Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 84 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Core Design - Skull Discharge 26.01.2008

Core Design - Skull Discharge
Jälleen kehitystä eteenpäin. Etenkin vokaaliosastolla on tapahtunut paljon petrausta ja ote on kaikin puolin varmentunut. Rauhallisempi fiilistelyhetki toimi minulle parhaiten. Muuten soundi voisi olla omaan makuuni raskaampi ja rosoisempi, mutta toisaalta se saattaisi sotkea kokonaisuutta. Joka tapauksessa, vaikutteet alkavat kiteytyä joksikin omaksi ja uudeksi. Lisää odotellessa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viheria - Churns 29.08.2005

Viheria - Churns
Kolkkoa, mutta hienovaraista.. Sopivasti hämyä että selkeyttä soundeissa; tietynlaista mielestäni ambientiin kuuluvaa orgaanisuutta unohtamatta. Eloonjääneen kommentointi ääninauhalle kuolleen ympäristön aiheuttamista fiiliksistä-mielikuva välittyy. Toivoton tunnelma säilyy läpi kappaleen. Kyl, tykkäsin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kosminen - Robots vs Children 12.08.2005

Kosminen - Robots vs Children
Kaunista, vähän kuin kosmisempi ja seesteisempi versio Luojan musisoinnista. Eikä todellakaan ole liian pitkä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kosminen - Outro (maailmalle) 08.05.2005

Kosminen - Outro (maailmalle)
Erittäin laadukas ja omaperäinen fiilistely. Raskaampi ja astraalimpi matsku tanssahtelevat kauniisti yhdessä. Kyllä kelpaa hiipua unten maille tämän tuudituksessa :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Angelica Kult - Cherry 08.05.2005

Angelica Kult - Cherry
Hitsi vie kun on tyylikkästä goottiva. Erityisesti rytmiosasto toimii uskomattoman mallikkaasti. Mielestäni goottimusassa se tärkein, eli tunnelma, on saatu nostettua tässä varsin intensiiviselle tasolle. Söpöä, hyytävää, jopa tanssittavaa :D laadukkaasti toteutettua tunnelmointimusaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele MINUS ZERO - THE DEITY: FRAGMENT CORRUPT DETECTED 31.01.2005

MINUS ZERO - THE DEITY: FRAGMENT CORRUPT DETECTED
Kiitos selvennyksestä, plussaa tuli ;) Sillä promollahan tämä voisi toimia jonkin sortin starttina pidemmälle biisille joka jatkuisi suoraan toisella raidalla. Voisi toimia, kun vaikuttaa siltä että olette pohtineet homman ideaa peruskellaribändejä pidemmälle; yhtenäisenä taiteellisena kokonaisuutena jne Mutta miten ikinä mahdollisesti promon (ja siitä ehkä eteenpäin) teettekin, tärkeintä on se että lopputulos miellyttää itse tekijöitä :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele MINUS ZERO - THE DEITY: FRAGMENT CORRUPT DETECTED 29.01.2005

MINUS ZERO - THE DEITY: FRAGMENT CORRUPT DETECTED
Jippii, vihdoin ja viimein uutta Minus Zeroa ;D Alkaa aika yllättäen introntapaisen äänimaiseman jälkeen. Tyyli muuttunut hieman industriaalimmaksi, mutta on edelleen mitä mainiointa möyrimistä. Äänimaisema muistuttaa hieman Type O Negativen ensilevyistä. Vokaalit ovat erikoiset, mutta ne toimivat todella tyylikkäästi. Niissä on mielestäni jotain samantyylistä kuin Godfleshin Streetcleaner-levyllä. Numeroa paha mennä antamaan, kun tässä ei ilmeisesti(?) ole koko biisi. Pelkkänä välisoitto/intro/outro-tyylisenäkään tämä ei ihan tällaisenaan täydellisesti toimisi, koska jää niin nälkäinen olo vaivaisen 2:13 jälkeen, mutta ehkä se on tarkoituskin. Jos tämä oli siis kuitenkin vain sample koko biisistä on luvassa mitä maanmainiointa fiilistelydoomia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Viheria - Sickly Green 03.01.2005

