Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 14 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born of Thorns - Empowering of All Deprivation 14.03.2009

Born of Thorns - Empowering of All Deprivation
Kivaa mättöö hyväl meiningil, täs biisis toimii kaikki ja onhan tää melko monipuolinenki. Kitarat toimii ja hyvän kuuloset soolot, rummut ja kiipparit on kans hyvät, rääkyminen sujuu mallikkaasti ja kliini laulu on toimiva lisä. Saundit ja miksaus on hyvät ja laulun kaikuu on just sopivasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terhenetär - Sumuvuoren ruhtinas 22.02.2009

Terhenetär - Sumuvuoren ruhtinas
Ihan hyvänkuulosta lohikäärmeentappometalliahan tää on. Intro oli kyllä mun makuun vähän liian pitkä ja biisikin ehkä, ainakin kun ei pahemmin mitään yllätyksiä sisältäny.Soundit ei ollu ihan kohallaan, etenkään rummuissa, mutta vaikeatapa niitä on proo tasolle saada. Hyvä ja tunnelmallinen biisi ja kliinit vokaalitkin toimi. Lisää treeniä vaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dividence - When The Surgery Goes Wrong 22.01.2009

Dividence - When The Surgery Goes Wrong
Kvan kuulosta kamaa teillä! Biisi toimii upeasti ja potkii päähän kuin elämä. Soundit ihan jees, rummut oli kivat, riffit toimivia, soolo aika jännä, mutta ihan siisti ja laulaja hoitaa hommansa kunnialla. Eiköhän tää oo aikalailla ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dividence - Abortion 28.01.2009

Dividence - Abortion
Biisi lähtee ihan mukavasti käyntiin hyvällä introlla, mut sen jälkee pysyy aika yllätyksettömänä puoleenväliin asti. Soolo on hyvä ja sen jälkeen tuleva riffi tuo vähän intensiivisempää fiilistä biisiin. Jees biisi, mutta jotenki mun korvaan vähän liian tasapaksu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Utilitarian Anthropophagy - To be alive 21.01.2009

Utilitarian Anthropophagy - To be alive
Aikas tiukkaa kamaa, kunnon death metal mäiskettä! Ja silti mahtuu vähän melodiaakin mukaan. Soundit on ihan hyvät, rummut ja skebat toimii hyvin, laulajakin osaa oman hommansa. Eiköhän tosta kasin ainakin voi heittää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathrimental - So Appealing Is the Feeling Of Euphoria 21.01.2009

Deathrimental - So Appealing Is the Feeling Of Euphoria
Ihan rankka meininki tässäki biisissä. Tää on just sitä mitä toi genre kertoo eli Deathia ja Trashia. Toimiva kokonaisuus, kunhan soundit sais kohalleen, mutta vaikeetahan se on kotituotannossa saada onnistumaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deathrimental - Shotgun Soul Symphony 21.01.2009

Deathrimental - Shotgun Soul Symphony
Jumalauta, on se äijä naiseksi! :D Kova meno päällä tässä, ihan kivoi riffei ja toimiva soolo. Rummutki toimii tosin kotipolttosten soundien takia jää vähän taka-alalle. Kivaa mätkintää tää, voishan täs jonku kasin antaa, muuten ois ysi, mut soundit vähä laskee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Monologue 22.01.2009

Antipope - Monologue
Aika toimiva ralli tää. Alku iski mut loppujen lopuks jäi jotenki melko yllätyksettömäksi lukuunottamatta sitä blästiä, joka sieltä sitte jossai vaiheessa tärähti kehiin. Soundit on kohallaan, soittajat ja laulaja osaa asiansa. Eiköhän tää suurinpiirtein sinne kasin paikkeille sijotu, vaikka ei ihan täsmälleen omaan makuuni ollutkaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2nd Suicide - Epitaph For The Proud '08 21.04.2008

2nd Suicide - Epitaph For The Proud '08
Loistavaa melodeathia! Upeet melodiat, silti tarpeeks rankka ja yleensä ottaen hyvä meininki. Erityisesti täs biisis nappaa ton yhen kohan kova nouseva melodia ja koko homman kruunaa viel matalta vedetty örinäkohta. Etenki vielä, ku on kunnol nauhotettu ja todella hyvillä soundeilla nii eiköhän siitä 10 heru. ''Fuck Yeah!'' Oli muuten pakko ladata kaikki teiän biisit, ku on sen verran hyvää settii.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darcasis - Dancing With The Flames 27.04.2008

Darcasis - Dancing With The Flames
Asiallisen synkkää kamaa ja kyllä muhun kolahtaa, vaikkei black- ja dark metal nyt yleensä ihan niin mun juttu olekaan. Biisistä löytyy runsaasti melodioita, se on monipuolinen ja rankka, mitä muuta voi ihminen kaivata? Välillä nousee synkistelystä hieman kevyempiin tunnelmiin ja sehän toimii hyvin, koska se antaa biisille luonnetta. Laulaja osaa asiansa, kitarariffit toimii, koskettimet toimii ja rummutkin mukavasti jytisee siellä taustalla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Victory & Eternity 26.04.2008

Tuho - Victory & Eternity
Raskasta menoa! Kitarariffit jyrää tässä biisissä oikein kunnolla, laulaja kaikin puolin hyvä, osaa öristä ja laulaa cleanisti ja väliin tulee ihan Bruce Dickinsonki mieleen. Siistejä rumpufillejäki sieltä löyty. Erinomainen biisi, josta on pakko antaa täys 10. Oli pakko kuunnella heti perään toisen kerran.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chrism - Chapter III: The Messenger 02.05.2008

Chrism - Chapter III: The Messenger
Loistavasti sävelletty biisi, missään vaiheessa ei käy tylsäksi ja yllätyksiä riittää! Tekijä osaa asiansa, kaikki soittimet toimii hienosti, laulu toimii, eikä tää muistuta liikaa mitään muuta bändiä. Ei tästä mitään vikaa löydä, niin että kymppiä lappuun!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burden A.D. - Salvation A.D. 21.04.2008

Burden A.D. - Salvation A.D.
Aika tiukka paketti! Agressiivista niinku trashin pitääki olla, kitarariffit toimii, rummut toimii, örinä toimii, kaikki toimii. Soolo on täs aika jännä ja sitäki jännemmin se loppuu, ku kerkesin jo luulemaan et koko biisi siihe loppu, mut ihan kivaa tolleen yllättää kuuntelija. Voishan täst vaik ysin antaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - For those 21.04.2008

Reflecting Black - For those
Ihan kova biisi, täs on kivasti yhdistetty monentyylistä metallia. Mukavii rankkoi ja hitaita riffei ja siististi saatu venytykset ja vibratot sopii niihin. Kylhän tätä ihan vois vaikka kuunnella, 9 arvosanaks.
9