Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 115 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Retribution 21.03.2012

Riitasointu - Retribution
Kuulostaa hyvällä tavalla vinksahtaneelta :P Pidän erityisesti siitä, että äänimaisemassa on paljon erilaisia yksityiskohtia, joihin tarttua lopputuloksen kuitenkaan kuulostamatta kaaokselta. Kuten jo on mainittu, tällaisena biisi on ehkä hieman liian pitkä. Pienet variaatiot leadeihin/melodioihin voisi ehkä olla paikallaan, mutta joka tapauksessa kuitenkin varsin toimiva biisi. Pystyisin hyvin kuvittelemaan esim. Finrgin julkaisuksi :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele In Hard Project - Project North-Art Of Core 29.05.2011

In Hard Project - Project North-Art Of Core
Ihan hyvänkuulonen pohja biisille. Reverbiä kuitenkin saa tiputtaa aika roimasti kaikesta muusta kuin tuosta tausta-ambienssista. Muuten soundipuoli on ihan kunnossa. Pituutta ja enemmän "koukkuja" biisi tarvitsee myös. Kuten sanoin, kuulostaa lupaavalta, mutta tällaisena biisi tuntuu hieman keskeneräiseltä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Divaani Records - Rhythmic Disorder - Summernights 04.05.2011

Divaani Records - Rhythmic Disorder - Summernights
Igorrrin uusin (olettaen ettei Nostrilin jälkeen oo uutta albumia ilmestyny) on tosiaan vähän aikaa sitte aikamoisessa tehokuuntelussa ollu, mutta ei kyllä itelle tullu heti mieleen :D Tosin jossain välissä biisiä tehdessä kävi kyllä mielessä jonku "vähän" vinksahtaneemman version tekeminen... ja voi olla et tää tästä muuttuu vielä ku muutamasta asiasta en oikeen pidä mut olin liian laiska korjaamaan :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Causa Materialis - Flaming Brass 15.01.2011

Causa Materialis - Flaming Brass
On muuten harvinaisen kaunis biisi! Pianomelodia varsinkin nopeimmissa osioissa toimii erittäin hyvin. Rytmipuoli on sopivan rullaavaa. Ainoa asia, joka hieman häiritsi oli se "gate" -efekti tms.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele aluminiumblade - Skulk 09.11.2010

aluminiumblade - Skulk
Tässä on vähän sellainen Overseer vs The Chrystal Method fiilis... eli varsin hyvin toimii. Ei nyt näin aamusella irtoa mitään syväluotaavampaa kommenttia ja muutenkin on helpompi kirjoitella enemmän, jos biisissä on jotain parannettavaa. Tästä ei kuitenkaan mitään vikaa löytynyt :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Chaotic Insight 18.08.2010

Riitasointu - Chaotic Insight
Tää on iha prkleen kova biisi! Rummut rullaa mukavasti ja niissä on tarpeeks tehoa ja painoa. Kaikenlaisia rutinoita ja muita mielenkiintosia soundeja riittää, mutta miksauspuoli ei silti oo ihan tukossa vaan päinvastoin aika hyvinki balanssissa. Tästä löytää aina jotain uutta kuunneltavaa johon tarttua. Loppu ehkä vähän töksähtää mutta se nyt ei kovin iso miinus ole. Kyllä tää pääs soittolistalle :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Pinkki ja Pöwwwöne 01.06.2010

Riitasointu - Pinkki ja Pöwwwöne
Erittäin mukavasti rullaava rumpulaini ja massiivisista kolinoista aina plussaa. Tässä biisissä on myös paljon kiinnostavia soundeja ja tämän vuoksi uusilla kuuntelukerroilla löytyy aina jotain uutta johon tarttua. Tässä biisissä myös miksauspuoli tuntuu olevan eniten kohdallaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Riitasointu - Katkeran Suloinen 01.06.2010

Riitasointu - Katkeran Suloinen
Tässä biisissä tykkään erityisesti rytmipuolesta ja -soittimista. Ehkä jokin selvempi melodia olisi sopinut tähän, mutta se on lähinnä makuasioita. En nyt juuri osaa muuta sanoa. Toimii varsin hyvin, koska nyt omassa musiikinkuuntelussa on ollut joku ihme trip hop/acid jazz kausi :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Obakemono - Jamqpa - Keskiyö v.666 (Obakemono remix)[clip] 16.03.2010

Obakemono - Jamqpa - Keskiyö v.666 (Obakemono remix)[clip]
Sitä sun pitää kysellä Jamqpa:lta ;) Tän piti jossain välissä ainaki mennä jollekin Jamqpa:n EP:lle, mut sen mitä mä tiedän nii ei vissiin ainakaan sille oo menossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Isola - Rhythmic Disorder - Planet Industria (Isola remix) 07.01.2010

Isola - Rhythmic Disorder - Planet Industria (Isola remix)
Mielenkiintonen remixi ja ihan toimiva kyllä... jos haluut nii voin kyllä nauhottaa noi synapätkät erillisiks .wav:eiks nii saat vähä parempilaatusena ne ku mp3:sta... ja tiettyyn tempoon, jos on tarvis

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sample garden - Semi-automatic D.F 22.07.2009

Sample garden - Semi-automatic D.F
Hmm meinasin unohtaa kommentoida, niinkuin valitettavan usein käy... Mielenkiintoisia soundeja ja rytmittelyjä tässä on ja itse suurena kolinamusiikin ystävänä pidän tästä. Hieman pidempi tämä voisi kyllä olla, mutta noin muuten ihan mukavan kuuloinen "biisi."

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sample garden - Chillstep 22.07.2009

Sample garden - Chillstep
Tässä aikalailla samoilla linjoilla edellisten kanssa, eli hieman tylsähkö Lisäksi soundit ovat aivan liian ohuet ja ponnettomat, mikä ei dupstepissä ole kovin hyvä asia, kun dupstep nimenomaan nojaa aika vahvasti voimakkaisiin bassoihin ja hyvin potkiviin rumpuihin. pienellä viilaamisella tästä kyllä voisi saada ihan kunnollisen biisin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - DeeCee 06.01.2009

teknokonnektion - DeeCee
Huu... mielenkiintoinen biisi. Draivia löytyy ja biisi pumppaa varsin mukavasti. Toimii varsin hyvin näin aamulla juuri heräämisen jälkeen ja flunssaisena jumittaessa. Loppupuolella olisi mielenkiintoista kuulla ehkäpä lisäyksenä jotain Bongo/Conga/Djembe -rumpuosastoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silverie - Boundary Issues 20.11.2008

