Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 126 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FILIUS|BITCH - Omituiset olennot 17.09.2018

FILIUS|BITCH - Omituiset olennot
No onhan tämä kyllä mielenkiintoista musiikkia. Hyvä hässäkkä! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Banquiet - Concrete 15.09.2018

The Banquiet - Concrete
Jotain hyvin tuttua tässä kyllä on...jotain 1980-lukumaista. Mutta onpahan kuules mainio biisi. Rumpuosasto kruunaa biisin. Helppo kiitettävä tälle!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arto Hietala - I Summon Satan 15.09.2018

Arto Hietala - I Summon Satan
Kuunnellut tätä nyt sen verran monta kertaa kyllästymättä, että ihan pakko heittää tälle kymppi. Hienosti rakennettu eläväinen biisi. Jotenkin muutenkin tykännyt erityisen paljon näistä viime aikaisista biiseistäsi. Joko itse herännyt enemmän teikän tuotantoa kohtaan tai muuten vaan tullut teikältä nyt enemmän osuvampia biisimiksauskokonaisuuksia. Tuo apaut 02:40 alkanut laulullinen muutoskohta toi biisiin superhyvän loppunosteen. Todella hyvä! Minusta tuo Kostin mainitsema rytmimuna toi biisiin just hyvää maustetta. Omissa luureissani se kuuluu sillai just näppärästi takaraivosta. Ihan helvetin hyvä biisi! En hölötä tähän nyt tämän enempää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulajan Laulut - Hymni nykyajalle 08.09.2018

Laulajan Laulut - Hymni nykyajalle
Tätä pitää kuunnella useamman kerran ennen kuin alkaa päästä paremmin sisään. Heti ekalla kerralla toki iskee se fiilis, että jotain hyvin kiehtovaa tässä kyllä ja samalla, että ei ihan helpoin biisi sukeltaa ykkösellä sisälle. Joka on siis just hyvä juttu nykyhelppomusa-aikana. Tässä oli joitain tuttuja virtauksia ja silti en saanut ihan kiinni, mitkä musamaisemat tästä tuli lopulta eniten mieleeni. Tässä on tavallaan jotain sellaista ehkä 1970-luvun venäläisyyttä ja samalla myös Toni Edelmannin teatterimusatyyliä. Jotain Chydeniusta unohtamatta. Sitten vielä tuo 1980-luvun ajolähtömäinen kitarointi. Vaikuttava paatos. Muutenkin mahtavia nämä Mikserin artistien yhteistyöt. Syviksen sanoitus tutun vankkaa ankka-kamaa eli pysyy vahvasti pinnalla ja sukeltaa just silloin, kun on tarvetta. Sanoissa muutenkin täsmäosuva nykyajan laitekoukkuleima.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Figure this out - Syysilta 08.09.2018

Figure this out - Syysilta
No onhan tämä nyt vaan upea teos! Sitä en osaa sitten sanoa, että tuleeko tästä tarpeeksi syksyinen olo. Mutta jäätävän hieno teos. Hienosti pulppuaa raidat ja on rytmimuutoksia ja dynamiikkaa ja helkutin lahjakasta ja musikaalista menoa muutenkin. Ihan mahtava!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (Next Gen Demos) - The River 01.09.2018

IT (Next Gen Demos) - The River
Kyllä kyllä. IT-musiikki on vaan ikään kuin ottanut askeleen uudelle tasolle. Jotenkin vaan tää saundikokonaisuus pianosoftine kaikkineen miellyttää omia kuulokekuuntelijakorviani tosi paljon. Hyvä! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (Next Gen Demos) - LFO Lover 30.08.2018

IT (Next Gen Demos) - LFO Lover
Komppaan niin Artoa mitä tulee kosketinsoittimeen. Sun PITÄÄ ottaa nuo koskettimet useammin käyttöön. Tainnut tästä aiheesta jotain jo aiemminkin mainita. :) Tuovat vaan niin osuvasti sitä avaruutta ja kirkkautta sovitukseen. Mukavaa muutenkin että alkaa löytyä uusia miksauskujeita Reaperista. Itsellänikin sama softa yhä opetteluvaiheessa. Edelleen ollaan täällä liian lähellä lähtötelineitä. Olisi vaan enemmän aikaa ja energiaa, niin kehitys voisi ehkä olla vähän nopeampaa....mutta mikäs kiire tässä. Mutta siis joo hieno vikkelä avaus Syyskisalle!

Kommentti kappaleesta Kuuntele FILIUS|BITCH - Char|eston 30.08.2018

FILIUS|BITCH - Char|eston
Ei tää ole munkaa musaa ja just siksi ihan pakko kuunnella toisen ja kolmannenkin kerran. Tää on jälleen kerran ihastuttavan hämmentävää sanasoppaa. Teillä on gyl ihan helvetin magee tyyli tehdä uniikkia musiikkia. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele ANIG - Suojelusenkeli 25.08.2018

ANIG - Suojelusenkeli
Tässäkin kaivataan paljon rohkeampaa lauluotetta ja vähemmän raskaampaa taustaa. Tässä tuo tausta jyrää ihan liikaa hentoa laulajaa. Sinänsä sirkeä laulaja menee vähän hukkaan tällaisen tuotannon taustalla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ANIG - Cava! 25.08.2018

ANIG - Cava!
Täällä oli vuonna 2006 tällainen hitti. www.mikseri.net/artist... Cavasta puuttuu se särmä ja muna mikä vastaavassa tekeleessä oli jo yli 10 vuotta sitten. Mutta laulu on silti mukavaa enkelihönkäilyä ja tuotanto nykyajan teflonilla valettua hittimuottia vailla minkäänlaista aitoa sielua tai edes sitä yhtä sydäntykytystä. Kertsissä iskee myös Anna Kuoppamäki -syndrooma eli laulu on ihan liian ohutta ja ihan liian helposti taustaan hukkuvaa. Tämä on silti Mikseritasolla kovaa kamaa. Ja nykyisen teinimusatason mukaista sielutonta vakuumia joka myy, kun kohderyhmä on vaan oikea.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arto Hietala - Doctor Evil (Mind My Mind) 15.08.2018

Arto Hietala - Doctor Evil (Mind My Mind)
Komea biisi jälleen kerran sieltä suunnalta. Äijä muutenkin nykyisen Mikserin kovatasoista A-ryhmää. Hyvä koko tämä paketti tässä. Ilmava mielenkiintoinen sovitus ja just sopivasti raitoja. Lopetuskin kohdallaan. Helppo kiitettävä tälle ja sitten taas uudestaan soimaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Kelopuu 10.08.2018

Poop Dilan - Kelopuu
On muutes hieno teos once again. Äijä jaksaa hämmentää tietynlaisella olemassaolon valmiudellasi meikän mieltä. Maagista sanallista maalailua ja erittäin näppärä hyvin miksattu tausta sekä sitten vielä tuo tyylisi tulkita on noussut koko ajan isompaan arvoon. Makee lisuke myös tuo mikä lie vocoder. Meikä jää ainakin kaipaamaan just tätä kiehtovaa onttoutta, jos siis vaikka tämä jäisi viimeiseksi teokseksesi. Teokseksi. Äijä on jotenkin niin Teokseksi. Teosex! Antaisin kympin, jos olisi vähän lyheympi teos. Mutta aidosti hyvä. Jää mieleen kummittelemaan. Tässä on jopa jotain kalevalamaista taontaa. Jotain sellaista suomalaista ikikulttuuria, jota on vähän vaikea selittää. Hieno! On! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Juhannuksen jälkeen 08.07.2018

Miira - Juhannuksen jälkeen
Hieno tuo Syviksen pika-analyysi tästä biisistä. On kyllä mielenkiintoinen lähestyminen Kesäbiisikilpailuun. Mainio tuo taustakomppi. Toimii! Vinkeesti myös miksattu ikään kuin vasenpainotteisesti ja sillai että se tausta on siellä mukavan hämyisesti takana. Voksuissa oli kyllä niin paljon hyvää sointia että huh huh sekä Aah. Tarina jätti meikän yhtäkkiä pohtimaan sitä, miten moni yhä vieläkin hukkuu nimenomaan Juhannuksena tai sen jälkipäivinä. Mutta siis näppärästi toimiva veto Miiralta! Helposti kuuntelee useammankin kerran. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Kesä ohi on 08.07.2018

Poop Dilan - Kesä ohi on
Oi että miten mainio! :) Jälleen kerran tutun laadukasta ja mielenkiintoista sanoitusta ja ihastuttavan omaperäistä sanojen rytmitystä ja tulkintaa. Pirskatin sympaattinen tuo miksaus tällaiselle kuulokekuuntelijan korville. Taustalla just sopivasti hyviä raitoja ja ne on järkätty sinne erittäin taitavasti. Voksuissa on korvaa miellyttävää selkeää saundimaailmaa. Hyvä paketti. Todella hyvä paketti! Kertsi on muutes melodisesti yksi parhaitasi ikinä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Last Night on Earth 16.06.2018

Elektroborgå - Last Night on Earth
Tässä ja uusimmassa biisissä S of S and S paljon samoja ihanasti huumaavia ja hurmaavia aineksia, joista tykkään isolla miesmielihalulla. Ei ihan niin valmis kuin tuo S of S and S ja silti tykkikamaa. Hieno!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Summer of Sugar and Spice 15.06.2018

