Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 140 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Monologue 28.01.2009

Antipope - Monologue
Ihan mainiota mättöä. Laulu ja örinä kaipaavat hieman kehittämistä. Muuten toimivaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Worstcase - Ranthambhore 02.05.2008

Worstcase - Ranthambhore
Ihan hieman on laimeahkot soundit, ei potkinu ihan kuin odotin, mutta muuten toimii hyvin kappale. Loistoriffittelyä ja lauluki kuulostaa menevältä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurinkokenno - Mitä kuuluu, neiti Aika? (demo) 02.05.2008

Aurinkokenno - Mitä kuuluu, neiti Aika? (demo)
Melko zen cafea tosiaan, ja itsehän en satu kyseisestä yhtyeestä pitämään ;) Kuulostaa juurikin siltä että lauluja hiomalla ja siihen varmuutta saamalla, kevyttä pianoa lisäilemällä ja nostatus-osiolla tästä saataisiin jokin kesähitti. Soundit ovat hieman kehnohkon oloiset, tällaiset radiofiltteröinnin kärsineet. Itsehän sanoisin että lisää räimettä peliin, mutta ilmeisesti hellemmällekin rockille löytyy kuuntelijoita :) Seiskan annan kun eihän tämä ihan huonokaan ollut.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Theogony 28.01.2009

Antipope - Theogony
Tämäkin on aivan kelpoisen kuuloista metallia. Saundit ovat hieman latteat, ja laulussa olisi tässäkin parantamisen varaa. Soitannasta kuitenkin pidän enemmältiki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yllätystodistaja & SilläSipuli - ...Skaa joulua! 15.12.2007

Yllätystodistaja & SilläSipuli - ...Skaa joulua!
Oli kyllä ihan mukavan kuuloinen ralli :) Aluksi meinasin pettyä räpäyttelyyn mutta kertosäe pelasti kuoroineen Ei tätä kyllä joululauluna pysty kuuntelemaan mutta menee kai muuten ihan vain kuunnellessa...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 11:11 - Human Filters are healthy 02.05.2008

11:11 - Human Filters are healthy
Joskus kauan sitten pyysit kommaamaan, ja nyt kun taas jaksoi palata pitkästä aikaa mikserin pariin nii jollain sitä on aloitettava. Ihan mukavan kuuloista psytransee, jäänytkin vähän vähemmälle tämän genren kuuntelu tässä lähiaikoina. Itellehä kelpais ehkä paremmin paljon progeilevampi meno mutta kyllä tämä toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Motaatti 14.7 30.06.2006

Celluloid Dmage - Motaatti 14.7
Hmmm, virkeän ja kiinnostavan kuuloista kilahtelua. Tajuntaani todellakin koettaa pureutua rytmi, etsii sisältäni alkukantaista tummaihoisen rytmitajua jota potkia liikkeelle ja tanssimaan. Hyvin on otettu iso äänimaailma haltuun, lisäksi kappaleessa riittää toimintaa... Saundeista en edes ala etsimään puutteita, luultavasti edessä olisi vain turha urakka. Kyllä se vain potkii kuin pieni lapsi, kuitenkin samalla rauhoittaen. Niin, ja erittäin mukavaa että chippiäkin löytyi kappaleen vaiheilta. Siitä, ja ehkä kokonaisuudestakin, kymppi ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Vertical 30.06.2006

Aeiouaih - Vertical
Kappale aukesi kyllä heti, ja aivan loisteliaalta kuulostaakin.. Saundit ovat rauhalliset ja sopivan monipuoliset.. Laulu toimii, kitara toimii, kaikki muu tuo elämää taakse. Kieltämättä aika kuunneltava kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - FunkMeister [2006] 13.06.2006

Galantine - FunkMeister [2006]
Oli kieltämättä hieman erikoisesti sävytetty sinfoniabiisi, vaikka loppupuolella funkin määrä jäikin hieman vähemmälle... Toi mieleen heti sellaisen kovan katutaistelukohtauksen Miami Vicestä, oli kai se arvattavissakin. Vielä kun saisi mustan miehen ison afron kanssa tanssimaan isot pyssyt lanteella tanssimaan diskossa niin johan kelpaisi :) Hienoahienoa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seconds 30.05.2006

AAE - Seconds
Huhhui, onpas laulun taustalla kauheaa kohinaa, aika häiritsevää. Onhan tämä ihan mukava kappale, mutta nyt tästä jäi puuttumaan jotain tärkeää. Piano tuntuu vetävän pelkkää taustaa koko ajan, mutta vähän samanlainen tunnelma on kyllä laulussakin. Joko laulu tai soitto saisi olla hallitsevampaa, muuten tämä menee vain korvista läpi. Lopussa oleva lyhyt muunnos oli jo parempaan suuntaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Memories 13.06.2006

The Noose - Memories
Soitanta toimii, laulaja kuulostaa kunnolliselta, mutta saundit ei toimi sitten ollenkaan.. Nauhoitukseen ja miksaukseen pitäisi panostaa reilusti enemmän. Jotenkin se potku puuttuu. Mutta kyllä tämä kehityskelpoiselta kuulostaa, lisää vain aikaa, hermoja ja harjoitusta peliin.. Sitten vielä laulajaa potkaisu munille hetki ennen nauhoitusta niin eiköhän siitä kunnollista kamaa saada ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Autumn Rain 30.05.2006

AAE - Autumn Rain
Hienoa proge-maiskuttelua, sopivan melankolista, sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Soitanta on ehkä hieman pätkivää, eivätkä osiot aivan iskeydy paikoilleen. Saundeista en pidä hirveästi, voisivat olla pirteämmät vaikka kappale syksyinen onkin. Toimiva kitara-piano-medley, jos näin voin sanoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Embreach - Taken Down 25.03.2007

Embreach - Taken Down
Ah, tulivathan ne tuplabasarit niinkuin odottelinkin, kappale oikein huusi niitä esiin. Lyhyt räime alussa nostaa aina innostusta kappaleeseen. Laulut ja örinät toimivat loistavasti. Soitannan kanssa edelleen erinomaista toimintaa, bassolle lisäpisteitä. Hemmetti on kulkeva biisi, kyllä tälle kymppi rapsahtaa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Embreach - Beauty Bred Rage 25.03.2007

Embreach - Beauty Bred Rage
Ilmavan oloinen tulee ensimmäisenä mieleeni. Hemmetin hyvä teos sen jälkeen. Kelpaa kuunnellakin ;) Kitarat ja rummut erittäin hyvän kuuloiset. Laulu myös hyvää, mutta harkintaa noiden puheosien kanssa. Lyhyet örähtelyt kappaleen loppuvaiheessa olivat outoja. Ysin ja kympin välille sijoittuu....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Stay With Me [2006] 29.04.2006

Galantine - Stay With Me [2006]
Aika positiivinen pläjäys tosiaankin. Saundit ovat kyllä ihan omaa luokkaansa, niistä tuskin löytyy mitään parannettavaa. Ja kuten jo mainittu aika Disney meininkihän tässä tosiaan on, sopisi varmasti mihin tahansa romanttiseen komediaankin. Laulu on toteutettu myös loistavasti, lausuntakin on erinomaista. Ainoa osa mitä oikeastaan jäin kaipaamaan olisi paljonkin hiljaisempi soolovaihe ilman rumpuja, juuri sellainen kohta missä sankaritar katsoo kohti taivasta ja päästää yhden onnen kyyneleen (vaikkakin tuo loppu on lähellä sellaista). Mielestäni piano olisi sopinut paremmin soittamaan takana hiljaisempaa melodiaa, eikä sointuja. Lisäksi vokaaleille voisi lisätä hiljaista hymäilyä tuonne taustalle. Valitettavasti minuun ei loppupeleissä tällainen tunteilu oikeastaan pure, joten joudun laskemaan pisteet *vain* ysiin. Erittäin laadukasta musiikkia, muutenkin kuin vain tämän kappaleen osalta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - Closer To The Truth [2006] 29.04.2006

