Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 151 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kauna - Muisto 28.09.2009

Kauna - Muisto
Säkeen "sanaheittelyt" ovat hauska mauste biisissä. Kuulostaa kuin siinä ei laulettaisi, vaan ne tulisivat vain jostain. Hienosti toteutettu. Biisi rullaa varsin mainiolla tavalla. Stemmalaulut sopivat kertsiin hyvin, niihin tosin toivoisi vielä hieman lisää voimaa lopulliseen versioon. Miinuksia soundeista, mutta toisaalta rupuiset soundit ymmärtää, koska kyse on treenisdemosta. Soundit kuntoon ja stemmalauluihin lisää voimaa, niin hyvä tulee!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Pelastan 18.03.2007

Kongo - Pelastan
Taattua Kongo-laatua. Teillä on omalaatuinen soundi, ja demojen laadullinen taso on astetta parempi. Erityisesti päällekäiset laulut tuovat biisiin lisää mielenkiintoa ja kitaratyöskentely on parasta, mitä olen vähään aikaan rock-puolelta kuullut. Jään odottamaan innolla demon loppuja biisejä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drown Me Blue - Snow Covers Your Sleep 02.03.2007

Drown Me Blue - Snow Covers Your Sleep
Hyvän kuuloista menoa! Soundit kohdallaan, synat tuovat biisiin mukavasti ilmettä, kitaroiden tukiessa koskettimien luomaa tunnelmaa. Bassokitaraa ei juuri kuule, mutta rumpujen miksaus on kohdallaan. Vokalistikin hoitaa hommansa hyvin, tosin ääni saisi olla asteen matalampi, ja vokaalit miksattuna hieman ylemmäksi. Nyt ne jäävät ikävästi kaiken muun taustalle. Kokonaisuutena mainio kappale pienillä puutteilla. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Butterfly Apocalypse - Return of the Butterfly 23.02.2007

Butterfly Apocalypse - Return of the Butterfly
Laadullisesti aika kuraa. Alun intro on mukava, mutta vokalistin soundi ei oikein miellytä. Kenties paremmassa studiossa äänitettynä saisi biisistä enemmän irti. Rummut aika puuroiset, eikä muustakaan saa oikein selvää. Biisi on ihan hyvä, mutta soundeista piitkä miinus.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satorium - Face Of Evil 26.01.2007

Satorium - Face Of Evil
Tyylikäs soundimaailma. Erityisesti rumpujen hieman räkäiset soundit ovat mieleeni. Vokalisti hoitaa hommansa ihan tyylikkäästi, tosin tähän musiikkityyliin voisi sopia matalampi murina. Ei huono esitys tämäkään. Kappale on juuri sopivan pituinen, eikä kerkiä puuduttamaan, ja kertsissä mennään melkoisella vauhdilla. Hyvähyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satorium - Sentence of Suffering 26.01.2007

Satorium - Sentence of Suffering
Hieno biisi. Kitarat ovat miksatu ehkä turhan pinnalle. Toisaalta, tuo riffi, jota toinen kitara kiertää, on tarttuva. Vokalisointi jälleen tyylikästä. Ei voi tätäkään mottia huonoksi. Mahtavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shemeneicha - Kylmää kättä 28.01.2007

Shemeneicha - Kylmää kättä
Soundipuoli turhan heikko, tosin basarin äänityksestä on pakko antaa plussaa. Sen sijaan muut instrumentit ja laulu ovat miksattu turhan pienelle, eikä virvelistä saa oikein selvää laiisnkaan. Kitaroiden soundit ovat ihan hyvät, niistä ei moitteita. Koskettimet olisi kenties voinut jättää kokonaan biisistä pois. Kaikenkaikkiaan kohtalainen biisi hieman liian puuroisilla soundeilla. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satorium - Whispering Voices 26.01.2007

Satorium - Whispering Voices
Rokrok! Tässä on vauhtia, todella energinen ja menevä biisi. Vokalistin särmikäs ääni sopii tähän kuin nenä päähän. Hieman rosoiset, mutta kuitenkin tarpeeksi selkeät soundit, ovat omiaan tällaiseen musiikkiin. Rumpujen basaria ja bassoa saisi tosin tuoda matalemmalle, niin erottuisivat selkeämmin. Kokonaisuutena todella tiukkaa materiaalia, jota ei voi kauheasti moittia. Lisää, kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sear - Destination 19.01.2007

Sear - Destination
Räyh! Tiukkaa tavaraa. Soundimaailma hieman puuroinen, mutta ei se mitään, se sopii tämän tyylin musiikkiin. Vokalisti hoitaa hommansa loistavasti ja biisi kulkee eteenpäin vauhdilla. Kappaletta on ilmeisesti jaksettu hioa paljonkin ennen äänityksiä, hyvä niin! Tällaista kuuntelee todella mielellään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Stunning Guns - Into The Night 18.01.2007

The Stunning Guns - Into The Night
Ihan ok biisi. Ehkä turhan kliseistä ja yksinkeritaista, eikä laatukaan ole parasa mahdollista. Kyllä tätä nyt kuuntelee, mutta ei tämä sytytä itsessäni oikeastaan lainkaan tunteita, joten en usko, että tämä kovin usein soittolistalla pyörähtää soimaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dream Society - I`ll cover you (acoustic) 21.01.2007

