Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 91 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quo Messiah - Tryptamine alkaloid 14.01.2011

Quo Messiah - Tryptamine alkaloid
tiukkaa tykkii kyl, paljon makeita efektejä/kikkoja istutettu joukkoon. Kehittyy makeesti mielestäni - tarjoten kokoajan jotain uutta makeeta josta ottaa kiinni - en mä täst oikeen löydä pahaa sanottavaa... Assosisaationa tuli vähä vanhankoulun infected mushroom viboja, narinat ja geitatut voksut sun muut vei mukanaan vuosia taakse - aikoihin jolloin sitä tuli ihastuttua psykeen, ja se ei väärin oo se... Kyl mä tätä toisin sanoen joraisin!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tonton - Root 22.03.2010

Tonton - Root
Tässä on ehkä näistä kolmesta kuuntelemastani paras potku, bassolinja voisi omata hieman enemmän botnea. 1:20 tienoilla ilmaantuva melodia on ehkä hieman liian kakodeelinen omaan makuun, tässä samalla bassolinja kuitenkin alkaa nostaa omaa massaansa, mikä on positiivista. Fiilikset tämän osalta putoavat enemmän suomistygen reviirille, mikä ei välttämättä ole täysin mun kuppi teetä, ainakin tämän alun happoilun osalta. Orgaaniset turkilais elementit tuovat mukavaa eksotiikkaa hieman muuten liian pelkistettyyn soundi maailmaan mukaan, tosin siitäkin olisi kiva kuulla variaatiota, ja ehkä hieman laajempaa käyttöä biisin teemassa. Toivoisin biisiin lisää techyjä soundeja, vaikka nytkin makeita efektejä läiskitään ronskisti päin naamaa, voisi lisukkeena olla enemmän vahvoja, selkeitä ja kokonaisvaltaisia soundeja. Miksauksellisesti taas laatu jälkeä. Melko vaivattomasti tämäkin 8 minuuttinen vierähti, jotakin selkeämpää punaista lankaa olisin tähän kappaleeseen kuitenkin toivonut, paikka paikoin tuntui hieman rikkonaiselta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tonton - Tell Me 22.03.2010

Tonton - Tell Me
Umm, psykeksi en tätä osaa mieltää, vaikka vaikutteita kieltämättä sieltä löytyy, etenkin perkussio puolella on todella stimuloivia kilinöitä ja kolinoita. Miksaus on kondiksessa, toimii hienosti, basso voisi ehkä murista vielä hieman rouheemmin, mutta ei valittamista missään nimessä nyttenkään. Kahden minuutin tienoilla saadaan melodista otetta oikein olan takaa naamalle, vaikka sointu kulku tuntuukin hieman kliseiseltä, on siellä välissä myös eksoottisempi sointuvaihdos, joka omaan korvaan kuulosti mukavalta, ottaisin tuolta taustalta tuon sihisevän soundin joko pois, tai sitten leikkaisin siitä ylimmät taajuudet pois, niin ei söisi noin paljon muuten potkivasta kohdasta voimaa pois. Taitaapi olla taas tuo saha mikä tuon tekee, hieman liian korkeille taajuuksille tuntuu menevän. Jostain syystä mielikuvana lähden takaisin menneisyyteen, jolloin armin van buuren soi luureissa, ja melodinen trance toimi elämän soundiraitana - mikä ei ole ollenkaan huono juttu mulle, sillä vaikka itse suhteellisen paatunut psykefriikki oonkin, niin melodisesta trancesta kaikki alkoi - ja vieläkin haikeat/eeppiset melodiat ja kaiut saavat hymyn huulille. Biisi lähenee loppuaan, ja huomaan toivovani että jossain nyt räjähtäisi oikein kunnolla, kliimaksia ei kuitenkaan sellaisessa muodossa tarjoilla mitä itse olisin ehkä kaivannut - tuossa "sulatus" biisissä lopussa isketään selkeästi uusi vaihde päälle, mitä tässä en havainnut. Anyways, toimiva biisi, hyvät soundit ja taidokasta miksausta, rakenteellisesti olisin yllätyksiä kaivannut piirun verran enemmän. kiitän kuitenkin nostalgia fiilisten herättelystä. siihen nykytrance aniharvoin enään kykenee - psykeä tämä ei ole, mutta onko sillä nyt niin vitunkaan väliä? =D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tonton - Sulatus 22.03.2010

Tonton - Sulatus
Mukavan kuulosta. Ilmavasti miksattua! Super saha tyyppinen sointukuvio muuten tarttuva, mut sais olla vähän ehkä läskimpi soundi siinä sahassa. liian ohut nytten. Atmoilut toimivat hemmetin hienosti, Mukavasti leijuvaa, avaraa. Snaresta tykkäisin enemmän, mikäli se läiskisi vähän märemmin, muuten perkussiot tuntuvat toimivan hyvin kaikkine kolinoineen, tos neljän minuutin tienoilla lähtevä melodia on makee, tosi tarttuva, ja tällä kertaa soundi täyttää äänikenttää kokonais valtaisemmin. saha toimii ohuena tuon kanssa paremmin kuin yksinään. Mukavan kevyitä fiiliksiä tarjoili tämä biisi, täytynee johonkin kohti ottaa aikaa, ja matkata muittenkin biisiesi lomassa tovi jos toinenkin. Rakenteellisesti aika varmaa tavaraa, toimivilla soundeilla ja kirkkaalla miksauksella tarjoiltuna maistuu, vaikka yllätyksistä ei välttämättä haittaakaan olisi. Mainio ralli, mukava yllätys!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lergoi Volacheck - Acid Bootie 18.02.2010

Lergoi Volacheck - Acid Bootie
Kliffasti pumppaa, bassolinja on mukavan eksoottinen, ja hyvii rutinoita sen kanssa läiskii aina tasasesti naamalle. ^^ Rakenteellisesti etenee verkkaisesti, ei missään kohtaan käänny mitenkään dramaattisesti ympäri, mikä kyl sit taas pituuden puolesta skulaa aivan hyvin, oikeestaan tää on aika optimin pitunen. ^^ Noi kaosilaattori "shpongleilut" ois omaan korvaan saanut olla enemmän läsnä, sen verran mystinen kuulonen linja nimittäin. Hyvä fiilistely biusa! jotain ehkä vähä räjähtävää liidiä mä tähän kaipaisin, mutta menee hyvin ilmankin johtuen biisin vahvasta fiiliksestä. Good job! - hyvä valinta vbv`ksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quo Messiah - Cosmic Boner 11.11.2009

Quo Messiah - Cosmic Boner
Hitto soikoon, tän kuuntelin tos eilen jo illalla, ja täytyy sanoa et tykkäsin aikalailla, kevyttä liitelyä ja leijuvia padeja - siin onkin aikalailla reseptiä mun makuun. Makeita kikko, kivaa techymäistä otetta ja kaiku kikkoja siellä täällä - groovea! Rakenne tuntuis myös olevan kohillaan. Täytyy kyllä sanoa, että tässä on nyt Quo messiahin mun makuun toimivin pläjäys - täs on originellia meininkiä, ja sisältö on monimuotoista - varsin piristävää - eikä missään vaiheessa tunnu jäävän kylmäksi. Tätä rataa vaan!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lergoi Volacheck - Snowflakes 29.10.2009

Lergoi Volacheck - Snowflakes
Mukavan raikkaalla melodialla alotetaan, talvista on - kuten nimikin antaa odottaa. Kompituksen lähteässä mukaan nousee energiat korkeammalle, kliffaa kikkailua - ja meiningin elossa pitäviä huukkeja on ängetty mukaan, muttei liian rankalla kädellä. Basso murisee oikein mukavasti, taattua lergoi filtteröintiä unohtamatta. Kompin kanssa toivoisin ton kellomelodian ehkä olevan vähän kirkkaampana mukana, tuntuu jäävän vähän poljennon jalkoihin - Noi macGyver tyyliset stringeilyt on makeet, kliseiset tavallaan, mut sopii tän biisin keveään ja freesiin fiilikseen. Kun toi arpeggio lähtee mukaan oon huomaavinani et tossa sä oot mennyt selkeästi confort zonelta ulos, ja jälki on hyvää - en olisi moista ratkasua odottanut, mutta digauttelen tosta - ja noi hooverit on kans toimivia, muikean diskriitisti niitäkin käytetty ( en oo mikään hooverin suurin ystävä näin muuten ;P ) Lopussa ois ehkä voinut tulla toi kellomelodia jollain rankemmalla liidi soundilla, ni se ois ikään kuin kiteyttänyt tän biisin pakettina - ei kuitenkaan valittamista mistään - mallikasta poljentoa mehevillä kikoilla ja mureilla bassoilla.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quo Messiah - Pleksis 28.04.2009

Quo Messiah - Pleksis
Loponen nostatti odotukset kattoon, totesi teidän olevan voimakkaampi kombinaatio kuin ydintuho ja psilosiini yhdessä, joten pakkohan sitä oli tulla kuuntelemaan ja ihmettelemään. Napakka tykitys lähtee liikkeelle kutakuinkin samantien, narinaa ja surinaa, Quo messiahmaisia rytmikikkoja, ja funkyä vetkutusta - miksauksellisesti mallikkaassa kunnossa. Liidi soundiin kaipaisin tosin hieman kirkkautta. Osassa noista filleistä tuntuu jokin syövän sen alustuksen, taitaa olla toi reverse crashi mikä imee potkufilleistä terän, nooh - nää on vaan makuasioita. Nyt päästään sitten reverse skitan tuudittelemana vähän rauhallisempaan osioon. Sitten intialainen sadhu pääsee valloilleen sähkökitaransa kanssa. :D Hienoa soitantaa tässä! Kitaran helistessä, alkaa jo kaipaamaan jotain tosi repäisevää vetkutusta syna-osastoltakin, ja odotus alkaa, mitä tarjoilekaan loppuosio tästä biisistä?. Mielestäni tää ois voinut lopussa räjähtää vähän enemmän auki, mun makuun olisi kaivannutkin juuri sitä lähelle överiksi menoa. Kuitenkin, taas jäbät on tuottanut ja vääntänyt mallikkaan kappaleen. Eihän tästä voi kuin pitää. Short story long, over and out... PZZZZZZZZZzzzzzzzzz

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quo Messiah - Athmos 02.04.2009

