Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 53 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - In Mysteries of Shadows 26.03.2008

Mensura - In Mysteries of Shadows
Syvä liikuttuminen. Vitun tykit saundit. Synisti alkanut käyttää saundimaailmaa monipuolisemmin, se on oikein! Ei saatana, jatkakaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - Thy Reflection Inverted 26.03.2008

Mensura - Thy Reflection Inverted
Ja vittu taas lähtee!!!!!!!! Kyllä te kuulkaa vielä pitkälle pääsette. Kovemmalle se viulu perkele!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - Monastery of Mess 26.03.2008

Mensura - Monastery of Mess
Saundit on kehittyneet aivan helvetisti edelliseen matskuun verrattuna. Way to go! Tämän kappaleen kuulin tältä EP:ltä ihan ensimmäisenä (joo joo, on avausraita) mutta aivan eri yhteydessä. Nyt vasta muistin tulla mikseriin katsastamaan muut. Kyllä taas on pistetty kylmäksi karitsa jos ei toinenkin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - Serenity Above All (for Sacrificials) 26.03.2008

Mensura - Serenity Above All (for Sacrificials)
Täydellisyyttä. Yksinkertaisesti, täydellisyyttä. Armotonta ja brutaalia.. silti niin melodista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sentimental Cello - Feel for You 01.08.2007

Sentimental Cello - Feel for You
Upeeta matskua taasen. Meitsi diggaa edelleen!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sentimental Cello - Fate/Desperation 17.03.2007

Sentimental Cello - Fate/Desperation
Saundeissa on tosiaan tapahtunut kehitystä, kuulostaa hyvältä!! Kuten jo vieraskirjaasi laitoin, kerrassaan loistavaa matskua taas!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sentimental Cello - Distorted Image (HMR) 11.03.2007

Sentimental Cello - Distorted Image (HMR)
On kyllä taas hyvin oivallista menoa. Paljonkin erilaisia juttuja kuin Apocalypticalla. Aijai, on tätä selloa aina niin mukava kuunnella. Ja sinä annat sille sielun. Toivottavasti pääset keikkailemaan ja saat taustayhtyeen tueksesi. Huhu, tässä kappaleessa on kyllä välillä niin perkeleen killejä sointukulkuja, että nousi allekirjoittaneen hiukset pystyyn. Loistavaa, jatka samaan tahtiin!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - 1982 01.04.2007

AAE - 1982
Nyt liikutaan herkkyyden ja naiiviuuden rajamailla. Onneksi ollaan ehkä vielä täällä ensimmäisessä. Hiano sävellajin muutos. Tällaista musiikkia en tosiaan kuuntele, mutta täytyy nostaa hattua rohkeudesta, tälle on ehkä vaikea löytää kuuntelijakuntaa Suomesta. Aika kaihomielinen kappale, jollain tavalla kuitenkin koskettaa minuakin. Stemmat eivät ajoittain vain osu täysin kohdalleen. Mutta selvästi musikaalinen mies on kyseessä. En osaa antaa tälle numeraalista arvosanaa, mutta eiköhän tässä tullut vähän tekstiä kuitenkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Powerslave - Tolkin Teekutsut 01.08.2007

Powerslave - Tolkin Teekutsut
Aaargh mitkä kitarasaundit :) No en tuomitse sen vuoksi. Hmm, en sanoisi tätä kliseiseksi poweriksi.. biisistä on vaikea sanoa oikeastaan yhtikäs mitään, sillä siinä ei juurikaan ole mitään. Onko tämä valmis versio? Aikamoista sahausta, mutta ei esim. vokaaleja. Nimi "Tolkin teekutsut" on kuitenkin aivan loistava ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amberian Dawn - River of Tuoni 10.03.2007

