Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 197 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Beautiful Autumn, Pt. 2 16.10.2017

Quantum Level - Beautiful Autumn, Pt. 2
Onnistuin sitten sotkemaan keskenään nämä kolme osiota. Eli pt 1 paras, pt 3 toisiks paras ja pt 2 (eli tämä) kolmanneks paras. Nää on kokonaisuutena aivan mahtavaa hyvän fiiliksen bilemusaa. Jos pitäisin bileet jossa soisi tämäntyyppinen musa, niin aloittaisin varmaan tällä sun trilogialla. Vaikka itse tyyli on mulle (vanhana kääkkänä) jonkinlaista teknon ja elektronisen musan sekoitusta, niin sun luomukset poikkeaa muista siinä että näissä on kaikissa todella kaunis melodia joka vie biisiä eteenpäin. Näitä on aina ilo kuunnella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planet Sirius - Back to the Sirius 16.10.2017

Planet Sirius - Back to the Sirius
Onpas muuten aivan upean tunnelmallinen kipale... tässä vajoaa johonkin toiseen paikkaan ja aikaan... mut sit tulee aina noita voimakkaampia osia jotka herättää. Hyvin, hyvin kaunista kuunneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele M. Toivonen - Hiljaa 15.10.2017

M. Toivonen - Hiljaa
Todella hieno, pään täyttävä soundi heti alusta asti. Elektroninen musa Markolla niin hyvin hallussa, että selvä juttu että tämäntyyppinen musa on kuin muovailuvahaa kaverin käsissä. Jotain kasaria tässä musta on (tämä positiivista). Vaikka biisissä ei mitään kilometrien pituista lyriikkaa, niin hyvin intensiiviset sanat ovat, ja se riittää. Tunnelmaan pääsee heti. Markon laulu aina yhtä upeeta, genrestä riippumatta. Lisää biisejä vaan tähän projektiin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimwater - Old Marketplace 13.10.2017

Grimwater - Old Marketplace
Onpas paljon kivoja yksityiskohtia tässä. Kyllä tässä selkeesti itämailla mennään, kuvittelisin paljon ihmisiä, ulkona ollaan, kiviä ja hiekkaa, kauppiaita, varkaita, käärmeen lumoajia ja sensellaista :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimwater - Medieval Merry Road Song 13.10.2017

Grimwater - Medieval Merry Road Song
Kyllä näistä kaikista biiseistä tulee heti vahvoja mielikuvia. Jälleen hieno teos, vähän erilaista taas. Aika päheet rummut. Noi sihaukset/lautaset tuo tähän lisää ulottuvuutta. Hyvin ... sanoisinko iloisen oloinen biisi noihin muihin mahtipontisiin ja synkempiin biiseihin verrattuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Beautiful Autumn, Pt. 3 13.10.2017

Quantum Level - Beautiful Autumn, Pt. 3
Oikein kaunis alku biisissä, hienoja sointuvaihtoja juuri tuossa ennen rytmin mukaantuloa. Tykkään tosta kirkkaasta piano soundista, sopii tällaiseen biisiin. Rytmi on iloista ja onnellista, kiva tuo pysäytys tuolla välissä. Vähän karibia fiilistä, mikä korostuu tuossa lyhyessä rummutus kohdassa. Autumn nimenä voisi kyllä kuvastaa värikkäiden lehtienkin putoamista (en ole vielä videota katsonut, meniköhän pieleen :) ) Tykkään tästä enemmän kuin tuosta ensimmäisestä osiosta. Kakkosta en ole vielä kuunnellut. Täytyy kuunnella. Kyllä tämä on tunnistettavaa Quantumia :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Sydämen haavat 13.10.2017

Make Vahtola - Sydämen haavat
Jälleen kaunista kuuneltavaa. Tuo laulu soundi tossa heti biisin alussa on aivan upea, wautsi wau :). Sen jälkeen onkin jo koukussa ja pitää jäädä kuuntelemaan loputkin. Taas vähän uudenlaista sovitusta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DXXMXS - DXXMXS - MXMJMXM 09.10.2017

DXXMXS - DXXMXS - MXMJMXM
Hieno biisi. Sanotus on hyvä ja vedetty tunteella. Toi "kertsi" on tosi siisti. Tulee varmasti kuunneltua toistekin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - F32.2 09.10.2017

Tackle - F32.2
Mä tykkään tästä ihan älyttömästi. Toi tausta on sopivan synkkä ja raskas mikä sopii tähän lyriikkaan just eikä meilkein. Noi välispiikit on karseen realistiset, samalla sarkastiset, ja silti jotenkin niin koomiset. Tollastahan se on. Tässä on taas paljon totuuksia, voin samaistua moniin ajatuksiin. Tosi hyvin rakennettua tekstiä, monta aivan mahtavaa lausetta tuolla. Rohkea veto tällainen sanotus. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tapio Rautalapio (Official) - Tuulee etelästä (osat 1 & 2) 05.10.2017

Tapio Rautalapio (Official) - Tuulee etelästä (osat 1 & 2)
Sain linkin tän biisin youtube sivuille, ja katsoin sen. Oli pakko tulla vielä kuuntelee tämä tänne. Tämä on siis AIVAN MAHTAVA BIISI! Niin kesää ja kaikkee siistii ja hyväntuulista! Ja todella upeeta soittoa kaikinpuolin. Mitä sille skitalle tapahtu joka lensi sinne pöpelikköön? ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvis & Friends - Just For One Day 02.10.2017

Syvis & Friends - Just For One Day
Kiva lukea noita arvosteluja. Munkin mielestä tämä on ehdottomasti Syviksen parhaita biisejä, ja tähänastisista biiseistä kaikkein hauskin laulaa. Tämmönen rokahtava country on varsin piristävää, ja nämä sanatkin oli helppo omaksua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamland Synthesis - Menace Unseen 02.10.2017

