Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 47 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - Inertia 25.02.2008

Cerebro - Inertia
Ne on taas Cerebron sedät nostaneet riman seuraavalle tasolle ja jumanskludda, että toimii hyvin! Lisseee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Men From the Silver Mountain - Unleash the Fire 11.02.2008

Men From the Silver Mountain - Unleash the Fire
Piti tulla ihan kuuntelemaan oman biisin "velipoikaa" ja hemmetin hyvinhän tämä toimii. Laulajalla on omaperäinen ja sopivan äijä ote. Sovitus natsaa ja kitaroinnista tykkään. Tukka heiluu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haven - Sillalla 12.02.2008

Haven - Sillalla
Lipuu pehmeästi korvasta sisään heti ensitahdeista ja laulajan hennon kaunis ääni jää kummittelemaan pääkoppaan. Kerrassaan hieno rakkauslaulu ilman liiallista imelyyttä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Sweet Entwined Escape 11.02.2008

Re-Pulse - Sweet Entwined Escape
Hyvää soittoa ja laulua, jota kuulisi mielellään myös livenä tämän biisin perusteella. Kertsi maalailee ihan ison maailman mukaisesti ja tämän genren ystäville varmasti nannaa. Kovin on nättiä läpi biisin ja kaipaisinkin pientä yllätyksellisyyttä peliin, jotta erottuisi vielä paremmin edukseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nauticus - These Wary Souls 11.02.2008

Nauticus - These Wary Souls
Pitkä kuin perkele ja se söi kiinnostusta, vaikka tavaraa biisissä oli yllin kyllin. Tiivistämistä ja studiota kaipailee, mutta kyllä se tästä vielä lähtee. Toivottavasti bändin saatte kasaan!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Loudrunner 11.02.2008

Loudrunner - Loudrunner
Siinä hyökkäsi ad&d korvista sisään örkkiarmeijalla ja stormbringer heilui. Heviä sieltä pyhimmästä sankarikulmauksesta, joka tarvitsee vielä röyhkeyttä. Melodiantaju on jo hioutunut maukasta tavaraa tuottavaksi koneeksi. Potentiaalia on ja biisi kasvoi edetessään aina vaan parempaan suuntaan. Laulaja voisi etsiä syrjäisen sopen, jossa testailla äänen ulottuvuuksia muiden kuulumattomissa, jolloin voimaa ja rohkeutta ääneen tulisi lisää. Hyvällä tiellä ollaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Yövieras 11.02.2008

Pääoma - Yövieras
Taitaa olla toinen Pääoman biisi johon törmään kommenttiringissä. Nyt jäi hieman valju maku, vaikka potentiaalia tässäkin osoitetaan. Laulaja hieman vaikeuksissa Yövieraan kanssa, siellä alla on piilossa tätä versiota parempi biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pääoma - Vapaa 11.02.2008

Pääoma - Vapaa
Kitaran svengi on mainio ja kertsi huokuu positiivisuutta. Hyvin voisin kuvitella kuuntelevani tätä jenkkilän interstatea avoautolla huristaessani. Biisi myös tiivistetty mukavasti hittimittaan. Lauluun vähän lisää rohkeutta ja potkua niin 'vot! Laulaja vaan rohkeasti kokeilemaan hullujakin juttuja, sitä myötä peruslaulu saa pieniä uusia ulottuvuuksia. Kertsi toimi jo hyvin, mutta menikö sitten verse osat liian matalalle? Anywayz kuuntelin kahdesti läpi ennen arviota ja se kertoo biisin kiehtoneen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Järvi - Pieni sydän 12.02.2008

Järvi - Pieni sydän
Näin se voi yksinkertainen olla tarttuvaa ja näppärän kaunista. Välillä laulu hieman hiekoittaa muuten kepeästi pyörivän masiinan rattaita, mutta pahoja ongelmia ei ole siinäkään. Olisi kenties hieman saanut tarjota lisää voimaa ääneen. Lopun nostatuskin tuli, vaikka olisi vielä saanut rumpufillin jälkeen lähteä ärhäkämmin liikenteeseen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flies Around The Light - Ghost in the Machine 12.02.2008

