Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 290 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gordon Liddy - The Equalizer 04.05.2018

Gordon Liddy - The Equalizer
Tässä projektissa on kyllä sen verta hyvää 80-luvun leffa tyylistä soundii ja meininkii että laitetaas seurantaan. Iso peukku multa tälle sun jutulle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - She Will Be Dancing 18.04.2018

Eero Ritter - She Will Be Dancing
Kauniin herkkää laulamista sulla tässä. Kitara nyt tosiaan on mitä on , mutta ihan kelvollisesti hoitaa kuitenkin tehtävänsä. Hieno romanttinen sävellyshän tämä on. Tämä kannattaa tulevaisuudessa tuottaa ehdottomasti vielä uudelleen. Ja pakko vielä toistaa että kyllähän vedät hienosti laulut tässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Spring is Here 02.04.2018

Quantum Level - Spring is Here
Alku aika tylsä. Melodia jo ehkä liian monta kertaa käytetty ja kuultu. Liian tuttu. Mut sitten kun mukaan tulee toi piano kuvia reilun puolen minuutin jälkeen niin siitä eteenpäin erittäin mukavan kuulosta ja etenkin mielenkiintoisen kuuloista tavaraa ihan loppuun asti. Alkua lukuunottamatta hieno ja mielenkiintoinen kuuntelu kokemus. Tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - Criminal City 30.03.2018

Eero Ritter - Criminal City
Tässä sun biisissä on siistiä menoa ja fiilistä. Hyvät taustat oot saanu tehtyä ja oot selvästi nähny niitten kanssa vaivaa. Säkeistön laulut toimii hienosti. Teksti myös toimii tunnelman kanssa mainiosti. Ja hieno toi viimeinen soolo osio.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arto Hietala - Beyond Beautiful 15.03.2018

Arto Hietala - Beyond Beautiful
Just näin... Laitetaas soimaan vielä kerran...
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele samivini66 #2 - 20-02-2018 01.03.2018

samivini66 #2 - 20-02-2018
Menevä zipale. Paljon hienoja yksityiskohtia ja niiden vaihtelua kaikessa yksinkertaisuudessaan. Erittäin hieno energinen tykitys. Pakko laittaa toisen kerran vielä soimaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Joo sä oot yksin 28.02.2018

Make Vahtola - Joo sä oot yksin
Oha makee soundi sulla bassossa. Eikä yhtään hullumpi oo biisikään. Hyvältä soundaa kokonaisuus ja miksaukset kohdillaan niinkuin aina Makella. Yes.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo Polla - Both sides of Volga (Boatmen cover) 24.02.2018

Aimo Polla - Both sides of Volga (Boatmen cover)
Mun mummihan oli Olga ja venäläistä verta virtaa miussakii. Mut joo sanotaanko että nyt J.Hifish on tehny aika onnistuneen pläjäyksen jonka huumori uppoo meikäläiseenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Paatti liikkuu 24.02.2018

Poop Dilan - Paatti liikkuu
Onpas mainio veto Syvikseltä. Ei voi muuta sanoo kuin että oha nerokasta tekstiä tässä. Ja hienot taustat oot myös saanu aikaiseksi. Hatun nosto myös lauluosastolle. Hienoo että aloit ite vetää omia biisejäsi tään Poopina. Melkein tekis mieli kymppi heittää mut antaa nyt olla kuitenkin ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Where Ravens Cry 23.02.2018

Miira - Where Ravens Cry
Mites mulla on mennyt tälläinen biisi ihan ohi ja laitettu tänne jo viime vuoden lokakuussa. Tässä Miira on kyllä parhaimmillaan. Menee ihan heittämällä mun Best of Miira listalle. Hieno simppeli sovitus upealla tunnelmalla höystettynä. Tykkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Volgan Boat Wannabe 22.02.2018

Miira - Volgan Boat Wannabe
Alku lupaili ihan hyvää mut sitten alko joku pelleily. Kuka on toi sun rikoskumppani joka sai sut menee sieltä mistä aita on matalin? Kerro heti!
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - Sydämessäni Oot Aina Kaunein 20.02.2018

Eero Ritter - Sydämessäni Oot Aina Kaunein
Itämaisissa maisemissa mennään melodisesti ja soundillisesti. Rakkautta taas ilmassa tekstienkin osalta. Hyvin toimii suomeksikin laulettuna tämä kipale. Hauskan kuuloinen "midi" kitara. Tuo mukavia nostalgisia fiiliksiä kun itellä tuli joskus 90-luvulla ja 2000 luvun alussa tehtyy paljonkin midi musaa jollain soundblaster äänikortilla. Ihan menevä kappale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Catarina - How Stupid a Woman Can Be? 27.01.2018

Catarina - How Stupid a Woman Can Be?
Mukavan kuulonen blues kipale. Kyllä tätä mielellään kuuntelee näin lauantai illan ratoksi. Miira taas mieli aiheensa parissa teksin puolella. Hienosti toimiii teksti ja laulu bluesin säestyksellä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Karisma - Crazy with You 13.01.2018