Dreamland Synthesis - Menace Unseen
Aika mahtava fiilis tässä kyllä on. Puoleen väliin asti tunnelma on todella pelottava. Jäis varmaan kuuntelematta yksin pimeessä :) Sen jälkeen tuo pelkokerroin vähän helpottaa kun biisi alkaa siitä kasvamaan eteenpäin. Hieno!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreamland Synthesis - Fractures 02.10.2017

Dreamland Synthesis - Fractures
Hyvin kaunista ja rauhallista kuunneltavaa. Voisi melkeinolla jonkun sinfonian hidas osio.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo Polla - Vastarannalla 29.09.2017

Aimo Polla - Vastarannalla
Ei se tietty o kiva ku kovalevy poksahtaa, mutta ihan kiva saada nää tänne kuultavaksi. Tämähän on mun yksi suosikki sun biisien joukossa. Tää jostain syystä kolahtaa muhun täysin. Ja luo mun silmien eteen todella kauniin maiseman. Kyl tol yamahalla saa tehtyä ku vaan osaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (10 Best Demos) - What Do You See 28.09.2017

IT (10 Best Demos) - What Do You See
Biisi on pitkä ku nälkävuosi :). Niinhän ne kait on nuo psykedeeliset jutut, kun eikös noita jonkinlaisessa pöllyssä tai transsissa ole tarkoitus kuunnella. Kyllä tuohon uppoaa ja vaipuu jonnekki toisiin maisemiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Virkailija ( feat. Miira ) 28.09.2017

Tackle - Virkailija ( feat. Miira )
Olipas hienoa päästä vetää räppiin koukku. En ole aiemmin sellasta tehnytkään. Tässä on jälleen hienoa lyriikkaa, ja oli siistii osallistua nimenomaa tämän tekemiseen, koska näillä sanoilla on mulle itselle suuri merkitys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Lomalla taas 24.09.2017

Tackle - Lomalla taas
Toi eka spiikki tuolla välissä on kyllä nii huvittava... toi sanoja venyttävä tyyli tuolla biisin alkupuolella on musta oikein toimiva tehokeino. Ja tuplauksetki pistetty sopiviin kohtiin. Kyllä tätä kuunnellessa alkaa vähän tuo Thaimaa taas houkuttaa vaikkei omat kokemukset ko.maasta nyt ihan noin... yltäkylläisiä olekkaan. Talvella tätä biisiä kuunnellessa vois ehkä jopa... ottaa päähän ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulajan Laulut - Kaipaus 19.09.2017

Laulajan Laulut - Kaipaus
Täs biisissä on nii vahva tulkinta että kyllä tässä kylmät väreet menee taas pitkin selkää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Taas tehhään töitä 18.09.2017

Tackle - Taas tehhään töitä
=D mä olin jo ihan ahdistuksissa kunnes päästii tän biisin loppuun ja kuulu se laukaus... repesin täysin... siis oletan että siinä meni herätyskellolta henki.... näin siis oletan joo :) Aivan loistavaa lyrikkaa jälleen. Aika ahdistavaa sanomaa kun näinhän se elämän arki juuri menee: "se vie kaiken ajan, mihin tarvin rahaa siihen että töihin voin autollani ajjaa tarvin töitä että on auto ja auton että on töitä" touche!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Naisten vaatteissa 17.09.2017

Make Vahtola - Naisten vaatteissa
Kyllä soi harmonisesti tämä biisi, ja soundimaailma on kyllä hieno. Täs rupee heilumaan väkisinkin sellasessa letkeessä fiiliksessä kun tätä kuuntelee... hauska käänne sanoituksissa biisin puolessa välissä. Ei sulta ainakaan ideoita puutu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Sponsorit(www.tackle.fi) 16.09.2017

Tackle - Sponsorit(www.tackle.fi)
Mä diggaan tästä tosi paljon, musta on siistii että tää on laulettu koko matkalta :) Sanat jälleen viimesen päälle.... jälleen yksi joka saa mut hyvälle tuulelle
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele zoe - Enkeli 15.09.2017

zoe - Enkeli
Mun mielestä aivan ihana biisi, eikä mua haittaa mitkään laatu ongelmat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele LWL - Virtual Orchestra [ Morning Sun ] - Morning Sun Symphony 14.09.2017

LWL - Virtual Orchestra [ Morning Sun ] - Morning Sun Symphony
Onpas tämä hieno. Tää on jännästi koostettu suhteellisen lyhyistä osiosta mutta ne on kieduttu nätisti pakettiin ja musiikki soljuu eteenpäin oikein sujuvasti. Mukavasti vuorottelee hiljaiset kohdat ja voimakkaammat kohdat. Tässä on todellakin käytetty koko orkesterin soittimia. Hienoja yksityiskohtia ja täynnä todella taitavia pätkiä, varsinkin noi puhaltimien osiot on aivan upeita.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Koitappa ite 14.09.2017

Tackle - Koitappa ite
Jep, hengaile sinä vaan siellä ruudun äärellä pienessä studiokopissasi jos tällaista saat sillä aikaan! Työtä työtä työtä... niin kait se on että asioiden eteen on tehtävä. Jälleen tosi makeen kuulosta tuo matala laulanta tuolla välissä, sitä voisin kyllä kuunnella enemmänkin :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Traumattack - Haran kiri 14.09.2017

Traumattack - Haran kiri
Tämäpä varsin leppoisaa Traumattackilta... hieman on tuskaiset sanat... ihan mielenkiintoinen biisihän tämäkin hippikisaan. Mun lemppari on edelleen mielinkielin drinking song edition :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Laulu vieraalla maalla 13.09.2017

Quantum Level - Laulu vieraalla maalla
Kyllä sulla on lahjoja sitten joka suuntaan! Aivan mahtavaa kuulla myös klassista laulua / musiikkia täällä mikserissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Kuin itsestään 13.09.2017

