Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 97 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Serpenthia - Empty 31.10.2008

Serpenthia - Empty
Joo...elikkäs omasta mielestäni ihan toimiva biisi. Laulaja käyttää soppelisti erilaisia vokalointityylejä. Tossa alussa ku alkaa noi sanat tolla puhemaisella tyylillä, niin väkisinkin tulee mieleen Dimmu Borgirin Saghrath, mut ei pahalla tavalla, sillä ite tykkäilen Dimmusta. Saundit ovat ok...aivan mielenkiinnolla ajattelin, että mitenköhän sopisi tähän biisiin bassosärö, mutta se ei välttämättä niin hyvin tässä toimis. Soitannollisesti biisi on myös toimiva...ei juurikaan mitään virheitä pistäny korvaan näin ensimmäisellä kuuntelukerralla. Erityismainintana kapuloitsija vetää hyvin, joten iso plussa siitä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Dawn - A New Departure 19.09.2006

Crimson Dawn - A New Departure
Ihan hyvänkuulosta tavaraa....parempaan suuntaan ootta menny, verraten noihin aikaisempiin ralleihin....tosin saundeissa olis viälä hiomista ja ihan miälenkiinnolla jäänkin odottamaan, miten teijän uus kapuloitsija suoriutuukin teijän biiseistä jos jossain vaiheessa nauhotatta hänen kanssa. Ooon huamannu, et tykkäättä aikaslailla harrastaa tuata tuplakitarointia, et tyyliin kahta liidiä vedetään päällekkäin erillalailla :) Kyllä te ysin ansaitsette tällä rallilla...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Armed - Illusion of Katharsis 18.09.2006

Re-Armed - Illusion of Katharsis
Aika mainio biisu....saundit ja soitto kohrillaan, mutta tästä biisistä puuttuu jostain syystä se jokin :S Hyvää jatkoa kuitenkin bändille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morg - Strife 10.10.2006

Morg - Strife
Ihan ok-veretty kipale, mutta tuassa biisissä nua "progekohrat" tuassa suht alussa eivät oikein tahtoneet mennä. Bassosaundi on liian kevyt...ehkä joku munakas särö vois olla se avain tuahan lukkoon. Laulajan ääni on sopivan räkäinen...siitä tuloo peukku. Soitossa aivan pieniä epätarkkuuksia, mutta ne on ihan piäniä....ei missään nimessä kuitenkaan paska kipale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morg - Disciple of Hate 10.10.2006

Morg - Disciple of Hate
Tämä biisi on onnistuneemmin veretty ku tua Strife ja tykkäilin tästä biisistä muutenki enemmän, vaikkaki tuassa alussa taas heti pisti korvaan rumpalilta hieman myähään jääneet tuplapedalit :S
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dreadful - Irreversible Child 18.09.2006

Dreadful - Irreversible Child
Melekosen jykevänkuuloonen basari polkee alussa...hyvä niin...muutenki saundit ovat aika bassopainoitteiset, mikä tuakin munaa aivan kivasti tähän biisiin. Biisi on veretty kans hyvin. Ysin ansaitsette.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Far Away 21.09.2006

Chelony - Far Away
Näin alussa lähetään tälleen intialaisittain kitaraliruttelulla liikkeelle ja sit lähtöökin hyvän kuulonen riffi... Saundit ihan ok erelleen ja hyvin soitettu....on homma hanskassa \m/ Hyvää jatkoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lords Minion - Dawn Of The Darksun 18.09.2006

Lords Minion - Dawn Of The Darksun
Ihan näppäränkuulonen ralli.....logosta tuloo miäleen, että on tulu pojilla Mayhemin logoa silmäiltyä kerran jos toisenkin :D virvelisaundi saisi kyllä olla toinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brutal Excitiment - Black September 07.09.2006

Brutal Excitiment - Black September
Ihan jees, paitti et saundit ovat heikot ja kitara ei välillä pysy konerumpujen mukana....aivan piäntä heittelyä tapahtuu skitalla. Aikamoisen kapuloitsijan saatta hommata, jos meinaatta jollekki soitattaa tätä :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brutal Excitiment - Suicidal, read this first 07.09.2006

Brutal Excitiment - Suicidal, read this first
Olipas erikoonen repäsy :D Saundit oli kyllä aika heikot, mutta kyllä se siitä.....tohon kyllä en osaa mitään numbaa mennä antamahan...sorge <:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terminal Treatment - How Weak We Are? 18.09.2006

Terminal Treatment - How Weak We Are?
Heti alkuhun mainitsen, että laulajan ääni ei ole tarpeeksi matala tähän biisiin..sen huamaa, että ääni ei kanna aivan mataliin kohtiin, vaan kuulostaa siltä, että sitä väkisin yritetään saara alas ja sillon tuloo helposti epävireyttä lauluun...muuten kyllä aivan hyvä biisi...tällaanen hiukkasen keveämpi biisu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terminal Treatment - Angel On My Shoulder 18.09.2006

