Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 68 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele MikeOne - Arkipäivän demoneit 07.07.2012

MikeOne - Arkipäivän demoneit
Jo teknisesti hienoa taidonnäytettä. Sanoissa ei ole menty sieltä mistä aita on matalin. Alusta loppuun pysyy paketti hienosti kasassa ja biitti on kyllä kova. Biisissä on monta ulottuvuutta ja kokonaisuus on loistava. Kyllä tätä kelpaa kuunnella!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Sua Kiitän 07.07.2012

Dedi-B - Sua Kiitän
Biiseihis on aina mukava palata ihan vuosienkin jälkeen. Ei petä koskaan. Kaunis kappale ja kokonaisuus toimii. Kiitos kuuntelukokemuksesta.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele eKn - Avun huuto f/ Darkitekt 30.12.2008

eKn - Avun huuto f/ Darkitekt
Harvoin täältä näin hyvää englanninkielistä settiä löytynee. Varsinkaan näin kuumaa. Kyllä meikäpoika tykkää. Pitkään aikaan ole täälläkään mtn kuunnellut, niin kyllä tuli positiivisena yllätyksenä, että näinkin hyvää täältä vielä löytyy. Eniten pidän kyllä sun omasta osuudesta, ei sillä, Darkitekt vetää kyllä hyvän suorituksen. Jtn olisin silti jäänyt kaipaamaan. Siitä se ysi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mustaa valkosel - oven avaan 30.12.2008

Mustaa valkosel - oven avaan
Biisi itsessäänhän on kuin tykki. Äänes on loistava ja pienellä suurella kokemuksella susta tullaan vielä kuulemaan. Kertsi on sen verran uniikki, että olisin kuunnellut sen kerran. Toisella kerralla se lähinnä jo vähän ärsyttää. Miksaus ja biitti toimivat kyllä ja pitävät homman hyvin kasassa. Lyriikoissa ei ole suurempia valittamisia. Pientä tasapaksuutta olisin vähän ryhdittänyt jollakin. Mutta kelpo tuotos, kyllä tätä kuuntelee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radicaali & Syntaksi - Radicaali & Syntaksi - Aika 06.02.2008

Radicaali & Syntaksi - Radicaali & Syntaksi - Aika
Kuten joku muukin jo sanonut niin biitti on tuttu, todentotta. Se hämää kummasti ja vie voimaa tältä biisiltä. Mutta asiaan. Radicaalista pidän edelleen, ja molempien poikien ääni on kyllä todella hyvä. Sen suurempia kikkailuja ei tässä ole ja kuten joskus joku viisas on todennut yksinkertaisuuden olevan kaunista, jepjep. Lyriikat onkin parasta tässä. Tulevat loistavasti esiin kaikesta muusta. Kyllä ehdottomasti pidän tästä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele - Koska sä oikeest elät? 06.02.2008

Ele - Koska sä oikeest elät?
Loistavaa, edelleenkään ei tarvinut biiseihisi pettyä. En keksi oikeastaan lainkaan pahaa sanottavaa. Biisi toimii monipuolisuuden ja pienten kikkailujen takia ja lyriikat perus mättöä pienien kliseiden kera. Oikein mukavaa kuunneltavaa. Tämä biisi päätyy kyllä varmasti kulutukseen jatkossakin. Kyllä tässä uskaltaa pitkästä aikaa kymppiä vilauttaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele TH-T - Kaksi Maailmaa 06.02.2008

TH-T - Kaksi Maailmaa
Pidän biisistä, vaikkei parasta sinua. Lyriikat on sitä samaa kuin muilla, pienellä lisämausteella. Teknisesti olen huono kommentoimaan, joten jätän sen muille muulla kuin korvakuulotasolla. Biitistä pidän sen erilaisuuden takia ja tyylisi ''väännellä'' sanoja on jo iskostunut takaraivoon, joten myönnetäköön, että pidän siitä. Kokonaisuutena mukava, letkeä fiilailu biisi joka varmasti päätyy soittoon.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radicaali - Radicaali - Satuttavat sanat 11.11.2007

Radicaali - Radicaali - Satuttavat sanat
biitti on upea, jätti kyllä sanattomaksi. Pitkään aikaan ei ole näin hyvää biisiä tullut vastaan. Ammattitaidolla kyllä tehty. Erityisesti pidän tavastasi räpäyttää. Äänenkäyttö kuulostaa hyvältä tavallisen taviksen korvaan. Lyriikat puree ja kovaa. Niissä on todellakin joku uusi ulottuvuus muihin samasta aiheesta tehtyihin verrattuna. Täydellinen kokonaisuus omaan makuun. Jatka samaan malliin! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Shabo (wanhat) - Hämähäkintappaja 06.02.2008

Shabo (wanhat) - Hämähäkintappaja
Aivan aluksi pitää kommentoida, kuten näköjään muutkin, aivan upeita lyriikat. Ensimmäisellä kuuntelulla kaikki muu hukkua ympäriltä ja jäin kuuntelemaan pelkästään niitä. Harvoin törmää näinkin syvällisiin tai ''syvällisiin'' sanoihin. Pisteet tulee kyllä ainakin omasta näkemyksestä ja erilaisuudesta muihin verrattuna. Henk. koht tykkäsin biitistä. Rauhallisen, surullisen upea. Ei liian pistävä, mutta särmää löytyy. Olen aivan varma, että tätä tulee kyllä kuunneltua myöhemminkin. Todella positiivinen yllätys! :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele - 3 kirjaint 08.09.2007