Karisma - Crazy with You
Onhan muuten mahtava zipale! Nyt popittaa ja kunnolla ja fiilis katossa! Fiilistä tästä löytyy kuin vaikkapa Journeyn meiningistä heidän parhaimpina aikoina. Erittäin Iso peukku tälle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillside Synths - Kivipellon peikot 06.01.2018

Hillside Synths - Kivipellon peikot
Mukavan kuuloinen soundtrakki. Tulee surullisesta melodiasta mieleen että olisiko jollekulle kivipellon peikolle käynyt niin kurjasti että olisi tippunut lopullisesti jonkun liian suuren kiven koloon ja hätääntynyt tumma peikko kulkue kulkea laahustaa vaarallisella kivipellolla soihtujen kanssa epäonnista peikkoa etsimässä... Tämmöttii mielikuvia tämä sävellys tällä kertaa synnytti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele APGmusician - A Party In The Town (Tonight) 01.01.2018

APGmusician - A Party In The Town (Tonight)
Erittäin hieno kipale kaikin puolin kolisee meigään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Masentaa Ei Masenna 24.12.2017

Tackle - Masentaa Ei Masenna
Joka viikko muuten kuljen tuon halisten ruokakassi jonon läpi poikaa hakemassa eskarista. Tosi koskettava biisi :) Ollaankohan nähty? Äijällä on kyllä sana hallussa toisin kuin mulla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Janne Kuusinen - Jouluaamu, krapula-aamu 23.12.2017

Janne Kuusinen - Jouluaamu, krapula-aamu
Hauska jouluinen pläjäys. Taitavaa soittelua myös mitä kiva kuunnella :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - Taika Jouluyön (Akustinen Versio) 23.12.2017

Eero Ritter - Taika Jouluyön (Akustinen Versio)
En muista että olisin ennen kuullut sulta tätä. Mukavan kuuloinen joululauluhan tämä on jouluisalla tekstillä. Eikä kyllä haittaa tunnelmaa yhtään sun kitaran soitto taidot. Ihan hyvin kitara toimii taustalla säestämässä. Hyvää ja rauhallista joulua Erro Ritterille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Anna vähän surua 23.12.2017

Make Vahtola - Anna vähän surua
Onpas hieno sävellys. Ja kitarat soi tosi komeesti. Ja sanat napakymppi. Menee tää sun biiseistä helposti mun top kymppiin. Hienoo Make!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mantelikala - Lonkeron värinen päivä 17.12.2017

Mantelikala - Lonkeron värinen päivä
Onpas hyvän kuulosta suomirokkia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sossutädit - Älä loukkaa mun tunteita 17.12.2017

Sossutädit - Älä loukkaa mun tunteita
Tosi hyvä biisi. Todella hyvät sanat. Huippu luokan kitaristi. Upee rumpali. Mahtava asenne. Te pääsette vielä tosi pitkälle! Te ootte kauniita! Laulaja Idols ainesta! Te ootte niin hyviä että teitä on mahdotonta kenenkään loukata. Jatkakaa samaa rataa ja maailma on pian teidän.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Joulunvalkeaa 11.12.2017

P. M. Kostiainen Project - Joulunvalkeaa
Kivat helinät alussa... enempää en tässä vaiheessa paljasta mitä oon mieltä tästä kipaleesta... se ehkä selviää äänestys päivänä sitten... ehkä ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Pala Joulun Taikaa 11.12.2017

NaNa - Pala Joulun Taikaa
Ei oo J. Hifishillä joulupuuroa korvissa. Kyllä tämä tarviisi uudelleen miksauksen. Reilusti vaan kaikkien raitojen volumeja alemmas ja leikkailemaan turhia taajuuksia joka raidalta pois. Sävelys erinomainen sovituksesta puhumattakaan. Miksaus kohdilleen niin tästä tulee nautinnollinen kuuntelukokemus nyt se ei sitä vielä ole. Aivan liian häritsevää tuo eri taajuuksien puuroutuminen miksauksessa. Mut vau mahtava fiilis tästä silti läpi jo välittyy.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Boxes of Treasures 09.12.2017

Elektroborgå - Boxes of Treasures
Sulla on kyllä ihan oma tyyli tehdä juttuja. Sanoista en oikein saa selvää mutta ei haittaa fiilistä. Tai no ehkä siten voi haitata(kisan kannalta) jos en saa oikein sanoista kiinni niin musa puoli itsessään ei kyllä sytytä joulu fiilistä mutta jotain muuta senkin edestä. Hiton hyvä rytmipuoli joka nappaa kiinni ja laittaa liikkuu. Yes. Hyvältä kuulostaa. Erittäin mainio tekele. Diggaan!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele W4ter- Chill´in - Rain 09.12.2017

