Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 270 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aimo Polla - Pelkurin Joulu 02.11.2017

Aimo Polla - Pelkurin Joulu
Luontevan töksähtäväinen loppu muuten tässä kappaleessa joka taas saa mukavasti heräteltyä hyvin monenlaisia erilaisia ja kaikenlaisia ja sanotaanpa vielä että hajanaisiakin mielikuvia aiheeseen ellei peräti jopa aiheeseen liittymättömiäkin puolikuvia, mutta en missään tapauksessa kuitenkaan tarkoita että millään tavoin peri jouluisia. Saundimaailmasta sanoisin vielä sen verran että joululaulukilpailusta kun on kysymys niin en tainnut kuulla kilinöitä enkä helinöitä enkä mitään muutakaan sellaista mikä herättelisi joulun tunnelmaa millään tavoin. Elikkänä voisi näin lopuksi sanoa että sanat ja äänimaailma hakkaa kaiken joulufiiliksen aika mukavan kokoisella moukarilla kertakuuntelusta kerralla kanveesiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Psykoosit Tulilla Taas 02.11.2017

Ville Kotiranta - Psykoosit Tulilla Taas
Yes!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - 2017 19.10.2017

Poop Dilan - 2017
Happy birthday To Syvis.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kotirannan Sekasäkki - Eikka 60 Vuotta 16.10.2017

Kotirannan Sekasäkki - Eikka 60 Vuotta
Erittäin mainion biisin oot tehnty sedällesi :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Kolme Nuorta Sotilasta 15.10.2017

A K Hietala - Kolme Nuorta Sotilasta
Erittäin kaoottinen tausta tässä biisissä mutta sopii tekstiin kuin "kuula kalloon".
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - 2016 Joulukisabiisin uus sovitus 15.10.2017

Miira - 2016 Joulukisabiisin uus sovitus
Koetin etsiä sun biiseistä sitä vanhempaa versiota mutta oot ilmeisesti poistanu sen joten en osaa vertailla ainakaan näitä kahta versiota keskenään kun en enää oikein jaksa muistaa millainen se ensimmäinen versio oli. Joka tapauksessa hieno versiohan tämä uusikin on. Mukava kuulla kitara raitojakin mukana. Ja hyvinhän tuo kitaran soitto sulta sujuu. Hyvältä kuulostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hut & Shack - A New Day 14.10.2017

Hut & Shack - A New Day
Tämmöistä musiikkia olisi kiva kuunnella jossain ruotsin laivalla rennosti istuen ja katsellen Miiraa ja vähän muutakin bändiä hämärässä tunnelma valaistuksessa. Samalla siemaillen jotain huurteista. Ja kiirettä ei olisi minnekkään. Hyvän ja rennon fiiliksen musiikia. Me like! Matka menisi joutuisasti ja mukavasti niinkuin menee nytkin tässä kuunnellessa. Tekee mieli laittaa soimaan taas uudelleen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Magic 13.10.2017

Miira - Magic
On tämä uusi versio vaan hieno versio. Hyvä miksaus ja masterointi. Persoonallinen kipale. Kyllä Miira osaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Beautiful Autumn, Pt. 3 08.10.2017

Quantum Level - Beautiful Autumn, Pt. 3
Tuttua ja turvallista Quantum Leveliä tälläkin kertaa. Kaunis ja tunnelmallinen melodia ja soundi pianossa. Sitten sen kaveriksi tuleekin hauska "hönkäilevä" vocal ääni. Ihan mukava hyvän tuulen kipalehan tämä on. Rytmipuoli vie omalta osaltaan hommaa kivasti eteenpäin. Hyvät fiilikset tästä jää. Tekee mieli kuunnella vielä toisenkin kerran.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Raakademo - Tämän tumman maan sielut 05.10.2017

Raakademo - Tämän tumman maan sielut
Elä heitä seinään kitaraa. Treenii vaan kärsivällisesti lisää niin kyllä se siitä alkaa nätisti vielä soimaan. Hieno teksti tässä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Jäisiä Mustikoita 04.10.2017

Ville Kotiranta - Jäisiä Mustikoita
Oli vähän kovalla kuulokkeissa volumet kun laitoin tään soimaan niin ihan kunnon sahaukset sain korville. Paniikin omaisesti aloin hamuilemaan volumenappulaa. Mut ei mitään. Tuttua ja turvallista Villeä taas tarjolla koko biisin pituuden edestä. Ei mitään huonoa sanottavaa. Sidechainikin pumppaa ihan mukavasti. Jännät sanat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele APGmusician - Nuo Päivät 01.10.2017

APGmusician - Nuo Päivät
Hyvältä kuulostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Tähtitaivaan Alla (feat Tackle) 27.09.2017