Amberian Dawn - River of Tuoni
Täytyy näin ensiksi varmaan sanoa saundeista sen verran, että todella loistavat ja ammattimaiset ovat! Kaikki soittimet ja laulu ovat suloisessa tasapainossa, mutta bassoa olisi saanut nostaa ehkä pikkuriikkisen ettei kokonaisuus kuulostaisi liian ohkaiselta. Hittimatskuahan tämä on selkeästi, ei sitä ole kieltäminen. Hyvin tuotettu. Laulajattaren ääni on kertakaikkisen upea, heleä ja ammattimainen. Synisti on ilmiömäinen..Kertakaikkiaan hyvä paketti. Ainut asia mikä minua vähän ärsyttää on sanoitukset. Olen lukenut ne nyt kymmeniä kertoja biisin kanssa ja ilman, mutta en vain saa niistä mitään irti. Kiteytettynä: Äiti rämpii vyötänsä myöten mudassa ja yrittää löytää poikansa. Tokassa versessä äiti rämpii taas ja löytää poikansa. Siinäkö se? Hyvä aihe sinänsä, mutta eikö tarinasta puutu jotain oleellista...? Olisi hianoa kuulla useampia biisejä, osaisin ehkä arvioida syvällisemmin. Tsemppiä |m/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - With Open Eyes 05.02.2007

Iron Sphere - With Open Eyes
Ihan mukavaa menoa, basari nostettu hyvin esille (ainakin mun luureista kuunneltuna). Synisti osaa hommansa, laulajalla hyvä ääni mutta vähän persoonallisuutta kehiin. Mukavasti pientä kikkailua siellä täällä, mutta saisi olla enemmän omaperäisyyttä. Nopeutta kyllä löytyy, mikä on aina parhautta |m/. Arpeggiot ovat tosin liian tavanomaisia vaikka hyvin teknisesti sujuvatkin. Soolo saisi olla monimutkaisempi ja nopeampi, mutta huomaa, että on tullut Romeota ja kumppaneita kuunneltua esim. leadkitarasaundien perusteella. Soolo kuulostaa mun korvaan Norther -soololta, te pystytte parempaan! Eipä muuta, hyvää kauraa kuitenkin. Suht hyvät saundit, taitavia muusikoita. Tästä vaan puuttuu se jokin mikä olisi mun mieleen. Tsemppiä |m/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argathron - Ebony Flame 16.01.2007

Argathron - Ebony Flame
Asennetta löytyy! Tosin ikäväkseni joudun sanoa, etten oikein löydä tästä mitään spesiaalia mikä erottaisi teidät muista..? Eli sitä omaa juttua kehiin. Killejä riffejä, lisää temmonmuutoksia ja nimenomaan sitä omaperäisyyttä Taitoahan teiltä jo löytyy, miksi mennä sieltä missä aita on matalin? Pystytte varmasti parempaankin! Tsemppiä |m/
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Foreplay for Overthrow 05.02.2007

Antipope - Foreplay for Overthrow
Treenikämppä matskua, kertakaikkiaan :) mutta ei se menoa lannista. Agressiivista ja rempseää menoa. Mutta eikö tämä ole jo turhan melodista? haha, ei vaan. Loistavaa, minä tykkään. Tässä on tunnelmaa! Laulajasta tulee kyllä paikoitellen mieleen Dani Filth, mutta ei kuitenkaan liikaa. Laulaja vetää varsin hyvin ja vakuuttavasti. Panostakaas pojat ja menkää studioon, ei se nykyään niin kallista ole etteikö kannattaisi. Paremmilla saundeilla teistä saisi vielä enemmän irti. Tai trigatkaa edes rummut. Tsemppiä |m/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Valkyrend Varieté - Sulanut Lumi 01.04.2007

Valkyrend Varieté - Sulanut Lumi
Hei, taidetaankin olla MySpace -tuttuja eikö? Makeeta meininkiä! Tällaiseen ei täällä mikserissä liian usein törmää. Todella omaperäistä, vokaalit ja stemmat toimivat hyvin. Ympäröivät elementit saavat mielikuvat liikkumaat jäätyneissä aivoissani. Loistavaa, jatkakaa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Helion - Devil's Tattoo 10.12.2006