Silverie - Boundary Issues
Mukavan rauhallista musiikkia. Pidin erittäin paljon biisin alussa olevasta leijailevan uneliaasta äänimaisemasta, sekä koko biisin läpikantavasta melodiasta. Loppua kohden biisi kasvaa ja pystyn kuvittelemaan herääväni auringon säteiden osuessa silmiini. Taustalla olevat rapinat olivat myös mielenkiintoisia. Tämä kappale muistuttaa hyvällä tavalla Aphex Twinin rauhallisempia ja Ambient-painotteisempia biisejä, myös Borders of Canadan vaikutteet on kuultavissa. Kaikenkaikkiaan varsin mukavan kuuloinen biisi, joka herätti ainakin minun mielenkiintoni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abandoned Soul - Chaos and Order Intertwined 21.10.2008

Abandoned Soul - Chaos and Order Intertwined
Mahtavaa... uutta biisiä täältäkin suunnalta (noh ainakin uusi meille muille :P) Heti alussa kuulee että taas on selvää Abandoned Soul soundia tulossa... ehkä se jo kuulostaakin jopa liian tutulta. Heti kun alkua pidemmäs päästään, selviää että onhan tämä ihan uusi biisi eikä suinkaan kuulosta liikaa vanhoilta tuotoksilta, vaikka vieläkin jotain tuttua biisissä on. Itse biisi toimii varsin mainiosti, vaikka ei mielestäni aivan Abandoned Soulin parhaimmistoon kuulukkaan. Soundit toimii ja varsinkin Kick on jälleen kerran erittäin maukkaan kuuloinen. Mitäpä tästä muuta sanomaan, toimiva kappale, jota muutaman kerran voi kuunnella EP:tä odotellessa ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stiffdik projekt - Gei (vähäse) 29.08.2008

Stiffdik projekt - Gei (vähäse)
Ei prkl tää on tiukka! Jotenkin kaikki mahdollinen tässä biisissä vaikuttaa niin irstaalta, varsinkin tuo basso. Mielestäni tästä käy hyvin ilmi mitä erecton ominaisuuksista voisi odottaa, hyvä määritelmä genrelle.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abandoned Soul - Growing Hostile 21.10.2008

Abandoned Soul - Growing Hostile
Kommentoidaanpas nyt tätäkin, kun en näköjään sitä vielä ole tehnyt. Tämä on varsin paljon ollut soitossa viimeaikoina ja samalla noussut ehdottomasti yhdeksi lempibiisikseni. Äänimaailma on mukavan raastavaa ja varsinkin Kicki ja taustalla soiva "tehdasmelu" tjsp on varsin korvia hivelevää, tosin enemmänkin sellaisella teräsvillalla hivelevää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Shake To Shape 27.08.2008

teknokonnektion - Shake To Shape
Hmnii joo en vielä kunnon kommenttia ole tästä laittanut... saa muistutella, koska minulla on paha tapa unohtaa laittaa sitä kommenttia. Ja asiaan... Mukavan pumppaava rytmitys biisissä ja se myös puskee eteenpäin voimalla. Soundimaailma on varsin mukavan kuuloinen ja jotenkin sellainen, että voisin kuvitella Eric Prydzin, tai mikälie kukalie olikaan, katselevan naisten aerobicia samalla, kun itse ainoana miehenä yrittää hieman käsiään mukana heilutella. Loppua kohden kuitenkin tuo toisto alkaa hieman häiritsemään. Joo, sitä se aito tekno on, mutta ehkä joitain hienovaraisia variaatiota voisi välillä viljellä sinne tänne. Puhun nyt siis esimerkiksi yhden nuotin vaihtamisesta leadissa tai yhden virveliniskun/clapin/läiskäyksen lisäämisestä johonkin. Ei tuo kuitenkaan mikään iso vika ole, jos vika laisinkaan, biisihän kokonaisuudessaan on varsin maukas tekele.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DoomsDay Sounds - ST 28.07.2008

DoomsDay Sounds - ST
Hmmm meinas unohtua, mutta muistinpa kuitenkin. Kuten zutsuu tuossa edellä sanoi, niin tähän sopisi hyvin vielä lisää joitain raakoja soundeja ja särömeteliä.. melodiaa tämä ei välttämättä kaipaa, mutta toisaalta joku padi taustalla voisi olla ihan ok. Hyvistä puolista pitää mainita, että pidän tässä kickin soundista ja yleensäkin särön käytöstä... tosin mielestän mikä tahansa kuulostaa hyvältä, kun sitä sopivasti säröttää :P Kuitenkin ihan lupaava alku.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - 10 Days (original cut) 22.05.2008

Aurisgale - 10 Days (original cut)
Har... tarviiko tämä vielä masterointiakin? Kuulostaa jo suht valmiilta ja miksaus huomattavasti ilmavammalta kuin monissa muissa kappaleissa. Itse olisin tyytyväinen, jos edes kymmenen vuoden sisällä pystyisin samantasoiseen miksaukseen. Sitten itse kappaleesta... Alussa vaikuttaa siltä, että vaikutteita olisi hieman haettu EBM:stäkin, mutta alun jälkeen mennään enemmän Trancempaan suuntaan. Kappale kasvaa välillä eeppisiin mittoihin. Rakenne nyt on... noh... progressiivinen, joten kappale ei ehkä toimi ihan nopeasti kuunneltuna, mutta ajan kanssa ja DJ-setissä varmasti toimisi erittäin hyvin. Erittäin toimiva kappale

Kommentti kappaleesta Kuuntele teknokonnektion - Rhytmic Disorder - Kava (teknokonnektion remix) 19.04.2008

teknokonnektion - Rhytmic Disorder - Kava (teknokonnektion remix)
Hyvinhän tämä tamppaukseksi kääntyi. Tarpeeksi kaukana alkuperäisestä, mutta kuitenkin helposti tunnistettavissa. Rakenne toimii, soundit kuulostaa hyvältä ja yleisestiottaen miksaus on varsin onnistunut. Vaikea tästä on muuta sanoa, kun kyseessä on remix omasta biisistä. Tykkään!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soultrap - Owl Pyjamas 13.04.2008

Soultrap - Owl Pyjamas
Ooh, Neuvostoliittolaista kansanmusiikkia :P Varsin mukavat soundit ja melodiat. Harvinaisen hyvin miksattu näin pienessä aikaa. Yksi kisan suosikeistani.

