Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 25 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Blow - My life 17.03.2007

The Blow - My life
Musiikki on mukavan reipastempoista ja muutenkin miellyttävää. Pieni miinus tulee lauluista, jotka eivät ole huonoja (ja onko sillä väliä onko Punk-bändin laulaja "hyvä"?) mutta ovat ehkä hiukan liian pinnalla. Mutta muuten sellainen toimiva perusralli.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löytynojan Kaivajat - My Name Is Captain Bringdown 21.12.2006

Löytynojan Kaivajat - My Name Is Captain Bringdown
Pidin kovasti. Haikea, kaunis kitara pitää otteessaan alusta loppuun. Aluksi jäi vähän kaipailemaan laulua, mutta loppujen lopuksi niitä ei tarvitse yhtään kun kitara toimii näin hyvin. Jopa ihan hyvä ettei ole laulua viemässä huomiota pois.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Backstabbing Bastard - Destined to Fail 23.03.2007

Backstabbing Bastard - Destined to Fail
Erittäin rokkaava biisi. Kitarat potkivat munille kybällä ja sounditkin ovat kohdillaan. Puhtaat laulut toimivat hyvin (tosin voisivat ehkä olla vähän "äijemmät"), mutta örinät eivät mielestäni toimi yhtä hyvin. Tuntuvat vähän siltä kuin olisivat pakolla ängetty mukaan biisin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aivolävistys - Vastaan fasismia 05.10.2006

Aivolävistys - Vastaan fasismia
Toimii hyvin. Sopiva yhdistelmä aggressiota ja ei-niin-turpiinvetomusisointia. Eipä jäänyt Wetterin keikasta oikein muuta mielikuvaa kuin että ihan hyvältä kuulosti, ja nyt näin selvinpäin koneelta iskee melkeinpä kuin Korkkarit, eli kuin miljuuna volttia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crashed Creepers - Fell In Love With A Corp 18.05.2006

Crashed Creepers - Fell In Love With A Corp
Tosiaan, no mikäs ettei. Rivakkaa ja hyvää menoa, heti alusta asti tarttuu kuulija parrasta eikä päästä irti ihan heti. Soundit ovat napakat ja sopivat musaan kuin Matti ja Mervi yhteen. Laulukin toimii hyvin, sopivan rumasti vedettyä ja munakasta. Lontoon lausuminenkin tuntuu olevan hyvin hallussa, mistä plussaa. Mukava löytää tälläistäkin musaa täältä Mikseristä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burden A.D. - Wrong Life/My Life 11.09.2004

Burden A.D. - Wrong Life/My Life
Helvetti, onko tämä oikeasti yli neljä minuuttia pitkä? Kuuntelin tämän taustalla pari kertaa ja ajattelin että "onpa lyhyt biisi"... eli eipä ainakaan ole liian pitkä tai yksitoikkoinen. Alusta alkaen tämä kuullostaa paremmalta kuin Salvation A.D. ... ei yhtä raivokas, mutta hieman "rennompi" ote toimii tässä tapauksessa oikeastaan paremmin kuin raivokas mättö. Onnistuneista lauluista plussaa, luovat tunnelmaa onnistuneesti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konepiha - Loputtoman unen toivotus 18.08.2004

Konepiha - Loputtoman unen toivotus
Haikeata ja kaunista. Mieleeni nousee kuva syksyisestä sunnuntaipäivästä. Kaikki on harmaata, lehdet ovat jo pudonneet puista. Sataa kaatamalla. Hautausmaalla on hautajaiset. Huomio kiinnittyy keski-ikäiseen mieheen, jonka kasvoissa näkyy pohjattoman surun aiheuttamat uurteet. Silmistä kuvastuu tyhjyys ja kaipaus. Hän polvistuu haudalle, ei sano mitään, mutta jättää silti jäähyväiset. Sitten hän nousee ja lähtee pois, sanomatta sanaa kellekkään. Toisin sanoen; tunnelmallista. Minä pidin tästä erittäin paljon. Varsin vähä-eleistä mutta toimivaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Taxi 18.05.2006

Kalkutan Konepaja - Taxi
Hitto että on hyvä. 340:n kommentin jälkeen on luultavasti aika vaikea sanoa mitään, mitä ei olisi jo sanottu kymmeniä kertoja, mutta so not. Vähän rauhallisemman oloinen laulu luo hyvän vastakohdan rivakammalle, psykommalle musisoinnille, ja laulajan ääni on todella hyvä. Sanoituksistakin plussaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuclear hammer - treeni pätkä 27.05.2004