Elektroborgå - Summer of Sugar and Spice
Komppaan kaimaa. Pirun lahjakas olet. Tässä oli jotain samoja voksumelodia-aineksia kuin aikaisemmassa biisissäsi mutta just hyvällä tavalla. Tätä tosiaan jaksaa kuunnella useamman rundin. Teikässä on jopa jotain sellaista maagista jokerikorttia, joka voisi joskus poikia isompaakin menestystä...jos siis itse sitä haluat. Tykkäsin vaihteeksi taas todella isosti. Hiton hyvä! And Yes I Want More! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Myönnän että pierettää 24.03.2018

Poop Dilan - Myönnän että pierettää
Myönnän, että hymyilyttää. Pieruhuumorille on muutenkin aina se aikansa ja paikkansa telluksella vuosiluvusta välittämättä. Sanoituksessa on taas runsaasti hedeä ja oivalluksia. Makoisan taustan olet myös tähän väsännyt. Tykkään erityisesti noista voksujen säädöistä. Istuu. Ja nykyajan laktoosi-intoleranssi-ihmisviidakossa tälle on jopa selkeää tilausta. Niin ja olin itse asiassa ihastunut tähän biisiin ihan vain lukiessani tuota pelkkää biisikuvailua. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arto Hietala - Beyond Beautiful 17.03.2018

Arto Hietala - Beyond Beautiful
Komppaan Windywalkia. Mutta onpahan juu todella hieno biisi. Ja etenkin just tuo kertsi on puhdasta hittiainesta. Hienosti täytetty tässä muutenkin stereokenttä. Hyvä sovitus. Paras Arton biisikokonaisuus so far kaikista niistä, joita olen kuunnellut! Biisin lähtö oli vaan aluksi hieman omituinen, kun intro puuttui ja A-osa tuntui muutenkin hetken ajan hieman jäykältä. Outrokin oli häivytys. Mutta toisella kuuntelukerralla mikään ei sitten enää tökkinyt luureissani. Kaikki palaset vaan loksahti kohdalleen. Tässä on jopa sellaista suuren maailman biisiotetta. Voisi helposti soida jonkun tunnetun rokkitähtösen levyllä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Breeze 10.03.2018

Poop Dilan - Breeze
Täällä kun on ollut paljon puhetta enkusta ja siitä, miten se suomalaisen suussa taittuu laulaessa aika usein hieman kankeasti tai liian painokkaasti, niin en yllättyisi, jos tämä biisi olisi saanut alkuideansa just siitä. :) Ja kyllä meikä jatkaa taas teikän hehkuttamista, sanokoon Herra Hifistelijä myöhemmin taas ihan mitä tahansa haluaakaan. Mutta siis todella herttainen ja herkullinen teos vans ögen. Kuulokkeet korvilla kuuntelin tätäkin jälleen kerran aito hymy huulilla. Jotenkin ah niin rentouttava HMK=hyvänmielenkappale. Hyvät taustat ja mainio tulkinta. Ja ah tuo ihastuttavan kangisteleva enkku noine pirteine sanavalintoineen. Tuo voksuraitakin just bra kirkas. Toimii! Niin ja lisäksi täytyy vielä todeta, että jopa tämän artistisivun värimaailma toimii meikän silmille. Artistin kuvauskohta jossa lainataan Hifistelijää herätti myös suurta hilpeyttä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvis & Friends - Pölytän sut 2018 04.03.2018

Syvis & Friends - Pölytän sut 2018
Voihan hunajapurkki miten mainio veto! Taas ah niin oivalliset sanat ja hienosti saat ne vielä rytmitettyä. Herkullista sanoitusvirtaa, jota hymy huulilla kuuntelin. Olet saanut tai säätänyt tähän äänesi normia vahvemmin esille. Hyvä! Niin ja tuo Vahtolan Make on kyllä juu sellainen biisirallimestari, että tässä maassa ei montaa vastaavaa olekaan.. Pitääkin muutes joskus paremmalla ajalla kuunnella nuo muutkin versiot. Mutta tää toimii. Todellakin toimii. Ihan helevatan sympaattinen ja nuo sanat soljuvat biisin rakenteeseen kuin veitsi oliiviöljyvoihin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpajakke - Gentle Rush of a Volga Synthman 02.03.2018

Kilpajakke - Gentle Rush of a Volga Synthman
Alku tässä on melkoisen aneemista kuin Ville ekaa kertaa pianon ääressä etusormi jäykkänä tökkimässä Ukko Nooaa. Sitten tuli onneksi sitä rhodesimaisempaa saundia sieltä. Teoksena tai coverina menee siihen samaan peruskasisarjaan, mitä moni muukin on tänne laittanut. Ihan peruskiva mutta jää liikaa sellaiselle yhden idean tasolle eikä lähde lentoon. Sellaista pikaista haahuilua koko teos nyt muutenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKSR kisakappaleet - Somewhere by the River 02.03.2018

MKSR kisakappaleet - Somewhere by the River
Mitä muutes nuo ikään kuin itämaiset kepit tuossa alussa ovat? Kuulostavat ainakin tosi aidoilta kepakoilta. Vai ovatko muka jotain softakeppejä? No enivei hieno alku tässä. Hienosti muutenkin soljuu lautta Volgalla. Mehevä tuo elämän määrä sovituksessa. Tässä on nähty vaivaa. Tuo kiihtyneempi apaut 1:57 alkava Tarzan-rytmi...on just briljantti. Helppo ja vaha ysi tälle. Kisan kärkikastia. Ainoa mitä enää mietin, että onko katai nainen vai mies? :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Volga, Viimeinen Määränpää 02.03.2018

Ville Kotiranta - Volga, Viimeinen Määränpää
No huh huh miten hyvä! HUH HUH just niin hyvä! Aika harvoin Mikserissä joku onnistuu tuottamaan biisinsä yhtä iskevästi. Tämä on harvinaista herkkua saada nauttia Ville Kotirannan läsniksestä. Sanon tämän nyt aidosti ilman mitään kielipersemeininkiä, että kiitos Ville kun olet täällä! Biisi iskee kuupan syvään tajuntaan jo heti ekoista momenteista alkaen ja jyrää vastustamattomasti musiikin mielihyväkeskukseen. Oot sie kyl vaan aidosti lahjakas mies. Levy-yhtiökamaa. Siis ihan kympin veto. Kaikki tässä on siis kymppiä. Sovitus, laulu, tulkinta, tuotanto. Tää oli tälle kisalle vähän kuin se legendaarinen Granlundin ilmaveivi konsanaan. ”Saavumme Kotirantaan…” Ja niinhän se Kotiranta oli kuin kotirannassa Volgankin virroissa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Catarina - How Stupid a Woman Can Be? 02.03.2018

Catarina - How Stupid a Woman Can Be?
Perkules juu. On kyllä todella näppärä bluesahtava biisi. Vietävän hieno teos alusta loppuun asti. Hyvä tarina ja tulkinta! Tykkään just tuosta, että ne voksut elävät tekstin mukana, eikä vedetä koko ajan samalla suutuntumalla. Sovituskin just oikeaoppinen miellyttävä täsmäpaketti. Matkalla myös niitä makeita pieniä sovituksellisia mausteita. Se loppupuolen kitaranäppäilysoolo on todella kuuma kikkeli. Helppo ja äärimmäisen vahva ysi tälle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARIELA - Kyynelvirta 01.03.2018

ARIELA - Kyynelvirta
Tämä ei ole ihan yhtä toimiva rullaus, mitä tuo Vielä tänään. Mutta ihan pätevä ralli se tämäkin. Tässä vaan tuo saundipaletti on vielä pahemmin tukossa kuin Vielä tänään-biisissä...eli heti kun lyödään ne kaikki raidat peliin, niin se saundi menee liian pahasti tukkoon. Mutta on tässäkin paljon hyvää. Parempi tuottaja vaan kehiin ja uusi vähän rokimpi Disco on syntynyt.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - KO & NaNa - The Song of the Volga Boatmen [COVER] 01.03.2018

NaNa - KO & NaNa - The Song of the Volga Boatmen [COVER]
Mielenkiintoinen hässäkkä. Vähän kuivakaksi jäänyt vaan saundimaailma uljaan alun jälkeen. Tosin melkoisella kiireellähän näitä on kaikki täällä lähteneet väsäämään. Mainio teos silti. Paljon just sitä sellaista sovituksellista riemukkuutta, josta tietenkin pidän todella paljon. Mutta kuka onkaan tuo KO? :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele asara racing - Song of the Volga Boatmen 01.03.2018

asara racing - Song of the Volga Boatmen
Nämä synasaundit on jotenkin nostalgisesti vanhahtavia. Meikällä oli joskus 1980-luvun puolivälissä joku Casio tai mikähän sen ajan Jammu nyt olikaan ostettuna Anttilasta. Tykkäsin silloin just tuosta stargazingmaisesta saundista. Sitä oli vaan hankala rytmittää biisiin, koska se loppuosa kyseisestä saundista tulee viiveellä. Pitää painaa kosketinta pitkään pohjassa ja sillä välin sointu menee jo ohi. Ei ihan sitä kärkiteikää, mutta ihanan vanhanaikaista ja todennäköisesti hieman kieli poskella vedettyä. Tuo marssimaisen tarkka ja sopivan ykstotine ja freesi rytmikonepuoli oli erityisen hyvä ja potkiva.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vessajonon kisabiisit - The Song of the Volga Boatmen 01.03.2018