Ele - 3 kirjaint
Biitti niin tyypillistä eleä. Toimii ja uppoo, eli ei siis mitään vikaa. Miksaus ja flow tunnetusti kunnossa näin maallikon korvaan ei ainakaan kuulosta yhtään hassummalta. Äänenkäyttökin on kunnossa mutta mutta itse biisin aihe ei iske niin lujaa kun normi ele. Ehkä tämä minäminäminä uho aihe ei oikeen nappaa. Teknisesti mahti paketti mutta aihe vain tökkii.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TH-T - Kaikki Haluu 30.05.2007

TH-T - Kaikki Haluu
hidas biisi sinulta, mielenkiintoista. Näin aluksi osasin jo odottaa hienoa kokonaisuutta ja mahtavia lyriikoita. ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa. muttamutta, loppujen lopuksi ehkä hieman mitäänsanomaton mutta nousee silti erilaisuutensa kanssa pinnalle. hieno yhdistelmä. noh, mitään huonoa tästä on paha sanoa. mukiinmenevä luritus jota mukava kuunnella yön pikkutunneilla.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele - reGtyylinen biisi feat. Vinski vee 30.05.2007

Ele - reGtyylinen biisi feat. Vinski vee
no johan. piristi kummasti tylsää iltaa. Biitti rullaa eteenpäin junan lailla ja FIILIS, siinä vasta jtn. ujostelut jätetty nurkkaan ja kaikki annettu. hyvä hyvä. Tässä on kyllä asenne ja kaikki kohillaan. Poikien äänet sopii hyvin yhteen ja lyriikatkaan liian vakavat, bileviisu todellakin. hyvää matskua kyllä tulevalle kesälle pakko sanoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pe1te - Lapsi 23.03.2007

Pe1te - Lapsi
alusta puuttu pieni pätkä(kö)? :) no eipä se haittane. Alusta loppuun häiritsee tuo äänen aaltoilu. Välillä äänet todella alhaalla ja yhtäkkiä todella korkealla. äänitysongelmia? ja vielä kun laulaja pääsisi siihen tiettyyn rytmiin ja yhteisymmärrykseen melodian kanssa. Ei siinä mtn, bändi vetää hyvin ilman sen suurempia kommervenkkejä. Kuten antibiootti sanoi, tämä on hyvä live-versio. Pikkasen kun panostaa sanojen lausumiseen ja äänityspuoleen niin hyvä tulee.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Flore vanhat - Hajoitettu unelma 04.03.2007

Flore vanhat - Hajoitettu unelma
ekaks biisiks tää saa paljon anteeks. Mut ei, ei iske sillai. Biitti on perus freabeat, ei ota liikaa riskejä mitä biisi olis kaivannut. Aihe tulee varmasti suoraan sydämestä mutta kulunut aihe, siihen sanomaan vois panostaa viel enemmän, vahvempi tulkinta olis paikallaan. Flow tökkii myös jonkin verran, siihen kiinnitä huomiota. sekä biisi loppuu kun seinään. suosittelen myös biisin uudelleen purkittamista. vaikka kritiikkiä tippuikin niin ihan mukiin menevä kokonaisuus. tästä on hyvä lähteä jatkamaan.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele - Päivästä päivään feat. Greedy & Preslee 17.02.2007

Ele - Päivästä päivään feat. Greedy & Preslee
johan on loistava biisi kertakaikkiaan. Alku kuulosti pahalta korvaan ja ajattelinkin jo että ei oo mun makuun. Onnes sitten loppu pelasti kaiken. Biitti on kyllä nätti, ei liian lälly, vaan just pro tähän. ja aijai, presleen ääni on kyllä aika namu. lyriikat toimii, juuri passelit. Biisi on just niin yksinkertanen et kaikki alkaa kuulostaa ylihienolta värkkäämiseltä :) ja kuten CT mainitsikin niin aika paljon KY meinikiä. Ei paha sillä poppoon musa uppoo omaan kuuppaan kiitettävästi. Pakko vielä sanoo et kitara on kiva :) biisu on kokonaisuudessaan siis itse täydellisyys. tätä jaksaa kuunnella päivästä toiseen.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele HgE - Kaukaa kotoa ft. Ping-C 21.01.2007

HgE - Kaukaa kotoa ft. Ping-C
on tää kyl hyvä biisu. Jännät lyriikat kyllä, pakko myöntää. Biittikin omalaatunen mut jotenkin sopii kyl tähän. Räbäystaito jälleen kerran loistavaa tasoa. Miksauskaan ei kuse ainakaan tavallisen maallikon korvaan, ja flow on pro, joten kyllä tällästä kuuntelee oikein mielellään! :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele LePe - Aikaa 14.01.2007

LePe - Aikaa
Alku oli liian pistävän 'kylmä' omaan korvaan. Biitti on rento, pieni fiilailun poikanen. Kuitenkin tasapaksuisuus alkaa käydä jo melkoiseksi pullamössöksi puolessa välissä. Pieni puhdin poikanen puuttuu. Biitti ja räbäys muistuttavat toisiaan melkoisesti. Jotain pientä erotusta näihinkin olisi saattanut laittaa. Ehkä olisi saanut aikaan vähä lisäpuhtia :) Onhan tämä tekniseltä puolelta hyvä, mutta alkaa käydä todellakin päähän. Kertsikään ei nyt tällä kertaa iske. Parempia biisuja siis odotellessa ;)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele TH-T - Kaupunkimme Palaa 14.01.2007