Kommentti kappaleesta Kuuntele KVI - Bliss 18.04.2008

KVI - Bliss
Tämä on taas näitä projekteja, joille piti jo aikaa sitten kirjoittaa kommenttia ja faniutua, mutta se (ylläty yllätys) unohtui jossain vaiheessa. Pidän erittäin paljon säröisistä soundeista ja mahtipontisista orkesterijutuista, sekä varsinkin siitä kun nuo kaksi asiaa on jollain tavalla yhdistetty. Miksauksesta ei muuten ole paljoa valittamista, mutta kick olisi voinut olla hieman terävämmän kuuloinen. Ja tuo kitara häiritsi minuakin jollain tavalla, en vain vielä ole saanut päätettyä johtuuko se soundista vai riffistä, mutta joku siinä häiritsee. Muutoin biisi on rakenteeltaan, soundeiltaan ja tunnelmaltaan loistoluokkaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nescient - Through the Cold Wasteland 20.03.2008

Nescient - Through the Cold Wasteland
Har, jotenkin tässä kappaleessa kiteytyy se olotila joka minulla tänään oli töissä kaksi viimeistä tuntia kranaatteja sorvatessa... Ja asiaan. Mukavasti murisee ja tosiaankin aika minimalistisella otteella ollaan liikkeellä. Kuitenkin tässä on juuri sopivasti hienovaraista vaihtelua, jotta vielä mielenkiinto pysyy yllä. Tämä tosin on juuri sellaista musiikkia joka vaatii juuri oikean fiiliksen silloin kun tällaista kuuntelee ja minulla sellainen nyt sattui olemaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MKDELTA - Vacuum Spider (V 2,008) 16.03.2008

MKDELTA - Vacuum Spider (V 2,008)
Rytmiset piipitykset, surinat ja pörinät ovat aina mukavia. Kappaleen äänimaisema on myös sopivalla tavalla "nyrjähtänyttä", joten soundillisesti tämä on mielestäni varsin toimiva. Pidin erityisesti biitin rytmistä, sekä percussioiden soundeista. Pieni (todella pieni) valittamisen aihe kuitenkin löytyy, sillä kappale alkaa hieman toistaa itseään. Tosin onhan sillä pituuttakin jo jonkun verran. Ei missään nimessä huono, eikä edes keskinkertainen kappale, vaan turvallisesti hyvän ja erinomaisen välimaastossa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Generate 29.08.2007

Chucky - Generate
Kappas, uutta matskua tännekin. Soundipuoli toimii erittäin hyvin (säröä on mukavasti ja matalia taajuuksia ei puutu :P) Rumpulaini/Kolinat rullaa mukavasti kuten genreen kuuluu. Eipä tässä nyt oikeen muuta, toimiva kappale!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abandoned Soul - Soul Swallower 14.07.2007

Abandoned Soul - Soul Swallower
Härö on hyvän synonyymi. Olenkin jo odotellut, koska uusia kappaleita tulee. Biisi on todellakin taas taattua Abandoned Soul laatua, eikä vähempää voisi odottaakaan ;) Soundimaailma on jälleen mukavan raakaa ja vocaalit tukevat kappaleen yleistä fiilistä erittäin hyvin. Miksauspuolessa nyt ei mielestäni mitään suurta vikaa olekaan, vaikka ero muihin kappaleisiin onkin kuultavissa. Eipä tässä oikein muuta sanottavaa ole... biisi jyrää kuin vanha kunnon höyryveturi. P.S. Onnittelut biisijulkaisusta!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abandoned Soul - The Intensity of Suffering 18.04.2007

Abandoned Soul - The Intensity of Suffering
Täytyy pitkästä aikaa kommentoidakin. Eli eli aivan mahtava biisi! Soundit on erittäin hyvin saatu tukemaan biisistä huokuvaa synkkyyttä ja jonkin asteista haikeuttakin. Väistämättä tulee mieleen Promon tuotokset, joka on vain hyvä asia. Eipä tästä hardcore voi oikein paremmaksi muuttua. Evolva oli uusi ja kiinnostava tuttavuus ainakin minulle. Onko herralla (kyllä oletan hänen olevan herra) kenties omaa myspace sivua tai muuta vastaavaa jossa hänen tuotoksiaan voisi kuulla?
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Jalle - Crowds of Horror 19.04.2007

Dj Jalle - Crowds of Horror
Tätä biisiä on pakko kommentoida, koska sen verran hyvin potkii. Loistavaa klubisoundia! Intro toimii hyvin ja johdattelee saumattomasti itse biisiin. Miksaus on hyvin onnistunut, joten soundeistakaan ei ole valittamista. Jos jotain negatiivista pitäisi hakea niin biisi on aika lyhyt, ja silti hieman toistaa itseään. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele MiZ0 - Fire 01.02.2007

MiZ0 - Fire
Aika valmiilta tämä minun korvaani kuulosti. Kappaleen soundimaailma on mukavan tummaa, vaikka kappale ei tällä kertaa dark stepiä olekaan. Juurikin basson soundi on sieltä maukkaammasta päästä.D'n'B:lle tyypillinen "draivi" on saatu hyvin toteutettua (yllätys yllätys) hyvän bassolinjan ja rummuttelun avulla. Biisi on tietyllä tavalla tavanomaisen kuuloinen, mutta mikäs siinä kun se toimii. Miksi keksiä pyörää uusiksi, jos vanhassa ei ole mitään vikaa? Toimii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AHP-projektin tiellä olevat biisit - That's True (Special Mix) 22.10.2006

AHP-projektin tiellä olevat biisit - That's True (Special Mix)
Aika perus "clubirynkytystä." Tämä siis oli positiivinen ilmaisu, joka tarkoittaa sitä, että soundipolitiikka oli kaikin puolin kunnossa lukuunottamatta basaria, joka hieman peittyi muiden äänien alle. Melodia on hyvää peruskamaa, mutta ei mitään ihmeellisiä koukkuja. Kyllä tämän voisi aivan hyvin kuvitella klubilla soivan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creature - Postmortem 27.08.2006

Creature - Postmortem
Kylläpäs taas tuli tehtyä mahtava löytö täältä mikseristä. Tosiaankin aika popahtava ja energinen biisi, mutta toimii erittäin hyvin ainakin tällä hetkellä. Rankasti särötetty karjunta olisi tuonut biisiin vielä lisäpotkua, mutta hyvä näinkin. Soundipuoli on kunnossa ja leaditkin perus EBM -kamaa (tämä siis vain hyvä asia.) Tämän syvempää analysointia ei nyt irtoa, mutta sanottakoon nyt että toimii ja uuden fanin sait jo pelkästään tämän biisin kuuntelun perusteella.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Instant Chaos - Chopped 30.06.2006

