Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 217 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Multishape kisabiisit - Longing 20.04.2020

Multishape kisabiisit - Longing
Eiköhän tämä Nokkahuilukisa ole jo taputeltu tämän esityksen myötä. Hämmentävän hieno ja ah miten musikaalinen ottaen huomioon vielä, miten äkkiä duunasit tämän. Häkellyttävän hyvä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele zoe - Oodi hänelle 11.02.2020

zoe - Oodi hänelle
OBK:n tiimoilta täällä tekemässä ekoja mutu-tunnusteluja. Olenko koskaan sanonut, että teikällä on äärimmäisen sympaattinen tapa tulkita lauluja? Pidän siitä erittäin paljon. Pidän myös kaikista räpinöistä ja suhinoista. Luovat just sitä meikää hurmaavaa autenttisuutta. Aitoa tekemisen meininkiä. Nopeasti kasattu biisi ja silti hyvin onnistunut tunnelma. Kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Phoenix 11.02.2020

Elektroborgå - Phoenix
OBK:n tiimoilta täällä tekemässä ekoja mutu-tunnusteluja. Kas arvoisalla asaralla on tuottelias vaihe menossa. Progressive Rock....hmm...hyvin omatakeista sellaista. Jotenkin ajelehtiva teos. Haastava. Unenomainen. Ei ihan helppo napata kiinni ekalla yrityksellä. Vaatii enemmän kuuntelukertoja. Kiitän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Sydämeni Sykkii 11.02.2020

Ville Kotiranta - Sydämeni Sykkii
OBK:n tiimoilta täällä tekemässä ekoja mutu-tunnusteluja. Pitkästä aikaa taas ikoninen Kotiranta Mikserin kisassa mukana. Helkutin hienoa! Ja onhan tämä siis jälleen kerran hiton kovaa tasoa. Ei tosin yllätä, että sieltä pukkaa puhdasta tykkikamaa. Totesin just edelliselle Petskun ja Curvedin yhteistyölle, että radiosoittokamaa...ja niin on kyllä tämäkin. 2 kaikin musaosasin todella kovaa biisiä tässä nyt peräkkäin. Kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Petsku Lemström - Ei ketään muuta 11.02.2020

Petsku Lemström - Ei ketään muuta
OBK:n tiimoilta täällä tekemässä ekoja mutu-tunnusteluja. No johan tulikin pläjähde! Upea äänimaisema ja hitto miten karismaattinen tulkinta! En tiedä, tykkäätkö vertailusta mutta pakko todeta silti, että Petskun äänessä yhdistyy harvinaisen upeasti Pauli Hanhiniemi ja Juha Tapio. Hurmaavaa. Radiosoittokamaa! Kiitän.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - The Best And Irresistible 10.02.2020

Poop Dilan - The Best And Irresistible
Jatkan tässä taas OBK-satoon tutustumista. Tähän onkin mitä mahtavinta lopettaa OBK:t tältä päivältä ja painua hyvin mielin nukkumaan. Niin ja hei siis meikähän on aina välillä motkottanut, kun käytetään laulukielenä enkkua eikä sitten lausuta sitä tarpeeksi luontevasti....mutta kun se tehdään näin ihastuttavasti ja hilpeästi...niin just näin! Herran Jestas tämä on kaunista! Mainio myös koko tuo biisin syntytarina. Helkutin hyvin toimiva sovitus ja äänitys sekä teikän persoonallinen tulkinta kruunaa kaiken. Aina niin herkullisia sanoja aion vielä ahmia myöhemmin tarkemmin. Olen kuules hyvin iloinen, että lähdit tähän(kin) OodiBiisiKisaan mukaan. Hetkittäin jopa pelännyt, että teikä(kin) on katoamassa Mikseristä ihan kokonaan. Kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tompa's Beats - Intohimoinen 10.02.2020

Tompa's Beats - Intohimoinen
Jatkan tässä taas OBK-satoon tutustumista. Tompa perhana...tämän äänimaailma yllätti ainakin meikäläisen hyvällä tavalla. Todella naseva purkitus. Voi kun tähän olisi vaan saanut pientä lisäelämää apaut puolivälistä loppuun asti, niin olisi ollut todella mehevä paistos. Kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kämä Simmons - A Song to a Whore (Live) 10.02.2020

Kämä Simmons - A Song to a Whore (Live)
Jatkan tässä taas OBK-satoon tutustumista. Tuttua Kämää. Ei ihan helpointa kuunneltavaa. Mutta tyylistä ei tingitä. Kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele soft.trauma - Oodi Auroralle 10.02.2020

soft.trauma - Oodi Auroralle
Jatkan tässä taas OBK-satoon tutustumista. Ihan ekana on pakko todeta, että perkules miten hienosti tuo Anttij tuolla alempaa jälleen kerran kommentoi. Ja heti tokana on pakko todeta, että tämän lyhyen teoksen ääressä jäin tuumimaan, että olisin nyt kyllä kaivannut hieman enemmän tietoja itse tekijästä ja hänen musataustoistaan. Hieman jäykähkö teos jossa silti yllättävänkin hurmaava tunnelma. Sopisi kyllä tietynlaisen telkkuohjelman taustalle. Itselleni tuli mieleen joku lastenohjelma, jossa myyrä seikkailee. Kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arto Hietala - Sure 10.02.2020

Arto Hietala - Sure
Jatkan tässä taas OBK-satoon tutustumista. Tuttua vahvaa osaamista. Paketti hyvin kasassa. Itseäni miellyttää muutenkin aina, kun sovituksessa on sopivasti pientä elämää. Eikä ole vaan yhtä pötköä alusta loppuun asti. Lopun kevennyksestä (02:30 alkaen) tykkäsin muutes erityisen paljon. Jäi hyvällä tavalla haikea olo. Mies tietää, mitä tekee ja on löytänyt ajat sitten oman tyylinsä. Kiitos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Meanwhile - You Make 23.01.2020

Meanwhile - You Make
OBK:n kautta täällä antamassa omaa omituista tunneajatusvirtaa. Kun se lyhyt mutta pirskatin näppärä skittasoolo alkoi, niin meikä heräsi yhtäkkiä tähän jammailevasti kulkevaan biisiin sillai ihan kunnolla. Bassoraidasta pidin myös erityisen paljon. All in all hyvin rakennettu pläjäys. Paranee vaan jokaisella kuuntelukerralla. Mahtavaa että teikä lähti taas kisaan mukaan. Kiitos!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beats By Biittimaakari - Reality 23.01.2020

Beats By Biittimaakari - Reality
OBK:n kautta täällä antamassa omaa omituista tunneajatusvirtaa. Metkaa itse asiassa kuunnella biittiä ilman räpätystä. Oma mielikuvitus alkaa automaattisesti työstää hajanaista haamuräppiä sinne sun tänne. Jotenkin jopa terapeuttista. Näppärä biitti. Toimii! Omissa luureissani raitojen paino oli vahvasti vasemmalla. Sitä ratkaisua jäin pelkkänä kuriositeettina miettimään. Mutta siis ihastuttavaan melankolinen biitti. Tykkäsin. Kiitos!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Audio Society - Beam Me Up (Scotty) 09.01.2020

Audio Society - Beam Me Up (Scotty)
OBK:n kautta täällä kuuntelemassa ja antamassa just nyt tällä hetkellä sykkivää henkilökohtaista tajuntavirtaa. On kyllä mahtava veto. On ehtaa rämebluesia ja vaek mitä rootsia. Taitavaa. Pirun makee koko tämä saundimaailma kuulokkeilla kuunneltuna. On Kova! Kiitos!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo Annos & Rytmi-Veikot - Arja, Painijanainen 09.01.2020