Vessajonon kisabiisit  - The Song of the Volga Boatmen
Onpas makeen hallitut ja metkasti jopa sullotut saundit. Pirun siistii sanoisin. Kompakti. Mainio letkeys tässä. Tätähän olisi kuunnellut mieluusti pidempänäkin versiona. Hieman hulluksi tekeviä nuo vasemmalta voimakkaasti tulevat rouheet wahwahimaiset saundit. 1:10 alkava osio toimii todella hienosti. Tässä on muutes jotain sellaista 1980-luvun tai varhaisen 1990-luvun telkkutunnarimenoa. Takaa-ajomusiikkia ilman, että ketään ajetaan takaa. Liian lyhyt vaan. Mutta silti ihan vitun näpsäkkä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Paatti liikkuu 01.03.2018

Poop Dilan - Paatti liikkuu
Hurmaava teos! Sanoitusten suhteen on vedetty samovaariin kaikkea mahdollista, mitä vaan tämä aihe ryssän nimissä historiapäähän yhtäkkiä synnyttää. Pakko arvostaa jälleen kerran tätä sanallista nerouden manifestia. Ja tuo koko ajan ihanan haparoivasti ja silti varmasti haahuileva tulkinta on maan sekä Volgan mainio. Niin ja tuo korkea ääni yllättää ihan aidosti. Damn man. Mitähän kaikkea sieltä päästä vielä jatkossa irtoaakaan? :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo Polla - Both sides of Volga (Boatmen cover) 01.03.2018

Aimo Polla - Both sides of Volga (Boatmen cover)
Sopivasti hämmentävä pikaveto. Ei yllätä eikä petä tekijän tyylin tuntien. Samalla sekä perusvarmaa että päätöntä kouhkaamista ja muppetismia. Liian lyhyt jotta lähtisi kiitettävästi lentoon tai virtaisi ristinä Volgan synneissä. Mutta oikein kiehtova nopsakka teos once again. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele совернование - Ey, ukhnyem! 01.03.2018

совернование - Ey, ukhnyem!
Mainio idea aloituksessa lainata tuttua ja turvallista. Biisin henkeen ja ytimeen oli ikään kuin heti helppo sukeltaa. Ei jää aihe epäselväksi. Itse Volgassa uiminen tuntui silti omaan makuuni hieman raskaalta sitä pirteämpää kitaratiluttelua luk.ot. Kovasti siellä lopussa huudetaan, että aidatkaa aita. Miksi pitäisi aidata aita? Eikö yksi aita riitä? Tuplakortsuvarmistus koska Venäjä? Pommitukset sun muut (kone)kiväärin panosten tippumiset tai mitä nyt olivatkaan, olivat kyllä toimivia nonparellimausteita. Uraa-huudot sun muut. Tappamisen meininkii. Örkkiörinät ja lopun alkuperäiset räpinät loivat tähän liki pikantin maun. Tässä oli aidosti jotain vitun vahvaa ja samalla jäi silti vähän käteen niin kuin se oma rakas lerpahtava kulli. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Volgan Boat Wannabe 01.03.2018

Miira - Volgan Boat Wannabe
Loistava alku tässä! Hienot huminastemmat. Hauskoja pieniä juttuja läpi koko matkan. Mikki Hiiren vetäminen tähän merihätineen veti suun maireaan hymyyn. Ihastuttavan tunnehauskaa ja järkihölmöä kuin pikainen ulkoilmapano puiston puskien takana heinä-elokuun harvinaisissa helteissä. Kyllähän tästä tulee ihan pakostakin vaikuttuneeseen tilaan ilman, että korvakäytävät olisivat silti tukossa. Lopun ”Oho” on kuin piste iin päälle. Kyllähän tämä vaan mieleen jää ja on ihanan omalaatuinen….jättää happy endingin kasvoille. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Volgan Viimeinen (Song of the Volga Boatmen) 01.03.2018

A K Hietala - Volgan Viimeinen (Song of the Volga Boatmen)
Hyvä lupaava alku tässä. Suorastaan upean autenttinen alku. Sitten alkoi se hieman kliseinen rokkirumpuskittariffijyräys ja biisi vähän lässähti liiankin arkiseksi omissa korvissani. Laulu meni nyt muutenkin jotenkin tyylillä: lonkalta vedetään yhdellä otolla menemään. Tämä kaipaisi omaan makuuni enemmän dynamiikkaa ja muutakin kuin sitä yhtä monotonista otetta. Nyansseja ja sovituksellista pieneloa. Mutta onhan nuo saundit silti toki pätevällä yleistasolla sekä teikäläisen yleinen osaaminen muutenkin sitä leveliä, että tällekin on ihan mahdoton antaa kasia huonompaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele There's No More Odyssey - Song of the Volga Boatmen 01.03.2018

There's No More Odyssey - Song of the Volga Boatmen
Tässä on kyllä todella taitavasti viety paatoksellinen originalli kepeään ja kivasti jopa kirpeään elektroniseen maailmaan. Tuolla saundimatossa on osin jotain sellaista unohtumatonta johncarpenterimaista. Ray Lynchia, Vangelista, Jan Hammeria sun muita sen ajan synaveijareita unohtamatta. All in all paljon siis sellaista 1980-luvun instruhenkeä tässä…ja sehän toimii meikän korvissa kuin se legendaarinen Traci Lordsin vikinä. Hämmentävän kova veto näinkin lyhyessä ajassa. Äijä ollut liekeissä tätä tehdessä. Jos olisi ollut ihan vähän lyhyempi ja ytimekkäämpi, niin olisin heittänyt kympillä. Nyt saat tyytyä hiton vahvaan ysiin, joka nuolee kymppiä. Ja älä nyt vaan lue väärin: nuolee KYmppiä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (Best Demos Vol 2) - Song Of The Volga Boatmen 01.03.2018

IT (Best Demos Vol 2) - Song Of The Volga Boatmen
Kappas napsun reippaampaa IT-kamaa. Hieman ehkä jopa yllätti että ”näinkin rivakka” meno ottaen huomioon IT:n monien aiempien teosten vellovamman tyylin. Saundeissa muutenkin selkeää kehityskaarta kuultavissa. Se on aina ilahduttavaa, että omaa halun kehittyä ja että se alkaa myös kuulua sieltä. Itse cover vaan jäi elämyksenä omaan nirsoon makuuni vähän vaisuksi ja napsun pitkävetiseksi. Olisin kaivannut vähän vielä vahvempaa ja varmempaa laulua sekä etenkin stemmoja. Voksuraidan pienimuotoinen efektointi olisi myös tuonut esitykseen enemmän raikkautta. Mutta propseja totta kai siitä, miten nopeasti kyhäsit tämän kasaan. Hämmentävä reaktio- ja toteutusaika miehellä. Ja tuo selkeämpi rytmipuoli tuolla taustalla tuo oikeastikin mukavaa uutta maustetta IT-tuotantoon. Niin ja siis tuosta vähän rohkeammasta yleisestä heittäytymisestä laulamisessa tulee toki lisäplussa. Rohkeasti lähdit hakemaan lopussa jopa ylä-ääntä. Onhan tämäkin loppujen lopuksi aikas lutune veto. Pitää vaan kuunnella useamman kerran, niin alkaa toimia paremmin. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Työnimi Taneli - Kesä on jo ohi 27.02.2018

Työnimi Taneli - Kesä on jo ohi
Kyl kyl. Hyvin toimii taas. Äijällä on joku sellainen yleinen musiikin perusosaaminen todella hyvällä tasolla. Kyky hahmottaa, miten tehdään biisejä ja miten niissä eletään on vahvalla tasolla. Tykkään tai siis ehkä jopa rakastan tuota millaisella luolamiehen alkuvoimalla vedät noita voksuja. Ei meinaan jätä kylmäksi. Just noin. Mieluummin sielu ja sydän vereslihalla vähän yli kuin sillai hymistellen ali. Jälleen kerran toistan että pajon verta, hikeä ja kyyneliä. Se vaan tulee aina näistä teoksista mieleeni ja puhtaasti hyvällä tavalla. Tässä on nyt vielä mausteena jotain shamaanista magiaa, joka toimii meikälle ihan vitun hyvin. Jotain ihan pientä harhailua siellä välillä soittamisessa ja rytmin kanssa. Mutta hurjan hyvä biisi ja veto. Meikän on ihan pakko heittää kympillä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gospel Night Time - Älä mee Tinderiin 26.02.2018

Gospel Night Time - Älä mee Tinderiin
Oi että miten tykkäsin tästä. Ihastuttavan kotikutoinen äänitys. Itse biisihän on hienosti rakennettu. Se lyömäsoitin, jonka nimeä en just nyt muista, tulee sieltä vähän liikaa läpi. Olisi voinut sijoittaa vähän kauemmaksi mikistä. Mutta aidosti hyvä biisi. Hyvin rakennettu. Itsehän en ole mitenkään suuresti uskovainen. Enemmänkin niitä joka pitää vaan erilaisia ovia auki ja uskoo esim. kohtaloon ja erilaisiin ulottuvuuksiin ja siihen, että on muutakin kuin se, mikä näkyy. Mutta tykännyt aina hengellisistäKIN lauluista. Tässä on vaan jotain todella sympaattista ja pyyteetöntä sekä ajan mukaista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Order - Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (The Order Remix) 24.02.2018

