-Mixes - over the power(under the pressure mix)
Uskomatonta. :D Sait Alienin kuulostamaan Aphex Twiniltä! Mutta AlienWarCraftin serkkuna sanon silti, että alkuperäistä ei korvaa mikään... noei vitussa! :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Centrum of Withering 27.08.2006

Somnam - Centrum of Withering
Hienoja padeja, tai jousia, mitä ovatkaan. Toisaalta tämä jäi aika taustamusiikiksi, eli en oikeastaan huomannutkaan, kun tämä kappale oli jo loppunut. Rummut ja melodia sai tämän oikeestaan kuulostamaan räppibiitiltä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Unburied Conception - Heavy Metal Ownager 10.08.2006

Unburied Conception - Heavy Metal Ownager
Tykkäilin paljon, toisaalta rumpusoundeissa olisi ollut pientä parannettavaa, varsinkin virvelissä. :D Muuten ihan loistavaa tavaraa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Büfo - Noitavasara 04.08.2006

Büfo - Noitavasara
ihana
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Distortions - What You Gonna Do? (demo) 27.08.2006

The Distortions - What You Gonna Do? (demo)
Hauskan kuuloinen laulaja. Riffeistä tykkäsin ja meininki oli todella hyvä tässä kappaleessa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Itämainen kullinmyyjä 27.08.2006

FEL - Itämainen kullinmyyjä
Ihanan retroa ja FELiä. FEL on mikserin paras bändi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jenkki - Miami(HipHop-Bass) 09.08.2006

Jenkki - Miami(HipHop-Bass)
tää on siis vitun ihQ 101010101010!!!11 noni votinko pipon
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Solgrav - Vuoksi 31.07.2006

Solgrav - Vuoksi
Nyt muistan miks oon faniutunu tälle projektille. Tää on paljon parempaa kuin Ajattara!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout 27.08.2006

Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout
Vau, aika kummallista. Todella hauskan kuuloista tosin. Tätä kuuntelee ihan mielellään. :)

Sivu: 1 2 3