Viheria - Sickly Green
Mielenkiintoista. Ei uskoisi että krapula-aamun (olettaen että tämä todella niin arkisesta aiheesta kertoo)audiokuvauksesta saisi näin mystisen kuuloista. Innolla kuuntelin alusta loppuun. Tasainen kolina muistutti vesipisaroiden tiputtelua päänsärkyisen ja väsähtäneen henkilön korvassa. Lutinat kuulostavat limaisuudessaan sopivan oksettavilta. Taustan humina luo hienosti syvempää tunnelmaa teokseen. Soundit kuitenkin kaikinpuolin oikeasti toimivia. Kappaleen voi ottaa mielestäni(varsinkin nimestä päätellen)hieman "huumoripitoisempana" pläjäyksenä että toisaalta vakavahenkisempänä henkilökohtaisena äänihallusinaationa. Toimii joka tapauksessa kumminkin päin miellettynä.. very gooo :)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Otoroko Heavy Industries - Battlestar Otoroko - Vampir kult 10.04.2005

Otoroko Heavy Industries - Battlestar Otoroko - Vampir kult
Kylläpä pisti jalan vipattamaan ja muu kroppa seurasi perässä. Biisin loputtua sitä olikin jo täysraunio, sekä keho, mieli että sielu. Mielettömän kiperää ja suloisen kieroa tykitystä :P
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele ScarecroW - Black bullet 20.12.2004

ScarecroW - Black bullet
Hitaampaa ja metallisempaaa möyrimistä, pelaa muikeasti näinkin kun pojat osaa hommansa. Biisi on kuin musta luoti joka jäytää kallon hitaasti puhki kunnes lopussa täräyttää aivot räväkämmin pitkin lepakkoluolan seiniä. Eihän tälläisesta voi kuin ilahtua. Ehkä lopussa olisi voinut räväyttää vielä nopsemmin kontrastin vuoksi, mutta uppos ja putos myös tällaisenaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moon In June (ex-Endless) - After All... 16.12.2004

Moon In June (ex-Endless) - After All...
Alunperin lisätty 13.12.2004 Laskin kbps:ää ja viilasin paria kohtaa. Alla kaksi aiemmin tullutta kommenttia: Varsin pitkä ja mainio apokalyptinen rupeama. -GSO Pituudesta ei ole tingitty joten otan normaalin tämän projektin kuunteluasennon...Valot pois,kamat mahdollisimman kovalle ja sohvalle makaamaan. Äänimaisema kuljettaa minut pois kehostani...Ei niinkään tuonpuoleiseen vaan ennemminkin aikaan jolloin kaikki on hidastunut...Myös aika itse. Siinä vaiheessa kun kellon kilkatus alkaa tapahtuu valitettava putoaminen taivaalta...Kappaleen tunnelma käy painostavaksi. Tulee olo ikäänkuin olisi useamman tuhat kiloa rinnan päällä. Painajaismaiset visiot alkavat täyttää päätäni. Ei päästä kappale kuuntelijaa helpolla...Alussa melkoista keveyttä jonka jälkeen tunnelma tihenee ja tiivistyy ja kaiuttimista kovalla huutavat äänet kietoutuvat ympärilleni. Kyllä nämä itseasiassa ovat parempia kaiuttimien kautta nautittuina mutta voluumia täytyy olla riittävästi ja kajareiden täytyy olla suht hyvät....Itsellä surround kamat ja niillä oikeaan aikaan nautittuina nämä Endlessin teokset vievät mukanaan...Kysymys vain kuuluu olen palannut... -IZZI THE SNAKE