TH-T - Kaupunkimme Palaa
biisu on nätti kokonaisuus. Lyriikat on mieleenpainuvat, ainakin omaan mieleen. Osaat ottaa kantaa kyllä. Biitti on hieno, eikä ollut yllätys että kenen on. Ei liian rasittava pimputus mutta silti vaikuttaa voimakkaasti biisuun. tekniikkapuoli kunnossa. kertsi tulee ainakin omasta mielestä muutaman kerran liikaa mutta nou roplem. hyvä on biisi kyllä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Halla - Kaipaan sinua 14.01.2007

Halla - Kaipaan sinua
loistavaa. heti 1000kertaa parempaa kun vanhemmat kipaleet. Äänten nostaminen teki kyllä heti reippaamman vaikutuksen. Kaikki kuulostaa heti paljon paremmalta ja laulajan ääni pääsee parempaan valoon. Lyriikat on kivat, perusainesta. bändi itsessään olisi voinut soittaa vielä vähän timmimmin. Olisi tullut vielä enemmän rockmaisempi fiilis. Nyt tämä jää vielä tavallisen harrastajan tasolle, mutta mutta hyvältä kuulostaa jo! :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Drown 14.01.2007

Silent Dream - Drown
tämähän kuulostaa jo hemmetin hyvältä. Alkusoitto oli todella hämmästyttävän hyvä. Yleensä en tälläista musiikkia kuuntele mutta todellinen yllätys oli. Pidän tästä kovasti. Laulajalla on timmi ääni, loistavaa. Soittopuolesta vielä, että kyllä poijjaat osaa sen. Pientä kikkailua mutta perusrunko pysyy kasassa. oijjoij. Korvaan vaan alko pikkuisen hämätä ville valomaisuus, siitä pienen pieni miinus. mutta erittäin mukiinmenevä biisu.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa & Pismi - Sairaankaunis Maailma 08.09.2007

NaNa & Pismi - Sairaankaunis Maailma
Asiapitoinen vuodatus. Toimii jos on fiilis jolloin jaksaa kuunnella. NaNalla todella kaunis ääni, pakko myöntää. Omaan makuun biitti saattaa olla hieman liian hidas. Miksaus kohdillaan. Oiva biisi kaikin puolin muttei vain omaan makuun iske tuhatta ja sataa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele LePe - Pimeydestä aurinkoon 21.11.2006

LePe - Pimeydestä aurinkoon
rauhallinen mielenkiintoinen biitti, sopii hyvin tähän kyllä. räbät toimii, hyvää, rauhallista ja tasasta kehitystä näkyvissä. Kertsiin olisin kyllä minäkin räbäytyksen lisännyt. Biisi oli myös kokoajan melko tasapaksu, nii jtn vaihtelua oisin kyl kaivannu :) Hitusen liian rauhallinen mun makuun mut hiljaa hyvä tulee :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHARISMA - TURHUUDEN HULLU 19.11.2006

CHARISMA - TURHUUDEN HULLU
Kovin kotiteollisuusmaista musiikkia. Tuo englanninkielinen iskee kyllä paremmin meikäläiseen. Soitto pelää kyllä paremmin kun passelisti tässä ja huomaa, että sitä on ennenkin tehty. Laulajalla persoonallinen ääni, mutta alkaa ikävästi muistuttaa jotain ei niin hard rockkiin vetoavaa. Englanninkielisissä biiseissä ääni oli enemmän kuin omiaan. Laadullisesti biisi on kymppi ja miksaus passeli. Lyriikat hyvät. Positiivinen ylläri kun omin genre ole :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Breton - Huumaa 19.11.2006

Breton - Huumaa
Alku ei iske, ei sitten millään. Onnes räbäys sentään alkaa vielä ihmisten aikaan että kuunnella jaksaa. Kun räbäys vauhti näinkin nopeahkoa on plussaa että lyriikoista saa selvää eikä toi kuulostakaan pahalta. Plussaa tippuu sitten äänestä ja kertsistä. Aihe toki olisi voinut olla kertsissä eri, mutta kun kerta tyylillä tuokin vedetty niin mikäs siinä. Biittiä kun vielä kommentoi niin perus, hauska kikkailu eikä tuota mielestäni mitään ongelmaa itse biisiin. Fiilailubiisinä oikeen sopiva ja hyvällä fiiliksellä kuunneltuna antaa varmasti monta miinustansa anteeksi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Edorf - Näkijä 12.10.2006