Dream Society - I`ll cover you (acoustic)
Kaunis ja surullinen tunnelma. Sopii kappaleeseen hyvin, vokaalit ovat mukavan hauraat, ja akustisena kappale pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Äänenlaatukin on hyvä, olisi kiva kuulla tämä ihan kunnolla soitettuna. Näin tämä on hyvä, mutta mitä käy, kun tähän lisätään loput instrumentit?
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autere - Consume 10.02.2007

Autere - Consume
Melkoista runttausta. Hyvä niin. Soittajilla pysyy laitteet käsissä, (ja jaloissa), varsin taitavasti, ja vokalistin keuhkoaminen on ehdottomasti parhaimman kuulosta death metal -puolella vähään aikaan. Loistavaa menoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autere - Prove Me 10.02.2007

Autere - Prove Me
Vokalisoinnit kohdallaan. Ihan mukava biisi muutenkin, riffittely toimii, äänenlaatu kohdallaan. En keksi moitittavaa, mutta tuo virvelin soundi ärsyttää. Se on liian korkea, saisi olla hieman matalemmalla, ja enemmän esillä. Muuten biisissä kaikki palat kohdallaan, jatkakaa samaa rataa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 11.01.2007

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
Tätä kuunnellessa tulee hieman kaaottinen olo.. Elementtejä ei ole paljoa, mutta niidne luoma taianomainen tunnelma on todella hieno kokemus. En voi muuta sanoa kuin, että hieno biisi, ja lisää tällaista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faerghail - Death Whispers Misery 20.01.2007

Faerghail - Death Whispers Misery
Hieno biisi tämäkin. Meininki on kohdallaan, soitto ja laulu toimii, ja kun vielä äänenlaatukin on loppuun asti viilattu, niin mistä valittaa? Kympin suoritus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faerghail - Rain (slipping away) 20.01.2007

Faerghail - Rain (slipping away)
Hviletti! Järkyttävän hieno biisi, akustinen kitara, ja alun jännä rumpusekoilu antavat odottaa paljon, eikä odotus ole todellakaan pettymys! Vokalistilla on vahva ääni, ja biisi etenee sulavasti ilman kompasteluita. Äänenlaatu ja miksauskin ovat kohdallaan, joten eipä tästä ole mitään pahaa sanottavaa. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faerghail - The Drowning 20.01.2007

Faerghail - The Drowning
Hieman sekava biisi. Vokalistilla hieno ääni, ja soittajilla psyyy soittimet hyvin kädessä. Biisin poljento on mitä mainioin, kertsi sekoittaa kappaletta jonkin verran, mutta toisaalta se tuo biisiin oman mausteensa, ja pakottaa kuuntelijan lisäämään kuuntelukertoja.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Voces intimae 12.01.2007

Ghost Trio - Voces intimae
Erikoinen tunnelma biisissä. Hienoja melodioita, ja upeita vokaalikulkuja kappaleeseen on kyllä saatu, eikä tunnelma erikoisuudestaan huolimatta ole mitenkään huono. Erityiesti kitaratyöskentely on onnistunutta, ja rumpujen taustalle jäävät ohuet soundit tuovat biisin lisää syvyyttä. Kokonaisuutena kappale on jotakin, mikä ei todella aukea heti ensimmäisellä kerralla. Hienoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ghost Trio - Air Out 14.01.2007

Ghost Trio - Air Out
Kaunista musiikkia. Tunnelmaa on saatu aimo annos biisiin, ja laadullisestikin biisi on mitä mainioin. Eipä tästä oikein muuta osaa sanoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lie in Ruins - Crawling Towards the End 04.02.2007

Lie in Ruins - Crawling Towards the End
Ihan hyvää matskua. Soundillisesti tuotos on ihan hvyää tasoa, mutta vokalisoinnit ovat turhan puuroisia, ja muutenkin äänimaailma on aika suttuinen varsinkin ylä-äänten osalta. Kyllä tätä nyt kuuntelee, mutta selkeämmällä soundimaailmalla tästä saisi enemmän irti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autere - Perdition 10.02.2007

Autere - Perdition
Brutaalia, joka osa-alueella laadukasta, ja tarpeeksi koukkuista menoa. Tarvitseeko enempää kertoa?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 10.01.2007

Silent Dream - Drown
Todella hieno biisi tämäkin. En keksi huonoa sanottavaa, jos ei nyt irtoa levytyssopimusta, niin jo on kumma!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crowlée - Beautiful Li(f)e 19.01.2007

Crowlée - Beautiful Li(f)e
Ihan kiva biisi. Sävellyskikkoja on aika paljon, mutta falsettilaulu kuulostaa aika pahalta, en pidä. Ilman falsetteja biisi saattaisi kuulostaa heiman paremmalta, toisaalta, jos niitä ei olisi, biisi lienisi liian yksinkertainen. Hyvä näinkin, jatkakaa samaan malliin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lee Bone - Shelter 13.01.2007

Lee Bone - Shelter
Mukavan kuulonen kappale. Laatukin on kohdallaan, eikä soitto- tai laulupuolesta löydy moitittavaa. Erityisesti rumpusoundit ovat mieleeni. Tyylikästä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lee Bone - Other side 13.01.2007