The Order - Gigi D'Agostino - L'Amour Toujours (The Order Remix)
Lähdin näin loman kunniaksi Mikserin kommenttirinkirundille sekä ilolla että pelolla. :) Nyt on kyllä suoraan sanottuna melkoisen rasittavaa saundia. On niin diskanttisdigitalista ja ohutta, että luurit korvissa joutuu hieman jopa varoa, että veri ei ala valua korvista. Miksaus kaipaisi paljon enemmän hiekkaa ja tuhnua. Jollain homoklubeilla tai nuorten suosimilla tanssilattiapaikoissa on taatusti toimivaa kamaa. Meikä vaan liian vanha tällaiselle tärykalvojen tuhoamismusalle.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 24.02.2018

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Lähdin näin loman kunniaksi Mikserin kommenttirinkirundille sekä ilolla että pelolla. :) Meikän piti ihan erikseen tsekata, että oliko tämä siis cover vai omiin nimiin merkattu. Mutta on kyllä hieno veto. Ja musiikin tekemisessä muutenkin hieman vaikeaa enää tehdä peruspopulaarimusabiisiä, joka ei muistuttaisi jotain jo tehtyä. Mutta onhan teillä kyllä koko paketti kunnossa. Se on sanomattakin selvää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vihaiset Villet - Huuda Kovempaa (demo) 24.02.2018

Vihaiset Villet - Huuda Kovempaa (demo)
Lähdin näin loman kunniaksi Mikserin kommenttirinkirundille sekä ilolla että pelolla. :)

Heh. Pienten pippelien junnuenergiaa. Harmi että miksaus on nyt vielä tässä vaiheessa, mitä on. Sillä tässähän on aidosti jotain hyvää ja tarttuvaa. Hyvä jäbät! Jatkakaa vaan! Teissä on meinaan tosi paljon potskua pojat!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tons Of Monarchy - Native American People 24.02.2018

Tons Of Monarchy - Native American People
Lähdin näin loman kunniaksi Mikserin kommenttirinkirundille sekä ilolla että pelolla. :) Joku sellainen Köyhän Miehen Lordi tuli tästä mieleen. Olisi muutes varsin mainio nimi bändille. Mutta joo siis itsekin syntynyt liki Kouvolaa enkä silti pysty nyt antamaan siitäkään lisäpisteitä. On vaan niin kämyiset saundit, että eihän tästä pysty sanomaan nyt tämän enempää.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Timo Mäntynen - Univelkaa 24.02.2018

Timo Mäntynen - Univelkaa
Lähdin näin loman kunniaksi Mikserin kommenttirinkirundille sekä ilolla että pelolla. :)

Tässähän on itse asiassa tosi näppärä miksaus. Just sopivan vähäraitainen. Itse laulusuoritus vaan liian heikko ja epävireinen. Hengitystekniikan puuttellisuuteen kannattaa kiinnittää jatkossa enemmän huomiota. Mutta joo eiköhän tämä kepoinen ralli ole kaikesta päätellen väsätty alusta loppuun asti suhteellisen nopeasti. Mutta on tämä silti kiva ja hyvällä sydämellä tehty.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustanaamiosauna Small Band - Likainen Poika 24.02.2018

Mustanaamiosauna Small Band - Likainen Poika
Lähdin näin loman kunniaksi Mikserin kommenttirinkirundille sekä ilolla että pelolla. :) Mitä noi muut tuolla alapuolella oikein jauhavat? Tämähän on siis ihan helvetin hyvä. :) Ja just siksi että tässä on ihan uniikki saundikokonaisuus, jonka kruunaa nuo hurjan hyvät kliseitä imitoivat vokaalit. Helppo kymppi tälle! Aevan ihana!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Planistry - Totem Heads 24.02.2018

Planistry - Totem Heads
Lähdin näin loman kunniaksi Mikserin kommenttirinkirundille sekä ilolla että pelolla. :) Tässä on joitain sellaisia 1980-luvun Suomirokin jäänteitä, kun alettiin ottaa ekoja kunnianhimoisia askelia kohti enkumpaa rokkia ja mahdollista maailman valloitusta. Havana Black(s) sun muut sen ajan vastaavat. Tämä on erittäin ok. Ei vaan itse biisinä lähde ihan lentoon. Tässä on silti paljon hyvää osaamista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Toni Pandora - Sairasta Maailmaa Raiskaavat Sanat 24.02.2018

Toni Pandora - Sairasta Maailmaa Raiskaavat Sanat
Lähdin näin loman kunniaksi Mikserin kommenttirinkirundille sekä ilolla että pelolla. :) Räpissä on aidosti hyvä alkuvoima. Toni Pandora. Hiton hyvä artistinimi muutes. Näppärä kokonaisuus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fiona's Scarlet Swan - Preachers 24.02.2018

Fiona's Scarlet Swan - Preachers
Lähdin näin loman kunniaksi Mikserin kommenttirinkirundille sekä ilolla että pelolla. :) Jotain sellaista musiikin kirkastusainetta tähän soppaan pitäisi nyt ainakin pudottaa pari tippaa. Aika tasapaksua matoa. Laulajan saundissa rutosti oikeaoppista jörniä. Kova. Rumpuosasto kuulostaa aika omituisen typistetyltä ja kuivakalta. Kitaravirrassa hyvää golfia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neon Angel - Neon Angel 24.02.2018

Neon Angel - Neon Angel
Lähdin näin loman kunniaksi Mikserin kommenttirinkirundille sekä ilolla että pelolla. :) Kas jo toinen tuttu tapaus iski tielleni heti kärkeen. Olenkin aiemmin tykännyt yhdestä toisesta teikäläisten biisistä. Onhan teillä nämä musapalaset kohdallaan. Profiilikuvat ja kaikki kohdallaan. Homma toimii bändinä. Tässä biisissä jotenkin omiin luureihin tuli sellaista signaalia, että kokonaissaundia olisi voinut hieman vielä selkeyttää. Nyt on vähän tukkoista. Laulajaa enemmän irti taustasta ja rumpuja napsu enemmän esille ja missä oli basso? Mutta muuten kyllä perusvarmaa tuotantoa teiltä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Ei maistu enää olut 24.02.2018

P. M. Kostiainen Project - Ei maistu enää olut
Lähdin näin loman kunniaksi Mikserin kommenttirinkirundille sekä ilolla että pelolla. :) Di diih tuttua tutumpi Kostiainen pätkähti luureihin heti toisena. Jotenkin kotoisa olo iski heti sillai Mikserimielessä. On muutes nämä äijän saundit ihastuttavan komeita nykyään. Koko tuo rytmipuolikin itse asiassa jopa sellaista priimatasoa että harvoin kuulee Mikserissä vastaavaa. Koko paketti oli omiin korviini sekä mielelleni kiitettävää tasoa. Hyvä Kosti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jari Ylamaki - Caput Mortuum 24.02.2018

Jari Ylamaki - Caput Mortuum
Lähdin näin loman kunniaksi Mikserin kommenttirinkirundille sekä ilolla että pelolla. :) No mutta jees tämähän oli heti alkuun hieno teos! Magee saundihässäkkä ja silti taitavista näpeistä lähtenyt. Kiehtova härdelli. Vaikuttava ja vakuuttava. Ainoa mitä jäin kaipaamaan oli hallittu lopetus. Häivytys kun on aina hieman sellainen laiskan mielen ratkaisu. Mutta helppo ysi tälle sekä golf-aplodit kaupan päälle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Curved - For A Better Day 24.02.2018

Curved - For A Better Day
Isosti ansaittu VBV! Täällä Mikserissä ei ihan usein tulee eteen näinkin hyvällä kädellä tuunattuja saundeja. Meikä ei tälläkään kertaa vaan ihan kympillä innostu itse biisistä. En ole vaan ihan sitä täsmäkohdeyleisöä. Helppo kiitettävä tälle silti ja mahtavaa että tällaisia osaajia on Mikserissä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Työnimi Taneli - Garbo 17.02.2018

Työnimi Taneli - Garbo
Tässä on muutes tosi magee saundimaailma. Jotain sellaista ismoalankomaista menoa, josta tykkään todella paljon. Räkää, hikeä ja verta. Tää on aitoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKSR kisakappaleet - Fiction Fantasy Fanfare 09.02.2018

MKSR kisakappaleet - Fiction Fantasy Fanfare
Tämä oli kyllä hieno lopetusfanfaari OB-kisalle. Sai hymyilemään. Hienosti mentiin elokuvien tunnelmiin. Oscarin jakotilaisuuksia unohtamatta. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exponentti - kahden kanssa 09.02.2018

Exponentti - kahden kanssa
Itse muutes tuumin tätä kuunnellessani, että tässä olisi ihan sellaista tahallistakin, että ei ihan osu biittiin -tyyliä. Vaikea toki sanoa, kun sen verran hämmentävä teos kyseessä ja hyvällä tavalla. Minusta tästä kaikesta härdellistä huokuu se, että kaveri tietää silti koko ajan mitä tekee. Niissäkin kohdissa missä ei ihan osu kohdalleen. Tehdään siis sellaista elämänmakuista biisiä, jossa kaiken ei pidäkään olla pilkulleen kohdallaan. Itse toivoisin, että tämä löytäisi muitakin ymmärtäjiä. Tässä on meinaan aidosti jotain, jota ei voi mitenkään olla ihan kokonaan huomioimatta. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polonium - Hymn for the Moon Boys 09.02.2018