Nuclear hammer - treeni pätkä
Freezing Moon? Ihan kohtalaisesti te soitatte sen, mutta fiilistä siitä ei löydy läheskään yhtä paljon kuin Mayhemin versio(i)sta. Etenkin laulusta puuttuu sitä raakaa tunnetta. Aika lattea versio. Tuosta sen jälkeen tulevasta ei saa paljoakaan selkoa huonon äänenlaadun takia, mutta mitä nyt sain selvää, niin ihan lupaavalta kuullostaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Routasydän 20.05.2004

Minoria - Routasydän
Onhan tämä raskaampi kuin tuo edellinen biisi, mutta soundien, etenkin kitarasoundin, lievä "nuhruisuus" vähentää tuota raskautta. Biisinä tämä toimii kuitenkin varsin hyvin, ja laulu kuullostaa hyvältä. Mistä lienee johtuvan, mutta tämä laulu on fiiliksiltään minusta Hectorin Lumi Teki Enkelin Eteiseen-biisin ja Niskalaukauksen Elegian sekoitus. Ei siinä mitään huonoa, pidän kummastakin laulusta, ja kumpainenkin on erittäin tunnelmallinen kappale.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Ympyrä 20.05.2004

RAUTAKELLO - Ympyrä
Alkaa hyvin. Kitaramelodia luo haikean tunnelman. Säkeessä tuo piano/syntikka kuullostaa liian keinotekoiselta, ja kitarankin soisi olevan säkeessä vähän raskaampi, tai ainakin suuremmassa osassa. Laulusta ei ole valittamista... muissa biiseissä ei äänessä ollut ehkä tarpeeksi paljon voimaa, mutta tälläiseen rauhallisempaan/herkempään vetoon laulu sopii hyvin. Mukava ja rauhallinen kappale.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Sataa 16.04.2004

RAUTAKELLO - Sataa
Hah, en edes katsonut biisin nimeä, mutta tuo alun raskaampi riffi toi heti mieleeni sateen. Outoa. Tämän biisin hiukan popahtavampi ja kevyempi tyyli ei iske minuun yhtä paljon kuin Mustapahan raskaampi riffittely. Laulu taasen toimii paremmin tässä biisissä. Ei tämäkään huono ole, mutta mitäänsanomatompi ja minusta tämä myös toistaa itseään hivenen liikaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele RAUTAKELLO - Mustapaha 16.04.2004

RAUTAKELLO - Mustapaha
Laulajan äänestä en pahemmin pitänyt, mutta muuten tämä on ihan menevää SuomiRokkiHeviä. Harmi vaan, että tämä(kin) genre on viime vuosina kärsinyt ylitarjonnasta ja -hypetyksestä, jonka ansiosta tämmöinen ei useinkaan jaksa innostaa. Joo. Mutta, tosiaan, jos laulajalla olisi hiukan enemmän voimaa äänessään, ja vetäisi hiukan matalammalta, pitäisin tästä paljon enemmän. Ja mielestäni biisi olisi ehkä ollut parempi jos tuo 2:40 kohdalla ollut kevyempi kohta/breikki olisi jätetty pois. Kohtalaisen tunnelmallinen ja menevä kipale, mutta ei mikään "hitti"...
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Konemessias - konstruktio 10.04.2004

Konemessias - konstruktio
Rankkaa, junnaavaa... juuri sopivan monotonista, juuri sopivan vaihtelevaa. Loppu tosin ei mielestäni ole kovinkaan hyvä. Hemmettiin hempeily, täyttä runttausta loppuun asti, hehe.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MC Kovacore - Noise-Hoppi RANKAISEE! 09.04.2004

MC Kovacore - Noise-Hoppi RANKAISEE!
Loistavaa. Voiko tästä muuta sanoa? Loppu yllättää. Juuri olin ruuvannut volumea ylöspäin ja sitten pläjähti, hehe... niin, tuo tausta tuo muuten mieleen tinnituksen. Yhtä ihanaa piipitystä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuclear hammer - Before dawn 19.03.2004

Nuclear hammer - Before dawn
Soundit tosiaan aika heikot. Ei yllä toisen demon biisien tasolle missään nimessä... tässä biisissä on vähemmän Thrash/Death/Heavy Metal-vaikutteita kuin toisella demolla. Pisteitä hitaasta kohdasta, se on varsin onnistunut. Soolokin on menevä, joskin hiukan turha. Tämäntyylisen musaan sopisi paremmin semmoinen Morbid Angel/Slayer-tyylinen mielipuolinen, nopea runkkaus-soolo.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuclear hammer - Purified by pain 19.03.2004