Flies Around The Light - Ghost in the Machine
Biisin kirjoittamisesta ja soitosta on selkeästi nautittu. Hyvä fiilis puskee läpi. Laulaja voisi artikuloida tarkemmin, koska nyt tiukkuus hieman kärsii sen puolen pahasti yli tulvivista ssssuhinoista. Kokonaisuus heilahtaa kuitenkin selvästi plussan puolelle. Tästä on hyvä jatkaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - A Picture 12.02.2008

Above Sanity - A Picture
Biisinä ideaa löytyy todella hyvin. Pidin erityisesti melodiakoukuista ja rakenteesta. Jäin vähän jopa odottamaan tahallista autotunen väärinkäyttöä vokaaleihin, koska ne on miksattu hyvin pop-henkisesti muuten. Nyt vaan jytäkämmät saundit niin johan lähtee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - Nasty Little Devil 11.02.2008

electrichaos - Nasty Little Devil
Meinasin ottaa polkka-askelia biisin alkuun, sen verran oli veikeän letkeää. Tuo syntikkamelodia voi jäädä soimaan päähän, joten en uskalla toista kertaa kuunnella. Saundipuolella pahimmat demonit tässä, ideaahan oli kyllä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Parantaja 11.02.2008

KVI - Parantaja
Meni niin hämyiseksi homma heti alussa, että en oikein tiedä miten suhtautua. Enkä tiedä mitä kieltä laulaja lausui, kun oli kovin hämyistä sekin - ilmeisesti nimen perusteella suomea joikhasi. Ei ehkä sovi aurinkoiseen päivään ja iloiseen mieleen kyseinen viisu.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Pyhä Poika 11.02.2008

ranca - Pyhä Poika
Komeasti lähti rullaamaan. Pidin erityisesti tunnelmasta ja kitaroista. Soitanta on tiukkaa ja selvästi treenattu on. Stemmoja voisi tarjota laulua tukemaan, mutta siinäpä kritiikki oikeastaan onkin. Kiitän hyvästä biisistä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ranca - Ihmisen Laulu 12.02.2008

ranca - Ihmisen Laulu
Tämähän oli loistava veivaus! Selkeästä artikulaatiosta laulajalle isoa plussaa, samoin ääntä tuntuu riittävän hyvin, joten tätä on äärettömän miellyttävä kuunnella. Korville on karkkia mukavasti myös soittajilta tarjolla. Kympin täräytän kylmästi. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard) 11.02.2008

Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard)
Kirjoita tästä nyt 40 merkkiä järkevää arviota... Hymyilemään sai ja silloin biisi lienee täyttäneen tarkoituksensa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka! 11.02.2008

Grazy Mama & Sidekixx - Auto, ratikka ja helvetin pitkä matka!
Svengasihan se ja mama lauloi komiasti. Pääsin jo vähän läkähtymään ja se lienee tarkoituskin. Suomi/englanti/suomi oli vähän tökeröä omaan korvaan ja paljon paremmin toimi tuo kotimainen. Ilman töksähtävää englantia olisi menty kiitettävään huristen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - Liar 12.02.2008

Marccus - Liar
Taidokkaasti kirjoitettu biisi. Lahjakkuus paistaa sillä suunnalla läpi. Laulu toimii välillä hyvin ja välillä huitaisee vähän sudenkuopan reunalle. Kitara soi komeasti, kertsi on hieno ja tiivistääkin on osattu oikealla tavalla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Without - Rain 12.02.2008