Polonium - Hymn for the Moon Boys
Mun on pakko myöntää, että tämä on alkanut avautua meikälle paremmin tosi monen lisäkuuntelukerran jälkeen. Veivannut tätäkin varmaan yli 10 kertaa tässä näitä kaikki esityksiä kuunnelleessani perä perään. Myönnettävä että tämä on kyllä lopulta oikeinkin oukkidoukki. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Luoti Kalloon 09.02.2018

Ville Kotiranta - Luoti Kalloon
Kyllä kyllä! Kannatti odotella. Näppärä hyvin rullaava biisi. Hyvin rakennettu. Sopivan pehmeä ja ilmava poppistausta. Ei tiukkaa sahausta tällä kertaa. Ja lauluhan on tunnetusti kovaa kamaa. Laatukamaa. Mielenkiintoiset sanat. Eiköhän J.HIfi tule vielä ja tartu niihin tai sitten SyvisE. Jotain nokkelaa sieltä on tulossa. Odota vaan. :) Nyt taisi lähteä jo neljäs kuuntelukerta. Tämä toimii jo ekasta kerrasta mutta aina vaan paremmaksi tuntuu muuttuvan. Melkoinen korvamatohan tästä on jo tässä vaiheessa kehkeytynyt. Nyt ehtii myös jo tarkemmin keskittyä, mitä kaikkea siellä taustalla tapahtuu ja missä kohtaa. Jotenkin on vaan kaikki siellä matkan aikana niin näppärästi kohdallaan. Oot sie kyl pirun taitava kaveri! Jonain vuonna meikäkin aikoo vielä päästä tälle tuotantotasolle...tai no ainakin tästä yhden portaan alemmaksi eli suht liki. :) Kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Väritön Persoona - Naistenlahteen 06.02.2018

Väritön Persoona - Naistenlahteen
Vahvaa tuttua tulkintaa Villeltä. Näppärä miksaus sekä sovitus tässä. Tässä on vähän jotain sellaista 1970-luvun Spedeleffojen biisintekotyyliä yhdistettynä siihen yhteen (Dressmann) mainosbiisiin. Jännä marssimainen rytmi. Sanoista en saa ihan kiinn,i mutta siinäkin on jotain tuollaista leikittelevää haikutyyliä ja mitä lie tapahtunut just tuona vuonna, kun tämä biisi on tehty. Avattu joku naisten ikioma uimaranta? :) Lopun perkele saa hymyilemään. Tämä on vähän kasiin kallellaan ja silti tälle on jotenkin vaan pakko antaa nyt ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele What the Moon Brings - Oodi Lopulle 06.02.2018

What the Moon Brings - Oodi Lopulle
Minulla on tällä kertaa fiilis päinvastainen kuin Windywalkilla, jonka kanssa sukset osuvat usein samalle ladulle. Siis liittyen tuohon sydämensykesaundiin. Jostain syystä aina tykännyt just tuosta saundista ja kaikista sen pienistä variaatioista, mitä korvilleni on elämäni aikana musiikin muodossa tullut. Tuotahan tuli kuitenkin kuunneltua äitin masussa nonstoppina aika monta kuukautta. Mutta ymmärrän toki myös sen karmivan puolen. Onhan tuo monin tavoin vaikuttava efekti. Tykkään muutenkin että tässä on selkeä idea, vaikka onkin pienimuotoinen. Tämä on kaunis ja karu. Ihan niin kuin elämäkin. Nuo eloisat pienet lapset taustalla täynnä elämää samalla kun omat vikat hetket tässä elämässä. Vai ovatko ne lapset sittenkin kauhuissaan? Joku tsunami tai asteroidi tai ydinohjus tai myrkkypilvi tulossa. Perkele tämä muutes pysäyttää ja herättää sopivasti myös ristiriitaisia ajatuksia. Toimii kiitettävästi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Ystäväni, älä vielä 05.02.2018

Make Vahtola - Ystäväni, älä vielä
On hieno se tämäkin taas. Jotain sellaisia "Tuhka tuuleen"-ajan jäänteitä tässä. Tinni, Sammy sekä Kirka Arto Sotavaltaa unohtamatta. Joku sellainen tietyn ajan henki läsnä tässä. Maukas tuotantosaundi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvis & Friends - One (Acoustic Version) 05.02.2018

Syvis & Friends - One (Acoustic Version)
Minusta Cranberries-muijaa tässä ei niinkään ole, mutta tässä on paljon sellaista ihanaa vanhan ajan lauluhenkeä tyyliin Nancy Sinatra, Carpentersin eukko sun muut. Onpas viehkeä ja hyvin tehty balladi. Miiran enkkulausuminen ollut aina vähän hakusessa ja se ei sillai sujuvasti taivu oikein missään biisissä ja silti se ei haittaa koskaan yhtään mitenkään. Tää on todella hieno kaikin puolin! Kosketti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minä ja kitarani - Entinen punkkari 05.02.2018

Minä ja kitarani - Entinen punkkari
Nämä Tomin biisit eivät päästä kuulijaa helpolla. Mutta kun tuntee jo jotenkin Tompan tyylin ja taustan, niin osaa jo tavallaan latautua siihen, mitä on tulossa. Mutta pakko sanoa nyt heti tähän, että tuon kitarasaundin äänityssaundissa on jotain pirskatin hyvää ja onnistunutta. Itse biisistä on vaan hieman hankala saada kiinni. Mutta onhan tässä kyllä jotain sellaista alkukantaista alkuvoimaa. Omalatuista. Mielenkiintoista nähdä, mitä muut sanovat tästä kisakappaleesta. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kilpajakke - Tunnels Of Void 05.02.2018

Kilpajakke - Tunnels Of Void
Heitetään tähän alkuun ensin turhaa puhetta. Olin jo ehtinyt aloittaa paperilla omat kisapisteytykseni, kun en ollut satavarma, että tuleeko välttämättä enää uusia OBK-biisejä...niin ja valinnut jopa oman voittajankin valmiiksi. Mutta tämäpäs sekoitti nyt meikän pistejärjestelmän ja puhtaasti upealla tavalla. Veezay on läpi koko Mikseriaikansa ollut saitin kärkiosaajia. Itse en ole vaan ihan täysillä innostunut siitä lopputuotoksen saundikokonaisuudesta. Ja ok ne on just niitä kuuluisia makuasioita. Mutta siis God Damn tässä on just se kaikki läsnä, mikä hetkauttaa minua. Tämä on ihan Saatanan sekä Jumalan hieno! Tässä on vaaraa, rentoutta, jopa ihastumista, luopumista, haikeutta...vaikka mitä. Herättää siis paljon tunteita. Ja saundipaletissa ihanasti käsi kädessä kulkevia raitoja. Tummia ja kirkkaita. Helposti erottuvia. Jos johonkin pitäisi vertailla tunnelmaltaan, niin tästä irtoaa joitain sellaisia tunnehetkiä, joita kuullut joskus Jarren Waiting for Cousteau -biisissä. Mutta nuo vertailut tai mielleyhtymät ovat vähän typeriä näinkin hienon instrumentaalipläjäyksen edessä. Sopivan lyhyt että tekee mieli kuunnella uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. On se melkone velho!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miikka Mellanen - Luonnonlaki 04.02.2018

Miikka Mellanen - Luonnonlaki
Poppirokin palaset teillä kohdillaan. Soitto toimii. Laulutulkinta erittäin vahvaa. Miksauksen suhteen pakko kysyä, että oletteko itse kuunnelleet tätä kuulokkeilla? Nyt meinaan tuo pannaus on vedetty apaut 20 pykälää liian levälleen. Tätä on hieman hankala kuunnella kuulokkeilla. Puolivälin paikkeilla myös miksaus menee tukkoon. Pientä tuunausta tämä vielä kaipaisi. Biisi itsessään ei ole mitenkään kummoinen eikä rakenne ole tarpeeksi hittipitoinen soidakseen radiossa. Mutta tässä on muuten kyllä moni juttu pätevästi kohdallaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Disconnected 03.02.2018

Elektroborgå - Disconnected
Upea saundimaailma jälleen kerran. Erikoinen tunnelma tässä ja siis kiehtovalla tavalla. Ja sekin tuntuu kuuluvan Sähköporvoon tyyliin. Kuulokekuuntelijalle tällainen on erityistä herkkua. Loppu tuli jotenkin yllättävän nopeasti eteen. Kai sekin on lopulta vaan mielenkiintoisen teoksen merkki, kun iskee se: höh nytkö tää jo loppui -reaktio. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Polonium - Hymn for the Moon Boys 02.02.2018