Kommentti kappaleesta Kuuntele Tone Tree - Posing trees 13.12.2004

Tone Tree - Posing trees
Upean unelias, raukea teos. Ambienttia kauneimmillaan; ei todellakaan ahdistuksen tuoja vaan päinvastoin poistaja. Avaruusteemaa tämä ei muistuttanut, pikemminkin fantasia leijailua mitä upeimmissa unimaisemissa. Hieno balanssi kaikenkaikkiaan; äänimaailmassa ei moitteen sijaa. Alkupuolen kolisevaan ääneen olisi toisaalta voinut lisätä kaikua ja tilantuntua vaikkei häirynnyt sellaisenaankaan. Lokki kaukaisessa taivaanrannassa-efektit muistuttivat, yllätys yllätys, Tangerine Dreamin parhaista päivistä. Mikserin parhaimmistoa ehdottomasti ambientissa ja ylipäätään tunnelmamusiikissa. Todellista kritiikkiä en yksinkertaisesti vain keksi/pysty antamaan.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evil Angel - Thrash Nightmare 16.11.2004

Evil Angel - Thrash Nightmare
Hmm, vähän kuin bläckimpi versio Repulsionista. Sounditkin sahaavat ja suhisevat samaan malliin, erittäin loisteliaasti siis. Tykkään ja paljon!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evil Angel - Demonical Blasphemies 16.11.2004

Evil Angel - Demonical Blasphemies
Vähäsen immortalikin mielessäin napsuilee.. mahtava soppa kertakaikkiaan Heavy Metallin uljasta ja saatanallista lähihistoriaa!!! Kumpikin ralli kirkas 10! Taitaa olla sillä lailla että ootte Lahen rässein rässipoppoo :D
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ping Ping Killing Machine - Forsaken Shores 13.11.2004

Ping Ping Killing Machine - Forsaken Shores
Yllättävän tyylikästä pehmeää biittifiilistelyä nättien pianojen ja viulujen ym. kera. Yllättävää siksi, koska genrenä downtempo ei sano juurikaan mitään. En kyllä ole täysin vakuuttunut kaikkien soittimien yhteensopivuudesta. Tuo terävämpi rumpukomppi luo aavistuksen huokean kokonaisilmeen muiden soittimien ohella, mutta onko tämä tietty soundi jotenkin genrelle ominaista paha sanoa. Vahviten tulee kuva jostain männävuosien seikkailupelistä, sellaisen taustalla tämä voisi ehkä pyöriäkin..ehkäpä lopputeksteinä kun sankari kävelee kohti mereen heijastuvaa auringonlaskua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fér Paress - Fér Paress - Turn Me Off 11.11.2004

Fér Paress - Fér Paress - Turn Me Off
Mitä ihmettä jankkaatte niistä studiosoundeista, tässähän oli nimittäin täydelliset soundit tällaisenaan. Kuljetti todellakin 80luvun alun brittein (pimeille) sumusaarille. Tunnelma on suorastaan käsinkosketeltava ja Sonic Youth-tyyliset kitaroinnit toimivat jopa paremmin kuin edellämainitulla. Kaiken kruunaa todella uskottava laulu ja onnistunut, "mukavasti painostava ilmapiiri".
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insomnia Dreams - Silma 03.11.2004

Insomnia Dreams - Silma
riffeissä Black Sabbath henkeä, mutta koko paketti suodatettu erikoisen onnistuneella, melankolisella ja modernilla soundilla.. musiikki kymppi, vokaalit vaatisivat kuitenkin aavistuksen ponnekkuutta, myös satunnaiset häröefektit laulussa voisivat säväyttää
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmismurska - Apparitions and Pain-Clouded Memories 21.10.2004

Ihmismurska - Apparitions and Pain-Clouded Memories
paljon mielenkiintoisempi kuin allaoleva. outoa saastaista tajuntaan aaltoilevaa psykedeliaa, pikimustaa sellaista.. satunnaiset spontaanit äänivärisyttelyt voivat tuoda teokseen yllättävänkin paljon lisäsyvyyttä kuten tässä kuulemme. menenkin tästä viiltämään ranteeni auki parin buranapurkin voimin, kiitos...