Peloukoufa - Kuin itsestään
Ihan hauska 70-luvun soundi tässä. Ehkä tohon kertsiin ois voinu laittaa toisen äänen kulkee vaikka terssin melodian yläpuolella että se olis erottunut selvemmin ja saanu vähän lisää syvyyttä soundiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane - Painu vittuun 13.09.2017

Mc Mane - Painu vittuun
No tässä on kyllä kaikki viimesen päälle, niin sanotus, sovitus ja koko fiilis. Raivoisa intensiteetti kantaa läpi koko biisin. Luulis että tällaisen esityksen jälkeen, jos sen alusta loppuun vetää, pökertyis lavalle. Mä tulin tästä ihan hervottoman hyvälle tuulelle :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Universe 13.09.2017

Elektroborgå - Universe
Makee veto, taas jotain ihan erilaista. Tässä ei ole paljon sanoja, mutta ne vois silti kirjottaa tähän, kun ihan kaikesta ei saa selvää. Nyt joutuu vähän kieli keskellä suuta kuuntelee että mitä tässä sanotaan ja sil on kuitenkin jonkin verran merkitystä kun tämäkään ei ihan perinteistä hippi musatyyliä seuraa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Ei elämä oo mustavalkoista 12.09.2017

Make Vahtola - Ei elämä oo mustavalkoista
Kiva kuulla tällasta vähän menevämpää ja räiskyvämpääkin musiikkia sulta. Tykkään kertsin soundista. Nää sun sanotuksethan on aina hienoja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulajan Laulut - Syyskuun illat 09.09.2017

Laulajan Laulut - Syyskuun illat
Kaunista ja rauhoittavaa kuunneltavaa. Sopii tällaisiin hetkiin kun on itsellä jotenkin levoton olo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Blow Me In The Wind 09.09.2017

Poop Dilan - Blow Me In The Wind
Voihan luikkivat liskot sun kanssas! Olen sanaton.... .... eiku en ole.... tästä kuvastuu tietysti sun omakohtainen hippi kokemus, joten sille tietysti pisteitä! Sovitus on oikein onnistunut ... ööö... ehdottomasti komppaan IT:n sanoja, "kaikistai hipein". Poop Dilanin ääni sopii tähän oikein loistavasti. Toimii tällaisissa lepposissa biiseissä varsin hyvin. Suosittelen käyttämään tätä laulajaa toistekin. Kuva on ihan vitun ruma!!!! Sanat on jälleen... upeaa lyriikkaa ;) äärimmäisen hyvin keksitty ja tähän hippi ideaan istuvaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Minä ja Paha 08.09.2017

A K Hietala - Minä ja Paha
Voi vitsit. Tästä biisistä mä tykkään. Tässä on tosi hienot sanat. Biisi kasvaa kivasti kohti loppua, toi "Hei hani" kohta tuo jotenkin juuri täydelliseen aikaan lisää voimaa tähän biisin. "ei yksi paha toista koskaan kiinni saa"... joo-o. Tää nousi mun mielestä sun suomenkielisten biisen kärkeen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Duunari Mikko 08.09.2017

Tackle - Duunari Mikko
Musta toi laulu soundi on hyvä tässä, varsinkin aina toi viimenen lause "siks me eletäänki täälä ilman kelloa :) Mutta muuten ei ole kovin energistä tämä räppi... puuttuu sitä ytyä mitä sulla yleensä on. Sellai ihan makee yksityiskohta on kyllä toi tuplaus aina lauseen toisessa osassa, mut seki vaatis vähän enemmän voimaa että tulis vähän paremmin esiin. Sanathan on jälleen toimivat ja tää kerronta kahdesta eri näkökulmasta on ihan makee. En tiiä pitäskö noiden kertojien välille saada vähän enemmän eroa... en tosin tiedä millä tavalla, äänenpaino... äänen korkeus... ööö... mjoo. Vitsi mustahan on tulossa varsinainen räpin asiantuntija ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Voinko saada rauhan 08.09.2017

Make Vahtola - Voinko saada rauhan
Mä oon näitä sun hienoja biisejä kuunnellu, ja odotellut, ja jollain lailla tiennyt että joku kerta sä loihdit jonku sellasen biisin joka kolahtaa muhun oikein kunnolla, ja tässä se nyt on. Aivan upea biisi, todella koskettavat sanat, kaunis melodia, sopivan yksinkertainen sovitus joka silti täyttää koko tilan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Laulu Kun Soi 07.09.2017

A K Hietala - Laulu Kun Soi
Tuo kitarointi on niiku tän biisin juttu. Hienon kuulosta soitantaa. Mitä tulee melodiaan vähän ehkä... jotain puuttuu... vähän niin kuin tässä nyt toistettais pelkkää kertsiä alusta loppuun. Soundimaailmaltaan oikein leppoista kuunneltavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AUBERGINE - The Water 06.09.2017

AUBERGINE - The Water
Hyvältä kuulostaa tämä biisi äänimaailmoineen kaikkineen. Kertsin sanoista mä en oikein saa selvää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Hippiäinen 06.09.2017

Tackle - Hippiäinen
Nää sun sanotukset on kyllä aivan upeita, ei siitä pääse mihinkään. Mun mielestä tää on sun paras biisi tähän mennessä. Tykkään tosta reggae meiningistä tossa alussa. Sopii hyvin tähän hippi aiheeseen. Muutenkin taustat on musta oikein onnistuneet. Ja se sun tyypillinen murrekin piipahti tuolla ohimennen jossain biisin loppu puolella mikä on mun mielestä ihan must sun tuotannossa :) Hieno veto!