Miira - Tähtitaivaan Alla (feat Tackle)
No johan on biisi. Suoraan sanottuna ei nämä kaksi eri tarinaa oikeen kohtaa millään tasolla tässä biisissä. Aika puskista tulee tuo murhaaja tarina kun laulejaan ensin niin nätisti teltan heilutuksesta ja kaikesta muusta kivasta. Ymmärtäisin sen jos naisartisti olis laulanu retkeily kaveristaan edes johonkin tapaan halveksivasti. Onkohan tackle edes kuunnellut tai lukenut Miiran tekstiä vai missä järjestyksessä on tekstit syntyny. Mut joo aika sairaan tyypin kanssa tään tarinan reipas retkeilijä nainen lähti vuorille. Minä kyllä tekisin tästä kaksi eri biisiä jos saisin olla teidän tuottaja. Silloin tuosta loppu osasta voisikin saada ihan mielenkiintoisen biisin. Tää ei nyt ihan noudata pop musiikille totuttua kaavaa. Molempien osuudet on kyllä tehty hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele a-paja - Riding over the flow (chaos mix) 20.09.2017

a-paja - Riding over the flow (chaos mix)
Mielenkiintoista matskua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Työnimi Taneli - Kaunis elämä 20.09.2017

Työnimi Taneli - Kaunis elämä
Hyvältä kuulostaa. Masistelukin voi olla kaunista niinkuin syksy.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Syöksyenergiaa 18.09.2017

A K Hietala - Syöksyenergiaa
Siisti biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Bipolaari Elämä 17.09.2017

Miira - Bipolaari Elämä
Aika kaksisuuntaista menoa oli kyllä tämä räpäytys. Vuorenhuipuilta neljänseinän ahtaaseen vankilaan. Eihän siinä mitään. Kaikkea kannattaa kokeilla niin tietää aina vain selkeemmin mikä on se oma juttu. Kivat taustat. Tykkäsin varsinkin tosta syntikka soundista joka oli alussa ja lopussa. Kyllä sulla Miira on hienosti sana hallussa. Aina ajankohtainen aihe käsittelyssä. Kertsi kans erittäin toimiva. Räppiin vaan lisää treenii niin kyllä se siitä. Rytmityksessä tosin ei mitään ongelmaa tossa räpissä. Se kyllä toimii erittäin hyvin. Mut en osaa selittää mikä on se oikee termi mitä treenata. Jotain erilaisia variaatioita tai jotain lisää tuohon puhe lausuntaan. Joku räppäri varmaan osais kertoo mitä tarkoitan. Eikun vaan onnee ja menestystä uudelle uralle räp artistina ;) vitsi

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Naisten vaatteissa 16.09.2017

Make Vahtola - Naisten vaatteissa
Pakko sanoo että hienosti toimii sun miksaukset nykyisin. Hienosti kuuluu kaikki tavara eri raidoilla niinkuin pitää omilla paikoillaan. Makeet soundit soolo kitarassa. Ilo kuunnella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Exponentti - jos eläisin jos muistaisin parhaan ajan myötä 16.09.2017

Exponentti - jos eläisin jos muistaisin parhaan ajan myötä
Aikamoista ajatuksen virtaa jälleen kerran Exponettilta :) Sanotuksen puolasta varmaan aika hippi meininkii mut mut... Raskasta... erittäin erittäin raskasta kuunneltavaa. Puhumattakaan että tähän vois jotenkin lähteä mukaan jollakin tavoin laulamaan tai räppäämään. Arvosanan siis anna ihan sen mukaan millainen mielikuva iteselläni on hippiti meiningistä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Welcome 16.09.2017

Miira - Welcome
Jotain parhaasta ruohosta tässä selkeesti lauletaan ja moninaisista väreistä mikä tärkeintä onnellisuudesta. Taustat nyt on mitä on mutta fiilis alkaa olee erittäin mukavasti hippii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (10 Best Demos) - Mitä sä näät 15.09.2017

IT (10 Best Demos) - Mitä sä näät
Pisteitä heittelen hippi fiilis mittarin mukaan. Tää vois ihan vaikka toimiikkin kesä yönä nuotion äärellä heiluvien hippien yhteislauluna.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Elektroborgå - Universe 15.09.2017

Elektroborgå - Universe
Tykkään kyllä tästä sun meiningistä mutta en kyllä pääse kunnon hippi fiiliksiin tästä. Mut vika ei välttämättä oo sussa vaan mussa. Arvosana tulee niinkuin muillekkin miten lähelle hippi fiiliksiä pääsen näitä kisabiisejä kuunnellessani.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Laulu Kun Soi 15.09.2017

A K Hietala - Laulu Kun Soi
Tää musa soi taustamusana ihan törkeen hyvin kun antaa sen vain soida. Hienot soundit. Vähän vaan tulee sellainen fiilis kuin tässä olis kertsi luupilla alusta loppuun. Mut ei se haittaa. Hyvältähän tää kuulostaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Poop Dilan - Blow Me In The Wind 15.09.2017

