Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 20 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Kullan ja kurjuuden maa 29.06.2012

ARTOmusic - Kullan ja kurjuuden maa
Eipä tähän lisättävää ole. Hienoa lyriikkaa, ironian ja vakavuuden sekoittelua. Kertosäe ja riffi tarttuvia. Mukavaa rai rai meininkiä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Kaukainen (2011) 16.06.2012

ARTOmusic - Kaukainen (2011)
Incredible surround. Tykkään tästä hieman kelttiläisestä tunnelmasta-. Runollinen sanoitus, kaunis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Kaapiton (promo) 16.06.2012

ARTOmusic - Kaapiton (promo)
Kaivannut oisin ehkä jotain c-osan tynkää, mutta kyllähän tämä "ikävästi" korvaan jää kaikumaan. Ei huono,

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - ROUDASSA 16.06.2012

ARTOmusic - ROUDASSA
Molemmissa versioissa on puolessa. Tämä on ikäänkuin "tykimpi" kun taas toinen on enemmän hifistelyä. Tykkään anyway molemmista. Sanoituksellisesti timanttista.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Pettymyksen Tango 12.07.2011

ARTOmusic - Pettymyksen Tango
Onnistunut veto ja raikas lisä sun biisivalikoimaan. Mitähän vielä kuulla saammekaan. Diggaan tosta poljennosta joka tekee tästä ei niin perinteikkään tangon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Haaksirikkoiset (promo) 10.07.2011

ARTOmusic - Haaksirikkoiset (promo)
Mitäs täällä tarjolla? Ehdottomasti kaunein kappaleesi. Tunnelmallinen ja minulle tuli paljon mielikuvia. Haikean onnellinen. Äänimaailma on hyvä ja miksaus tasapainoinen kappaleen tarinaa tukeva, Laulu on kohdillaan ja tulkinta sopivan herkkä. Ennustan tälle tulevaisuuden, kun vain joku nyt tajuaa napata artistin talliinsa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Kuuhullu (2010) 29.03.2010

ARTOmusic - Kuuhullu (2010)
No yhdyn täysin tekijän sanoihin. Onhan tässä helvetisti hittiaineksia. Menevä ja hyväntuulinen kappale. Sanoissa on selkeä tarina jonka voi nähdä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Ei se ollut kaiken loppu (2010) 29.03.2010

ARTOmusic - Ei se ollut kaiken loppu (2010)
Kyllä kyllä! Sanoituksellisesti aivan helvetin hyvä biisi. Tulee muistoja mieleen. Tässä on sellaista omaperäisyyttä vaikka biisissä ei sinänsä tapahdu ihmeitä. Rouheeta voisi sanoa! Suosikkeihin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Rippeet (2010) 29.03.2010

ARTOmusic - Rippeet (2010)
Jumalauta! Sulla on tähän asti ollu erinomaisia biisejä, mutta nyt sitten nää kolme osoittautui vieläkin paremmiksi. Kuuntelin tätä useampaan otteeseen, ja minusta on v*tun hienoa miten tässä biisissä on kaikkea ja silti se toimii olematta liian monimutkainen. Ja loppua kohden laulussa tapahtuvat melodia muutokset ovat piste i.n päälle ja kylmät väreet menivät selkää pitkin. Loistava biisi. Sinusta tullaan varmasti vielä kuulemaan. KIITOS!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Pimeämmät päivät (2011) 06.03.2010

ARTOmusic - Pimeämmät päivät (2011)
Täältähän löytyy helmiä! Synkkä mutta koskettava. Tunnelmallinen. Pidän tuosta rauhallisesta ja kauniista (onko se nyt sitten kertosäe), ja biisi kasvaa hienosti tässäkin loppua kohden. Tulee sellainen shamaanifiilis.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Tänään jään 06.03.2010

ARTOmusic - Tänään jään
Toimii!!!! Ja on kaupallisestikin potentiaalinen biisi. Hieman ehkä vielä hioisin soundimaailmaa, mutta on tässä oma rosoisuutensa ja sellainen autotallitunnelma, joka tuo omaperäisyyttä. Kertosäe jää päähän!!!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Kaipaan mahdotonta (2011) 06.03.2010