Instant Chaos - Chopped
noniin... nyt olette asian (kovassa) ytimessä. Meininki on erittäin häröä... härö on hyvä. Kaikenlaista mukavaa piipitystä ja kilinää on mukana runsain mitoin. Muutama rytmillinen seikkakin kuulosti mielenkiintoiselta. Jokin tästä kuitenkin puuttui, koska tämä ei aiheuttanut kunnon säväreitä... kerron mikä se puuttuva juttu on heti kun sen itsekin tiedän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abandoned Soul - Next Chapter of My Life 18.06.2006

Abandoned Soul - Next Chapter of My Life
Kyllä on taas mukavaa pommitusta kerrakseen ei voi muuta sanoa. Teknisesti taattua Abandoned Soul laatua ja soundillisesti mahtavaa kuunneltavaa. Leadit toimivat hyvin ja siinä puolessavälissä Elokuva jouset olivat hyvä veto. Mitä tästä enää voi sanoa... ylistyssanat loppuvat kesken :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spyge H - I'm Soo Highh 13.06.2006

Spyge H - I'm Soo Highh
Ei perkeles... tää biisi vei mukanaan heti alusta lähtien. Mukavasti on meininkiäkin tässä kappaleessa ja soundit on hyvin toteutettu. Nyt on liian kuuma päivä, että jaksaisi pidempään kirjoittaa, mutta sanotaanko näin että toimii ja sait yhden fanin lisää. - nyt terassille oluelle tai parille :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele dOob - Abandoned Soul & dOob - Lone Heart 21.10.2007

dOob - Abandoned Soul & dOob - Lone Heart
Hmmm... miten tämä on jäänyt kommentoimatta, onhan tämä sentään yksi kauneimmista hardcorekappaleista. En oikeastaan tiedä mitään kauniimpaa kuin särötetyt rummut ja haikea melodia, tai no tiedänpäs, särötetyt rummut ja haikea melodia viululla soitettuna. Se siitä, nyt itse biisiin. Tämä on selvästikin yksi suosikeistani. Melodia ja muutenkin koko kappaleesta huokuva fiilis on jotain kaunista. Soundipuoli on kunnossa eikä miksauksestakaan vikaa löydy, joten tämä on kaikin puolin kympin arvoinen teos. PS. Olin näköjään unohtanut lisätä itseni fanilistallekin. Nooh, asia korjaantuu.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Buddhist Warehouse Inc. - Retropop - Pieni ja ihmeellinen (JKMX) 25.05.2006

Buddhist Warehouse Inc. - Retropop - Pieni ja ihmeellinen (JKMX)
Aijai kun kuulostaa mukavalta näin sateisena päivänä... iltana. No oli miten oli tästä biisistä ei kyllä pahemmin huomaa, että olisi jäänyt viimeistely puolitiehen, mutta eihän omat kappaleet ole koskaan valmiita :P Tosiaankin alkuperäinen versio oli mahtava, mutta ei tämä sille paljoa häviä, jos yhtään. Sidechainia on käytetty kursailemattomasti ja hyvä niin, koska kunnon dance-biisin kuuluukin pumpata kunnolla. Kyllä tässä on aineksia kesähitiksi!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Phantom train (short edit) 17.04.2006

Aurisgale - Phantom train (short edit)
Tämä toimii kyllä erittäin hyvin näin aamutuimaan. Erittäin tunnelmallista ja taattua Larizza tyyliä. Kappale suorastaan pursuaa mielenkiitoisia yksityiskohtia, joiden vuoksi tästä löytää aina jotain uutta. Soundipuolikin on totuttuun tapaan kunnossa. Ainoa hieman häiritsevä tekijä oli se junan "tuuttaus", joka kuulosti minun korvaani liian "lelumaiselta." Mitä sitä enempiä jaarittelemaan, vaan antaa arvosanan puhua puolestaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Instant Chaos - Evil Again 09.04.2006

Instant Chaos - Evil Again
Ei perkele jätkät mitä settiä. Alku kuulostaa lupaavalta ja biisi pääsee oikeuksiinsa, kun pääleadi alkaa soimaan. Todenteolla biisi räjäyttää tajunnan, kun speedcore-osuus käy kimppuun takavasemmalta. Mahtava biisi! ...nyt kun biisi soi uudemman kerran tulee siitä mieleen Dracula-pelin musiikit. Peli taisi olla julkaistu 8-bittiselle nintendolle, jos oikein muistan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Puuppa - Suklaa & Chokolaad 21.05.2006

Puuppa - Suklaa & Chokolaad
unohdin vallan kommentoida... sen siitä saa kun on niin hyvä muisti. Kitarariffit tässä kappaleessa on aivan mahtavat ja vokaalit sopii tähän erittäin hyvin. Suurena särön ystävänä pidin myös niistä aika yllättävistä särövokaaleista, vaikka ne olikin aika outo veto tähän kappaleeseen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Abandoned Soul - Abandoned Feelings 10.02.2006

Abandoned Soul - Abandoned Feelings
Kicki tosiaan on kyllä aika järeä ja hyvä niin. Muutenkin säröä ei ole taaskaan säästelty. Tässä on taas kerran sellainen "tehdasmainen" fiilis. muutenkin tunnelma on tarpeeksi synkkä... aloin 3 minuutin kuuntelun jälkeen nähdä mörköjä nurkissa. Kuten edellä mainitiin, kyllä tämä sen kympin ansaitsee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Fight to the death 24.01.2006

Chucky - Fight to the death
Erittäin rankoilla soundeilla ollaan liikkeellä jopa hardhouse-asteikolla, mutta mikäs siinä, sillä hyvältä kuulostaa. Soundit olivat erittäin hyvät... varsinkin hooveri-soundi. Särö taas on aina mukavaa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nocturna - Hard in the club 07.01.2006

Nocturna - Hard in the club
Mukavan kuuloista pumppausta... Tämä muistuttaa aikalaillakin erästä artistia, mutta en juuri nyt saa millään mieleeni ketä :/ Soundipuoli on kunnossa, mutta tämä on ehkä aavistuksen liian kovalle masteroitu. Alun "stabit" toimivat hyvin ja melodiat ovat ihan hyviä. Hidastus oli myös ihan hyvä veto.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klasu - Boil Dubya (In Acid Schranz Soup) 03.01.2006