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmismurska - The Drowned Kingdom 21.10.2004

Ihmismurska - The Drowned Kingdom
sarkasmi sattuu..toisaalta pehmeäsävyisempää on kuin edelliset riuhtaisut, vaikkakin vaatii myös edellisiä enemmän keskittymistä. jotain lisäefektiä olisi johonkin väliin voinut tuikata, nyt turhankin kitaranvirittelyfiiliksellä tehdyn kuuloista vaikkei missään nimessä huonokaan ole

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmismurska - Final Sleep Without Rest 06.10.2004

Ihmismurska - Final Sleep Without Rest
pirullinen punarankkasade jonka keskellä riehnaa kipinöitä ympärilleen iskevä metalli- ihmishybridi ..MUST::ELIMINATE::BEFORE::FINAL::SLEEP::TEST::NO::REST::DEASTH::::::: :::::::::::::::::::::::::...... . . . . .

Kommentti kappaleesta Kuuntele J.M - tuskalla sinun kasvosi 04.10.2004

J.M - tuskalla sinun kasvosi
haudanvakava taidemusiikki toimii aina kun toteutus on näinkin haaaauskaaa laatua.. suht monipuolinen rämpellys johon toivoisi mainiolla tavalla nulikkamaisen vokalisoinnin lisäksi ehkä aavistuksen naisääntä taustalle humputtelemaan-> sopisi biisin teemaan, mutta antoi autuaan olotilan näinkin)))

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insomnia Dreams - Rather Drown Than Go With the Flow 28.09.2004

Insomnia Dreams - Rather Drown Than Go With the Flow
todella upeita äänikikkailuja..jälleen))) laulukin tällä kertaa erittäin uskottavaa, niin kaunoista ahdistusta; loppupuolen agressiivisempi tunteidenpurkaus saa kuulijan viimeistään yhtymään otsikon ajatukseen..ja sitähän tämä musiikki kaikessa mahtavuudessaan onkin
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moon In June (ex-Endless) - Skies Below, Shadows Above 07.10.2004

Moon In June (ex-Endless) - Skies Below, Shadows Above
ääni on tasantarkkaan tarkoituksella niin "puuroutunut" kuin on..128kbs pakkaaminen ei ainakaan minun korvissani aiheuttanut minkäänlaista muutosta saatika ongelmaa kolme uusinta kaikki luotu samaa "tekniikkaa" käyttäen, siitä soundin hämyisyys jota hainkin ensimmäisten teosten vastapainoksi)))

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Everything feat. Jady 24.09.2004

Walls Of Vanity - Everything feat. Jady
vähän timorautiaismainen raskasriffittely, joka kuitenkin sävellyksellisesti kappaleen edetessä ylittää edellämainitun. vokaalit hoidetaan varmuudella ja tietty viileys niihin sopiikin. kokonaisuus ja laulukin olisi tosin saanut lisäpuhtia jos itse musisoinnin miksaus olisi "tukevampi" ja voimakkaampi, mutta tämähän tietysti selittynee kalliiden studioiden olemattomuudella.. soundimiinukset unohtaen, tämä on kirkkaasti keskitasoa mielenkiintoa herättävämpää kuin muut alan yrittäjät suomenmaalta :) (vaikkei selviä sellaisia olisikaan))))) lyriikoista en saanut oikein selvää kuvaa, mutta enhän minä niistä muutenkaan saa, kun englanninkieli on kyseessä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Evil In A Man - Perkele 21.10.2004

Evil In A Man - Perkele
pitänee kirjoittaa vetoomus että palaat takaisin englanninkieliseen ilmaisuun, nyt tämä valitettavasti katsotaan Turmion Kätilöiden perässähiihtäjäksi vaikka onkin vähintään 10x parempaa. Tuskin tekijäkään haluaa vertailuja mokomaan köyhään vitsiin. Sitä paitsi tuo englanninkieli kuulostaa niiiiin paljon tyylikkäämmältä.. Ota järki käteen ja jätä suomenkieli TK:n tapaisille kökköilyille. Eng. kielisenä kuulosti materiaali nimittäin täysin valmiilta!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insomnia Dreams - LoBotyMos 13.09.2004

