Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 34 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - Sirene (Original Mix) 03.06.2007

Cordis - Sirene (Original Mix)
Mitä tästäkin muuta sanoisi kuin että täydellistä kiksua. Harmi vaan että kiksu itsessään on niin helvetin tylsää <_<
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cordis - 4677890 (Original I'm In Your Drumkit, Wasting Your Time Mix) 07.05.2007

Cordis - 4677890 (Original I'm In Your Drumkit, Wasting Your Time Mix)
Biisi kulkee mukavan jämäkästi perustrancen maisemissa. Kuitenkin rumpukuvio alkaa käymään kuivaksi jo kauan ennen breakdownia, mikä johtuu enimmäkseen liian vahvasta kickistä. Taustalla kummittelevan C64-soundin olisin odottanut jossain vaiheessa nousevan paremmin esiin, ja pettymys olikin suuri, sillä juuri tuo instrumentti olisi tuonut tähän perussoundiin kaivatun loppusilauksen. Toisaalta useissa kohdissa kuultava vingutus, niin tyypillinen kuin onkin, tuo hieman variaatiota instrumenttivalikoimaan omalaatuisella soundillaan. Outroa moittisin ylipitkäksi. Tietoisesti ei mitään uutta tuova biisi on juuri mitä on. Tasapaksua massaa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Drop Motion - Infiltrate 05.10.2007

Drop Motion - Infiltrate
Äärimmäisen tyylikäs biisi, ei oikein muuta voi sen suhteen sanoa. Hienosti toteutettua progea, ilman muuta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Elusive 02.01.2005

North Vibes - Elusive
Hämäävää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pacelift - Booyaka Amigo 13.12.2004

Pacelift - Booyaka Amigo
Täähän on ihan seko!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Westis - flying 15.12.2004

Westis - flying
Love the vibe... love the flow...
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Charayana - Liberation [original vocal mix] 13.04.2004

Charayana - Liberation [original vocal mix]
AINA pitää se KIKSU tunkea joka rakoon. Eikö kukaan osaa kirjoittaa arvosteluja ilman minkäänlaista viittausta sanaan kiksu? Jaa no, kyseessä on siis uusioversio Veezayn Liberationista, joka sinällään on varsin hieno Reason-viisu joka tosin kärsi omanlaisestaan amatöörimäisestä karkeudesta. Seuraavana luvassa olikin neliminuuttinen previkka uudesta versiosta. Ja sitten tämä vokaaliversio. Sanassa "vokaalit" piileekin biisin huonoin puoli: varsin typerät ja turhat lyriikat pilaamassa näinkin originaalin kuuloista tranceviisua. Jotenkin omituisesti vanhassa versiossa oli enemmän pituutta mutta vain yksi huippu. Kahdella huipulla melodia toimiikin paljon paremmin. Paljon kehittyneemmän kuuloinen kuin Veezayn alkuperäinen, mutta kuulostellessa 4 min previewtä voi huomata pientä paremmuutta yleissoundissa. Mutta nykymittapuulla käytetyt instrumentit ovat varsin innovatiiviset, melodia freshi ja vokaalit viemässä kunniaa hyvältä biisiltä. Bassoa voisi kuitenkin tweakata jyhkeämmäksi, ja rumpujen kanssa soisi pientä improvisaatiota nousevan esiin kaiken monotonian keskellä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele astralic- - Alive 10.01.2004

astralic- - Alive
Ensimmäinen melodia on kyllä jostain yhteydestä niin tuttu että... Tilannetta ei paranna sen ja rumpujen totaalinen yhteensopimattomuus, johtuen rumpujen yksinkertaisuudesta ja tietynasteisesta säröisyydestä. Päämelodia on keskitasoa, mutta rummut ovat ongelmana koko biisin ajan. Keskeneräiseksi voisin haukkua, mutta koska tämä nyt on jo Mikseriin laitettu, ei sitä voi enää pisteittä jättää.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - I Feel Love (Original Versio) 12.01.2004

area51 - I Feel Love (Original Versio)
Ensimmäinen asia joka pistää korvaan on läpyn piiskaavuus ja kaikuvuus. Häiritsevää. Ensimmäiset 1:50 käytetään pelkkiin rumpuihin. Mikään ideajättiläinen ei pitkä pätkä rumpuja ja siirtymä lähes asiaan ole. Itse asia, eli huippu, on hajanaisen oloinen. Pianomelodiaa saa kuunnella ihan liikaa, ja kyllästyminen on edessä jo ennen toista huippua. Erittäin simppeli tekele tämä biisi on eikä mitään uutta ja erikoista tarjoa, ja munaa "on" enemmän kuin sitä oikeasti on. Nimivalinta on huono sillä mitään lovea tästä ei löydä (hah haa...).
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Chronosis - Acentik 27.12.2003