W4ter- Chill´in - Rain
Onpas mukava fiilis tässä sun biisissä. Kauniita haikeita melodioita joista ei voi kuin tykätä. Hienoa kaiutettua laulua. Lopussa vähän midimäisiä soundeja mutta eipä tuo hyvää tunnelmaa pilaa. Hieno on biisi. Tykkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SingerFishing - Tässä ja Nyt 09.12.2017

SingerFishing - Tässä ja Nyt
Erittäin hieno soundi maailma tässä. Varsinkin basso ja syna soundi. Mielenkiintoinen sovitus. Pysäyttävä teksti. J. Hifishmaista meininkiä tutun persoonallisella otteella. Kiva että Miira antaa oman makunsa ja tuoksunsa tähänkin teokseen. Kaiken kaikkiaan mainio teos. Aluksi en jostain syystä pitänyt lauluista mutta nyt kun olen kuunnellut tämän jo useamman kerran niin sekin puoli toimii ja kuulostaa ihan hyvältä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Tänä Jouluna 07.12.2017

Miira - Tänä Jouluna
Kannattais oikeesti vastata siihen puhelimeen koska siellä voi olla oikeesti tosi ystävällinen puhelinmyyjä joka toivottaa hyvää joulua ja kertoo mahtavan edullisista tarjouksista jotka kannattaa ehdottomasti ottaa vastaan koska niitä ostoksia ei tarvii heti maksaavaan maksaa vasta joulun jälkeen. Hyvä sovitus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Grimwater - White Winter 07.12.2017

Grimwater - White Winter
Tosi makee soundi maailma tässä. Sopis tosiaan hienosti johonkin peliin tai elokuvaan. Joululaulu kilpailu? Ei kauheesti joulu fiilistä kyllä tämä kuitenkaan herättäny. Mutta paljon muuta hyvää fiilistä kyllä. Hieno sävellys. Diggaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Suru 05.12.2017

Make Vahtola - Suru
Make Vahtola on kehittynyt tekstin kirjoittajana mielestäni erittäin paljon viime vuosina. Hieno homma. On huteja ja osumia tämä on osuma.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo Polla - Pelkurin Joulu 02.11.2017

Aimo Polla - Pelkurin Joulu
Luontevan töksähtäväinen loppu muuten tässä kappaleessa joka taas saa mukavasti heräteltyä hyvin monenlaisia erilaisia ja kaikenlaisia ja sanotaanpa vielä että hajanaisiakin mielikuvia aiheeseen ellei peräti jopa aiheeseen liittymättömiäkin puolikuvia, mutta en missään tapauksessa kuitenkaan tarkoita että millään tavoin peri jouluisia. Saundimaailmasta sanoisin vielä sen verran että joululaulukilpailusta kun on kysymys niin en tainnut kuulla kilinöitä enkä helinöitä enkä mitään muutakaan sellaista mikä herättelisi joulun tunnelmaa millään tavoin. Elikkänä voisi näin lopuksi sanoa että sanat ja äänimaailma hakkaa kaiken joulufiiliksen aika mukavan kokoisella moukarilla kertakuuntelusta kerralla kanveesiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Psykoosit Tulilla Taas 02.11.2017

Ville Kotiranta - Psykoosit Tulilla Taas
Yes!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - 2017 19.10.2017

Poop Dilan - 2017
Happy birthday To Syvis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kotirannan Sekasäkki - Eikka 60 Vuotta 16.10.2017

Kotirannan Sekasäkki - Eikka 60 Vuotta
Erittäin mainion biisin oot tehnty sedällesi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Kolme Nuorta Sotilasta 15.10.2017

A K Hietala - Kolme Nuorta Sotilasta
Erittäin kaoottinen tausta tässä biisissä mutta sopii tekstiin kuin "kuula kalloon".
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - 2016 Joulukisabiisin uus sovitus 15.10.2017

Miira - 2016 Joulukisabiisin uus sovitus
Koetin etsiä sun biiseistä sitä vanhempaa versiota mutta oot ilmeisesti poistanu sen joten en osaa vertailla ainakaan näitä kahta versiota keskenään kun en enää oikein jaksa muistaa millainen se ensimmäinen versio oli. Joka tapauksessa hieno versiohan tämä uusikin on. Mukava kuulla kitara raitojakin mukana. Ja hyvinhän tuo kitaran soitto sulta sujuu. Hyvältä kuulostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hut & Shack - A New Day 14.10.2017

Hut & Shack - A New Day
Tämmöistä musiikkia olisi kiva kuunnella jossain ruotsin laivalla rennosti istuen ja katsellen Miiraa ja vähän muutakin bändiä hämärässä tunnelma valaistuksessa. Samalla siemaillen jotain huurteista. Ja kiirettä ei olisi minnekkään. Hyvän ja rennon fiiliksen musiikia. Me like! Matka menisi joutuisasti ja mukavasti niinkuin menee nytkin tässä kuunnellessa. Tekee mieli laittaa soimaan taas uudelleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Magic 13.10.2017