Terminal Treatment - Angel On My Shoulder
Aika rokahtavaa heviä:) Hyvin soitettu...ei siinä mitään, mutta ehkä saundit olis saanu olla hiukkasen raskaammanpualeiset... Ainoa vain, mikä ei oikein hirveästi sävähryttäny, niin tuan alun laulu ja nua tuplaäänet laulussa. Biisi on kuitenkin soitettu melko tarkasti näköjään, joten siitä peukku \m/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terminal Treatment - Scattered Sanity 18.09.2006

Terminal Treatment - Scattered Sanity
Biisi alkaa hyvin ja heti tuloo se hevirokkimeininki mukahan, mikä on hyvä juttu, mutta heti kuitenkin mainitsen, että rumpusaundi saisi olla jykevämpi varsinkin tähän biisiin. Biisi on soitettu hyvin...soittotaito on kunnossa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Terminal Treatment - Intro 18.09.2006

Terminal Treatment - Intro
Nätti intro...mulla tuloo jostain syystä miäleen Super Mario Bros. 2 :D mut ei siinä...omistan kyseisen pelin ja se on aivan kuningas :D En tiärä johtuuko mun kajareista, mutta korvani aistivat piäntä epävireyttä välillä täsä raidassa...hyvin silti soitettu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepra - Omena 21.08.2006

Lepra - Omena
Alun rumpujen basaripoljennan epätarkkuus oli kaiketi suunniteltua, mutta minua se jotenkin ei miällyttäny. Tästä biisistä ehkä kuitenkin pirin eniten, vaikkakin viälä epätarkkuutta löytyykin....en kiällä, etteikö mun projektin biiseissä olis epätarkkuuksia soitossa, mutta rakentavana palautteena kannattee ottaa. Mut ei kuiteskan paska biisi ei.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lepra - Jidzillah 21.08.2006

Lepra - Jidzillah
Ihan kait jeesjamittelua...ei ehkä just mun tyylistä, mutta kyllähän tuan kuunteli. Bassosaundista en oikeen tykkäilly ja välillä nua näpyttelykohtien äänet tahto kualla poijes :/ viälä vähä ehkä tarkkuutta soittoon ja miksaukseen, nii hyvä tuloo.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chromatic Dark - Wither 10.08.2006

Chromatic Dark - Wither
Ihan hyvä ralli tämäki....tosin...ehkä tykkäilin enemmän tuasta ensimmäisestä biisistä... Tässä jotenki rummut ovat paremmin esillä...siitä peukku ylöspäin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chromatic Dark - ... and I 10.08.2006

Chromatic Dark - ... and I
juuh...kyllähän tätä kuunteloo.....ainoa vaan, et mikä häiritti, niin alussa nua rummut...aivan ku ei ois tahissa oikein pysyny kapuloitsija ja sit kitarassa välillä piäntä epävireyttä. Muuten kyllä biisi on verety aivan hyvin ja tän kelpaa toistekki kuunnella. Saundit ovat hyvät muuten, paiti ehkä basari ja virveli saisivat hiukan paremmin kuulua. Laulaja vetää hyvin \m/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ari Pehkoranta - Ei enempää, ei vähempää 08.08.2006

Ari Pehkoranta - Ei enempää, ei vähempää
Biisi tuo miäleeni musatyylin, jota joskus ennen soittelin parin kaverin kanssabändissä :) mutta siit'ä on jo melko kauan aikaa... Vokaalit ovat hyvät...niissä on ainesta....Saunditkin on ihan ok tän tyyliseen musaan ja biisi toimii, mutta jotenki tua basso pistää korvaan vähä turhan töksähtelevänä :S Ei siinä...ei olleskaan paska biisi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackout - Don't take this personally 27.07.2006

Blackout - Don't take this personally
Kyllähän tämä on ihan menevä ralli...tosin laulajan ääni ei jotenkin oikeen kolahtanu :/ Biisi on vedetty ihan hyvin...ehkä aivan piäntä tarkkuutta lisää viälä tonne... Saundit on kitaroiden ja basson osalta aika munakkaat.....se on hyvä, mutta rummuista kaipaisin vähän "kirkkaampaa" saundia...basari ei kuulu juuri ollenkaa....sen verran vaan, että tiätää et kyllä rumpalilla basari on, mut ei tahro oikeen selvää saara. Ei ollenkaan huano veto...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Night Train 09.08.2006

North Vibes - Night Train
Hauskankuulonen raita :) toi bassokuvio oli kiva, ku subbari on tuassa jalkojen juuressa, nii pömisee oikeen mukavasti :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perception - Four Seasons 17.07.2006