Poop Dilan - Blow Me In The Wind
Kuuntelen tätä lukematta sanoja. Taustat kuulostaa ainaiselta samalta tutulta Band-in-the-box meiningiltä. Plussaa sanoista ja laulusta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tackle - Hippiäinen 15.09.2017

Tackle - Hippiäinen
Äijällä on asiaa. Hieno ulostulo. Paljon samoja ajatuksia kuin itelläki. Kertsissä asia löytää hienosti lopullisen muotonsa. Kuulostaa hienolta. Jes. Kyllä tämä toimii tässä kisassa. Harvoin hiphoppii tai rappii oon diggaillu mut nyt diggaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele zoe - Enkeli 15.09.2017

zoe - Enkeli
Tässä aletaan olemaan mukavalla tavalla hippi alueella. Kitara ja siinä kaverina kuuluva melodia toimii oikein hienolla tavalla. Sanat hyvät laulu ei niinkään mutta ei haittaa. Tästä tykkään. Loppuu jotenkin liian töksähtäen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele AUBERGINE - The Water 15.09.2017

AUBERGINE - The Water
Enpä viitsi edes kuunnella tätä koska tuntuu vaan vähän siltä että Aubergine yritti saada kisaketjusta extra kuunteluja omalle projektilleen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - The Chance For Us 09.09.2017

Eero Ritter - The Chance For Us
Sulla on kyllä mun mielestä hieno oma tunnistettava tapa tehdä musiikkia. Mitä kauemmin oon näitä sun juttuja kuunnellu niin sen enemmän tykkään näistä. Oma persoona niin täysillä mukana. Ja mikä hienointa Eero Ritter on kyllä mikseri netin romanttisin tyyppi johon ei voi olla ihastumata :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Surrakkaan (feat. P.M.Kostiainen) 22.08.2017

A K Hietala - Surrakkaan (feat. P.M.Kostiainen)
Kyllä toimii hienosti Hietalan ja Kostiaisen yhteistyö tässä biisissä. Rouheeta menoa kitaraosastolla ja Kostiainen taas tuo kertsiin oman hienon extra rouheuden laulullaan säkeistöjen leppoisan laulanannan vastapainoksi. 9+
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - What kind of love? 16.08.2017

Miira - What kind of love?
Mukava välillä kuulla Yamaha taustalla säestämässä. Traagisilla linjoilla jälleen mennään. Hieno tulkinta. Kyllä tässä biisissä haisee uskottava vahva viskin ja tupakan haju, niinkuin kunnon country musiikkiin kuuluu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele A K Hietala - Kysyn Vain 12.08.2017

A K Hietala - Kysyn Vain
Hienosti toimii suomen kielellä A K Hietala. Onx tässä kuitenkin taas mikseri netti sotkenu ylätaajuuksia jotenkin kun on muuntanu mp3 tiedoston bitratee alaspäin? Vähän kuulostaisi siltä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - 46 Miljoonaa 11.08.2017

Ville Kotiranta - 46 Miljoonaa
Erittäin onnistunut biisi. Tarttuva kertsi. Ja vaatimaton lottovoittaja :D Miksaus ja soundi maailma erittäin bueno. Diggaan!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaldilea - Gentle Love (Romantic piano) 10.08.2017

Kaldilea - Gentle Love (Romantic piano)
Kaunis melodia.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - Way To Paradise 08.08.2017

Eero Ritter - Way To Paradise
Tässä sun biisissä on kyllä aika kiva kasari soundi. Simmons tyylinen snara ja clapit toimii rytmipuolella oikein hienosti. Kaikin puolin mainio Eero Ritter biisi. Sanoituksetkin varmasti uppoaa jokaiseen romantiikasta diggailevaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko Lindqvist - RIGHT HERE WAITING 07.08.2017

Mikko Lindqvist - RIGHT HERE WAITING
Makee kipale!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hut & Shack - Whispers In The Woods 25.07.2017

Hut & Shack - Whispers In The Woods
Nyt on aika hieno biisi J.Hifishiltä. Tulee jopa hieman mieleen Madonnan Frozen biisi tästä ääni maailman ja sovituksen suhteen. Tykkään syntikka soundista ja Miiran äänestä ja siitä että äänillä on omaa tilaa olla ja hengittää. Kokonaisuus kuitenkaan eri osien suhteen jotenkin mielestäni tökkii. Jotenkin noi kitara/rumpu osat ei istu kokonais fiilikseen ja tuntuuvat jotenkin irrallisiltä lisäyksiltä. Mutta loppujen lopuksi erittäin persoonallinen toteutus. Loppu varsinkin erittäin tunteellinen ja hieno lopetus. Hyvä miksaus ja iso kaikukin sopii tähän kuin nakutettu. Tykkään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (10 Best Demos) - The Lonely Flute Player 23.07.2017