Lee Bone - Other side
Laadullisesti biisi ei ole ihan paras mahdollinen, mutta ei anneta sen häiritä, kun soitto- ja laulupuoli toimivat näinkin hyvin. Hieno ja monipuolinen biisi, johon ei ihan hetkessä kyllästy. Laatu vielä hieman paremmaksi, niin arvosana kasvaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Meat Society - Plastic green headphones 17.01.2007

Cold Meat Society - Plastic green headphones
Ihan hieno biisi. Soundillisesti biisi on tasokas, kuten miltei kaikki Watercastlessa äänitetty materiaali. QTSA tulee turhan paljon mieleen. Tuo pääriffi on kuin suora kopio heidän kaikkien tietämästä biisistä. Siltikin se kuulostaa hyvältä, ja laulajan saundi on hyvinkin omaperäinen. Alimmat taajuudet ovat ehkä turhan heikosti esillä, muuten miksaus on kunnossa. Joka tapauksessa pienestä kritisoinnista huolimatta mukava ja kuuntelua kestävä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Meat Society - Homemade Satan 17.01.2007

Cold Meat Society - Homemade Satan
Soundimaailma on sopivan rosoinen. Laulajalla on kiva ääni, ja sello tuo biisiin mukavan mausteen. Kappaleen kulku on suoraviivainen, mutta siltikin sen verran koukkuinen, että mielenkiinto ei lopu heti kesken. Eipä tästä enempää sanottavaa keksi, hieno biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Darkness Fades Away 10.01.2007

Silent Dream - Darkness Fades Away
Hieno biisi. Laadullisesti kappaleessa ei ole mitään parannettavaa, ja laulaja hoitaa hommansa kunnialla kotiin. Hienoa musiikkia, josta ei puutu tunnelmaa hiukkaakaan. Edellisellä levyllä tutuksi tulleet örinävokaalit näyttävät olevan yhä esillä hieman, mikä on hyvä asia, monipuolisuutta entisestään lisää. Hienoa tavaraa, ei voi muuta sanoa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chrism - Chapter VI: Queen of the Obsidian Tower 13.10.2006

Chrism - Chapter VI: Queen of the Obsidian Tower
Toimivaa musiikkia, ei siinä mitään. Power/fantasiametalli ei vain kiinnosta enää paljoakaan, tällainen "tilutan ja tykitän niin nopeasti kuin pystyn" on hieman kuollut idea. Kaiken kaikkiaan hyvä biisi taidokkaalla sävellyksellä, ainoa puute on omaperäisyydessä, tämä on kuultu jo liian monesti.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Heresia - Tukehdun Sirpaleisiin 03.10.2006

Heresia - Tukehdun Sirpaleisiin
Iindustrial-valssia.. Jos tästä ei ole omaperäisyyttä, niin missä sitten? Yhtye ilmeisesti päätti kokeilla jotain hyvin omaperäistä, eikä tämä niin huono ole. Mielenkiintoinen kappale, sävellystyö on kunnossa, eikä laatukaan huonointa mahdollista ole. Erityismaininta siitä, että, kuten jo totesin, tämä on hyvin omaperäistä ja ihmeellistä. Ei ihan joka bändiltä tule näin rohkeaa, ja ennenkaikkea kokeellista materiaalia. Kaikkea saa ja pitää kokeilla, tässä siitä loistava esimerkki.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groke's Clan - Foul Fellows 02.10.2006

Groke's Clan - Foul Fellows
Laulajan ääni on ihan kiva, tosin ei miellytä omaa korvaa ihan parhaalla tavalla, muttei ole suinkaan sieltä surkeimmasta päästä. Kitaristien riffityöskentely on tiukkaa, eikä rumpalinkaan soitto heikkoa ole. Hyvä biisi kaikin puolin, hieman räkäiset soundit, mutta sehän ei menoa haittaa. Haitsussa on ehkä hiukan liikaa diskanttia, muuten miksaus kunnossa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele October Nightshade - Land of Eternal Dusk 07.10.2006

October Nightshade - Land of Eternal Dusk
Ihan toimiva biisi, murinat ovat hyvän kuuloset, tosin puhtaita vokaaleita saisi olla ehkä hieman enemmän. Doomahtava tunnelma sopii tähän hyvin, ja paketti on kasattu sopivan yksinkertaisesti, eikä kompastuksia liiemmin tapahdu. Hieno biisi kaiken kaikkiaan, ainoa miinus on tuotoksen laatu, joka on hieman turhan heikkoa, mutta sehän ei ole tärkeintä. Potentiaalia yhtyeellä on selvästi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hamarapuoli - Kaunis Katarin 27.09.2006

Hamarapuoli - Kaunis Katarin
Suhteellisen raakaa menoa. :) Lyriikat ihan mielenkiintoiset, soundillesesti tuotos ei ole ihan parasta mahdollista. Bassokitara jää turhan taustalle, eikä rumpujen basarista saa oikein mitään selvää. Vokalistilla särmää äänessä mukavasti, eikä soitannossakaan liiemmin vikoja, kitarat ovat suhteellisen hyvin balanssissa keskenään, laatu vain on turhan demomaista, ja rosoista, toisaalta se tuo tähän kappaleeseen oman lisämausteensa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morg - Evil Eye 15.09.2006

Morg - Evil Eye
Perskele! Tiukkaa mättöä. Kitaroissa hyvät soundit, miksaus kohdallaan. Soolokitara tuotu tyylikkäästi muun biisin yläpuolelle, homma toimii kaikilla jäsenillä hyvin, erityisesti vokalistin edesottamukset miellyttävät korvaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morg - Disciple of Hate 15.09.2006