Galantine - Closer To The Truth [2006]
Tämän jälkeen piti jo laittaa itseni fanilistaan. Ehdottoman hienoa, sanoisin jopa maisemallisen kuvaavaa musiikkia. Saundit ovat huippuluokkaa, kuten oletinkin. Melodiat ovat olleet aika positiivisia kappaleissa, ehkä jotain dramatiikka kaipailisin enemmän. Ja ehkä vielä enemmän soolomeininkiä, sähkökitaralta jotain lisää odottelin, vaan eipä kuulunut. Vaan onhan tässäkin aika tiukka paketti koottuna, joka ei jätä ihmistä unen maille. Näissä kappaleissasi suhteellisen yksinkertainen melodiakulku kuulostaa hyvillä saundeilla loistavalta...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Turbo Sheep 03.02.2006

Ivan Dolowitz - Turbo Sheep
Äänenlaatu paranee kerta kerralta, ainakin, mutta jotenkin biiseistä uupuu koukkuja ja muita vängerryksiä. Mutta loistava SID-metalli kappale silti. Vaikea keksiä paljoa sanomista.... No jaa, kyllä minä kympin annan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele the machinist - psalm 6581 21.02.2006

the machinist - psalm 6581
Ihan kyllä pirun toimiva kappale, tämmöistä rennompaa menoa. Itse asiassa hemmetin loistava biisi. Kyllä se on hyvä välillä muistaa ihmisille saarnata psalmienkin muodossa, etteivät vain unohda asioita.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Retrogression - Fear Scene 20.02.2006

Retrogression - Fear Scene
Jotenkin hieman Lordimainen saundimaailma avautui eteeni, sitten yhteneväisyydet loppuivatkin. Todella asiallista mättöä.. Örinä toimii loistavasti, mutta puhtaassa laulussa olisi ainakin miksauksen osalta korjailemista. Kontrasti hieman melodisempien osien ja ärjympien osien välillä toimii hienosti. Lisäpisteitä erinomaisesta bassosaundeista. Biisi ei kuitenkaan iskenyt suoraan sydämeen, joten annan ysin. Bändistänne tulee mieleen eräs toinen mikserin bändi, Northern Discipline..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele D.D.Ironica - Propeth 03.02.2006

D.D.Ironica - Propeth
Alku oli lupaavan kuuloinen, erityisesti hienoisen hypetyksen jälkeen. Mutta biisin alkoi lähes heti kaivelemaan tuo äänenlaatu, jotenkin kuulosti aivan liian karulta noine saundeineen. Kuulosti kuin olisi monien hassujen filtterien läpi vedetty. Parantelua siis sille osastolle. Hienon kuuloista menoa muuten, mutta nyt en pysty pahemmin saundeista mitään sanomaankaan. Kitaristi tuntuu ainakin osaavaan hommansa, ja vetää kappaleen hyvin läpi. Laulu toimii, mutta nauhoituksellisten ja miksauksellisten syiden takia se ei oikein istu musiikkiin. Vaikeata sanoa muuta kuin että onnea seuraaviin nauhoituksiin paremman äänenlaadun toivossa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Buried Alive 22.02.2006

GARM - Buried Alive
Aikapa rouhean kuuloista mättöä, vaikkakaan trässi ei mielestäni kuvaa tätä aivan täysin, ehkä paremminkin hevimetallia.. Onneksi ei tarvinnut kuunnella tasaisesti muuttumatonta kappaletta, vaan erilaisia osioita löytyi.. Karjunta kuulostaa hyvältä, ainakin näillä saundeilla. Hienot rumpukompit kyllä tuovat elävyyttä kappaleeseen. Onnea vain nauhoitettavalle promollenne..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deadly Maids - dreams have failed 03.02.2006

Deadly Maids - dreams have failed
Jotenkin pääsette vain ysin tasolle minun arvioissani, vielä parannusta koskettimissa, laulussa tarvittaisiin, ja ehkä pieniä koukkuja riffityksiin ainakin tässä kappaleessa voisi lisäillä. Sinänsä tässä kappaleessa on syvällisempi tunnelma kuin muissa. Mukavan vaihtelevia nämä teidän kappaleet, siitä lisää moraalisia pisteitä...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deadly Maids - close your eyes 03.02.2006

Deadly Maids - close your eyes
Mukavan rouheata menoa, mielestäni parempi kappale kuin tuo uudempi "Run To The Light"... Kokonaisuutena hemmetin hieno kappale, riffit ja laulu soljuvat eteenpäin mahtavasti. Lisäksi vieläkin plussaa noista muhkeista saundeista. Laulaja voisi vielä hieman antaa lisäpotkua itselleen, että ne korkeimmatkin ja matalimmatkin kohdat lähtisivät asenteella. Siinäpä se, ysin suoritus sanoisin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystalic - Defiance Of Supremacy 20.12.2005

Crystalic - Defiance Of Supremacy
Nyt kun kuuntelin näitä uusia biisejä niin muistinkin miksi fanitan teitä.. Erittäin loistavaa materiaalia nämä biisit, voin sanoa pitäväni erittäin paljon.. Enpä jaksa enempää kehua, vaan sanon että erinomaista ja saatte kympin :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Deadly Maids - Run To The Light 03.02.2006

Deadly Maids - Run To The Light
Jotenkin kuulostaa Sentencedin ja 69 Eyesin sekoitukselta koko kappale, mutta sehän on hyvä se. Kaikki on onnistunut kuin ammattimaisemmilla bändeillä ikään. Saundimaailma on hienon kuuloinen kitaroiden, basson, rumpujen ja laulun osalta. Ainoastaan koskettimet kuulostavat mielestäni hieman hämäriltä kaiken takana. Sinänsä kappale kulkee aika perinteistä melodialinjaa, ja lisää koukkuja saisi ilmestyä. Laulun laatu on kyllä ihan hieno koukku jo nyt, loistavan kuuloinen ääni herralla Petri. Soolo jäi hieman lyhyeksi mielestäni, mutta onnistui näinkin. Kyllä te hyvin vedätte. Ja P.S. bassomörinälopetuksesta moraalipisteitä...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Fungus soup 21.12.2005

Chucky - Fungus soup
Harmi, tuskin kuului taas näillä koulun kaiuttimilla koko hienoa saundimaailmaa, mutta yllättävän hyvin toimii näilläkin.. Erittäin loistavia saundeja tässä erityisesti tuo kicki on onnistunut, kokonaisuutena kappale on erinomainen vaihtelevaisuutensa puolesta. Kyllä tämä kympin ansaitsee...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Swallowing My Pain 20.12.2005

CHB (R.I.P.) - Swallowing My Pain
Tähän kappaleesta pitää mainita että tuollaisessa hiljaisemmassa puhemaisessa laulussa kannattaa olla tarkkana ääntämisen kanssa ja muutenkin tuollaisiin lauluosuuksiin pitää panostaa... Toimiva kappale muuten, ehkä vähän jo vanhan toistoa..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness 20.12.2005

CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness
Hyvän kuuloista menoa tässä, täytyy myöntää, jotenkin tuo äänenlaatu ei ole paras mahdollinen, elikks nauhoitukseen ja miksaukseen voisi vielä panostaa enemmälti. Muuten kyllä hyvän kuuloista soitantaa tarjoatte, itse asiassa kaikissa biiseissänne, mutta erityisesti tässä... Hieno soolo tietenkin, ja erityisen tyytyväinen olen tuohon basson kuuluvuuteen ja miksaukseen muutenkin... Laulu toimii hienosti, hienoista parannettavaa ääntämisessä, mutta ei muuta, ehkä taustalauluja voisi lisätä, luultavimmin sopisi tällaiseen musiikkiin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bad Excuse - World Moderator 22.02.2006

The Bad Excuse - World Moderator
Turvallisen rouhean kuuloista rokkia. Perusasiat ovat hyvin kunnossa, eipä ole soitannan puolella mitään valittamiasta. Laulajalle voisi ehdotella vielä hieman opettelua. Arvelisin kappaleen kuulostavan keikalla paljon paremmalta...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sikariporras - Astra & Ode - Raidat Auki! 21.12.2005

Sikariporras - Astra & Ode - Raidat Auki!
Kun nyt mainostitte, niin kommentoinkin, vaikkakin tämä ei mieligenreihini kuulukaan.. Sinänsä nuo lyriikat ovat aika Blingbling, enemmän iskee Notkea Rottamainen lyriikointi minuun. Muutenhan tämä kuulostaa aikalailla perinteiseltä Suomi Hopilta. Ainoastaan tuo matala basso valtaa välillä hieman liikaa alaa, ja tulee muiden äänien päälle häiritsevästi... Annan nyt kasin, vaikka en oikein osaa kommentoidakaan :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yllätystodistaja & SilläSipuli - TÄÄ ON MUN PÄIVÄ 15.12.2007

Yllätystodistaja & SilläSipuli - TÄÄ ON MUN PÄIVÄ
Hitto mitä biisejä, en kyllä tiedä oikein mitä mieltä olla. Kyllä tämä hymyn ainakin sai aikaiseksi, jos ei mitään muuta. Paras duuni tosiaankin pukilla, pitää jättää glögit jouluyöksi pukille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Beneath The Surface 22.02.2006

Bitch So Sweet - Beneath The Surface
Ohhoh, Himgative:ko sieltä saapui vastaan. Noei kuitenskaan, vaikkakin tietyt bändit tuntuvat tuoneen vaikutuksensa peliin. Itse asiassa näin puhtaimmillaan pelkillä "oikeilla" soittimella vedettynä ihan mukavaa kuunneltavaa, ylimääräiset efektisäädöt monastikin pilaavat kappaleen.. Genreä olen saanut kuunnella aika paljolti, joten sinänsä tämä ei tarjoile paljoa uutta, jota soitossa saisi olla mukana..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Beware The Zapper! 17.11.2005

Ivan Dolowitz - Beware The Zapper!
Niin tosiaan onhan tämä jo kuunneltu ennenkin, en vain antanut kommenttia silloin.. Vähän liikaa tuntuu alkavan keskeltä kappale ja muutenkin tylsähkö aloitus, mutta looppina kai menee :) Onhan tämä minusta parempi kuin tuo Last ninja in space ja aika lailla 8alas21:n tasolla.. Hienoja melodioita edelleenkin koottuna erityisesti tuossa kertosäkeessä... Kyllä tälle kymppi pitää antaa Tämähän kuulostaa nyt jopa SID-metallilta, vielä bändin kasaatte, niin suosio, kunnia ja maine hyppää syliin (ehkä)..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Maybe 25.10.2005

Aeiouaih - Maybe
Hemmetin hienot kitarasaundit tässä, ja laulukin on ihan kuunneltava. Hienosti efektoitua ja pannailua oikean ja vasemman välillä kitaralle, stereoksi siirtyminen melkein sekoitti minua... Laulussakin on tunnetta mukana, mutta voisi sitä surua olla enemmänkin. Yleisesti ottaen tykkään kuitenkin enemmän duuripitoisista "kitarajamies"- biiseistä kuin mollipainotteisista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nosdrama - Cold trails, long roots 13.12.2005

Nosdrama - Cold trails, long roots
Hieman psykedeelistä tunnelmaa, itse asiassa todella mukavan kuuloista sellaista. Parasta on ettei noita seuraavia osioita kappaleissanne oikein osaa odottaa. Tässähän laulukin on jo parantunut paljon, mutta ääntämisessä olisi vieläkin hiomista ja uskaltaisinpa sanoa että kunhan se parantuu, niin kohenee muutkin osa-alueet laulussa.. Tuon alun perusteella pelkästään olisin saattanut hypätä biisin yli, mutta onneksi kuuntelin tämän monia monia kertoja, kuten mainitsette tuolla sivullanne..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mental Disordered - In Memories 25.10.2005

The Mental Disordered - In Memories
Genreksi sanoisin paremminkin Black metallin, mutta jossain siinä rajalla tämäkin biisi on. Tai ehkä sittenkin deaththrashia. Kuitenkin.... Konerummut häiritsivät tässä kappaleessa aika paljon, erityisesti tuplabasari paukutus kuulosti vähän huonolta, vaikka ei nämäkään miksaukset rummuille huonot olleet. Kitarat kuulostivat tarpeeksi jämäköiltä ja örinä pelottavalta, vaikkakin örinän nauhoitukseen ja miksaukseen voisi vielä panostaa enemmän. Kyllä tämä seiskan biisi on, ei mitenkään erikoinen, mutta ei mitenkään huonokaan, ainoastaan nauhoituksen ja miksauksen laatu vähentää kuuntelukokemusta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Needle God 04.10.2005

Soundslay - Needle God
Tietenkin musiikki toimii ilman laulua ja paremminkin ilman räkäistä rääkymistä, joten hyvä ettei ole oikeastaan niitä laulajia löytynytkään. Mutta jos laulua ei ole pitäisi soolojen määrä moninkertaistua joka soittimelle. Ja onhan tässä sooloja. Kitarasaundit ovat tosiaan tässäkin aika tunkkaiset, mutta rummut kuulostavat ehkä hieman paremmiltakin kuin vanhemmissa kappaleissa. Lisäksi melodinen metalli kaipailee voimakkaita basson sulosointuja taakseen, jota voisi ehkä volyymia lisäillä sille. Ainakin on miksaus onnistunut paremmin ja ehkä tämän tyylinen soitanta sopii sinulle paremmin, ainakin kuulostaisi siltä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Acoustic Fragments 03.10.2005

Soundslay - Acoustic Fragments
Aikapa surullista ja masentavaa menoa. Eivät nämä balladit ole olleet makuuni. Mutta hyvä että olet pitänyt tämän instruna, luultavasti menisi pilalle vain laulun kanssa. Hyvä biisi silti, ei ole oikeastaan minkään kappaleen kopiokaan. Kitaran saundit ovat mielestäni liian tunkkaiset, tämä voisi olla liveversiona paremman kuuloinen. Ei taida olla minun vaihdevuoteni vielä tulleet.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - War Of The Weak 03.10.2005