Klasu - Boil Dubya (In Acid Schranz Soup)
Raakaa pumppausta pienillä suvannoilla 5 min ajan.. toimii! Erittäin suurena säröfriikkinä olen sitä mieltä, että kickiä olisi voinut säröttää ehkäpä vielä enemmänkin, mutta kyllä se näinkin toimii, sillä se nyt on vain makukysymys. Muuten soundipuoli oli erittäin hyvä. Melodiaa tästä ei löytynyt, mikä on mielestäni vain hyvä asia. Hapotteluja sen sijaan löytyi ja vieläpä erittäin maukkaita sellaisia. Nostatukset toimivat mahtavasti ja se huuto-sample oli kuin tehty tähän biisiin. Kyllä tämä biisi on jo fanituksen arvoinen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sulauma - Huurut 23.05.2008

Sulauma - Huurut
Aina välillä seikkailu Mikseri.net:issä tuo eteen mielenkiintoista musiikkia, näin pääsi käymään tälläkin kertaa. Hyvää happoilua ei täällä kyllä turhan usein tule vastaan, joten erittäin mukavaa löytää välillä tällaistakin. Biisistä sen verran, että hyvin rutisee ja koska Pidän erittäin paljon Madventuresin soundtrackista, tällainen happo toimii varsin hyvin. Mukavan leijailevaa soundia, jossa kuitenkin on tarpeeksi terävyyttä. Miksaus on kaikin puolin selkeä ja kappaleessa on tarpeeksi tarttumapintaa. Eipä tästä oikeen voi paljon muuta sanoa, kun en mitään moitittavaa keksinyt. p.s. biisi on näköjään jo vuodelta 2005, kai tällaista sentään on tulossa lisää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-4 - San Diego (Frostbite Remix) 20.12.2005

C-4 - San Diego (Frostbite Remix)
Tämäpäs oli mukavan kuuloinen remix. Juuri sopivan leijailevaa soundia minun makuuni. Äänipuolikin on erittäin hyvin saatu kohdalleen. Pituuttakin on tarpeeksi klubikäyttöön, mutta näin kotona kuunnellessa tämä hieman toistaa itseään liikaa, mutta toisaalta niinhän kaikki trance-biisit yleensä tekevätkin. Kyllä tätä kuuntelee mielellään vaikka olenkin hieman rankemman electronisen musiikin ystävä. Tämä on ehkä jopa parempi kuin alkuperäinen :P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Fungus soup 09.12.2005

Chucky - Fungus soup
Kylläpäs oli maukasta sienisoppaa. Ei tämä mielestäni mitään melodiaa kaipaa, vaikka sehän on makukysymys. Itse pidän enemmän kunnolla rutisevasta psytrancesta kuin melodisesta sellaisesta. Tässä kappaleessa kaikenlaista rutinaa löytyykin... surinasta ja pörinästä puhumattakaan. Soundipuolessa ei ole valittamista ja kickissä oli mukavasti attackia ainakin minun makuuni.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU) - Scared Fear 03.12.2005

Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU) - Scared Fear
Kylläpäs on mukavan häröä meininkiä :) Soundit on mukavan tummat ja rumpuloopitkin toimivat. Pidän todella paljon tämän kappaleen tunnelmasta ja etenkin taustalla olevista särösysteemeistä. Miksauspuoli on ihan kunnossa ja kokonaisuus kuulostaa erittäin selkeältä. olisin kaivannut loppuun ehkä jotain hieman nopeampaa bassoriffiä, mutta eipä tämä näinkään mitenkään huono ole.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ázwb - Exact Answers 29.11.2005

ázwb - Exact Answers
Kylläpäs oli mukavan kuuloinen biisi. Täytyy kyllä sanoa, että kicki potkii kasseille ja kovaa. Muutenkin soundipuoli on kunnossa. Leadit ovat myöskin erittäin hyvän kuuloiset ja vokaalit erittäin toimivat... Hiljaiseksi vetää, mutta arvosana puhukoon puolestaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Klasu - Nimetön 03.01.2006

Klasu - Nimetön
Erittäin maistuva Freeform biisi. D-Beat tuolla jo mainitsikin Helixin ja DJ Furyn ja kyllähän tämä enemmän onkin sitä UK-soundia. Mukavan säröiset soundit on kyllä. Tempo on hyvä, mutta itse pidän tällaisesta Freeformista hieman nopeampana. Sellainen "kiksu" -Freeform taas on parempaa hieman hitaampana. Ennen loppua olisi voinut olla sellainen kohta jossa biisi olisi muuttunut melkein jopa rumpubassoksi ja sitten siitä taas kasvanut järeäksi paukuttamiseksi, mutta tämäkin hyvin pitkälti makuasia. Freeformia kannattaa kyllä tehdä tästä eteenpäinkin aina välillä, sillä tämä oli erittäin hyvä biisi ensimmäiseksi kokeiluksi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saraste - Moodswing 03.01.2006

Saraste - Moodswing
Aijai kun oli kaunis kappale. Melodia oli juuri sopivan haikea ja taustalla leijailevat padit oli mahtavia, erityisesti se alussa ollut "hengittävä" padi. Kaikista eniten pidin kuitenkin siitä kuinka tämä kappale kasvoi kokonaan ja loppupuolella olinkin jo ihan fiiliksissä. Kyllä tällä kappaleella fanituksen ansaitsee.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU) - This Monastery 20.11.2005

Blackwing Religion (CLOSED) (SULJETTU) - This Monastery
Kylläpäs oli mukavan kuuloinen "mörköbasso" -kappale. Soundit on mahtavat ja samaa voi sanoa myös melodioista. Erityisesti pidin alun orkesterijousista jotka olivat aivan mahtavat. Rummutkin toimivat todella hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stocco - Enhanced 20.11.2005

Stocco - Enhanced
Kylläpäs olet mukavan rave-biisin tekaissut. Miksaus ja soundipuoli on kunnossa joten ei niistä sen enempää. Vokaalit sopii kappaleeseen hyvin ja ovat aika hauskan kuuloiset. Minua ihmetyttää se, miksi suurin osa ihmisistä pitää rave-musiikkia vitsinä. Tämähän on aivan mahtavaa musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ázwb - Human Error 09.10.2005

ázwb - Human Error
Yllämainittu kommentti pätee edelleen, mutta annanpa nyt ääneni uudelleen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Hiding place 09.10.2005