Morg - Disciple of Hate
Pirteää kitaratyöskentelyä, eikä rummutkaan heikolta kuulosta. Hieman räkäinen, mutta kuitenkin kiitettävän selkeä äänimaailma, rumpujen pellit jäävät ehkä turhan taustalle biisissä, ja bassokitaraa voisi tuoda matalemmalle, rumpujen basarisoundista ei ole pahaa sanottavaa. Kokonaisuudessaan ihan menevä mättöpläjäys.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Violencer - Terrorized 14.09.2006

Violencer - Terrorized
Mieletön biisi! Ripeätempoinen kappale, laadullisestikaan tuotos ei ole surkea, tiukkoja riffejä löytyy paljon, ja vokalistin edesottamukset ovat miellyttävää kuunneltavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Violencer - Chosen Life 14.09.2006

Violencer - Chosen Life
Tiukkaa mättöä! Hieno biisi, hyviä riffejä, miksaus kohdallaan, eikä tuotoksessa ole oikein mitään, mistä valittaisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Violencer - Be Dead 14.09.2006

Violencer - Be Dead
Tämäkin hienoa menoa! Erityismaininta pirteästä rumputyöskentelystä, ja vahvoista vokaaleista, eipä kitaristienkaan työskentelyssä liiemmin moitittavaa ole. Tämähän on jo levytason materiaalia! Jatkakaa samaan malliin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escape? - Escape 14.09.2006

Escape? - Escape
Kaunis ja haikea tunnelma tässä kappaleessa.. tällaisia kuunnellessa tulee helposti "tippa linssiin", hieno balladi. Erityisesti koskettimien ja akustisen kitaran yhteistyö on mieleeni, herkkä ja surumielinen tuotos, josta ei puutu mitään, mutta ei se tarvitse mitän lisääkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escape? - Live 4 Today 11.09.2006

Escape? - Live 4 Today
Pirteä, ja rokkaava kappale, jossa on sopivasti tunnelmaa, ja hyvät soundit. Mitä muuta tästä voi sanoa? Lisää tällaisia, kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Escape? - In Chains 11.09.2006

Escape? - In Chains
Kaunis kappale, jäsenet osaavat hommansa, ja vaikka vaikutteet tulevat hieman esiin, ei niitä suoraan plagioida, tässä on selkeästi omaperäisyyttä. Jatkakaa samaan malliin. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kea - Turvallinen hiljaisuus 02.10.2006

Kea - Turvallinen hiljaisuus
Hieno tuo kitarakikka biisin alussa. :) Muutenkin ihan pirteä kappale, asenteella ja taidolla soitettua suomenkielistä kevyttä rokkia. Tällaista radioystävällistä kevyehköä kuunneltavaa. Laulajalla miellyttävä ääni, ja soundit suhteellsen hyvät, tosin basari jää hieman turhan taustalle, mutta ei se meininkiä haittaa. Hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terminal Treatment - How Weak We Are? 08.11.2006

Terminal Treatment - How Weak We Are?
Vokaalit hieman turhan korkeat.. ääni ei pääse tarpeeksi alas. Muuten ihan hieno biisi, joskaan soundimaailma ei ole paras mahdollinen. Miksaus on turhan ohut, bassokitara hukkuu muun biisin taustalle ikävästi, ja basarin soundi on turhan korkealla. Muuten biisissä ei ole heikkoja kohtia, ja siihen tulee palattua helposti uudestaan, tarttuvuutta on saatu ihan kiitettävästi mukaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laava - Tulisade 09.09.2006

Laava - Tulisade
Parempi kuin tuo alkuperäinen. Pirteä kappale edelleen, kitaratyöskentelystä plussat, mukavan kuuloisia efektileikkejä sävyttämässä kappaletta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rhinocheroes - New Scenery 31.08.2006

Rhinocheroes - New Scenery
Parasta materiaalia yhtyeeltä ikinä. Soundit kohdallaan, ja muutenkin tiukkaa menoa. Pirteä rock-veisu, vokalistillakin ääni parantunut sitten edellisten julkaisuiden, erityisesti In Nuce -omakustanteen. Jotakin tästä kuitenkin uupuu.. fiilis kohdallaan, soitetaan hyvin, mutta ei tämä ole kovin mieleenpainuva, joten arvosanaksi kasi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Systole - Love Of Sorrow (Acoustic 2006) 26.08.2006

Systole - Love Of Sorrow (Acoustic 2006)
Kaunis biisi.. toimii ehkä jopa paremmin kuin alkuperäinen, haikea, surullinen tunnelma. Kitara on ehkä hiukan turhan matalalla, mutta muuten hieno biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Regression 17.08.2006

Aeiouaih - Regression
Kaunista, tunteisiin vetoavaa, ja surullista. Hieno sovitus, mitään ei oikeastaan puutu. Loppua on hiukan hankala aavistaa, kun biisi tuntuu olevan kokoajan "lopussa", mielenkiintoinen ratkaisu kieltämättä. Tyylipuhdas suoritus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atheme One - World of Insanity 22.08.2006