Helion - Devil's Tattoo
Saundejahan ei tänne tultu arvioimaan, mutta pakko sanoa, että PARHAIMMAT SAUNDIT mitä oon Mikserissä kuullut! Loistavaa, että olette panostaneet. Teistä huomaa, että taivalta on takana jo paljon. Selviä ammattilaisia siis kyseessä! Kaikki jäsenet hoitavat hommansa puhtaasti. Laulajalla miellyttävä ääni, kokonaisuus monipuolisesti hanskassa. Ei, minulla ei tosiaan ole mitään pahaa sanottavaa mistään. Kumma, jos ette tällä diiliä saa! Tsemppiä vaan valtavasti teille =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - TURHUUDEN HULLU 01.04.2007

CHARISMA - TURHUUDEN HULLU
Jotenkin vaan tunnen oloni vaivaantuneeksi, kun lauletaan tällaista musiikkia Suomeksi. En tiedä miksi. Saundeihin olette tosiaan panostaneet, propsit siitä teille, loistavaa! Hyvin tuotettu, miksattu... mutta biisi itsessään on liian suoraviivainen. Biisi tarvitsisi nyt sitä niin hypetettyä omaperäisyyttä vähän enemmän ettei hukkuisi valtavirtaan. Kyllähän tätä kuuntelee, mutta kysymys kuuluukin; Jääkö tästä biisistä mitään mieleen? Mulle ei valitettavasti. Olette selvästi lahjakkaita muusikoita ja valmiita panostamaan. Miksi siis mennä sieltä missä aita on matalin? Ylittäkää rajat, niitä ei oikeasti ole olemassakaan. Tsemppiä!! |m/
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 15.11.2006

Pyromaniac - LÄPI
Kaunispa on virsi. Suht nopeeta menoa ja aika hyvät saundit. Aika lailla samaa junnaa koko ajan, vähän sisältöä lisää? Tsemppiä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Fallen 24.09.2006

Autopilot - Fallen
Saundit ovat yllättävän hyvät, kitarat tosin perin tunkkaiset. Pohjat kuulostavat kyllä oikein hyvältä. Laulujen kanssa osaisi antaa parempaa arviota. Perusbiisi, vähän vielä lisää kikkailua ja sisältöä. Sooloa myös kehiin!! Mutta kyllä tästä hyvä vielä tulee, tsemppiä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Dawn - A New Departure 22.09.2006

Crimson Dawn - A New Departure
Hmm.. aika tunkkaiset saundit, treeniäänitys kenties? Kitarat liian hiljaisella. Saundiarvio ei vaikuta lopulliseen arvioon. Hyvä esitys, lauluun persoonallisuutta. Hieman tasapaksua, ehkä kaipaisin enemmän kikkailua. Ja kyllä on Bodomia kuunneltu, mutta kuka ei olisi. Vähän enemmän sitä omaa linjaa, ajan mukanahan se tulee, mutta biisirakenteita voisi ainakin miettiä ja ihan oikeaan studioon menemistä. Tsemppiä teille!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Pandemia 25.11.2006

Wårpath - Pandemia
Anteeksi viivästynyt kommentointini. Pandemia, hauskasti rakennetut sanoitukset, joilla kuitenkin on selvä sanoma. Ei ihan perinteinen tyyli sanoittaa (itse en ole kokeillut). Hyvin brutaalia vokalisointia, miellyttävää. Tosin kaikua on ehkä hippasen liikaa. Hyvä kokonaisuus, vaihtuvia osuuksia - ei samanlaista tasapaksua paskaa johon monet BM -yhtyeet sortuvat. Hyvä pojat! Saundit ovat kohtalaisen hyvät, selkeät muttei liian selkeät. Rumpusaundeja voisi vähän vielä hieoa, triggeröinti ei välttämättä ole vastaus mutta tässä rallissa ei juuri kuulunut kuin peltejä, mikä hieman häiritsi. Tiivistettynä, tämä on minusta aivan valmista kauraa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Far Away 22.09.2006