Aimo Annos & Rytmi-Veikot - Arja, Painijanainen
OBK:n kautta täällä kuuntelemassa ja antamassa just nyt tällä hetkellä sykkivää henkilökohtaista tajuntavirtaa. Hyvällä tavalla reteetä ja rempseetä tulkintaa jälleen kerran. Meikä tykkää. Sanoituskin on taas tutuksi jo tullutta (ja samalla vinkeesti rakennettua) laatukamaa. Erittäin mielenkiintoinen teos. Hyvä timmi sovituspaketti kaikin osasin! Teikä tuonut muutenkin Mikseriin ihan uuden mausteen. Kiitos!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - It's only Me feat. Donnie Ozone 08.01.2020

Elektroborgå - It's only Me feat. Donnie Ozone
OBK:n kautta täällä kuuntelemassa ja antamassa just nyt tällä hetkellä sykkivää henkilökohtaista tajuntavirtaa. WOW! Nyt tuli kyllä aidosti yllättävää matskua sieltä suunnalta. Sinänsä toki tuttua pirun pätevää saundia. Mutta tällä kertaa myös sen päälle tarkasti taottua timmiä enkkukielistä räppiä. Great Lyrics! Tykkään tässä, miten tausta elää ja velloaa. This is itse asiassa Fucking Great!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Curved - Miss You 08.01.2020

Curved - Miss You
OBK:n kautta täällä kuuntelemassa ja antamassa just nyt tällä hetkellä sykkivää henkilökohtaista tajuntavirtaa. Teikäläisen teoksia näihin Mikserin erilaisiin kisoihin odottaa aina vähän salaa ja samalla pirun suurella mielenkiinnolla. Ihan jäätävä tuo yleinen osaamisen taso miehellä. Mies hämmentää minua kerta kerran jälkeen. Ja kaupan päälle vielä se ihmisenä olemisen nöyryys sinussa, johon olen saanut täällä tutustua....niin I salute you! Ja tämä kaikella aidolla hyvällä tavalla. Ja hei vaikka teos onkin hieman lyhyt...niin silti joku aidosti (nykyajan kieltä käyttäen) vitun maaginen hetki on saatu tässä aitona nauhalle. Tuntuu kuules ihan sielussa asti. On Hieno! Kiitos!

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (Vol 4) - Grand Finale 08.01.2020

IT (Vol 4) - Grand Finale
OBK:n kautta täällä kuuntelemassa ja antamassa just nyt tällä hetkellä sykkivää henkilökohtaista tajuntavirtaa. Pakko todeta heti lähtöön, että olipas näppärä liike, kun vaihdoit kisabiisiä. Tässä kun on enemmän sellaista laajempaa tunnevyöryä, johon on jotenkin helppo kytkeytyä. Herättää ajatuksia, tunteita. Alkaa jopa sellaiset erilaiset elokuvakohtaukset pyöriä mielessä...sekä oma eletty elämä ja tuleva kuolema. Tämä on vaan pyyteettömästi hyvä veto!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sheikki Lyyrinen - Vihaton vuosi 27.12.2019

Sheikki Lyyrinen - Vihaton vuosi
Tämä on muutes kova! Mun on ikävän helppo uida tähän teemaan sekä kivityskohteena kuin etenkin myös kivittäjänä. Se tietynlainen turhautuminen siihen, mitä tämä nihilistinen Mikseri yhdessä vaiheessa edusti yhdistettynä omiin tunnetilajumeihin. Tällä saitilla ollut aina repaleisten sielujen historia, huono ylläpito sekä marginaalimusan parissa pyörivä piiri. Itsekin lähdin jossa vaiheessa siihen loputtomaan sotaan. Mutta jees se siitä. Biisi loppuu vaan liian äkkiä. Mutta onneksi voi soittaa repeatilla. Hyvä Severi!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kämä Simmons - Happy Holidays 20.12.2019

Kämä Simmons - Happy Holidays
Yritän tässä yhä kovasti valkata sitä omaa Top-Viitosta tämän vuoden Mikserin Joululaulukisassa. Tehtävä on täysin mahdoton. Niin moni persoonallinen, hyvin tehty tai muuten vaan uniikki jää pisteiltä pois. No tätä koveriuden, nerouden, hulluuden sekä ties minkä risteymän hulppeaa teosta ei voi mitenkään jättää pois pisteiltä!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - Christmas Time 2019 20.12.2019

Karisma - Christmas Time 2019
Yritän tässä yhä kovasti valkata sitä omaa Top-Viitosta tämän vuoden Mikserin Joululaulukisassa. Tehtävä on täysin mahdoton. Niin moni persoonallinen, hyvin tehty tai muuten vaan uniikki jää pisteiltä pois. Tämäkin kuului siihen joukkoon, joiden kesken kävi itseni kanssa tiukkaa pisteseulontaa. Meikälle tämä esitys jäi lopulta vaan ihan vähän etäiseksi, vaikkakin komeasti tehty ja vedetty teos onkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vili K - Joulu 20.12.2019

Vili K - Joulu
Yritän tässä yhä kovasti valkata sitä omaa Top-Viitosta tämän vuoden Mikserin Joululaulukisassa. Tehtävä on täysin mahdoton. Niin moni persoonallinen, hyvin tehty tai muuten vaan uniikki jää pisteiltä pois. Tämä jäi jo heti alussa mieleeni ja joka ikinen kuuntelukerta vahvistaa vaan sitä, että tämä on meikän pisteillä tämän vuoden Mikserin Joululaulukisassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - I'm Never Gonna Be Bad on Christmas 20.12.2019

Elektroborgå - I'm Never Gonna Be Bad on Christmas
Yritän tässä yhä kovasti valkata sitä omaa Top-Viitosta tämän vuoden Mikserin Joululaulukisassa. Tehtävä on täysin mahdoton. Niin moni persoonallinen, hyvin tehty tai muuten vaan uniikki jää pisteiltä pois. Tämä oli ah niin pitkään meikän lopullisten suosikkien joukossa. Ihan vasta lopussa kun oli enää kahdeksan jäljellä ja tuoleja 5...jouduin tekee väkivaltaisia päätöksiä, joiden seurauksena tämäkin hieno teos jäi ilman pisteitä. Olen pahoillani. Hyvää Joulua silti!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miigii - Fly 20.12.2019

Miigii - Fly
Yritän tässä yhä kovasti valkata sitä omaa Top-Viitosta tämän vuoden Mikserin Joululaulukisassa. Tehtävä on täysin mahdoton. Niin moni persoonallinen, hyvin tehty tai muuten vaan uniikki jää pisteiltä pois. Meikälle tämän kappaleen ongelmaksi muodostui jo alussa se, että tässä ei vaan lopulta tapahdu tarpeeksi paljon. Hyrrätään liikaa yhden teeman parissa, jota kautta tämä jää junnaamaan liikaa paikoilleen...ja loppuu jopa ennen introa. Itse saundimaailma on kyllä hieno.

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (Vol 4) - Lappiin Jouluna 20.12.2019

IT (Vol 4) - Lappiin Jouluna
Yritän tässä yhä kovasti valkata sitä omaa Top-Viitosta tämän vuoden Mikserin Joululaulukisassa. Tehtävä on täysin mahdoton. Niin moni persoonallinen, hyvin tehty tai muuten vaan uniikki jää pisteiltä pois. Tämä oli mukana ihan loppuun asti meikän pistetaistelussa. Valitettavasti tämäkin jäi ilman pisteitä pitkän arpomisen jälkeen. Sori.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Meidän Joulu - Joulun rauha laskeutuu 20.12.2019

Meidän Joulu - Joulun rauha laskeutuu
Yritän tässä yhä kovasti valkata sitä omaa Top-Viitosta tämän vuoden Mikserin Joululaulukisassa. Tehtävä on täysin mahdoton. Niin moni persoonallinen, hyvin tehty tai muuten vaan uniikki jää pisteiltä pois. En olisi koskaan uskonut, mutta tämäkin putosi lopulta pois pisteiltäni. Se on aidosti oikeusmurha, Myönnän sen. Mutta ihan jäätävän näppärästi tehty oikeaoppinen Joulubiisi. Pyydän anteeksi ja toivotan silti erittäin Hyvää Joulua!