Perception - Four Seasons
Jees...biisi on hyvä ja potkiva. Soitannollisestikkin suaritus on miällyttävä. Ainoa vain, mistä voisin antaa kritiikkiä on saundit...ne ovat liian peittyneet...bassoon ehrottomasti oisi saanut olla munakasta säröä, joka ois tehny paljon. Laulu on turhan piänellä...ei kuul tarpeeksi. Omasta miälestäni rumpali suariutuu parhaiten tässä biisissä...kivaa kikkailua \m/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perception - Legacy For The Dead 17.07.2006

Perception - Legacy For The Dead
Tämäkin biisi on ihan hyvä, mutta tykkäsin paljon enemmän tuasta ensimmäisestä mättingistä...kivat nua riitasoinnut ton biisin alussa. Saundeista sitä samaa, mitä edellisbiisistäkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Perception - Smoke Of Oblivion 17.07.2006

Perception - Smoke Of Oblivion
Tämäkin on hyvä biisi....parempi ku toi Legacy For The Dead..... Saundeista sitä samaa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deviant Tactics - Failure god(Demo) 26.07.2006

Deviant Tactics - Failure god(Demo)
Kyllähän tämä on ihan potkiva ralli...ei hiinä mitään... Biisissä on paljo melko peruskamaa, mutta se on sellaasta, joka iskee....laulaja vetää hyvin *nostaa hattua* Saundit ovat ihan ok...niitä en ala moittimaan.... kyllä tätä toistekki kuunteloo...ysin saatta :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ScarecroW - Dont Open the cemetary gates 06.07.2006

ScarecroW - Dont Open the cemetary gates
Tällanen happy-melodia...mukavaa vaihtelua itselle, ku tuloo aika paljo kuunneltua "surumelodista" musaa :D Biisi toimii hyvin...ainoa, mistä voi antaa kritiikkiä on se, että rumpalilla tuplat välillä ei pysy tahdissa...esim. biisin alussa ne laahaavat hiukka jälessä. Saundit ovat soppelit...ei siinä...hyvä biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Powered By Mushrooms 31.07.2006

Ivan Dolowitz - Powered By Mushrooms
Kyllä selvästi tuloo esille Nintendo- ja Mega Man-vaikutukset...itse sen kovana Nintendokeräilijänä huamaan helposti :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - My Prison 13.07.2006

Ansuz - My Prison
Biisi toimiipi ihan ok ja kuulostaaki hyvältä. Etenkin laulajan suoritukset miellyttivät itseäni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Motaatti 14.7 16.06.2006

Celluloid Dmage - Motaatti 14.7
Vaikken tällästä musaa oikeen kuuntelekkaan, nii yllätykseksi voin sanoa, että ihan tykkäilin
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Kaarnekorpi 19.07.2006

Kaarnekorpi - Kaarnekorpi
Hmmm...pakko myäntää, että Korpiklaani tuloo heti miäleen, mikä on aivan loistava juttu, sillä Korpiklaani on hyvä bändi :) Biisi on soitannollisesti hyvin veretty, mutta välillä kuulostaa siltä, että kitarat ei pysy temmossa. Rummut saisivat hiukan paremmin kuulua ja bassoon ehkä ois saanu olla jonkinlaista säröä, joka ois tuanu munaa tuahon biisiin ... laulusta en niinkään pitänyt :/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chainsaw Dismemberment - Fisting 'till Bleeding 12.06.2006

Chainsaw Dismemberment - Fisting 'till Bleeding
Ihan jees kamaa \m/ Saundt ovat ihan mukiinmenevät ja soittokin tuntuu teiltä toimivan...ainoa, mikä korvan pisti...en tiärä, johtuuko se näistä kajareista, mutta joissain grindikohissa rumpalilla pääsee hieman tuplikset karkaamaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Brutal Excitiment - V.O.V. 08.06.2006

Brutal Excitiment - V.O.V.
"hieman" erilaista, mitä odotin lukemani perusteella. Itseäni häiritsee kovasti tietokonerummut:/ mut mistä sen tietää, miltä se kuulostaas jos ois oikeat rummut...todennäkösesti parem,malta....zemppiä
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arteria - Arteria-Blade by blade 17.06.2006

Arteria - Arteria-Blade by blade
Ihan jees..ihan jees...Basso on sopivan murhaavankuulonen ja saundeista tykkäilin muutenki hiukkasen. Laulu on muuten hyvä, mutta omasta miälestäni nuo alusa ja väleissä tapahtuvat örinät jotenkin kuolevat kesken kaiken.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raivotauti - Haista Vittu 12.06.2006

Raivotauti - Haista Vittu
Heti näin alkuun tarttee sanoa, että saundeissa olisi hiomista, mutta toisaalta tollaset vähän räkäisemmät saundit sopii HC:hen. Biisi on lyhyt, mutta se ei sinänsä ole mikään miinus. Ainoa mikä jostain syystä häiritsee, on laulu, joka tulee miten sattuu biisin aikana...tietenkään en voi olla varma...ehkäpä se on tarkoituksella tolleen ;D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drain Off - Alcohol Flow 17.06.2006