Quo Messiah - Athmos
No johan alkaa nätisti. Loposen kitarat maalailevat. Basson tullessa mukaan tulee ekana mieleen, että se on soundiltaan mukavan matala ja kutkuttava. Potku ainakin omista skobeista jää vähän ikävästi basson alle, mutta ei tosiaankaan haittaa yhtään fiboja. Biisi leijuu tosi mukavasti eteenpäin - ehkä vielä hivenen jotkut elementit voisivat olla viimeistellympiä. Biisi etenee todella vaivattomasti, toisessa osiossa näyttää loponen pääsevän vauhtiin. Perhana, johan on mukavan kuulosta! Kitaroiden loppuessa jäin kaipaamaan jotain saattelevaa synamelodiaa tai variaatiota vaikka bassolinjaan. Lopussa kun vielä saisi sen jonkun vähän radikaalimman psykedeelisen repäisyn, niin meitsä olisi totaalisen myyty, se ikään kuin tekisi tästä biisistä spektaakkelin. Ei kuitenkaan pahaa sanottavaa tämmöisenäkään, tuotannollisesti todella tyylikästä, hartaasti mietittyä, kitarat tuovat tähän aivan mahtavaa fiilistä. Lopussa kun olis vielä repästy, niin voitaisiin puhua jo shponglen tasoisesta tarinankerronnasta ja mystiikasta. Lisää tätä, ja entistä hullummilla idiksillä! turha sun on miksausta tässä vaiheessa pähkäillä ( se on aivan kondiksessa ) - nyt kaivat esiin sen pillipiiparin pillin, jolla alat säveltämään. Sehän sen taian tuo suurimmassa määrin musiikkiin, ei niinkään täydellinen miksaus. ( vaikka, onhan sekin kyllä hyvä plussa aina biisissä ) Seuraavaa biisiä odotellessa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quo Messiah - Acido Oy 14.03.2009

Quo Messiah - Acido Oy
Alussa mukavat kitarat tuovat leppoisat fiilikset, Pitkään annetaan odottaa, mutta en pidä sitä huonona juttuna, todella kivasti kaikki efektoitua hienovaraista leijailua. Kitaran soundi vois ehkä olla skidisti kirkkaampi ja ilmavampi. Myös ( mitä ilmeisimmin sytrus ^^ ) syna melodia vois olla hieman märempi soundillisesti - tollaisenaan ehkä skidisti raaka. Snare on aika taka-alalla, mutta pidän siitä tommosena, mukavan läpsähtävä! Tässä veisussa fillit tukee jo yleisfiilistä toimivammin kuin planet ougossa, ja ylipäätään omaan korvaan meininki tuntuu muutenkin viimeistellymmältä. Kun biisiä on hyrrännyt vaivattomasti jo puoleen väliin alkaa odottelemaan jotain pankin räjäyttävää rytinää. Ja tulihan se suvanto sieltä! todella mukavia rutinoita ja kiliseviä melodia soundeja. Suvanto repäisee itsensä aika yllättävästi taas ittensä tuubi-basson tuudittelemana liikkeelle. Hoh hoh, lopussahan on aika naseva veivaus päällä, tulee skidisti infectedin ( semi ) uus tuotanto mieleen, mikä ei tietenkään huono asia ole. Varsin mallikas veisu, pieniä hienoja efektejä siellä täällä, erityisesti pidin kaikujen kanssa kikkailusta aina paikkapaikoin. Odottamaan jäin ehkä hieman rankempaa kliimaksia, enpä sitten tiedä miten tälläiseen hieman kevyempään ralliin sellainen sopisi, tälläisenäänkin oikein tyylikäs. Seuraavaa biisiä odotellessa. =) pitäis kyllä tulla tekemään sun kanssa se paljon puhuttu versus. ;P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Queua - Älä aina kiellä 06.07.2008

Queua - Älä aina kiellä
Ompas vekkuli intro - Säröä, filtteriä ja utuisuutta. Mukavan vatsanpohjaa kutkuttava basso tässä näin. Rumpupuolesta toivoisi ensivaikutteena ehkä korkeintaan vain enemmän erottuvaa. Rytmitys on niin härskiä tässä että en osaa sitä sanoiksi pukea. Aluksi se nosti negatiivisen fiiliksen - biisin jatkuessa huomaakin tykkäävän uppoutua siihen. Shponglea kuulen tästäkin läpi, positiivisessa mielessä - Tästä saan paljon enemmän irti kuin toisesta kappaleestanne, vaikka tämäkin sisältää tiettyä hulluutta, on se mielestäni puettu toimivammin äänen muotoon. Lopussa kohti tulee myös Celluloid Dmage vahvasti mieleen fiiliksistä. Tykkäsin ( vaikka kammoksuinkin aluksi )

Kommentti kappaleesta Kuuntele SixdotZero - In the center of life is death 09.10.2008

SixdotZero - In the center of life is death
Äänimaailma lähtee rakentumaan riipivästi, siistejä sihinöitä ja kolinoita siellä ja täällä, miksaus oikein rapeen kuulosta - basso soundi jotenkin härösti levitetty. Trioli toimii aina, ja varsinkin tälläisten mukavasti kaikuvien, rauhallisten melodioiden kanssa. Tässähän aistii oikeaa progressiivisten tuulten puhallusta. ^^ Kaipaisin ehkä kuitenkin bassolinjaan jotain skidiä lisä twistiä, vaikka noinkin on oikein hyvä, Ulisevan soittimen tulossa mukaan kuvioihin tunneskaala vaihtuu kuin yö päivään ja.. aika perhanan moista auraali trippailuahan tämä on. Puolen välin dropin jälkeen biisi pärähtääkin kunnolla laukkaamaan, ja fiilis nousee pehmeästä hapuilusta oikein iloiseen säksätykseen. Perhana, kaipaan kuitenkin jotain oikein pehmeetä, mutta siltikin rankasevaa snarea. Hapot pelittää mukavasti. Vielä kun päästään trioli ryminästä lopun suoraviivaisempaan tykitykseen, on homma paketissa, rakenteellisesti onnistut kyllä yllättämään aina positiivisesti. Enemmän tämä biisi nojaa mun mielestä kuitenkin tyylitellysti rakennettuun äänimaailmaan. Melodioista ei jäänyt selkeitä mielehtymiä, mutta fiiliksestä sen sijaan vahvasti - ja mitäpä siihen sanomaan. Me likes a lot. Tälläistä on hyvä psyke. Numeroa en nyt mene antamaan, se on nykyisyydessä periaatteessa periaate :D. Faniudun kylläkin. Ei muuta kuin lisää soundia linjoille.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efflorum - Efflorum . Drifting beyond the known 14.05.2008

Efflorum - Efflorum . Drifting beyond the known
Kovin on teknistä ja tummanpuhuvaa - samalla kuitenkin mukavasti leijuvaa. Putkuun ja bassoon kaipaisi himpun verran enemmän draivia. Rakenteellisesti biisi tuntui myös hieman heittelevän vähänväliä, enkä saanut tarpeellista tartunta pintaa ajautua ajatuksiini kuunnellessani - Kellomelodia on varsin kaunis, mutta sen näytellessä vain pientä osaa jatkuvan efektimyllerryksen hyppiessä korville jäi biisiin kaipaamaan juurikin selkeitä osoita, erityisesti rauhallisempia, sitä odotuksen tunnetta antavia. Tämä kuitenkin on kuitenkin vain minun näkemys rakenteesta - monelle voi toimia näin varsin hyvin. Miksauksellisesti varsin laatua kamaa, mitä nyt basson ja potkun parisuhde voisi olla vielä skidisti intiimimpi. Ok styge sekavalla rakenteella.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efflorum - Efflorum -vs- Nebula Meltdown . Friggin chicken (homeworld final rmx) 14.05.2008

Efflorum - Efflorum -vs- Nebula Meltdown . Friggin chicken (homeworld final rmx)
Mukavan salaperäistä fiilistä nostaa heti alkuun - Jotenkin scifimäistä meininkiä. Ekan dropin tullessa tuulet alkavat puheltaa jo todella jännille vesille. Mystinen peikkotranssi lotjuu eteen päin hienosti narinoiden saattelemana. Seuraava droppi vaihtaa sitten kertaheitolla fiiliksen aivan toiseen kärkipäähän, draivi kasvaa ja potkii hauskasti eteenpäin. Spiikin jälkrrn tuleva bassolinjan variaattio ei ollut omaan mieleeni hirvittävästi. Melodian ilmaantuessa ja bassolinjan kadottua, nousu hyppää silmille mukavasti ja biisi jyrähtää taas käyntiin. Voisi olla vielä lopussa astetta kovempi rutistus - Tämä kuitenkin toimii varsin mukavasti, lopun seinään vaihtuvaa fiilistä ja bassosoundin tunkkaisuutta lukuunottamatta.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efflorum - Efflorum . Incursion 14.05.2008

Efflorum - Efflorum . Incursion
Intro on todella hieno. Me likes, lataa mukavasti biisin stereelin ja raa`an fiiliksen heti leveleille. Intro tarjoilikin sitten ehkäpä vahvimman fiiliksen mitä sain tästä irti. Perus psyke basari-basso kombinaatio tykyttää turvallisesti ja tasaisesti. narinaa ja rutinaa, kolinaa ja kilinää tarjoillaan taas runsain käsin. Tuo metallinen rutina-syna kaipaisi enemmän ilmaa alleen, alapäitä myös tuomaan siihen murhaavaa rouhevuutta. Tämäkin kaipaisi mielestäni enemmän yllätyksiä, rakenteellisia virityksiä yms.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efflorum - Efflorum . N.C.U. (neural corruption unfurl) 14.05.2008

Efflorum - Efflorum . N.C.U. (neural corruption unfurl)
Tässä on ehkäpä toimivin draivi heti alkutuntumassa so far arvostelemistani biiseistäsi. Tämä rytmi oikeasti pistää tanssijalan vipattamaan. Jotenkin äänimaailma tuntuu tässä puristetummalta ja voimakkaammalta kuin ylemmissä biiseissäsi. Basson soundi on ehkä skidisti hiljainen, mutta addiktiivinen rytmi korvaa omasta mielestäni sen. Rytmitysefektien tullessa tuli hymy huulille, omaan korvaan toimi. Vaikka tämäkin biisi tarjoilee melodista minimalismia, niin tässä se jotenkin toimii, mukavia teknohtavia kilinöitä ja häröä fiilistä. This was a nice suprice.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efflorum - Efflorum . Tenderfoot (2006 mix) 14.05.2008