Miira - Magic
On tämä uusi versio vaan hieno versio. Hyvä miksaus ja masterointi. Persoonallinen kipale. Kyllä Miira osaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Beautiful Autumn, Pt. 3 08.10.2017

Quantum Level - Beautiful Autumn, Pt. 3
Tuttua ja turvallista Quantum Leveliä tälläkin kertaa. Kaunis ja tunnelmallinen melodia ja soundi pianossa. Sitten sen kaveriksi tuleekin hauska "hönkäilevä" vocal ääni. Ihan mukava hyvän tuulen kipalehan tämä on. Rytmipuoli vie omalta osaltaan hommaa kivasti eteenpäin. Hyvät fiilikset tästä jää. Tekee mieli kuunnella vielä toisenkin kerran.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Jäisiä Mustikoita 04.10.2017

Ville Kotiranta - Jäisiä Mustikoita
Oli vähän kovalla kuulokkeissa volumet kun laitoin tään soimaan niin ihan kunnon sahaukset sain korville. Paniikin omaisesti aloin hamuilemaan volumenappulaa. Mut ei mitään. Tuttua ja turvallista Villeä taas tarjolla koko biisin pituuden edestä. Ei mitään huonoa sanottavaa. Sidechainikin pumppaa ihan mukavasti. Jännät sanat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele APGmusician - Nuo Päivät 01.10.2017

APGmusician - Nuo Päivät
Hyvältä kuulostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Catarina - Tähtitaivaan Alla (feat Tackle) 27.09.2017

Catarina - Tähtitaivaan Alla (feat Tackle)
No johan on biisi. Suoraan sanottuna ei nämä kaksi eri tarinaa oikeen kohtaa millään tasolla tässä biisissä. Aika puskista tulee tuo murhaaja tarina kun laulejaan ensin niin nätisti teltan heilutuksesta ja kaikesta muusta kivasta. Ymmärtäisin sen jos naisartisti olis laulanu retkeily kaveristaan edes johonkin tapaan halveksivasti. Onkohan tackle edes kuunnellut tai lukenut Miiran tekstiä vai missä järjestyksessä on tekstit syntyny. Mut joo aika sairaan tyypin kanssa tään tarinan reipas retkeilijä nainen lähti vuorille. Minä kyllä tekisin tästä kaksi eri biisiä jos saisin olla teidän tuottaja. Silloin tuosta loppu osasta voisikin saada ihan mielenkiintoisen biisin. Tää ei nyt ihan noudata pop musiikille totuttua kaavaa. Molempien osuudet on kyllä tehty hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Työnimi Taneli - Iloinen laulu 20.09.2017

Työnimi Taneli - Iloinen laulu
Hyvältä kuulostaa. Masistelukin voi olla kaunista niinkuin syksy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Syöksyenergiaa 18.09.2017

A K Hietala - Syöksyenergiaa
Siisti biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Bipolaari Elämä 17.09.2017

Miira - Bipolaari Elämä
Aika kaksisuuntaista menoa oli kyllä tämä räpäytys. Vuorenhuipuilta neljänseinän ahtaaseen vankilaan. Eihän siinä mitään. Kaikkea kannattaa kokeilla niin tietää aina vain selkeemmin mikä on se oma juttu. Kivat taustat. Tykkäsin varsinkin tosta syntikka soundista joka oli alussa ja lopussa. Kyllä sulla Miira on hienosti sana hallussa. Aina ajankohtainen aihe käsittelyssä. Kertsi kans erittäin toimiva. Räppiin vaan lisää treenii niin kyllä se siitä. Rytmityksessä tosin ei mitään ongelmaa tossa räpissä. Se kyllä toimii erittäin hyvin. Mut en osaa selittää mikä on se oikee termi mitä treenata. Jotain erilaisia variaatioita tai jotain lisää tuohon puhe lausuntaan. Joku räppäri varmaan osais kertoo mitä tarkoitan. Eikun vaan onnee ja menestystä uudelle uralle räp artistina ;) vitsi

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Naisten vaatteissa 16.09.2017

Make Vahtola - Naisten vaatteissa
Pakko sanoo että hienosti toimii sun miksaukset nykyisin. Hienosti kuuluu kaikki tavara eri raidoilla niinkuin pitää omilla paikoillaan. Makeet soundit soolo kitarassa. Ilo kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Kultasarvi - jos eläisin jos muistaisin parhaan ajan myötä 16.09.2017

Mc Kultasarvi - jos eläisin jos muistaisin parhaan ajan myötä
Aikamoista ajatuksen virtaa jälleen kerran Exponettilta :) Sanotuksen puolasta varmaan aika hippi meininkii mut mut... Raskasta... erittäin erittäin raskasta kuunneltavaa. Puhumattakaan että tähän vois jotenkin lähteä mukaan jollakin tavoin laulamaan tai räppäämään. Arvosanan siis anna ihan sen mukaan millainen mielikuva iteselläni on hippiti meiningistä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Welcome 16.09.2017