Kommentti kappaleesta Kuuntele GLOAMiNG - Cry For Christmas 20.12.2019

GLOAMiNG - Cry For Christmas
Yritän tässä yhä kovasti valkata sitä omaa Top-Viitosta tämän vuoden Mikserin Joululaulukisassa. Tehtävä on täysin mahdoton. Niin moni persoonallinen, hyvin tehty tai muuten vaan uniikki jää pisteiltä pois. Tämä olisi ehdottomasti ansainnut pisteitä. Harmittaa jättää tämäkin kokonaan ilman pisteitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ruutipuuteri - Ruutipuuterin joulu - Joulun tähti 20.12.2019

Ruutipuuteri - Ruutipuuterin joulu - Joulun tähti
Yritän tässä yhä kovasti valkata sitä omaa Top-Viitosta tämän vuoden Mikserin Joululaulukisassa. Tehtävä on täysin mahdoton. Niin moni persoonallinen, hyvin tehty tai muuten vaan uniikki jää pisteiltä pois. Tällä kertaa ei onni suosinut tätä sinänsä mainiota rallia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ruutipuuteri - Ruutipuuterin joulu - Jouluna aina 20.12.2019

Ruutipuuteri - Ruutipuuterin joulu - Jouluna aina
Yritän tässä yhä kovasti valkata sitä omaa Top-Viitosta tämän vuoden Mikserin Joululaulukisassa. Tehtävä on täysin mahdoton. Niin moni persoonallinen, hyvin tehty tai muuten vaan uniikki jää pisteiltä pois. Mutta tämä on silti yhä vieläkin meikälle tämän vuoden Voittaja! Muiden pisteiden osalta olen yhä ihan jossain...hukassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Curved - The Bells 20.12.2019

Curved - The Bells
Yritän tässä yhä kovasti valkata sitä omaa Top-Viitosta tämän vuoden Mikserin Joululaulukisassa. Tehtävä on täysin mahdoton. Niin moni persoonallinen, hyvin tehty tai muuten vaan uniikki jää pisteiltä pois. Tämä on jollain mystisellä tavalla uniikki teos. Kutkuttava. Upeat saundit ja makee tunnelma. Tekee pahaa jättää tämä ilman pisteitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luotto! - Diggaan Jaskaa Ruskeaa (Diggin´On James Brown) 20.12.2019

Luotto! - Diggaan Jaskaa Ruskeaa (Diggin´On James Brown)
Mun oli tarkoitus lopettaa pisteiden antaminen Mikserissä ihan kokonaan, koska pisteiden antaminen on jollain tavalla vaikeaa ainakin minulle. Ja aika usein törmään siihen, että annan tiettyjä numeroita ihan eri kriteereillä eri esityksille. Tykkään muutenkin enemmän antaa ajatusvirtamaista palautetta. Mutta! Nyt on ihan pakko antaa kymppi! Ihan huikea sanoitus, tulkinta, sovitus...tuotanto ja kaikki. Jumalauta mies! Tää on ihan huikee!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Joulu ilman ystävää 19.12.2019

Poop Dilan - Joulu ilman ystävää
Jatkan tässä taas Mikserin Joululauluihin tutustumista. Ja yritän antaa omaa just tämän hetken aitoa ja outoa fiilisvirtaa. Vanha kunnon Poop Dilan yksinäisyyden aalloilla vaihteeksi taas. Olipas hienoa että saatiin teikäkin ihan loppusuoralla Joululaulukisaan mukaan. Tapasi tehdä erikoisesti notkuvia ja soljuvia biisejä...niin siinä on jotain makeella tavalla hämmentävää ja kiinnostavaa. Siihen vielä tuo omaperäinen tulkinta ja uniikki sanoitustyyli. Nytkään en katsellut sanoja etukäteen vaan kuuntelin biisiä nautiskellen word after word. Samalla huomasin tuumivani, että jos tyyliäsi ei tunne etukäteen, niin tällainen hurmaava esitys voi myös mennä helposti peruskuuntelijalta ohi. Ja se on harmi. Mitä parhainta Joulua sinne! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ancient Breed - Different Kind of Christmas Story 19.12.2019

Ancient Breed - Different Kind of Christmas Story
Jatkan tässä taas Mikserin Joululauluihin tutustumista. Ja yritän antaa omaa just tämän hetken aitoa ja outoa fiilisvirtaa. Tulipas äärimmäisen tiukka veto jostain ihan puskista. Ja onneksi sanat ovat myös esillä. Kovat on sanat ja kova on meno. Tuo soitin tai saundi jonka nimeä en osaa nyt vanhuuttani tarkentaa...melodica...harmonica tms....niin on kuin kruunu tälle biisille. Mahtavaa että joukkoon oli myös mahdutettu pieni suomenkielinen osuus. Tää tavallaan vähän kuulostaa kuin kieli poskella tehdyltä ja samalla siellä on takana selkeä osaaja. Meikä ei ole enää sitten 1980-luvun lopun kuunnellut tämän tyyppistä musiikkia...mutta nyt tässä onnistutaan osumaan niin maaliin, että itsekään tuskin pystyn jättämään tätä Joululaulukisassa pisteittä, vaikkakin Joululaulun rakkain ydin ei ole tässä meikän makuun yhtään läsnä. On vaan niin helvetin hyvä, että liki mahdoton unohtaa tätä niitä muutamia Joululaulupisteitä jakaessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Redler & Co. - Christmas Star 19.12.2019

Redler & Co. - Christmas Star
Jatkan tässä taas Mikserin Joululauluihin tutustumista. Ja yritän antaa omaa just tämän hetken aitoa ja outoa fiilisvirtaa. Onpas nättiä. Juurevaa. Joku maagisesti pysäyttävä hetki saatu tässä talteen. Takkatulimusiikkia sen käsitteen kauneimmalla tavalla. Vaikuttava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ruutipuuteri - Ruutipuuterin joulu - Jouluna aina 17.12.2019

Ruutipuuteri - Ruutipuuterin joulu - Jouluna aina
Tämä on aina vaan niin hieno. Meikän selkeä voittaja. Joskus sitä vaan salaa rakastuu johonkin. Tähän tänä vuonna. Sydäntä lopuksi tähän sanallisesti. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo Annos & Rytmi-Veikot - Tukisukat 17.12.2019

Aimo Annos & Rytmi-Veikot - Tukisukat
Joululaulukisan myötä täällä. No nyt on kyllä heti alusta alkaen hyvällä tavalla rempseetä menoa. Tuttua ja laatuvarmaa Antti-tuotantoa. Hyvää svengiä tässä. Rytmistä ilottelua. Maukkaasti sovitettu ja miksattu. Hattua nostattava lähestyminen muutenkin Joululaulukisaan. Tuo HOU-HOU-HOU-HOU toimii hyvänä lisämausteena. Nasse Pukki -kohta ehkä vähän siinä ja siinä...mutta tuo toki muuten loppua kohden vähän jumiin jämähtäneeseen biisiin sopivaa lisä-ärsykettä. Pidän kuules muutes erityisen paljon tuosta tavastasi laulaa ja tulkita. Aitoa. Kyllähän tämä viime hetken teos tekee tämä vuoden Joululauluäänestyksestä entistäkin hankalamman. Kiitos tästä! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ääneenajattelija - Jouluiset perinteet 16.12.2019