Efflorum - Efflorum . Tenderfoot (2006 mix)
Tämän muistankin kuulleeni moneen otteeseen. Alku on veikeä, ja taitaapa tuo kyseinen "sieni" "speakki" löytyä myös itseltäni. =) Narinaa ja laahaavaa murhaa, Tästä löytyy hieman alien project`maisia fiboja, samantyyppistä kolketta. Ulisevalla synasoundilla toteutettu melodia toimii ja siihen sekoittuessaan bädit luovat todella eteerisen fiiliksen. Tässä on käytetty sitä palettia hieman runsaammalla kädellä! Tykkään todella tuon pädin tuomasta narkoottisesta fiiliksestä! Sen vain soisi jatkuvan miinutin jos toisenkin kauemmin, tämän voisi jalostaa mukavasti sinne 5 - 7 minuutin lieppeille. Tää oli mukava, mutta ikävän lyhyt styge.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efflorum - Efflorum . As they all gone crazy 14.05.2008

Efflorum - Efflorum . As they all gone crazy
Alkaa tosi kivasti. Tuo melodia mikä lähtee mukaan, on varsin veikeä - omaan korvaan uppoaa. Taustalta nousevat äcidit toimivat myös hienosti. Ja niitten alkaessa toistaa tuota alun melodiaa hienoisella twistillä meininki vain muuttuu jännemmäksi. Lopussa nouseva keijukais-melodia tuo vielä mukavasti utopistista mystysyyttä mukaan biisiin, ja loppupuolella tuleva melodinen junttaus oli varsin mukavaa kuunneltavaa. Rytmillisesti varsin mukavaa junttausta. Efektejä räitään taas silmien väliin varsin runsaasti, ja sekös vain hauskaa on! Tästä löytyi mukavasti fiilistä. Äcidit olivat toteutettu hienosti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Queua - Menneisyys, onko pelottava maailma 06.07.2008

Queua - Menneisyys, onko pelottava maailma
Aika hämyisää soundia. Ei paha ollenkaan, shpongle tulee skidisti mieleen - vaikka tämä onkin todella kaukana samaan aikaan siitä. Rakenteellisesti en kuitenkaan saanut kunnolla kiinni tästä, tuntuu kuin biisi loppuisi ennen kuin alkaakaan. Alussa psykedeelisesti hitaasti kasvava omituisuus olisi voinut mielestäni vahvistaa itseään pysyen kuitenkin siinä teemassa. En tiedä, olenko minä vain hullu tai typerä - kun pääse tuohon sisään. Pituutta siis soisi lisää, vähintäänkin tuplaten. Rakenteellisesti hieman kongreettisempi ja soljuvampi ratkaisu toimisi, siis minulle - paremmin. Soundi politiikassa ei luonnollisesti koskaan sinun kohdallasi ollut valittamista, jos pitäisi etsiä oikeasti persoonallisen kuuloista tuotanto-jälkeä, niin sinun olisi yhtä tunnistettavaa kuin Gilmoren kitarointi konsanaan. Hienoja soundeja on ripolteltu sinne tänne varsin varovaisen oloisesti. Perkele, jäävään itseni arvosanan annosta. En osaa kuin korkeintaan kommentoida tätä ilman mitään "asteikkoa"

Kommentti kappaleesta Kuuntele JTL - Elysium 08.05.2007

JTL - Elysium
Ideoiltaan ihan mukiin menevä, hieman ehkä kliseisen tuo melodia. Tuotanto puolella onkin sitten petrattavaa. Potkulla ei ole ilmaa allaan, ja tuntuu että rytmiikka olisikin hieman enemmän taustalla jumittavaa massaa. Bassolinja, se kaipaisi nimensä mukaisesti lisää bassoa, kompressorilla ja tarvittavalla equalisoinnilla sen saisi helposti paikalleen. Potkulle myös roimasti enemmän taajuuksia sinne 30 - 50 akselille. Biisissä on tuotannon tunkkaisuudesta huolimatta varsin pirteä meno ( kliseisyydestäkin huolimatta ) Mukavalla tavalla biisi jyystää itseään eteenpäin, eikä tästä jää mitenkään apea fiilis. Pituutta ja rakennetta voisi hioa. Kunnollinen dropoutti ei tekisi pahaa, ja kunnollinen nosto josta sitten jatkumo klimaksiin nostaisi biisin nostattavuutta. Biisi myös loppuu hieman kuin seinään, pehmeämpi lopetus olisi omiaan tähän biisiin. Eipä näin aamutuimaan ole mitään tämän rakentavampaa sanottavaa, jatka ihmeessä koneellisen musiikin tuottamista, jos tämä on ensimmäinen trance tekeleesi sitten vuoden 2003, niin on ymmärrettävää että tietyt osa alueet on hieman ruosteessa. Kuitenkin tämä kaikki on petrattavissa pienellä puurtamisella. Ja jo se fakta, että biisistä huokuu puutteistaan huolimatta kesäinen raikkaus ja hyvä fiilis, nostattaa pointseja minun kohdallani. Ilmoittele ihmeessä kuin lisää materiaalia tulee, kommentoin mielelläni - vaikka ehkä hieman jälkijunassa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2 21.08.2006

Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2
No nyt lähti!. Alku miellyttää suuresti, ihanan leijuvat vibat räiskyvät kehon läpi. Basso linja lämmittää suuresti dubahtavalla vivahteellaan, Efektit ovat taas sitä huiman hienoa tasoa. Kun biisi potkasee käyntiin, virne vain kasvaa. Hienosti rullaa eteenpäin. Suhteellisen progressiivisella vivahteella. Keskivälissä tuleva erittäin kimeä distortio tosin ei jostain syystä miellyttänyt omaa korvaani. Kuitenkin todella mukavaa maalailua, pitää pienessä kiusauksessa kokoajan, Tuotannosta en viitsi edes mitään sanoa, se kun on suhteellisen moitteetonta. Eritoten nostattaa mukavan "morningtrance" fiiliksen ylle. Lopussa biisi kuitenkin tuntuu hieman kiepsahtavan "ylösalaisin", meininki muuttuu salakavalasti ja suhteellisen härskisti ovelan hämyksi. Ainoa minkä toivoisin loppua kohden vielä saavan täydellisen paahdon päälle on bassolinja, ja perjaatteessa sen päälle joku tykittävä melodia olisi kanssa aika pop. Tälläisenään todella muikeaa leijuntaa, ilman sitä selkeää kliimaksia. Mutta kuka kaipaa kliimaksia, jos voi leijua pysyvästi pilven päällä. Love your sound!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - Pure Rain 22.02.2006

SpeaK(wanhat) - Pure Rain
Noniin biisis starttaa atmosfäärisesti, Alussa on jokseenkin härön kuullosta bongotusta, hyvän kuulloista sellaista. Muutenkin tykkään atmosfäärisestä tunnelmasta heti alkuun, kaikua voisi ehkä olla kilkuttimissa enemmän. Kickin lähtiessä mukaan odotin että aste olisi vaihtunut draivaavammaksi, Potku on tällä hetkellä turhan matala eikä potki tarpeeksi ilmaa ihanasti leijailevan taustan alle. Haitsut ovat mukavan laahaavat, nekin tosin saisivat olla hieman ilmavammat. Kun bassolinja astuu mukaan, tuntuu että biisi puuroutuu hieman. Soundi ei bassolinjassa ole ehkä paras mahdollinen?, Tavanomaisempi trance basso sopisi tuohon hienosti, linja on myös itsessään liian junnaava. Biisi kaipaa selkeästi draivaavaa/pumppaavaa komppia, enemmän vain perkkareita ja kirkkaammat snaret/ilmavampi & jykevämpi kicki. Bongot alkavat tässä ekassa dropissa hienosti varioimaan, ja tämä vieno melodia on sen tuudittelemana varsin mukavaa kuunneltavaa - melodia tarjoaa myös mukavia itämaisia ( ehkä hieman goahtavia ) vibejä. Mutta kun pääsemme takas asiaan, tuntuu bassolinjan junnaus sikä potkun latteus syövän parhaimmat fiilarit taas alleen. Biisistä jää odottava olotila, kliimaksia ei tullut ( jota odotan aina ) Hienon vieno äänimaailma, joka on hieman hätäisesti ehkä viimeistelty lattealla bassomaailmalla, Tästä saisi hieman fiksaamalla todella kivan eeppisen trance rallin. Vielä kun lisäät sitten muutamalla minuutilla pitua, lisäät muutaman melodian sekä selkeän suvannon ja kliimaksin, on biisi jo täysin eri sarjassa, nyt hieman keskeneräisen kuuloinen. Potentiaalia on paljon parempaan. Ei nyttenkään täysin tuomittavaa, mutta pystyt kyllä vielä parempaan =) 8p. Kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin - - Kompressointia - paneroi soundeja jotta biisi saa liikkumavaraa - Eq käyttöön kickiä sekä bassolinjaa ajatellen /Meskaline
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Bublgum Electronics - Electrical 24.12.2005

Bublgum Electronics - Electrical
Noniin vihdoinkin tänne eksyin. Biisi alkaa kohta soimaan.. Alussa tulee heti ekaksi mieleen että tuo alun soitin voisi olla hieman tuhdimpi. Toisen synan loikatessa mukaan se kuullostaa aluksi hieman ontuvalta verrattuna muuhun äänimaailmaan. Rummut hyppää tämän jälkeen silmille iloisesti. Vain kick kuullostaa ärsyttävällä tasaisella särkevältä ja tunkkaiselta. snare voisi myös ehkä olla miksattu ilmavammaksi ja korkeammaksi. Saw leadi on mahtavan popahtava, ja kuullostaa korvaani mannalta. Ainiin sananen noista vocodereista, jotka mielestäni toimivat hienosti kaikessa retrohtavuudessaan. Bassolinja on taattua eteenpäin viemää matalaa pomppimista, ja se pistää hymyä suupieliin. Tämä pienohtava pimpelipompeli soitin 3 minuutin päällä on hieman tönkön kuuloinen, voisi vaikkapa omata pehmentävää kaikua jotta istuisi äänimaailmaan paremmin. Biisi on kaikessa energeettisuudessaan varsin mukavaa kuunneltavaa, eikä tapa itseään liian pitkällä pituudella, myös rakenne toimii aivan mukavasti, olisin vain kaivannut tähän jonkun selkeämmän hookin. Sitten miksauksesta. Kuten jo aikaisemmin, biisistä uupuu reippaasti keksi sekä korkeita taajuuksia. kompressiointia olisi voinut hanakammin käyttää. Nyt biisi potkii eteenpåäin, mutta tuntuu kun se ei ottaisi soundeissaan tarpeeksi ilmaa alleen, joten luppotulos jää hieman tunkkaiseksi. Eritoten tuo potkun tunkkaisuus hieman nakertaa nautintoa. Yhteenvetona: Hieman freesimmällä miksauksella biisi voisi olla hehkeää rantaelektroa. Biisissä on hieno idea, ja eteenpäin vievät elementit, Miksaus puolella vain viellä hieman ehostusta. Muutama soundillinen vaihto voisi tuoda myös terävyyttä ja eloa paremmin, munakkaampi potku, ja tuo pienonkaltainen soitin vain smoothimmaksi niin homma toimii. Vodori voisi heittää viellä jonkun kiinteämmän kertsin väliin. Arvosana: Hiomaton timantti =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Kuulema 31.08.2005