Edorf - Näkijä
Todella loistava ja sanotaanko pelottavalla höystettynä todella toimiva. Hiukan 'laahava' räbäys tyyli tuo vielä enemmän esille todella hyvää teknista puolta ja pelottava tunnelma lisääntyy. Lyriikat on jännät, sopii todella hyvin tähän biittiin, ja hyvällä äänellä kaikkihan kuulostaa vielä paremmalta. Ja kaikki lisät/äänet tekevät biisiin uusia ulottuvuuksia ettei biisistä tule yksitoikkoinen. Biisi on vaikea arvostelta numerolla, mutta todella loistokas kylläkin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele eKn - Jos sä haluut f/ Pismi 23.03.2007

eKn - Jos sä haluut f/ Pismi
jepjep, tätähän on ennenkin kuunneltu ja aina yhtä hyvältä kuulostaa. ikinä vai ole saanut kommentoitua kipaletta. tässä on se kaikki. toimiva biitti. Pismikin kuulostaa todella hyvältä tässä. Yllätyin oikein. Lyriikat toimii, tämä prokkis on kyllä kymppi. Empäs löydä mtn moitittavaa! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele eKn - Jos sä haluut f/ Pismi 29.10.2006

eKn - Jos sä haluut f/ Pismi
tyylikkään yksinkertaistettu. Biitti toimii tässä ja pienet kikkailut sopii. Molemmat vetää versensä hyvin ja äänekäyttö on hyvä. Lyriikat perus tavaraa. Pismin pätkistä pidän erityisesti. Kertsi on hyvä. Silti jotain tästä puuttuu. Mutta ei paha biisi siltikään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evidentti - Evidentti - Vuoksemme 14.11.2006

Evidentti - Evidentti - Vuoksemme
tuttu biitti toden totta :) monipa tätä käyttänyt. Eli aina yhtä mukavan erilainen mutta toki hämää saman raidan käyttö kun väkisinkin vertaa toisten työhön. Mutta mutta, sulla on hyvä selvä puhdas ääni räbätä, plussaa. äänenlaatua saisikin sitten jo vähä fiksailla ettei omia kuulokkeita tarvi ihan täysille pistää. Melko matalamma ainakin omasta mielestä äänet verrattuna biittiin. Kertsi ois ollu myös poikaa, mutta lyriikat perus vuodatusta. Sopii toki biittiin herkullisesti. Tää on tämmönen kerranpari fiilailubiisi kunnes alkaa tökkimään. Mutta kuunneltava kokonaisuus ja pienillä fiksailuilla todella hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tommi Pakkoneuroosi - Vanha ja heikko.mp3 12.10.2006

Tommi Pakkoneuroosi - Vanha ja heikko.mp3
Alku kuulostaa hyvältä ja äänes/ tyylis räbätä on persoonallinen. Äänes toimii todellakin. Biitti on myös kaunis, toimii todella hyvin vastapainoksi äänelles. Kertsi on rakenteeltaan hyvä mutta iiihan pikkusen selvimmin sanat sais tulla :) muuten tosi toimiva laulunluritus pätkä. Mutta ääniä sais ehkä hitusen nostaa viel :) mut tosi hyvä biisi kyl eläkä turpaan lopeta, tästä on hyvä jatkaa. kyllä tästä ysi tippuu :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mc Mane (Vanhat) - Mc_Mane & Tode - Palavat tunteet (mastered vittuun mun tieltä remix) 12.10.2006

Mc Mane (Vanhat) - Mc_Mane & Tode - Palavat tunteet (mastered vittuun mun tieltä remix)
helmi, biitti toimii. Todella hyvin rakennettu kokonaisuus. Mc Mane vetää versensä hyvin, äänenkäyttö todella hyvä eikä Todekaan jää kakkoseksi, kenties kehitystä tässä suunnassa. Äänenne toimivat kivasti yhdessä erilaisuutensa takia. Kertsi on loisto, asenne uhkuu suorastaan. Ainut miinus että biisi ois saanu olla pidempi! loistavaa pojat.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jyrise - Nainen 12.10.2006

Jyrise - Nainen
näpsäkkä biitti, kyllä se Nocturna osaa hommansa. Lyriikat, mikä onnistunein valinta, perus aihe omilla mausteilla, plussaa siitä. Tyylis räbätä on hyvä, selkeä sekä persoonallinen. Harmi vaan että joskus pitää naputtaa biisin pituudesta, melko nopeasti häviää se hohto ja hyvä biitti, koska biisistä ei itsestään löydy mitään sen suurempia kommervenkkejä. Pikkusen kun typistää niin itse pitäisin enemmän. Ei sillä, biisi on kyllä todella hyvin tehty ja miksattu.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Warriors Of Might - Kill With Might 19.11.2006

Warriors Of Might - Kill With Might
Alku ei inspaa, tulee liian matalalta. kirkkaan äänet sais kuulua paremmin ehdottomasti. Kaikkia ääniä voisi kyllä nostaa ja laulajan ääni voisi sitten kallistua joko enemmän örinöintiin tai puhtaaseen lauluun. Tämä välimaasto saa biisistä ikävää kuunneltavaa. Bändi sentään soittaa hyvin. Kitaristi osaa hommansa, propsit siitä teille. Rumpu kuulostaa myös vähän erilailla soitetulle, kenties ontto, mutta jokatapauksessa välillä nousee liian kovalle ja jossain kohdissa liian matalalle. Komppi muutenkin vähän hassu biisiin, mutta yksinäisenä osana ei hassumpi. Biisi on rakennettu hyvin, perusmuottiin ja toimii. Asennekin kohdillaan, ei siinä mitään. Biisi loppuu hienosti kitarasooloon, mikä sopii tähän mainiosti. Vielä vähän hiomista ja tunnetta mukana niin hyvä soppa syntyy.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Sanat Tappaa 09.09.2006