Chelony - Far Away
No niin, tällainen projekti. Toistuvat soinnut ovat turhankin tutut, mutta toimivat hetken verran. Yhden miehen projekti... kitarat on purkissa ihan jees mutta rummut... fillit eivät tahdo luonnistua. Kitaramiehiä siis enemmän? Tämähän nyt on tällainen ralli. Vähän enemmän mielikuvitusta ja VAIHTELUA. Ja laulutkin olisi hyvä saada, sillä instrumentaaliksi tämä ei toimi. Biisi loppui kuin seinään, ihan kuin ei olisi alkua/loppua ollenkaan? Ainakaan ei ollut suunniteltu loppuun asti. Mutta ei tämä loppujen lopuksi mikään huono ole. En kuitenkaan anna numeraalista arvosanaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deviant Tactics - Failure god(Demo) 01.11.2006

Deviant Tactics - Failure god(Demo)
Aika jees saundit! Tyypillistä energistä mättöä. Muhun tämä biisi ei jostain syystä iske sen kummemmin, vaikka hyvin onkin tuotettu. Mutta tsemppiä pojat!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Kaarnekorpi 21.08.2006

Kaarnekorpi - Kaarnekorpi
Jaahas jaahas.. että Kaarnekorpi. Aluksi korvaani tuli hieman doom metallin tuntua. Sitten haitari.. toi pakostikin mieleeni Finntrollin vaikkakin yhtye EI LAINKAAN kuulosta kyseiseltä yhtyeeltä. Mukavaa, jopa lohdullista menninkäismeininkiä. Laulaja hieman häiritsee, mahtaako laulajan ääni kestää koko settiä keikalla? Enemmän asennetta! Suomen kielestä plussaa. Komppikitarat saisivat tulla ehkä vielä vähän äkäisemmin esiin ja melodioille vähän lisää pontevuutta ja syvyyttä. Jäi vähän vaisuksi, tasaista menoa loppuun asti. Lisää ideoita sävellyksiin. Mutta kiva paketti loppujen lopuksi!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vuohivasara - Drawing in the Darkness 11.03.2007

Vuohivasara - Drawing in the Darkness
Kovaa menoa, mutta täytyy sanoa, että virvelisaundi on aivan kamala:) Ja rumpusaundit yleensäkin ovat turhan epävakaat. Pojat menkäähän ihan oikeeseen studioon! Nopeutta löytyy, allekirjoittaneella alkoi ihan väkisin pikkuvarvas vipattamaan. Vokaaleista en niin kovasti pidä, mutta makuasioitahan nämä aina ovat. Biisi loppui yllättäen kesken, mikä oli varmaan tarkoitus. 00:54 kohdalla alkoi mukava pieni melodiapätkä, mistä pidän (tulee pikkuriikkisen Thyrane mieleen). Mutta jei, en keksi nyt tähän hätään mitään muutakaan. Yrittäkää nyt olla ihmisiksi |m/ Huonojen saundien vuoksi on tyytyminen seiskaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thy Legacy - Distant Suffocation 07.09.2006

Thy Legacy - Distant Suffocation
Vai tällaista demoa on Äänessä ja Vimmassakin metelöinyt Thy Legacy saanut aikaiseksi. On se saatana hianoa, että jotkut uskaltavat tällaistakin musaa vielä soittaa, helvetin hianoa kikkailua. Diggasin paikan päälläkin silloin Äänen ja Vimman aikoihin, tulihan siellä itsekin soitettua. Asennetta on muille jakaa vaikka kuinka. Pitääpi tulla keikoille kahtelemaan. Tsemppiä teille!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - Fragile Silence 21.05.2006

Reflecting Black - Fragile Silence
Mielenkiintoinen kitaramelodia heti alussa. Puhdas laulu on vähän jotain sinne päin. Oi, todella infernaalista örinää!! Me likey. Kiva synasoolo. Kaikenlaista pikkuelementtiä on yritetty toimittaa väliin kuin väliin, mutta tulos on kuitenkin vähän keskeneräinen. Tai sitten tää on vaan progea ja tää lehmä saa luvan laittaa suunsa kiinni =) Mutta kaikinpuolin jees esitys. Taitavia muusikoita, siitä 9.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SIN:DECAY - we are all slaves 07.10.2006