Drain Off - Alcohol Flow
Alussa kun biisiä kuuntelin, niin nimi sopii ainakin biisille:D Soundeista sen verta, et aivan liian peittyneet..aivan ku kuuntelis jossai kerrostalokämpässä naapurin bileitä. Laulusta en oikeen tyksiny...sorge, mut ei muuta ku reenausta, nii sillä siitä selvitään.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Autere - Begone XVIII 17.06.2006

Autere - Begone XVIII
Toimiva biisi hyvine saundeineen. Aivan biisin alusta miäleen tuli Dimmu Borgirin Puritania. Lauluki on sopivan kovalla verraten muihin instrumentteihin.....onneva\m/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zune - New Sound 11.07.2006

Zune - New Sound
Ei ehkä mun tyyliä, joten tosi hankala kommentoida tätä paljoa. Onhan biisi kivankuuloinen, mutta vinkkinä voisin antaa, että kerää kokooon muutamia soittajia ja käy nauhottaan tää biisi täysin bändin soittamana...vois olla hyvä:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jäkäläperseet - Maalta kaupunkiin :| 09.08.2006

Jäkäläperseet - Maalta kaupunkiin :|
Saundeihin REILUSTI hiomista....myäs soittotarkkuutta hiukka hiontaan, nii hyvä tuloo.... Biisistä en saanu oikeen kunnolla irti sitä, mitä olis pitäny lähinnä saundien takia...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Living Shadows - Stay Away 17.06.2006

Living Shadows - Stay Away
Biisi toimii soitannollisesti ihan hyvin, mutta basarisaundi on mielestäni jotenkin ponneton ja laulu on liian pienellä, mutta nämä asiathan ovat helposti korjattavissa...ei muuta ku zemppiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crimson Dawn - The Race That Failed 08.06.2006

Crimson Dawn - The Race That Failed
Biisistä tykkäsin ja se pysyy kasassa. Saundeissa olisi hiomista, mutta kyllä se siitä...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaarnekorpi - Ahti 19.07.2006

Kaarnekorpi - Ahti
Tästä biisistä en pitänyt yhtä paljoa kuin tuasta ekasta biisistä....laulu toi tällä kertaa mieleen lähinnä Kummelin Speedy ja Saku- sketsit...sitä en pidä oikein hyvänä asiana, vaikka Kummeli onkin loistava sarja :D Biisi on kuitenkin soitettu hyvin ja saundeista sitä samaa, mitä erellisbiisissäkin sanoin...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkcrowned - The Sum of All 22.07.2006

Darkcrowned - The Sum of All
Kyllä, kyllä...tämäkin biisi toimii, niin saundien pualelta kuin soitannollisestikkin....tykkäsin kyllä enemm'än tosta Lifebloodista, mutta ei tämäkään biisi missään tapauksessa huano ole...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ansuz - The Ferocity 13.07.2006

Ansuz - The Ferocity
Taas aivan toimiva biisi ja laulajalle hatunnosto.
Jos vain rummut olis aidot, nii vois olla viälä parempiki
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinister Creation - Mortal Grandeur 16.06.2006

Sinister Creation - Mortal Grandeur
Kyllä...biisi tuntuu toimivan hyvin. Saundit ovat omasta mielestäni kohillaan. Laulukin kuuluu juuri sopivasti. Ei muutaku zemppiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Phoenix 21.09.2006

Chelony - Phoenix
Tämä biisi täyty kyllä nimensä takia ottaa aivan ensimmäisenä kuunteluun, sillä Stratovariuksella, joka on saletisti kovin bändi ikuna, on samanniminen biisi :D Biisi on ihan nätti ja mull tulookin Stratovarius jotenkin miäleen täältä melodioiden onnellisuuren pualesta. Saundit on aivan ok, mut on niissä viälä vähän hiomista. Biisi on soitettu ihan hyvin ja mokilta ollaan näköjään säästytty...siitä ja saundeista peukku. Biisi sopii erittäin hyvin instrumentaaliksi ainakin omasta miälestäni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chelony - Wakatiwah 21.09.2006

Chelony - Wakatiwah
Veikeänkuulonen jamittelubiisi...tykkäilin ihan...tiätty mua häiittee nua konerummut, mut se on nyt täsä pienin murhe. Saundit ihan ok ja soitettukkin hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele POHJOINEN KURI - Siinähän Elät 08.06.2006

POHJOINEN KURI - Siinähän Elät
Hyvä biisi...soitto sujuu hyvin....aivan alusta en niin hirveänä pitänyt, mutta muuten biisi on potkiva ja saundit ovat hyvät...zemppiä tulevaisuuteen \m/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peace of Insanity - New Reality (and a self-made soul) 08.08.2006