Miira - Welcome
Jotain parhaasta ruohosta tässä selkeesti lauletaan ja moninaisista väreistä mikä tärkeintä onnellisuudesta. Taustat nyt on mitä on mutta fiilis alkaa olee erittäin mukavasti hippii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (10 Best Demos) - Mitä sä näät 15.09.2017

IT (10 Best Demos) - Mitä sä näät
Pisteitä heittelen hippi fiilis mittarin mukaan. Tää vois ihan vaikka toimiikkin kesä yönä nuotion äärellä heiluvien hippien yhteislauluna.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Universe 15.09.2017

Elektroborgå - Universe
Tykkään kyllä tästä sun meiningistä mutta en kyllä pääse kunnon hippi fiiliksiin tästä. Mut vika ei välttämättä oo sussa vaan mussa. Arvosana tulee niinkuin muillekkin miten lähelle hippi fiiliksiä pääsen näitä kisabiisejä kuunnellessani.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Laulu Kun Soi 15.09.2017

A K Hietala - Laulu Kun Soi
Tää musa soi taustamusana ihan törkeen hyvin kun antaa sen vain soida. Hienot soundit. Vähän vaan tulee sellainen fiilis kuin tässä olis kertsi luupilla alusta loppuun. Mut ei se haittaa. Hyvältähän tää kuulostaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Blow Me In The Wind 15.09.2017

Poop Dilan - Blow Me In The Wind
Kuuntelen tätä lukematta sanoja. Taustat kuulostaa ainaiselta samalta tutulta Band-in-the-box meiningiltä. Plussaa sanoista ja laulusta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Hippiäinen 15.09.2017

Tackle - Hippiäinen
Äijällä on asiaa. Hieno ulostulo. Paljon samoja ajatuksia kuin itelläki. Kertsissä asia löytää hienosti lopullisen muotonsa. Kuulostaa hienolta. Jes. Kyllä tämä toimii tässä kisassa. Harvoin hiphoppii tai rappii oon diggaillu mut nyt diggaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele zoe - Enkeli 15.09.2017

zoe - Enkeli
Tässä aletaan olemaan mukavalla tavalla hippi alueella. Kitara ja siinä kaverina kuuluva melodia toimii oikein hienolla tavalla. Sanat hyvät laulu ei niinkään mutta ei haittaa. Tästä tykkään. Loppuu jotenkin liian töksähtäen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AUBERGINE - The Water 15.09.2017

AUBERGINE - The Water
Enpä viitsi edes kuunnella tätä koska tuntuu vaan vähän siltä että Aubergine yritti saada kisaketjusta extra kuunteluja omalle projektilleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - The Chance For Us 09.09.2017

Eero Ritter - The Chance For Us
Sulla on kyllä mun mielestä hieno oma tunnistettava tapa tehdä musiikkia. Mitä kauemmin oon näitä sun juttuja kuunnellu niin sen enemmän tykkään näistä. Oma persoona niin täysillä mukana. Ja mikä hienointa Eero Ritter on kyllä mikseri netin romanttisin tyyppi johon ei voi olla ihastumata :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Surrakkaan (feat. P.M.Kostiainen) 22.08.2017

A K Hietala - Surrakkaan (feat. P.M.Kostiainen)
Kyllä toimii hienosti Hietalan ja Kostiaisen yhteistyö tässä biisissä. Rouheeta menoa kitaraosastolla ja Kostiainen taas tuo kertsiin oman hienon extra rouheuden laulullaan säkeistöjen leppoisan laulanannan vastapainoksi. 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - What kind of love? 16.08.2017

Miira - What kind of love?
Mukava välillä kuulla Yamaha taustalla säestämässä. Traagisilla linjoilla jälleen mennään. Hieno tulkinta. Kyllä tässä biisissä haisee uskottava vahva viskin ja tupakan haju, niinkuin kunnon country musiikkiin kuuluu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Kysyn Vain 12.08.2017

A K Hietala - Kysyn Vain
Hienosti toimii suomen kielellä A K Hietala. Onx tässä kuitenkin taas mikseri netti sotkenu ylätaajuuksia jotenkin kun on muuntanu mp3 tiedoston bitratee alaspäin? Vähän kuulostaisi siltä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - 46 Miljoonaa 11.08.2017

Ville Kotiranta - 46 Miljoonaa
Erittäin onnistunut biisi. Tarttuva kertsi. Ja vaatimaton lottovoittaja :D Miksaus ja soundi maailma erittäin bueno. Diggaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaldilea - Gentle Love (Romantic piano) 10.08.2017

Kaldilea - Gentle Love (Romantic piano)
Kaunis melodia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - Way To Paradise 08.08.2017

Eero Ritter - Way To Paradise
Tässä sun biisissä on kyllä aika kiva kasari soundi. Simmons tyylinen snara ja clapit toimii rytmipuolella oikein hienosti. Kaikin puolin mainio Eero Ritter biisi. Sanoituksetkin varmasti uppoaa jokaiseen romantiikasta diggailevaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hut & Shack - Whispers In The Woods 25.07.2017