Nuclear hammer - Purified by pain
Alkaa paremmin kuin Before Dawn. Mid-tempo kohta tuossa puolen minuutin kohdalla rokkaa todella. Itse asiassa niin hyvin että sen pitäisi olla roimasti pidempi. Tämän biisin soolossa onkin jo ripaus sitä oikeaa meininkiä! Loppujen lopuksi tämä on ehkä hivenen heikompi veto kuin Before Dawn, mutta siltikin OK biisi.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minoria - Hauta 03.05.2004

Minoria - Hauta
Tuli alusta mieleen Verenpisara, mutta kertosäe onkin vähän popimpi... itse asiassa tämähän on varsin mukavaa musiikkia! Yleensä tämmöinen kevyempi raskaampi rokki (eh?) ei iske minuun juuri ollenkaan, mutta tässä on jotain joka on mieleeni, luultavasti laulu, joka on mielestäni varsin onnistunutta. Tässä on myös semmoista mukavaa haikeutta, joka hyvin toteutettuna tekee biisistä astetta paremman.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 7. Vaiettujen valtakunta 09.04.2004

Haava - 7. Vaiettujen valtakunta
Tulee mieleen joku mielisairaala, jossa pidetään epämuodostuneita, hulluja tappajalapsia. Uhkaava kappale... kuin vaellus pimeissä, likaisissa käytävissä jossain Arkhamin kaltaisessa mielisairaalassa, mutta kauheammassa, ja koko ajan mielipuolinen valitus ja huuto kaikuu ympärillä, mutta mitään ei koskaan näy. Eli; pidin paljon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ashen Ghoul - Demonic chants 31.01.2004

Ashen Ghoul - Demonic chants
Vaikka Abruptum onkin "vaikutteet"-listassa, niin en kyllä kuule pahemmin Abruptum-vaikutteita tässä biisissä. Vokalisointi on mukavan raakaa, itse biisi taasen on vähän itseääntoistava. Tähän biisiin sopisi ehkä paremmin semmoiset SAATANAN ohuet soundit, samanlaiset kuin Hereticin Devilworshipperilla on, ja vokaalit siihen päälle aivan liian kovalla ja huonolla äänenlaadulla. Mutta joo, kuullostaa lupaavalta.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Maelstrom - PSI lab - file 03 Probe (subconscious trauma) 16.01.2004

Maelstrom - PSI lab - file 03 Probe (subconscious trauma)
Ennen kuin rummut tulivat kehiin siinä parin minuutin kohdalla, tämä vaikutti aikas tylsältä. Loistavan massiivinen ääni! Pitää yrittää saada samanlainen ääni johonkin ritualistisiin rumpuihin TG:hen... Muutenkin, kun biisi etenee ja kehittyy, se paranee koko ajan. Ei yllä File 02:sen tasolle, mutta mielenkiintoinen ja hyvä kipale tämäkin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - The last bonfire of a great steward 16.01.2004

Avathar - The last bonfire of a great steward
Näistä täällä olevista biiseistä huonoin... jotenkin ei vaan nappaa. Ensinnäkin, naislaulu ei ole erityisen onnistunutta, ja muutenkin tämä biisi on jotenkin vain kovin ponneton, eivätkä ohuet soundit tee biisistä yhtään parempaa.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Night Feather - Through the moon we fly 01.01.2004

Night Feather - Through the moon we fly
Hivenen itseään toistava, mutta silti ihan menevää tavaraa. Tosin jatkossa pitäisi löytyä enemmän omaa juttua, tämä tallaa kyllä tuttuja ja turvallisia polkuja. Niin joo, ja bonusta tulee siitä ettei ole kastraattilaulua tässä biisissä ;)
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haava - 6. Teljetty korvien väliin 09.04.2004

Haava - 6. Teljetty korvien väliin
Jaa-a, minulla lienee aivan liian Cthulhiset lähtökohdat kaikelle ajattelulleni, koska tämä(kin) sai minut ajattelemaan Lovecraftilaisia/Cthulhisia juttuja. Jossain oli unohtunut temppeli, babylonialaisen zigguratin tai inkojen pyramidi-temppelin kaltainen, jossa joukko puolihulluja, eläimellisiä pappeja harrastaa sairaita uhrimenojaan. Tämä on kuin huuto menneisyydestä... tuon temppelin ja siinä tapahtuneiden raakuuksien muisto äänenä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nuclear hammer - in the name of pain 01.09.2003

Nuclear hammer - in the name of pain
Saman nimisen demon kovin biisi. Tiukkaa Black/Death Metal vääntöä jossa mukana vähän melodioita ja olin huomaavinani jopa joitakin Thrash-vaikutteita. Saa vain toivoa bändin ulostavan enemmän juuri tämän biisin kaltaisia, raivokkaan energisiä biisejä, niin
9