Dedi-B - Sanat Tappaa
oij, nyt löyty hyvä biisi. Alku 'höpinä' natsaa hyvin biisiin. ja jälleen tykkään kovasti äänestäs, kun tehty sulle. Tällanen hempee meininki sopii muutenkin omaan korvaan. Biisin sanat iskee ja uppoo, monia koskettavaa todellakin. pidän, mitä muutakaan voi sanoa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele K.P.K. - Täydelliset Miehet 10.09.2006

K.P.K. - Täydelliset Miehet
hyvät on räbät mutta kokonaisuus ei mielestäni toimi niin täydellisesti. Biitti on nätti mutta volat todellakin vähän kovalla ja särinä valitettavasti häiritsee, hyppää oikeen korvaan kun kuulokkeilla kuuntelee. Mutta lisää harjoittelua, sillä se lähtee.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele TH-T - Kun Sä feat. aRRtsi & Katya 11.07.2006

TH-T - Kun Sä feat. aRRtsi & Katya
nyt on loistavaa biisiä kerrakseen pakko myöntää. Tällaista taas saanut hetken odottaa. Alku on todella loistava. Loistavalla porukalla koottu loistava biisi. Pidän lyriikoista, hetkeksi jäin vain niitä kuutelemaan. Katya kuulostaa todella kauniilta, myös pojat räbäävät osuutensa hyvin. Mitään moitteita tällaisen tavallisen taviksen korvin löydy. Tässä on hyvä puhuva kokonaisuus. Pidän.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Ikävä 15.06.2006

Dedi-B - Ikävä
non niin hyvä biisi. Äänenkäyttö todella hyvä. ääni hyvä ja persoonallinen. Muutenkin aivan ihana biisi, lyriikat plussaa. Todella koskettava biisi. Ainut miinus on alkurätinä vaikka kuinka biisiin kuuluisi. biitti on myöskin biisiä tukeva. Kertsi kyllä parasta tässä biisissä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee 15.06.2006

Ele vanhat - Kyl mä jaksan f.Kultakurkku, Vinski vee
Alku on todella kaunis, pidän kovasti. Biitti toimii sopii kuin nappi otsaan. Todella kaunista ja tunteikasta räbäämistä, lo-lo-loistavaa. Pitkästä aikaa hyvää musaa tulee mikserissäkin vastaan. Lyriikoista vielä, että koskettavat. Piti kuunnella pariin kertaan niidenkin takia. Kertsi myös osui ja upposi.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Vertical 24.05.2006

Aeiouaih - Vertical
Tämä jäi vähän mitäänsanomattomaksi. Soitto on ok, laulu on ok, mutta jtn tiettyä 'erilaisuutta' kaipailen. Laulu mielestäni liian kolkkoa ja 'tunteetonta' sen takia ei tuota minulle ainakaan mitään tunteita. Saundimaailmaltaan tämä on kyllä hieno biisi ei siinä mitään mutta jtn lisää tähän olisin kaivannut. Tähän on varmasti käytetty aikaa ja vaivaa mutta ei ole minuun makuuni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Impulssi - En tekis mitään toisin 20.05.2006

Impulssi - En tekis mitään toisin
Mukavan reipas ja hyvän fiiliksen kylvävä biisi. Miinuksena tässä kyllä on et äänet vähä liian hiljasella, mut mut biitti tässä on iha perus ja laulus ei kuulosta pahalta. Reenillähän se kaikki sujuu. Hyvä kokonaisuus kuitenkin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele aihe - Köyhän miehen Casanova 14.05.2006

aihe - Köyhän miehen Casanova
No niin, nyt on hyvä biisi purkissa, ihan parasta aihetta. Biitti on ok, ei mtn ihmeellistä. Kertsikin kuulostaa hyvältä. Lyriikat on on perus. Tää on jotenkin jännä biisi, just tollanen sessari, tätä on vähä vaikee arvostella. Toisaalta tässä on kaikki pieles mut toisaalta tykkään hirveesti. Mut pakko toistamiseen kuunnella, sen verran kolahti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Ei vaan tuu muuttuu feat Vinski vee 22.04.2006

Ele vanhat - Ei vaan tuu muuttuu feat Vinski vee
Jep jep positiivistapa hyvinkin. Biisi alkaa letkeesti. Hauska tunnelma. Teidän äänet sopii pirun hyvin yhteen. Biitti erikoinen mutta tykkään. Hauska vähän erityyppinen saundi biisisssä. Jossain voksukohdissa äänet menee vähä matalaks, en tie johtuuko vaa mun korvista vai onko todellakin näin.. Sitten lyriikat perus happy happy -kamaa, ei valittamista. Tällastahan se on kun on hyvä fiilis =) Jotenkin erilainen biisi kun yleensä, mutta erittäin toimiva. Tulee väkisinkin hyvä fiilis. Kaikki potkii hyvällä vauhdilla eteenpäin. Tsemppiä teillekin vaan jatkossa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Noose - Memories 23.04.2006

The Noose - Memories
Tykkään tästä yhtä paljon kun No more fear -biisistä. Tässä on ihanan rauhallinen alku, tykkäsin siitä. Kun revittely alkoi se omalla tavalla rikkoi biisin rauhallisuuden jännällä tavalla. Ja kun tämä ei ole sitä ominta genre aluetta niin olen vähän ennakkoluuloinen kysyistä musiikkia kohtaan koska täältä mikseristä harvoin löytyy mitään mistä itse pitäisin mutta tässä kieltämättä oli monia korvaa tyydyttäviä alueita. Tästä jäi hyvä kokonaisuuden kuva. Ehkä olisin halunnut kuulla koko pitkän hiukan rauhallisemman biisin ilman sen suurempia revittelyitä mukavine soittoineen. Mutta ei tämäkään nyt huono ollut. Paras biisi teiltä mielestäni.