Without - Rain
Kyllä se on pojat niin, että Rain on pätkähtänyt mp3 soittolistalle teidän demolta ja biisinä se nyt vain on aivan helvetin hyvä. Antti hoitaa pisteet kotiin komialla laululla ja soitto on tiukkaa - ja sisälle kätketty automainos tietysti kruunaa kaiken! Marilta terveiset ja tehdään joskus uusi musavideo täysillä akuilla (miehissä ja kameroissa) & käsiksellä /,,/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Therapy Office Blues 11.02.2008

TOB - Therapy Office Blues
Laulaja kuulosti eräältä euroviisuvoittajaltamme ensialkuun, joka antoi hauskan kieroutuneen mausteen biisille mielessäni :) Konerumpu syö svengiä, mutta sille on paha mitään tehdä ennen oikean rumpalin hommaamista. Soitto luistaa ja rouheutta on. Hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele M I R - Hope It's Forever 19.04.2007

M I R - Hope It's Forever
Uuden demon avausraitaa enemmän kallellaan ensimmäisen demon tarttuviin Ravageen ja Muteen päin, eli heitetääs tälle kommenttia. Komeasti irtoaa biisi liikkeelle heti alun kitarakuvioista ja rytmitykset toimii. Eeron puhdas laulu puree meikäläiseen kuin raivotauti, komiaa! Odottelin biisin alussa kitaroille yläpäähänkin koukeroita ja alkoihan niitä sieltä irrota. Hyvin rokkaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - You Could Have It All 13.04.2007

Cerebro - You Could Have It All
On tullut EP:tä luukutettua nyt kotosalla ja töissä säännöllisesti. On se kyllä niin saakelin kova teos. You Could Have It Allia hyräiltiin vasta keskustassa, kun hamppi laittoi MP3 soittimia povariin - sopi tilanteeseen :) Ja lätyllä olevista biiseistä tämä lienee minulle se 5. paras, eli suosittelen kyselemään seeproilta koko lättyä jos tämä upposi. Hell you boyz!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 12.02.2008

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Nyt oli kyllä niin erikoinen biisi, että menin hapoille ensimmäisen minuttin aikana. Lallatuksen iskiessä mukaan siirryin johonkin teletappimaan ja helvetin välimaastoon poimimaan värikkäitä sieniä. Ja sitten soi vielä kirkon kellot tai kulkuset? Gee... Weird stuff mate :)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele IconofeaR - We Sleep in Silence 11.04.2007

IconofeaR - We Sleep in Silence
Ensinnäkin laulajille aivan saakelin iso plussa. Todella hienoa jälkeä. Biisi muutenkin mainio, enkä hirveästi keksi kritisoitavaa, toimi. Kitaroilla ja koskettimilla voisi olla vähän lisää tekemistä ja koukkuja, vaikka pitkät soinnut sopivatkin tunnelmaan. 5:55 on kuitenkin suht pitkä biisi, joten väliosa olisi kenties kaivannut jotain maustetta, vaikka tulihan se soolo sieltä kun jaksoi odotella. Ysi napsuu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pouta - Underground 11.04.2007

Pouta - Underground
Erittäin valmiin kuuloista materiaalia. Laulajalla on miellyttävä ääni, jota ei tarvitse puristella äärirajoille ja hyvä niin. Soitto rullaa rennosti, mutta menevästi eteenpäin. Stemmat on varmastikin tarkoituksella jätetty minimiin, mutta koukkuja sinnekin osastolle jäin hieman kaipaamaan, kun musiikkityyli on tämä. Erinomaista yhtä kaikki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 12.02.2008

SOULTRAY - My name on your stone
Ideaa löytyy ja laulajan äijyydestä pidän paljon, joskaan sitä ei tarvitse korostaa mielestäni jatkossa erikseen. Verseissä toimii nyt kertsiä paremmin. Taitavalle kotimiksaajalle vaan nauhoittamaan tai kunnon studioon niin johan pääsee perkeleet valloilleen oikein kunnolla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Helion - Devil's Tattoo 13.09.2007

