Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 21 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tales Of... - Victory Celebration II 10.06.2008

Tales Of... - Victory Celebration II
Ihan samaa kuin edellinenkin kommentoija. Muuta ei juurikaan voi sanoa enkä anna numeerista arviota tästä. Mutta siis aivan loistavastihan tämä toimii sopivassa tilanteessa!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tales Of... - Victory Celebration - Lottoarvonta 10.06.2008

Tales Of... - Victory Celebration - Lottoarvonta
Tässä sitä "lottomeininkiä" sitten tosiaankin oli. Edellisessä kipaleessa oli enemmän juuri sitä "after battle" menoa (Victory Celebration II). Erittäin hauska tämäkin oli ja jälleen on helppoa kuvitella joku tilanne, jossa tuo luritus raikaa maisemissa =) Keep on the good work!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tales Of... - The Epic Battle With Garland The Knight II 18.04.2008

Tales Of... - The Epic Battle With Garland The Knight II
Kyllä hyvin jatkat tasavahvaa Final Fantasy rataa (<-- mun mielestäni)! Hienoa kuunnella ja tässäkin on se oikea asenne kohillaan. Hyvää soittoa! Keep going =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tales Of... - Royal Knights On The Move (Decicive Action) 08.04.2008

Tales Of... - Royal Knights On The Move (Decicive Action)
Kyllä olet joo saanut asianmukaisen ja kuvatun tunnelman tähänkin tekeleeseen. Hyvältä kuulostaa ei mahda mitään :) Kipaleesta kyllä tulee ehdottoman hyvin mieleen muistikuvia jännittävistä, eeppisistä hetkistä laaturope-kaman parissa -ah niitä hetkiä ;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tales Of... - Fly Away From All Evil 18.04.2008

Tales Of... - Fly Away From All Evil
Kuuntelinkin tämän jo aiemmin. Ihan jo senkin vuoksi, että kappale on loistavasti toteutettu "Nobuo-Airship-Theme" annan täyden 10 pongoa... Kymppi juuri sen vuoksi, ettet ole "plagioinut" Uematsua, vaan valjastanut taidolla oikeat palaset omasi kuuloiseksi. Loistavaa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tales Of... - Epic Battle With Garland The Knight 26.02.2008

Tales Of... - Epic Battle With Garland The Knight
Kyllä joo... Tämähän on hyvä kipale! Tuli kyllä nopesti mieleen Uematsun tuotanto tuolta Final Fantasy V-VII ajoilta itselleni. Vauhtia riittää ja hektisyyttä juuri oikeanlaisesti ja asenteella!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tales Of... - The End Is Near 26.02.2008

Tales Of... - The End Is Near
Kappaleen nimi ja musiikki itse tukevat hyvin toisiaan. Antaa sitä, mitä lupaakin :) Kyllä tässä oli vahvasti FFVII henkeä mukana, ja itselle tuli mieleen jonkinnäköinen invaasio tulisine, synkkine maisemineen.. Hyvin potkii biisi muutenkin itseään eteenpäin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tales Of... - Hurry Up Goddamnit!!! 26.02.2008

Tales Of... - Hurry Up Goddamnit!!!
Juuri näin sen kuuluu mennä, juuri näin. Näin aivan selkeästi hieman vanhempaa Nobuota tässä kappaleessa. Tätä luuppina minuutin verran kujanjuoksuna ja toimii! Jonkinverran humoristinenkin, sanoisin -tietty riippuu yksilöstä. Hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tales Of... - The Village Of The Inca 26.02.2008

Tales Of... - The Village Of The Inca
Täytyy kyllä sanoa, että tässä kappaleessa ei ollut mitään "vikaa" ja soi mukavasti korviin niin rytmiltään kuin äänimaailmaltaankin. voisin kuvitella kuuntelevani enemmänkin -ja ehkä niin teenkin :) Aivan bueno kyläteema!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Kuulema 08.10.2005

Haikaus - Kuulema
No niin... Tämä oli oikeen toimiva ja ytimekäs kipale. Soundit oli ihan kohdallaan ja lyriikkakin toimi. Ei ole mitään "huonoa" sanottavaa MUTTA ottaen huomioon lauluosuuden suppeuden niin olisi sen jopa voinut jättää kokonaan poiskin (tai ainakaan se ei olisi huonontanut kappaletta itseään mutta muuttanut sanomaa ja kokonaisuutta). Huomasi kyllä että laulu oli tarkoitettu kappaleeseen ja hyvin se toimikin (ei se määrä vaan laatu :) Muutenkin tunelma oli rauhallinen ja hmm.. etsivä/haikaileva, mielipidekysymys tosin. Jos numroa annetaan niin ehkäpä tommoinen 9+ eli pöristyy ysiin. Hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Aailma 14.10.2005

Haikaus - Aailma
Hmm... Hieno tuotos kuunnella ylipäänsä. Kappale toi mieleen "oikeanlaista" ahdistusta ja... haikeutta :) Tuli mieleen miljöönä ehkä jokin maailmanlaajuisen kriisin jälkeinen maisema/paikka. Hieman 2.30:n jälkeen muistutti tyyliltään Kuulemaa MUTTA hyvällä taiteilijan tavalla. En ehkä laittaisi mihinkään toistuvalle soittolistalle mutta tiettyihin tilanteisiin ja tunteisiin enemmän kuin passeli. Kerrot selvästi "omaa kieltä ja tarinaa" (korkealentoisesti ilmaistuna) ja oikeen hyvä niin. Jos oikeen pilkulleen miettii niin 9+, mutta pyöristyy siis alaspäin eli 9. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petri Helske - Continent of false hope 12.08.2005

