Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 62 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sateen luoja - Hautaan tielle 03.03.2006

Sateen luoja - Hautaan tielle
Aika masentava biisi. Tuli ahdistunut olo, paha mieli, kurjat fiilikset, musta pieni sadepilvi pään päälle ja niin pois päin. Apuuva.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FFK-18 - Noob 03.03.2006

FFK-18 - Noob
Hmm. Täähän toimii ihan hyvin, esittelyn perusteella odotin jotain peruskauraa. Hyvä rakenne biisissä. Lauluun lisää voimaa niin iskee kuin tuhat volttia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rupert Kilometers - Sunrise 03.03.2006

Rupert Kilometers - Sunrise
En tällaista normaalisti kuuntele, mutta.. Aika mitäänsanomaton biisi, saman toistoa alusta loppuun. Taustamusiikkia. Pahoittelen epäprofessionaalista arviota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigkk - The Slumber v0.2 03.03.2006

Sigkk - The Slumber v0.2
Odd timeja viljelty, tyylin vaihtelua, kitaraharmonioita... Vaikea tästä mitään hirveän rakentavaa on sanoa. En ole tyylin asiantuntija. Ihan hyvin toteutettu biisi. Kuulostaa hyvältä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Masa B - kesäyön unelma 03.03.2006

Masa B - kesäyön unelma
Menee huumoribiisinä mut muuten aika rasittava. Huumoripuolella sukua Martti Servolle eli viihdettä. Ei kai tätä nyt niin vakavasti tarvi ottaa... :) Hauska rallatus.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Turingin testi 03.03.2006

Turingin poppikone - Turingin testi
Omituinen biisi. Indiepoppina menee kuin väärä raha. Joistain kohdista tulee jopa Beck mieleen. Hauska teos. Toteutettu hyvällä maulla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RUJO - One word 03.03.2006

RUJO - One word
Suht hyvä tuotanto. Hyvin toteutettu biisi. Rakenne järkevä. Laulajalla on asennetta mut niin tuntuu olevan muullakin bändillä. Hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Temperature 03.03.2006

Archaic - Temperature
Eka hyvä electronic-biisi tänään. Mun mielestä tähän on saatu upotettua erilaisa elementtejä ja sävyjä. Mukavaa fiilistelyä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Afar a Bird - Degenerescence 03.03.2006

Afar a Bird - Degenerescence
On vissiin Radioheadiä ja Coldplaytä kuunneltu. Harmi, että tää on yks osa kolmen biisin kokonaisuudesta(?). Ihan ylhäisessä yksinäisyydessään tää ois ihan hyvä biisi. Vaikkakin... biisin loppupuolella laulajan Chris Martin-maneerit ovat enemmän kuin ärsyttäviä. Sävellys on ihan ok.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Kaunis aamu 03.03.2006

Metalshit - Kaunis aamu
Haluaisin kuulla kun oikea bändi soittaa tän. Biisinä ei herätä mitään fiiliksiä. Pelkän kitaraintron aikana haluais vaihtaa biisiä mut deathin suhteen pitääkin vissiin olla valmis odottelemaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele God Enough - Kadut Live! 03.03.2006

God Enough - Kadut Live!
Tänään kuulluista biiseistä paras naispuolinen laulaja. Harmi, vaan että en diggaa gospelista. Tai on no onhan sitäkin nyt kuunneltavaa, sellaista missä sanoma ei ole niin ilmeinen vaan sitä voi itse miettiä. Sanojen rytmitys tökkii joissain kohdissa jonkin verran. En uskalla antaa arvosanaa vaan jäävään itseni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fonaatio - Vaikutusvalta 2.0 (live) 03.03.2006

Fonaatio - Vaikutusvalta 2.0 (live)
Sanat ei oikein solju laulajan/laulajien suussa nopealla tempolla eli treeniä ehkä tarvis lisää. Tausta on osittain hieman outolintu. Pahoittelen epäprofessionaalista arviota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trio Karvanaamat - ?? 03.03.2006