Atheme One - World of Insanity
Tunnelmallinen, ei niin nopeahko kappale. Kohtalaisen yllätyksetön, mutta se ei hirveästi haittaa, kun tuotantopuoli ja soittajat, sekä vokalisti, ovat näin vahvoja. Kyllä tätäkin kuuntelee mielellänsä. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Oikeissa olosuhteissa 26.08.2006

valve - Oikeissa olosuhteissa
Soundit ja meininki kohdallaan. Hieno biisi, kitarasoundi on miellyttävä, erityismaininta omaperäisistä rumpusoundeista, biisi toimii, siitä ei puutu mitään, eikä siinä ole mitään liikaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Embrace - Drown the memory 06.09.2006

Fatal Embrace - Drown the memory
Kitarat ehkä hiukan turhan diskanttiset, muuten soundit kohdallaan. Muutenkin tyylikäs kappale, sävellykset hieman yllätyksettömiä, suoraviivaista metallia. Kaiken kaikkiaan hyvä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fatal Embrace - My most bitter hate 06.09.2006

Fatal Embrace - My most bitter hate
Hyvän kuuloset nuo tuplien pyrähdykset, muutenkin soundit hyvät. Rumpujen pellit ehkä hieman turhan diskanttiset, muuten ei soundeissa valittamista, miksauskin on kunnossa. Kosketintyöskentelystä plussat. Hieno biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Highlights 10.11.2006

GARM - Highlights
Perskeles! Kovaa tavaraa, monipuolinen sävellystyö, ja taidokas soitto tekevät tästä todella miellyttävän kuuloisen kappaleen. Laadullisesti tuotos on keskitasoa parempaa. Miksaus on kunnossa, eikä soitossakaan ilmene liiemmin hapuilua. Hieno biisi, joka vain loppuu seinään - kirjaimellisesti. Ovela kikka, kieltämättä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perception - Four Seasons 19.09.2006

Perception - Four Seasons
Soundit ovat aika heikot, muttei se menoa näytä haittaavan! Vokalistilla miellyttävän matala murina, ja riffit ovat ihan toimivia, vaikea kertoa yhtyeen huonointa jäsentä. Hyvä biisi kaiken kaikkiaan, pirteän monipuolinen sävellys. Tunkkainen soundimaailma pienentää arvosanaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perception - Legacy For The Dead 19.09.2006

Perception - Legacy For The Dead
Hyvä ralli! Käyttökelpoisia riffejä teiltä tuntuu löytyvän kiitettävästi, vokalistin murina on mukavan matalaa, eikä rumpalinkaan edesottamukset heikkoja ole. Soundipuoli kuntoon, niin johan kajahtaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burden A.D. - Dark Waters 22.08.2006

Burden A.D. - Dark Waters
Tiukka biisi, vaikea sanoa muuta. Ei ressiä vaan rässiä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - A Dying God 16.08.2006

Antipope - A Dying God
Sopivan räkäinen, ei liian "ylituotettu", mutta ei liian puuroinen. Tulee hieman Cradle Of Filth mieleen.. kovaa tavaraa, laatu voisi ehkä olla hieman hiotumpi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deviant Tactics - Failure god(Demo) 07.11.2006

Deviant Tactics - Failure god(Demo)
Soundimaailma on mukavan selkeä. Laulajalla on monipuolinen ääni, kertsissä vokaalit on tosin miksattu turhan taustalle. Basareissa on hyvä soundi, kitarat saisivat ehkä olla matalemmalla, muuten ei soundeissa valittamista. Kokonaisuutena monipuolinen runttaus tyyliin sopivan rosoisella äänimaailmalla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - I Don't Mind 22.08.2006

Pedro - I Don't Mind
Pirteää rokkia. Juuri sopivaa jamittelua vaikkapa töiden taustalle. Kiva biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Cry For War 13.09.2006

Warriors Of Might - Cry For War
Kosketinintro on pirteän kuuloinen. Laulajalla mukavan särmikäs ääni verrattuna perinteiseen poweriin. Laadullisesti tuotos on hieman turhan heikko, paremmat soundit kehiin. Erityisesti rumpujen basarisoundi on todella heikon kuulonen, soolokitara on kuitenkin hyvin esillä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmineläin - Elämän uusi kokemus 17.08.2006

Ihmineläin - Elämän uusi kokemus
Ei saasta.. Oudointa, mitä olen kuullut vähään aikaan. Huvittavia ääniä tässä kieltämättä, vaikea vain rakentaa kokonaisuutta, hieman sekava tuotos. Selkeyttä ja loogisuutta seuraavaan biisiin enemmän, niin hyvä tulee. Ainakin idea ja toteutus ovat mielenkiintoisia, ei voi kiistää. :)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Vertical 17.08.2006

Aeiouaih - Vertical
HIeno, ja hitaasti aukeava biisi.. nyt kuuntelen neljättä kertaa puolen tunnin sisään, biisin idea kestää koko kappaleen ajan, mitään kappaleesta ei oikeastaan puutu, vaan kaikki palaset ovat kohdallaan. Biisi tosin loppuu hieman yllättäen, tiedä sitten, onko tuo hyvä vai huono asia. Joka tapauksessa hieno teos!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Monk - Rebound 11.01.2007

Electric Monk - Rebound
Rentoa ja hyvin soitettua rokkia. Laadullisesti biisi on ehkä hieman räkäinen, mutta se tuo fiilistä lisää, eli ei voi siitäkään moittia. Hieno biisi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DRIVING SILENCE - Doing The Best I Can 17.08.2006