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (10 Best Demos) - Mitä sä näät 06.09.2017

IT (10 Best Demos) - Mitä sä näät
Jeps, paljon parempi nyt!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Varjoton Vieras - Mummo in the forest 05.09.2017

Varjoton Vieras - Mummo in the forest
Hmmm.... voi apua :) . Siis tässä biisissä on hyvin kaunis sovitus, tykkään siitä kovasti, ja jollain tapaa ... en tiedä, onhan nuo sanoitukset jotenkin niin järisyttävä kontrasti tämän musan kanssa että kyllähän se herättää huomiota. Silti olisin ehkä kuitenkin valinnut tähän hieman vakavampaa sanoitusta, koska nyt kaunis kappale menee komedian puolelle ja sovitus ja kaunis melodiakin jäävät vähän sen hulluuden jalkoihin. Tietysti tässä on nyt sitten haettu jonkilnlaista komiikkaa, "ou ou ou" niin ehkäpä tässä on onnistuttu kuitenkin toivotulla tavalla. Poikkeaahan tämä sellaisesta tavallisesta kauniista balladista ja erottuu joukosta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - The Chance For Us 05.09.2017

Eero Ritter - The Chance For Us
Sun soundi on kyllä niin persoonallinen että erottuu kyllä joukosta ja tietää heti ensi nuoteista lähtien kuka on asialla, ja se on hyvä juttu! Vokaalit edelleen paranee joka kerralla. Noi sun bongo rummut ja mitä kastanjetteja tuolla vielä kuuluukin on kyllä hauska yksityskohta tässä biisissä. Aluksi mietin että olikohan se hyvä idea, mutta kyllä kun tätä kuuntelee toiseen kertaan niin sopiihan ne sinne. Tuo vaihtelua muuten rauhalliseen tahtiin etenevään biisiin. Nää sun sovitukset alkaa olemana aika mahtipontisia, ja huomaa että näät niiden eteen paljon vaivaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Beautiful Autumn 04.09.2017

Quantum Level - Beautiful Autumn
Ohhoh... tää on tosi mielenkiintonen teos. Ihan alussa mietin että onko tämä näitä sun klassisempia sävellyksiä, mutta nimensä mukaisesti soundi muuttuukin yhtäkkiä elektroniseen suuntaan. Alkuun melodista ja rauhallista, sitten tulee rytmiä kuvioihin, sitten tulee tuo räiskivämpi osio, pieni hidastus ja sitten taas palataan perus melodiaan. Tästä löytyy vähän kaikkea, periaattessa jotenkin kaaottinen, silti jotenkin kokonainen. Tämä myös ajallisesti hurahtaa vauhdilla alusta loppuun, eli ne neljä minuuttia katoavat jonnekin, eli tätä todellakin uppoaa kuuntelemaan. Tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Mitä sulle tapahtu 03.09.2017

Tackle - Mitä sulle tapahtu
En tiiä tän biisin kohdalla pitäskö itkeä vai nauraa... taisin tehdä molempia. Tää on jotakuinkin järkyttävä, koska tällaisia ihmisiä on oikeesti olemassa, ja ne saattaa vielä olla ihan sympaattisia, hyväntahtosia ihmisiä ;) Mutta jestas kun oikeesti joutuu niiden ohi kävelyn jälkeen tuulettaa se kymmenen kertaa, niin huh huh... taas sopii sovitus sanoihin. Kyllä tästäkin täytyy toi ysi antaa, kun vieläkin jälkeenpäin hekottelen täällä, ja samalla tunnen lievää pahoinvointia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (10 Best Demos) - Mitä sä näät 03.09.2017

IT (10 Best Demos) - Mitä sä näät
Sulla onkin laajempi ääniskaala kun mitä olin ajatellut, sähän vedät korkeitakin nuotteja ihan kevyesti! Tää on musta hyvä biisi, sopii oikein hyvin tähän hippi meininkiin, toi kertsi erityisesti. Vähän häiritsee noi haihatit tuolla taustassa, olis pitäny olla kolmijakoiset (joku osaa varmaan sanoa tähän oikeen termin) ja sun äänestä sen verran, että laulat nuotilleen ja sulla on hyvä ääni, nyt vähän volaa ja energiaa siihen lisää hyvä mies!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pop No Harm - Rakkauden rikkaruohot 02.09.2017

Pop No Harm - Rakkauden rikkaruohot
Hienosti sanotettu biisi. Tykkään tosta "ainoo liekki jäljellä on kulon paloa..." Melodialtaan ja sovitukseltaan tunnistettavaa syvisgenreä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Peli 02.09.2017

Tackle - Peli
Nää sun sanoitukset on kyllä aivan upeita. Näitä on todellakin fundeerattu pitkälle, samoin noi sun sovitukset joihin sä oot ottanu ideaa milloin mistäkin. Ei voi sanoa kun että jälleen hieno biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pop No Harm - Because Of You 01.09.2017

Pop No Harm - Because Of You
Klassisen kaunis melodia, leppoisa meinkinki. Tämän biisin sanat ei oikein tuon vocaloidin kanssa pääse ihan oikeuksiinsa, uskottavuus vähän kärsii kun laulu pysyy tasapaksun letkeänä siihen nähden mitä nuo sanoitukset vaatisi. Tietty tuollaiset asiat pitäisi jättää huomioimatta kun äänessä on vocaloid.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Fanit 01.09.2017

Tackle - Fanit
Tää on kyllä sellanen laji jossa täytyy uskaltaa olla rohkea. Nostan hattua, rohkeutta ei puutu ;) vähän falskaa kertsin loppuosa, mutta ei se kokonaisuutta häiritse.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Räppimasa 01.09.2017

Tackle - Räppimasa
Jotakuinkin katkeransuloiset sanat. Tykkään tosta synkästä taustasta. Taas vähän erilaista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Kumikesä 01.09.2017