Polonium - Hymn for the Moon Boys
Kerron tähän alkuun tarinan. Oltiin duunissa yövuorossa ja radiosta tuli joku sellainen aihe, jossa soitettiin joitain vanhempia musiikin marginaalisempia rokkityyppisiä helmiä. Sieltä tuli sitten yhtäkkiä pienen hetken ajan just tätä musiikkia ja meikä alkoi kelata...että mikä hitto se Mikserissä joskus kuulemani bändi olikaan, joka soitti just tätä jotenkin omituista matskua. Tiedätkö, tämän musatyylin kohdalla en vieläkään aidosti osaa sanoa, mitä tämä on. Minulta on tämä staili mennyt kokonaan ohi, vaikka ollut musiikissa läsnä takajättöisesti 1960-luvulta tähän päivään asti. Tarvitsisin tähän näiden Mikserin joka alan rokkareiden apua. Meikä ei siis aidosti osaa sanoa, onko tämä hyvää vai ei. Omiin korviini tämä on vaan hyvin omituista ja rytmistä poikkeavaa. Ja samalla tuumin, että jos en vaan ole tarpeeksi fiksu ja musa-avartunut tajutakseni tätä. Kertokaa te muut minulle. Meikän kapasiteetti ei vaan riitä tässä kohtaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARIELA - Vielä tänään 01.02.2018

ARIELA - Vielä tänään
Pätevä perusrokkiralli. Ihan alussa iski olo, että ohos jäbät vetää Abbaa, kun tuli tuttu pianoriffi. :) Jotain tukkoista miksauksessa paikka paikoin. Makuasioita? Muilta osin suorastaan hittiainesta. Toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Guitaralone 01.02.2018

Tackle - Guitaralone
Kutkuttavalla tavalla taas ihan erilainen teos, mitä muut ovat so far tehneet. Just tällaista monipuolista biisikavalkadia vähän salaa toivoinkin. Teikässä on rutkasti sellaista vahvaa osaajaa. Karismaattista jopa sanoisin. Renttuakin sopivin annoksin. Kuullut vasta pari biisiä teikältä ja aina siinä touhussa on selkeä osaaminen ja joku metka lututwisti vahvasti läsnä. (Tarkoitus kyllä ehtiä jatkossa tännekin kunnolla ja ajatuksella.) Ihan loppuun asti ei välttämättä aina mennä itse toteutuksen kanssa. Mutta se onkin tosi usein myös hyvä juttu. Tuo reteempää ja arkirepaleisempaa lopputulosta. Mukavan pehmeä miksaus tässä. Tausta just oikeaoppinen. Korvaystävällinen. Tulkinta herättää jotenkin kierolla tavalla erilaisia fiiliksiä. "Ouuu one more time...." :) Hyvää jaminkia ja kinkkinen hetki ikuistettu tässä. Tämä ei nyt omissa luureissani ihan liitämällä sinne kiitettäväksi asti lentänyt, vaikka helkutin hyvä jämähdys olikin. Voi toki käydä niin, että useamman kuuntelukerran jälkeen saatan vielä todeta, että 9- sittenkin. Nyt tulee 8+.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Aito Ihminen 31.01.2018

NaNa - Aito Ihminen
Do diih. Here we are and go. Tehdäänkin nyt vaihteeksi tällainen hetki hetkeltä -kommentointi, josta voipi tulla aika sekavaa onlineä sekä ajatusten sinkoilua sinne sun tänne mutta siltikin. Eli nyt painan: play! Hienosti ainakin lähtee. Sellaista ison balladin hehkua ilmassa...Näppärä alku laulussa. Herkkää ja nättiä. Kertsi lähti...Jees. Tässä vaiheessa voin jo todeta, että tykkään vahvasti. Aika perinteistä balladia mutta aidolla hengellä. Sanoituskin just ihanan hömppäistä mutta rehellistä. Väliosa...oolrait sekin. Nättiä ja näppärää. Metkaa miten vaikuttava tunnelma saadaankin aikaan näin vähillä soitinraitaelelementeillä ja tämäkin on siis kehumista. Kyllä kyllä. Tykkäsin. En sillai ihan riemusta pomppinut tai mennyt siihen tilaan, että alan lähetellä rakkauskirjeitä. Mutta siis muuten vaan hieno, vahva ja samalla silti herkkä balladi. :) Makeita voimastemmoja ja muutenkin hyvin itsetietoista äänenkäyttöä. Mimmissä on ainesta vaikka kuinka paljon. Hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Suoraa Huudeilt - Elämäntyyli 30.01.2018

Suoraa Huudeilt - Elämäntyyli
Windywalkin kommentti saa hymyilemään. Onpas metkan avaruudellinen alku tässä. Jotain sellaista pikkunättiä liitelyä ajassa tai hetkessä tulee tästä matkasta mieleen. Loppuu hieman yllättäen. Meikä ei oikein osaa nyt sanoa tähän mitään erityisen järkevää, kun mennään aika paljon ohi omista tutuista musamaisemista. Mutta ei tästä keksi mitään isoa pahaa sanottavaakaan. Symppiskamaa. Ja toivon, että joku hoppinikkari tulisi tähän vielä ja avaisi tätä sillai ammattimaisemmin. Mutta all in all pirtsakka spacesynameno. Jotain tää kyllä piirtää mun mieleeni, että en saa siitä kiinni. Joku sellainen pelitvmusa. Hugopeikko avaruusseikkailulla. Tai ehkei Hugo mut jotain sinne päin. Plääh. En osaa kiteyttää nyt paremmin. Pää kaipaa unta. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sandy McCoin - Mokkakikkeli 30.01.2018

Sandy McCoin - Mokkakikkeli
Damn girl. Sinulla on ihan saakutin magee tyyli räpätä ja kaiken kruunaa vielä herKulliset sanoitukset. Suoraa raastavaa tekstiä ja silti siinä on sopivasti koukkuja ja ylläreitä. Tää on sikälikin hämmentävä että tämähän on suoraan jonkun (en nyt tarkoita, että just sinun..ja sitten taas toisaalta voisi jopa ollakin) aidosta elämästä ja samalla tämä aiheuttaa hyvälaatuista hymyilyä. Tuon sanan: mokkakikkelin kanssa leikittely ei voi olla aiheuttamatta hymyilyä. Mut siis ihan mahtava se tämäkin. Näppärästi sinä tosiaan maistelet sanoja, leikit rytmeillä jne.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mantelikala - Rakkauslaulu 28.01.2018

Mantelikala - Rakkauslaulu
Jo tutuksi tullutta Mantelikalaa se tämäkin tarjoaa. Suoraviivaista punkahtavaa rokkia nostalgisilla lisätuunausta nykyajan junnuille kaipaavilla saundeilla. Lähinnä tuo basso- ja rumpuosasto siis kaipaisi lisämiksausta. Mutta sama ilmiö jokaisen biisin kohdalla. Ja ehkäpä se onkin erittäin tarkoituksellista, koska tuo miksaussaundi sopii näiden biisien henkeen. Etenkin kun tällainen dinosaurus luurien ääressä. Tässä on muutes tosi paljon sellaista 1970-luvun Eppu Normaalia. Hyvä renkutus se tämäkin. Ja huuliharppu toi mukavasti lisuketta menoon. Pakko myöntää, että tykkäsin tästäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trolling Cocks - Cry And Try 28.01.2018

Trolling Cocks - Cry And Try
Jes. Yhtäkkiä muistinkin tämän. Tämä on yksi teikän toimivimpia biisejä. Oikeaoppisen suoraviivainen biisi jossa tosi näppärä perusrakenne. Ei häröillä eikä vellota liikaa vaan mennään nostalgiajunan lailla. Tuo urkusaundi on ah niin makee. Lopun örkkimölinät tuovat biisiin just sitä tarvittavaa maustetta. Tätä suoraviivaisempaa kamaa jatkossa enemmän! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sakari Oja - Ennen Aamua 27.01.2018

Sakari Oja - Ennen Aamua
Komea ääni nousee taas esille sekä mielenkiintoiset sanat. Hyvä ralli se tämäkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sakari Oja - Jonglööri 27.01.2018

Sakari Oja - Jonglööri
Heti alusta kuulee, että nyt tulee takuulla jotain metkaa kamaa. Ihan helvetin makee saundi muutes miehellä. Kauko Röyhkä tulee väistämättä heti mieleen ja silti ihan oma saundi. Mielisairaalaan....aloin itsekin hoilaa mukana. :) Miksauksessa pientä petrattavaa mutta ne ovat enemmänkin sivuseikkoja. Magee biisi ja mahtava saundi. Vinkeät sanat. Toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sandy McCoin - Laulu 1 27.01.2018

Sandy McCoin - Laulu 1
Jotain maagista tässä, ajatonta. Ihanan hämyinen tunnelma. Hyvä sopivasti teatraalinen täsmätulkinta. Tässä on nuori tulkitsija onnistunut kaivamaan sisältään vanhan sielun. Ai että miten tykkäsin! Hieno kokonaisuus. Ihanan verestävä ja eläväinen tulkinta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mantelikala - Karpolla oli asiaa 27.01.2018

Mantelikala - Karpolla oli asiaa
Näppärä ralli. Etenee vauhdilla. Laulutyylissä on ihan pieniä makeita nostalgiavivahteita legendaarisen Moog Konttisen Jerry Cotton-ajoista. Kyl mä tästäkin tykkäsin oikein mykke paljon! Pieneen nauruun päättyvä lopetus tuo vielä erityisen hyvän mielen. Kiitos! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Työnimi Taneli - Aina uudestaan 26.01.2018