Soundslay - War Of The Weak
Tämmöinen genre vaatii minusta jonkinlaista laulua, eli semmoista peliin. Kitarat ovat paremman kuuloiset kuin noissa uudemmissa. Saundit ovat melko kehnot, johtuu varmaan yksinkertaisesti koneen kautta nauhoittamisesta, konerummut taas kuulostavat yllättävänkin hyviltä, mutta loistavilta ne eivät voi kuulostaakaan. Soitanta on kyllä hienoa, kunhan olisi vain oikean bändin vetämää. Sooloilut ja riffit toimii loistavasti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nosdrama - In hell 13.12.2005

Nosdrama - In hell
Kyllä tämä nyt useampien kuuntelukertojen jälkeen kuulostaa hienolta, mielestäni kaipaisi vain hieman rankempaa otetta tuohon miksaukseen, erityisesti rauhallisimmissa osissa... Tietenkin tämä on masteroimaton,mutta kuitenkin. Päämelodia on loistava ja pureutuu paremmin mitä enemmän tätä kuuntelee. Valittamista tässä biisissä on tuossa laulajan ääntämisessä, hieman panostamista ja harjoittelua siihen niin kymppejä alkaa tulemaan ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Zombi 16.08.2005

Chucky - Zombi
Nyt tuo kickki on aivan erinomaisen kuuloinen, paaaaljon parempi kuin edellisessä versiossa ja kuulostaa tässä olevan tuota rähinääkin enemmän. Yksityiskohtia voisi olla enemmän, niin tämä koukuttaisi paremmin. Mutta siltikin kympin arvoisesti rähinää ja menoa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epiclore - They War the Fallen Lords 16.08.2005

Epiclore - They War the Fallen Lords
Aivan loistavaa työtä tehty näiden kummankin biisin osalta.. Laulajankin ääni on kehittynyt (tai sitten sen miksaajien taito :) )... Miksaus on muutenkin paljon paremman kuuloinen nyt kuin tuossa edellisessä Ep:ssä. Rummut ovat todella hyvän kuuloiset mutta basso ja kitaratkin jää jotenkin laulun taakse. Äärimmäisen hienoa menoa tarjoatte...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele the machinist - supaflex 12.08.2005

the machinist - supaflex
Loistavaa.. Saundimaailma on aivan kuin Machinaelta.... ERIOMAISTAAAAAh.... Lissää tällaista ja asenteella!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lambda Core - Hellfire 28.07.2005

Lambda Core - Hellfire
Saundimaailma on kehittynyt aika rutkasti edellisistä kappaleista.. Kitarat ja rummut kuulostavat hemmetin hienoilta, tai no kaikki muukin kyllä kuulostaa. Ja eihän tällaisessa laulua kaipaakaan kun menoa riittää. Tämä kappale alkaa kyllä Death metallina ja vieläpä hienolla puhepätkällä, mutta tuo genre vähän vaihtelee progemetallin ja semmoisen oudon groovemetallin välillä... Loistavan kuuloista sekoittelua niissä... Eipä ole oikeastaan mitään mistä antaisi miinusta. Ja onhan tämä paljon parempaa kuin Nile tai Linkin Park.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gouwola - Pitzeria (feat. Dj Boxu) 25.10.2005

Gouwola - Pitzeria (feat. Dj Boxu)
Aika *rouheaa* menoa teillä, lyriikatkin ovat aika melodramaattiset, melkein sai minutkin suremaan miehen ja pizzan kohtaloa. Tuohon lauluun vielä enemmän tunnetta peliin niin hyvin tulee menemään teillä. Ja ehkä nauhoituksen laatuunkin voisi ottaa lyhyen katsauksen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Syphilis - Insufficient Life Support System 09.09.2005

Dj Syphilis - Insufficient Life Support System
Insufficient Life Support System todellakin. Pelottaa jonkin verran jäädä ilman Life Supporteja tämän jälkeen. Alussa selvästikin epäonninenhenkilö huomaa nopean lähdön jälkeen kuinka jotain jäi puuttumaan pelastusaluksesta, jonka jälkeen hän tekee nopean panikoinnin tilanteeseen. Sitten alkaakin yritys pelastua tilanteesta mahdollisimman hyvin. Tilannetta seuraa syvä epätoivon tila, jonka jälkeen taas panikointia. Lopuksi henkilö vetäisee viimeiset hapet ja hidaaassttuus... Loistavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Destroy,hate and die 28.07.2005

Chucky - Destroy,hate and die
Niin tuo kikki voisi tosiaan olla isommalla kuten tuolla ennemmin jo huomautettiin, mutta eipä tämä minusta mitään muuta tarvitse, ellei sitten lisäpituutta. Erinomaista menoa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koura - Tuskan Hetki 21.07.2005

Koura - Tuskan Hetki
Saundimaailmahan tässä on aivan demoluokkaa ja se on kyllä vaikuttanut paljon tuohon lauluun... Soolokitara on aika Hassun kuuloinen näin, komppikitaran ja basson saundit ovat aika hyvät... Rummut toimivat ehkä parhaiten... Laulu särkee tyhmästi ja siten kuulostaa aika hirveältä... Kuitenkin tästä voi jatkaa ja lauluäänikin kuulostaa parannettavalta... Menossa ja lyriikoissa on sentään jotain mistä antaa pisteitä :) Kannattaa etsiä joku henkilö joka tietää paljon nauhoittamisesta, He osaavat todella auttaa saundien parantamisessa... Näin bändin elämä ja maine helpottuu...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - 8 Alas 21 06.07.2005

Ivan Dolowitz - 8 Alas 21
Oijoi.. Eihän tästä kohta jää kehittymisellekän tilaa, Ensio vetää sen verran kovat synat että kyllähän tuo tajunta räjähti ainakin jollain tasolla.. Tästähän voisi jo uskoa että tämä on remix jostain vanhasta c64 hitistä... Sinänsä kuulosti vähän hassulta kun kaikissa muissa soittimissa/sampleissa paitsi kitarassa oli kohtalaisen alkuperäisen kuuloisen Sid-saundit... Mutta silti hemmetin hieno saundimaailma, vielä tuo taustalla kuuluva bassopimputus hyppimään pitkin poikin maailmoja niin iskee edelleen lujempaa....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Astrayed - Life Is Done With Me 02.06.2005

Astrayed - Life Is Done With Me
Aika melodisen kuuloinen tykitys tosiaan... Saundit olivat hyvät ja jonkin verran mielestäni aika erikoisetkin, mutta positiivisessa mielessä... Kitarat suorastaan sukeltaa kappaleen läpi.... Laulukin on kohtalaisen erikoisen kuuloista ei ehkä aivan minun korvaani, mutta vihaista kuten Izzikin totesi... Hienosti yhdistelty noita osia yhteen ja äärimmäisen toimiva kappale .
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - The Battle of glory 30.05.2005

Chucky - The Battle of glory
Näiden kahden ylimmän kappaleen myötä uskalsin tulla faniksi.. On todella erinomaista menoa kappaleessa, tätähän kelpaisi jo isommillekin markkinoille viedä ainakin minun mielestäni... Juuri tällaiset nopeammat polkat saavat minunkin mielenkiintoni pysymään tällaisessa musiikissa.... Saattaa olla että kappale pääsee kovaankin käyttöön...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ohjusisku - Rituaalikuolema 26.05.2005