Helion - Devil's Tattoo
Karskin menevää mäiskettä ja laulajan tekemisestä pidän erittäin paljon! Vertailukohtina Masterplan ja Thunderstone tulivat mieleen, eikä tämä orkesteri jää mainituista askeltakaan jälkeen. Täyden kympin biisi. Jos jostain pitää napista niin sanoituksiin voisi keksiä omaperäisyyttä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 11.02.2008

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Ehdottomasti parasta laulumelodian temput kertsissä ja c-osassa - ja tulihan se taputuskin sieltä! Hyvä ja huono kävelevät käsi kädessä, eli + selkeä parin keskeisen jutun ympärille rakennettu biisi ilman liiallista kikkailua - syö hieman tehoa useammalla kuuntelulla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DuO KäSäMä - Rakkauden kellari 12.02.2008

DuO KäSäMä - Rakkauden kellari
Arkaa on tulkinta ja soitanta, tosin eihän tässä hampaat irvessä tietenkään väännetä. Nämäkin pläjäykset voisi silti vetää tunteella ja överiksi niin hymyilyttäisi enemmän. Kommenttiringistä johtuen yritän juuri arvostella teitä puolivakavissani ja eihän tästä mitään tule :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Haaveidensa sietämätön hataruus 12.02.2008

Takalo & Turunen - Haaveidensa sietämätön hataruus
Ja tuota. Hilipatihippan. Nyt ei irtoa kommentti, ei sitten millään. Vetäisitte kyllä siihen malliin kauheilla saundeilla, että olen sanaton :)
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele GALAXY RIDERS - LIQUOR LOVE 09.05.2006

GALAXY RIDERS - LIQUOR LOVE
Biisissä löytyy muutava mukava koukku, mutta miksaus tappaa mm. taustalaulut täysin. Varmasti kunnon kamoilla nauhoitettuna irtoaa komiaa rokkia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nokkonen - Verenimijä 04.04.2006

Nokkonen - Verenimijä
Biisi käynnistyy mukavasti kerroksittain. Laulaja parantaa biisin edetessä, mutta lisää tunnetta olisi kaivannut nimenomaan liidi lauluun, stemmat säestelee mukavasti. Ytimekäs biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Demolisher - Red Flies 04.04.2006

Demolisher - Red Flies
Rima on asetettu aivan älyttömän korkealle, kun Suomessa alkaa nykyään thrash/death/metalcore tavaraa vääntämään. Tästä on jätetty turha muovisuus ja näppäily pois, joten plussaa rujoudesta. Grooviakin löytyy ennen viimeistä kertsiä naamalle paukahtavasta osasta. Jotain jäi uupumaan, ehkä sen vaan pitäisi olla vielä rujompaa tai sitten mausteita mukaan melodioista. 8 pöing.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele OLKI - Impeni 04.04.2006

OLKI - Impeni
Hauskan kuuloinen riisuttu biisi. Näkemykseni popista on hieman liian rajoittunut, jotta voisin alkaa mitään mullistavaa näkemystä tästä antamaan, mutta kyllä tämä hyvältä kuulosti. Olki taipui tässä kuitenkin hieman liikaa tuonne iskelmän puolelle ja siitä rokotan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Seppo Mouses Band - The Pseudon Dream 04.04.2006

Seppo Mouses Band - The Pseudon Dream
Tämä on kuin vetäisi hernettä korvan kautta sieraimeen. Tuntuu Kari Jumalan kosketukselta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Seppo Mouses Band - A Basket Full Of Wonders 04.04.2006

Seppo Mouses Band - A Basket Full Of Wonders
Seppo Mouses Band lanaa uraa heti siinä Teuvo Lohmanin vieressä Suomen iskelmätaivaalle. On ne niin suomenruotsalaisia, ettei mitään mahda.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ikinae - Pseudologica Fantastica 04.04.2006