DRIVING SILENCE - Doing The Best I Can
Hyvä biisi, soundipuoli ei ole ihan paras mahdollinen, ja instrumentit, erityisesti toinen kitara, hukkuu ikävästi kaiken taustalle. Muuten hyvinkin menevää, ja hienoa rokkia. Soolo-osuus on mukava piriste, vokalistilla riittää ääntä, tosin soundien ollessa hieman tunkkaiset kaikki soittajat, ja varsinkaan vokalisti, ei pääse täysiin oikeuksiinsa. Hyvää musiikkia, soundeissa vain olisi hieman viilaamista. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DRIVING SILENCE - Love Song 17.08.2006

DRIVING SILENCE - Love Song
Englannin lausuminen on hieman ontuvaa. Laadullisesti materiaali on hyvää, ei pahempia kompastuskiviä. Rumpujen äänitys on hieman turhan taustalla, ja varsinkin virveli hukkuu vokaalien taakse ikävästi. Rumpujen basari ja kitarat sen sijaan ovat hyvin esillä, eikä haitsukaan niin pahalta kuullosta. Menevä rokkipläjäys, joka säilyttää tarttuvuutensa loppuun asti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gian - Scream Your Fucking Lungs Out! 14.09.2006

Gian - Scream Your Fucking Lungs Out!
Rumpujen basarisoundi on ihan mielenkiintoinen, tosin se kyllä voisi olla matalampi. Tietysti tuo keskialueen basari saattaa olla eräänlainen tehokeino. Bassokitara hukkuu hieman muun biisin taustalle, muuten soundit ihan kohdallaan, pientä räkäisyyttä havaittavissa, mutta se sopii tämän tyylin musiikkiin hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gian - Swallow 14.09.2006

Gian - Swallow
Soundit ihan ok tasoa, basari ehkä turhan taustalla ja haikassa hiukan liikaa diskanttia. Vokalisti hoitaa hommansa hyvin, tosin laulu saisi olla matalempaa. Puhtaat taustalaulut tuovat kappaleeseen mukavan lisämausteen, ihan pirteä biisi ilman sen suurempia kompastuskiviä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gian - Behind the Walls 14.09.2006

Gian - Behind the Walls
Soundit edelleen hieman karkeat, mutta ei se menoa haittaa. Hyvä biisi, tosin tomit ja rumpujen basari kuulostaa ikävästi turhan samanlaisilta, sekoittuvat hieman toisiinsa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Emissary - Violent Dreams 30.09.2006

Emissary - Violent Dreams
Kappale ei ehkä aukea ensimmäisillä kerroilla täydellisesti, siitä plussat. Kahden laulajan käyttö tuo biisiin lisää mielenkiintoa, soundit jälleen tutun räkäiset, mutta ei se mitään, hyvä vain, sopii tämän tyyliseen tavaraan. Erityisen mielenkiintoinen lisä biisiin on jättää huutolaulu puhtaiden lauluosuuksien taustalle, tunnelmaa biisistä ei puutu, ja tähän tulee varmasti palattua vielä useaan otteeseen. Lisää näitä, tyylikäs kappale, jossa on haikean oloinen, mutta kuitenkin varma tunnelma. Hieno teos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Emissary - Bleeding 30.09.2006

Emissary - Bleeding
Hieno tämäkin, ehkä jopa parempi kuin Black Carpet, tässä on tunnelmaa enemmän, ja soundimaailma tukee kappaletta paremmin, rumpujen basarissa on jännä soundi. Hieno biisi kaiken kaikkiaan, meininki kohdallaan, eikä kompastuskiviä löydy, tällaisia lisää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Emissary - Black Carpet 30.09.2006

Emissary - Black Carpet
Alkaa räväkästi, tosin tuo tuplatykitys ei oikein kolahda. Vokalistin pirteä ääni tuo kappaleeseen mukavasti omaa väriä, miksaus on kunnossa, eikä instrumentit puuroudu, ja kaikesta saa kiitettävän hyvin selvän. Kaiken kaikkiaan hyvä biisi, mutta ehkä tuplien käyttöä voisi hieman vähentää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seconds 29.08.2006

AAE - Seconds
Herkkä, kaunis tulkinta. Saa väkisinkin aikaan kyyneleitä, hieno teos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pedro - He Flies 22.08.2006

Pedro - He Flies
Tarttuva kappale, jälleen pirteää meininkiä, sopisi kuunneltavaksi vaikkapa pitkälle automatkalle. Ei ollenkaan huonompaa tavaraa, lisää tällaista. Letkeää, iloista kesämusiikkia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devon - Drowning Everyday 05.09.2006

Devon - Drowning Everyday
Hieno tuo kakkoskitaran efekti, vokalistilla pirteän omaperäinen ääni. Kitarat ovat muutenkin miksaukseltaan hyvät, toinen tulee hieman pääkitaran ylitse, muttei kuitenkaan sotke kokonaisuutta. Rumpusoundit eivät ole ihan parhaasta päästä, mutta hyvät nekin, sopivan viimeistelemättömät, ja soitosta saa joka osa-alueella selvän. Hieno biisi, ehkä jopa parempi kuin Dislike Me.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Devon - Dislike Me 05.09.2006