Tackle - Kumikesä
Voi jestas sentään mikä biisi ;) Pakkohan tämä oli kuunnella loppuun kun aloitti kuuntelemaan. Jo ensimmäiset rivit sai koukkuun ja väkisin alkoi hymyilyttämään vaikka tämähän ei ole missään nimessä naurun paikka! Mun mielestä noi sun "kertsit" toimii sun biiseissä tosi hyvin tolla laulutyylillä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - EdunsaajaEdustajat 01.09.2017

Tackle - EdunsaajaEdustajat
Tämä humppa tyyppinen ratkaisu tuolla taustalla sopii kyllä tähän sanotukseen täydellisesti. Jälleen upeet väli höpötykset tuolla taustalla, vähän kun kermana kakun päällä. Hienot on lyriikat ja täytyy sanoa että suunnilleen näin uskon asioiden menevän, ikävä kyllä ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Et rakasta häntä enää 01.09.2017

Make Vahtola - Et rakasta häntä enää
Tämä kyllä kolahti. Todella kaunis biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Ghettopentu 31.08.2017

Tackle - Ghettopentu
Ohhoh... tää on toistaiseksi kaikista sun biiseistä ehdottomasti rajuimmin sanotettu. Todella rankkaa tekstiä. Tätä jää jotenkin kuuntelemaan niin keskittyneesti että meinas unohtaa hengittää... ja samalla meni vähän ohi toi tausta... joten en siihen nyt puutu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - EsimerkkiKoulu 31.08.2017

Tackle - EsimerkkiKoulu
Tää on hieno! Hyvin rakennettu alusta loppuun. Noissa spiikeissä alussa ja lopussa sai taas nauraa ääneen, siinä välissä taas vakavampaa tekstiä, menin biisin mukana mielessäni sinne kouluun ja niihin aikoihin... hyvin pystyy eläytymään kyllä tähän biisiin joo.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulajan Laulut - Muurit 31.08.2017

Laulajan Laulut - Muurit
Mun aiempi kommentti tähän ei nyt antanut ollenkaan oikeutta tälle biisille. Useamman kuuntelukerran jäkeen mä nostan tämän kyllä korkealle sun parhaiden biisien joukkoon. Tän sanoitus on yksi sun parhaista sanoituksista. Todella paljon upeita kuvauksia, niin synkkää, ahdistavaa ja samalla upeaa kuunneltavaa. Jos mä joskus päätän kaivaa itselleni kolon ja hävitä sinne, niin otan tämän biisin mun mukaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulajan Laulut - Unehen Nukkunut 31.08.2017

Laulajan Laulut - Unehen Nukkunut
Tämä biisi on mietityttäny mua ehkä eniten sun biiseistä. Aluksi en pitänyt tästä ollenkaan. Nyt kun olen kuunnellut sen jo monta kertaa, täytyy sanoa että erittäin väkevää tunnettahan tämä viestii. Tossa on sellasta raakaa tuskaa. Sävy on tosi jännä, niin kuin HF sanoo tuossa aikaisemmin, vähän kalevalamainen... ja sitten siihen on sotkettu rämisevämpää skittaa, ja lopussa, niin kuin Ääneenajattelija sanoi, vaihtuu tilalle tyypillisempää pop kuviota, ja melodia on tunnistettavaa Markoa. Mun mielestä tämä on yksi sun taitavimmista luomuksista ehdottomasti. En sanoisi että biisi on kaunis, mutta todella vahva esitys, ja sitä on tullut kuunneltua paljon :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulajan Laulut - Heitä lantti 23.08.2017

Laulajan Laulut - Heitä lantti
Jep, komppaan IT:n kirjoitusta. Kyllä tämä vaan on hieno ja tykkään kyllä Markon soundista tässä biisissä tosi paljon, pääsee oikeuksiinsa tämän tyyppisessä musassa ehdottomasti. Laitetaan toi kybä nyt tän tekstin kaveriksi vielä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Tunteet 23.08.2017

Make Vahtola - Tunteet
Jeps, komppaan edellistä, oikein hieno sovitus, melodia ja lyriikat. Kaunista kuunneltavaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Vuorotteluvapaalla 23.08.2017

Make Vahtola - Vuorotteluvapaalla
Nää sun vokaalit on jotenkin ihan ... järjettömän virheettömiä. En tiedä kuinka monta raitaa sä vedät saadaksesi näin siistin lopputuloksen, mutta kyllä nää on jotenkin tasaisen hienot joka biisissä että sulla on kyllä tuo äänen käyttö hallussa. Kivasti aina välillä vähän säröilee soundi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - We'll see 23.08.2017

Tackle - We'll see
Hyvin toimii sulla enklantikin. Tässä sun äänessä on taas vähän enemmän ytyä kun joissain muissa biiseissä ja sen intensiteetti kantaa loppuun asti. Hieman putosin kärryiltä tuossa fork ja piggy pork kohdassa, mietin että se 30 taalan seed tais pistää pakan jotenkin sekasin väliaikaisesti ;) Hieno sovitus tässä, mun mielestä yksi vetävimmistä sun tuotoksista, välin melkein kuulostaa "dance hole" tyyppiselle sun lausumana. Pitäskö sun kokeilla sellastakin tyyliä kun sulla kuitenkin tuo laulu sujuu noinkin hyvin. Edelleen nuo matalat soundit kuulostaa hienolle!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Tackle - Refluksitauti 23.08.2017

Tackle - Tackle - Refluksitauti
Tässäkin on hyviä lohkasuja... jep, on se kumma kun tyhjään vatsaan kahvia ja tupakkaa, ja silti korventaa... eikä auta vaikka oluella huuhtelis makkarat ja pizzat alas... vika ei voi olla itsessä, kyllä se varmasti on se kansantauti jolle kukaan ei mahda mitään. Biisi loppuu vähän töksähtäen, ehkä sen vois vaan feidata, tai sitten heittää joku selkeämpi loppu rykäsy tolla pianolla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Kodinkonemyyjä 23.08.2017