Ääneenajattelija - Jouluiset perinteet
Joululaulukisan myötä täällä. Ai että! Nyt pukkaa sitä ehtaa laulajalauluntekijämatskua...Ollutkin ikävä teikää täällä! Tyylisi tehdä musiikkia on just sitä aitoa. Meikän mielestä teikän tyyli toimii just parhaiten tällaisena vähän raakileena...eli hommasta välittyy just se tietynlainen aito kotikutoisuus, joka on meikälle lopulta ehkä se kaikista tärkein osa musiikin tekemistä ja siitä nauttimisesta. Ja kaiken lisäksi olet samalla ihan helvetin musiikaalinen. Taitava sekä laulun, tulkinnan että kitarasoiton suhteen. Hyvät sanat ja kaikki! Iso KIITOS tästä! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Pissapetteri - Jarkko Joulunpilaaja 16.12.2019

MC Pissapetteri - Jarkko Joulunpilaaja
Mikserin Joululaulukisan takia täällä. Jotain kiehtovalla tavalla vinksahtunutta tapahtui verbalin kisabiisin myötä. Alkoi melkoinen trollishow täällä. Onhan tämä siltikin varsin tarttuva ja mieleen jäävä. Aina tykännyt siitä, että tehdään biisi ideasta nauhalle alle tunnissa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ei-Raisio - Joulubiisi 2019 14.12.2019

Ei-Raisio - Joulubiisi 2019
Jatkan tässä taas Joululaulurundiani ja yritän aidosti välittää jokaiselle jotakin, mitä tuli parilla kuuntelukerralla esityksestä omaan heiluvaan mieleeni. Jaahas...taas mennään ekana volumenappulalle. Radiossa oli joskus 1980-1990-luvuilla sellainen ohjelma kuin Rupikonna. Teikän tapa käyttää noita sampleja muistuttaa Rupikonnaa. Itse biisistä en sano tämän enempää tällä kertaa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kämä Simmons - Happy Holidays 14.12.2019

Kämä Simmons - Happy Holidays
Jatkan tässä taas Joululaulurundiani ja yritän aidosti välittää jokaiselle jotakin, mitä tuli parilla kuuntelukerralla esityksestä omaan heiluvaan mieleeni. Teikä kuuluu siihen uniikkiin pieneen joukkoon täällä hiljaisessa Mikserissä, jonka teoksia näihin Mikserin kisoihin odotan aina suurella mielenkiinnolla. Olet upealla tavalla lahjakas ja samalla hämmentävä mies. Ristiriitaisuuksien kuningas. Ja olihan muutes itse asiassa oikeastikin hieno biisi. Kunnon rokkiballadi tutuilla Kämämausteilla, jossa pitääkin vetää aina sopivasti myös vituiksi. Tässä sykkii muutenkin just sitä aitoa kullia joka oli vielä läsnä Mikserin alkuaikoina.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - Christmas Time 2019 14.12.2019

Karisma - Christmas Time 2019
Jatkan tässä taas Joululaulurundiani ja yritän aidosti välittää jokaiselle jotakin, mitä tuli parilla kuuntelukerralla esityksestä omaan heiluvaan mieleeni. Raision esityksen jälkeen sain tässä kohtaa ihan ekana nostaa volumetasoa napsun normia kovemmalle. Jäänyt miksaus vähän hiljaiseksi...tai sitten meikän ikä vaikuttaa korvakuuloon. :) Hieman on lyhyeksi jäänyt tämä pätevä jolkutus. Tälläkin kertaa teikän tuotannon ollessa kyseessä pidin ennen kaikkea vokalistista. Hyvä voima laulussa: särmikästä tulkintaa! Itse biisinä jää vaan vähän etäisen oloiseksi ikään kuin ideaksi enemmän kuin lopulliseksi teokseksi. Mutta ehdottomasti hyvä veto. Pirskatin näppärä jopa. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raisio - Joulubiisi 2019 14.12.2019

Raisio - Joulubiisi 2019
Jatkan tässä taas Joululaulurundiani ja yritän aidosti välittää jokaiselle jotakin, mitä tuli parilla kuuntelukerralla esityksestä omaan heiluvaan mieleeni. Ennen kuin edes painoin play, niin säädin ihan ekana volumea 30 prossaa hiljaisemmalle. Jotenkin vaan Raision tapa tehdä musaa on tullut korvia varoittavalla tavalla tutuksi tällaiselle kuulokekuuntelijalle. Hämmentävä sekamelskateos tämäkin jälleen kerran. Haastava. Tuttuja äänikohtia menossa mukana. Näitäkin tarvitaan. Hyvää Joulua! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Meidän Joulu - Joulun rauha laskeutuu 14.12.2019

Meidän Joulu - Joulun rauha laskeutuu
Unohdin edellisellä kerralla mainita, että laulajan äänessä on muutes hämmentävän paljon samoja nyansseja mitä Heikki Helalla. Ja edelleenkin hieno biisi. Tässä on ne Joululaulun rakkaimmat osaset vahvasti läsnä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vili K - Joulu 14.12.2019

Vili K - Joulu
Jatkan tässä taas Joululaulurundiani ja yritän aidosti välittää jokaiselle jotakin, mitä tuli parilla kuuntelukerralla esityksestä omaan heiluvaan mieleeni. Mitä enemmän kuunnellut teikää, niin oppinut, että teikällä on selkeä oma tyyli. Näppärää sanailua. Hyvää perussettiä. Ei liikaa hinkata saundeja eikä masteroida. Itse silti jäin tälläkin kertaa ihan vähän kaipaamaan tuplauksia etenkin kertsiin. Mut joo tämä on kyllä kieltämättä perusnäppärä ilmankin. Kuuntelin tätä itse asiassa repeatilla aika montakin kertaa läpi ajatuksiani sanoiksi suodattaessani. Onnistunut. Meikä haluaisi muutes koklata tehdä tästä jossain vaiheessa oman räppivedon. Saako tämän biitin jotenki ? :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - I'm Never Gonna Be Bad on Christmas 14.12.2019

Elektroborgå - I'm Never Gonna Be Bad on Christmas
Jatkan tässä taas Joululaulurundiani ja yritän aidosti välittää jokaiselle jotakin, mitä tuli parilla kuuntelukerralla esityksestä omaan heiluvaan mieleeni. Pirskatin hyvä tuo alku tässä! Ja sitten tuo ihku vocoder...meikä on jollain selittämättömällä tavalla ihan vähän jopa ihastunut tuohon naisrobottimaiseen ääneen...alan elää ihan omaa Avatar-elämää tämän parissa....ja samalla syntinen mieleni toivoisi, että tässä laulettaisiin nimenomaan tuhmana olemisesta Jouluna...ja heti perään tuumin jo, että tekijä voi olla vaikka Jorma 57-v...sitten lurpsahdin takas kylmään arkeen. Toki vähän selailin profiilia ja tulin tulokseen, että niin vanhoja ei sentään olla ei edes liki....Mutta mieleni on tunnetusti hieman vinksahtanut. Mutta hey yes I can feel it! Sori outo kommenttini mutta all in all ihan mahtavaa että kaivauduit taas Mikserin kisan tullen sieltä omasta hiljaisuuden kolostasi ja sait aikaan hyvin mehukkaan teoksen once again. Meikää onnistuit miellyttämään tälläkin kertaa. Taitavasti teet sitä omaa juttuasi. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miigii - Fly 14.12.2019