Trio Karvanaamat - ??
Huumorimusaa. Ihan hyvää vielä kotikoneella(?) tehdyksi. Kyllähän tän kuunteli. Ei nyt mitään erityisiä herutuskommentteja irtoa, mutta mutta... Kivakiva.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind Factory - Black Angel 03.03.2006

Mind Factory - Black Angel
Tällaistahan kuulee joo. Voivoi kun tuo naispuolinen laulaja on taidoiltaan tai esiintymistavaltaan paljon kehnompi kuin miespuolinen. Tottakai laulutyylit on erilaiset mut sopis paremmin kuvaan jos mieslaulaja hoitais kurkkuäänen lisäks myös melodiat. Jos rahkeita löytyy. Tätä en sano pahalla mutta uskottavat rankempaa rokkia laulavat naislaulajat (joita oon kuullu) mahtuu yhden käden sormiin. Sävellys on vähän tylsä, paras meininki puuttuu. Lisää paahtoa esim. kertsiin...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele deadmanshand - Napalm & Acid 03.03.2006

deadmanshand - Napalm & Acid
Kyllä tää vois jossain klubilla soida. Harmi vaan etten harrasta niillä käymistä. Itse tykkään että myös elektronisessa musassa on selkeästi orgaanisia elementtejä. Tällainen on mulle pelkkää taustamusaa jos sitäkään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cold Shot - Evil Eyes 03.03.2006

Cold Shot - Evil Eyes
Ihan kuin "kotona" jenkkilässä. Hyvä sointi musassa ja laulussa. Voin kuvitella stetsonin laulajan päähän. Hyvin toteutettua tavaraa. Tässä musiikin lajissa on vaikea tehdä mitään todella omaperäistä joten tää on pätevää kamaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele GARM - Fuck The Grace 03.03.2006

GARM - Fuck The Grace
Soindit kohdallaan. Hyvä tuotanto. Yksipuolinen laulutyyli. Rässi on hyvin hallussa! Tyylilajissaan laadukasta demokamaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 03.03.2006

Sonicmind - Reflections
Sävyiltään melko erikoinen biisi. Laulaja hoitaa tonttinsa hyvin; säkeistössä kuulostaa siltä ettei laulussa löydy sävyjä mutta löytyyhän niitä paljonkin. Omaperäistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Faro - About 03.03.2006

Faro - About
Jaa keikkahitti. Hmm. Kuulostaa siltä, että tää ois hyvää keikkakamaa esim. ruotsinlaivalla tai sit mantereella aikuispuolella. Hyvinhän tää on toteutettu; hyvä poljento, ok viihdemusaa. Ei herätä tunteita mihinkään suuntaan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nocturna - Hard in the club 03.03.2006

Nocturna - Hard in the club
Mulle tällainen musa on korkeintaan taustamusiikkia. Siis korkeintaan. En siis osaa näitä ihmeemmin arvioida. Pahoittelen epäprofessionaalista arviota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bad Excuse - Out of Control 03.03.2006

The Bad Excuse - Out of Control
Tsiisus! Rumpuintro tulee hyvin ZZ Topin ja Don Johnson Big Bandin jalanjäljissä. Kitarat soi niinkuin Mötley Cruella. Biisiin ja soittajiin nähden laulaja on bändin heikoin lenkki; laulussa ei oo voimaa ja säkeistössä melodiat seilaa jotenkin nuotin laidalta laidalle. Mun mielestä tässä ois muuten ainesta hyväks showrocktavaraks.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bitch So Sweet - Beneath The Surface 03.03.2006

Bitch So Sweet - Beneath The Surface
Jossain kohdissa kuulostaa jonkin verran jopa HIMiltä. Laulajan ääni on ärsyttävyydessään pidemmän päälle jopa kiinnostava. Vielä vähän lisää voimaa lauluun. Sävellys on "tavallinen", ei herätä erityisiä fiiliksiä Hyvä toteutus niinku nykyaikana yleensä. Kyllä tän yhden kerran jaksaa kuunnella.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - totta vai fantasiaa 03.03.2006