Chucky - Hiding place
Mielenkiintoisia soundeja on tähänkin löydetty... ja kikkalaatikosta ei kikat tunnu loppuvan millään, sillä tässäkin niitä on vaikka muille jakaa, minkävuoksi mielenkiinto pysyykin yllä loppuun asti ja vielä seuraavillakin kuuntelukerroilla. Miksaus on aivan huippuluokkaa, sillä vaikka tässä on erittäin säröisiä ääniä, ne eivät kuitenkaan puuroudu lainkaan. Kyllähän tätä kuunnellessa tuli hiki otsaan:)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haust - The Sanitarium Halls Won't Quiet Down 30.09.2005

Haust - The Sanitarium Halls Won't Quiet Down
Kyllähän tämä ahdistavaa oli ja muistutti vahvasti mielisairaalaa kaikkien piipitysten ja hullujen kuiskausten vuoksi. Sairaalan käytävät ovat pimeät ja kylmät ja seinät on tehty betonista ja ne ovat likaiset. Sairaalassa ei ole siivoojia näkynyt pitkään aikaan eikä siellä varmaan muutakaan henkilökuntaa ole enään jäljellä... ehkä heille on tapahtunut jotain. Makaan tässä pöydällä kunnes tulen hulluksi ja lopulta kuolen, koska ketään ei ole päästämässä minua pois. Mukavan kuuloista äänimaalailua tämä oli.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Never Get 06.01.2006

Archaic - Never Get
Tämäpäs oli mielenkiintoinen biisi... hyvällä tavalla mielenkiintoinen. Soundit on mahtavat ja biisi muistutta aika ajoin Aphex Twinin joitain biisejä, vaikka tässä ei sellaista "porausta" olekaan, jota Aphexilta usein kuulee. Hieman tämä tuntuu junnaavan paikoillaan, mutta se ei varmaankaan haittaa niin paljon kuin kuuntelee tätä muuten kuin kommentointi mielessä, koska silloin siihen ei niin paljon kiinnitä huomiota. Kokonaisuudessaan tämä on mielestäni erittäin hyvin onnistunut, vaikka en kovin paljon tämän genren musiikkia kuuntelekaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chaos Crew Dj's - Evil One 06.09.2005

Chaos Crew Dj's - Evil One
Ei perkeles kun on mukavan synkkää... Tämä sopisi erittäin hyvin setin introksi. Soundipuoli on hyvä ellei jopa mahtava. Erityisesti pidin Filter sweepseistä, jotka ovat mukavasti "räkäisen" kuuloiset. Ei tästä huonoa sanottavaa ole... ja fanitus tulee kaupan päälle ;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - Take Me UG 22.08.2005

Mind's Pressures - Take Me UG
Mukavankuuloiset kitarariffit alussa ja kitaran soundikin oli ihan hyvä. Rummutkin toimivat ihan mukavasti. Laulu ei paikoitellen oikein iskenyt, mutta muuten ihan hyvä kipale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele WRATHAGE - Sadicum 25.08.2005

WRATHAGE - Sadicum
Mukavilla soundeilla ja hyvillä kitarariffeillä tässä ollaan liikkeellä ja rummutkin rullaa mukavasti alusta asti. En paljon kuuntele tällaista musiikkia, joten en osaa paljon muuta kommentoida. pieninä annoksina tällainen toimii kuitenkin hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele tRA [The Rhythm Addicts] - RIGHT NOW 15.08.2005

tRA [The Rhythm Addicts] - RIGHT NOW
kitarat ovat aivan liian hiljaisella ja vocaalit erottuvat mielestäni liikaa kokonaisuudesta. Biisi kuulostaa minun mielestäni kuin siinä olisi kaksi irtonaista osaa: vocaalit ja jossain hieman kauempana soiva musiikki. Miksaukseen enemmän panostusta niin olisi huomattavasti parempi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kosminen - Jumissa 14.08.2005

Kosminen - Jumissa
Tämän kappaleen genreksi voisi sopia ehkäpä Chill, sillä aika rauhallista tämä on. Alun peruusteella se olisi sopinut ambienttiinkin. Mukavan rauhallista ja maalailevaa tämä tosiaan on, eikä yhtään liian yksitoikkoinen, vaikka kestääkin melkein 13 min.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protect The Hostile - The underground 14.08.2005

Protect The Hostile - The underground
Aika perus soundeilla ollaan liikkeellä, mutta ei se ainakaan minua haittaa, kun ne ovat hyvin tehtyjä. Kickissä saisi olla hieman enemmän potkua ja kappaleella on ihan liian vähän kestoa. Kyllä tässä ihan mukavan rento fiilis on.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Zombi 12.08.2005

Chucky - Zombi
Nyt tästä löytyy sitä rähinää.
mukavankuuloisia kikkailuja ja muita pieniä yksityiskohtia on ripoteltu joka puolelle.
Industrial-kolinat ovat aina myös mukavaa kuunneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mind's Pressures - No Kids 17.08.2005

Mind's Pressures - No Kids
Mukavasti käytetty reverbiä instrumenteissa ja kitarakin on hyvin särötetty. Ihan mukavan kuuloista meininkiä. Kappale on ihan hyvin miksattukin, sillä kaikki äänet kuuluvat kirkkaasti ja sopivassa suhteessa toisiinsa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Archaic - Sunshine in China 11.08.2005

Archaic - Sunshine in China
Kappale alkaa mukavalla "heteka" -soundilla ja pian mukaan tulee mukavan rauhallinen padi. Välillä kuuluva huilu on myös mukavan kuuloinen. ...Onneksi se "heteka" tuli takaisin kappaleen loppupuolella, koska minusta se oli oikein mielenkiintoinen. Miksauskin on kunnossa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mätä Zilakka - They had the best of us 26.08.2005

Mätä Zilakka - They had the best of us
Äänenlaatu on tässä hieman huono, mikä voi kyllä johtua mp3-pakkauksestakin... Soitto pelaa hyvin ja biisi "kasvaa" koko ajan. Ihan mukavan kuuloista tämä oli... tai siis on :P

Kommentti kappaleesta Kuuntele T_n_T - Satusetä (Makes you feel better) 25.08.2005

T_n_T - Satusetä (Makes you feel better)
Yleensä en paljon hoppia kuuntele enkä varsinkaan suomalaista, mutta täytyy sanoa, että tämä on lähes ainoa "suomihoppi" -biisi, joka ehkä jopa hieman toimiikin minulle. Ehkä se johtuu tuosta "funkista" taustasta eikä räppäyskään kuulosta niin naurettavalta kuten useimmissa "suomihoppi" -biiseissä. jatkakaa samaan malliin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TCore - Flashback 09.09.2005