Haikaus - Kuulema
Jahas..... sopivan psygedelistä tämän hetkiseen mielentilaan ;). Etnisen kuullosta menoa, erityisesti efektoinnista, reversauksista ja yleisesti efektoinnista tykkään. Bassosta tulee hieman shpongle mieleen. perkussiot voisivat olla ehkä ihan pikkuriikkisen napakampia. ja haitsuja saisi olla enemmän. Biisi on kuitenkin jo itsessään varsin rikas trippi, tälläisen päälle tosin ei aivan joka hemmo ymmärrä. Koska tässä mennään jo hieman syvemmälle mentaaliseen vyöhykkeeseen. muuten miksaus noita pieniä perkussio tsydeemejä lukuun ottamatta täysin siis kunnossa. Biisiin voisi sopia joku utooppinen siniaalto melodia. ja ehkäpä akustinen kitara. bongot tässä skulaavat mahtavasti. Suomen kielinen lauluosuus kieltämättä yllätti hieman. laulusta paistaa aivan hieman minua ärsyttävä huonekaiku läpi. itse kun olen avaran ja piiiiiitkän kaiun ystävä. mutta eipähän tuo nyt biisin fiiliksen huomioon ottaen ole ongelma eikä mikään. Tykkäsin. ja paljon, toi shponglen mieleeni, ja se on hyvä se. more of this. viellä saa mennä härömpäänkin suuntaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haikaus - Aailma 31.08.2005

Haikaus - Aailma
Np nyt osui ja upposi. Erittäin mahtavaa, synkkää menoa. Etninen ( tulee gladiaattori-elokuva mieleen ) naisen laulu on todella mahtavaa. Taustapädi toimii hienosti. Efektoinniltaan taas rikasta kauttaaltaan. Tuo matala potku, on hieman säröllä. se olisi mielestäni ollit parhaimmillaan jollain matalalla siniaaltoon pohjautuvalla napsautus potkulla. Taas seurataan shponglen jalanjälkiä. Asteittain jopa kovempaa kuin shpongle. Ei perkele. on kyllä mahtavaa kamaa. Taitaapa olla parasta eksperimentaali kamaa mitä suomesta löytyy. Rytmityksen lähtiessä käyntiin alkaa toimia oikein kunnolla, tosin tässä vaiheessa jään jo innolla odottamaan filliä ja bassolinjan ilmestymistä taustalle fiilistelemään. Odotusta tämän suhteen ei ikävä kyllä palkita, ja biisi loppuu hieman mielestäni kesken. Tästä olisi saanut helvetin hienon, ehkä numerollisesti jo mittaamattoman hienon teoksen. Miksaus on täysin kunnossa. äänimaailma toimii, ei muuta nyt kuin makaamaan sänkyyn, katsomaan ikkunasta tähtiä. nauttimaan hallusinaatioista, ja tämä taustalla kaikki on aina astetta parempaa ^^
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ethical Yawn - Venom 17.03.2005

Ethical Yawn - Venom
Ompas muhkeaa bassotusta alussa. Muutenkin snaret sun muut kasvavat hyvin tökerösti biisiin alataajuuksien kautta. Kikki on aika distortiivinen, ei paha kuitenkaan, biisin tweakkausta on ilo kuunnella, ja filtteröinnit toimivat. Soundi mailma toimii hienosti, ja pieno on elävästi saatu sopimaan kokonaisuuteen ( ehkä enemmäm reverbiä kuitenkin olisin toivonut ). Acidista toivoisin hieman kliinimmän kuuloisen, Se on karkeana hieman liian tunkkainen. Biisiin sopisi myös mielestäni pienoinen shufletus. Mutta mutta, Alussa sekä lopussa ilmaantuva pädien ja pienon yhteinen soundimaailma on todellakin ihana ja sairas, haikea ja puristava.... Biisi ei kaipaisi muuta kuin hieman pehmennystä tiettyihin soundeihin. pienoista säätöä soundien ilmavuudessa ja se olisi siinä, täydellisen ammattitaitoinen kappale. 9p ja tunnustus hienosta osaamisesta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Authentique - Aliquando Insanire Iucundum Est 06.12.2004

Authentique - Aliquando Insanire Iucundum Est
No jopas on taas tekele. Perhanan pelottavia ääniä, tavallaan metallista kolinaa, todella hyytävillä kaiuilla, mutta silloin tällöin tulevat synan vienot analogue tyyliset äänet ovat kuin piikki paviaanin perseessä. Biisi on siis todella tunnemallinen, emotionaalinen lataus on oikeastaan karmea. Biisi sivaltaa suoraan, ja säälimättömästi, itse laskisin tämän dark ambientiksi. Soundi politiikka on siis kutentodettu mielenkiintoinen. Tavallaan olen kuulevinani piilo melodian ( hyvin hitaan ). Hengitys tuntuu myös painostavalta ääneltä. tai se ainakin muistuttaa hyvin karmivalla tavalla hengitystä, juuri rintaan ammutun sotilaan hengitystä, joka köhisee viimeisiään raahautuessaan verikoiria pakoon, jotka ovat juoksemassa repimään tätä kappaleiksi keskellä melankolista maisemaa, jossa puissa ei ole lehtiä, ja lunta sataa niin maan vitusti, pakkastakin taitaa olla -89 astetta. Dynamiikat on kondiksessa, ja se mikä näissä kappaleissa eniten ratkaisee, eli tunnepuoli, se on siinä kunnossa, ettei tästä kehtaa 10 uhonompaa numeroa antaa. sillä tämä jos jokin sai mielikuvituksen harhailemaan, todella painajaismaisen pirullinen veisu. pravo. vapise haava, meillä on uusi utuisen, eksperimentaalisen, ja täysin mielipuolisen äänimaiseman luoja täällä. =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Matsya - Earth to Jonesy 08.10.2004

Matsya - Earth to Jonesy
No jopas jotakin, Alku suorastaan ärsyttävän hitaasti antaa odottaa, ja reversattujen potkujen tullessa mukaan peliin homma alkaa kiihottamaan mieltä jo todella terhakasti. Biisin rauhallisempi osio on varsin mehukasta menoa, ainoa mielestäni isompi klikki on tuo erittäin tunkkainen snare soundi, siitä puuttu ilmavuutta, muutenkin se on todella piilossa. Se kuitenkin on vain pieni miinus tämän todella mahtavan ja rauhallisen paketin lihassa. Aistin hieman ehkä Shullman vaikutteita, ja Dubbimainen meininki onkin osittain pinnalla. Fiilikseltään todella muiketa menoa tarjoaa myös hieman gammagoblins tyylinen melodia osi, josta voisi jopa pompata suoraan tamppaukseen. Biisin rauhottuessa vienosti utuiseen pilveensä. Tulee tunnelmallinen nopeutus. Ja kun se räjähtää, kick potkii päähänin magnumin luodin mentävän aukon. Perkeleen mahtava potku. Perkussiot ovatkin hyvällä mallilla, ainoa mistä voin valittaa on snaret. Synat ovat myös kundiksessa, Hyvät efekti väännöt, ja filtteri kikkailut. Biisin pituus karmaisi aluksi, mutta kuitenkin biisin edetessä 12 minuuttia ei tehnyt ollenkaan tiukkaa. Mahtava pommi, tälläisiä lisää kiitos. 9.p plus fanitus.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daft - My love is calling 18.09.2004

Daft - My love is calling
Aika eurohtavaa menoa, Alku ei iske minuun lähelläkkään niinkun pitäisi. potku saisi olla ehkä hieman eeppisempi, tosin tuo möreä basso pitchi toimii loistavasti. Arpegio on liian hinkkaava, ja ehkä hieman tönkkö sen takia. Kuin tuo oudolla äänellä tuleva nopea arpegio ttylinen nitkutus alkaa, biisi saa uutta tempoa. clappi on hieno. Ja kun saat tavara merkkisi esiin ( massiiviset pädit) alkaa biisistä jo löytyä sitä uneliasta leijuntaa, johon voisi jäädä. Alun tönkköys siis katoaa nopeasti ja biisi saa todellakin tuulta alleen. Kicki tosin saisi olla hieman parempi. Suvanto kohtaa alustava naisen sample ja padit yhdistettyinä vienoon pimputukseen on hienoa kuultavaa. tosin tuo soitin saisi olla kaiutettu. Nousu tapahtuukin hienosti. saw tyylinen ääni saisi kuitenkin erottua enemmän. hieman enemän vaikkapa frequtettuna ylämmäs toimisi, tai vaikkapa enemmän cuttia?. nooh, kun biisi alkaa pumppaamaan täysi hönkä lasissa, alkuun korviin ottaa naisen sample, joka on liian epäselvä tuohon räjähdykseen. Melodiat ovatkin tämän biisin herkullinen anti taas jälleen vaihteeksi. Tosin ne ovat miksattu hieman piiloon, ja soundillisesti muutenkirkas, mutta korkeat äänet tuntuvat olevan jotenkin latteita. Kuitenkin varsin laadukasta, euforia pumppausta jälleen. ei yhtä hyviä kuin edelliset trance paukkusi, mutta kuitenkin nautittavaa materiaalia.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillip - Peter Pan 06.09.2004

Fillip - Peter Pan
Ompa äänenlaatu vallan mahtavaa, todella hyvin miksattua kamaa, varsin mahtavaa. Laulajalla on homma hallussa, tosin toivoisin ehkä äänenkäyttöön hieman enemmän räväkkyyttä. Juu tosiaan, edellisestä miksauksen ylistyksestä huolimatta, laulaja saisi tosiaan olla hieman enemmän pinnassa. Biisin anti on suomirokin tasolla sitä varsin tasokasta, tuttua ja turvallista menoa. Simppeliä basso kuvio, simppeliä rumpua, iskevät chordit, ja popihtava kertsi. Kertsistä tulee jostain syystä mieleen yksi u2kkosen biisi. Kyllähän tätä totta kai kuuntelee. kaikki on teknisin puolin kondiksessa. syna melodiakin on varsin muikea, ja hoitaa popihtavan tehtävänsä. Aika valmista radio kamaa minusta. tosin ehkä jokun tietty räväkkyys uupui viellä. hieman enemmän tuochia lauluun, ja vähän tanakammat rumpu soundit voisivat hoitaa tuon homman himaansa. Kuitenkin vallan mainiota, turvallista suomi rokkia. 9p.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Darked - When? 28.07.2004

