Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 7 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Path To Glory/To Oblivion 15.09.2007

Wårpath - Path To Glory/To Oblivion
Ei kyllä ekalla kerralla näin loistavalta kuulostanut, mutta tokalla kerralla siitä kasvoi mielenkiintoinen Black Metal-versio God Of Emptinessistä (:. Harvoin törmää näin raskaaseen biisiin, joka pystyy olemaan samaan aikaan erittäin ''black''. Soundit oli erinomaiset, aika rohkea veto sinänsä lähtee tällasta tekemään, kun kattoo minkälaista materiaalia te ootte väsänny tuolla aikaisemmin. Hienoa. Vaikka kehuinkin tuolla soundeja, te olisitte voineet päättää, menettekö kokonaal death metal/doom metal puolelle vai jäättekö sinne blackikseen. Alkuun olisi sopinut sellainen majesteettinen laulu, tiedättehän biisin nimeltä Inno A Satana? Jotain sellaista olisin kaivannut. Melko hieno tekele.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - F.T.A.v.2.0 15.09.2007

Wårpath - F.T.A.v.2.0
Ite en tykkää oikein black metallista, joihin on lisätty muita osuuksia. Ei sillä, että olisin taas yksi toinen ''true-metal'' peikko tässä maassa. Se johtuu vaan siitä että pidän black metallista sen originaaleimmassa muodossa, kylmässä ja yksinkertaisessa. Tämä alkuintro ei oikein säväyttänyt, ei vielä onnistunut tunnelman luonti kovin hyvin. Sitten tuli itse riffit ja soundit. Ne oli jollain tapaa häiriintyneitä, eikä ollenkaan mun makuun. Välillä tuntui kuin olisi soitettu black metallia death metal-tyylillä, toisinpäinhän se on mahtavaa, mutta. Pisteitä annan ainakin siitä, että oli rakennettu kappale erittäin huolellisesti, vaikka kappale oli melkoisen proge, eli siis hienosti rakennettu verrattuna moniin muihin Mikserin progressiivisiin akteihin, jotka vetää improvisaatiota vailla punaista lankaa. En pysty silti sulattamaan kaikkia näitä ratkaisuja, mitä nyt tällä biisillä tehtiin. Potentiaalia on.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ancestors Blood - Annihilation of Christianity 15.09.2007

Ancestors Blood - Annihilation of Christianity
Ei ihan perinteinen black metal-biisinen. Koskettimia oli käytetty hienosti, eivätkä ne kuulostaneet väkisin ympätyiltä, ne toivat biisiin jopa hieman Bathorymaisen säväyksen. Biisi oli omalla tavallaan eeppinen, ja täynnä tuskaa, ja varsinkin laulaja oli kuin riivattu. Hienoa jälkeä, mutta kappale olisi ehkä saanut kasvaa vähän suurempiin ulottuvuuksiin, jäi semmoinen fiilis, että tää kappale olisi voinut vielä kulkeutua jonnekin..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Extinction 15.09.2007

Wårpath - Extinction
Ite pidän ton tyylisistä nopeista juoksutuksista ja mun mielestä se toimi ihan hyvin, aidon kylmä ja synkkä Norjanmaa-tapainen black-metal riffi. Alussa myös helvetin hieno, hitaampi riffi, kylmä ja tarttuva. Rummuttelu sattu välillä korviin, ja vokaalit ei aina ihan toiminut. Kuivemmat vokaalit toimii aina paremmin, mutta antaisin tästä arvosanaksi 9½, enhän minä tästä mitään huonoa löydä, yksinkertainen kun on. Nuo pikkujutut häiritsi vähän, mutta katellaan, millaisia ratkaisuja olette muilla kappaleilla tehneet.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Magna Mortalis 15.09.2007

Wårpath - Magna Mortalis
Paskat soundit, kyllä oon ennenkin necro-soundisiin tuotantoihin törmännyt, esim. Under A Funeral Moon, varsinkin kyseinen kappale, jossa paskat truesoundit vain luovat hienosti minimalistista tunnelmaa. Hienosti että kyllä tehnyt aina toimivan kikan, nimittäin lisänneet kylmän pimeää hypnoottista riffien toistoa, ja tiedätte varmaan, että Burzum oli sen taidon mestari. Tässä on hienoa tunnelmaa mitä monilla ei nykyään enää ole, tosin laulajan vammaiset huudahdukset välillä häiritsevät. Tää on melko lailla hienoa black metallia, laulun hiljaisuuden takia ja joidenkin pikku tyylittömyyksien takia en anna kymppiä. Kesto oli melko mittava, mutta ei kappale tuntunut silti pitkältä sitä jaksoi kuunnella, vaikka yksinkertainen olikin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Kaikki Kasvaa Pahuudesta 15.09.2007

Wårpath - Kaikki Kasvaa Pahuudesta
Ohhoh. Kylläpäs oli yllättävän upea biisi, vailla turhia taustasäädöksiä. Vokaalit oli tosin vähän huonontunut tuosta Suicide-kappaleesta, mutta kovalta kuulostaa silti. Siinä oli semmonen helvetin epäpyhä tunnelma, ja tuli ihan likanen fiilis kun luki noita sanoja ja kuunteli biisiä. Siinä oli myös hienoa se, että onnistuitte tekemään loistavan kappaleen, joka onnistuu olemaan myös omaperäinen, lähinnä sahaus/raskas junttaus kohdissa. Erittäin hienoa. Faniutuminen odottaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wårpath - Suicide 15.09.2007

Wårpath - Suicide
Kaikin puolin teidän biisit on melko hienoa materiaalia, mutta aina löytyy asioita, mistä rokottaa pisteitä kympistä ysiin. Tässä se ei ollut pituus, kyllähän Burzumillakin on neljän nuotin 25-minuuttisia kipaleita, mutta se onkin sitä minimalistista tunnelman luontia ja sävelillä hypnotisoimista. Vokaalit oli melko asialliset, riffit oli ehkä välillä turhan koukeroisia ja pitkiä, olisi voinut suoraviivaistaa niitä. Ja sitten, jos tuota rokkia olisi jätetty vähän sivuun, näistä rock-black metal/black n' roll-akteista ei pahemmin iske yksikään muu kuin Carpathian Forest ja uusi Darkthrone. Teillä on kautta linjan nerokkaan tarkasti mietittyjä kokonaisuuksia, ja näinkin pitkän kokonaisuuden saitte hienosti pysymään kasassa. Hienoa, jälleen kerran.
9