Petri Helske - Continent of false hope
Joo tota nuin... Pitkälti samaa mieltä kun edelliset mut itelleni tuli mieleen juuri joku kalastajakylä meren rannalla, iltaruskohorisontti taustalla, pehmeät aallot koettelevat rantaa jne... Olen jostain syystä samaa mieltä noista rummuista kun jälkimmäinen arvostelija mutta kaikin puolin toimiva biisi. Odotan itse et saan vuoden loppuun mennessä kunnon tietokoneen ja sit tietty kunnon musaohjelman. Oot kyllä hyödyntäny oikeen mukavasti resurssisi... 9+ mut pyöristyy alaspäin...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Mad Adventure 03.03.2005

JauwizD - Mad Adventure
Joo olen samaa mieltä kuin edellinenkin heebo. Kivaa nostalgia kamaa ja otetta löytyy niin tuloskin tyydyttää ;) Hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - The Retro Beat 13.04.2005

JauwizD - The Retro Beat
Tää oli ihan kivan kuulonen ja justiinsa joku jää/kristalli/lasi tjms. paikkakuvaus. Kyllä tää johonkin peliin sopeis mut toimii itsessäänkin jos musiikkityylistä sattuu pitämään. Pistin tähän kasin mut sanotaan et 8.5 loppujen lopuksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Knightechno 03.01.2005

JauwizD - Knightechno
Hmm... Jaa-has ja juu! Tämä oli niinkös = mielenkiintoinen kipale eikä mulla tästä ole mitään negatiivista sanottavaa. Vaihtelua olisi ehkä voinut olla jonkinverran, mutta se on vain meikäläisen mielipide. Kyllä se toimii näinkin hyyvin...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - Dance of the Forest 03.01.2005

JauwizD - Dance of the Forest
En tiedä mutta mun mielestäni fiilliksen puolesta toimi hyvin ja itse voin kuunnella musiikkia tuntikaudet kuulokkeet päässä, ja voisin hyvin kuvitella tuon biisin pyörähtämässä kuultavana välillä. Se oli "hassun" kuuloinen mutta siis toimi ainakin meikäläisen vastaanottimiin piste
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Incident - Something Called Medley 05.01.2005

The Incident - Something Called Medley
No kyllä tämä kuulosti hyvältä kipaleelta ja fiilistelynä toimii mukavasti soidessaan pehmeästi... Tuo pituus nyt ehkä oli semmoinen että tietynlaista vaihtelua olisi ehkä välillä kaivannut, pari minuuttia pituudesta pois niin olisi paremmin jaksanut kuulla loppuun. Tosin fiilistelykappalehan tämä oli ja ne voivat venahtaa ja välillä tarkoituksellakin. Kuitenkin ihan ok!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele JauwizD - The Blue Sky Beat 03.01.2005

JauwizD - The Blue Sky Beat
Tässä välähteli mieleen pari peliä, joku Megaman ja eräs Sega peli nimeltään Soleil. Kivan ja pirteän kuuloista tämäkin ja ei siis mitään erityistä jäänyt hampaan koloon. Kyllä ihan mielenkiintoista tulee olemaan kun kuulee uusia biisejäsi :!)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Atmophos - Empress Xathal´s Death Scene - Finále 13.12.2004

Project Atmophos - Empress Xathal´s Death Scene - Finále
Joo kyllä tässä on valitettavasti mun kannalta käynyt niin, että ihminen joka ei ymmärrä tätä musiikkia tai kuten Rad itse totesi ettei ole hänen makuunsa on nyt sitten kuitenkin antanut arvosanan 6... En puolustele itseäni mutta vaikka olisi antanut paremman numeron, olisin sanonut silti Radille että onko varma siitä että arvostelee musiikkilajia jota ei kuuntele ja joka ei kuulu omaan musiikkimakuun. Siitä voi olla musiikintekijälle haittaa niin kuin ehkä minulle nyt. Tuo huvittava "hitti" kommentti... Ei tässä musiikissa mitään hittejä haetakaan! Onko esim. Nobuo Uematsu Suomessa hitti? Vastaus on ei. Ne, jotka hänet tietävät niin häntä kunnioittavat mutta "suuri yleisö" tuskin on tietoinen pelimusiikki - gurusta... Vaikka nelosia satelisi sieltä täältä niin kestän kaikki kommentit ja arvosanat niin kauan, kunhan ne tulevat oikeanlaisen musiikkilajin harrastajilta jotka voivat sanoa juuri sen osuvimman mielipiteen koska tietävät kyseisen musiikkityylin jipot, rakenteen ja "tarkoituksen"... Olkaa todellakin kaikki varovaisia siitä millä tieto/taito pohjalla käytte arvostelemassa muiden biisejä. Kiitos!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Incident - Theme 05.01.2005

The Incident - Theme
Jatketaan surutta kiitettävää linjaa. Tätä oli hyvä kuunnella ja ei voi kun sanoa että keskivertoa parempi biisi piste
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Incident - Setting Sail 05.01.2005

The Incident - Setting Sail
Joo hyvän kuulonen kipale tämäkin... Tuli parissa kohtaa mieleen elokuva nimeltään Virus, en tiedä oletko nähnyt pätkää... Joka tapauksessa kiva kipale, voi kuvitella seilailevansa ulapoilla.. :l)
8