DJ Darked - When?
Alun rummut ovat aika vekkulin kuulosia, Crasit tosin on aivan liian karut, ja tulevat liian usein. Milläs ohjelmalla tämän oot väsännyt? Ite ku en tiiä mitä uskaltaisin veikata, ejay kenties?. Noh en tuomitse biisiä kuitenkaan ohjelman perusteella. Varsin toimivaa pumppausta, Rakenteet kuitenkin heittelevät vähän miten sattuu, ja biisi jumittaa itseään liikaa pysyen. 2:15 Kohdalla kuitenkin lähtevä tanssi meldia toimii hyvin. Kelpo pumppausta, Omaperäisempäähän tämä toki voisi olla, mutta kuitenkin varsin laadukasta.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daft - No reason 22.07.2004

Daft - No reason
Lisättäköön viellä että biisi siis kuunneltiin luokattomista kaiuttimista, joten täyttä fiilistä tuskin sain, Mutta kun tässä nyt saadaan kunnon AKG kuulokkeet alle, niin lupaan palata, ja korjata kommenttiani, jos se siis osui täysin metsään, kun basso linjasta tässä ei niin hyvää kuvaa saanut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daft - No reason 22.07.2004

Daft - No reason
Aikas dancehtava alku, kiva tuo arpegio melodia, OIkeastaan tosi veikeä, samalla sellainen haikea, kuin myös basso kuvioon harmonisesti menevä. Padit saisivat mielestäni olla hieman taustaan uppoavammat, Tuntuu et ne syövät nyt liikaa tetä muuta maisemaa. Ah nyt päästään asiaan, sillä täällähän soi pieno. Todella mahtavaa. siltikin tuohon olisi joku pingpong delay sopinut. Tosin milloin soinnut tjms alkavat soida, tuleekin biisistä jo todella kaunista kuultavaa. Perkele minkä melodian tolla pienolla olet kasannut. Takaa cutilla feidaava sawi voisi olla kuitenkin parempi. Enemmän detunea ja syvyyttä. Nousussa tapahtuu kuitenkin jotakin käsittämätöntä, sillä tämähän on tajuttoman kaunista, todella mahtavaa, mutta biisin räjähtäessä 4:20 paikkeilla soimaan koko arsenaalissaan, se tapahtuu hieman jäykästi, olisin kaivannut enemmän nostatusta, enemmän massiivisuutta, sitten kun kaikki on täysillä, nopea katko, ja kaikki tykittämään. Aika sensaatio paukku tämä kuitenkin melodia osastolta on. Rummuista seuraavaan biisiin massiivisemmat, clappi alkaa jo löytää suuntaansa, Mutta kicki tuntuu viellä hieman hakevan paikkaansa. Haikka linja on tavanomaista meininkiä, ja tuossa vikassa aallossa olisinkin kaivannut astetta räväkämmän haikkilinjan. Lopputuloksena todella onnistunut melodia pommi, jota on todella mukava kuunnella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele olli molli - tnazn 29.05.2004

olli molli - tnazn
Jahas, technoa. Aika chilli meno, ainakin tavallaan. Biisin clappi ääni ei sytytä minua liiemmin, ja tuo chrode tyylinen ääni alkaa hyvin nopeasti jäämään yksitoikkoseksi, Bassolinja on enemmänkin taustalla humiseva kevyt, hieman juuri rauhallisempaan menoon sopivaan. Haikat ovat aika perus settiä. Potkusta en liiemmin välittänyt, kickin soundi ei vaan korvaan. Toisaalta se voi sopia tähän biisiin kuin nappi silmään, Kilitin melodiat menevät mielestäni jossain kohtaa riitasointuun, mutta muuten luovat jännää tunnelmaa, Technosta en tiedä, Mutta taustamusiikkina tämä voi olla mitä parhaimmasta päästä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Plan B 01.06.2004

Quaint - Plan B
Pienon ja kellojen yhdestälmä, varmaa huttua. Laulajan äänen taidankin jo tunnistaa?. Aika huttua jo heti alussa. Englanti lausutaan mutkitta. Äänet on miksattu tukevasti yhteen, basisti heittää mukavia pieniä juoksutteluja silloin tällöin, mutta mutta, nyt taustalle tuli mies laulajakin Tunnelma tiivistyy, ja on todella hyvälle mielelle saavaa. Biisi rauhoittuu taas hieman, pieno soi mallikkaasti ja aijai mitä tähän enää voi sanoa? todella maukasta soundia Laulu toimii kaikki toimii, soittajat osaavat asiansa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - I have to confess 31.05.2004

SpeaK(wanhat) - I have to confess
Jahas.. No nuo rummut ovat jopa hyvät tuossa alussa, pädit ovat kanssa jees. Alusta saakin aika leijuvan fiiliksen, tällä päästään sinne pilvien päälle. Basso on todella maukas, sen linja on hyvin suunniteltu, vaikkakin tämä ei mielestäni ole dreamia (sano jos erehdyn) On tämä vallan kekseliätä musiikkia. Äänet ovat ok mikasttu yhteen, ei löydy miitään liikoja piikkejä. Voisin kuvitella tämän mahtava tausta musiikkina, täytää kaikki kriteerit siihen, rauhottava, äänimailmataan pehmeä, jättää tulkinnan varaa. Sillointällöin olen kuitenkin kuulevinani riitasoinnun tuo *kitaran* toimesta. voi olla että olen kuitenkin hullu. Mutta joo, hatun nosto näinkin rauhottavasta tekeleestä. Todellakin nautittavaa tavaraa. More of this, avaruus muzakki.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Bim Boulevard Band - The Bachelor 31.05.2004

The Bim  Boulevard Band - The Bachelor
alkaa tuulikellojen vienolla kilinällä, ja metsän huminalla. Sitten mukaan tuleva kitara on tavallaan jopa clisieisen kuuloinen, mutta kysehhän onkin classic rockista. Rumpujen saundit ovat tuhdisti mixattu, kuten oikeestaan kaikki soundit. Kitaristi laittaa aika tavan omasta settiä. Laulaja laulaa aivan hyvin, Kerto on oikeestaan aika mukaansa tempaavaa kamaa varsinkin toi *could you tell me your nema* jää päähän. Soolo on kohtalaista kamaa, ja liian lyhyt, jos sitä sooloksi nyt tarkoitettiin. Biisi on vallan mainio, kaikki elementtejä soitetaan mainiosti, ja taustalla soikin jonkun näköiset urut, hammonidt tjms. Hyvää kamaa
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele kisastudio - Kehä kolmosta itään 01.06.2004

kisastudio - Kehä kolmosta itään
Nonni, Love parade is here!. verkkanen alotus, oikeastaan tavallaan rauhoittava. soundiltaan saisi kuitenkin olla pehmeämpi. Laulajalla on veikeä tyyli laulaa. Biisi ainakin alussa pistää hymyilyttämään. Wah wah kitara sanudi antaa biisille hyvin omaa tiettyä henkeään. Myös akustinen takana antaa hieman sellaisen *camp fire* meiningin. Kuitenkin tuntuu että biisi ei alkaisi kunnolla ollenkaan, saisi rummuista lähtäe tukevammin jossain vaiheessa liikkeelle. sillä rumpujen basari on aikas heikonlaiseste taka alalla, eikä pääse kunnolla esiin. Kuitenkin basso ja kitara antavat oman hyvän fiiliksensä, ja laulaja laulaa hyvin kanssa. Tämä on hyvä kesä biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Morass - Full Moon Madness 29.05.2004

Morass - Full Moon Madness
Aika jänänän kuullosta, Hmm..... Noh, rummut tuntuvat hyvin soitetuilta, Kitaran vingutus on kanssa mahtavan kuullosta, ja hieman erillaista kuin tavallisesti, Kivat pienot taustalla. Vokaalit ovat hieman oudompaa kastia, ja niistä en tajuakkaan hölkäsen pöräystä., Ja mikäli korvani oikein kuulevat, tapetaan biisissä joku aika raasti, ASENNETTA!. Tämän jälkeen tuleva kertsi on yhtä häiriintynyttä kamaa. Biisi toimii mielestäni sen koko laajalla alueella loistavasti. Kaipaisi vain sellaisen matalan hevari kitaran ryntkyttämään viellä johonkin kohtaan. 9.p ja genreä kuulin ekaa kertaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele murotechnomuzik - 9Janiskevennys9_JHG 04.05.2004

murotechnomuzik - 9Janiskevennys9_JHG
vocoderi alku on vopa huvittava. Ja biisissä on muutenkin heti alkuun pumppaavan groove meno. Basso linja toimii hyvin, vaikka on liian kovalla, särkee hiukkasen rumpujen päälle. Clap ääni on mielestäni karsean kuulloinen. Padien tullessa, meno paranee, ja tästä on syntymässä oikein rento ja groove pomppi pätkä... Untuned narina soundit tulevat matalalta vatsaa kutittavasti, ja ovat piriste... Tämähän on varsin hyvä biisi.. Ehkä jossain määrin monotoninen ja jossain vaiheessa ekstra kilkattelua kaipaava raita. Kuitenkin täyttää tehtävänsä tälleinkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cosmic System - Go-A-Head 06.09.2004

Cosmic System - Go-A-Head
Koska tämä ei mielestäni oikein goan kriteereitä täytä, arvostelen tämän suoraan vaan trancena. Mutta mutta. Aijai mitä menoa, todella hiemo basso soundi, vallan mahtava. Tokihan biisistä goahtaviakin osia löytyy, mutta siltikin tämä on enemmän melodista trancea ( niin kuin jo todettu ) Mutta tuo happo kohta on kyllä mielestäni aika psykehtävää menoa, jopa psykehtävää, tai meneepä jopa acidin puolelle. Kick ei iske muhun niin, laser goa kick menis tähän paljon passelimmin. Soundieltaan kunnossa, todella mureata soundia. Ja massiivisuudeltaan kondiksessa. Saha soundi on mielestäni kuitenkin linjaltaan, vaikkakin toimiva - kuitenkin hieman kliseinen. Eikä se kuulosta goalta pätkääkään. Biisin pituus kauhistuttaa aluksi, mutta osoittautuukin vallan hyväksi piirteeksi, äänimailma kun tuudittelee kuuntelijan aivan muille maille. Biisin sisältämät ihanat oktaavien vaihdokset, ja pädit luovat tästä todellista taidetta. acidit pitävät kirpeän otteen aina välillä, ja välillä taas mennään unimailmaan. Ainoa miinus siis minulta tulee kickistä, ja muutenkin tavallaan ehkä laihoista perkussioista. muuten vallan onnistunut kipale. Masterointi/miksaus on hyvällä mallilla. dynamoinnit ja muut kondiksessa, klippauksia ei tule ja kaikki skulaa. mahtavaa, kyllä tämä on ysinsä ansainnut. lisää kiitos. faniutuakin tämän johdusta aion. PERKELE SOIKOON! :).
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DJ Kemeli - Kameli kemeli 29.05.2004