THE SIN:DECAY - we are all slaves
Loistava saundimaailma heti alusta alkaen, omintakeinen saundi. Aika rohkeaa käyttää kone-elementtejä - mutta toimii yllättävän hyvin. Kiva ralli, toimii sujuvana kokonaisuutena koko biisin ajan. Mutta hieman lisää sisältöä ja lisäosia verse-kertsi-verse-kertsi-välihässäkkä-kertsi-kertsi väliin, rikkokaa kaava! Yleensä en tällaista kuuntele, mutta asiaan tuli muutos nyt. Tykkään jostain syystä kovasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spirit Disease - Defenceless Prey 10.12.2006

Spirit Disease - Defenceless Prey
No niin, tässä on menoa ja meininkiä. Lähtisi minunkin metritukkani heilumaan, ellei olisi niskat niin saatanan kipeät. Tämähän potkii, rumpalilla äärettömän loistavaa ja tarkkaa toimintaa. Vokaalit toimii, kitarat toimii, basso toimii - yksinkertaisesti helvetin hyvä pakkaus, saa veren kiehumaan! Masteroimattomaksi versioksi vielä. Kyllä, Tukkis faniutuu ja sitten niin perkeleesti. Loistokasta jatkoa, pitäkää meteliä! =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Demolisher - Red Flies 10.12.2006

Demolisher - Red Flies
No kyllä lähtee! Loistavat saundit. Taitavaa kaoottisuutta. Laulaja saisi vetää vielä brutaalimmin, muuten tästä ei puutu mitään. Saatanan hyvä paketti kyllä, täytyykin tulla keikalle todistamaan. Loistavaa pojat!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Surunauha - Sinä Olet Hauta 29.03.2007

Surunauha - Sinä Olet Hauta
Ahaa, taas yhden miehen projekti. Saanko udella miksi? Toistaiseksi en ole keltään siihen vastausta saanut. Aika jännät saundit, midirummut? Ihan kivan kuuloista musaa kyllä on, vokaaleja olisi saanut ehkä nostaa pikkusen. Vähän on tuota doomin tuntua enemmän kuin melodic deathin - ainakin tässä biisissä. Arvostelen kokonaisen tuotoksen sitten paremmin:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autopilot - Exhausted Source 24.09.2006

Autopilot - Exhausted Source
Tässä biisissä on ehkä hieman enemmän sisältöä kuin edellisessä. Tulee hieman ehkä enemmän Bodom mieleen kuin In Flames. Laulujen puuttuminen tosin häiritsee edelleen. Mutta hyvä kokonaisuus.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northworld - Slay 09.12.2006

Northworld - Slay
Nyt kun intron alkuhämmennys pyyhki ohitseni, voinkin aloittaa kommentoimisen. Laulajalla hieman turhan löysä asenne, munaa tiskiin! Helvetin hyvät saundit kyllä täytyy myöntää. Biisissä on selvästi toistuvat osat, mutta se punainen lanka puuttuu. Kikkailua vaan lisää rohkeammalla kädellä tai JALALLA. Soloa tai kitarointia noin yleensä ei kyllä voi välttämättä sanoa ylinopeaksi. Kyllä sitä timanttia voi vielä hieroa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aetas - The Curse of Insanity 24.09.2006

Aetas - The Curse of Insanity
Oikein hiano pianointro, luo paljon tunnelmaa ja antaa odottaa paljon. Urut tuovat hianoa sävyä kappaleeseen. Saundit olivatkin hiljemmalla, kuten otaksuin. Se on kumma kun synat on nykyään niin helppo äänittää. Näin loistavaa esitystä en ole aikoihin kuullutkaan. Myös doom metallin ystävänä voin sanoa, että kärkipäätä on. 2:53 minuutin kohdalla on tosin hyvin outo tauko - onko äänittäjä töpännyt vai oliko todellakin tarkoituksellista? Kerrassaan nousee karvat pystyyn... niin omaperäistä ja monimuotoista. Hyvin kypsää kamaa. Lisää =) Tsemppiä teille !! Tukkajumalatar faniutuu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skullfucker - Bodily functions tend to disable when... 25.05.2006