Ikinae - Pseudologica Fantastica
Taitavaa porukkaa. Tunnelmallinen biisi, jossa uskallettu kauttaa psykedeelisimmän instrumentin eli laulun kirjoa komiasti. Kylläpä toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chocolate boys - Massa di cacao 04.04.2006

Chocolate boys - Massa di cacao
Millo nähdään tämä ja SMB livenä Kasarminkadulla!!?!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Entropy 11.02.2008

Van der Phunck - Entropy
Tältäkö mikrossa tuntuu? Jumankauta sinne emme mene. Hyvää taustamusiikkia kaikille aivopesua harrastaville - strobovalo päälle ja tämä soimaan niin jo toimii :)
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diabolica-music - Broken 09.05.2006

Diabolica-music - Broken
Maideni tuli vahvasti mieleen, eikä se johdu pelkästään "wasted years" lyriikkapätkästä :) Biisihän on loistava ja kertsi jyrää niin perkuleesti. Laulajan äänestä löytyy munaskuukkelia erittäin paljon ja soitto tarkkaa kaikinpuolin. Biisin rakenne hieman hämää, kun sinänsä hienoa kertsiä ei säästellä alun jälkeen yhtään, mutta 9 napsuu ja faniutuminen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nail Trails - Contemned Man 04.04.2006

Nail Trails - Contemned Man
Suoraan naamalle niin, että nenä vääntyy väkisin poskelle. Aivan saakelin kova vetäisy ja iso kunnia menee laulajalle, joka loistaa erinomaisuudellaan. Juuri näin se pitää tehdä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Remnant - Human Hammer 04.04.2006

Chaos Remnant - Human Hammer
Kyllähän Hjuuuman Hammeri on ihan ylivoimainen biisi! Pää keinuu ja lanne hajoaa kappaleiksi. Kuoro lopussa on on aivan loistava. Näin sitä rässätään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cerebro - Seize The Day 04.04.2006

Cerebro - Seize The Day
Kun Cerebron pojat tulee kylään niin siinä tippuu isännältä laastit seinistä ja kissa tukehtuu E-molliin. Nythän on nimittäin niin, että veljet on tehnyt Suomen thrash/death/metalcore aitassa, jossa tungosta tunnetusti riittää, niin kovaa tavaraa, ettei sitä voi emännälle antaa emännälle lahjaksi, ilman että tämä luulee Viagran vihdoin tehonneen. Kertakaikkiaan mainiosti sekoittuu melodia ja vihaisuus, eikä KING OF BATTERi J.Hintikkaa pidä väheksyä. U rock, I Jane.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele COLDITZ - COLDITZ:Struggle 09.05.2006

COLDITZ - COLDITZ:Struggle
Tuli orkesteri nähtyä livenä aikanaan Järvenpäässä ja tykkäsin kovasti meiningistä. Kokemus ja osaaminen paistaa läpi hyvällä tavalla. Riffi jytisee ja laulaja nostaa biisin aivan uudelle tasolle. Rummut kaipaisivat enemmän alapäätä jytisemään, tosin tämä ihan miksaustekninen juttu. Muutenhan tämä on juuri sitä mistä pidän. Rock!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - ..makes me horny 11.02.2008

DIRTY CLUB - ..makes me horny
Kurkkusyöpäinen McCafferty vetäisemässä laulun? Äänen hajoaminen välillä puhtaaksi falsetiksi oli hauska mauste. Tämähän on itseasiassa biisinä ihan hauska pätkä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Kakkeli (aka. Kuolemainen) - Mr.Kakkelis Return -Thö UnFunky Sounds- 04.04.2006

Project Kakkeli (aka. Kuolemainen) - Mr.Kakkelis Return -Thö UnFunky Sounds-
Legenda jo ennen legendaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rob - Folke West 09.05.2006

Rob - Folke West
Löytyyhän täältä tämäkin suomi-popin helmi! Loooooistavaa!
10