Miigii - Fly
Jatkan tässä taas Joululaulurundiani ja yritän aidosti välittää jokaiselle jotakin, mitä tuli parilla kuuntelukerralla esityksestä omaan heiluvaan mieleeni. Onpas tämä vinkeä ja samalla ikään kuin vähän häiriintyneen oloinen. Hyvällä tavalla hämmentävä. Ei ihan heti ekana tuo Joulua mieleen...mutta jotain sellaista Joulun outoa taikaa tässä silti on. Mieli alkaa etenkin tuottaa kuvia. Tasapaksu ja silti kiehtova. Tykkäsin jollain selittämättömällä nostalgiatavalla tästä saundimaailmasta. Näppärä lyhytpaketti. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (Vol 4) - Lappiin Jouluna 03.12.2019

IT (Vol 4) - Lappiin Jouluna
Tykkäsin tästä huomattavasti paljon enemmän kuin tuosta aiemmasta suht tutusta perusmenosta. Väitän, että ihan jopa IT-tuotannon kärkikastia tämä...ainakin omissa korvissani. Nyt on hyvä paketti. Kiitos tästä! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Meidän Joulu - Joulun rauha laskeutuu 02.12.2019

Meidän Joulu - Joulun rauha laskeutuu
Nyt ollaan Joululaulun ytimessä! Tää on komia! Kiitos tästä! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele GLOAMiNG - Cry For Christmas 30.11.2019

GLOAMiNG - Cry For Christmas
Tykkäsin tästä. Pirun näppärät saundit tässä. Vaihtoehtoisesti jouluinen. Tanakka mutta lyhyt. Jotain metkaa tunnetilaa tämä aiheutti. Kiinnostava.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ruutipuuteri - Ruutipuuterin joulu - Joulun tähti 29.11.2019

Ruutipuuteri - Ruutipuuterin joulu - Joulun tähti
Olette mainio uusi mauste Mikserin aina vaan hiljaisemmaksi muuttuvassa elossa. Tykkäsin toki edellisestä napsun enemmän. Mutta kyllähän tämäkin on todella mainio ralli. Intron aikana tuumin nopean hetken ajan, että nyt tulee kyllä jotain Peitsamoa...mutta ei tullut. Kyllähän biisi on ainutlaatuisesti teidän näköisenne. Pidän tästä aidosta tekemisen meiningistä teidän kohdallanne ihan kympillä. Musaa tehdään hyvällä sydämellä. Tää muutes paranee joka kuuntelulla. Tätä kirjoittaessani menossa meinaan jo kolmas repeat. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele zoe - Yli vuoren ja merten 27.11.2019

zoe - Yli vuoren ja merten
Normisti täällä on aina ollut Hosse kommentoimassa ja heti perään IT. Mutta koska nyt on hiljaista, niin kerron omia fiiliksiäni. Metka sovitus. Mukavan ristiriitainen. Tykkään kun meno on tällaista sopivasti keskeneräistä ja silti jotain aidosti vahvaa läsnä.. Ihanan utuinen koko tuo voksupuoli. Sovitus myös mukavan erilainen versus aiemmat kuulemani. Loppuu vaan kuin sein...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ruutipuuteri - Ruutipuuterin joulu - Jouluna aina 25.11.2019

Ruutipuuteri - Ruutipuuterin joulu - Jouluna aina
Jos kitaristi ei ole koskaan kuunnellut Juicea, niin sitten ihmettelen sattumaa. Skitassa meinaan tuttuja Juicemusapiirteitä ja etenkin siis soolossa. Ja se on siis heti iso nostalginen plussa. Muutenkin ihana biisi! Voksussa on jotain ah niin perkeleen aitoa keijumenoa ja samalla ihanan raadollista ja jopa ne epävireetkin pukee kokonaisuutta. Tämä tulee tänä vuonna olemaan Joululaulukisan musta hevonen. Sanoinko jo, että; ihana? :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Curved - The Bells 25.11.2019

Curved - The Bells
Onhan tää kyl pirun mielenkiintoinen lähestyminen Joululaulukisaan. Kiehtoo outoa mieltäni. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Curved - U r mad 31.10.2019

Curved - U r mad
Onhan tämä teikän yleinen taitotaso aidosti vaan hämmentävää. Huikeet saundit ja kadehdittava miksausmasterointitaito! Pannaus ja kaikki on niin kohdillaan. Joka ikiselle raidalle tilaa hengittää. Itse biisikin oli mielenkiintoinen. Makeet voksut muutes. Heitän helpon kympin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Työnimi Taneli - Kesä on jo ohi 19.08.2019

Työnimi Taneli - Kesä on jo ohi
Aina vaan palaan tämän biisin äärelle. Ihan Mahtava kaikkine hetken oikkuineen. Virheine kaikkineen. Tähän on vaan saatu taltioitua joku sellainen harvinainen tunne ja vimma, jota on vaikea selittää.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämä jatkuu - Aurinkotuuli 19.08.2019

Elämä jatkuu - Aurinkotuuli
On kyllä kieltämättä näppärästi rakennettu biisi. Teikäläinen edustaa muutenkin tätä nykypäivän Mikserin parempaa kärkituotantoa. Biisi jakaa myös ihan satavarmasti mielipiteitä tietynlaisella perusmuovisella harmaamattomuudellaan. Mutta all in all tiukalla ammattitaidolla purkitettu helposti kuunneltava biisi. Tässä vielä itseäni miellyttävä selkeä lopetus sekä dynaamista elämää...ja kertsi toimii tosi hyvin. Laulusuoritus itsessään on hieman väkinäinen ja nenään menevä. Mutta sekin noudattaa koko tämän biisin tietynlaista harmitonta hömppämäisyyttä. On hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Figure this out - Fly (touch the sky) 10.06.2019

Figure this out - Fly (touch the sky)
Tämä on vaan aidosti hieno lähestyminen haastavaan aiheeseen. Mun Voittaja so far. On kulmaa ja on kokonaisuutta. Upea...hämmentävä kokonaisuus. Voittaja!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämä jatkuu - Lupaus 14.02.2019

Elämä jatkuu - Lupaus
Minusta tässä on itse asiassa hieno synapsi eri vuosikymmenien rakkauslauluille. On Leif Wagerin Sinua Sinua Rakastan, Toni Edelmannin Armaan läheisyys myös jännästi läsnä, Ressu Redfordin varhaista Suomi-iskelmämusakautta unohtamatta. Pyyteetöntä. Ihan siellä pliisuuden rajoilla toki mennään mutta hallitusti. Nuo "kellopelikilinät" ovat äärimmäisen näppäriä ja osuvia. Taitavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele naulaband - prinsessalla 30.12.2018

naulaband - prinsessalla
Olipas heti alkuun mukava ylläri että skitta olikin vaihtunut koskettimiin. Tässä livevedossa tulee nyt enemmän myös niitä laulun dynaamisia muutoksia ja kokonaisuus on sitä kautta koskettavampi. On sulla silti kyllä hämmentävä voima tuossa laulussa ja sillai persoonallisella mieleen jäävällä tavalla. Pidin tästä. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kustaa Viikunan Sisävesilaivat - Joululaulu -laulu (rev 1) 25.12.2018

Kustaa Viikunan Sisävesilaivat - Joululaulu -laulu (rev 1)
Olipas mahtava kuulla tästä tällainen napsun parempikin äänitystulos. Tämä oli tämän vuoden todellinen musta hevonen tässä kisassa ja onneksi muutkin kuin minä palkitsi tämän pisteillä. Jäbällä on muutes helkutin sympaattinen saundi. Toivottavasti sinua kuullaan jatkossakin näissä Mikserin kisoissa. Minun mielestäni tämä on yksi kaikkien aikojen sympaattisimpia Joululauluja eikä pelkästään Mikserissä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (Next Gen Demos) - Kun aamu valkenee 21.12.2018