Ohjusisku - Rituaalikuolema
Ehkä sanoisin että parhaan kuuloinen aloitus kaikista ja oikeastaan näin on koko kappaleen osalta, sopisi aloitusbiisiksi paitsi noiden sanojen osalta.. Edelleen noista kitarariffitelyistä ja sooloista sekä onnistuneista lauluista heruu pisteitä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ohjusisku - Katumusta ei ole 26.05.2005

Ohjusisku - Katumusta ei ole
Ärjyvä alku sanoisinko heti veti mielenkiinnon. On tässäkin kappaleessa saundit onnistuneet, erityisesti nuo rummut kuulostavat mahtavilta.. Samanlaista riffittely kuin edellisessä, ehkä toista erinlaisempaa kitaraotetta tarvittaisiin täydentämään komppausta. Laulu ja lyriikatkin toimii, tuli mieleen käärmenäyttely jo näistä... Erinomainen soolo, vaikka lyhyt olikin! Ilmeisesti tällaiset bändit tekevät kohta läpimurron Suomessa kun on alkanut ilmestyä näitä enemmänkin... Ja hyvä niin. Jatka samaan malliin ja hanki vaikka Oikea ändi taustalle niin pystyisitte Keikkailemaan...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ohjusisku - Koston väline 26.05.2005

Ohjusisku - Koston väline
Hieman erilaisempaa metallia, mutta toimii. Kuten edellisissäkin kappaleissa kaikki toimii... Jotenkin tuon kitaransoitto on onnistunut paremmin kuin muissa kuitenkin, ehkä tämä pieni muutos genressä tekee soitosta parempaa.. On onnistunut tuo hienoinen örinäsi hyvin, vaikka hieman parantamisen varaa siinä onkin.. Kasia tällekin..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ohjusisku - Viimeinen hetki 26.05.2005

Ohjusisku - Viimeinen hetki
On kyllä onnistunutta musiikkia yhden miehen yhtyeelle, loistavan kuuloinen kappale.... Hienon kuuloiset saundit olet saanut koneellasi kitaralle ja rummuille(onkos muuten kone vai oikeat) ja muutenkin muhkeat yleiskuvan koko kappaleelle. Aika yksinkertaista riffittelyä, mutta laulu pelastaa kaiken Todella hienon kuuloista laulantaa, on karjunnat menneet aivan nappiin.. Ja lyriikoitakin jaksoi kuunnella.. Tuli jonkin verran Stam1nakin mieleen, noiden muiden idolien sivussa.. Pitääpä kuunnella muutkin kappaleet saman tien..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - Helms Deep 30.05.2005

Avathar - Helms Deep
Loistavan kuuloinen lähtö tässä kappaleessa.. Hentoja melidioita ja kovaa metallimättöä, ja muhkean kuuloista sellaista... Kappale on loistavasti soitettu, vaikka osa musiikista nauttimiseen kaatuukin tuohon äänenlaatuun. Aika hyvistä synistä lisäpisteitä... Ja konerummutkin ovat onnistuneet kuunneltaviksi. Nuo örinät kuulostavat hyviltä ainakin tällä äänenlaadulla :) ... Toivottavasti äänenlaatu paranee oikein bändin tullessa mukaan, tästä bändistä tahdon kuuulla lisää... Ysin annan ilman puuttumista äänenlaatuun..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Supreme Court - The Infinite Human Stupidity 22.05.2005

Supreme Court - The Infinite Human Stupidity
Aika loistavan kuuloista soitantaa, mutta tuo saundipuoli on jonkin verran jäänyt jälkeen, itse-asiassa kuin kuuntelisi jotain radionauhoitusta... Soitanta on hienoa, pidän paljon tällaisesta hevistä ja tuo duurisempi kertosäe oli kyllä äärimmäisen hieno lisä kappaleeseen... Ja tuo soolo sen päällä oli PIRISTävän kuuloinen. Laulu kuulostaa hyvältä, mutta en oikein uskalla sanoa siitä tämmöisen musiikkilaadun kanssa, mutta aika filosofiset lyriikat. Kasi kuitenkin kun tuo äänenlaatu hieman häiritsee.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele byteSound - to look 31.05.2005

byteSound - to look
Mukavan rauhoittava alku tässä, tarpeeksi psykedeelistä myös minulle.. Kyllä nuo kaksi osaa aika vahvasti toisiaan vastaan taistelevat, itse asiassa kuin kuuntelisi jotain kehittävää taistelua... Minusta matalat bassot ovat todella muhkean kuuloiset...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele FORE - Promisses 26.04.2005

FORE - Promisses
Ei ole aivan sellaista kuten fore ennen, onkohan tämä uuden laulajan ansiota.... Mutta erittäin hienolta kuulostaa ja luulen että tämäkin biisi tykittää keikalla kymmenkertaisesti nauhoitukseen verrattuna... Samin rummutusta täytyy ihailla, kuulostaa nimittäin välillä kuin konerummut hakkaisi pasareita.... Tämä vähän melosempi meno vetää mukaansa moshaamaan oikein kunnolla.... Saundien, miksausten ja nauhoitusten osalta täytyy sanoa että on erinomaisesti onnistunutta... Kaikki soittimet kuuluvat hyvin ja selkeästi, yllätykseksi basso kuuluu pirun hyvin.... Tero hoitaa laulut erittäin hyvän kuuloisesti, siitä pointseja lisää kympinkin päälle... Kehitystä on tapahtunut ja hyvän kuuloista sellaista...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FORE - Crippled Paradise 26.04.2005

FORE - Crippled Paradise
Rankempaa menoa tässä jonkin verran enemmän kuin tuossa toisessa... Kuten toisessakin teoksessa kaikki ovat erinomaisesa kunnossa saundien, nauhoitusten, miksausten osalta ainakin minun korvaani... Ja kuulee kuinka Foren äijät kyllä osaa soittaa hemmetin hyvin, ei ole mitään valittamisen aihetta soitannassakaan... Kuulee että Terolta sujuu puhtaampikin laulu mahtavasti ja nuo säkeistön örinät kyllä ovat aika lailla vertaansa vailla... En ovi muuta sanoa kuin että äärimmäisen kovaa ja rouheaa mättöä, jatkakaahan samaan malliin...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argathron - Flawless 01.06.2005

Argathron - Flawless
Aika hyvä kappale vaikka soittamisessa löytyy ehkä vielä paranneltavaa... Saundit olivat ihan menevän kuuloiset, rummut kuulostivat olevan ehkä hiukan pinnassa... Loistavan kuuloista menoa ja tunnelmaa ja hyvä kokonaisuus lopulta.. Örinät olivat laulajan parhaita suorituksia, puhtaat laulut kuulostivat tulevan hieman nenästä, siitä vain laulelemaan muitakin kappaleita puhtailla....
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Tarina Manalan Lautturista (Demo) 18.04.2005

Käärmenäyttely - Tarina Manalan Lautturista (Demo)
Alusta kuuntelin että onkohan taas hitaampi biisi tulossa mutta potkaisi taas tuossa säkeistön jälkeen kunnolla käyntiin... Saundit eivät ole oikein onnistuneet yhtä hyvin kuin muissa biiseissä mutta siksi varmaan onkin merkitty demoksi eli siitä en anna mitään miinuksia.... Oikeat laulutkin kuulostaa iha hyvältä vaikka ei aivan edellsille pärjääkään... TaustaÖrinä jäi vähän häiritsemään... Kitarasoolo on jotenkin ylitaidokkaan kuuloinen.... Lyriikat on edelleen bändin parhainta antia... Jäänpä odottamaan uutta käärmenäyttelyn levyä....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - No Mortal 14.04.2005