Insomnia Dreams - LoBotyMos
todella vaikuttavan äänimaailman myös tähän olet loihtinut, täyttää voimallaan koko huoneen vaikka leijaileekin hennosti läpi rauhoitavan tunneskaalan.. tuon loppujymähdyksen jälkeen olisin odottanut kuitenkin infernaalista blastbeatsinfoniaa ja uljasta ulvontaa, mutta ei sitten ;( pientä lisävarmuutta/rohkeutta odottaisin vielä vokaaleihin muttei niissäkään mitään suurempia ongelmia kun näinkin omaperäisellä maastolla liikutaan..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moon In June (ex-Endless) - Enter The Bright Green Temple 14.09.2004

Moon In June (ex-Endless) - Enter The Bright Green Temple
no ihan ihan oikeasti)))

Kommentti kappaleesta Kuuntele Digital Dreams - Tellus 11.09.2004

Digital Dreams - Tellus
uudempaa(+kaupallisempaa) TD:tä en ole vielä kuullut, mutta tuskinpa se hirvittävän kaukana tästä on.. turhan viihdemusiikkifiilis kuitenkin mun makuun; kyllä se 70-luvun TD on parasta.. ehkäpä tässä kuitenkin Jarre se lähempi vertailukohde

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kyberias - Purple Dream of Dawn 11.09.2004

Kyberias - Purple Dream of Dawn
kyllä, kuulostaa ihan vaikutteiltaan.. 80-luvun alussa tällaista pukkasi ulos ilmeisesti aika paljonkin, sen jälkeen kun pioneerit olivat tehneet taustatyön.. menee taustalla ihan mukavasti, ei mitään erityisen häiritseviä elementtejä..toisaalta olisin mielummin kuunnellut tämän ilman "biittejä"
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Assassin Under the Moonlight 14.09.2004

QSO - Assassin Under the Moonlight
ei kuulosta kovinkaan melotroniselta..aika "kovia" ääniä kaikenkaikkiaan, mutta vähintäänkin mukavaa avaruusviihdemusaa.. orgaanisimmat ääntelyt parhaita ja paljon kulunut varmasti aikaa ja vaivaa tämän rakenteluun; jostain syystä tässä kyllä kuuluukin olla laaja äänimaisema, sopii kokonaiskuvaan)))

Kommentti kappaleesta Kuuntele Moon In June (ex-Endless) - See You On The Other Side Of Mind 14.09.2004

Moon In June (ex-Endless) - See You On The Other Side Of Mind
tuo Boromir mielleyhtymä ei lainkaan kaukaa haettu, sillä vastaavanlainen skenaario minulla oli mielessä kappaleen "juonta" hahmotellessani)))

Kommentti kappaleesta Kuuntele Koss - Questionmark v1 06.09.2004

Koss - Questionmark v1
tällästa instrumentaalirokkia en ole ennen kuullutkaan ;) ..ei ny, mukavan irtonaisen kuuloista soitantaa. retrohenkisyys plussaa mun korville. tyylikäs hyvällä tavalla väsähtänyt laulu.. kitarointi tässä kuitenkin parasta; tunteikas, vahva mutta kaihoisa. lisämatskua odotellen..)))
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Friendship - Annabel 01.09.2004

The Friendship - Annabel
tällaset kaikaiset tunnelma kitarat toimii muhun aina, hieno alkufiilis.. laulusta en niinkään pidä ja särökitara vähän päälleliimatun kuulonen.. mutta pehmeät instrumentaaliosiot mahtavia!