Hut & Shack - Whispers In The Woods
Nyt on aika hieno biisi J.Hifishiltä. Tulee jopa hieman mieleen Madonnan Frozen biisi tästä ääni maailman ja sovituksen suhteen. Tykkään syntikka soundista ja Miiran äänestä ja siitä että äänillä on omaa tilaa olla ja hengittää. Kokonaisuus kuitenkaan eri osien suhteen jotenkin mielestäni tökkii. Jotenkin noi kitara/rumpu osat ei istu kokonais fiilikseen ja tuntuuvat jotenkin irrallisiltä lisäyksiltä. Mutta loppujen lopuksi erittäin persoonallinen toteutus. Loppu varsinkin erittäin tunteellinen ja hieno lopetus. Hyvä miksaus ja iso kaikukin sopii tähän kuin nakutettu. Tykkään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (10 Best Demos) - The Lonely Flute Player 23.07.2017

IT (10 Best Demos) - The Lonely Flute Player
Pikkasen tuntuu menevän välillä liian alas laulu raita. Puol sävellajii(tai jopa kokonainen) ylemmäs vaikka capolla kitaran kaulalta niin ääni ala toimisi pikkasen paremmin ;) Huilu raita positiivinen merkki uusiutumisesta halusta. Rohkeesti vaan kokeilemaan uusia juttuja! Sanat toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - More Bling Bling 22.07.2017

Miira - More Bling Bling
Tosiaankin... niinkuin tässä laulussa tulee asia erittäin selkeästi esille, niin kannattaa tosiaan ostaa alennus myynnistä ne tavaras niin säästyy rahaa ostaa vielä jotain extraa. Oikein hieno sanoma tässä ja kannustava. Släp bassokin toimii oikkein mukavasti tässä musikaalissa ostohaluja positiivisesti herätellen. Lähdenkin tästä ostos teeveetä kattelemaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Ville Kotiranta & NaNa - Sortovuodet 12.06.2017

NaNa - Ville Kotiranta & NaNa - Sortovuodet
Hieno sävellys jossa Villen voimakas ääni pääsee hienosti oikeuksiinsa. Nanan ääni taas mielestäni hukkuu liiallisen kaiun taakse liikaa. Todella mahtipontinen hieno sovitus. Tykkään erittäin paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Lomaa ja aurinkoa 11.06.2017

P. M. Kostiainen Project - Lomaa ja aurinkoa
Iso peukku tälle. Sanoitus toimii ja kitara soundit kohdillaan. Selkee miksaus ja palaset hienosti paikoillaan. Tästä syttyy jo erittäin mukavasti kesäfiilis kunnon liekkiin ellei peräti roihuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (10 Best Demos) - Summernaut 11.06.2017

IT (10 Best Demos) - Summernaut
Samaa mieltä Windyn kanssa että hienon nimen oot keksiny tälle biisille. Sanoituksien puolesta oikein kesäinen kipale. Leppoisan rauhallisesti mennään taas IT:n tapaan tässäkin biisissä eteenpäin. Tuttua ja turvallista IT:tä. Ollaan tänä kesänä kaikki summernautteja :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jalometalli - Suomeni 11.06.2017

Jalometalli - Suomeni
Ei hitsi :D Tää on ihan parasta mitä oon kuullu pitkään aikaan :) Lopetuskin ihan täydellinen. Jostain tosi tutun kuuloinen mutt ei nyt tuu mieleen että mistä. Ainut miinus mikä tulee mieleen on että Kekkosta ei mainittu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele S.E.P.P.O - Muovi 16.05.2017

S.E.P.P.O - Muovi
Hyvän kuulosta synthpoppii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko Lindqvist - LET GO NOW 13.05.2017

Mikko Lindqvist - LET GO NOW
Tyylikäs biisi sulta taas hyvällä maulla toteutettuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ikuisuusprojekti - Uniitty 08.05.2017

Ikuisuusprojekti - Uniitty
Tää on hiano teos! Kyllä Music 2000 oli mahtava "peli" pleikka ykkösellä :) Itellä tuli räplättyy sen parissa satoja tunteja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Aurinko maalaa 04.05.2017

Make Vahtola - Aurinko maalaa
Kyllä Make osaa biisejä tehdä. Hyvät tekstit oot tähän kirjoittanut ja sävellys toimii hyvänä tukena tekstille. Kertsin aurinko maalaa minua juttu ei ihan mulle aukee muttei tarviikkaan. Menköön mysteereiden laatikkoon mitä tää elämä parhaimmillaan onkin kun kaikkea ei ymmärrä ja se jos mikä elämässä jaksaa kiehtoa ja saa tätä rämpimistä jatkamaan eteenpäin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trolling Cocks - Don't You Sleep 28.04.2017