Argon - No Mortal
Ehkä vähän liiankin pitkäksi venynyt tämä tuotos.... Sinänsä ei mitään mutta alkaa toistamaan itseään aina jossain vaiheissa liikaa.... Kitarat eivät kuulosta kovin hyviltä ja erityisesti tuo soolokitara jää jotenkin huononkuuloiseksi tuon toisen kitaran ja laulun taakse.... Bassokin on jäänyt jonnekin muun taakse piiloon aika pahasti... Riffit ovat kyllä saundeja parempia, mutta en paheksuisi vaikka tuo melodisuus vähän putoaisi enemmänkin tummemmille vesille, sopisi ehkä noihin soolo-osuuksiinkin paremmin kuin melodisesti menevät kuviot.... Laulu on onnistunut todella hienosti ja siitä tälle teokselle lisää pisteitä... Laulaja osaa laulaa ja kuulostaapa tuo ääntäminen onnistuvan mainiosti... Voisinpa kuunnella bändin muitakin biisejä...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - When Love Becomes A Lie 31.03.2005

Dying Fire - When Love Becomes A Lie
Singerin laulu kuulostaa paremmalta kuin monien englantilaisten kollegoidensa laulu siis lausuminen on todellakin aivan loistavaa ja siinä sivussa tuo laulukin sujuu aivan mahtavasti! Kertosäkeen laulun feidaukset kuulostavat erinomaisilta ja se antaa vain lisää potkua siihen... Laulu, kitarat ja rummutkin ovat taas hyvin onnistuttu laittamaan esille... Tämä ei ehkä ole niin hyvä kuin nuo edelliset mutta jyrää enemmän kuitenkin kuin monet muut ja siitä sitten kymppi... Pitäisi päästä kunnon kuulokkeilla kuuntelemaan tätäkin biisiä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystalic - Wall Of Sanity 05.04.2005

Crystalic - Wall Of Sanity
Edelleen tässäkin biisissä örinä on mahtavan kuuloista ja antaa asennetta.... Kitaralla sooloilu jää vähän tylsäksi tässä biisissä mutta onneksi ei ollut liiallista tilutustakaan...Lopun tunnelmoinnit olivat ihan hyvät mutta parempaa oli laulajan tekemä nousu sen lopuksi.... Ei kuitenkaan mitään erikoista tässä biisissä siis aika tasapaksu lopulta hyvine nauhoituksineenkin...
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crystalic - Blackened Image 05.04.2005

Crystalic - Blackened Image
Hyvää metallimättöä... Äänenlaatu on tosiaan erittäin hyvä ja kaikkien soittimien nauhoituskin kuuluu sujuneen hienosti... Kaikki soittimet erottuvat toisistaan hyvin, jopa basso, joka monasti tällaisessa musiikissa jää vain antamaan pohjaa kitaroille... Laulu/örinä kuulostaa erittäin hienolta, on hienosti nauhoitettu ja sopii hienosti sekä asennettakin tuntuu olevan, lisäpointseja tästä paljonkin... Soolokitaran saundi ei aivan sovi mielestäni tähän musiikkiin ja ehkä sitä tilutustakin soolossa tuli vähän liikaa....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 14.04.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Alun shamaaninen tunnelman perusteella luulin että tämä biisi olisi aivan erilainen mutta rokkitunnelmointiahan sieltä tuntuu kuuluvan... Saundeiltaan ja asetteluiltaan hyvin onnistunut biisi... Kitarasaundit kuulostaa muuten paitsi tuon flangerin osalta hyviltä... Bassokin kuuluu mukavasti tuolta taustalta ... Laulaja osaa laulaa hyvin mutta välillä yrittää ilmeisesti liikaa ja ääni vähän lipsahtaa, eikä se kuulostaa niin hyvältä.... Lyriikoita on ilmeisesti työstetty ihan kunnolla ja onnistuneet ovatkin, ja alkaa päässä jankaammaan tuo "anyday is everyday"....
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lambda Core - The Flux Capacitor 24.03.2005

Lambda Core - The Flux Capacitor
Tämä taas kuulostaa In flamesilta hyvinkin paljon noine kitaroineen.... Nuo soolokitara osiot kuulostavat Mahtavilta juri sellainen moshaus/groovaus osa tässä biisissä... ja oli kyllä taas erittäin vetäviä riffejä aina siellä täälllää... Biisin lopun tunnelmista lisäpisteitä...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lambda Core - Liquid Moves 24.03.2005

Lambda Core - Liquid Moves
Hienoahienoahienoa.... Enemmän numetallia kuin edellinen ja tällä linjalla aiot varmaan jatkaakin.... Ei ole aivan niin onnistunut kuten tuo edellinen SCE, mutta sai pään moshaamaan aika vahvasti... Kuulostaa vähän Machine Headilta. Riffi on vähän jankkaava pitemmän päälle ja jään ihmettelemään mitähän laulu(tai siis karjuminen) saisi aikaan tähänkin biisiin... Mutta ihmeellisen hyvin saat nuo konerummut toimimaan näissä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lambda Core - Seven Chaos Emeralds 24.03.2005

Lambda Core - Seven Chaos Emeralds
Aika numetallin kuuloista mutta pidän kyllä tällaisesta... Aika amhtavaa riffittelyä todellakin ja rummut ovat onnistuneet aivan loistavasti taas kerran... Itse asiassa jos laulun lisäisi tähän niin luultavasti kuuloistaisi In Flamesilta aika paljon.... Lisäksi lisäpisteitä mielestäni erittäin hienosta aloituksesta....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tuho - Last Words 14.04.2005

Tuho - Last Words
Kuulostaa tuo laulu vähän apaattiselta kuten myös nuo taustalla olevat soittimetkin, mutta se on luultavasti tarkoituskin... Tunnelma pysyy liian samanlaisena biisin loppuun asti eikä se ole minusta mitenkään hyvä asia...Pitäisi saada parin minuutin jälkeen jo jonkinlaista muutosta tuohon musisointiin, liian pitkän päästä tulee tuo raskempi osuus ja moni on siinä vaiheessa lopettanut jo kuuntelemasta tätä... Lopussa tuo laulu jonkin verran paranee mutta edelleen pitäisi parantaa sitäkin...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Syphilis - Childish Rapist 07.07.2005

Dj Syphilis - Childish Rapist
Olipas ihan pelottava tunnelma... Tunnelmoinnista sen verran että aluksi tuntui siltä että olisi herännyt keskeltä aavikkoa, sitten musiikin kiihtyessä tajunnut olevansa siellä ja lähtenyt kävelemään. Sen jälkeen musiikin hidastuessa taas tulee sellainen olo että "ei jaksa, liian kuuma".. ja niin homma sitten jatkuu. Aina hiljaisemmissa osissa jäi odottamaan milloin se taas lähtee.. Erittäin mukavan kuuloinen jammaus.. Toivottavasti sain ilmaistua itseäni mahdollisimman epäselvästi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Syphilis - Inner Solaris Projector 07.07.2005