Skullfucker - Bodily functions tend to disable when...
Rumpali ei oikein pysy tahdissa. Ja laulut puuttuu. Hirveät saundit. Mutta ok kamaa, laulut kun vielä sais mukaan. Omalaatuista, mutta ei ehkä niin mean and evil mun mielestä, kuten edellä mainittiin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fadal - Last Chance is Suicide 29.03.2007

The Fadal - Last Chance is Suicide
Mitä tapahtui...?? Synasovitusta olisi voinut vähän miettiä, ei olisi pitänyt loppua tuolla tavalla kesken. Ja synia muutenkin paikoitellen enemmän pintaan. Mutta aika jännää meininkiä kuitenkin! Luo aika hianon fiiliksen. Kyllähän tämä ihan kelpo kamaa on! Jatkakaa samaan malliin ja tsemppiä! P.S. En ole varmaan ikinä kuullut tällaista kitarasaundia... miten tällaisen saa aikaiseksi?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fadal - Last Chance is Suicide 16.01.2007

The Fadal - Last Chance is Suicide
Mielenkiintoista.. psykoja synajuttuja! Persoonallista, tykkään! Tosin saundit kusee, menkääpä kunnon studioon niin palaan asiaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ikinae - Pseudologica Fantastica 07.02.2006

Ikinae - Pseudologica Fantastica
Hetken jo luulin, että kuulin harhoja - laulaja nimittäin kuulostaa aika ajoin hetken Jyrkiltä..(suokaa anteeksi, sitä ei olisi pitänyt sanoa) mutta onnekseni tämä ei niin teiniangstigoottia ollutkaan. Todella paljon erilaisia elementtejä - TODELLA POSITIIVINEN ASIA=) Ehkä vähän grungeakin. Mielestäni biisi ei ole liian pitkä, koska se sisältää niin paljon sälää - pitää mielenkiinnon yllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verjnuarmu - Alakusoetto 07.02.2006

Verjnuarmu - Alakusoetto
Aika synkkää ja surumielistä, me likey. Siis tosissaan, hiano syna alakusoetto =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Broken Dreams (Remastered) 21.08.2006

Silent Dream - Broken Dreams (Remastered)
Ensinnäkin pojot hyvistä saundeista, tosin noudattaakseni tasa-arvoa täällä mikserissä, näistä asioista ei tulisi keskustella. Soitto sujuu kaikilta osapuolilta kuin rasvatut ketjut. Laulajalle plussaa ja stemmatkin toimivat ihan mukavasti. Kerrankin laulaja, joka uskaltaa. Örinäpuolikin menee ihan jees. Huomaa, ettei ensimmäistä kertaa olla puikoissa. Mutta yksi asia, mikä jäi häiritsemään, on miksaus. Miksi kirarat ovat miksattu niin alas? Niitä tuskin huomaa. Kitaroihin siis lisää äkäisyyttä ja voluumia, munaa. Samoin rumpuihin ja bassoon. Biisi itsessään tarvitsisi lisää kikkailua, vaikka syna tuokin aika paljon lisää syvyyttä ja eri ulottuvuuksia. Biisi loppuu aika vaisusti. Mutta hyvä biisi, helppo kuunnella.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - For His Dead Children 21.04.2006

Mensura - For His Dead Children
Aivan suoraan sanottuna vitun loistava biisi !!! Oon kuunnellut tän jo satoja kertoja ja koko ajan kuulostaa paremmalta. Viulut ja synat ovat helvetin kantava voima. Lisää tällaista, pääsette vielä pitkälle !! Harmi ettette päässeet Ääni ja Vimma -finaaliin, olisitte sen ansainneet sen. Tuomarit ovat sokeita =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Puzzle 21.05.2006