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Autumn Rain 14.05.2006

AAE - Autumn Rain
Kaunis pianoriffi alussa. Ihanan rauhallinen tunnelma. Kitarakin nätisti yhdistetty tähän. Ominta kuuntelu genreä ei ole mutta pidän jotenkin. =) Voisin hyvinkin kuunnella tätä elokuvamusiikkina, siihen tämä varmasti sopisikin, olkoon se sitten vaikka animea. Itse kun on tottunut kuulla melko 'mahtipontista' melodian muutosta niin tämä tuntui tasapaksulta, mutta se onkin oma murheeni. Mutta hyvä ehjä kokonaisuus, kauniisti soitat pianoa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tribal - Kauna 19.03.2006

Tribal - Kauna
Huono olen kommentoimaan biisiä teknisesti mutta kyllä tämä todellakin potkii eteenpäin! asenne on kohdallaan tosin laulajan ääntä olis voinu hiukan nostaa, koska ääni todellakin on hyvä. Rummut ja kitarat sun muut soittimet tuo tähän kyllä lisää asennetta. Tosin livenä tää varmaan sais ihan oman ulottuvuuden. Lyriikat perus rockia. Positiivinen yllätys tämäkin bändi. =)

Kommentti kappaleesta Kuuntele aihe - history - Aikalisä (oon tulossa) 19.03.2006

aihe - history - Aikalisä (oon tulossa)
non niih uutta täälläkin suunnalla. Biitti kuulostaa hyvältä. Tosin pikkasen laahaava tunnelma tässä, mut parasta aihetta kyllä. Sanat perus tasoo, ei parasta, ei huonointa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Silent Dream - Intro ( Better Tomorrow 2005) 14.01.2007

Silent Dream - Intro ( Better Tomorrow 2005)
Tämä on jotenkin jännä biisu. Rankalla kädellä tehty ja soitettu mutta silti joku keventää tätä. Alku alkoi kuulostaa jo vähän tukalalta mutta kyllä ehdottomasti paranee loppua kohden. Soittipuoleen oli taas pakko kiinnittää huomiota kun kuulostaa hyvältä. Laulajan ääni sopii ainakin omasta mielestäni tähän. Ehkä juuri se onkin se keventävän vaikutuksen aiheuttaja. Lyriikat tässä biisussa toimivat soiton kanssa kun nappi otsaan. Hyvä hyvä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele vanhat - Missä Mennään feat. Vapaus (vanhaa) 29.01.2006

Ele vanhat - Missä Mennään feat. Vapaus (vanhaa)
hyvä biitti, mut vähän ois voinu laittaa kovemmalle. Ele kuulostaa kyllä mustakin paljon paremmalta kuin Vapaus, siitä pisteet Elelle. Räbit on ihan onnistuneet, tuskin enää onkaan kulumatonta aihetta. Jossakin kohdissa aivan liian epäselvää räkäsyy, mut miksaus oli kyl kohdillaan. Mut jos tätä miettii kokonaisuutena niin hyvä, just tommonen biisi joka uppois parhaiten keikoilla, muuten tämä jää melkein muutamaan kuuntelukertaan kun alkaa jo tökkiä. Mutta kyllä tämä ihan lupaavalta kuulostaa ja harjoittelemaan vaan niin kyllä varmasti irtoo tätäkin parempaa =)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fredi Fate. - se oikee oikee ja se väärä vasen 07.01.2006

Fredi Fate. - se oikee oikee ja se väärä vasen
non niin tulihan se kadonnut kommentti sitten tänne^^ valitan kahta kommenttia^^
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fredi Fate. - se oikee oikee ja se väärä vasen 07.01.2006

Fredi Fate. - se oikee oikee ja se väärä vasen
jajas jahas, hyvän biitin oot saanu, tollanen iskubiitti, sopii just hyvin tähän biisiin vaikka aihe onkin kulunut mutta haittaakos tuo.. Mielestäni biisi alkaa myös lupaavasti. Molemmat räbääjät vetävät osuutensa hyvin vaikka ruotsinkielisestä versestä en juuri mitään ymmärräkään. Pitää kyllä myöntää että biisin alku on lupaavampi kuin loppu. Ja sitten räbääjien äänet on hyvät, niissä ei moittimista. Mutta joku tässä jäi hämäämään :/ mutta ei lainkaan paha, kyllä tätä nyt muutaman kerran kuuntelee ihan mielellään.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fredi Fate. - se oikee oikee ja se väärä vasen 07.01.2006

Fredi Fate. - se oikee oikee ja se väärä vasen
jahas jahas, biitti on kova sopii tähän biisiin. Ja biisi alkaa hyvin, tosin biisin aihe on jo melko kulunut, mutta haittaakos tuo.. Molemmat jäbät vetää osuutensa hyvin, vaikka tuosta ruotsinkielisestä versestä en ymmärrä juuri mitään. Pitää kyllä myöntää että alku on lupaavampi kuin loppu. Räbääjien äänet on hyvät, niissä ei valittamista myöskään. Sekä biisiä jaksaa kuunnella muutaman kerran peräkkäin läpi. Hyvä kokonaisuus mutta joku jäi hämäämään, mutta ei paha ei paha.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Apollon - Witnessing the Prophecy of Oraculum 19.03.2006