Dj Syphilis - Inner Solaris Projector
Aika pirun koukuttavalla kuviolla alkaa tämä kappale ja kaikkea muutakin menoa kuulostaa olevan... Aika yksinkertainen kuitenkin ja tuntuu kuin jokin elämää suurempi soolo jäisi uupumaan.. Tuo osio mihin kappale loppuu toimi erityisen hyvin... Ysi hienoista kuvioista...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olavi Takatalo - Naakat 15.03.2005

Olavi Takatalo - Naakat
Aika surullinen tunnelma tosiaankin... Tuo viulu käy välillä soittamaan jotain todella outoa, vaikka mitä minä nyt viulunsoitosta tiedän...tämä biisi sopisi johonkin eeppiseen tarinaan semmoiseen kohtaan missä porukat on suolla ja joku niistä kuolee... nimen kyllä voisi vaihtaa sillä EN kyllä hoivaisi naakanpoikasta vaikka olisikin sairas....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Kyylä (Bonusraita) 01.03.2005

Käärmenäyttely - Kyylä (Bonusraita)
Ei hemmetti mitä menoa.... Vaikka tuo äänenlaatu on täyttä paskaa, niin tätä kehtaa kuitenkin kuunnella paljonkin... Tasaisen raskasta meinikiä loppuun saakka, missään vaiheessa hiljentämättä... Mutta nuo lyriikat, ovat kyllä niin hyvät että ei ole pitkiin aikoihin kuullut parempia.... Tai oikeastaan koskaan.... Pakko sanoa vielä että täällä keskellä metsää ei ole kyyliä mutta sympatiat heille joilla niitä on....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 2Pro - Evil Seed 31.05.2005

2Pro - Evil Seed
Aika mukavasti räjähtävä kappale... Hienoa kitarariffittelyä saatu mukaan.. Näin kun ensi kertaa kuuntelee niin nuo soittimet toimivat loistavasti yhteen, ja eirtyisesti laulut ja tuo soolo tuovat tähän paljonkin hienoja yksityiskohtia mukaan... Pakko sanoa etten aavistellut tuon alun perusteella näin hyvää kappaletta...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - The Road 04.03.2005

Iron Sphere - The Road
Taidokasta soitantaa kaikilta, mestarillista sooloilua ja erinomaista laulua... Näistä näyttää koostuvan Iron Sphere sekä The Road.... Ja mitäö lyriikoita kuuntelin, nekin ovat eeppiset.... Mutta miksi kosketinsoittajalle on annettu hitaimmat soolot ja miksi sen ääni saundi noin pinnalla... Heti tuli mieleen Kotipelto noista lauluosuuksista... LISÄÄ LISÄÄ JA LISÄÄ TÄLLAISTA MUSIIKKIA.....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Rippikoulun Pappi 01.03.2005

Käärmenäyttely - Rippikoulun Pappi
Hitaana alkoi, en oikeastaan pitänyt siitä kovin paljoa, vaikka nuo lyriikat olivatkin erinomaiset... Tarina oli perinteinen mutta kuitenkin hieno edelleen.... Mutta ei tosiaan ehkä niin hyvä kuin muut edelliset biisit... Tempon nousun jälkeen sanat ja soitanta parantuivat entisestään ja alkoi kuulostaa tutulta Käärmenäyttelyltä... Tuo lyhyt soolo tuohon väliin kyllä sopi siihen.... Minunkin metallin kuuntelu tosiaan alkoi vasta rippikoulun jälkeen..... Hmmm????
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ivan Dolowitz - Pikselikommando 10.05.2005

Ivan Dolowitz - Pikselikommando
Aivan loistavan nostalginen biisu... Suoraan kuin jostain c=64 pelistä, aika rauhallinen menumusiikki ja nuo kitarat tuolla taustalla antavat hienosti pohjaa kyllä muille soittimille... Ja ei kun uraa hakemaan pelimusiikin tekijäksi kun tällainen musiikki onnistuu..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - When All Is Gone 22.02.2005

Dying Fire - When All Is Gone
En tykännyt niin paljoa kuin noista muista teidän biiseistä ja tuo miksaus/editointi oli milestäni jotenkin huonompi kuin esim. Journeyssa ..... Ja laulukaan ei ollut parasta mahdollista suoritusta mitä odotin ja kuulostaa hieman tylsältäkin kertosäkeessä, ehkä liikaa yritystä.... Lyriikat ovat hyvät, mitä nyt kuuntelin.... Kitarat kuulostavat erittäin hienolta tässä biisissä ja soolot on hienosti rakennettu tuohon samalle pohjalle, vaikkakin tuo kitarariffi alkaa vähän ehkä kuulostamaan junttaavalta... Rummut todellakin kuuluvat erittäin hyvin ja lähteehän tuolta soittajaltakin oikeaa tykitystä....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Baranduin - Sword of The Ancient Might 30.05.2005

Baranduin - Sword of The Ancient Might
Melkein itkettää tämä suomalainen osaaminen... KYLLÄ KELPAA KUUNNELLA... Osaavaa soitantaa on mahtavaa kuunnella ja erityisesti metallimusiikin puolelta... Örinät ovat Mikserin kaukana mikserin perustason yläpuolella ja niin on kyllä tausta ja kuorolaulutkin... Synat ovat aivan loistavan kuuloiset niistä lisäpisteitä... Viekäähän tämä oikealle studiolle niin kuullaan mitä siellä saadaan aikaan.. Jään odottamaan todella suurella mielenkiinnolla teidän jatkoanne...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chrism - Chapter III: The Messenger 28.04.2005

Chrism - Chapter III: The Messenger
Nyt kun uudelleen kuuntelee tämän biisin niin täytyy sanoa että ensimmäisenä mieleeni tuli kuitenkin soitosta Dream Theater, mutta lähes heti sen jälkeen muut vaikuttajanne... Pitää vielä mainita että laulaja on kyllä onnistunut suorituksessaan järkyttävän hyvin.... Anteeksi etten maininnut tuota jo ennemmin... Edelleen aivan mahtavan kuuloinen fantasia-progeilu pätkä vaikka onkin tullut jo hieman kuuntelua tätä....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chrism - Chapter III: The Messenger 08.04.2005

Chrism - Chapter III: The Messenger
Helvetti heti alussa lähti tykittämään ihan pirun lujaa... Vaikka äänenlaatu ei ole parasta mahdollista niin hyvältä kuulostaa.. Nuo koskettimet kuulostavat äärimmäisen hyviltä koko ajan tuntuu välillä kuin koskettimet olisivat pääsoitin ja muut vain tukevat sitä.. Kuulee aika helposti noiden vaikuttajien vaikutuksen näistä biiseistä... Kitarasoolo oli kyllä menevä ja mukavasti muuttui progemmaksi siinä kohdalla muu soitto... Laulajalle pisteitä suorituksestaan... Tämän kun saisi kuulla kunnon studiossa nauhoitettuna niin olisi nannaa...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Circum Elements - Reward Of Assistance 14.04.2005

Circum Elements - Reward Of Assistance
Bassoaloituksesta ehdottomasti pointseja....:) Ei kyllä todellakaan ole valittamista noissa saundeissa, ainakaan soitinten osalta.... Nuo todella säröiset kitarat kuulostavat aika pehmeiltä korvaan lopulta ja riffi kuulostaa erittäin hyvältä vaikka onkin aika jankkaava....Laulukin on loppuun asti viimeistelty, sopii ja kuulostaa todella hyvältä, vain muutamat yhteislaulu kohdat eivät soinnu hyvin... Jos on ensimmäinen biisi mikä on tehty niin onpa kyllä onnistunut heti tuo yhteistyönne....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Unta pettämään 14.11.2005