IT (10 Best Demos) - The Lonely Flute Player
Pikkasen tuntuu menevän välillä liian alas laulu raita. Puol sävellajii(tai jopa kokonainen) ylemmäs vaikka capolla kitaran kaulalta niin ääni ala toimisi pikkasen paremmin ;) Huilu raita positiivinen merkki uusiutumisesta halusta. Rohkeesti vaan kokeilemaan uusia juttuja! Sanat toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - More Bling Bling 22.07.2017

Miira - More Bling Bling
Tosiaankin... niinkuin tässä laulussa tulee asia erittäin selkeästi esille, niin kannattaa tosiaan ostaa alennus myynnistä ne tavaras niin säästyy rahaa ostaa vielä jotain extraa. Oikein hieno sanoma tässä ja kannustava. Släp bassokin toimii oikkein mukavasti tässä musikaalissa ostohaluja positiivisesti herätellen. Lähdenkin tästä ostos teeveetä kattelemaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Ville Kotiranta & NaNa - Sortovuodet 12.06.2017

NaNa - Ville Kotiranta & NaNa - Sortovuodet
Hieno sävellys jossa Villen voimakas ääni pääsee hienosti oikeuksiinsa. Nanan ääni taas mielestäni hukkuu liiallisen kaiun taakse liikaa. Todella mahtipontinen hieno sovitus. Tykkään erittäin paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Lomaa ja aurinkoa 11.06.2017

P. M. Kostiainen Project - Lomaa ja aurinkoa
Iso peukku tälle. Sanoitus toimii ja kitara soundit kohdillaan. Selkee miksaus ja palaset hienosti paikoillaan. Tästä syttyy jo erittäin mukavasti kesäfiilis kunnon liekkiin ellei peräti roihuun.

Kommentti kappaleesta Kuuntele IT (10 Best Demos) - Summernaut 11.06.2017

IT (10 Best Demos) - Summernaut
Samaa mieltä Windyn kanssa että hienon nimen oot keksiny tälle biisille. Sanoituksien puolesta oikein kesäinen kipale. Leppoisan rauhallisesti mennään taas IT:n tapaan tässäkin biisissä eteenpäin. Tuttua ja turvallista IT:tä. Ollaan tänä kesänä kaikki summernautteja :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jalometalli - Suomeni 11.06.2017

Jalometalli - Suomeni
Ei hitsi :D Tää on ihan parasta mitä oon kuullu pitkään aikaan :) Lopetuskin ihan täydellinen. Jostain tosi tutun kuuloinen mutt ei nyt tuu mieleen että mistä. Ainut miinus mikä tulee mieleen on että Kekkosta ei mainittu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele S.E.P.P.O - Muovi 16.05.2017

S.E.P.P.O - Muovi
Hyvän kuulosta synthpoppii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko Lindqvist - LET GO NOW 13.05.2017

Mikko Lindqvist - LET GO NOW
Tyylikäs biisi sulta taas hyvällä maulla toteutettuna.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ikuisuusprojekti - Uniitty 08.05.2017

Ikuisuusprojekti - Uniitty
Tää on hiano teos! Kyllä Music 2000 oli mahtava "peli" pleikka ykkösellä :) Itellä tuli räplättyy sen parissa satoja tunteja.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Aurinko maalaa 04.05.2017

Make Vahtola - Aurinko maalaa
Kyllä Make osaa biisejä tehdä. Hyvät tekstit oot tähän kirjoittanut ja sävellys toimii hyvänä tukena tekstille. Kertsin aurinko maalaa minua juttu ei ihan mulle aukee muttei tarviikkaan. Menköön mysteereiden laatikkoon mitä tää elämä parhaimmillaan onkin kun kaikkea ei ymmärrä ja se jos mikä elämässä jaksaa kiehtoa ja saa tätä rämpimistä jatkamaan eteenpäin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trolling Cocks - Don't You Sleep 28.04.2017

Trolling Cocks - Don't You Sleep
Kunnon vanhan koulukunnan rokkia. Ja on kyllä uskottava rokkikukon ääni laulajallakin. Tosi makee biisi. Äijä meininkii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eero Ritter - Running Away (2017) 24.04.2017

Eero Ritter - Running Away (2017)
Hyvällä rytmillä rullaa eteenpäin tämä Eero Ritterin biisi. Rummut toimii erinomaisesti ja ei noi "midi" kitaratkaan ihan huonot oo. Ihan hienosti sinä olet kasannut tämän biisin toimivaksi kokonaisuudeksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Hooligan - Gone Rogue 24.04.2017

The Hooligan - Gone Rogue
Upee biisi! Ei jaksa tähän aikaan sen enempää alkaa selittelemään. Toimii!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hut & Shack - Eyes On You 22.04.2017

Hut & Shack - Eyes On You
Ai tämmösen ootte tehny mun tietämättäni. En näköjään oo faniutunu tälle projektille. No nyt faniudun. Tää on mukavan reipas ralli. Vähän sellanen raikas tuulahdus joka puhaltaa tummat pilvet pois taivaalta että voi aurinkokin vähän pilkistellä meille välillä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Kuka sun ystäväsi on? 22.04.2017