POLTE - totta vai fantasiaa
Jenkkihenkinen rokettipaahto. Kolmas Nainen tulee myös mieleen. Mun mielestä aika perusrokkia, ei mitään ihmeellistä. Soitto on varmaa ja toteutus harkittua.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zippy Wackos - Time After Our Lives 03.03.2006

The Zippy Wackos - Time After Our Lives
Voi voi kun teidän ois pitäny syntyä 50- ja 60-luvun vaihteessa! Tää ois ollu 70-luvulla kovaa kamaa! Mukavasti vanhahtavaa. Laulajan ääntämisessä kuuluu muuten Suomi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Jester's Tear 03.03.2006

Celestial Aeon Project - Jester's Tear
Hmm. Yllättävää kamaa mikserissä. Tykkäsin todella paljon. Mieleen tulee jostain syystä roolipelit, mutta hyvällä. Tässä on jotain vanahtavaa fiilistä, mutta soundimaailma moderni. Hyvin toteutettu ja ollakseen lyhyt biisi, sisältää tunteita herättäviä aineksia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Henen lähettipalvelu - Kattohuoneisto 03.03.2006

Henen lähettipalvelu - Kattohuoneisto
Luulisin että harkitusti vedetään vähän pieleen, soolot, toiset laulumelodiat jne. Kummajainen josta ei tiedä onko se lintu, kala vai teräsmies. Päädyn hämähäkkimieheen. Teillä mahtaa olla treeneissä (jos niitä on) hauskaa! :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Honolulu Mankii - Sudenkuoppia 03.03.2006

Honolulu Mankii - Sudenkuoppia
Tuli mieleen että onko bändin kaikki biisit tällaisia juttelubiisejä vai lauletaanko myös...? :) Sävellys ja soitto hyvää tasoa. Soolo (mikä instrumentti se nyt sit onkaan, vissiin syna) on kiva säröhommien perään. Marginaalimusaa mut siinähän ei oo mitään pahaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Reflecting Black - PyroIncarnation 03.03.2006

Reflecting Black - PyroIncarnation
Ääntämisessä kuuluu Suomi. Soitannosta saa aika hyvin selvää tyylilajin huomioiden. Ei herätä erityisempiä fiiliksiä. Melkoinen sekametelisoppa mun makuun.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Anyday 24.03.2005

Kalkutan Konepaja - Anyday
Äsken just kehuin jotain teidän biisiä joka kulki ihan ku juna aavikolla. Tää on erilainen ja tästä tulee mieleen Tarantinon leffat. Taas tiukka biisi jossa on tunteet. Kaiuttimista ne tulee sitten selkärankaan. Sanoituspuolella ehkä vähän petrattavaa mut se on pientä. Hyvät ukkosrummut..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele -CSPR- - Polulta valtatielle 24.03.2005

-CSPR- - Polulta valtatielle
Punkkiahan tää kyl. Mukavan selkeät laulut saatu punkkibiisiin. Meininkiä on, ja vauhtia, ja ihana kitaratilutus... :) Mut ihan totta, on ihan asiallista tavaraa..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Argon - Times of sorrow 24.03.2005

Argon - Times of sorrow
Kuulostaa yhden australialaiskaverin bändiltä, koska niilläkin on toisaalta ihan laadukas musa, mut laulajalla ei oo tarpeeks potkua täyttämään frontman-paikkaa. Lisää potkua lauluun, testosteronipiikkiä tai jotain.. Eikä saa ottaa liian vakavasti. Mun mielestä on potentiaalia tän biisin perusteella. On koukkuja ja semmonen tarttuvan tapainen sävellys. Soitto toimii aika kivasti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kapula rattaissa - Valtion viholliset 24.03.2005

Kapula rattaissa - Valtion viholliset
Alku kuulosti ERITTÄIN lupaavalta mut sit ku lähti riffi ja laulu niin tulee liikaa mieleen Rage against the machine. Plussana ehkä se että kukaan ei voi kuulostaa De La Rochalta, joten jotain omaa tässä on. Jännä kuulla tällasta suomeksi. Mun mielestä voi lisäks olla vaikeaa upottaa näin aggressiiviseen musaan jotain sanomallista tekstiä, ja tyhjänpäiväinen teksti ei taas oikein toimi. Ok tavaraa kuitenkin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele KRANK - Channel Alzheimer (the audition) 24.03.2005