Työnimi Taneli - Aina uudestaan
Saundit, miksaus on tuhnua suttua. Mutta itse biisi ja tunne on hyvä! Tulkinta on tuomarinurmiomaisen mainio. Joku jännä hetki on saatu tähän tallennettua just kaikkine näine suttuineen. Jotain verta ja kyyneltä tässä josta tykkään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kämä Simmons - Pikku Tytöt 23.01.2018

Kämä Simmons - Pikku Tytöt
Hah hah. Aivan mahtavaa kun lähdit tähänkin kisaan mukaan! Tuumin jo Joululaulukilpailussa, että tässä kaverissa on kyllä jotain outoa magiaa, joka vaan osuu johonkin pimeään osaan huumoritajunnassani. Mutta silloin itse biisi ei vielä kolahtanut muuta kuin kertsin ja voimakkaan tulkinnan ja yleensäkin omalaatuisuuden johdosta. Nyt on sitten tällä kertaa biisikin omaan makuuni tarpeeksi toimiva kokonaisuus. Nappaa jo heti alusta matkaansa. Ja joo tiedän, että tämä tulee jakamaan mielipiteitä ja osa kukkahattutyypeistä pitää taatusti mauttomana ja vaikka minä....mutta hei onhan tämä makeesti groovaava hässäkkä. Minua tämä sekä hymyilytti että sai myös jammailemaan mukana. Hieman vaikeasta aiheesta hyvin rakennettu Oodiralli! Hyvä hyvä! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Ajopuu 20.01.2018

P. M. Kostiainen Project - Ajopuu
Heh. Tosi mainiohan se tää! Helekutin lutune. :) Mainio koko tuo sovitus. Sanoitus myös ihastuttavan vanhoillisesti Suomi-musapitoinen. "Olen oman onneni ajopuuna.." Erityisen hienosti sanottu! Meri siis herättänyt kautta aikojen monia lauluja tässäkin kansassa. Toi sitä kautta mieleen vanhoja hyviä aikoja. Myös aikoja kun faija oli vielä elossa ja siedettävä. Hänkin vanha merimies. Jotenkin vaan osuva tuo tulkintakin tässä. Ehdottomasti paljon kovempi kokonaisuutena kuin mitä tuolla alla on muutamien toimesta teilattu. Hyvä Kosti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - Crazy with You 20.01.2018

Karisma - Crazy with You
Jäätävän hyvä! Käsittämättömän hyvä lauluääni ja yleensäkin koko tuo laulusaundi on aivan huikea. Kansainvälinen. Äänitys, miksaus, saundit....kaikki kovaa kamaa. Äijä on todella PRO! Rispekt! Hieno biisi myös. Ja tosiaankin mahtavia kasarifiiliksiä tuli tästä. Helppo kybä tälle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janne Haikala - Minä Mä 13.01.2018

Janne Haikala - Minä Mä
Tuo teikän saundimaailma on kyllä vakuuttavan puhdas. Tuotanto on komeasti hallussa. Nyt siinä kokonaissaundissa oli myös sitä sellaista tietynlaista lämpöäkin läsnä. Tykkäsin muutes biisistä heti alusta alkaen. Nappaa jotenkin vaan metkasti heti mukaansa ja alkaa sellainen aidosti kiinnostunut odotus siitä, että mitähän sieltä onkaan vielä tulossa. Erittäin hyviä soitinraitaratkaisuja lauluraitoja yhtään unohtamatta! Sovituksessa oli kyllä tehty todella näppäriä elävöittämisratkaisuja. Hieno paketti! Jotain ihan jopa maagista tässä. Tätä jaksaa kuunnella vaek kui monta kertaa. Mies on aidosti lahjakas kaikin musaosasin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Curved - The Call 11.01.2018

Curved - The Call
Komppaan Windywalkia eli kuvaus Oodikilpailuosiossa avaa biisiä näppärästi. Ja on kyllä muutes jäätävän komeet saundit tässä. Jopa hämmentävän kovatasoinen teos. Sanoista oli hieman hankala saada selvää ja samalla tykkäsin siitä, miten voksut olivat ikään kuin yksi osa musaraidoista. Osa kokonaisuutta ilman perinteistä voksut pinnalle ja tausta on taustaa -meininkiä. Kympin toteutus. Biisinä ei vaan herättänyt ihan yhtä kovia arvoja, joten siitä syystä tiukka ysi tälle. Mutta on kyllä kadehdittavan hienolla tasolla teikän tuotanto. Ei voi tällainen puuhastelija edes käsittää, miten tällaisia saundeja leivotaan. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Kiitoradalla 08.01.2018

Poop Dilan - Kiitoradalla
Voe mahoton miten mainio! :D Ihastuin tähän heti ekoista sekunneista, kun voksut alkoivat! Ja jälleen kerran muutes upea ja uniikki lähestyminen Mikserin Biisikilpailuun. Miehessä asuu pieni nero! Nyt olit saanut nuo voksutkin kirkastettua ja sympaattinen äänesi tulee sieltä nyt paljon paremmin esille. Pidä tää! Hymyilin läpi koko tulkinnan. Nuo "LAS"-painotukset toimivat muutes harvinaisen herkullisesti...tai jopa herpillusesti. Tuo sanoitusmaailma on just eikä melkein. Ei pysty antaa kymppiä vähempää. Tää vaan osuu niin meikän tajuntaan. Tässä on muutenkin just sitä musaharrastelijan aitoa rönsyilevää otetta hyvällä idealla ja sydämellä ilman että hiotaan se biisi liian kliiniseksi. Juuri tällaisten oikealla tavalla hämmentävien ja samalla koukuttavien demoteosten takia ajauduinkin aikoinaan Mikseriin. Kiitos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hut & Shack - This Time (An ode to strength) 07.01.2018

Hut & Shack - This Time  (An ode to strength)
Wau. Onpas melkoisen haastava teos. Kompleksi rakenne. Mutta samalla ihastuttavan kunnianhimoinen. Laulun melodiakulut ovat joissain kohdin napsun mutkikkaita. Aukeaa siis kunnolla vasta toisella kuuntelukerralla. Kolmannella kuuntelukerralla tästä sitten jo tykkää todella paljon. Hienot sanat ja Mirtsukka vetää taas ihanan tosissaan. Miiran voksuja olisi voinut ehkä sulattaa vielä ihan pienen napsun enemmän taustaan. Mutta nämä toki maku- ja tottumusasioita. Makeita muutes nuo kosketinsoitinjuoksut vasemmalla. J.Hifin alicecoopermaiset voksut tuovat tähän just sitä tarvittavaa alapäätä ja lisämaustetta. Tässähän on itse asiassa ajatuksellisesti jopa pieni häivähdys Bohemian Rhapsodya. :) Nuo lopun stemmat kruunaavat sitten biisin ysiksi. Uljas hässäkkä joka todellakin paranee joka kuuntelukerralla. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (10 Best Demos) - Oodi Sinulle 06.01.2018

IT (10 Best Demos) - Oodi Sinulle
Tuttua ja turvallista IT-matskua jälleen kerran ilman yllätyskäänteitä. Tämähän osuu Oodikisan puitteisiin aivan täydellisesti. Siitä voisi antaa kympin. :) Mutta se mitä oikeastaan aina jään kaipaamaan näihin IT:n sympaattisiin kotilämpöisiin hyväsydändemoihin on pienet rakenteelliset sovitusväritykset sekä hetkelliset runsaammat laulukohdat. Jäpällä on muuten kyllä oma rakas tyyli kunnossa. Tiedät, mitä teet ja teet sen just omat kykysi tiedostaen. Onhan tämä kuitenkin vahvaa teikän tuotannon kärkikamaa. Joku pieni rytmillinen tai lisäosallinen noste sinne vielä tai esim. naislaulaja mukaan, niin tästä saisi helposti kiitettävän. Onhan tämä toki nytkin jo todella sympaattinen. Lämmin kuin takkatuli Kuusamon mökissä paukkupakkasella. Noista kitarasaundeista tulee muutes nostalgia mieleen. Niissä on sellaisia haikuja lapsuusajoista. Tykkäsin!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Syvis & Friends - Olutaaria 03.01.2018

Syvis & Friends - Olutaaria
Aah täällähän tämä Helmi olikin! Meikällä on paljon kirimistä näiden teikän biisien kanssa. Mutta yritän aina silloin tällöin ehtiä aidon ajan kanssa kuuntelukommentoimaan. Mutta siis tämä on vaan niin Upea! Hyvä rakenne, hyvät soitinraidat, upea laulaja ja ah miten tarttuva kertsi! Tätä tekee niin mieli laulaa mukana! Hieno hieno HIENO! Tätä jaksaa kuunnella vaikka kuinka monta kertaa ja (kuuntelu)jano vaan yltyy.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exponentti - kahden kanssa 03.01.2018

Exponentti - kahden kanssa
Tämä on kyllä vinkeä. Omalaatune. Ajatusta ja ajatusvirtaa käsi kädessä. Piristävällä tavalla hämmentävä kiisseli. Kuuntelin tätä itse asiassa jo aamulla mielikuvituskukon kiekuessa sillai just ennen duuniin lähtöä pari kertaa....tulipas pitkä lausahdus ja kukko ei kiekunut kahta kertaa vaan kuuntelin tätä kahdesti...Niin siis tuumin aamulla, että osuuko tämä muuten vaan siihen sumuiseen aamuherätysolotilaan. Mutta kyllähän tämä toimii näin duunipäivän jälkeenkin. Saa kutkuttavasti kummastelemaan sekä hymyilemään samaan aikaan. Sitä välillä ihan jopa heristää korviaan tyyliin: mitähän sieltä seuraavaksi pulppuaa. Onhan tässä sitäpaitsi jotain maagista voimaakin. Erityisen mainio tuo vähän kähisevä sanoissa elävä tulkinta! Taustabiittikin just sopiva härdelli tähän. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Joulu grungeinen 23.12.2017