Trolling Cocks - Don't You Sleep
Kunnon vanhan koulukunnan rokkia. Ja on kyllä uskottava rokkikukon ääni laulajallakin. Tosi makee biisi. Äijä meininkii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - Running Away (2018) 24.04.2017

Eero Ritter - Running Away (2018)
Hyvällä rytmillä rullaa eteenpäin tämä Eero Ritterin biisi. Rummut toimii erinomaisesti ja ei noi "midi" kitaratkaan ihan huonot oo. Ihan hienosti sinä olet kasannut tämän biisin toimivaksi kokonaisuudeksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Hooligan - Gone Rogue 24.04.2017

The Hooligan - Gone Rogue
Upee biisi! Ei jaksa tähän aikaan sen enempää alkaa selittelemään. Toimii!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hut & Shack - Eyes On You 22.04.2017

Hut & Shack - Eyes On You
Ai tämmösen ootte tehny mun tietämättäni. En näköjään oo faniutunu tälle projektille. No nyt faniudun. Tää on mukavan reipas ralli. Vähän sellanen raikas tuulahdus joka puhaltaa tummat pilvet pois taivaalta että voi aurinkokin vähän pilkistellä meille välillä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Kuka sun ystäväsi on? 22.04.2017

Make Vahtola - Kuka sun ystäväsi on?
Tähän on helppo vastata kun oli vihjeitä tarpeeksi. Reksona ja linna shamppoo :) Ja Pepsotentti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Infinity (Album Promo) 19.04.2017

Quantum Level - Infinity (Album Promo)
Erittäin hyvältä kuulostaa. Soundit, biisit ja myös miksaukset. Tätä jään innolla odottamaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko Lindqvist - (GET YOUR) BACK UP 19.04.2017

Mikko Lindqvist - (GET YOUR) BACK UP
Sulla on kyllä hienon omaperäinen tapa tehdä näitä sun biisejä. Hienoja soundeja - on uutta ja vanhaa. Ja makeen selkeet miksaukset. Osaispa itekki miksailla näin mallikkaasti omat raidat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Nothing Wrong With Me 15.04.2017

Miira - Nothing Wrong With Me
Todella hieno biisi. Sanat koskettaa itseänikin. Voi kun osais itsekin pukea omia tuntojaan lähellekkään yhtä hyvin kuin Miira. Tässä ollaan ihmissuhteiden syvissä vesissä ja kyllä on hienoa kuulla lauluja joissa ollaan lujasti pelastus lautalla eikä hukuta epätoivoon. Hienoa Miira! Sanoituksesta täysi kymppi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JennaK - Xemine 14.04.2017

JennaK - Xemine
Tässä on sitä jotakin joka on saavutettu vaivattoman kuuloisesti. Toimivaa rytmiikkaa, kauniita melodioita, tasapainoa. Hieno teos JennaK:lta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Kaipuu 11.04.2017

NaNa - Kaipuu
Surullisen kaunis tai kauniin surullinen kappale. Herättää voimakkaan halun ottaa puhelin käteen ja soittaa eräälle henkilölle vielä kun on aikaa. Joku päivä puhelimeen ehkä ei enää kukaan vastaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arto Hietala - Nothing But Evil 10.04.2017

Arto Hietala - Nothing But Evil
Makeen kuulosta soundii alusta loppuun. Komeasti soi kitarat ja Arton ääni toimii erinomaisesti tämän tyyppisessä musassa. Ja sanotukset tuttua Artomaista synkistelyä. Tarttuva melodia kertsissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Fly (Touch the Sky) 07.04.2017

Quantum Level - Fly (Touch the Sky)
Yes. Nyt on jo ilo kuunnella :) Levelit huomattavasti paremmalla tasolla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Hyvää elämää 07.04.2017

Make Vahtola - Hyvää elämää
Iha jeba biisi. Mukavan rauhallinen äänimaailma. Hieno selkee miksaus. Ei mitään turhaa sälää sotkemassa. Kaikki palaset nätisti omilla paikoillaan. Teksti aika erikoinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele There's No More Odyssey - Fly (touch the sky) 07.04.2017

There's No More Odyssey - Fly (touch the sky)
Mie tykkään kanssa tästä tosi paljon. Kymppi multa. Eli 10:ppi. Antakaa muutki kymppi. Tää on paras.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Romantic Spring 04.04.2017

Quantum Level - Romantic Spring
Onpas tässä hieno ja tunnelmallinen melodia. Samoilla linjoilla Windyn kanssa että yks sun kauneimpia biisejä. Tässä myös miksaus ja masterointi toimii oikein mallikkaasti. Eikä saundeissakaan vikaa. Toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jalostaja - Fly (touch the sky) 04.04.2017

Jalostaja - Fly (touch the sky)
Hienoo että Tomikin sai biisin tehtyy ja on kisassa mukana. Improvisaatio linjoilla taidetaan tosiaankin aika pitkälle tässä teoksessa mennä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Fly (Touch the Sky) 04.04.2017