ARTOmusic - Kaipaan mahdotonta (2011)
Vittu mikä biisi! Kuuleehan tässä selkeesti sen, että mikä tai kuka on tekijän "idoli", mutta sen enempää en vertaa kehenkään. Laulu on puhdasta ja persoonallista. Kappale on suoranainen teos, ja ehkä hieman lyhentäisin sitä, mutta menee mainiosti näinkin. Ja loppua kohden helvetti ikäänkuin repeää. Soitto kulkee saatanan hienosti, ja sovitus on tarkkaan harkittu. Sanoitus mukavan runollinen ja helposti omaksuttavissa. Tehkää levy ja levy-yhtiö sedille sellaista viestiä, että kiinnittäkää tämän tasoisia artisteja, eikä niitä teinirokkivalmiiksi räätälöityjä yhtyeitä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARTOmusic - Sanaintaivuttelija 06.03.2010

ARTOmusic - Sanaintaivuttelija
Hienoa hienoa! Ei toki industrialia mutta sellaista havinaa kylläkin. Todella hyvin sovitettu biisi jossa on mahtavia koukkuja. Vaatii hieman kuuntelua, mutta kyllä palkitsee kuulijansa. Ei itsestäänselvyyksiä. Kitaristi on paikallaan tässä biisissä. Omaperäinen soolo. Sanat kantavat hienosti laulun läpi, ja tarina on helposti ymmärrettävä vaikka kielikuviakin on käytetty.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämää ja aivokemiaa - Bailaustai 23.02.2010

Elämää ja aivokemiaa - Bailaustai
Onpa hyväntuulista ja maukasta kuultavaa. Jatkakaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Kivi kengässä 23.02.2010

unioni - Kivi kengässä
Osui ja upposi kuin k'rpä voihin. Kiitän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Railo - Maailma on musta 23.02.2010

Railo - Maailma on musta
Ehkei niin omaperäinen, mutta diggasin silti. Sitoo hyvin koko tuotantonne yhteen. Ajankohtaiset sanat, ja niinhän se on, että asian voi sanoa yksinkertaisestikin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Railo - Rikkinäinen 23.02.2010

Railo - Rikkinäinen
Nyt alkaa sanat loppua kesken, mutta tämä oli paras näistä kaikista. Ei sinänsä jokainen biisi on ollut hyvin korkeatasoinen ,mutta tässä oli kaikkea. Raskaat ja terävät kitarat. Hyvin sävelletyt melodiat ja sanoitus oli erinomaisesti kirjoitettu. Kaikenkaikkiaan teillä on paketti kohillaan ja sävellyskynät ovat teräviä. Nyt vaan tunkemaan itseänne joka paikkaan. Minä jään seuraamaan tekemisiänne.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Railo - Raskausarvet 23.02.2010

Railo - Raskausarvet
Kuunnellaan sitten kaikki biisit, koska alku oli niin lupaava. Todella hieno ja tunnelmallinen alku, jossa kauniit ja osuvat kitarakuviot tuovat mausteensa musiikkiin, laulajan ääni on pehmeä ja tulkinta ammattimainen. On todella hyvä kun biisissä on sekä balladimainen että metallimainen puoli. En epäile yhtään jos teistä kuullaan vielä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Railo - Sinulle minulta 23.02.2010

Railo - Sinulle minulta
Olen aika kova Depeche mode fani, ja sitä oli tässä biisissä. Mutta omaperäisyys tulee hienosta electron ja raskaan rokin yhdistelmästä. Johonkin tuttuun ja turvalliseen on tuotu jotain uutta. Laulussa on särmää joskin enemmän diggaan tämän laulajan puhtaimmista tulkinnoista. Helvetin hyviä ideoita!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Railo - Kahdet kasvot 23.02.2010

Railo - Kahdet kasvot
Aivan mahtava meininki! Tässä biisissä on kaikkea, hyviä rytmikoukkuja, tarttuvia meldioita sekä hyvältä soundaavaa laulua. Pakko ostaa koko paketti!
9