TCore - Flashback
Mukavan kuuloista trancecorea... Itse pidän eniten ehkä juuri tällaisesta. Mukavia ja selkeitä soundeja oli myös mukana... ja löytyi sieltä muutama hyvä rytmikikkailukin. vokaalit sopivat hyvin biisin haikeaan tunnelmaan Tätä lisää
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dr.Groove - Content Provider 11.08.2005

Dr.Groove - Content Provider
Kappaleessa on tietynlainen groove heti alussa. Rumpukomppi on ehkä turhan tavanomainen, mutta soundit on kunnossa. Vocaalit ovat ehkä hieman liian kovalla. Kaikenkaikkiaan ihan mukava kipale.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Barnyard Daisy - Everything's coming up mammoths 11.08.2005

Barnyard Daisy - Everything's coming up mammoths
Ihan mukavan kuuloinen kipale. Soundit ovat mukavat, etenkin basso ja rummut. välillä kuulostaa siltä, että tämä klippaisi hieman, mikä voi johtua myös siitä, että kuuntelen tätä kuulokkeilla. Tämä oli hieman liian lyhyt minun makuuni.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - heat-stroke 11.08.2005

Löyly - heat-stroke
Mukavan synkissä ja rauhallisissa tunnelmissa lähdetään liikkeelle. Vähitellen tulee hieman iloisempi vivahde kappaleeseen, mutta ei onneksi liian iloinen. Mukavan kuuloista maalailua, joka toimii erittäin hyvin tähän aikaan illasta... tai oikeastaan yöstä:P
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele A.K.Alataajuus - Herra Aurinko 11.08.2005

A.K.Alataajuus - Herra Aurinko
Tästä kappaleesta tulee mieleen Ismo Alangon tai Zen Cafe:n kappaleet. Tässä on mukava maalaileva tunnelma. Laulaja osaa kyllä hommansa ja ainakin osaksi koneella tehty(?) musiikki on erittäin mukavaa kuunneltavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sävy - Kuivat kyyneleet 11.08.2005

Sävy - Kuivat kyyneleet
Kappale alkaa mukavasti hieman säröisemmällä kitaralla ja sitten rauhoitutaan ja kuvioihin tulee kliinisempi kitara. Sitten kun kertosäe alkaa niin mukaan tulee taas säröä. Laulajan ännestä tulee kaukaisesti mieleen Toni Wirtanen. Kyllä te soittaa osaatte.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Fabricate 14.08.2005

PALETTE PAiNTiNG DEPARTMENT - Fabricate
Kappaleessa on mukava ja aika hypnoottinen fiilis, mikä ehkä johtuu kitaran ja rumpujen yhteisestä rytmistä. Toimii hyvin juuri näin myöhään illalla.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koneritsan kirkonkellot - Koneritsan kirkonkellot 20.08.2005

Koneritsan kirkonkellot - Koneritsan kirkonkellot
Mukavaa retrosoundia. Tämä sopisi hyvin jonkin pelin taustamusiikiksi. Melodia oli mielestäni erittäin hieno.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mukelo - iTÄ-tURKU 11.08.2005

Mukelo - iTÄ-tURKU
Mukavan tummansävyistä, mutta samalla letkeää musiikkia. Miksaus on hyvin onnistunut, sillä kaikki äänet kuuluu kirkkaasti. Tämä hieman toistaa itseään, mutta vaihtelua on juuri tarpeeksi, että se ei kerkeä oikeastaan yhtään haittaamaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - Destroy,hate and die 15.07.2005

Chucky - Destroy,hate and die
Katos vaan... tännekin tulee välillä hardcorea:) Tempo tässä biisissä on ainakin juuri minun makuuni ja muutenkin tässä on juuri sitä meininkiä, jota pitääkin olla. Hyviä kikkailujakin löytyy ja kicki särisee ainakin minun korvaani mukavasti. Vokaalit on myös ihan asialliset ja sopii biisiin mielestäni erittäin hyvin... ja tietenkin se moottorisaha;) Loppupuolelle voisi sopia jonkinlainen terrorlead tai ehkä jokin pienimuotoinen melodiakin... Kokonaisuudessan biisi oli ihan hyvää hardcorea, jota kelpaa kuunnella kyllä toisenkin kerran.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CXS - Northern-Light-Haze 11.08.2005

CXS - Northern-Light-Haze
Mukavan synkkä tunnelma. Rumpujen rytmi on myös erittäin hyvä ja lopussa kun kappale lähtee täysillä käyntiin, niin on pakko nyökyttää päätä sen mukana... ja kyllä se jalkakin rupesi hieman vipattamaan. Kaikki äänet kuuluivat kirkkaasti, joten miksaus/masterointikin oli onnistunut.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela 14.08.2005

Posse Giwipaska - Yötöntä Pelkoa feat. Simo Jokela
Taustat oli ihan hyvät ja riimitkin pelasivat. Muuta en oikein osaa kommentoida, koska en räppiä kuuntele, enkä sen vuoksi viitsi arvostellakaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele E.M.B - Tripstacy 19.07.2005

E.M.B - Tripstacy
Täytyy sanoa, että toimii erittäin hyvin tähän aikaan illasta... yöstä. Soundit on biisissä aivan mahtavat, etenkin basso vie mukanaan. Rummutkin toimivat ja etenkin kicki on mahtava. Ja sitten ne melodiat...ei perkeles, ku menee ihan sanattomaksi:) En nyt tähän aikaan yöstä keksi muuta sanottavaa tästä, kun ei ihan ole koko aivokapasiteetti käytössä enään, mutta sen sanon vielä, että toimii!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurisgale - Testimonium 07.07.2005

Aurisgale - Testimonium
Intro oli erittäin onnistunut;) Jouset vinkuivat mahtavasti ja koko ajan osasi odottaa että pian tulee jotain erittäin hyvää. Kun homma sitten lähti kunnolla liikkeelle niin melodiat olivat aivan mahtavia ja biisin rauhallinen tunnelma oli kyllä minun makuuni. Suvantokohdan jälkeinen melodia ja etenkin pumppaava rytmi olivat mahtavia. Arvosana selvä kymppi!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Creepy Dölls - Red 11.08.2005

Creepy Dölls - Red
Biisi alkaa mukavilla kitarariffeillä ja kun rummut tulevat mukaan niin lähtee kunnon meininki päälle. Laulajakin tuntuu ihan asiansa osaavalta ja kunniamaininta siitä, että hänen laulustaan ei kuulu niin hirveästi se suomalainen korostus. Kyllä te soittaa osaatte.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Three Gees - Kesäaika 14.08.2005