KRANK - Channel Alzheimer (the audition)
Räimettä ja räiskettä riittää, ja tavaraa raidoilla on. Mun makuun tää on liian sekavaa, kun joka tuutista tulee vaikka mitään ja vielä särötetty laulu ja muu särötetty tavara.. Huh uh. Rankka paketti mut hyvin tehty.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rami Airola - Agentti Tulevaisuus 24.03.2005

Rami Airola - Agentti Tulevaisuus
Oi oi oi.. Makoisat 80-luku-soundit... MMM. Esittelytekstin perusteella esittäjäkin on aika tiukka ihminen. Melko outo biisi, epätasapainossa. Mut ehkä se johtuu sen robotin virtapiireistä...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salaliitto - Tietenkin 24.03.2005

Salaliitto - Tietenkin
Suomi-pop-rokkia.. Keskinkertaista.. Typerät sanat, koska kuulostavat siltä että ne on kuultu jo monta kertaa viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Sävellys on myös keskitien huttua. Kitaristilla varmaankin kykyjä olemassa soiton perusteella.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Diffusion - Future Unfold 24.03.2005

Diffusion - Future Unfold
Sanat ei sovi musan rytmiin ei sit yhtään. Tulee sellanen fiilis että sanat on kirjoitettu yhdessä huoneessa ja biisi toisessa ja sit ne on vaan lätkitty päällekkäin. Kummallinen biisi joka ei kyllä herätä kuuntelemaan millään tasolla. Hyviä soitannollisia juttuja mut eipä sitten paljon muuta.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gazablanca - Kahleissa 24.03.2005

Gazablanca - Kahleissa
Nu-riffiä.. Vähän Nine Inch Nails-meininkiä.. Vähän Mansonia laulun puolesta. Henkilökohtaisella tasolla kyllästyttää suomalainen massametalli/hevi, mut tässä on kyl jotain muuta, mikä viehättää. Lisää meininkiä niin kyllä se siitä!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stupor Mundi - Desperaation kukat 24.03.2005

Stupor Mundi - Desperaation kukat
Piristävää matskua. Hyvät laulumelodiat ja rytmit. Ja vaihtelu rytmeissä hyvää, se tietty kuuluu skassa asiaan mut tässä ne vaihdokset sujuu erittäin luontevasti. Teidän pitäis päästä tekemään levy! Juhlimismusaa ihan selkeästi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kärsä - Siili matkustaa 24.03.2005

Kärsä - Siili matkustaa
Taattu menestys päiväkodissa, luulisin. Tosin oon kuullu, että lapset muuan päiväkodissa pitävät myös Eppu Normaalin biisistä Lainelautaileva lehmänmaha rock n roll, joten kai niille uppoaa mikä vaan missä on jotain koukkuja. Tästä tulee vähä mieleen joku 40-luvun Matti Jurva noista höpötyskohdista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - 5:1 24.03.2005

G.O.R.E. - 5:1
No kyllähän tästä kuuluu Pantera, vähän Anthraxia jne jne eli rässivaikutteet kyllä kuuluu ja hyvinhän tääkin on tehty ja asenteella. Harmi vaan että nyt kun on kuullu Staminaa niin kaikki muut on jotenkin vähä vaisuja sen jälkeen. Niin on niin tiukat vedot.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Jäätää 03.03.2006

FOTO - Jäätää
Lauluista ei saa paikoin oikein mitään selvää. Kertseissä jonkin verran. Jännä biisi, missä on yhdistelty vähän sitä sun tätä. Marginaalimusaa mutta siitähän sei sakoteta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Struzie - Drinking On Next Weekend 24.03.2005