Tackle - Kodinkonemyyjä
Jep, välin on sellanen olo että tollasta tapahtuu ku itte lähtee kaupasta jonku romppeen kanssa menemään :) oli kyse sitten kodin koneesta tai mistä vaan... mä luulen että tilaan tästä lähtien pelkästään netistä... joo-o!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Tackle - Parisuhde 23.08.2017

Tackle - Tackle - Parisuhde
Tää on kyllä jotenki ahdistavan ankea biisi... tässäkin jälleen niin paljon realismia, että ehkä juuri siksi. Tollastahan se taitaa useimmilla olla. tästä poimin tuon "mut se on söpöä, ku katotaan töllöä, silimät kiiluu niinkö kaks vitun pöllöä" siis loistava kohta, siinä rupes jo vähän hymyilyttämään. Ihan makee toi tausta kun periaatteessa siellä kulkee toi James Bond tyylinen kuvio, mutta se on soitettu tosi kepeesti. Silti jotenkin ton sanoituksen kanssa kokonaisuus on kaikkea muuta kuin kepeä. Hienohan tämäkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Vaimon kaverit 22.08.2017

Tackle - Vaimon kaverit
No tässäpä on fiilistä kerrakseen. Ei jää epäselväksi mikä tässä on päälimmäinen tunnetila ;) Uskottavaa kerrontaa. Kivasti vaihtelevia on sun sovitukset eri biiseissä, ja laulukin sujuu hyvin. Matalat soundit kuulostaa hyvältä, myös tuossa We'll see biisissä jo jäin sitä kuuntelemaan. Ja edelleen tuo murre, en osaa paikallistaa, mutta se toimii!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Tackle - Thaimaa 22.08.2017

Tackle - Tackle - Thaimaa
Ei jestas sentään... ;) siitä onkin kauan kun olen ääneen nauranut kun olen kuunnellut jotain biisiä, mutta tämän kohdalla kyllä repesin kerta toisensa jälkeen. Pakko oli kuunnella samantien toiseen kertaan. Ihan järjettömän hauskat sanat, ja täältäkin löytyy niitä totuuksia... ja voi vitsit tuo: " ... mie panen kyllä kun on maksettu, musta Suomalaiset naiset osa niistä niin sieviä että mielummin pussailenkin thaimaalaisia miehiä..." siis aivan mahtavia juttuja 8---D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Musafoorumit 22.08.2017

Tackle - Musafoorumit
;) eiköhän tämä päde kaikkiin genreihin ;) Täs on hyvä läjä totuuksia! Ehdoton lemppari lause: "mihin laittais soimaan kun kanavia on monta, ja muuhun paskaan hukkuu se omakin sonta" jotenkin voin samaistua tähän ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Aina jotain muuta 22.08.2017

Tackle - Aina jotain muuta
Tässä on kyllä aivan mahtavat sanat ja tykkään tosta murteesta, saa tän poikkeamaan muista rapeistä ihan omalla tavallaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Surrakkaan (feat. P.M.Kostiainen) 22.08.2017

A K Hietala - Surrakkaan (feat. P.M.Kostiainen)
Komppaan edellistä, eli kaikki toimii. Todella hieno biisi kokonaisuudessaan. Ja kyllä vain tässä kaikki laulajat toimii aivan upeasti yhdessä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - Way To Paradise 16.08.2017

Eero Ritter - Way To Paradise
En tiedä kasvaako näihin sun biiseihin, vai parannatko sä vaan koko ajan. Ehkä molempia ;) Tässä on kaikinpuolin hieno sovitus. Tosi siistiä että teet kasaria, kun kerran sen omaksesi koet. Kyllä näitä sun biisejä aina mielellään kuuntelee, ja videoita katselee :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pop No Harm - Karkkipäivä reggae 07.08.2017

Pop No Harm - Karkkipäivä reggae
Jep, skabaan ehdottomasti :D Täähän on tosi hieno biisi, ihan ... veikee sanotus :) Kiva kuulla tällanenkin sovitus sulta, vähän erilaista taas.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pop No Harm - Lohtupullo 26.07.2017

Pop No Harm - Lohtupullo
Musta tässä on kunnon suomi melankoliaa. Aika raadolliset sanat. Hieno biisi, vaatii oikean laulajan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Smutty Waters - Shit Home Chicago 26.07.2017

Smutty Waters - Shit Home Chicago
Voi luoja sun kanssas! :D ... movement in our guts, sound of the newborn, love from our butts... ai ai mitä runollisuutta! Tämä voisi muuten olla oikein kaunis biisi, jos siinä olisi hieman vähemmän paskaa ja enemmän rakkautta ;) Mä en oikein tiedä mikä numero tälle pitäs antaa... :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peloukoufa - Unimunamies 19.07.2017

Peloukoufa - Unimunamies
Täytyy sanoa että tämän biisin sanat on nin hilpeät, että tämähän on hyvä! :) Jotenkin ... jotenkin kyllä voisin kuvitella tämän kaiken tapahtuvaksi ihan oikeasti!!! Biisi on muutenkin tosi vetävä melodian ja sovituksen puolesta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele There's No More Odyssey - Out of memory 11.07.2017

There's No More Odyssey - Out of memory
Tää on tosi hypnotisoiva biisi. Niin kuin syvis sanoi, jotenkin uhkaava tunnelma. Tää jotenkin porautuu jonnekkin mielen usvaan. Tässä voisi periaatteessa kuvata merenalaista maisemaa ja seurata esim. jonkun hain liikkeitä, ja sitten kun toi muuttuu tollaiseksi rytmikkäämmäksi voisin kuvitella kaikenlaisia eläviä otuksia siellä meren alla, kaloja, koralleja, rapuja ja monijalkaisia ihme ötiäisiä sätkimässä karkuun sitä haita (joka ei todennäköisesti syö rapuja :) ) Mutta toisaalta tämä voisi olla jokin vanha synkkä metsä jossa on paljon jo lahonneita puita joissa roikkuu naavaa, kasveja joiden pintaan on kasvanut sammalta... jotain luolia, suuria hajenneita kiviä... ja jonkinlainen taistelu eloon jäämisestä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tomi Antinoja - Tää stoori 12.06.2017

