Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 17 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele 11th Elimination - When Empires Fall 30.06.2010

11th Elimination - When Empires Fall
jep, laitetaas vähän palautetta. Äijillä on hyvä ote härän sarvista kyllä! Rhkä kuitenkin oisin kaivannu jotakin yllätystä sovituksellisesti! Ja yks mikä itteeni vähän häiritsi oli toi laulun artikulaatio. Aika lamb of god-henkinen saundi laulussa mikä on hyvä, mutta seuraavalle kerralle enemmän tsemppiä artikulaatioon ni avotsie! Mie voin vaikka sit tulla auttaa :D Hyvää jatkoa!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuolo666 - Tuhon Oma 14.04.2010

Kuolo666 - Tuhon Oma
joo tässäki huomaa että saundimaailma meikäläiselle vähän turhan puuduttava! Ei oikein saa otettuu mistään kunnolla kii :( Sen verran voi kuitenki elää nykymaailmassa, että miettis tota saundipuolta pikkase enemmän, vaikka perinteitä haluttaski kunnioittaa :D Sopii miettiä myös sitä, että suurin osa perinteisistä ko. artisteista teki biisejään aika vaatimattomalla laitteistolla, josta johtuen the saundi :D:D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kuolo666 - Saasta 14.04.2010

Kuolo666 - Saasta
en tiiä onks tarkotuksellisesti lähetty tälle tunkkaselle linjalle, mutta kait sitä nykysi sais pikkse selkeemmät saundit aikaseks vaikka demoista edelleen puhutaanki :) Tämä siksi että en ihan pääse kiinni kunnolla biisiin...tollasta blaskeehan toi on :) Mutta tosiaan aika perinteitä kunnioittavaahan tää on! Ehkä oisin enemmän selkeitä liidejä kaivannu kehiin noihi maalailukohtiin. Laulusovituksissa ja rytmityksien tarkkuudessa ois tsempattavaa jonnii verran! Mitä tähän nyt muuta sanois...ihan kiva :D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - A Violent Ritual of Self-Enlightenment 08.04.2010

Antipope - A Violent Ritual of Self-Enlightenment
Taas tarraudun tohon tuotantopuoleen tässä :) sori! Paljo taas hyviä juttuja, mutta vähän lisää jalostamalla sais ehkä enemmän irti! Onko syntikoita mietitty taustalle? Hyvin 90-luvun bläkkishengessä tässä pyöritään, mikä on oikein mukavaa ku se on kolahdellu itelle aikoinaan! Jotenki borknagar tulee välillä mieleen. Omaperäisyyttähän teistä löytyy toki! pieni miinus tekniseen suoritukseen, ku paikoittain kuulee pieniä huolimattomuus virheitä. Soittohan saa kuulua, mutta selkeesti siellä on häiritseviä virheitä kuultavissa! Siispä tämäkään ei sitä napkymppiä saa, vaan 8!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 11th Elimination - The Escape Artist 07.08.2008

11th Elimination - The Escape Artist
ei yhtään hassumpaa! yksi maininta pitää antaa yhteensoitolle ja sen tiukkuudelle: se kaipaa huomattavasti lisää reeniä! mutta no hätä, mikäli kyseessä on vasta aloittanut bändi...? soittajat tuntus osaavan hommansa, rumpalille lisää reeniä, pientä huojumista koko ajan! vokaalit on oikein mallikkaat, vielä kun sinne sais puhdasta tulkintaa, ni biisiin luonne syventyis huomattavasti! skebasoolossa oli jotain omaperäisyyttä jo, siitä plussaa!!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele 11th Elimination - Why? 07.08.2008

11th Elimination - Why?
tätä vaivaa samainen tiukkuuden puute kuin edellisessä! ideat on molemmissa hyviä ja melko hyvin toteutettu... kyllähän näistä kuitenki jotain puuttuu, että nää löis tajuntaan kunnolla! Tässä soolo on jo ehkä hieman liian villi, ja ei ihan osunut nappiin, niinkuin edllisessä. biisinä tää on tasapaksunpi kuin edellinen...ja puhtaita vaan kehiin, vaikka vierailijoiden avulla jos ite ei siihen bändi pysty ;)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Monologue 30.01.2009

Antipope - Monologue
hyvät old skool fiilikset tuli heti alusta! vokalistilla on omaperäinen tyyli ja saundi, käy musaan hyvin! kyllä tässä miusta kumarrellaan vanhoille hyville ajoille :) ehkä oisin kaivannu tähän jotain tunnelmallisuutta...?
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Groke's Clan - Feast 01.09.2008

Groke's Clan - Feast
pistänpäs kommenttia kokonaisuutena kaikista biiseistä! Päällimmäiseksi jäi tunne biisien osien erottamattomuudesta ja yleisestä sekavuudesta...selkeesti kertsit esiin esim melodioilla tai suoremmilla sovituksilla! Sitte toinen juttu on toi sanotusten sovittaminen... kuulostas siltä että siellä ei laulaja yksinkertasesti ehdi ärjyä kaikkia sanoja mitkä on lyriikoissa kirjoitettu! Samoin tiukka yhteensoitto ei kuulu näissä biiseissä...petrausta siis rytmiosaston saralla! Vielä lopuksi maininta lauluista laulajan näkökulmasta: tällä hetkellä liikaa sanoja ja myös örde kaipaisi vaihtelua, matalaa ja korkeaa siis peliin ;) Mutta ainestahan teissä on vaikka mihin, kunhan noita yllämainittuja asioita saatte korjattua! Puhdas vokalisointi, tai ns. puolipuhdas olis myös poikaa ;) siinä ois siis muutama tavoite seuraavaa julkaisua ajatellen ;) arvosana on yhteenveto eli keskiarvo :D:D
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sleigh MSN - Disrespect 09.08.2008