Devon - Dislike Me
Meininki kohdallaan, soundit sopivan "suttuiset", mutta samalla kiitettävän selkeät. Tyylikästä paahtoa, biisi kestää alusta loppuun hyvin, laulajalla vakuuttava ääni, erityisesti kertseissä. Mitä tästä puuttuu? Sen, kun keksisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Autumn Rain 29.08.2006

AAE - Autumn Rain
Hieno kappale, mukavan monipuolista ja tietyllä tavalla jopa pirteää musiikkia. Mielenkiintoista huomata, että neljään minuuttiin saadaan ahdettua näin paljon erilaisia osia, jotka ovat kokonaisuutena ihan looginen. Lisää tällaisia teoksia, kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Kipinällä mua tähtää 26.08.2006

valve - Kipinällä mua tähtää
Pirteä ja energinen kappale, josta ei puutu mitään. Soundit ovat kohdallaan, ja muutenkin mukavaa kuunneltavaa. Lisää tällaista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fadeout - Push Away 31.08.2006

Fadeout - Push Away
Hieno biisi, vokalisti hoitaa hommansa tyylikkäästi. Soundit ovat hyvät, sopivan demomaiset, eivätkä liian "ylituotetut." Hieno biisi kaiken kaikkiaan, tuotantopuolikin on kunnossa. Lisää tällaista. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Doze - Lost 13.09.2006

Doze - Lost
Kevyttä, menevää rokkia ilman turhan suuria kompastuskiviä. Hyvä biisi sopivan selkeillä soundeilla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Broken But Fine 29.08.2006

AAE - Broken But Fine
Kaunis kappale. Pianosovitus on toimiva, ja ääni vahva, mutta kuitenkin herkkä. Mukavaa kuunneltavaa sateisiin syysiltoihin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lee Bone - Restored to life 13.01.2007

Lee Bone - Restored to life
Alun kitara+syna-yhdistelmä on mieleeni. Mukavan kuulosta kikkailua. Soundit ovat kohdallaan, ja biisissä on paljon tunnelmaa. Laulajan ääni sopii erityisen hyvin biisiin, ja hillitty koskettimien käyttö lisää biisin monipuolisuutta. Kertakaikkiaan upeaa työtä! Pidän todella paljon.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lee Bone - Seeker 13.01.2007

Lee Bone - Seeker
Riffikitara on murean kuulonen. Siitä plussat. Vokaalipuoli toimii, ja biisissä on melkoisen mukaantempaiseva poljento. Hetkelliset efektileikit tuovat kappaleeseen mukavaa sävyä, ja päällekkäin lauletut osuudet lisäävät entisestään mielenkiintoa. Tämän jaksaa kuunnella useita kertoja peräkkäin, eikä tästä keksi mitään pahaa sanottavaa. Todella mahtava teos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monday Disaster - Sweet Sugar 08.11.2006

Monday Disaster - Sweet Sugar
Vokalistilla on hieno ääni tähän biisin. Toisen kitaristin soolo on onnistuneesti panoroitu oikeaan kanavaan. Tyylikästä, suoraviivaista rokkia. Selkeää bilemusiikkia, olisi hienoa päästä todistamaan tätä livenä joskus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Monday Disaster - Dance 08.11.2006

Monday Disaster - Dance
Soundit kunnossa, ja meininkikin ihan kohdallaan. Ei vain oikein säväytä studioversiona. Kyllä tätä näinkin kuuntelee, mutta livenä tästä saisi kaiken irti. Studiossa suurin osa energiasta jää puolitiehen, eikä se välity kuulijalle kovin hyvin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ex Cursio - Tshaikovskia 17.01.2007

Ex Cursio - Tshaikovskia
Mielettömän kaunis kappale. Taustalla on selkeä teema, ja tuo "kitara" sooloilee itsekseen kaiken muun ollessa loogisesti kasassa. Aivan mahtavaa musiikkia! Ei voi kuin ihailla tällaisia teoksia. Loistavaa työtä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ex Cursio - Who Cares. 17.01.2007

Ex Cursio - Who Cares.
Letkeää ja monipuolista. Kappaleessa on runsaasti erilaisia elementtejä, mutta niistä on osattu luoda tyylikäs ja eheä kokonaisuus. Mukavan letkeä tunnelma, ja tietynlainen progemaisuus ovat mieleeni. Mahtava teos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ex Cursio - New Wife 17.01.2007

Ex Cursio - New Wife
Hieno biisi, monipuolisuutta riittää, ja elementtejä on runsaasti. Sävellystyö on kunnossa, ja erilaisia kikkoja on osattu hyödyntää mukavasti usealla eri tavalla. Upea kappale!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ex Cursio - Crash The Balls 17.01.2007

Ex Cursio - Crash The Balls
Mielettömän hienoa musiikkia. Letkeää konepoppia, josta tulee hieman mieleen niin Duran Duran kuin Depeche Modekin. Looginen kokonaisuus, jonne on sotkettu kaikenlaisia erilaisia soundeja pakan sekoittamiseksi, kuitenkin säilyttäen taukoamatta taustalla tietynlaiset samat jutut. Hieno paketti kaiken kaikkiaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele IconofeaR - The Unbreathing 23.08.2006

IconofeaR - The Unbreathing
Synaosuudet luovat tähänkin hienon tunnelman. Vokaalit hoidetaan tyylillä ja laatu on kunnossa, mitään ei puutu, paitsi levytyssopimus. Hienoa työtä, jatkakaa samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele City Brats - Love is just illusion 06.02.2006