The Struzie - Drinking On Next Weekend
Clash-punkin tyylistä, ehkei ihan rock n rollia koska vähä kehnosti soitettua ja se ei oikein kuulu genreen. Mukava sävellys mut ei kovin tarttuva. Sen kuuloinen lauluääni että se haluaa vittuilla :) Hyvällä sanottuna. Rok.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Silta Eteenpäin 24.03.2005

Dr.Groove - Silta Eteenpäin
Hyvä soundi akustisessa ja kiva sävellys. Sanotus on vähä itkemistä ja ehkä turhan yliyritettyä fiilistelyä. Hyvät taustat, syna ja rytmit ja sillai. Tosi hyvin toteutettu biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele IcJay - Call Of The Deep Ocean 24.03.2005

IcJay - Call Of The Deep Ocean
Näitähän maailmassa riittää. Tunnelmointia jonkun tunteita herättävän asian puolesta, mikä sinällään jo antaa armoa musalle. No, ei siinä mitään, ihan kelvollisesti toteutettu biisi, mut ei tää kyllä herätä erityisemmin tunteita. Mulla tulee mieleen joku paatoksellinen sotaleffa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Papa - Inhamanera 03.03.2006

Dj Papa - Inhamanera
Joo. Enpä osaa ihmeitä sanoa. Vihellys käy korvaan ja tausta on perusmassaa. Korkeintaan taustamusiikkina menee (mulla) tai sit ei. Pahoittelen epäprofessionaalista arviota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004 24.03.2005

Force Majeure - Gatecrusher - Demo 2004
Halfordia on joskus kuunneltu, ja jotain muuta samanlaista kamaa. Käykääs osoitteessa www.dominationblack.com, vähän jotain samaa. Tulee muuten paikoin laulajasta mieleen jopa Rushin Geddy Lee. Ja se on sit kunnianosoitus. Hyvältä kuulostava biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Epäreilu Evoluutio - Läpinäkyvää 03.12.2004

Epäreilu Evoluutio - Läpinäkyvää
Kuulostaa Disco-apinoinnilta. Laulajalla nykyisin laajalti suosittu kähinä-tyyli, jota harrastaa jopa Toni Wirtanen. Hyi. Biisi on enemmän kuin peruspopkaavaan perustuva. Lähes kliseinen sointukierto. Sanoista en osaa sanoa mitään. Oliko tässä nyt sitten sitä fiilistä?
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loimu - Valon varjot 24.03.2005

Loimu - Valon varjot
Jaa jaa.. Tästä ei tule mieleen oikein minkäänlaisia kommentteja. Eli missä vika? Siinä, ettei tää biisi herätä ajatuksia. Eväät ei riitä. Muuten vaisu biisi tarvis seuraks joko vahvat lyriikat tai vahvan tulkitsijan tai molemmat. Nyt ei oo oikein kumpaakaan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Everlasting 24.03.2005

Sonicmind - Everlasting
Tiukkaa riffiä heti introssa. Hauska tahditus. Laulaja on taitava ja soitto kulkee. Soundipuolella parannettavaa, mut ei kai sillä oo tässä vaiheessa niin väliä? Tulee jopa välissä ihan suomimetallia, on melodiaa kitaralla ja tuplabasaria (onneks ei kiekumista). Hyvää tavaraa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele F-43 - summer blood 24.03.2005

F-43 - summer blood
Sävellys on alussa hieman kliseinen, mut sillä ei oo väliä JOS onnistuu tekemään biisiin sit jotain mikä poikkeaa kliseestä. Kitara on pääosassa, mut varmaan vasta tulevaisuudessa voi toimia hyvin, koska: Jos liidaava instrumentti on kitara niin sen pitää tarjota biisin aikana jotain mihin jaksaa koko ajan tarttua. Nyt on vähän toistavat kuviot eikä se oo oikein hyvä Katotaan parin vuoden päästä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele ThunderForce - Waves of Brightness 24.03.2005

ThunderForce - Waves of Brightness
Sama vika kuin äskeisessä biisissä (en muista esittäjää). Koska kitara vie biisiä ja laulua ei ole, niin kitarakuvioiden pitäis olla vetäviä, iskeviä, tarttuvia, monipuolisia tai sellaisia että niissä on tunteita. Tässäkin kun jää vähän yksipuoliseksi kitaratyöskentely. Sitä ei sävellyskään tue. Kahden ja puolen minuutin kohdalla on ihan ok soolokuviota.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Stane - Syyttävät Sormet 03.03.2006