Apollon - Witnessing the Prophecy of Oraculum
hmm..mitäs tästäkin sanois. Todellakin kosminen meno päällä sekä loistavasti improvisoitu. Olis ehkä kaivannut vielä lisää erilaisia skaaloja sekä jtn irtiottoa. Silmissään voi kyllä hyvin kuvitella kaikkea mitä tämä musiikki tuo mieleen. erityisesti tykkään rummuista. Jännää musaa mutta kyllähän tätä kuuntelee muutamaan kertaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele aihe - history - Hetket 16.12.2005

aihe - history - Hetket
kehitystä näkyy, mukava kuunnella tälläst :) biitti kyl hyvä ja tukee lyriikoita, itse lyriikat taas hyvää tasoo sekä hyvin käsittelet kyseisen aiheen. Sekä ton biisin yks nopee kohta on helmi. Kertsi olis voinu olla vähän erikoisempi.. jossittelua kyllä.. mutta.. mutta.. kitara taustalla on myös jännä lisä. mut mut hyvä kokonaisuus, ja paras biisis tähän asti :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness 24.05.2006

CHB (R.I.P.) - Saving The Sweetness
Biisi lähti potkimaan eteenpäin loistavasti heti alussa, rummut kuulostaa myös fantastisilta. Teillä on hyvin ammattimainen ote tässä. Tämä on hyvä kokonaisuus josta pidän. Laulajan ääni on myös mieleeni, mitä nyt pientä säätöä välillä. Tulevaisuus on teille varmasti hyvin valoisa. Muuta en osaa sanoa kun ominta genreä ei ole, mutta posiviitiseksi yllätykseksi aloin pitämään tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sikariporras - Astra & Ode - Raidat Auki! 10.12.2005

Sikariporras - Astra & Ode - Raidat Auki!
non niin.. lyriikat ihan iskevät mutta kovaa uhoomista kylläkin. Biitti kyllä persoonallinen. Kaikenmaailman kikkailut kuulostaa ihan hyvältä. Kertsistä en henk. kohtasesti juurikaan tykänny. Että kyllä tämä varmastikin teknisesti on hyvä ja muutenkin hyvä kokonaisuus mutta eipä pahemmin iskenyt. Mutta kyllä kasi tippuu.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele aihe - history - Tulevaisuus 27.11.2005

aihe - history - Tulevaisuus
Biitti oli rauhottava ja muutenkin kuulosti ihan kivalta korvaan. Lyriikat olivat taas mielestäni loistavaa tasoa, vaikka aihe onkin kulutettu :) tosin ekalla kuuntelukerralla sanat meni ihan ohi. Mutta totuuden sana löytyy biisitä ja kyl tätä kuuntelee pariinkin kertaan. Mutta harjoitus tekee mestarin ja kehitystä sun kohdalla onkin jo ilmentynyt =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele nots - Crashing High 30.11.2005

nots - Crashing High
jaahas mitäs täs sanois, kuuntelu kelpoinen. harvoin tälläistä musaa kuuntelen mutta ihan hyvältä kuullosti korvaan. Pikkasen vajaa 2 min kohdalla melodia tulee upeaksi, ylenpalttinen jumputus lakkaa ja mukaan tulee jtn muutakin =) bassokin oli hyvä, että kyllä tätä voisi jopa kuunnella muutamaan otteeseen. mutta numeroo en osaa antaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele g-p - Toivo sataa taivaalta feat. Pros & Ken K 17.01.2006

g-p - Toivo sataa taivaalta feat. Pros & Ken K
elikäs elikäs, tässä on kyl hyvä biitti, joulumeininkii kyl. lyriikoissa ei mtn erikoista, mielummin tätä ois ehkä ennen jouluu kuunnellu kun aihe kuitenkin vahvasti koko ajan joulun ympärillä liikkuu. Kertsistä tykkään tässä kaikista eniten, siinä on tunnelmaa ja se antaa viel lisää irti tästä biisist. Biisin rennoin kohta kyllä. Ken K vetää hyvin omat versensä ja parhaiten onnistunutkin omalta osaltaan, kertsi mukaan lukien. Sitten Elävä Legenda, jännä äänen käyttö. Rauhallista räbäyttämistä. Ääni vähän "epäpuhdas" ja tykkään. 8½ antaisin kyllä mutta taidan vähän sakottaa aiheesta että tiputan kasiin, mutta jatkoa odotetaan kyllä ihan mielenkiinnolla :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hugi - Sad But True (**FREE BEAT**) 20.11.2005

Hugi - Sad But True (**FREE BEAT**)
Kaunista =) ensimmäinen kerta kun kuuntelen pelkkiä biittejä mutta tämä on kaunis. tykkään erityisesti rummuista ja huilusta, kuulostavat hyvältä. Muutenkin tämä on hyvä ehjä kokonaisuus joka ei käy missään kohdassa tylsäksi. Alusta vielä että basso kuulostaa loistavalta, tämä ui suoraan sydämeen =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Divinity - Ethereal Awakening 20.11.2005