DJ Kemeli - Kameli kemeli
No huh huh. Ompa pirteän kuuloista menoa. Musiikki on todella energistä,. Mutta laulu on aivan liian pinnassa, sen alta ei kuulu nääs sitten oikein muuta musiikkia, se kompresointiin. Mutta esim tuo mitara on piristävä yllätys, ja toimii. Tässä biisissähän mennään tavallaan huumori mielellä eteenpäin tykittäen. Iloinen, piristävä ja varsin maukas aamunavaus biisi josta ei vauhtia puutu. Tarpeeksi pitkäkin viellä minulle. lyhyt ja ytimekäs, ei sitä itsensä toistoa, joka monilla nähdään....
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insert Remedy - For You and Me 01.06.2004

Insert Remedy - For You and Me
Tosi terhakka alku, raakaa soundia, Kitarassa on myös aika raaka soundi, mutta eipä se mailmaa kaada, kuuluu jopa ehkä genreen? Laulajalla on ehkä hieman omaperäinen tyyli, ei mikään paha, ei ollenkaan, paha. Fiilistä löytyy, ja laulaja pistääkin hyvää revitystä. Kitara raastaa tappavan tasaisesti taustalla, ja vinkuukin välillä mallikkaasti. Basisti jyllää taustalla hyvin, mutta välillä basso ei oikein erotu muusta kokonaisuudesta, meinaa välillä häviää muitten soittimien taakse. Rumpali myllittää vallan mallikkaasti. Tosin rummut saisivat olla hieman tukevammin ehkä miksattu kokonaisuuteen. Kuitenkin lopputuloksena erittäin kovan luokan menoa, fiilistä ei puutu. Soittojat osaavat hommansa hyvin, Soundi maailma vain sattuu paikka paikoin olemaan hieman karuhko. 9p
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thr - Mysterio 18.04.2004

Thr - Mysterio
Jahas eka trance väännös listalla. Hienoa hienoa. Potku potkii ilmavasti eteen päin, ja basso soundi on maittava, Kuitenkin pienon ilmaantuessa hiukset nousee pystyyn, mahtavaa!. Todellinen mestari sävellys tämä pieno osio. Mahtavaa sekä melodillisesti että saudillisesti. Siirtymä itse trance osioon tapahtuu hienosti feidaamalla. Ja tästä ei kyllä menoa tästäkään kohdasta puutu. Hoover liidiin laittasin kyllä ehkä vähän jotain efektiä itse, mutta toimii noinkin. Todellinen trance/pieno pläjäys jota on ilo kuunnella. Todellinen armin van buuren 2 meillä tässä näin!.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daft - Day after day 18.04.2004

Daft - Day after day
Alkuun tyylikkään kaiutettuja Soudeja, sitten alkaa! biitti potkii tappavan tehokkaasti, liidi on hyvän kooloinen... Arpegion ilmestyessä meno muuttuu hieman melodisemmaksi. Basso linja saisi olla ehkä bikkiusen kovemmalla, ihan pikkuriikkisen siis. Tuo acidi leadi on jänää kuultavaa sekin, ehkä liian kovalla kuitenkin, söi taakseen muita ääniä. Padit ovat hienoja, taustalle jääviä, juuri täydellisesti melodian kanssa yhteen sopivia. Tämähän on trancea, hyvää trancea. Ei sitä tavallista supersaha pilailua. Palijon etnisempää, paljon mielikuvituksellisempaa menoa, jatka samaan malliin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rai Kawier - Chilling Proto 13.04.2004

Rai Kawier - Chilling Proto
Kyl nää Megis tyyliset melodiat uppoo kybällä tänne, ainoo miinus siitä että en tajuu kyl oikeestaa räpin päälle mitään, Ja tästä olisi masteroinnilla ja pienellä äänen kompressoinilla saanut todella mehukkaan tausta biitin. Itse melodiahan on siis mahtava chilli ja toimiva, outoja hyppelyitä silloin tällöin melodia kaavassa, ja snare alkaa parin minuutin jauhanna jalkeen ottamaan liian pistavasti eteen. Muuten toimivaa menoa. tasta ku saat tehtyä ns "pehmeämmän" soundimailmallisesti, ni on fätti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haute Couture - Laissez Faire 13.04.2004

Haute Couture - Laissez Faire
On kyllä semmosta ääni maisemaa, että varsin hulluksi tulee. Todella psygedeelistä ja syvällistä narsketta... Suurta tuskaa biisin arvostelussa tekeekin nyt se, että tämmöistä en koskaan ennen ole kuullut, mutta annetaan yritys. Äänet ovat hyvin tasapainossa, Kaiken näköistä ääntä on peliin saatu, saksien narskeista aina tulitikkuihin. Kitara antaa etnisen, ja paikoin ehkä orientaalisen tunnelman. Taustalle kun oli jotkut ambientti bongot saanut, niin se olisi ollut avot. Kyllähän tämä menee, jos haluaa oikein inspiraatiota kaivaa esiin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Pleasure In Hate 13.04.2004

G.O.R.E. - Pleasure In Hate
No nyt tykittää....Alun kitara riffi on Vitun kovaa kuultavaa. Laulavan mörinät ovat laadukkaita, ja kitaristi heittää vain lisää vettä saaviin. AI AI AI. kyllä tämä on jo melko paukutusta, tulee ajoittain metallican tuorein albumi mieleen... Miksaussessa on kuitenkin menty hieman metsään, kitara on todellakin pääosassa sekä meiningillä sekä äänenvoimakkuudella. Haluaisin päästä rumpalin mailmaan, ja kuulla tarkemmin mitä hän tekee, sillä melko kovaa myllytystä sieltäkin tuntuu lähtevän... Laulavan sanoista ei ikävä kyllä saa selvää sen takia että ne on miksattu liian hiljaiselle...... Sairaan kovaa menoo. kun miksaatte soundin paremmin yhteen, ni tämä on tappokamaa!. Ainiin pitääpä viellä mainita. Mutta missäs se basisti luuraa, jäikö hänkin soundissa liian vaisulle, vai onko teillä edes tässä basistia mukana?.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Rai Kawier - Dogoslemia 08.04.2004

Rai Kawier - Dogoslemia
Aikas monotonista tykitystä. Kunnon Fantasia ja reivi melodia/äänimailmoin, ainoa mika nyt jäi uupumaan oli basson olemattumuus. 8.p
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jupiter 2 - Meren rannassa 29.05.2004

Jupiter 2 - Meren rannassa
Ai ai ku on maukas hammondi!! tuo ääni saa aina hyvälle mielelle. Rummut toimivat, ja tämä tälläinen kitara jammailu on kanssa vallan mainiosti toteutettu. Laulaja on hyvä, biisissä on läpi sen kulun rempseä ja hyvä fiilis, toivoisin ehkä enemmän kikkailua juuri tuon hammondin kanssa, Sooloon päästessä fiilis on mahtava, soolo ei ehkä ole nopea, mutta mitä siitä, tässä on FIILISTÄ. Soittajat, laulaja, fiilis kaikki toimii yhteen, mikserin useista rock biiseistä poiketen, äänenlaatu on kuin suoraan levyltä. Kyllä te osaatte hommanne, ja tälle ei voi alle ysiä antaa. Lopetukseen olisin ehkä kaivannut jämäkämpää menoa, kunnon filli tjms, mutta toimiihan se noinkin Ytimekäs paketi, ei voi muuta sanoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outokooma - Maanantai aamu 02.03.2004

Outokooma - Maanantai aamu
Taa oli kylla todella mehukas biisi aanimailmaltaan. Taman tahdissa voisin leijua vaikkapa niihin omiin mailmoihini. Itse olisin kaivannut erillaisen kickin kuitenkin junnaamaan biisi eteenpain... Ja tata biisi pelastaisivat todellakin esim Shakawkaw biisin tyyliset acid ratkaisut.... Toi kitara mallinnus vai mika onkaan tommosella tykytys nuotilla on kylla todella tyylikas ratkaisu.. ja basso soundi menee jo laadukkaan puolelle helposti.. eipa tassa paljon mitaan haukuttavaa ole.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele W.A.N.T. - Unable To Love 04.03.2004

W.A.N.T. - Unable To Love
Biisi toimii mahtavasti, miksaus onnistunut todella tyylikkaasti... Basso linja oli todella mahtava, ja basso aani oli erittain mehukas, percussiot ovat aanineen mehukkaat. Ja laulajalle nostan hattua, mahtavaa! Tallaisia, erittain valmiita biiseja harvoin kuulee taalla, ja tama on yksiniista... Valmista lista kamaa.... Miinuksina ehka etta saisi olla enemman variaatioita melodioissa. Tuoda esille jotain uutta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SpeaK(wanhat) - Cookies 18.04.2004

SpeaK(wanhat) - Cookies
Noniin, jännän kuulosta efu ja syna kikkailua alkuun, Breikillä lähetään myös menemään eteenpäin. arpegiat ilmestyvät pian, ja nostavat tunnelmaa, Laadukkaan kuullosta ääntä. Oikeastaan jopa rentouttavan kuulloista. Rummut saisivat varioida tosin hieman enemmän, Tällä hetkellä sama breikki vain junnaa junnaamistaan. Arpegiakin saisi ehkä hiukan varioida enemmän, nytten breikki loppuu, Tulee calmi osio. Tässä on joku hyvä rentouttava touchi mukana. Ja rummut lähetevät hitaasti mutta varmasti rakentamaan biisiä uudestaan eteenpäin... Olisin toivonut paremman (varioivamman) rumpu linen. Basso on myös melko olematon, ja alkaa puolessa välissä häiritsemään poissaolollaan.. Muuten kaunis ja aika rentouttava veisu, loppu kuitenkin hieman töksähtävä musta. 8p
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Efexanor - What The Hell Are You? 02.03.2004

