Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 5 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prototyyppi - Uudestaan (radio) 18.03.2009

Prototyyppi - Uudestaan (radio)
Voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että teette eurodancelle uskollisinta musiikkia, johon sisällytetään kaikki ne elementit, joista useimmat ihmiset juuri innostuivat aikoinaan. Itse tykkään biiseissänne eniten jatkuvista eurodancemaisista noususoundeista ja mahtavasta naislaulajasta, jossa yhdistyy laulutaito ja feminiinen herkkyys. Eksyin ensimmäisen kerran mikserin sivuillenne viisi vuotta sitten ja "Uuteen maailmaan" soi edelleen playlistissani. Oli ikävää, kun piditte ilmeisesti muutaman vuoden tauon, mutta onneksi taas tulee vähän useammin uutta settiä! PS: Linkki virallisille kotisivuille on on ollut tulossa vuodesta 2003, mutta ilmeisesti tämä onkin nykyään hauska vitsi eikä sivuja viitsi tehdä siksikään, että tekstin joutuisi muuttamaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dacia - Muistot ( Teaser ) 26.09.2007

Dacia - Muistot ( Teaser )
Sanoisin, että hyvin on miksattu radiokuntoon ja vokaalit kuulostavat laadulta paremmalta kuin aikaisemmassa versiossa. Ehkä pienoista turhaa biisin blurraamista elementeillä, joka vähän hävittää alkuperäisen tunnelmallisia fiiliksiä. Peilikuvaihmistä seuraavaksi miksiin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Prototyyppi - Uuteen maailmaan 31.12.2003

Prototyyppi - Uuteen maailmaan
Ihanan menevää ja iloista eurodancea, jota kuulee muuten niin vähän. Kertosäkeistö ei jää laadussa yhtään kaupallisille vastineille ja siksi tätä toivoisi kuulevan esimerkiksi radiosta. Taustoiin lisää volyymia ja biisi räjähtäisi tajuntaan. PS: Tule mukaan niin sulle näytän sen miten saavuttaa voi aamun ihmeellisen...grrrps että se jääkin päähän! :>
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPM - VPM - Saaga 31.12.2003

VPM - VPM  -  Saaga
Eurodance on kokonaan kadonnut kaikenmaailman clubitrancetuksen ja housetuksen tieltä, mutta onneksi näitä iloisia yllätyksiä tulee ajottain.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPM - VPM - Saaga 31.12.2003

VPM - VPM  -  Saaga
Ehdoton liputus ihanalle 90-luvun eurosoundille, jota toivoisi kuulevansa nykyään edes ajottain. Erittäin toimivaa ja menee euroa. Tätä lisää, tätä enemmän!
10