Peace of Insanity - New Reality (and a self-made soul)
Juuh...kyllähän tän kuunteli...ilmassa pyärii piäntä epävireisyyttä...en sit tiärä, onko tarkootuksella... Laulaja ei oikeen säväyttänyt :/ mutta saundit ovat kyllä ihan ok tän tyyliseen musanderiin...ei huano biisi olleskaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Killed By Stars - My Solution 16.06.2006

Killed By Stars - My Solution
Hyvänkuulonen ja toimiva biisi. Saundit muuten kohillaan, paitti rumpusaundit eivät oikeen miellyttäneet....tomeissa on mielestäni liikaa kaikua :S Soitto toimii kuitenkin...zemppiä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele OUT OF BREATH - Try to forget 03.07.2006

OUT OF BREATH - Try to forget
Biisisä oli hyviä kohtia, jotka potkivat hyvin ja joista tiätty tykkäsin. Saundit ovat aikalaillakohdillaan, mut laulu lienee hiukka liian pienellä...se jää muiden instrumenttien varjoon. Biisi toimii soitannollisesti ihan ok, jotenka ei täsä mitään valittamista silleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkcrowned - Lifeblood 22.07.2006

Darkcrowned - Lifeblood
Hell Yeah!!! Tämä biisi potkii persiille, niiku sillo keikallaki Myllyojalla :D Saundit ovat hyvät...varsinkin pianosaundeista tykkäilin...ne ovat kauniit. Laulaja vetää hyvin ja muu bändi kans. Soitannollisesti biisi on vedetty todella hyvin...tämä on niitä harvoja biisejä, joille kympin annan \m/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ScarecroW - Dead & Happy 06.07.2006

ScarecroW - Dead & Happy
Tässä on näköjään tällaanen vähän tyypillisempi punk-revitys...ei olleskaan paska, mutta nyt taas rumpalilla on temmosspysymisonkelmia....biisi kiihtyy välillä ja välillä tempo taas laskee...en sitte tiärä, et kuuluuko biisin, mut en oikeen usko...mutta ei todellakaan paska biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aetas - The Curse of Insanity 16.06.2006

Aetas - The Curse of Insanity
Hieno biisi. Saundit on hyvät jne. Tollanen rauhallinen alku on hyvä valinta täntyyliseen. Ei muutaku onnittelut...ysin saatte.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Undence - Jester's Fall 21.08.2006

Undence - Jester's Fall
Soittopuoli kyllä on hallussa, mutta saundit aivan liian keveät...biisissä ei ole niiden takia tarpeeksi munaa. Musa ei silleen hirveesti kolahtanu, mutta örinä on hyvää...kyllähän tuota oon Arin örinää kuullu ihan Neverlastedin levyltäkin. Ei kuitenkaan paska biisi, mutta ei oikeen kolahtanu...varmaanki johtunee nuasta saundeista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radical M Project - Radical M Project - Radical 09.06.2006

Radical M Project - Radical M Project - Radical
Saundit ovat hyvät ja biisi on vedetty paremmin kuin hyvin. Ei moittimista...kaikki suoriutuvat osistaan hyvin. Kuitenkin biisistä jää uupumaan se jokin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the non rythm - Red Box 21.08.2006

the non rythm - Red Box
Mun on kyllä tosi hankala antaa minkäänlaista kommentia tähän, ku en ite juurikaan kuuntele tällaasta, muty yritetään. Aika omituinen raita kyllä on ....soittopuolesta on turha sanoa mitää, koska tätä ei ole soittamalla varmaankaan toteutettu, eikä saundeistaakan oikeen voi sanoa mitään. Erikoisuudessaan kuitenkin aika miälenkiintoinen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Verjnuarmu - Alakusoetto 04.07.2006

Verjnuarmu - Alakusoetto
Hiano biisi.....tällanen aika synkeä....tuloo jotenkin Dimmu miäleen. Saundit hyvät...niistä ei mitään valittamista....Biisi tuntuu jostakin syystä paljon piremmältä, mitä se oikeasti on, mut ei siinä mitään :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Broken Dreams (Remastered) 10.08.2006

Silent Dream - Broken Dreams (Remastered)
Juuh...soittopuali kyllä tuntuupi olevan kunnossa...ei valittamista...ainoa kritiikki tuloopi rumpusaundeista, eli miksausporukalle terveisiä...:)
Kaikki jäsenet hoitavat hommansa kiitettävästi...eritoten voisin laulajan ja basistin mainita tässä erittäin hyvinvetäviksi....ei muuta ku samaa rataa jne.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mensura - For His Dead Children 16.05.2006

Mensura - For His Dead Children
Hieno biisi \m/ Saundit on hyvät ja biisi kuulostaa muutenkin hyvältä. SUURI hatunnosto rumpalille, kuulee, että on Death-ainesta \m/ Hienosti muutki vetää....ei muutaku jatkakaa samaan mallihin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deadly Maids - Run To The Light 08.06.2006