Efexanor - What The Hell Are You?
Melodillisin muodoin oivaa goa vaantoa... Basso linja menee tavan mukaan paaosaan, ja muutenkik on syvyydeltaan varsin kiitettavaa luokkaa... Kickiin olisin laittanut enemman sita potkivaa asennetta, nyt se minusta liikaa haipyy sinne taustalle... Itamaisen kuuloiset melodiat olivat taasen varsin mahtavan kuuloisia, ja oikein nautittavaa antia.... Kokonais pakettina todella tyylikas goa veisu, mutta itse olisin lisannyt ehka naita hieman.. Potkivan kickin - Acidia tahi sinea sinne taustalle leijumaan - Kaiken mailman psygedelia narinaa.. tosin se vahvistin alku olikin aika maittava.. Ennen kaikkea tahdon kiittaa taas siita, etta biisi on kasattu lempio hjelmallani, se ansaitsee aina maininnan :) Lisaa tulemaan vaan, noita elementtaja kun saat tohon lisaa, ni eikohan ala mun biisilista lisaantyy parilla uudella goa biisilla. GO!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daft - Membrane 01.03.2004

Daft - Membrane
Todella herkku alku, mahtavaa mystic menoa, ja tahan tunnelmaan voisin jaada leijumaan viikoiksi. Psygeaanet olivat tassa mahtavana lisana. Kikki on todella kovan kuuloinen, ja muutenkin rummut toimivat. alku mielestani kuitenkin tavallaan ehka hieman liian iloinen.... Tasta tolla basso soundilla sais mahtava hieman hitaamman dark tunnelmaisen veisun... Kuten todettu, Basso on todella maukkaan kuuloinen. Padit iskevat. pieno saisi olla ehka hieman enemman pinnassa, ja ehcotettu, talla hetkella siina on vain ping pong kaikua... Melodia puolelta tama biisi on todellista herkkua. ja taytyypa sanoa, etta sina jos kuka osaat hommasi fruitylla.... Faniksesi retkahdan :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kingston - Routa [live] 04.05.2004

Kingston - Routa [live]
Vähäsen on live meininki, Kaikuu ja rätisee pahasti. Mutta mutta, asiaan... Laulajan ääntä en uskalla alkaa analysoimaan, kaiun takia. Kitaristi ei kummempia esitä, rumpali vetää kutakuinkin ok settiä, mitä nyt tuntuu että yks tai kaks filliä olisi mennyt vähän huti. Kitaristi tuntuu olevan ainoastaan komppauksen vallassa, eikä biisiin tule mitään vetävää "ns" melodiaa. Lualaja kuitenkin tuntuu pitäytyvänsä tehtäväänsä tunteella, ja äänen laadusta huolimatta on ihan ok kuultavaa. Bassoa en tässä liiemmin kuullut, johtunee juuri live versiosta... Perus kamaa, ei huono, ei erikoinen. Uppoaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Quaint - Obsession 31.05.2004

Quaint - Obsession
Ohhoh, Laulaja heittää aika hyvää settiä.. Pieno kuullostaa myös todella maukkaalta. Englanti lausataan todella hyvin, Kaunista meininkiä, rumpalikin heittää hyvää settiä. Todellakin onnistunutta menoa. Siis oikeestaan jopa aivan mahtavaa, kaikki toimii kuin kone. Hatun nosto ennen kaikkie huikealle laulajalle ja pienon soittajalle,(kenties sama henkilö?) Basistiinkin kiinnitin huomiota, huh huh, todella osaava kokoonpano. Täysin uskomatonta tavaraa. Konemusiikin dikkari valla sulaa tämän alla.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daft - Anthem (final) 01.03.2004

Daft - Anthem (final)
Eipa tasta nytten erota niita fruityn presetteja. Biisina aika melankolinen, mista itse pidan, tosin olisi toivonut tummempaa ja syvempaa basso linjaa. Snare on todella kovan kuuloinen, liidi soundi on todella maukas. Tassa kohdassa missa kaikki rajahtaa soimaan, saisi basso olla mielestani oktaavin parin alempana. Kelpo trancea jota kuuntelee mielellaan.. ps, noi kello ja acid lisukkeet ovat kanssa oikein hyvaa korvanruokaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Old's mobile 28.12.2003

aluminiumblade - Old's mobile
Kylla, osaat kylla asias todella tyylikkaasti... Komppi ehka saisi enemman varioida mutta mitas pienista, suuria plussia tou esim acid soundin taiturimainen kaytto, ja muutenkin todella tyylikkaasti kasattu biisi. okonaisuutena mahtavaa musaakki, ja ihmettelen viellakin miten sa fruitylla saat tan aikaan, ku monet ei saa tata aikaa edes 1000000 egen studiolla :)..joo taitohan se tietty ratkaisee, mut tassa puhutaankin sitten myos aanenlaadusta. kateellinen jopa olen...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Beaner - Edward III 13.04.2004

Beaner - Edward III
Ja nyt vourostaan listaan astuu aika ajoittaan grungehtava, ajoin popihtava rock ralli, joka toimii mielestäni varsin mainiosti... Laulajan ääni on kuin tehty tämän tyyliseen "nirvanahtavaan" rock musiikkiin, väliin tulevat popihtavat kohdat kuitenkin palauttavat likaisen meiningin maahan.... Kitaristi, ja basisti vetävät hyvän perus setin, rumpali tekee ehkä yhden/pari pikku mokaa fillissä. Muuten tyylikästä paukutusta hänenkin osaltaan. Äänet ovat hyvin tasapainossa, ja biisin fiilis jää tavallaan siihen nostatus vaiheeseen. On ainesta todella isoonkin ja hyvään rock rimputukseen, tällä kertaa se vain jää nostatukseen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Barbapapa - Clament 28.12.2003

Barbapapa - Clament
Biisi oma alkuun mielestani psygehtavi aminaisuuksia...saisi mielestani kuitenkin olla hieman nopeammalla temmolla. Kick soundi antaa todella hyvan potkun, ja biisi kuullostaa muutenkin ilmavalta. intialaiset vokaali muminat tuovat biisiin todella maukkaan tunnelman.. 1:40 paikkeilla biisi vaihtaa basso tyylia hieman...saisi minusta kuitenkin heittaa vaihdetta asteen kovemmalle, ja lisata jotain teravaa leadimailmaa... snare on liian kuulumaton.. bassoon voisi lisata ehka aavistuksen pingpong kaikua. Kaipaisi jonkun ehka hieman psygehtavan, ehka jopa infected tyylisen melodian..talla hetkella ehka hieman liikaa pelkkaa basso ja rumpu, misc kikkailua...muuten tyylikasta menoa..ja kuten viimeksikin totesin..rytmit ovat todella kohdallaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Barbapapa - Day Alone 28.12.2003

Barbapapa - Day Alone
Taattua elektro soundia... Aloittaisin ehka jonkun maukkaan break kompin tohon, ja jotain acid soundimailmaa. Biisi kaipaisi jonkun mukavan basso linjan taakseen, vaikka alkuhan tassa onkin toki kyseessa. Elikkas...heitat sinne jonkun maukkaan rumpukikin. hieman ehka breikimpi kikki, mika tossa 2:30 paikkeilla tulee mukaan..mielestani tama biisi ei ole yleiseen 4x4 skaalaan meneva. mutta alun voi kuka tahansa tulkita omalla tavallaan. tasta saa tyon teolla kunnon biisin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Gehinnom - The Ultimate Detonation 02.01.2004

Gehinnom - The Ultimate Detonation
Kylla. tassa on sita mita pitaakin olla, vitun moinen asenne nimittain. Soundi mailmassa rummut toki hieman jaa alle, mika minua, joka rumpuja itsekkin hevi pandissa olen soittanut, harmitti. Mutta asenne ratkaisee. muuten tuntuu taidokkuuskin olevan kohallaan, ja jos orinasta mitaan ymmarran, ni tuo on aika puhdasta sellaista :P Tasta kun saa viella kaikki aanet kohalleen, ni tassa on sita kauan haluttua levytyskuumaa tavaraa. Amen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routa - Oodi leideille 04.05.2004

Routa - Oodi leideille
Noniin. nyt on poppi menoa.... Alku on karun kuuloinen minusta, mutta biisin potkastessa itsensä liikkeelle. Tästä syntyykin aikamoista suomirokkia. Äänenlaatu on hyvä, mutta vähän puhtaampikin voisi olla, laulussa on pientä kaikua, mutta mitäs siitä. itse biisiin. Laulun sanat ovat aika vinkeät. Rumpali vyöryttää aivan ok settiä, ja komppi kitara rokkaa hyvin tähn biisiin. Ei turhalla pituudella pilattu, ja varsinkin se useissa biiseissä kaivattu soolon tynkäkin löytyy, voisi tosin olla pidempi. 8+
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oswell - Ahdistusta Coltissa 29.12.2003

Oswell - Ahdistusta Coltissa
Sa kylla hommas osaat. luulisi tata biisi tehdyksi jollain vitun kalliilla studiolla, mut tulipahan taas todistettu et fruityhakkaa reasonin.. :) Kiitos tasta oswell
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olio - Chihuahuas Moonlight (Hexogen Remix) 30.01.2004

Olio - Chihuahuas Moonlight (Hexogen Remix)
ja kyllapas myos typoa lentaa :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Olio - Chihuahuas Moonlight (Hexogen Remix) 30.01.2004

Olio - Chihuahuas Moonlight (Hexogen Remix)
Taa kylla iski soudillisesti kuin 1000 piskaa selkaan. Tempo on rauhallinen, ja ehka itse oisin tuon kikin vaihtanut hieman iskevampaan ja tummempaan kickiin. aane puolelta mennaankin jo kieruotuneen maastoon. Biisi on juuri tyyliin "hei miks lattia venyy ja tuolit lentaa" tyylista hallucinoimista. Snoiko toi elektro aani tossa 3:30 muutes fuck you? Yhteen vetona erittain hypnoottinen ja omintakeinen biisi, ehka jopa hieman hallucinogenia muistutti. Tuli jopa LSD mieleen tasta. niin, siis tuo kickihan onkin enemman hallucinogenimainen kuin infectedimainen. henkkoht infected kiiki vaan sattuu tippuu enemman. Lisaa tammosta... faniutuminen putoaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Barbapapa - Paloma 21.10.2003