Tomi Antinoja - Tää stoori
Hyvä että ehti kisaan mukaan. Täs on ihan makee komppi taustalla, ehkä sointuja ois voinut vaihdella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lahkonen / Pena - Yhtiäjakautunut maa 12.06.2017

Lahkonen / Pena - Yhtiäjakautunut maa
Tähän biisiin riittää pelkkä kitara taustaksi kun laulajan tyyli on niin persoonallinen, ja äänessä niin paljon sävyjä, että ei tämä oikeastaan muuta vaadi. Sanoituksessa oikeaa asiaa. Hieno veto.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mr. Man - Sad Clown - Tango 12.06.2017

Mr. Man - Sad Clown - Tango
Jos osais tanssia tangoa, niin kyllähän tätä lähtisi tanssimaan ruusu suussa :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (10 Best Demos) - Summernaut 11.06.2017

IT (10 Best Demos) - Summernaut
Tästä tulee vähän sama fiilis mikä mulla oli pari iltaa sitten kun istuin mettässä silmät kiinni kasvot kohti aurinkoa täysin tuulettomassa kelissä. Melkein lähti leijumaan. Lämminhenkinen, rauhallinen kesäbiisi. Toi summernaut on hyvä sana :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jalometalli - Suomeni 11.06.2017

Jalometalli - Suomeni
:) :) :) tämä on kyllä aivan hervoton veto!!! Tähän on kyllä ympätty nyt Suomea hyvinkin kattavasti... ja vähän kaikkea muutakin mahdollista. Sopivasti kaaottisen humoristinen pläjäys.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulajan Laulut - Tule 11.06.2017

Laulajan Laulut - Tule
Menevä biisi, asenne kohdillaan. Musta sun äänessä on makee rosoisuus tähän, sopii oikein loistavasti. Mä tykkään tosta "mä pyörin" tyhjällä lavalla kohdasta sanoituksessa ;) tulee sellanen deja-vu fiilis... oon tainnu joskus pyöriä tyhjällä lavalla ihan itte...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvis & Friends - Zest For Life 10.06.2017

Syvis & Friends - Zest For Life
Tää on makee, hyväntuulinen biisi, joka saa hymyilemään, mutta jestas, miten mä laulan noin totaalisen epävireisesti... taitaa mennä uusiksi tältä born to be country singeriltä...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pop No Harm - Aulangolla 10.06.2017

Pop No Harm - Aulangolla
Onpas tämä kaunis ja rauhoittava biisi. Olisi kyllä ollut hienoa jos sen olisi Suomi100 kisaan saanut mukaan. Sanoituksessa on sellainen "vanha" fiilis... voisi kuulua jossain Suomalaisessa mustavalkoisessa elokuvassa. Toivottavasti löydät tähän vielä laulajan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dead Leaves - Dead Leaves - 01 Prelude 05.06.2017

Dead Leaves - Dead Leaves - 01 Prelude
Mitä enemmän mä tätä biisiä kuuntelen, sitä enemmän mä siitä tykkään. Musta tässä on tosi voimakas fiilis. Kyllä tämä mun mielestä tuohon Suomi100 kisaan sopii oikinkin hyvin tuon karun tunnelman puolesta. Olisi tätä kuunnellut vähän pidempänäkin versiona ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Ville Kotiranta & NaNa - Sortovuodet 05.06.2017

NaNa - Ville Kotiranta & NaNa - Sortovuodet
Jestas sentään! Upean mahtipontinen veto. Kaikinpuolin tasapainoinen kokonaisuus lauluineen ja sovituksineen. Laulajien äänet sopivat tähän täydellisesti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvis & Friends - The Unforgettable Night 01.06.2017

Syvis & Friends - The Unforgettable Night
Mun piti muistaakseni kommentoida tähän jotain, mut mä unohdin mitä se oli... täytyy palata asiaan myöhemmin, ellen mä sitten unohda...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulajan Laulut - Älä Vielä Mene Pois 31.05.2017

Laulajan Laulut - Älä Vielä Mene Pois
Löytyihän tämä... Tuolla metsän siimeksessä kuunnellessani löysin pari hienoa biisiä sulta lisää, ja tää on yksi niistä. Tää on nyt niinku tosi IN ;) Kaunis balladi, kauniit sanat, niitä voi tulkita mielestäni aika monellakin tavalla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Why is it always so hard? (remix) 31.05.2017

Miira - Why is it always so hard? (remix)
Kiitän J.Hifishiä ja Syvistä alla olevista kommenteista. Nämä kirjoitettiin biisin julkaisupäivänä 30.5. jolloin sovitus oli mun oma Yamahan poppi bling blong versio. (älkää herrat suotta poistako noita kommentteja) Olen tähän sen jälkeen vaihtanut Markon sovituksen, mikä on sitten ihan omaa luokkaansa. Tämä uusi sovitus on mun mielestä hieno :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Avaa Siipensä 29.05.2017

NaNa - Avaa Siipensä
Tosi makee biisi. Tässä on nimensä mukaisesti tosi liitelevä fiilis alusta loppuun. Tykkään sovituksesta. Hieno veto!

Kommentti kappaleesta Kuuntele heart_head - Shooting Star 15.05.2017

heart_head - Shooting Star
Nämä sun biisit on samaan aikaan aivan järjettömiä, ja täysin pähkähulluja, ja silti niin kauniita... nää sun sanoitukset on ihan omaa luokkaansa ;). Tuli kuunneltua näitä aika läjä, kiitän kokemuksesta, ja palaan vielä takaisin kuuntelemaan loputkin biisit, ja sitten alusta koko setti :) !