P. M. Kostiainen Project - Joulu grungeinen
Hurmaava teos! Hyvin sopii muutes tähän tuo kähisevä laulusaundisi. Hieno kuulas sovitus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele pekan demot - Taistojen Mies 22.12.2017

pekan demot - Taistojen Mies
Edelleenkin erittäin hieno biisi. Äijällä erittäin hyvä laulusaundi. "Sinä kehtoni, hautani mun." Siinä lepää ihan kaikki. Hienosti kiteytetty kotiseuturakkaus. Komea on!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janne Haikala - valtatie 20.12.2017

Janne Haikala - valtatie
Tämä on kuules hieno! Jäbällä on tuo perustuotanto jo hyvällä tasolla. Toisin kuin esim. meikällä tässä vaiheessa. Saundit ovat ihastuttavan selkeitä. Voksut jäävät ihan pienen napsun taustan jalkoihin matkan varrella. Mutta on kyllä hieno! Ihme ettei kukaan ole kommentoinut tätä vielä. Mikseri on vaan nykyään niin tyhjä arpa. Hieno on!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Neon Angel - Witches' Playground 20.12.2017

Neon Angel - Witches' Playground
Kommenttiringillä tuli tällainen vastaan. Erittäin hyvä tuotanto. Mageen kuuloinen mimmi mikin takana. Itse biisi ehkä hieman liian perus. Mutta loistava tuotantotaju sekä voksuja vetävä mimmi pelastavat kaiken. Helppo ysi tälle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arpikudos - Riitasäkeinen 20.12.2017

Arpikudos - Riitasäkeinen
Kuuntelin tätä ja luin samalla aiempia kommentteja. Yllättävän tiukkoja Kommenttiringin käyttäjiä nykyään täällä. :) Onhan tämä nyt Herran ja Rouvan Jestas Sentään hyvin ja samalla silti sopivan persoonallisesti laulettua ja hienosti tuotettua rokitusta. Kieltämättä aika junnaava sanoituksen puolesta. Mutta näppärä paketti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sossutädit - Älä loukkaa mun tunteita 20.12.2017

Sossutädit - Älä loukkaa mun tunteita
Onhan tää mainio just tällaisena sopivasti repaleisena ja rikkinäisenä elämältä maistuvana! Mahtava tuo alkuvoima tässä ja mahtava lopetus! Itsehän diggaan enimmäkseen just niitä, jotka uskaltavat erottua. Saatan toki aina välillä myös innostua kyseenalaistamaan heitä, jotta saisin selville, ovatko he aidosti erilaisia vai muuten vaan hukassa identiteettinsä kanssa. Tässä laumasielujen ikuisessa maassa vaaditaan paljon munaa ja tervettä hulluutta, jotta uskaltaa olla oma erottuva itsensä. Ja loppujen lopuksi jokainen meistä on silti herkkä yksilö. Joka ikinen. Sheikki Lyyrinen on tunnetusti vahva ja värikäs persoona. Hienoa kun olet olemassa! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Meissä on Voimaa 20.12.2017

Miira - Meissä on Voimaa
Tässä on kyllä voimaa. Hyvin rakennettu biisi! Tämän kun saisi vielä joskus tuotettua uudestaan, niin olisi melekone timantti. Pirun hyvä tuo bassokitarajumputus! Hyvin sä Miira vedät. Tässä etenkin ihanasti elämää niissä voksuissa lows and highs.. Hieno biisi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Where Ravens Cry 20.12.2017

Miira - Where Ravens Cry
Onpas ihastuttavan dramaattinen alku tässä. Sillai hyvällä tavalla seesteisempi miksaus tässä. Erikoinen. Mielenkiintoinen. Jotain kiehtovaa noitaa tässä on. Laulumelodiat ovat jossain kohdin aika haastavia. Näppärästi tämä voimistuu loppua kohden. Kun biisi loppuu, niin ei ihan tiedä, mitä tapahtui. Makeen mystistä. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Don't You Dare (remix) 20.12.2017

Miira - Don't You Dare (remix)
Magee. Tyksin. Etenkin tuo kertsin korkeammalta vedetty kohta. Siinä kohtaa Miiran ääni soi ah niin suloisesti. Rumpuja voisi analysoida, kun ne tuntuvat olevan täällä aika usein esillä, niin eipä ole kyllä tässäkään ihan sitä parasta tuo rytmiosasto. Kuulostaa hieman Jammun ja Casion välimuodolta. :D Mutta jos ollaan rehellisiä, niin ei meikää tuollaiset oikeasti haittaa. Ihan sama millä läiskitään. Itse biisin aitous, olemus ja kokonaisuus on paljon tärkeämpää, kun tehdään musaa harrastustasolla. Tää oli siis Tosi Jees! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Authentique - Sadoton vuosi 15.12.2017

Authentique - Sadoton vuosi
Ekana pitää sanoa että onpas tyylikäs taustakuva täällä. :) Sitten biisiin. No on kyllä kieltämättä kaunista maalailua. Jotenkin ah niin tunnelmallisesti soitettua. 0.28-kohdassa tuli mielenkiintoinen nuotti. Eihän tässä ole siis kokonaisuutena mitään vikaa, joten helppo kybä. Riipaisevan Joulutunnelmankin sai tästä mieleen: kiitos hienon lyhyen sanallisen kuvauksen. Tämä koskettaa meikää ihan aidosti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Pala Joulun Taikaa 15.12.2017

NaNa - Pala Joulun Taikaa
Tykkään miten JH ja MT tuovat tälle saitille just sitä tarvittavaa rakentavaa palautetta. Itse esim. tulen tarvitsemaan sitä nyt ja jatkossa todella paljon. Sen verran alussa ja hukassa olen vielä musasoftan metkujen kanssa. Mutta siis hyvä äijät! Sitten biisiin. Hienosti saatu tunnelmaa tähän. Kauniisti laulettua. Sävellys myös pirskatin nätti. Tässä on runsaasti aineksia vaikka miten hienoksi biisiksi, kunhan vaan saa nuo tuotantojutut vielä paremmin haltuun. Itse tosin kuuntelen ensisijaisesti muita kuin teknisiä asioita, joten sitä kautta tämä on meikälle kiitettävää kamaa. Tässä kun on ah niin ihanaa laulua ja sopivasti hienoja pieniä raitaelementtejä ja tunnelmahan toimii kuin parhaimmassa Disneyn leffassa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (10 Best Demos) - Merry Christmas 15.12.2017

IT (10 Best Demos) - Merry Christmas
Leppoisaa ja tuttua menoa. Perinteisen ytimekäs sanoma tässä tyyliin: turhat jaaritukset pois. :) Näiden saundien tietynlaisesta analogisesta lämmöstä tykkään hyvinkin paljon. Tässä on itse asiassa jopa sellaista mantramaista otetta. Rentouttavaa musiikkia. Nyt kun on vielä kuunnellut liki kaikki Jouluskababiisit läpi, niin kyllähän tämä tuo lämmintä kotoisuutta tähän kisaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele GLOAMiNG - Presents! feat. Joona Hynninen 15.12.2017

GLOAMiNG - Presents! feat. Joona Hynninen
No onhan tämä nyt kieltämättä vakuuttava! :) Heti lähdöstä mennään eikä meinata. Mielenkiintoisesti erilainen osanotto Jouluskabaan. Jakaa mielipiteitä joka on siis aina hiton hyvä asia. Raakaa ja raadollista ja samalla silti hymyilemään laittavaa. Etenkin kun tosiaankin lukee noita sanoja. :D Meikällä toki muutenkin hyvin venyvä huumorintaju ja tämä nyt vaan osuu johki sinne pimeän huumoriosastoni onkaloihini. Ihan törkeen mageesti muutes vedetty nuo örinät. Ei ole helppoo vetää noin timmisti. Tuollaista tuli joskus teini-iässä kuunneltua enemmänkin...Slayerit, Venomit...sun muut. Ei jätä kylmäksi! :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mantelikala - Lonkeron värinen päivä 14.12.2017

Mantelikala - Lonkeron värinen päivä
Tämä yksinkertaisesti vaan kolisee meikän tajuntaan ja lujaa. Iskee jo heti ekalla kerralla ja paranee vaan jokaisella kuuntelukerralla. Hyvin kerrottu tarina ja tuo kertsi...Huikean hyvä kertsi! Äijä on todella hyvin läsnä siinä laulutulkinnassa heti alusta alkaen. En itse asiassa edes tiennyt, että miehestä lähtee näinkin laaja-alaista laulua. Tuo kertsi on kyllä ihan jäätävän komeasti vedetty. Ja muutenkin aivan loistava ralli alusta loppuun asti! Saundeista tykkäsin myös etenkin kun niissä oli jotain sellaista vanhan ajan punkrokkia, josta tuli hyviä muistoja mieleen.
10

Sivu: 1 2