Make Vahtola - Kuka sun ystäväsi on?
Tähän on helppo vastata kun oli vihjeitä tarpeeksi. Reksona ja linna shamppoo :) Ja Pepsotentti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Infinity (Album Promo) 19.04.2017

Quantum Level - Infinity (Album Promo)
Erittäin hyvältä kuulostaa. Soundit, biisit ja myös miksaukset. Tätä jään innolla odottamaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko Lindqvist - (GET YOUR) BACK UP 19.04.2017

Mikko Lindqvist - (GET YOUR) BACK UP
Sulla on kyllä hienon omaperäinen tapa tehdä näitä sun biisejä. Hienoja soundeja - on uutta ja vanhaa. Ja makeen selkeet miksaukset. Osaispa itekki miksailla näin mallikkaasti omat raidat.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Nothing Wrong With Me 15.04.2017

Miira - Nothing Wrong With Me
Todella hieno biisi. Sanat koskettaa itseänikin. Voi kun osais itsekin pukea omia tuntojaan lähellekkään yhtä hyvin kuin Miira. Tässä ollaan ihmissuhteiden syvissä vesissä ja kyllä on hienoa kuulla lauluja joissa ollaan lujasti pelastus lautalla eikä hukuta epätoivoon. Hienoa Miira! Sanoituksesta täysi kymppi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele JennaK - Xemine 14.04.2017

JennaK - Xemine
Tässä on sitä jotakin joka on saavutettu vaivattoman kuuloisesti. Toimivaa rytmiikkaa, kauniita melodioita, tasapainoa. Hieno teos JennaK:lta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Kaipuu 11.04.2017

NaNa - Kaipuu
Surullisen kaunis tai kauniin surullinen kappale. Herättää voimakkaan halun ottaa puhelin käteen ja soittaa eräälle henkilölle vielä kun on aikaa. Joku päivä puhelimeen ehkä ei enää kukaan vastaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arto Hietala - Nothing But Evil 10.04.2017

Arto Hietala - Nothing But Evil
Makeen kuulosta soundii alusta loppuun. Komeasti soi kitarat ja Arton ääni toimii erinomaisesti tämän tyyppisessä musassa. Ja sanotukset tuttua Artomaista synkistelyä. Tarttuva melodia kertsissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Fly (touch the sky) 07.04.2017

Quantum Level - Fly (touch the sky)
Yes. Nyt on jo ilo kuunnella :) Levelit huomattavasti paremmalla tasolla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Make Vahtola - Hyvää elämää 07.04.2017

Make Vahtola - Hyvää elämää
Iha jeba biisi. Mukavan rauhallinen äänimaailma. Hieno selkee miksaus. Ei mitään turhaa sälää sotkemassa. Kaikki palaset nätisti omilla paikoillaan. Teksti aika erikoinen.

Kommentti kappaleesta Kuuntele There's No More Odyssey - Fly (touch the sky) 07.04.2017

There's No More Odyssey - Fly (touch the sky)
Mie tykkään kanssa tästä tosi paljon. Kymppi multa. Eli 10:ppi. Antakaa muutki kymppi. Tää on paras.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Romantic Spring 04.04.2017

Quantum Level - Romantic Spring
Onpas tässä hieno ja tunnelmallinen melodia. Samoilla linjoilla Windyn kanssa että yks sun kauneimpia biisejä. Tässä myös miksaus ja masterointi toimii oikein mallikkaasti. Eikä saundeissakaan vikaa. Toimii.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jalostaja - Fly (touch the sky) 04.04.2017

Jalostaja - Fly (touch the sky)
Hienoo että Tomikin sai biisin tehtyy ja on kisassa mukana. Improvisaatio linjoilla taidetaan tosiaankin aika pitkälle tässä teoksessa mennä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quantum Level - Fly (touch the sky) 04.04.2017

Quantum Level - Fly (touch the sky)
Aika jännä tässä toi "you"pitch shiftaus. Aluksi tuntu hieman oudolta ratkaisulta mutta tokihan korva kaikkeen tottuu kun jotain kuulee kauemmin aikaa toistettuna. Ja kyllähän se ihan efectistäkin menee. Myös se kiinnittää tässä biisissä huomiota että masterointi vaiheessa ollaan menty aikamoiselle tiiliskivi linjalle. Hieman kepeempi masterointi niin eri äänet saisi kivasti pikkasen ilmaa lisää ja alkaisivat hieman paremmin hengittämään toistensa kanssa. Nyt ainakin mun korvaan menee aika tukkoseksi koko soppa. Pikku säädöllä tästä saisi ehdottomasti paremman. Mut ei huono ei huono... niinku se yks tyyppi tapaa sanoa...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AUBERGINE - Sun is sleeping 31.03.2017