IT (Next Gen Demos) - Kun aamu valkenee
Heti alkuun iskee sellainen olo, että siis mitä ja wau hieman uudenlaista IT-tyyliä. Nyt ollaan enemmän siellä meikän mielialueilla. Luurit päässä etenkin tunnelma välittyy hyvin. Itsehän tykkään ennen kaikkea melodisesta tunnelmamusasta, josta välittyy omanlainen kotikutoisuus sekä se harrastamisen sydänaitous. Nuo kosketinäänet tuovat tosi paljon lisää mielenkiintoa sovitukseen. Laulussakin nyt napsun rohkeampaa otetta. Hyvä! Eikä se että pitäisi osua aina joka ikiseen nuottiin ole tärkeää vaan just se rohkeus tulkita tunteella ja kehittyä sen äänenkäytön kanssa. Sanoissa just sopivasti parisuhdearjen täsmäromantiikkaa. Hyvä koko tuo tietynlainen haikeus tässä läsnä. Hyvää Joulua ja kiitos tästä! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele What the Moon Brings - Sylvian Joululaulu 17.12.2018

What the Moon Brings - Sylvian Joululaulu
Mitäs hittoa unohdin näköjään kommentoida tätä eilen, kun kuuntelin näitä vuoden 2018 joululauluja läpi. Enkä ollut edes sen suuremmin hutikassa. Niin siis olet kyllä taitava just näiden vähäeleisten synkkien tunnelmien luomisessa. Tuovat myös mielenkiintoista vastapainoa sille raskaammalle musatyylillesi. Liian pitkä vaan omaan makuuni. Ei tällainen helvetin ADHD jaksa keskittyä näinkin pitkitetyn tunnelman parissa. :) Mutta heti perään todettava, että tässä on silti paljonkin tarraavaisuutta. Toivottavasti saa kisassa rutkasti pisteitä. Oli vain 3 pistettä käytössä ja tämä jäi niukasti pois meikän pisteiltä. Sori.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele GLOAMiNG - Last Christmas feat. Juha Ahlfors 16.12.2018

GLOAMiNG - Last Christmas feat. Juha Ahlfors
Joululaulukisan tiimoilta täällä. Ihana alku! :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Joulun taigaa 16.12.2018

P. M. Kostiainen Project - Joulun taigaa
Joululaulukisan kautta täällä. Hyvällä tavalla kuulee tästä keskeneräisyyden. Tuo mieltä kiehtovaa epävirettä sekä lauluun että kitaraan. Jotain nyrjähtänyttä tässä josta pidän hyvin paljon. Rytmipuoli vahvasti mieleeni. Kokonaisuus hyvällä tavalla hämmentävä hässäkkä. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele naulaband - jouluni 16.12.2018

naulaband - jouluni
Joululaulukisan kautta täällä...ja taas tuli eteeni Naula! :) No nyt on toki jo jouluisempi sanoma. Muilta osin tuttua tämän artistin tyyliä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kustaa Viikunan Sisävesilaivat - Joululaulu -laulu 16.12.2018

Kustaa Viikunan Sisävesilaivat - Joululaulu -laulu
Joululaulukisan takia täällä. Nyt on kyllä aidosti sympaattinen teos. Tykkään just kaikesta kotikutoisuudesta tässä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele There's No More Odyssey - Lonely Christmas In Budapest 16.12.2018

There's No More Odyssey - Lonely Christmas In Budapest
Elokuvatunnelmamusiikkia. Näppärästi tehty. Meikä joutui vääntämään volumea tämän kohdalla hieman kovemmalle. Raidat olivat jotenkin kaukaiseksi miksattuja. (Just muutes vasta luin, että infossa mainittukin nuo äänenvoimakkuusongelmat.) Mutta siis hieno tunnelma. En vaan saa tästä itse joulufiilistä oikein mitenkään irti. Enemmänkin tulee mieleen pysähdyttävä holocaustinen empatiareaktio. Vahva läsnis tässä silti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KURKIMÄKI 3 - kun soma nukahtaa 16.12.2018

KURKIMÄKI 3 - kun soma nukahtaa
Joululaulukisan takia täällä. Metka tuo efekti laulussa. Perusrenttumenoa Irwinin hengessä. Soitto on jouhevaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miigii - Big Room | Bigger Presents 16.12.2018

Miigii - Big Room | Bigger Presents
Joululaulukisan takia täällä. Onpas erikoinen alku tässä. Minuutin kohdalla tuumin yhä, että erikoinen on. 2 minuuttia mennyt ja tuumin vieläkin, että erikoinen on. Nyt tuli 3 minsaa täyteen ja pidän vieläkin kiinni siitä, että tämä on erikoinen. Erikoinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele zoe - Joululaulu 16.12.2018

zoe - Joululaulu
Hämmentävä tekele hyvällä tavalla. Tässä on jotain Strengin Pekkaa sekä ripaus Somerjokea. Ihan helvetin sympaattista...ihastuttavan tönkköä äänimaisemaa jossa kirkkaus ja tummuus on silti eteerisesti läsnä. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele naulaband - Riitänkö minä 16.12.2018

naulaband - Riitänkö minä
Joululaulukisan takia täällä. Jo tutuksi tullutta Naulaa. Vahva tulkinta sekä kitara. Komppaan edellisiä eli joululaulua tästä ei kyllä millään saa. Muuten kyllä vakuuttava ja jopa päälle käyvä esitys. Ihan jäätävän vahva veto. :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kämä Simmons - Seksikäs Pukki 16.12.2018

Kämä Simmons - Seksikäs Pukki
Kämään voi luottaa. Aina tarjolla jotain muista poikkeavaa raflaavaa ja samalla epäsuorasti lainattua. Tämäkin biisipohja on kuin suoraan jostain vanhasta rokkihitistä, mutta kun homman vetää sopivasti käteen, niin kukaan ei voi tunnistaa, mitä tässäkin nyt tällä kertaa taas kopioidaan. Itse kuulen silti tästäkin touhusta paljon aitoa taitoakin. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raisio - Pekka Ervasti xmas party!!!(larvas,anteli) 16.12.2018

Raisio - Pekka Ervasti xmas party!!!(larvas,anteli)
Tulin tänne Joululaulukisan takia...Sori jos sotkin tapetit! Sitten asiaan. Mielenkiintoinen. Pitää olla rikkinäinen voidakseen olla ehjä. Ihania analogisia saundeja. Piano toi mieleen juutalaiset. Herkistyin. Kuulosti siltä, että kaikki tässä oli jostain lainattua....ja just niin muutes saadaan aikaan iso osa joululauluista.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele samivini66 #2 - 19-11-2018 Jouluhomma3 16.12.2018

samivini66 #2 - 19-11-2018 Jouluhomma3
Joululaulukisan puitteissa täällä. Saundit iskee (taas) heti korville laadukkaalla tavalla. Kyl sie nuo nuppien väännöt osaat jopa liiankin hyvin. Sävellys sinällään ei kyllä herätä mitään tunteita joulun...eikä itse asiassa minkään muunkaan suhteen. Jos elettäisiin maailmassa, jossa on pelkästään robotteja, niin tämä olisi varmaan ihan armoton kulttihitti. Helvetin hyvin tehty saamatta mitään (biisiä) aikaan. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hut & Shack - Magical Time 16.12.2018

Hut & Shack - Magical Time
Komppaan curvedin kaveria. Hyvin musikaalinen meininki tässä. Jääshow helppo nähdä myös tähän. Tykkään miten rytmitys elää. Omaan makuuni vaan hieman kankea vanhan kansan kokonaisuus. Tämä ei ikään kuin lähde koskaan kunnolla käyntiin. On vaan osia, jotka eivät nivoudu mitenkään yhteen eikä joululyhteen. Mutta live-esityksenä, jossa olisi kentällä paljon liikettä, tämä toimisi tukimusana taatusti hyvin. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Joulumarssi 15.12.2018