Chronosis - Acentik
Olkoot perinteistä, mutta on kyllä hyvä. Tai no, huippu on laimeahko, rumpuköyhä. Silti ihan mukava biisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sectoid Blue - Dawn 14.12.2003

Sectoid Blue - Dawn
Siis kauhean meluisen oloinen huippu, aiheuttaa päänsärkyä. Muutenkin biisi on tylsä, ja hitaalla tempolla varustettu ylipitkä, mihinkään sopimaton tekele. Ei tätä enää kiksuksi voi kutsua, vaan roskaksi.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Aurora 08.12.2003

Uplink - Aurora
Pöh, arvosana unohtui.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Uplink - Aurora 08.12.2003

Uplink - Aurora
Hakusessa näyttäisi olevan Auran soundi. Kyllä tuo onkin aika hyvällä mallilla, mutta lautasrummut ovat ehkä hiukka liian kovalla. Mutta muuten ekat 2 minuuttia omaavat hyvän flown. Biisin ensimmäinen tauko on varsin loistava, eikä ylieeppisyyttä ole. Huipun voi todeta olevan paremmin toteutettua ja tarttuvampaa soundiltaan kuin keskiverto Auran soundi. Basso on aika söötti =P. Huipun jälkeiset 50 sekunttia ovat erittäin hienosti ideoitu, ja lisäävät erittäin ison osan vaihtelua biisiin. Toinen tauko ei ole yhtä vakuuttava kuin ensimmäinen, mutta toimii kuitenkin loistavasti. Olen kyllä ihan myyty tämän biisin soundin kanssa. Mahtavaa Aura-tyylistä menoa, ja omaperäisyyttä löytyy jossakin asteessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Cold 09.12.2003

North Vibes - Cold
Ihan siistin kuuloinen (olenpa tuottelias).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele North Vibes - Papercut 18.11.2003

North Vibes - Papercut
Aika monotoninen. Tylsä, etten sanoisi. Instrumenttien vähäinen määrä on kyllä aika hyvä juttu ottaen huomioon biisin tason, mutta hitaasti kulkeva monotoninen teos alkaa ramaista jo siinä puolessa välissä. Parempi väliosa (jokin "raskas" instrumentti lisäykseen) ja muutenkin jokin instrumentti lisää tukemaan biisiä tekisivät mannaa. Tylsä ja laimea tässä muodossa.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Future 03.11.2003

Axoldies - Future
Käynnistyminen on basic. Oikeastaan ATB-mainen. Puuttuu vain voksut. Mielenkiintoinen basso ja simppelit rummut lisäävät tunnelmaa. 1:55 sisään astuva kertosäe on LOISTAVA. Innovatiivinen. Uudehkot instrumenttivalinnat oikein hellivät mieltä. Vaikka kliseepiano onkin käytössä, sen käyttö on varsin hyvä. Kertosäkeen toistuessa olen yhä vankemmin sitä mieltä että tässä on kyllä Mikserin parhaimmistoa. Parasta mitä olen Melodiselta rintamalta kuullut vähään aikaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut) 11.11.2003

Orgazmo - In Your Eyes (03 Club Cut)
Alkaa mukavan nopealla edistyksellä. Muuten biisistä voisi olla väliinpitämätön, sillä huipun yksinkertaisuus, vaikka mielenkiintoinen taustainstrumentti on mukana, on erittäin paha juttu. Oravavoksut ovat ikävä muoti, ne kun EIVÄT sovi musiikkiin. Orch. Hitin sisältyminen biisiin on kiva pikku detalji vaikkei mikään "cutting edge"-juttu olekaan. Kovin vähäinen on instrumenttien määrä, kuten myös niiden luoma tunnelma. Masterointi näyttäisi olevan alavireistä. Basickiksua, ja toistaa kaavaa, taas kerran.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Outgate - Another Way (original mix) 27.10.2003

Outgate - Another Way (original mix)
Jokseenkin progressiivisen viban omaava biisi lähtee kolinalla käyntiin niin että tömps. Efektipuoli on hyvin hallussa, ja monotonian sävy onkin oudolla tavalla rauhallinen ja kuitenkin samalla hullu. Noin puolessa välissä vedetään voodoota nenästä ja käy ilmiselväksi että tällä täyttää lattian. Ja puskee. Puskee. Kuin juna mutta paremmin. Kaunista.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele area51 - Before The Storm 11.10.2003

area51 - Before The Storm
Perustason trancebiisi huonoilla mausteilla. Masterointi ei ole mitenkään päätä huimaavaa, ja biisistä puuttuu elementtien välinen harmonia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Sentinel (original mix) 04.10.2003