AUBERGINE - Sun is sleeping
Hyvän kuuloinen tausta tässä. Laulu ehkä vähän hukkuu musiikin sekaan. Minä laittaisin vocaaleja hieman kovemmalle miksauksessa. Mut kaipa nää on maku kysymyksiä. Hyvän kuulosta matskuu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arto Hietala - We'll Play House (live) 31.03.2017

Arto Hietala - We'll Play House (live)
Mahtava biisi. Ehdottomasti yksi sun parhaimpia. Hieno live vetäsy sulta. Edelleen kympin biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - William Homebeach - Touch The Sky 29.03.2017

Ville Kotiranta - William Homebeach - Touch The Sky
Mut joo leikki leikkinä. Onhan tämä mieletön vetäsy taas Villeltä. Jotkut osaa. Ville ainakin. Tää on ihan hitti ainesta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pale Stina - Fly (Touch The Sky) 29.03.2017

Pale Stina - Fly (Touch The Sky)
Kyllä nyt saundit sahaa ja poraa sillee että huhuti huh. Ja Kostiaisen äänikin venyy melkein kolmekuukautta 20 asteen pakkasessa kurkku kipeenä töitä tehneen metsurin suorituksiin. Tään biisin ehdottomasti paras kohta on kuitenkin teik ö pillör murahdus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko Lindqvist - GOOD MOVES 29.03.2017

Mikko Lindqvist - GOOD MOVES
Hyvin potkii nämä muuvit. Kyllä Mikko osaa laittaa palaset kohdilleen. Hyvän fiiliksen musaa hyvillä soundeilla ja hyvällä miksauksella. Subbari kiittää ja laittaa lahkeet lepattaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - William Homebeach - Touch The Sky 29.03.2017

Ville Kotiranta - William Homebeach - Touch The Sky
Ois pitäny saada kyllä villeltä se syna jollain keinolla pois vaikka vaihtamalla siihen ruohonleikkuriin. Oha tää iha paska biisi. En tykkää. yhtään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Timo Mäntynen - Vastatuuleen 28.03.2017

Timo Mäntynen - Vastatuuleen
Teknisesti erittäin hienoa jälkeä tämä biisi. Soundit ja miksaukset kohdillaan. Mutta sanoitus puolella kahlataan hieman liian hankalalla alueella. Kyllä melankolinen musiikki vain on niin paljon helpompi taiteen laji kuin tälläinen miksi tätä nyt sitten kutsutaankaan. Vähän jäi tästä biisistä nyt hämmentynyt olo. Ei tässä ihan tietä paratiisiin varmaan kaupattu mutta aika läheltä liippaa. Tule sellaisena kuin olet meininkii parhaimmillaan. Lähde sellaisena kuin me olemme.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Teräsliitto - Missä Xbox Viipyy 27.03.2017

Teräsliitto - Missä Xbox Viipyy
No huh huh oha biisi! Oli se hieno konsoli ja oha se vieläki. Tuli naapurissa lukemattomat viikonloput vietettyy tämän laitteen parissa. Hyvin olet biisissä kiteyttänyt oleellisimman: sen että sitä saa mitä tilaa. Vai saako sittenkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kotirannan Sekasäkki - Tommin Helatorstai 27.03.2017

Kotirannan Sekasäkki - Tommin Helatorstai
Mainioita pikku juttuja tässä kipaleessa. Kyllä tään tahtiin varmasti tulis tanssittuu jos joku ruoskalla hakkais tahtia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kotirannan Sekasäkki - Lehdenjakajan Joulu 27.03.2017

Kotirannan Sekasäkki - Lehdenjakajan Joulu
Joku mainitsi biisin missä xbox viipyy. Hakyy kuulla. Lehden jakajan joulussa loppu falsetti on täyttä dimandia. Näitä vanhoja tahtoo lisää jos vaan löytyy ajalta ennen villen tummaakin tummempaa musiikallista apocalypsea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira&SyvisE - Till Meat Do Us Part 25.03.2017

Miira&SyvisE - Till Meat Do Us Part
Grillaus kausi on varmaan nyt julistettu avatuksi :) Ihan tässä vesi herahti kielelle tätä biisiä kuunnellessa. Barbecue ribs. Menee ostoon heti huomenna tai viimeistään maanantaina. Ai niin ja väkevää sinappia kanssa. Ja meijän marsuille porkkana pussi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele P. M. Kostiainen Project - Tiiäkkönä mitä 21.03.2017

P. M. Kostiainen Project - Tiiäkkönä mitä
Mukavan kotikutoisen kuuloinen kipale. Ja Domra kuulostaa jännittävän mielenkiintoiselta soittimelta. Ei mitään turhaa ylimääräistä kikkailua. Jes.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira&SyvisE - Myths of the Raging Seas 20.03.2017

Miira&SyvisE - Myths of the Raging Seas
Tää on oikeesti hieno biisi. Mitä useammin oon tään kuunnellu niin eikun paranee vaan joka kuuntelulla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Multishape kisabiisit - Fly (touch the sky) 19.03.2017