Sleigh MSN - Disrespect
joo näin viimeisenä summaten kaikki yhteen(koska varsinaisesti ei ole biisikohtaisia huippuhetkiä, joten annan arvosanan kaikille biiseille yhteisesti), täytyy sanoa että aika tasapaksuahan tää demo kauttaaltaan on...linja jolla pysytään on nii paksu että ei siitä voi poiketakaan! Eli jo yllämainittua riskinottoahan tässä hieman kaipais, ja yks mikä pisti kuuloon oli se että ns. tunnelmointi kohdat ois saatu tosi iskeviks ku sinne ois lisätty vähä synaa, tai useempi melodia kitara, puhdasta lauluu tai miksei vaikka kaikkia samanaikaisesti! biiseissä on tosissaan sellasta vikaa että ne ei erotu toisistaan eikä ne jää nyt mieleen, soitto on hyvää, ja jämäkkää, että kehitystä nyt vaan kovasti tonne sävellys puolelle. ainut miinus karjunnan monotonisuudelle... eri örde tyylejä vaan lisää, ja näitä "mullikuoroja"! erittäin hyvä aloitus bändin uralle!Eikä tosiaankaan oo sitä huonointa mikserin antia!! P.S myös tuotannollisesti tasapaksua, varmaa laatua...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele One Morning Left - The Last Breath Of Winter 05.08.2008

One Morning Left - The Last Breath Of Winter
heti alkumetreiltä lähtien, minusta tässä genressä puhdasta laulua pitäisi käyttää enemmän! Tässä biisissä se ei kuitenkaan ole sitä terävintä kärkeä, joten reeniä reeniä ja vielä vähän reeniä, niin sitten voi sävellyksiin tuoda lisää puhdasta! Tuo ensimmäisen säkeistön (kertsi??) laulumelodia on hyvä(sopivan melankolinen), kuten myös "pienet sekoilut"! Tässä oli jopa enemmän yritystä kuin ensimmäisessä joten nykästään nyt siitä kasi ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Antipope - Theogony 30.01.2009

Antipope - Theogony
kyllä teillä on sellane omaperäinen ote näissä biiseissä. Ja vaikka saundeihin ei nyt pitäs kiinnittää huomiota, niin eihän nää saundit tee oikeutta itse biiseille! vittu että on oldskoolia!! :D
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARMA - The One 19.01.2008

ARMA - The One
riiffit kaipaavat lisää tarkuutta, ja biisi kaipaa lisää lihaa luidensa ympärille. Ei tästäkään jäänyt oikein mitään käteen... Vaan kyllä se siitä, kun harjottelee!! Enpä näköjään tarkentanut edellisissä soolojen toimimattomuutta, joten: pääosin soolot kuulostavat väkisin väännetyiltä ja yli yritetyiltä, jotka eivät osu ihan oikeisiin nuotteihin. Jää sellanen olo että nyt on vaan menty yli omien taitojen. Kaikki uudet biisit muutenkin ovat sisällöllisesti melko vajaita. Ehkä puhtaat laulut, syntikat ja paremmat saundit auttaisivat asiaa? Soittotaidoissa on jonkin verran veilä hiomista joka alueella (ainahan sitä on!!) sekä biisien säveltämisessäkin! Mutta hei! On sitä paljon huonompaakin kuunneltu ja kyllähän tässä on tapahtunut edistystä edellisen demon jälkeen!!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARMA - Hate 19.01.2008

ARMA - Hate
biisi alkaa kivalla riffillä. Tässä ois kaivannu puhtaita lauluja. tylsähkö rakenne, lisää nyansseja kaikkiaan. ja ne soolot... tykkäsinenemmän kuin ensimmäisestä kuitenkin!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele ARMA - Fire 19.01.2008

ARMA - Fire
biisistä jäi mieleen päälimmäisenä soolot...soolojen tekemistä kannattaa harkita tarkkaan, sillä nyt ne ei ainakaan toimi teknisesti. Idea hyvä, mutta toteutus huono. Mitä tahansahan sooloon ei voi sisällyttää! Huippu hetki jäi tulematta jota odotin...Ördet toimii ihan ok...kokonaisuudessaan nyansseja lisää
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 09.01.2007

Silent Dream - Drown
saundien tasapainossa hiomista. Tässä biisissä ei oo osattu päättää halutaanko soittaa poppia vai metallia. Ehkä lauluun lisää munaa auttais asiaa... Näitähän on kuultu jo monelta artistilta, joten omaperäisyyttä lisää. Kitarasoolo särähti hieman korvaan. Muutoin hyvää settii, soittotaitoo löytyy!!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Darkness Fades Away 09.01.2007

Silent Dream - Darkness Fades Away
joo...Munaa enemmän!! Niinku edellisessäki. Synat oli ehkä liian pliisut ollakseen niin esillä kuten myös rummut. Miksaukseen panostaisin enemmän kyllä kokonaisuutta ajatellen...Tän genren ongelma on se että nää biisit on vaan niin samanlaisia, että vaikee on tehä sellasta mitä ei ois jo tehty. Ainut asia millä sitä voi korjata on se että saa jotain omaperäistä tuotoksiin mukaan!!
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Sing When You're Burning 27.02.2007

Project Eternity - Sing When You're Burning
lähettäkää minulle se In Flamesin levy jolta tämä kuullostaa!!
4