The Stane - Syyttävät Sormet
Alkuriffistä tulee jostain syystä vähän mieleen HIM. Onneksi ei tuu enemmän mikään muu mieleen. Yllättävän hyvää kamaa. Mun mielestä sävellys toimii hyvin. Omaperäisesti omaperäistä. Hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Love Factory - Sonkajärven Mieslaulajat: Kalamarkkinat 24.03.2005

Love Factory - Sonkajärven Mieslaulajat: Kalamarkkinat
Hauska biisi, ja laulaja kuulostaa paikoin Ruonansuulta. Ehkä tulevaisuus onkin huumoripuolella, kunhan ei rupea stand up-tyypiksi. Tää on paljon hauskempaa :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 24.03.2005

Kalkutan Konepaja - Taxi
Piristävää musaa. Epätavalliselta kuulostava, aika rennosti laulava laulaja. Kulkee eteenpäin vähän niinku juna aavikolla. On tässä tiettyä syvyyttä vaikkei olekaan monimutkainen tai -muotoinen kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - Dirty club 24.03.2005

DIRTY CLUB - Dirty club
80-luvun fiilistähän tässä on kaikin puolin, soiton, biisin ja laulun puolesta. Laulajalla voi olla tällä tyylillä jatkettaessa tulevaisuudessa kurkun kanssa ongelmia.. Ei mitenkään erikoinen biisi, ei jää mieleen.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stonecold Zombie - Kotka-Hamina Nightlife 24.03.2005

Stonecold Zombie - Kotka-Hamina Nightlife
No... tällanen ei luultavasti voikaan soida missään muualla kuin siellä Kotka-Haminan yöelämässä. Se onkin mahtavaa muuten se elämä (mikä). Tietty jos on hyvä kaveriporukka niin kyllähän siellä pärjää. Jos tää on huumoribiisi niin tää ei oo kovin hauska. Jos on vakavasti tehty (mitä epäilen) niin hirveetä kuraa. Mut sopiihan Kotka-hamina-akselilla läppää heittääkin. En silti ymmärrä minkälainen ihminen menee vielä soittamaan tän jossain juottolassa...
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bim Boulevard Band - The Bachelor 09.06.2004

The Bim  Boulevard Band - The Bachelor
Tosi hyvältä kuulostavaa tavaraa. Epäsuomalaista ja soitto sekä laulu toimii ihan prkln hyvin! Wau.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Atone - 2X 09.06.2004

Atone - 2X
Hauskat tomit, kuulosti ihan pahvilaatikoilta :) Laulaja on hyvä, soitto toimii. Biisistä en osaa sanoa oikein mitään.. Kokonaisuus on mun makuun ok.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Kolmelta aamuyöllä 09.06.2004

Jake in the box - Kolmelta aamuyöllä
Letkeä meininki. Hauskat kosketinsoundit! Kyyyl tälläst vois kuunnella enemmänkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 09.06.2004

Beaner - Edward III
Hyvä idea, mut aika ponnettoman oloinen esitys. Tuotantopuolessa myös parantamisen varaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele electrichaos - YEAH! 03.03.2006

electrichaos - YEAH!
NIN:t, Rob Zombiet ja muut vastaavat on kuunneltu.. Ainakin aluksi kuulosti siltä. Kertsistä tulee enemmän mieleen joku Depeche Mode. Laulajan ääntäminen on aika karmeaa kuultavaa. Senkin takia vaikeaa päätellä ollaanko liikkeellä tosimielellä vai huumorilla?

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jake in the box - Herra tyhjyys 09.06.2004

Jake in the box - Herra tyhjyys
Hyvää mazQ.. Parempi kuin toi kolmelta aamuyöllä minkä kuuntelin ensin. Tai sanotaan, että ainakin enemmän mun makuun.
10