Incolumis - Sentinel (original mix)
Jyhkeä. Potkiva. Ekstaasi. Tasapaino. Pidän.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Sirius - Attack 04.10.2003

Project Sirius - Attack
Tranceksi kyllä nimittäisin, mahdollisuuksien varassa Hard Tranceksi. Biisi kulkee OK, tosin basso ja synasoundi eivät oikein appealaa. Joutunen kuitenkin toteamaan että biisissä ei mitään varsinaista vikaa ole; kuuntelunautintoa tästä ei saa, mutta bileissä toimii (kuten kaikki muukin).
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Your World, My World 22.09.2003

DjMik - Your World, My World
Inte resting, this track is interesting. Koukku tästä tosin puuttuu.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Axoldies - Deep Ocean 22.09.2003

Axoldies - Deep Ocean
Intro on kiva. Kun melodiat lähtevät kulkemaan, basso on turhan kuuluva, muttei se haittaa menoa, joka on hyvä. Eka tauko on toteutettu pelkällä pianolla mikä ei ole mitenkään elektronista puolta vaalivaa. Peakki #1 on aika hieno. Toisessa tauossa on "kuoro" pianon päällä. Ei kauhean hyvä idea. Toinen peakki ei aiheuta mitään sanomisen arvoista. Lopetus pianolla ei oikein tyydytä. 16 sekunnin hiljaisuus lopussa on myös varsin huono juttu, muttei biisiin vaikuta. Erikoinen ja mukavan kuuloinen biisi, joka antaa odottaa mielenkiintoisia ideoita tulevaisuudessa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stromstörung - We Need Medicine 08.09.2003

Stromstörung - We Need Medicine
Hyvänkuuloista progemättöä. Varsin lyhyt (=P) tämä nyt kuitenkin oli. Ja aika monotoninenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Westis - restless mind 24.08.2003

Westis - restless mind
Suht hyvä biisi perusrakenteella. Vaikka tämä onkin varsin nautittava, ovat soundit hieman omaan makuun sopimattomia. Laatua biisistä kuitenkin löytyy.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Incolumis - Aurora (original mix) 17.08.2003

Incolumis - Aurora (original mix)
Varsin hyvää pumputusta, tosin hieman monotonisempi kuin "Different Sun". Turhan mielenkiintoinen biisi ei ole, joten se saa perustason seiskan.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Midwest Melodies - Silent Symphony 29.07.2003

Midwest Melodies - Silent Symphony
Pistetääs nyt sitten pyynnöstä hieman myöhäinen kommentti. Mukava chillout-biisi, jossa kuuluu enemmän Astar kuin G-Tune. Eri elementtien harmonia on loistava, ja kyllä tämä ainakin IMO Corstenin "Indigo":n hakkaa. Silti vähän turhan pitkä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Step By Step (May Dub) 18.07.2003

H4Z - Step By Step (May Dub)
Hyvin vahvat soundit. Basso loistava.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Fogger 07.06.2003

H4Z - Fogger
Airbasen "Genie":n kaltainen tasapaksu biisi jossa on parempi koukku kuin "Apple Tree":ssä. Lieneekö sittenkään huipputasoa, sillä mitenkään innokasta makua tämä ei mieleen jättänyt
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele H4Z - Apple Tree 06.06.2003

H4Z - Apple Tree
Hyvänkuuloista peruskauraa. Ehkä kuitenkin hieman liian simppeli.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Laite - laite - technical communication ver. 2 15.11.2003

Laite - laite - technical communication ver. 2
Tämä siis jytää tykimmin. Olen ihan myyty basson edessä. Loistavaa monotoniaa. En kyllä muuttaisi mitään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele DjMik - Motion Equation 17.07.2003

DjMik - Motion Equation
Rummut liian perustasoa, basso heikko, melodiat ärsyttävän kuuloisia.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vaasalaiset Kansiot - Hip-hop salaseura 24.02.2003

Vaasalaiset Kansiot - Hip-hop salaseura
Tämän viime vuonna latasin jo edesmenneestä mp3finlandista. Mukavaa perushoppia jossa ei ritut lennä. Tausta hieno. Tykkään.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sectoid Blue - Clarity 28.12.2002

Sectoid Blue - Clarity
Iiiihana. Alku tylsä IMO, kuten monen muunkin mielestä, mutta muuttuu hyvään suuntaan. Mahtavat melodiat. 9 tästä napsahtaa.
9