The August - Puzzle
Mukavan leppoinen alku. Kivoja riffejä - helppo kuunnella. Laulussa pientä hakemista, pientä ala/ylävireisyyttä - mutta ehkä se kuuluu asiaan. Itse en ole tämän genren fanittaja, mutta muusikkona arvioin biisin tietenkin objektiivisesti. Jännää rytmikikkailua, siitä plussaa. Kyllä tällaista kuuntelisi mielellään pihaterassilla auringon laskiessa punaviinilasi kädessä=) Mutta omassa genressänne olette varmasti loistavia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - Saatana jakaa! 09.12.2006

RAUTAKANKI - Saatana jakaa!
Juu ja tosiaan tuo feidaus oli huono idea.. vai onko kyseessä vain sample? Choireja vois käyttää myös enemmän. Ja munaa!!!!!!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKANKI - Saatana jakaa! 09.12.2006

RAUTAKANKI - Saatana jakaa!
No niin! Laulajalla on selvästi kokemusta miten turpaa käytetään. Hyvät saundit ja hauskat sanat. Mutta en oikein tiedä pitäisikö teitä nyt ottaa ihan vakavasti...? Ihan kiva ralli... mutta en oikein keksi sanottavaa. Kyllähän tää päähän jää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hate Revelation - Harvest Of Distorted Souls 11.03.2007

Hate Revelation - Harvest Of Distorted Souls
Vai aggressiivinen vääntö.. saisi olla minusta ehkä vieläkin aggressiivisempi! En millään nyt jaksaisi jankuttaa tästä kenellekään, mutta paremmilla saundeilla saisi ihmeitä aikaan. Kitararaidat eivät synkkaa oikeastaan ollenkaan, siksi kuulostaa pätkinäiseltä. Mutta kaikenlaista mukavaa melodiaakin löytyy sieltä täällä, mutta tuo missä on synat, laulu, kitara ja rummut päällekäin... mitä siinä oikein tapahtuu? Ihan kun kaikki jäsenet soittaisivat omaan tahtiinsa omaa juttuaan kuuntelematta rumpalia ollenkaan? Ei sillä, kyllä rumpalikin aika ajoin harhautuu. Parempaa neuvoa en osaa teille nyt sanoa kuin, että treenikämpälle vaan lisää treenaamaan. Moni yhtye kuulostaa levyllä hyvältä, mutta eivät osaakaan soittaa livenä. Minä en ole kuullut teitä livenä, mutta kyllä äänityssessioissa kaiken pitäisi sujua.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Born of Thorns - Vision of the Prophecy Unfolds (2005 / 2005) 12.02.2007

Born of Thorns - Vision of the Prophecy Unfolds (2005 / 2005)
Että satuinkin löytämään teidät... uskomatonta taituruutta - parhautta! Kaikki vaan toimii, ei löydy pahaa sanaa. Tosin... syna sais olla vähän lujemmalla :) Tukkis faniutuu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - The Night Calls Me 07.09.2006

Iron Sphere - The Night Calls Me
Oi joi, pitkästä aikaa mielenkiintoinen orkesteri. Taitavia soittajia, eikä saundeissakaan ole valittamista, rummut tulevat hyvin esiin! Mutta: Tiedän, ettei ikinä saisi verrata mihinkään yhtyeeseen, mutta teen sen taas kerran (on munkin bändiä verrattu ties mihin). Mieleeni tulee nimittäin Altaria. Biisissä ei ole oikein sisältöä, siis mitään uutta. Arpeggioita löytyy ja soittamisen intoa, kivoja synasaundeja. Olisitte valmis yhtye vaikka mihin, mutta biisejä pitää ehkä vielä miettiä mikäli haluatte erottua eduksenne. Laulajan äänikin hieman tökkii, mahtaako toimia livetilanteessa? Mutta aika hyvä paketti kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele VIP - Isä meidän 09.09.2006

VIP - Isä meidän
Siis mitä ihmettä? Isä meidän joka olet taivaissa... onko tää nyt sitä niin kutsuttua white metallia? Olen sanaton.. todella naiivi idea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist Lodge - Loading the coffins 09.09.2006