Multishape kisabiisit - Fly (touch the sky)
Mikähän siinä on että autotune ääriasennossa käytettynä kuulostaa oudon sympaattiselta. No. Minä olen tullut sellaiseen tulokseen että se antaa ikäänkuin illuusion siitä että robotilla voisi sittenkin olla tunteita. Saatan olla pahasti väärässä teoriani kanssa mutta oudon sympaattiselta tämäkin biisi mun korvaani kuulostaa. Hienoa että tälläinenkin taideteos on kisassa mukana vaikka en ole kyllä ihan varma siitä että onko esittäjä sympaattinen robotti vai joku muu ;) Mutta kun säännöt eivät sano halaistua sanaa roboteista niin antaa palaa vaan. Ps. On muuten hieno biisi tämäkin. Ja kauniisti soi akustinen kitara tässäkin biisissä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laulupojat - Fly (touch the Sky) 18.03.2017

Laulupojat - Fly (touch the Sky)
Wautsi! Oha makee zipale Laulupojilla. Sika hyvät soundit akustisessa eikä laulukaan yhtään hullumpi. Tästä tuli meikkis nyt kyllä erittäin hyvälle tuulelle. Hyvän tuulen musiikkia.Määkin oon fine jos sääkii :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele AUBERGINE - Me and me 17.03.2017

AUBERGINE - Me and me
Lopusta jäi pois sana melkein :) Siis Erittäin hyvä biisi - melkein !!

Kommentti kappaleesta Kuuntele AUBERGINE - Me and me 17.03.2017

AUBERGINE - Me and me
Laitetaas nyt perjantai illan kunniaksi kommenttia. Sullekkaan ei hirveesti oo tainnu palautetta tulla viime aikoina mitä tossa äkkiä vilkaisin sun biisejä. Alku tarjoaa tässä biisissä erittäin hyvän kuulosta kitarointia ja laadukas kitarointi jatkuukin läpi kappaleen. Ja kun laulu tulee mukaan niin meno eikun paranee. Hieno saundi sulla tuossa matalassa laulussa. Makee. Soundit todellakin kohdillaan tässä biisissä. Kertsi kuitenkin jää vähän vaisuksi. Jäin kaipaamaan jotain joka toisi jotain uutta ja vaihtelevaa. Muuten jäi kyllä sitten loppu pelissä tämä biisi hieman tasapaksuksi. Pienillä muutoksilla tästä saisi erittäin hyvän biisin. Nyt tämä on vain hyvä. Mutta joka tapauksessa tykkäsin. Erittäin hyvä biisi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Vaellus itärajalla 16.03.2017

Miira - Vaellus itärajalla
Allekirjoitan kyllä kaiken mistä laulat. Toivottavasti täällä on isoja metsiä edelleenkin sadan vuoden kuluttua jonne voi tulevat sukupolvet mennä hengittämään raitista ilmaa, olemaan ja heräämään uuteen parempaan päivään puhdistuneena kaikesta kiireestä ja tressistä. Hieno laulu. Tykkään tosi paljon. Pizzicato toimii tässä erittäin hienosti ja luo omanlaista tunnelmaansa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillside Synths - Synthesizer fugue in B 16.03.2017

Hillside Synths - Synthesizer fugue in B
Tosi simppeli sävellys sulta tällä kertaa. Ehkä näin simppeliin olis voinu ääni maailmankin jättää vielä huomattavasti simppelimmäksi. Mut iha kivasti tällänen vois jossain roolipelissä mennä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pop No Harm - Fly (Touch The Sky) 16.03.2017

Pop No Harm - Fly (Touch The Sky)
Täähän potkii kuin Alice Cooper parhaina päivinään ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Rainbows 13.03.2017

Miira - Rainbows
Todella hyvä fiilis ja tunnelma tässä kipaleessa. Erinomainen sovitus J. Hifishiltä ja miksaus. En muista oliko tästä aiemmin toisenlainen versio jos oli niin nyt ainakin tämä versio kiinnitti huomioni positiivisella tavalla. Toimii!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cloom - ..Where Stars Are Born.. 13.03.2017

Cloom - ..Where Stars Are Born..
Hyvän kuulosta saundii näköjään lähtee kyseisestä vempaimesta ja hyvältä kuulostaa tää sun kipalekkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Fly (touch the sky) 11.03.2017

Miira - Fly (touch the sky)
Koen parasta aikaa ahaa elämyksiä. Nythän tähän annettuun tekstiin alkaa jo löytyä järkeekin kun aukot on täytetty :) Kiitos tälle Miiran biisille. Mutta onko todellakin juuri tästä kysymys vai vieläköhän joku löytää tästä mystisen salaperäisestä tekstistä joka meille kilpailijoille annettiin jotakin muuta kätkettyä rikkautta. Se jää nähtäväksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hurjat bileet - Hurjat bileet II 07.03.2017