Deadly Maids - Run To The Light
Hyvänkuuloinen biisi. Bassosaundit on munakkaat, eli siitä peukku. Laulajan suoritus on myös hyvä. Biisi pysyy kasassa ja on muutenkin hyvä. Saundit ovat kanssa hyvät.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Puzzle 17.06.2006

The August - Puzzle
Kyllähän tämä biisi tuntuu toimivan...saundit ovat hyvät ja biisi on ihan hyvin vedettykkin. Laulu on vedetty varsin hyvin.Eipä muuta ku zemppiä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Beneath The Surface 06.07.2006

Bitch So Sweet - Beneath The Surface
Aivan biisin halussa miäleen tuli HIM, mikä ei ole olleskaan huano juttu. Biisi toimii niinkuin muutkin teirän biisit, eli hyvinhän tämäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - The Reasons 06.07.2006

Bitch So Sweet - The Reasons
Biisistä tykkäsin, mutta laulu ei niin hirveästi säväyttänyt. Biisi toimii soitannollisesti hyvin ja saunditkin ovat hyvät...ysin saatta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Funeral Day 12.07.2006

Beautiful Betrayal - Funeral Day
hmmm...samaa mieltä kuin muistakin biiseistä, jotka jo kuuntelin. Tuossa pianoalussa olisi saanut kosketinsoittaja käyttää pedaalia, niin olisi saatu enemmän kaikua, eikä äänet olisi sammuneet, niin kuin seinään...tämähän on tas oma mielipiteeni :) ja bassoon munakkaat räröt, nii se ois siinä\m/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Circle Of Three 12.07.2006

Beautiful Betrayal - Circle Of Three
Hiano biisi ja toimii soitannollisesti hyvin. Biisi lähtee käyntiin jykevästi ja pitää sisällään myös kevyempiäkin kohtia. Saundeista sen verta, että muut asiat kyllä ovat kunnossa, mutta kun tuassa alussa basareiden iskut ovat hyvänkuuloset, niin jahka tupliskomppi alkaa, niin rumpusaundi jostakin syystä muuttuu...saisi minusta pysyä samanlaisena. Laulajalla on hyvä ääni, vaikkakin pisti korvaan, että ehkä liian matalaa laulua tälle neitokaiselle...ääni alkaa värisemään ja toisena...ehkä tuallainen laulu sopisi enemmän johonkin rock-musaan (oma mielipiteeni) mutta kyllähän tua tuntuu näinkin toimivan. Joka tapauksessa biisistä tykkäsin ja tätähän voisi vaikka uudestaankin kuunnella, jahka sille päälle sattuu...ysin saatta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beautiful Betrayal - Follow The Waves 12.07.2006

Beautiful Betrayal - Follow The Waves
tämäkin biisi on ihan hyvä ja toimii soitannollisestikkin...ainoa vain, että tua aivan biisin ensisekunnit...tua "filli" tuassa alussa häiritsi....kuuluuko sen mennä juuri tuolleen? Aivan kuin siinä olisi ollut pientä sekaisuutta. Saundit ovat tässäkin biisissä kohillaan, mutta tuasta Circle Of Three-biisitä tykkäilin enemmän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hateform - Warbringer 26.07.2006

Hateform - Warbringer
Mukavankuuloonen ralli tämä...Biisi on soitettu hyvin ja saunditkin ovat jees-luakkaa...kyllä tätä kuunteloo:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Noctis - Syllab 07.07.2006

Noctis - Syllab
hmmm...miälenkiintoista...itseasiassa tykkäsin. Toi on just sellaasta, mitä pitäs kuunnella yksin jossai pimeässä huoneessa, tai sillo ku pimiällä tuloo jostai kävelemällä kotia ja päättää oikaista hautuumaan lävitte, nii sillon. Tollainen hämyinen tunnelma ja hyvä sellaanen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Noctis - Nameless Moon 07.07.2006

Noctis - Nameless Moon
Tästä tykkäsin kans, niinkuin tosta ekast raidastaki....tää on tällaseen yksistäänfiilistelyyn soppelia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Desert Son 04.04.2006

Creepy Dölls - Desert Son
rökkenrölll\m/
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Unreachable End 25.10.2006

Astrayed - Unreachable End
Hyvä biisi....tuasta rääkymisestä tykkäsin erityisesti..tuli miäleen Dimmu Borgirin uurelleen nauhottama Sorgens Kammer - Del II örinät.... Saunditkin on ihan ok, mut niistä kuitenkin puuttuu se jokin :S Rumpali vetää kyllä hyvin, mutta välillä tahtoopi nua kikat tehrä tepposensa ja tahtoopi soitto karata käsistä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miseria - Lost Forever 26.07.2006

Miseria - Lost Forever
hmmm...ihan hyvä biisi, mutta tuntuu, että täsä biisissä sais tapahtua jotain "erilaista" johonakin vaiheessa...tuntuu, että biisi jurraapi paikoillaan. Biisi on kuitenkin soitettu todella hyvin enkä saundeistakaan löyrä mitään kritisoitavaa...erityisesti laulajan ääni teki vaikutuksen...hyvin vedetty...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele OUT OF BREATH - Full stop 03.07.2006