Arsonist Lodge - Loading the coffins
No tää on jo aika "true", jos niin voi sanoa. Saundit ovat vaan niin saatanan sössöä, että hirvittää. Saisi nyt edes rummuista selkoa. Sen verran kun saa, menee ajoittaiset tuplat aivan eri timessa. Diggaan kyllä, että örinässä on kaikua - antaa brutaalimman kuvan. Tarkoituksenahan oli varmasti tehdä kunnon UBM:ää, ja siinä toki onnistuttukin.. mutta vähän selkeämmät saundit kiitos. Ja mikä helvetti toi loppufilli oli? Tsemppiä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele New Dawn Foundation - Failure all my life 07.02.2006

New Dawn Foundation - Failure all my life
Aika keskinkertainen biisi. Gootti rock kuvaisi ehkä paremmin. Tämän tyyppisestä musiikista on jo ylitarjontaa. Hyvät soundit tosin ja laulajalla ihan ok ääni =)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Reanimated 07.02.2006

The Zombi - Reanimated
Oikein viihdyttävä pläjäys =) Kitarat saisivat olla ehkä vielä vähän kovemmalla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darcasis - Gravelord -promo 29.09.2006

Darcasis - Gravelord -promo
Oi joi, sehän lähti. Ja urut pauhaavat mahtavasti. Synistillä -tai öh, pitäisikö sanoa urkurilla- on homma hanskassa!! Vaikuttajanne kuuluu kyllä hyvin musiikissanne. Taitavaa soitantoa. Kun on kyse black metallista - rumpalilta vaaditaan paljon. Ei vain tekniikkaa, vaan myös kikkailua. Vähän enemmän toivoisin mielikuvitusta rumpalin toimintaan, vaikka taitavasti onkin oma soitin hallussa. Biisiin vielä enemmän sisältöä, lisäosia kenties? Lopun kuiskaus on esimerkki siitä. Kitaristi yrittää kovasti luoda pientä lisäväriä mutta vähän lisää uskallusta. Herrat - musiikilla ei ole rajoja. Älkää takertuko sääntöihin, ne on tehty rikottavaksi. Mutta hyvin on homma hallussa, mukava paketti!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mirzadeh - Fullmoon Dream 07.09.2006

Mirzadeh - Fullmoon Dream
Että tällainen kokoonpano. Biisissä on pikkuriikkisen hittipotentiaalia, mutta hieman laiskasti soi. Se asia saattaa olla saundeilla korjattavissa, mutta en kommentoi sitä asiaa. Kikkailun ystävä olisin toiminut vähän kikkailua kitaroihin ja rumpuihin, esitys jää hieman vaisuksi. Laulaja vetää osansa ihan jees, vähän vielä hiomaan omaa saundia niin hyvä tulee. Pidin biisin alun kliinikitaroista ja hiljalleen voimistuvasta synasta, antoivat olettaa parempaa. Mutta yritys hyvä kymmenen, tsemppiä!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deep Red Divine - Better Day 21.08.2006

Deep Red Divine - Better Day
Tuhat kertaa kuultu aloitus.. mutta ei tuomita vielä. Laulajalla kiva ääni, ikävä kyllä kuultu monen monta kertaa, siis tuo V.Laihiala tyyppinen pieni raspin poikanen. Sävellyksiä pitää vielä vähän miettiä, älkää jääkö ison saappaan alle!! Sinänsä soitto sujuu ihan kivasti, laulaja pysyy nuotissa ja kaikki muutkin pysyvät mukana. Riffeihin kuitenkin lisää mielikuvitusta ja rumpalikin voisi välillä vaihtaa rytmiä. Jää ikävän tasapaksuksi tuotokseksi, pojat pojat, kyllä te parempaan pystytte!!! Älkää suinkaan pitäkö minua vittumaisena ämmänä, joka ei tiedä musiikista mitään, tarkoitus ei ole mollata ketään henkilökohtaisesti. Satun itse pitämään myös goottigenren musiikista. Lisää vaan yritystä ja tsemppiä, kyllä se ura siitä urkenee!
7