Kommentti kappaleesta Kuuntele heart_head - Welcome To The Green World 15.05.2017

heart_head - Welcome To The Green World
Mä oon jäänyt nyt jumiin näihin biiseihin. Nämä ovat aivan upeita. Tässäkin on aivan mahtava fiilis. Tykkään sanoituksista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele heart_head - Crazy Tonight 15.05.2017

heart_head - Crazy Tonight
Tämäkin todella hieno biisi. Sanoista en saanut ihan selvää... täytyy kuunnella uudestaan. Makee on kyllä soundi. Hyvin persoonallinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele heart_head - Electrip Sheeps (Dream Of A Dream) 15.05.2017

heart_head - Electrip Sheeps (Dream Of A Dream)
Mä tykkään kovasti tämän biisin äänimaailmasta. Tää on tosi hypnotisoiva biisi, laulu, sanat, soundit, kaikki... tulee kuunneltua toistekin, ehdottomasti!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvis & Friends - The Greatest Pop of All 15.05.2017

Syvis & Friends - The Greatest Pop of All
Tämän suuren ja kauniin balladin laulaminen on ollut kunnia. Sopisi kokonaiselle gospel kuorolle laulettavaksi. Syvikseltä jälleen upea luomus. Tulihan tämän johdosta otettua englannin kielen pikakurssi, musiikin teoria kurssi (tosin taisin olla aika toivoton tapaus ;) ) ja maantiedon peruskurssi. Lopputulos oikein onnistunut, vaikka aakkosista hävisikin yksi kirjain.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulajan Laulut - Ne Myyvät Vaikka Taivaan 14.05.2017

Laulajan Laulut - Ne Myyvät Vaikka Taivaan
Voi jestas. Olen tämän kyllä aikaisemminkin kuunnellut, mutta ilmeisesti en niin keskittynyt, kun tämä vasta nyt mulle avautu. Tämähän on ihan mielettömän hieno biisi. Sekä melodia, että sanat on tosi upeat, ja tietty nämä sun sovitukset on aina yhtä fiilistelyä. Laulat tämän vähän eri soundilla, se on sitä tulkitsijan taitoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyhäkoulu Palaa - Ollaan Terveitä 04.05.2017

Pyhäkoulu Palaa - Ollaan Terveitä
:D Tämä on aivan tautisen hyvä luomus! Tässä on kyllä käytetty niin upeasti mielikuvitusta ton pohjan tekemiseen, ja saatu siitä kasattua tosi toimiva sovitus että oksat pois! Viimeiseen asti mietitty sanotus ja sen toteutus. Väkisin vetää virneen naamalle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele There's No More Odyssey - 2nd Dimension 26.04.2017

There's No More Odyssey - 2nd Dimension
Tää on ihan ufo "biisi" Mulle tulee mieleen La Palman huipulla seisova "tähtitorni pallo", se miten sellaisena yönä kun se on tyhjillään, siihen syttyykin violetit valot, se nousee ilmaan ja jää leijumaan sinne vuoren huipulle, ja sitä ohjaa jokin alien. (laitoin mun profiiliin kuvan tosta pallosta). Sitten tosta aaltoilevasta suhinasta mulle tulee mieleen yksi yö metsässä, kun kohtasin jotain yliluonnollista. Ihan siistin kuulosta tämä on ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hut & Shack - Eyes On You 23.04.2017

Hut & Shack - Eyes On You
Oli kyllä mielenkiintoinen haaste saada tämä biisi sanoitettavaksi sen instrumenttaalin perusteella mikä tuolla Notono Kia osastolla alunperin oli. Niin inspiroiva, että se melkein kirjoitti itse itsensä, ja sen laulaminen oli varsin hyväntuulista hommaa ;) Tämä oli mielestäni jo alkuperäisenä versiona yksi Hifishin kovan luokan sävellyksistä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulajan Laulut - Antaudun 23.04.2017

Laulajan Laulut - Antaudun
Tää on kyllä tosi kovaa kamaa... (voiko tollai sanoa? ;) ) Tämä on tunnelmaltaan kyllä sun biisien vahvimmasta päästä. Tästä biisistä tulee sellanen fiilis että jollekkin pitäs huutaa. Tai ehkä että sut pitäs heittää vähäks aikaa johki valokylpyyn. (tää ei taida olla alkuperäinen sovitus ?) Aikas upea juu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Vanha aika 21.04.2017

Make Vahtola - Vanha aika
Sanat loihtivat kyllä mielikuvan tapahtumista ja fiiliksestä. Tosta loppuratkaisusta en ole varma. Musta se ois ehkä saanut loppua siihen ensimmäiseen hiljenemiseen. Silloin tätä jäi vielä mielessä hiljaa pähkäilemään, kun yhtäkkiä se jatkuikin (siis säikähdin ;) ) en tiedä... onhan se tietysti "herätys"... mielipiteitähän nämä. Hieno biisi jokatapauksessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele There's No More Odyssey - Children Of The Lost City 19.04.2017

There's No More Odyssey - Children Of The Lost City
Tässä, samoin kuin tossa Somebody is waiting for you biisissä on painajaismainen, hyytävä fiilis. Sellasta horror meininkiä. Tämäkin luo hyvin vahvan kuvan silmieni eteen otsikon mukaisesti. On kylmää, harmaata, puut on kuollu, rakennuksia on sortunu /lahonnu ja palanu. Ja tuuli puhaltaa. Noi kirkon kellot toimii tuolla seassa.. tai mitä lie kelloja ne nyt sitten on. Tässä on paljon tosi makeita soundeja mistä mä tykkään. Vaikka sulla on aika läjä tätä elektronista musiikkia, niin et juuri toista itseäsi sun biiseissä... mielikuvitusta siis riittää ;)

Sivu: 1 2