Three Gees - Kesäaika
No joo ehkä ei ollut tarpeeksi "homo" fiilis plus se että en oikein hoppia kuuntele, niin ehkä siitä johtuu ettei tämä oikein iskenyt. Itse olen silti sitä mieltä, että huumoria pitää olla, sillä liian vakavasti väännetyt Suomi hoppi -kappaleet kuulostavat vain niin teennäiseltä... eli pisteet siitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arcane - Fucking Deja Vu 11.08.2005

Arcane - Fucking Deja Vu
Mukavan synkällä riffillä lähdetään liikkeelle ja kitaran särössä ei ole onneksi säästelty. Ja kyllähän se synkkä tunnelma säilyy biisin edetessäkin... hyvä niin. Pakollinen "tilutus" -kohtakin kappaleesta löytyy:P Soundipuolikin kappaleessa on kunnossa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele PahaTuuli - Huominen (Vanha versio) 11.08.2005

PahaTuuli - Huominen (Vanha versio)
Mukavilla kitarariffeillä ja Hyvällä rumpukompilla varustettu biisi... ja kyllä laulajakin hommansa osaa. Kappaleen stereokuva on hieman liian suppea, sillä kaikki äänet soivat liian keskellä siitä voisi hieman leveämmän yrittää saada niin kuuluisi äänet selkeämmin, vaikka ne nytkin erottuvat ihan hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CXS - XIII:XVIII 18.08.2005

CXS - XIII:XVIII
Taustalla mukavankuuloista vinyylirapinaa, joka tekee tästä mukavasti hieman vanhan kuuloisen. "Kuoro" on myös ihan hyvä ja sopii tunnelmaan hyvin. Rumpuja ja muita rytmisoittimia olisin kuitenkin kaivannut lisää.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CXS - Recaller 11.08.2005

CXS - Recaller
Tämän kappaleen intro on hyvä, mutta ne kellot kumisevat hieman liian lujaa... eli kun muita ääniä tulee mukaan niin ne kellot hieman peittävät niitä. Muuten äänet on hyviä ja selkeitä. Tässä on hieman sellainen "luonto" -fiilis.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Protect The Hostile - Wet Realm 11.08.2005

Protect The Hostile - Wet Realm
Kovin synkkää tämä ei ole, mutta märkää kylläkin:P Parasta biisissä on vinkuva lead ja se taustalla oleva vetinen padi. ... ja tosiaankin tästä amikset pitäisivät, mutta hieman liian "amis" minun makuuni. On tämä silti ihan kuunneltava ja kasin arvoinen kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Tomka - You are the Best of Me... (Original mix) 04.06.2005

Dj Tomka - You are the Best of Me... (Original mix)
Tässä biisissä on aika mukava ja rauhallinen tunnelma. Vocaalit on hyvät eivätkä ne peitä liikaa taustaa. Kaikki Soundit ovat muutenkin kaikin puolin hyvät ja kirkkaat eikä miksauksestakaan vikoja löydy;)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chucky - The Battle of glory 30.05.2005

Chucky - The Battle of glory
Täytyy nyt vielä kerran sanoa, että intro oli hyvä, vaikka sitä muutkin ovat jo sanoneet. Mun mielestä tää ei ollu mitenkään tunkkasen kuulonen. Miksauksen vioista sen verran, että niitä ei ole:) Tempokin on ihan sopiva.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Rasismi on Paskaa (New Edit) 17.08.2005

Yhtye (vanhemmat ulosteet) - Rasismi on Paskaa (New Edit)
Miksaukseen olisi voinut kiinnittää enemmän huomiota, sillä äänet särisevät liikaa ja puuroutuvat hieman ja laulu ei kuulu tarpeeksi. Rumpali ei myöskään soita aina aivan samaan tahtiin kuin kitaristi. Punkille tavanomaista "rähinää" tästä ei puutu. Ei tämä missään nimessä aivan huono ole... pientä hiomista se kuitenkin vaatii.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele C-Loud - Dreamscape 28.05.2005

C-Loud - Dreamscape
Mahtavaa! Tässä biisissä on sitä jotain:D Soundit on kohdallaan eikä melodiapuolessakaan ole mitään vikaa. Miksaus on muutenkin kaikin puolin kunnossa:)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Tomka - Got Love (fast mix) 23.05.2005

Dj Tomka - Got Love (fast mix)
tää ei oo ihan sen tyylistä musiikkia, mitä yleensä kuuntelen... mutta tästälähtien taidan kuunnella:) jotain pientä olisin kaivannut vielä lisää. Vokaalit sopi biisin tunnelmaan erittäin hyvin ja muut sounditkin oli hyvät.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dj Tomka - Underground Sounds 23.05.2005

Dj Tomka - Underground Sounds
Samaa mieltä edellisen kanssa. Kickiin säröä ja tempoks vähintään 180bpm nii rupeaa kuulostamaan hardcorelta... lisäks vielä jonkinlainen terror-lead niin se on siinä

Kommentti kappaleesta Kuuntele ázwb - Dawn Of Time 06.06.2005

ázwb - Dawn Of Time
Kicki on mahtavasti säröllä ja muutenkin kaikki soundit on sellasia mitä pitää hyvässä hardcoressa olla. Taisit saada yhden fanin lisää;)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Psychogenic - Cramkzaru 21.04.2005

Psychogenic - Cramkzaru
Ainakin on energinen biisi ja saundit kohdallaan:) Mun mielestä ainakin ysin arvonen biisi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saddam's Family - PropAgenda 11.08.2005

Saddam's Family - PropAgenda
Sen huomaa että kyseessä on masteroimaton versio, sillä kitarat ja rummut ovat aivan liian hiljaisella. Aika perus tavaraa tämä on, mutta hyvää sellaista. Soitto- ja laulutaitoa löytyy selvästikin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Varissuo - Askel (puolimatkaan) 11.08.2005

Varissuo - Askel (puolimatkaan)
Hyvin soitettu ja laulettu kipale ja laulajan äänikin on ihan mukavan kuuloinen. Kitarariffit ovat ehkä hieman liian tavanomaisia minun makuuni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sigil - Vapoured 25.08.2005

Sigil - Vapoured
Rauhallista Hard Rockia... toimii ainakin tässä mielentilassa. Jos tämä on masteroimaton versio, niin miksaus on ainakin hyvin onnistunut. Soitto ja laulupuolikin on kunnossa, joten ei tästä paljon pahaa sanottavaa ole. Aivan kympin arvoisesti tämä ei minuun iskenyt, mutta vähintäänkin ysi tästä rapsahtaa... ehkä jopa 9+
9

Sivu: 1 2