City Brats - Love is just illusion
Rokkiahan tämä.. äänimaisema on turhan ohut, vokaaleihin panostettu mukavasti, rummut hieman turhan taustalla, mutta kuitenkaan tämä ei ole ihan puuroa, soittimet erottaa ihan hyvin toisistaan, eikä edes rumpujen basari tai tomit jää toisensa taustalle, toimii.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hatred Of Wolf - Funeral Bells 06.02.2006

Hatred Of Wolf - Funeral Bells
Melkoisen kyllästyttävä alku, joka ei oikein anna odottaa kappaleelta paljoa, nuo kirkonkellot tosin tuovat omaa väriään, ja tyylikkyyttä kappaleeseen, lisäksi tuo hieman erilainen syna kirkonkellojen kanssa soveltuu tähän kuin nenä päähän.. hienoa työtä, jatka samaan tahtiin. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Fadal - Last Chance is Suicide 02.03.2007

The Fadal - Last Chance is Suicide
Ihan asiallisen kuuloista menoa, mutta soundit kusevat aivan liikaa, eikä vokaaleista saa mitään irti. Biisi toimii varmasti livenä hyvin, tai paremmassa studiossa äänitettynä, nyt se ei aukea sitten millään. Äänenlaatu pudottaa arvosanaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele White Frost - The Edge 09.09.2006

White Frost - The Edge
Miksaus kunnossa kitarat ehkä hieman turhan kovalla, laadullisestikaan tuotoksessa ei ole liiemmin kompastuskiviä. Kappale pysyy kasassa alusta loppuun hyvin, eikä tässä lähdetä turhia kikailemaan, vaan jätetään ne suosiolla muille, hyvä näin, hieno biisi. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Akma - Vengeance 16.08.2006

Akma - Vengeance
Hieno biisi! Instrumentit sopivan selkeät, synat (?) ehkä ihan turhan taustalla, muuten miksaus ok. Pieni räkäisyys sopii tähän kappaleeseen kuin nenä päähän. Jatkakaa samaan malliin. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Akma - The Weak 16.08.2006

Akma - The Weak
Hyvä biisi. Instrumentit eivät ole ihan yhtä puuroiset kuin edellisessä, rumpujen basari on mukavan paljon esillä, virveli- ja peltisoudit sen sijaan ovat hieman kolkot. Myöskään kitaroiden osalta kappale on turhan diskanttinen. Vokalisti hoitaa hommansa asiallisesti. Kitarat mureammaksi, kyllä se siitä. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hatred Of Wolf - Dreaming 06.02.2006

Hatred Of Wolf - Dreaming
Hauska kappale.. tyylikkäitä synajuttuja, mukavan vauhdikas ja iloinen tunnelma, ei oikein kulje käsi kädessä muiden kanssa, mutta vaihtelu virkistää, hienoa työtä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deadly Maids - close your eyes 02.10.2006

Deadly Maids - close your eyes
Pirteää riffittelyä, soundit kohdallaan, vokalisti on hyvä, ainoa asia, joka hieman häiritsee, on bassokitara, se tuntuu hukkuvan miksauksessa ikävästi kaiken taustalle. Mutta ei anneta sen häiritä, hieno biisi kaiken kaikkiaan ilman sen suurempia puutteita.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deadly Maids - Run To The Light 02.10.2006

Deadly Maids - Run To The Light
Laadullisesti tuotos on kohdallaan. Soundit ovat hyvät, ja sävellystyö toimivaa. Vokalistin äänikin on ihan hyvä, ja useamman laulajan käyttö tuo biisiin sopivasti omaa väriä. Miksaus on vähän turhan "laimea", saisi olla voimakkaampi, tosin instrumentit ovat ihan hyvässä balanssissa keskenään, siitä plussat. Kaiken kaikkiaan ihan tyylikäs biisi hyvillä soundeilla, ei liiemmin valittamista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Disarray 26.08.2006

DARKER GROUNDS - Disarray
Tyylikästä materiaalia! Nyt, kun näitä tuotoksia alkoi kunnolla kuuntelemaan, nämä kolahtivat kuin nyrkki silmään. Vokalistilla on hyvä ääni, tuotantopuoli on kunnossa, eikä soitannossa tai sävellyksissäkään ole mitään vikaa. Synat luovat kappaleeseen hienon tunnelman. Lisää tällaista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Disarray 09.02.2006

DARKER GROUNDS - Disarray
Paranee! Laadullisesti hieman parempi, laulajalla ihan mukava ääni, tyylikkäitä soolo-osuuksia tässä, instrumentit sopivan erillään toisistaan, hienoa tavaraa! Ysin saatte.. "se jokin" jää vain puuttumaan.. en tiedä, mitä tämä tarvitsisi lisää, vai onko tässä liian paljon tavaraa, mutta loistava tämä on, ei kuitenkaan ihan kympin arvoinen, lähellä kyllä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele DARKER GROUNDS - Face alone / Fall of man 26.08.2006

DARKER GROUNDS - Face alone / Fall of man
Biisi paranee kerta kerralta. Yhtye osaa hommansa, tuotantopuoli on jälleen kerran kunnossa, eikä tästä osaa sanoa mitään huonoa. Pitkästä aikaa näin levyvalmista materiaalia.
10

Sivu: 1 2