Poop Dilan - Joulumarssi
On se vaan hurmaava biisinikkari. Tämä kolisi meikään kaikin osin ja palasin. Kuunnellut tätä jo aika monta kertaa läpi ja joka ikinen kerta meikä vaan heiluu, hymyilee ja jammailee tämän marssin tahdissa. :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele BirdyHead - Kova Paketti 06.12.2018

BirdyHead - Kova Paketti
Juuh. Suht selkeä pikkujoulun tanssilattiahitti!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - The World of Love 06.12.2018

Elektroborgå - The World of Love
Tämä kolisi meikään todella hyvin. Viehättävä ja vaikuttava. Tykkäsin todella todella paljon tuosta tarinakerrontatyylistä. Tausta just sopivan minimalistista ja näppäräpätevää. Hyvä!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämä jatkuu - Rakkauden belsebuubi 19.11.2018

Elämä jatkuu - Rakkauden belsebuubi
Hyvä ralli! Sai mainiolle tuulelle. Tykkäsin, miten leikittelit tässä normia enemmän. Itse miksaushan on hämmentävän kovatasoista. Biisi just oikeaoppinen. Naseva, osuva ja ärsyttävä....ja silti jäätävällä ammattitaidolla tehty. Tästähän ei voi mitenkään olla pitämättä. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sakari Oja - Jouluks' Berliiniin 19.11.2018

Sakari Oja - Jouluks' Berliiniin
"Mies, joka ei osaa laulaa eikä soittaa, mutta jostain syystä tekee em. asioita kuitenkin..." Äijän saatesanat hämmentää meikän mieltä hyvällä tavalla. Taidat olla loppujen lopuksi vaan napsun turhan nöyrä suomalainen. :) Mieshän osaa sekä laulaa että soittaa. Itse tykkään muutenkin siitä, että hommasta välittyy sellainen aito tekemisen meininki eikä sorruta liikaa tekniseen tilpehöörimiksailuun taikka pelkkään laulukoristeluun. Todella hyvin kuules kuljetat tarinaa äänelläsi, uskottava tulkinta. Itse muutenkin aina tykännyt enemmän tulkitsijoista kuin tarkkakurkkulaulajista. Näppärät sanat. Roman Schatz -kohta miellytti erityisen paljon. Koko miksaus myös hiton näppärä ja selkeä, eläväinen. Mikä onkaan tuo mainio kilkutin tuolla taustalla? Plussaa erityisesti myös vetopasuunamaisesta saundista sekä noista viulumaisista jutuista. Toimii! Joku saattaa kritisoida tätä, että ei ole tarpeeksi jouluinen sanoitus, mutta itse koen, että tämä on just nerokas lähestyminen jouluun. Miljoonasademaisesta maisemasta myös erityiskiitos. Upea biisi alusta loppuun asti. Helppo kymppi meikän skaalassa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele FILIUS|BITCH - JOS OLISIN 09.11.2018

FILIUS|BITCH - JOS OLISIN
Nyt kun en kuuntele uniikkeja teoksianne HIttikisamielessä , niin pakko myöntää, että tässä on jotain aidosti hämmentävää läsnä, josta ei voi olla koukuttumatta. Etenkin kun kuuntelee luurit päässä ja tarpeeksi lujalla. Hienoa ja rohkeaa valita tällainen mielipiteitä jakava trumppi VBV:ksi. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Retardis 9 - Suvun komein mies 07.11.2018

Retardis 9 - Suvun komein mies
Päädyin pitkästä aikaa Kommenttirinkiin ja tämä tuli siellä eteeni. Nyt tuli sitten ihan totaalisesti erilainen biisi eteen, mitä tähän mennessä...ja voehan fittu miten muutes tykkäsin!!! Tästä kuulee heti alusta, että tämä kaveri tietää koko ajan, mitä tekee ja on oman elämänsä nero. Hymyilin läpi biisin. Ja sitäpaitsi mies vetää hyvin, jos tarkasti kuuntelee. Helppo kypä tälle!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Jauzaa for Money 07.11.2018

Kalkutan Konepaja - Jauzaa for Money
Päädyin pitkästä aikaa Kommenttirinkiin ja tämä tuli siellä eteeni. Biisi tuli luureihin jotenkin napsun hiljaisella versus edelliset, mitä kuuntelin. Itse teoshan silti mitä kikkelein. Ihastuttavan omapäinen. Tämä oli vähän niin kuin potpuri. Paljon tuttuja biisejä menossa mukana. Pirskatti kun tämä tehtäisiin jatkossa napsun paremmilla tuotantosaundeilla niin olisi überkova! Helppo ysi tälle silti jo nyt! Huikea!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sinus - Irtomieli 07.11.2018

Sinus - Irtomieli
Päädyin pitkästä aikaa Kommenttirinkiin ja tämä tuli siellä eteeni. Olipas aidosti hieno biisi. Olen yhä vieläkin hieman hämmentynyt. Yllätyin, että Mikseristä löytyy vielä tänä päivänä näinkin kovatasoista ja samalla rohkeaa omapäistä musiikkia. Tässä on nähty paljon vaivaa ideasta lopputulokseen. Upeasti eläväinen kokonaisuus joka on myös teknisesti hyvin tuotettua. Taideteos!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elämä jatkuu - Syyskuun 21. 07.11.2018

Elämä jatkuu - Syyskuun 21.
Päädyin pitkästä aikaa Kommenttirinkiin ja tämä tuli siellä eteeni. Mukavaa Kummelimusaa. Näppärästi miksattua. Mikään tässä ei oikein ärsytä. Ja just se tavallaan ärsyttää. Mutta hyvin tehty paketti ilman mitään suurempaa. Näitäkin tarvitaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Audiobeams - Fragments 03.11.2018

The Audiobeams - Fragments
Kaunis...ja samalla silti jotenkin rujo...aidolla arkisella tunnetavalla. Onnistunut teos. Ihan jopa vangitseva etenkin näin luurit päässä kuunneltuna. Tässä tulee myös aika hyvin esille, mitä sillä tulkinnalla saadaan aikaan. Ei niin että aina pitäisi syväkurkusti kailottaa tarkasti nuottiin vaan just se, että luo tietynlaisen haurauden...puhuttelee. Mukavan simppeli taustatoteutus tässä. Pukee oivallisesti kokonaisuutta. Hyvä kun lähditte Mikserin Hittibiisikisaan mukaan. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulajan Laulut - Hymni nykyajalle 01.11.2018

Laulajan Laulut - Hymni nykyajalle
Itsehän tuumin muutes tästä biisistä ekalla kerralla ihan samoin, mitä alla kirjoitettiin. Laulu on erittäin koomista. Laahaavaa. Todella kornia. Sitten kun tätä alkaa kuunnella useamman kerran, niin tähän ankean teatraaliseen masislauluun alkaa tottua ja pääsee itse biisiin sisään paljon paremmin. Tässä on aidosti hyvä yhteistulema. Sopivasti ärsyttävä ja samalla sanoma on tätä aikaa. Sellaista nykyajan käpyä selän alla. Ja totta kai pitää olla vähän huppelissa ennen kuin tähän tunnelmaan pääsee paremmin. Selvinpäin tätä ei kyllä pysty kuuntelemaan yhtään kukaan. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Darkness Again 01.11.2018