Hurjat bileet - Hurjat bileet II
Hyvin lähtee nää bileet liikkeelle. Hyvällä rytmillä ja asenteella mutta sitten tapahtuu jotain mitä bileissä ei ois hyvä tapahtuu. Bileet alkaa junnaamaan paikallaan eikä mitään mielenkiintoista vaihteluu tapahdu. Porukka alkaa pitkästyy ja lopulta lähtee jokainen omille teilleen. Pikku vaihtelulla tästä vois saada ihan kelpo kipaleen. Vähän vaihteluu sinne tänne ja tämä olis huomattavasti parempi. Ei voita Hurjat bileet Ykköstä tämä veto mutta hyvään suuntaan ollaan menossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele JKM Electrocutes - Telephone (local) - Telephone (international) 03.03.2017

JKM Electrocutes - Telephone (local) - Telephone (international)
Hyvän kuulosta tavaraa sulla täällä ja varsinkin tässä biisissä erittäin makeen kuulonen melodia! Tosi massiiviseksi menee lopussa rytmipuoli. Tykkään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira - Love on the floor 02.03.2017

Miira - Love on the floor
Jotkut ne osaa kirjoittaa asioista niinkuin ne kuuluukin sanoa. Tai on sanottu. Miira osaa. Vai miten tään nyt osaisin sanoa. No. Hieno teksti tässä Ja hieno sovitus Syvikseltä. Kertsi tarttuva. Oikein mainio kipale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hillside Synths - Move on 23.02.2017

Hillside Synths - Move on
Kyllä mulla kanssa on pieni harmitus siitä että BullHillin parasta antia ei saa täällä mikseri netissä kuunnella. Tarkoitan siis BullHillin upeaa rautalanka musiikkia jossa BullHill on parhaimmillaan. Mutta mukavan pirteää ja hyväntuulista kuunneltavaa tämä syntikka projektikin tietenkin on.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Miira&SyvisE - Silver Skin 18.02.2017

Miira&SyvisE - Silver Skin
Hienosti toimii big band swingi ja Miiran ääni tähän hetkeen. Ehkä ei ihan mun lempi genreä mutta hyvältä kuulostaa ja eihän tästä voi olla tykkäämättä. Tunnelma valaistuksella toimii näköjään vieläkin paremmin :) Tämä on aivan selvästi hämyisän lauantai illan musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko Lindqvist - BIISIN SYDÄN 17.02.2017

Mikko Lindqvist - BIISIN SYDÄN
Täähän on hieno kipale. Heitti mut aika nopeasti nostalgisella voimalla "kaukaisiin" back to the future maailmoihin ja Power of Love saundeihin :) Eipä haittaa. Hyvin rullaa eteenpäin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ville Kotiranta - Viimeinen Drinkki 10.02.2017

Ville Kotiranta - Viimeinen Drinkki
Perus maailmanlopun meininkiä: Harmageddonia, tuomiopäivää ja kuolemanenkeleitä ja tietysti suomalainen känni. Ja tässäkin tulee tärkeä suomalaisen miehen pointti esiin: suomalainen sisu vetää viinaa vielä viime hetkilläänkin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko Lindqvist - PALA TAIVASTA 10.02.2017

Mikko Lindqvist - PALA TAIVASTA
On todellakin hieno teksti ja nyt kun vielä kerroit hieman enemmän tämän tekstin syntymisen taustaa niin koskettaa vieläkin enemmän. Erittäin hieno ja koskettava balladi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mikko Lindqvist - PALA TAIVASTA 10.02.2017

Mikko Lindqvist - PALA TAIVASTA
Tulipa yllättävä veto Mikolta tällä kertaa. Tyyli puhdasta poppia ja erittäin kaunista sellaista. Tässä on kyllä kaikki palaset hienosti paikoillaan. Laulu ja teksti toimii. Hieno teksti. Erittäin miellyttävä ääni laulajalla. Kyllä tämä kaunis pop balladi uppoaa ainakin tähän poppariin :) Kiitos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Peter Sadul - siivouspäivä 08.02.2017

Peter Sadul - siivouspäivä
Laadukasta tavaraa sulla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Väritön Persoona - Kesähuti 03.02.2017

Väritön Persoona - Kesähuti
Hienoja ralleja tässä projektissa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kaldilea - Calm 02.02.2017

Kaldilea - Calm
Rauhoittava, harmoninen, tyyni, seesteinen, turvallinen paikka. Tuollaisia sanoja tämä kappale toi mieleeni.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele S.E.P.P.O - 720 Years 29.01.2017

S.E.P.P.O - 720 Years
Nyt on taas A.Wuoristolta makeeta kamaa koko tuutin täydeltä. Nice work!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Hooligan - Moments In Love (2017 Rework) 29.01.2017

The Hooligan - Moments In Love (2017 Rework)
Onpas The Hooliganilla taas makeeta soundii tarjolla. Hyvältä kuulostaa.

Sivu: 1 2 3