Project Divinity - Ethereal Awakening
Kaunista, alku erittäin lupaava. Pianoon ihastuin. Tosin jäi harmittamaan, että mitään "suurta" mullistusta ei biisiin tullut, mutta hyvä tämä näinkin on. Tykkäsin myös muistakin biiseistä. hirveästi muuta en osaa sanoa koska tämän tapaista musiikkia harvoin kuuntelen, siksi en numeroakaan anna koska en oikeen sitä tälle biisille osaa antaa. mutta kaunista oli ja tietyssä mielentilassa tätä jatkossakin saatan kuunnella :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele TH-T - Oma Totuus feat. Sam 06.11.2005

TH-T - Oma Totuus feat. Sam
biitti huoh loistava =) siinä on jotain. lyriikat myös erinomaiset, tykkäsin. tätä biisii jaksaa fiilailla ja paranee vaan kun volyymii lisää. kertsi on myös hyvä ja Sam laulaa loistavasti, sopii tän biisin tunnelmaan. Videonkin katsastin läpi ja se oli hyvin toteutettu ysi tippuu
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele 3 DEE - Storm of the Sun 19.11.2006

3 DEE - Storm of the Sun
Vielä kerran jaksan naputtaa tuosta monoisuudesta poijjiille, mutta se nyt jääköön muussa arvostelussa hiukan taka-alalle. Tämä on mitä mainoin biisi fiilistelyyn. Biisi menee alusta loppuun samalla kaavalla, pientä vaihtelua olisin kyllä kaivannut sitten siihen. Soittopuolessa ei nyt mitään suurempia moittimisiä. Äänet ois toki voinu olla hiukan korkeemmalla koska pelkkää soitantaa kuitenkin. Rumpukomppi toimii ja kitarassa oikeen mitään vikaa. Mutta kerta kun samanlainen alusta loppuun ois voinu minuutin typistää pituudesta. Tämä toki vain oma mielipiteeni koska ominta genreä ole.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Child with cinnamon hair 26.12.2005

Walls Of Vanity - Child with cinnamon hair
Erittäin hyvältä kuulostaa korvaan. Oikein pehmeää ja "ilmavaa". Saundit jäävät soimaan päähän. Hiukan jazzahtava biisi mielestäni. Jadyn ääni on taas loistava, biisi ei karkaa missään kohtaan käsistä vaan jady todella hallitsee hommansa! Ja jälleen kerran Wandan sanat ovat koskettavat, niitä on tullut ennenkin luettua ja mietittyä. Tässä biisisssä on kyllä ainesta vaikka mihin!
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele AGR - Kaikki jatkuu 30.10.2005

AGR - Kaikki jatkuu
Biitti on mukaansa tempaava ja räpit täydentää biisii kivasti, jatkakaa samaa rataa =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Julius - Rakkaus ensin 14.11.2006

Julius - Rakkaus ensin
rento meininki ja homma toimii. Kun biittiä tässä jäin kuuntelemaan alkoi se tuntua todella yksinkertaiselta ja välillä jopa rasittavalta. Onnes sentään räbät saa huomion muualle. Tykkään erityisesti tuosta 'rakkaus ensin' kohdasta. Todella hyvä persoonallinen valinta joka tuo jtn erilaista tähän. Siltikään sitä ei toisteta pilalle biisissä. Biisiä jaksaa sentään kuunnella iät ja ajat, pisteitä siitä. Mutta todellakin, fiilailuun tehty biisu. Toimii mielentilaan kuin mielentilaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Wanna Know (feat. Brand X) 26.12.2005

Jady - Wanna Know (feat. Brand X)
Ihanan rento fiilistely biisi! Mukaan ei oo lisätty liikaa hienouksia joten tämä kuulostaa tooodella hyvältä.
Kaunis on kyllä äänes, kateeks käy.
Jäin kyllä kaipaamaan vähän vetävämpiä bassoja sekä vähän räväkkyyttä kertsiin. Mutta ei paha lainkaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Proyo - Luulette Tietävänne 31.10.2005

Proyo - Luulette Tietävänne
biitti yksinkertainen, mutta toimiva :) räpit sopii hyvin kokonaisuuteen. äänes sopii viel tosi hyvin biisiin. kertsi hyvä kaikessa yksinkertaisuudessaan =)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Tyhjä Huone 24.05.2006

Kongo - Tyhjä Huone
Mukavaa kerrankin kuulla täällä mikserissa suomenkielistä rockia. Melodia lähti jo aivan alusta asti rullaamaan loistavasti. Myös laulu kuulostaa hyvältä, mitä nyt paikkapaikoin liian 'korkea/utuinen' mieleeni. Sinänsä tässä ei ollut mitään kovin repäisevää kertsiä tai jtn soolo osuutta jota olisi saattanut jäädä kaipaamaan. Mutta hyvinhän tämä näinkin menee alas. Positiivinen fiilis jäi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jady - Summertime (feat. Nitro D) 26.12.2005

Jady - Summertime (feat. Nitro D)
Kyllähän tämä on juuri sellanen fiilistely biisi jonka voisi hyvin kuulla MTV:lta. Tästä löytyy kyllä kunnon fiilistä, varsinkin kun kuuntele tätä näin talvipakkasilla. Tykkään erityisesti Nitro D:n osuudesta! kuulostaa niin niin hyvältä. Hyvä ehjä kokonaisuus, ilman mitään suuria mullistuksia. Parasta R'n'B mitä mikseristä kuulee :)
9