OUT OF BREATH - Full stop
Tämä voisi kuulostaa tosi hyvältä, jos saundit olisivat tyylioin niinku tuassa ekabisissä...täsä biisissä myös pistää korvaan aivan hiuksen hienoja virheitä rumpalilta, mut tuasta ekabiisistä tykkäilinm enemmän.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Raping Your Soul 23.08.2006

G.O.R.E. - Raping Your Soul
Tämäkin biisi on aivan hyvä, mutta erelleen kapuloitsijalle tarkkuutta peliin, nii parempi ois. Tempo tuntuu välillä heittelevän.
Täsä biisissä ei jostain syystä basso tunnu niin isolla olevan ku tuassa 5:1-biisissä, tai saattaahan tua olla aivan yhtäsuurella, mutta nyt se ei jostakin syystä haittaa yhtään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argathron - Flawless 16.06.2006

Argathron - Flawless
Biisi on ihan hyvä, mutta rumpalin tempovaihtelut pistävät kyllä korvaan melko ikävästi, enkä oikeestaan rumpusaundeistakan niin hirveästi tykännyt.Sen sijaan kitarasaundit olivat hyvän kuuloiset...ei muutaku lisää reenausta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Directors Gut - WithTheHelpOfHordesOfDemons 10.08.2006

The Directors Gut - WithTheHelpOfHordesOfDemons
Ihan jänskä ralli tämä...miäleen jäi laulajan ääni aika hyvin...siitä tykkäilin. Soittokin tuntuu olevan aika hyvin hallinnassa....ainoa vain, niin kitarasaundista en oikeen lämmenny.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trio Lobotomia - Kummalinen palapeli 04.04.2006

Trio Lobotomia - Kummalinen palapeli
Eniten mieltä lämmittää tuo ARA:n kuvaus...se osuu harvinaisen oikeaan xD
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burden A.D. - Salvation A.D. 28.06.2006

Burden A.D. - Salvation A.D.
Biisin alku toi miäleeni jonkin Residen Evil-tyylisen miälikuvan :D Biisi lähtee käyntiin tykisti, mikä on hyvä homma, mutta jotenkin omasta miälestäni laulunalkamista olisi saanut orottaa pitemmän aikaa. Tämän biisin saundeista sitä samaa, mitä edellisbiisinkin saundeista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 23.08.2006

G.O.R.E. - 5:1
Biisi toimii ihan hyvin muuten, mutta rumpalille viälä vähä tarkkuutta soittoon, nii se ois siinä. Biisissä oli melko yksinkertaisia kohtia, muta ne oli aivan potkivaa kamaa, joten hyvä niin. Miksauksesta sen verta, että ehkä basso tuloo aivan hiukan liian kovalla, mutta toisaalta, jos bassoon olisi saanut oikeen munakkaat säröt, nii se ois saanu ollakki nuan kovalla. Kyllä tämä kuitenkin ihan hyvää kamaa on...jatkakaahan samaan mallihin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Shadow Dance 30.03.2006

Iron Sphere - Shadow Dance
Loistava biisi....juuri sopiva ralli instrumentaaliksi ja biisi toimii hyvin. Itse kyllä basarisaundia muuttaisin hiukkasen, mutta kyllä tämä opn silti kympinarvoinen biisu\m/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aarni - Anima 30.03.2006

Aarni - Anima
Rauhallinen kaunis biisi...saundit juuri oikeat tälle tyylille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elfoer - StormRider 11.10.2006

Elfoer - StormRider
Tosiaan...on aika synapainotteista, mut ei se ny NIIN hirveästi haittaa....hyvin veretty biisi...Rhapsody tuloo miäleen heti ensimmäisenä, mikä ei ole huano asia, sillä Rhapsody on aivan loistava. Laulu saisi kuulua paremmin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evil In A Man - Perkele 10.08.2006

Evil In A Man - Perkele
Nyt tuli kyllä vastaan niin miälenkiintonen biisi nimeltään, että oli kyllä ihan pakko kuunnella. Lyriikat ovat mukavan runolliset alussa heti. Soittokin sujuu ja Saundeissakaan ei oo juurikaan moittimista. Melko yksinkertaisia riffejä, mutta potkivia sellaasia ja se on aivn helvetin hyvä asia\m/ kyllä tämä biisi kiitettävän ansaitsee.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AM I BLOOD - Devil Of Your Head 10.08.2006

AM I BLOOD - Devil Of Your Head
Enemmän kyllä tykkäilin tuasta Perkele- biisistä...sen rffit oli potkivampia ku täsä, mutta ei tämänkään biisin riffit missään tapauksessa huanoja ole....ehkä ainoa sellanen vähemmän miällyttävä oli toi....onko toi ny intro....toi, millä toibiisi ny alkoi...mutta ei missään tapauksessa huano biisi...kertsi oli tosi hyvä...tuli jotenki kummasti Tekken 3- videopeli miäleen :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 16.06.2006