Quantum Level - Fly (Touch the Sky)
Aika jännä tässä toi "you"pitch shiftaus. Aluksi tuntu hieman oudolta ratkaisulta mutta tokihan korva kaikkeen tottuu kun jotain kuulee kauemmin aikaa toistettuna. Ja kyllähän se ihan efectistäkin menee. Myös se kiinnittää tässä biisissä huomiota että masterointi vaiheessa ollaan menty aikamoiselle tiiliskivi linjalle. Hieman kepeempi masterointi niin eri äänet saisi kivasti pikkasen ilmaa lisää ja alkaisivat hieman paremmin hengittämään toistensa kanssa. Nyt ainakin mun korvaan menee aika tukkoseksi koko soppa. Pikku säädöllä tästä saisi ehdottomasti paremman. Mut ei huono ei huono... niinku se yks tyyppi tapaa sanoa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AUBERGINE - Sun is sleeping 31.03.2017

AUBERGINE - Sun is sleeping
Hyvän kuuloinen tausta tässä. Laulu ehkä vähän hukkuu musiikin sekaan. Minä laittaisin vocaaleja hieman kovemmalle miksauksessa. Mut kaipa nää on maku kysymyksiä. Hyvän kuulosta matskuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arto Hietala - We'll Play House (live) 31.03.2017

Arto Hietala - We'll Play House (live)
Mahtava biisi. Ehdottomasti yksi sun parhaimpia. Hieno live vetäsy sulta. Edelleen kympin biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - William Homebeach - Touch The Sky 29.03.2017

Ville Kotiranta - William Homebeach - Touch The Sky
Mut joo leikki leikkinä. Onhan tämä mieletön vetäsy taas Villeltä. Jotkut osaa. Ville ainakin. Tää on ihan hitti ainesta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pale Stina - Fly (Touch The Sky) 29.03.2017

Pale Stina - Fly (Touch The Sky)
Kyllä nyt saundit sahaa ja poraa sillee että huhuti huh. Ja Kostiaisen äänikin venyy melkein kolmekuukautta 20 asteen pakkasessa kurkku kipeenä töitä tehneen metsurin suorituksiin. Tään biisin ehdottomasti paras kohta on kuitenkin teik ö pillör murahdus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko Lindqvist - GOOD MOVES 29.03.2017

Mikko Lindqvist - GOOD MOVES
Hyvin potkii nämä muuvit. Kyllä Mikko osaa laittaa palaset kohdilleen. Hyvän fiiliksen musaa hyvillä soundeilla ja hyvällä miksauksella. Subbari kiittää ja laittaa lahkeet lepattaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - William Homebeach - Touch The Sky 29.03.2017

Ville Kotiranta - William Homebeach - Touch The Sky
Ois pitäny saada kyllä villeltä se syna jollain keinolla pois vaikka vaihtamalla siihen ruohonleikkuriin. Oha tää iha paska biisi. En tykkää. yhtään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Timo Mäntynen - Vastatuuleen 28.03.2017

Timo Mäntynen - Vastatuuleen
Teknisesti erittäin hienoa jälkeä tämä biisi. Soundit ja miksaukset kohdillaan. Mutta sanoitus puolella kahlataan hieman liian hankalalla alueella. Kyllä melankolinen musiikki vain on niin paljon helpompi taiteen laji kuin tälläinen miksi tätä nyt sitten kutsutaankaan. Vähän jäi tästä biisistä nyt hämmentynyt olo. Ei tässä ihan tietä paratiisiin varmaan kaupattu mutta aika läheltä liippaa. Tule sellaisena kuin olet meininkii parhaimmillaan. Lähde sellaisena kuin me olemme.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teräsliitto - Missä Xbox Viipyy 27.03.2017

Teräsliitto - Missä Xbox Viipyy
No huh huh oha biisi! Oli se hieno konsoli ja oha se vieläki. Tuli naapurissa lukemattomat viikonloput vietettyy tämän laitteen parissa. Hyvin olet biisissä kiteyttänyt oleellisimman: sen että sitä saa mitä tilaa. Vai saako sittenkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kotirannan Sekasäkki - Tommin Helatorstai 27.03.2017

Kotirannan Sekasäkki - Tommin Helatorstai
Mainioita pikku juttuja tässä kipaleessa. Kyllä tään tahtiin varmasti tulis tanssittuu jos joku ruoskalla hakkais tahtia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kotirannan Sekasäkki - Lehdenjakajan Joulu 27.03.2017

Kotirannan Sekasäkki - Lehdenjakajan Joulu
Joku mainitsi biisin missä xbox viipyy. Hakyy kuulla. Lehden jakajan joulussa loppu falsetti on täyttä dimandia. Näitä vanhoja tahtoo lisää jos vaan löytyy ajalta ennen villen tummaakin tummempaa musiikallista apocalypsea.

Sivu: 1 2 3