Barbapapa - Paloma
Tämähän oli komppirikas biisi. rytmit ovat todella maukkaat.ja niitä on kiva kuunnella, tosin basso taajuudet ovat aivan liian matalat. efekti saudit tekevät vähäsen goahtavaa meininkiä biisiin. Jossain minuutin kohalla tuleva efekti rökkiä olisi voinut tuoda kätköistään jonkun sine tai acid räminän mukaan kuvioihin. samaisen kohan jälkeen bass-linestä tulee jotenkin outo. 3:00 minuutin kohalla tuleva pienoinen paussi, ja sen jälkeen uudestaan kasaantuvat rummut voisivat tuoda mukanaan jonkun melodian. Rummuista annan 9+, bassosta annan 6+, ja melodian puuttumiset viellä pienentävät hiukkasen. kokonaisuus 7.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silverbullets - We Need Luxury 22.10.2003

Silverbullets - We Need Luxury
Hyvällä meiningillä toteutettua rokkia. asennetta löytyy, ja meno on mukavan kuulosta. Ainoa mitä jäin oli joku steve vai tyylinen arpegio soolo. no joo, tyylillä tämä on toteutettu. props ( tässä on myös aito garage soundi )
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiPersonality - xedium 07.10.2003

MultiPersonality - xedium
Nyt on jätkä kyl jotain ihmettä saanu aikaan.nimittäin, kun tossa kuuntelin talamascaa, jätkän biisi oli tullu sinne väliin.ja sitten ku tämä tuli, ni osu vaan vitun hienosti korvaan...ei millään pahalla, mut TÄÄHÄN ONKIN VITUN HIENO.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiPersonality - xedium 26.09.2003

MultiPersonality - xedium
Hienoa menoa, indeed hienoa.alkaa hienosti.mutta, iso ISO miinus oli rumpujen heikot variaatiot..ehkä koko biisin pahin ongelma. muuten toimi.erityisen ylpeä saat olla distortio tykityksestä.oli suorastaan mahtavan sairaan upee :P...ja kaikki sivu äänet muutenkin toimi,rummut olivat aikoa miinus 8p
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele MultiPersonality - euphrenia 24.08.2003

MultiPersonality - euphrenia
sais olla ehkä enemmän spiidii ja basso variaatioo..mutta muuten aika kova piisi..etenkin noi fadetut efektit...melkeen kymppi,mut ei ihan....
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DeeJay Mero - Absence 21.10.2003

DeeJay Mero - Absence
Kick soundit on liian olemattomat, ja tuon square soundi on aivan liian kovalla. biisin rakenne on aika perus, ja jossain vaiheessa olin erottavinani jonkun riitasoinnun. Liian itseään toistava. melodiasta annan 8 pojoo. mutta basso, kauhea square soundi, ja rumpujen mitään sanomaton ilme ovat roimamiinus. stringeistä sen verran, että ne olivat varsin onnistuneet mielestäni. Toisin sanoen biisissä on liian perus fruitysoundit, ja niitä ei ole miksattu tarpeeksi. keep it going man -6-
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Daft - Astral fastral 01.03.2004

Daft - Astral fastral
Psygesta itse enemman tietavana.... Basara ei toimi... basso puuttuu melkeimpa kokonaan, mika on psytrancen yksi kulmakivista... Liian trancehtavia soundeja muutenkin psygebiisiksi. Ehka laskisin taman jonkun moiseksi tech kipaleeksi.... Narinoitahan tastakin loytyy, mutta ei psygebiisiin.. Tama ei niin uponnut.. Trancea teet 1000%.....
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Syystarina 29.05.2004

Kongo - Syystarina
Onko tämä nyt sitä paljon mainostettua kongoa?. noh kommentti rinki toimii paremmin. Biisissä on mahtava sisään tulo, kitara on jopa haikea, Basson ja laulajan sisään tullessa biisi alkaa päästä jo käyntiin kunnolla, fiilis on todellakin hyvä, laulajat osaa hommansa hyvin, ja soittimet pelaavat yhteen. Biisin idea on hyvä, ja sanoitukset jättävät tulkinnan varaa. Ei voi kuin ihalla, mahtavaa menoa, melodista, haikeaa ja ennenkaikkea toimivaa. Tälläistä kehtaisi soittaa missä vain radiossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Drozen F - Light from far 02.01.2004

Dj Drozen F - Light from far
biisin alkaessa mukaan tuleva avaruus aani on todella hieno.. laukka kompinkanssa mukana tuleva padi on kuitenkin mielestani liian monotoninen. siihen saisi laittaa syyvyytta lisaa. Minuutin kohdalla biisi vasta alkaa, ja muuten se kuullostaakin aivan ok kamalta, jos tata ihmeellista raapimis aanta ei lasketa...1:40 maissa biisin melodia muuttuu aivan kokonaan, ja arsyttava raapiminen haviaa. pisti hieman korviin etta kick rumpu sarkee aivan hieman. 2:20 main alkava ihme aaninen melodi on jokseenkin riipaiseva. lopetus on hieman ehka tokkaiseva..sori, tama ei mitenkaan iskenyt niin paljon, kuin muut biisisi. kokonaisuudessaan, kun nuo kaksi riipaisu elementtia poistettaisiin, ja hieman aania editoitaisiin ja jonku hienonleadin tunkis, ni sais semmosen kasin pintaan menevan teknottelun..
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Drozen F - Turn it up 24.06.2003

Dj Drozen F - Turn it up
kylläpäs heitti vittumaisesti textin putkeen =(
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Drozen F - Turn it up 24.06.2003

Dj Drozen F - Turn it up
just härö melodia..kun saat noihin komppeihin vähäen ulottuvuutta ni hyvä tulee...lisää bassoa,ja jotkun stringit/padit eivät olesi hullummat..tai esim semmoset kuora tytön köhinät..ne on nykyään IN ;D.... eli sanotaan näin. Tästä sais tosi tykittävän psytrance biisin vähän lisäämällä kaikua (ei liikaa) ja teräviä pieniä efekti ääniä, ja bassoa todella paljon lisää....melodia on hyvä tollasenaan, ainoo mikä kaipaa hiomista on rummut. -p8 ps- rumpuun kannattaa fx valikosta ädätä equalizeri..sillä siitä saa joko todella iskevän,tai sitten pehmeän. se antaa lisää poweria drummeihin huomattavasti..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Filose - Crack of Dawn 23.06.2003

Filose - Crack of Dawn
lofinakin parasta tämän tyyli luoka suomalaista musiikkia mitä oon kuullu..... tekun saatte kunnon studion alle yms muuta tommosta,ni siinä on jo kuulkaas levytys sopimuskin sitten plakkarissa
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Filose - Reborn 23.06.2003

Filose - Reborn
vaikka onkin uudempi kuin crack of dawn..ei yllä samalle tunnelma asteikolle..hyvä tämäkin on, varsinkin 2:40 alka kitara kuvio on todella hieno.ja vokaalit istuvat hienosti rytmiin..myös cratchit ovat tyylikkäitä..tämä on mahtava, muttei paras..ysi napashtaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Drozen F - New Start 24.06.2003

Dj Drozen F - New Start
pollan sekotus musaa parhaimmillaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TranseWaves - Sun 12.06.2003

TranseWaves - Sun
yhtämittainen ja liikaa esiintuleva basso,jota et ole fruityylä yhtään kaiuttanut, tai höystänyt ulottuvuuksilla,pistää ja pahasti.. biisissä ontuu vain sen yksi toikkoisuus,ei muu..ja se tässä kävi ärsyttämään,että fruityä itse kohta 8kk käyttäneenä nuo tavalliset fruityefektit osuivat korvaan... ei huono,mutta ei mitenkään ihmeellinenkään
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - Low Style 26.09.2003

Aluminium Blade - Low Style
kyllä sä asias osaat. tää on hienoa, tyylikästä, ja varsin rajoja rikkovaa musiikkia, kaikki osuu kohdalleen. vokaalit tekisivät tästä täydellisen
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Varis - Kesälesken laulu 02.09.2003

T.Varis - Kesälesken laulu
Vokaalit oli tosi kovii.ja skitasta pidin erityisesti.Pieno osi oli todella tyylikkäästi toteutettu, mutta pieno oli saanut tula minusta enemmän esiin.rummut olisi ehkä saanut olla enemmän pinnassa. 2:40 mukaan tulevat kuviot ovat oivallisia sen hetken mitä ne kestävät. *Nurmikkoa leikkaa en, sisällä vain loikoilen* todella tyylikästä :D .9p
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele T.Varis - Horses Beat 02.09.2003

T.Varis - Horses Beat
Rertoa tosiaankin!. ja mikä parasta,hyvän kuullosta. komppi oli oiva,vaikka alkuun kuullosti tönköltä.heikkoutena esim se että on liian lyhyt,ja minusta soittimia olisi voinut olla eriilaisia enemmän.mutta muuten aika iskeä synthpop kappale...loppu oli hieman töksähtävä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Takapiha - Liiskaus 29.04.2003

Project Takapiha - Liiskaus
melodia = 9 äänet = 8 toteutus = 7....... melodia oli todella hyvä....vituttaa jopa etten ite tota keksiny,mutta pientä variaatiota ja hiomista ja vaikka jotain stringei taustaan, ni mainiota kamaa viel tulee ulos. LUPAAN SEN keep on going man
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Leaper - Avenger [DEMO] 16.04.2003

Leaper - Avenger [DEMO]
keep on going man... ;D
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Amppiworks - Memories ~ Dreaming of Her 21.10.2003

Amppiworks - Memories ~ Dreaming of Her
Todella kaunis sävellys. mutta olisi ehkä tarvinnut minusta kuuluvamman ja ehkä jopa dramatisoivan string-linjan. Joka tapauksessa kivan kuuloinen. Kitara on positiivinen.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Human Sound - a98 - May Day Dream (Human Sound remix) 13.04.2003

Human Sound - a98 - May Day Dream (Human Sound remix)
Jahas...vihdoikin joku osu oikeaan.... =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aluminium Blade - drug addict 26.09.2003

Aluminium Blade - drug addict
varsin tyylikäs, aika rokahtava minusta.Bigbeattia en juurikaan tunne, mutta tämä toi elvästi mieleeni kaikennäköiset bad boys 2 leffat ynnä muut. hienoa!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele M See Jupedux - m see 12.04.2003

M See Jupedux - m see
joo...ite en yheksä vuotiaana kuunnellu musaa,SAATI SIT TEHNY SITÄ......hei kelatkaa te jotka haukutte....minkälaista ite teitte 9 v skidinä, vai teittekö ollenkaa?? jatka samaa mallii...=)
9