Kongo - Tyhjä Huone
Kyllähän tämä biisi toimii. Saundit ovat hyvät, mutta laulu ei paikoin viehättänyt minua.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Instrumetal - Path Of Evil 06.06.2006

Instrumetal - Path Of Evil
ihan ok piisi....jotenki vaa tuntuu, et tohon ois jotku lyriikat sopineet kivasti. Saundeissa ois parantamista omasta mielestäni ja pikkasen häiritti toi 02:34 kohdassa alkava rauhallinen kohta...tuli heti mieleen nii kovaa Metallican MOP, muuten ihan ok menoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Runkkasin Juhannuskokkoon (Summerdance) 12.06.2006

Riku Avanto & Spermaiset Nakit - Runkkasin Juhannuskokkoon (Summerdance)
Melekoosen veikeä biisi....satan on hauskat:D ja biisi on muutenkin melko ajankohtainen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Pleasure In Hate 23.08.2006

G.O.R.E. - Pleasure In Hate
kylläpäs oli erikoinen veto laulajalta tähän biisiin kirkasta alussa kunnon powerkiljahdukset :D ei paha\m/ Soitto tuntuupi sujuvan täsä biisissä ihan ok kans. Saundit ovat aikas erilaiset ku nuassa uuremmissa biiseissä....kuuluu aika hiljasella ku tätä kuunteloo, mutta sillähän siitä selvitään, ku väännetään vähä volyme-nappulia kaakkoa kohti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Boredomi - Mitähän mä ottaisin 16.06.2006

Boredomi - Mitähän mä ottaisin
Noista synista tulee väkisinkin miäleen joku Nintendo 8-bittisen pelimusa :D ei paha juttu olleskaan, nimittäin 8-bittinen on kuningas :D Saundit on ihan ok mun miälestä täsä biisissä ja sanat ovat kyllä mainiot, sillä jano tahtoo täsä iskeä :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Evil In Us 10.08.2006

SaraLee - Evil In Us
Joo..erelleen HIM-linjalla mennään :D Tässä biisissä basarisaundi on jotenkin peittyneenkuulonen...en tiärä, mistä johtuu...ehkä myös näistä mun äänentoistokamoista, mutta silti. Kuitenki tämä biisi on hyvä tällaaseksi hitaammaksi biisiksi...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Hearts & Roses 10.08.2006

SaraLee - Hearts & Roses
Tämäkin kappale tua kyllä HIM:n miäleen jo heti alussa. Erelleen saundeista ja soittosuarituksista sitä vanhaa samaa. Jotenkin en tykännyt nuassa kertseissä olevista kitaravenytyksistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Blessed Dream 10.08.2006

SaraLee - Blessed Dream
alku oli vähä jänskänkuuloonen...ei olleskaan huano. Kertsi tua miäleen HIM-yhtyeen aika lailla, mut ei siinä...HIM on ihan ok. Saundeista ja soittosuarituksesta sitä samaa kuin tuassa Wounded Heart-biisissäkin...kunnossa on. Jotenkin tästä biisistä jäi puuttumaan se jokin, muttei tämä biisi olleskaan huano ole...ei missään tapauksessa...jatkakaahan samaan mallihin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele SaraLee - Wounded Heart 10.08.2006

SaraLee - Wounded Heart
ihanpa ok biisi, vaikkaki säkeistöt olivat omasta miälestäni ehkä turhan popahtavia, mut muuten ei mitään valittamista. Soittopuali on selvästi tyypeillä hallinnassa ja miksaukseenkin on näköjään nähty jonkin verran vaivaa...siitä peukku.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celesty - Journey to the unknown 10.08.2006

Celesty - Journey to the unknown
Soitto jätkillä hallussa....ehrottomasti rumpalilla.....tosin enemmän tykkäilin noista uuremmista biiseistä, mutta tämäki on tosihyvää kamaa \m/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celesty - Power of the stones 15.06.2006

Celesty - Power of the stones
Saatana ku potkii \m/
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celesty - Charge 04.04.2006

Celesty - Charge
Loistava biisi....kunnon sankariralli \m/ Soundit on kohillaan, enkä löydä mitään valittamista biisin vedostakaan. Laulajalle hatunnosto...hyvin vedetty...kyllä tämä on kympinarvoinen suoritus....jatkakaa samaan malliin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Juliste - Nopeus ratkaisee 16.05.2006

Juliste - Nopeus ratkaisee
Ihan hieno biisi, vaikkakin, omasta mielestäni tuohon olisi jotkut lyriikat sopinu aika mukavasti...ei ehkä aivan paras mahdollinen ralli instrumentaaliksi, mutta ei biisissä sinänsä mitään moittimista \m/
9