Elektroborgå - Darkness Again
Hosse olet kyllä tässäkin taas oikeassa. Tasapaksu toki on. Ja silti luurit korvissa makee hässäkkä. Omanlainen. Jotain tosi vahvaa tässä vaan. Harvinaista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Don't Think 01.11.2018

Miira - Don't Think
Hosse olet itse asiassa ihan oikeassa ja ihanan rehellinen oman näkökulman edustaja. Itseäni vaan tämä jumputus miellyttää jostain kumman syystä. :D Koko tämä ihastuttavan vanhanaikainen ääniraitamaailma ja Miira on muutenkin nainen minun makuuni. Yritän pitää sen silti vielä salaisuutena. ;) Mutta jos kuuntelee koko Hittikisasetin läpi, niin tämä jää omanlaisena perushyrräteoksena muutaman muun ohella pakostakin mieleen. Tykkään myös, mitä kaikkea tässä tehdään voksumielessä. Ja tuo sahaava saundi saa vaan meikän pään jollain ihmeellisellä tavalla nytkyttää. Ja meikä ei edes tykkää nytkyttää. Näen tähän jopa näppärän videonkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele naulaband - Paholaisen tanssi 01.11.2018

naulaband - Paholaisen tanssi
Helvetin mielenkiintoinen. Verestävä ja autenttisen raadollinen. Sinänsä simppeli veto ja silti kaikki oleellinen läsnä. Tämä tulee varmasti jakamaan mielipiteitä ja se on aina hyvän biisin merkki. Äijä laulaa muutes kaiken sen vahvasti roiskuvan energian takana hyvin. Tässä Mikserin Hittikisassa tämä meni omien suosikkieni joukkoon. Jää pakostakin mieleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arto Hietala - Halo 01.11.2018

Arto Hietala - Halo
Upea teos! Äijä on jotenkin vaan löytänyt jäätävän ja ihan jopa kadehdittavan flow-tilan. Hämmentävän kovia biisejä tupsahtaa eetteriin toinen toisensa perään. Olet toki jo pitkään ollut oman musatiesi guru, mutta viime kuukausina olet löytänyt uuden kultaisen tien...ainakin omasta musamakukulmastani kuunneltuna. Tuoko sitten taistelu sairastelun kanssa jotain extraa näihin teoksiin vai mitä? Tsemppiä silti sinne! Ja hei pysy hengissä. Tuskin maltan edes odottaa, mitä sieltä vielä tuleekaan. Niin ja jälleen kerran muutes sanottava, että enkkusi on käsittämättömän briljanttia. Huikeat sanat ja huikea ääntämys. Kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Don't Think 31.10.2018

Miira - Don't Think
Hauska ralli. Nuo "Don´t Think"-kohdat ovat tämän biisin kruunu. Saundimaailma on melkoisen keskinkertaista. Hittiainesta tässä silti on. Perkules kun saisit aikaa tuottaa tätä joskus muutaman napsun paremmaksi ja olisi kyllä melkoinen pläjäys. Mutta kyllähän tämä jää mieleen! Hittikisan mielenkiintoisinta osastoa. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Kun vaikutus lakkaa 31.10.2018

Poop Dilan - Kun vaikutus lakkaa
Minä olen ikään kuin taistellut tämän parissa jo pari päivää. Pidän ja samalla tätä olisi voinut vielä napsun hioo. Sanallinen anti taas ah niin kiehtovaa, että olen ihan kympillä menossa mukana. Mikserin kiehtovin sananikkari. Tämä ei vaan oikein koskaan lähde kunnolla lentoon siis hittibiisimielessä. Sellainen kiehtovasti vellova teos joka ei vaan lopulta ihan osu hittimuottiin. On silti mieleen jäävä örkki, jota tekisi mieli rapsuttaa. Voksut jääneet jokusen napsun liian tukkoisiksi etenkin kertsissä. Ja all in all onhan tämä silti hurmaavan erilainen. :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xerona Mistress - The Downward Spiral 29.10.2018

Xerona Mistress - The Downward Spiral
IT olet aidosti väärässä. Tämä on lähinnä kellaritreeniveto. Jos tällä tunkkaisella raakavedolla pääsee kolmen parhaan joukkoon tässä Mikserin Hittibiisikisassa, niin se on puhdas häpeä itse kisalle. Tämä on kyllä vahvasti ok perusrenkutus....mutta valitettavan kaukana hitistä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Xerona Mistress - The Downward Spiral 29.10.2018

Xerona Mistress - The Downward Spiral
Hyvä tekemisen meininki alussa. Voksujen tultua kehiin biisi jotenkin vaan latistuu samantien. Liian ympäripyöreä ollakseen hitti kisassa, jossa haetaan hittiä. Saundikokonaisuus myös jotenkin nuhainen ja tunkkainen. Ihan ok silti. Mutta ei hitti. Enemmänkin tosi pätevä täytebiisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele zoe - Taivas ja maa 29.10.2018

zoe - Taivas ja maa
Hieno autenttinen tunnelma tässä. Badding Somerjoki meets Pekka Streng. Voksut kun olisivat vaan muutaman napsun enemmän esillä, niin olisi paljon enemmän kuin avot. Liian lyhyt nyt. Mutta joku hetki tai henki saatu tähän läsnä oivallisella tavalla. Ripaus neroutta. Kiehtova.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Redione - Älä luovuta vielä Redione 27.10.2018

Redione - Älä luovuta vielä Redione
Voksuista on tosi vaikea saada selkoa. Henki ja voima tässä silti helvetin hyvin läsnä. Jotain jopa maagista tässä silti. Hopit vaan pari napsua enemmän pintaan, niin olisi helppo kiitettävä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - The One 27.10.2018

Karisma - The One
Tykkään tästä groovesta tässä ja samalla tämä jää silti hieman latteaksi useammankin kuuntelukerran jälkeen. Voksut ovat kyllä todella hyvää tasoa. Itse biisi vaan napsun turhan monimutkainen hitiksi. Saundeissa myös paljon tuhnua. Vahvaa kasikamaa tämä silti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele M. Toivonen - Teetä ja Humalaa 26.10.2018

M. Toivonen - Teetä ja Humalaa
Tuosta biisikorjailusta (sekä aarofin kommentista) pitää vielä näin jälkikäteen todeta, että itsehän siis pidin niistä alkuperäisistä sanojen venytyksistä. Ne toivat biisiin sitä aiemmin mainitsemaani "ärsytystä", jollaista hyvässä hitissä pitääkin olla. Mutta kyllähän tämä kieltämättä toimii erittäin hyvin näinkin. Joku metka ärsyke silti yhä läsnä just oikealla tavalla. Pirskatin näppärä paketti. Hittikisan kärkikastia. :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Eihän siinä sitten mitään (jos tahdot olla mulkku) 21.10.2018

P. M. Kostiainen Project - Eihän siinä sitten mitään (jos tahdot olla mulkku)
Ae että uutta Kostiaista ja vieläpä helvetin kovaa kamaa! Mulkkuna oleminen on itse asiassa sopivin annoksin varsin terapeuttista. Toki se mulkkuus jää myös liian helposti päälle kuin olisi vetänyt liikaa henkistä Viagraa. Nimim. kokemusta on! :) Mutta siis vitun hyvä ralli ja teikän tulkintatyyli on just raikkaalla tavalla rupinen ja jää pakostakin mieleen. Sun miksaustaitosi on muutes nykyään häkellyttävän kovatasoista. Kova luu!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Darkness Again 21.10.2018

Elektroborgå - Darkness Again
Kyl sieki vaan ihan armoton musavelho oot. Mahtavaa saundimaalailua. Taitavaa. Pienelämän määrä tässä teoksessa hurmaavasti pulppuilevaa ja sinkoilevaa. Äärimmäisen kiehtova teos!
9

Sivu: 1 2 3