FOTO - Unta pettämään
Tämähän on todella laatukamaa, aika loistavaa itse asiassa. Progressiivista menoa, ainakin tässä kappaleessa, ja tämä kappale kuulostaa mielestäni paremmalta kuin tuo "Jäätää". Nauhoitus ja miksaus toimivat erinomaisesti, jopa laulunkin osalta.. Laulajallakin on hyvä ääni, ja toimivat taustalaulut, niistä henkistä plussaa teille, ja hienoista lyriikoistakin pisteitä. Ei näissä kappaleissa oikeastaan mitään moitittavaa ole, harmi sinänsä, mutta jokn se jäi puuttumaan, ei ollut suurempaa voimaa näissä mikä olisi koskettanut sieluani.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lesser Celandine - Mindshift 28.07.2005

Lesser Celandine - Mindshift
Kyllähän nyt trackerilla pitäisi tehdä vielä nopeampia komppeja kerta pystyy ja onhan se hauskaakin. Silti aika hauskan kuuloinen tekele.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - Nightmares 24.01.2005

Dying Fire - Nightmares
Muhkeaa musiikkia.... Power metallia kun tulee kuunneltua todella paljon nykyään... Nuo riffit oli hienoja mutta niiden toistoa oli vähän liikaa.... Ja tuo laulu ei oikein sopinut, oli vähän sellainen honottava kuten itsellänikin... Ja tuohon loppuun olisi voinut tulla oikea lopetus eikä fade out, nimittäin kuulostaa huonolta kun jatkuu tuo kertosäe, vaikka jonkin rumpufilli säkellyksen tuohon loppuun.....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Warettaja 25.01.2005

Käärmenäyttely - Warettaja
Tämä kertoo ehdottoman hyvin mitä on olla warettaja.... :D Siis tämänkin biisin lyriikat ovat ehdottomasti parhainta antia.... Ja Trash Metal on kyllä aivan oikeaa musiikkia niiden taustalle.... Mutta aivan mahtava biisi kokonaisuutena ja lyhyissä osioissa....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Iron Sphere - Shadow Dance 04.03.2005

Iron Sphere - Shadow Dance
Aaah, ihanuutta.... Kuin Stratovariusta itseään ja ehkä parempaakin... Soolot ovat aivan IHANIA, mutta koskettimien saundit ovat vähän outoja suoraan sanoen... Mutta tällaisiin biiseihin ei kyllä laulua tarvitakkaan... Vielä tuohon aivan hirveän loppunopeutuksen lisäätte niin on hittibiisi...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele tHe bUkkake pRoject - Fletching / Feltching 13.01.2005

tHe bUkkake pRoject - Fletching / Feltching
Tämä todellakin kaiversi sieluani...... Ja kaiversi myös koulun kaiuttimia.....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Idoli 25.01.2005

Käärmenäyttely - Idoli
Edelleen hienoa musiikkia, mutta en tiedä pilaako tuo sana Idoli sana koko biisin..... Ainoa huono puoli on tuo säkeistön ja kertosäkeen liian junnaavat riffit.... Mutta erittäin hienot lyriikat sinänsä, vaikka huomiona että muutamat niistä osanottajista on mennyt sinne varmasti ihan vain nolattaviksi....
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Käärmenäyttely - Kanttorin Kirves 14.01.2005

Käärmenäyttely - Kanttorin Kirves
Erinomainen biisi.... Nuo lyriikat ovat ihan Martikaisen Jarkon luokkaa ainakin tässä biisissä.... Ja On tuossa ihan hyvää soittoakin....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele tHe bUkkake pRoject - tHe nAzi cLeaning wOman 13.01.2005

tHe bUkkake pRoject - tHe nAzi cLeaning wOman
Löysin muuten elementtejä Iron Maidenin: The Trooperistakin..... :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele tHe bUkkake pRoject - tHe nAzi cLeaning wOman 13.01.2005

tHe bUkkake pRoject - tHe nAzi cLeaning wOman
Poisti kaikki vittuuntumiset ja herätti mukavasti ennen Ruotsin tuntia.... Oikeasti JEEEEE!!!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 15.03.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Tällaista musiikkia kelpaa kuunnella aina vaikka kuinka pitkään... Laulu on ehkä hieman erilaista kuin yleensä mutta toimii erinomaisesti... Basso kuulostaa hienolat kitaroidenkin takaa... Mutta olipas lopussa mukava piristys... Ihmettelen miksei nämä bändit nouse maailmalle vaikka tällaista paljon kuunnellaan ja tämäkin on parempaa kuin moni muu tämän musiikkilajin edustajat....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - Rusted Crown 31.03.2005

Reflecting Black - Rusted Crown
Ja tosiaan rummuista ja kompeista myös lisäpointteja...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - Rusted Crown 31.03.2005

Reflecting Black - Rusted Crown
Tässä biisissä on kohdittain erinomaista tunnelmaa... Olisi tullut kymppi ellei välillä olisi tullut outoja osanvaihdoksia jotka ei mielestäni aivan sopineet biisiin mutta aloitus oli mielestäni erittäin hieno... Kitarasoolo kuulosta oudon jyräävältä ja oli pakko kuunnella se pari kertaa... "puhdas" laulu kuulostaa hienolta kunhan siihen pääsee mukaan... Lisäpisteitä siitä ja synasta...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - For those 01.04.2005

Reflecting Black - For those
Aivan IHANAN kuuloista metallia.... Aina silloin tällöin iskevät rumppujenkiihdytykset kuulostavat ihan pirun mahtavilta,antavat lisää potkua biisiin... Ja tuo hieman nopeampi biisin osa sopii erinomaisesti väliin vaikka yleensä en noin kovasta mätöstä aivan pidäkään... Laulu siis örinä on onnistunut paremmin kuin toisessa teoksessanne.... Basso kuuluu jäävän muun musiikin taakse aika pahasti joissain kohdissa... Hienon kuuloista kun bändin soundi muuttuu progemetallista jonnekin Dimmu Borgermaiseen mättöön ja vähän kikkelihevinkin puolelle...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dying Fire - The Journey 14.12.2004

Dying Fire - The Journey
Tosi hyvin kahdelle tyypille soitetuksi... Erittäin muhkeata ja MEHEVÄÄ musiikkia.... Nopeuttakaa tuota musiikkia ja lisätkää kitaramelodioita niin tulee semmoista DragonForce:maista tykistystä....
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Methagallinar - Cranial boring rig 01.04.2005

Methagallinar - Cranial boring rig
Aika hiton menevää musiikkia ja lisäksi jonkinlaisia nes ja snes ja erityisesti FF nostalgiaa heti tulee mieleen.... Koskettimien ja synien soolot ovat aivan heti alusta alkaen hienoja vaikka välillä ehkä meneekin vähän överiksi.... Kitarariffi jyrää mukavasti biisin yli koko ajan Loppu muuttuu käsittämästömästi joksikin jazztyyliseksi ja kuulostaa ehkä vähän SUPERmARIOLTA ja sellaista taitaa olla vähän haettukin... Mukavan sekavaa musiikkia minulle ja monelle hyvin vanhojen pelien ja muiden vaastaavien muistelijoille.... Kiitos että jollakin muullakin on halu tehdä tällaista musiikkia....
9

Sivu: 1 2