Kommentti kappaleesta Kuuntele Avathar - A Tale of Thousand Tears 31.08.2004

Avathar - A Tale of Thousand Tears
damn! taas yksi timanttinen löytö, loistosaundit tässä ja muutenkin kuulostaa asiaankuuluvan mahtipontiselta. synataustatkaan ei kuulosta kovin huokeilta mikä yleisenä ongelmana tän tyylisessä musassa, päihittää kepeästi jotku nightwishit vaikka ei miljoonabudjettia taustalla.. kaippa se pitää sit faniutua, genressään sen verran helmi
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Burden A.D. - Wrong Life/My Life 05.10.2004

Burden A.D. - Wrong Life/My Life
alku sorskuu muikeasti etiäpäin kuin piraija uimashortseissa.. puhdas laulu kuulostaa aluksi vähän vaisulta, mutta hoilauskohdassa toimii todella hyvin..lisää sitä keskivaiheilla bändi näyttää kyntenä soittotaidoissa-> joka kulmaa ei ohiteta sen helpoimman kautta, meininkiä kuitenkaan unohtamatta.. monipuolisin näistä kolmesta zipaleesta kaikki biisit kuunneltuani sanoisin että äreä laulu on vahvoin lenkkinne.. tosin ei muillakaan osa-alueilla varsinaisia puutteita..eli lisää vaan tylyä rouhimista!)))

Kommentti kappaleesta Kuuntele MINUS ZERO - AS DEAD AS FELLOW MARBLE CRAYFISH 30.08.2004

MINUS ZERO - AS DEAD AS FELLOW MARBLE CRAYFISH
johan tymähti..doomia en ole vielä mikserissä kuullutkaan. dramaattista, jylhää ja järven syvään osaan lipuvaa -> täydellistä.. maanalanen murina olis myös sopinut tähän hyvin
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Witch King - Heaven Will Fall 01.09.2004

Witch King - Heaven Will Fall
jep, kuulostaa ihan truelta mutta vielä ku saisit oikeen rumpalin menoon mukaan niin pääsylippu helvettiin olisi saletti.. vokaalit kirpeän spontaanit ja muutenkin tuliset, niistä plussaa

Kommentti kappaleesta Kuuntele Vincent Black Shadow - Evil never dies 31.08.2004

Vincent Black Shadow - Evil never dies
juu, messevämmät on saundit tässä kuin tuossa raakamixissä..tykätään. ehkäpä yksi pikapaahto loppuvaiheilla olis myös paikallaan, mutta annetaan tästä..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Insomnia Dreams - Nothing Left to Stay 12.09.2004

Insomnia Dreams - Nothing Left to Stay
ei alkanut ollenkaan lupaavasti; kuulosti vokaalit sen verran ponnettomilta.. mutta yllättäen teos kasvoi fantastisiin korkeuksiin kekseliäiden efektien ja äänivalintojen kautta.. tuo 1:20 alkava huilu kuulostaa täydelliseltä jonka jälkeen lähdetään seikkailuun joka ei kuulosta niin kaukaiselta devin townsendin tuotantoon myöskin vokaaliosiot olivat loppujen lopuksi tällaisenään erittäinsopivat-> seesteistä kiekumista+pienimuotoista häröilyä loppuun asti tämä on pakko kuunnella uudelleen
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anon - Into a World 09.09.2004

Anon - Into a World
tämä ja Fade Beyond Grey parhaat IMO.. jenkkilässä vähän tällaiselle matskulle tosisaan eniten kysyntää..+myös omassa levyhyllyssäni kun se aika koittaa:)

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anon - Drown 09.09.2004

Anon - Drown
ei kyllä ihan toolia eikä todellakaan noita muitakaan mainitsemianne vaikuttimia.. jostain popimmasta ilmoittavat aivokäyräni. vähän kun vielä karsitte soundistanne ja tyylistänne puhtoisempaa olette listaykkösiä ympär muailman;) ..toki itse toivoisin että suuntaisitte kohti vaarallisempia vesiä
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Anon - Fade Beyond Grey 09.09.2004

Anon - Fade Beyond Grey
saundit mukavasti "upoksissa".. todella tutun kuuloiset laulumelodiat, mistäköhän ootte ripannu ;) samapa tuo sillä laulu on aika lailla napakymppi. luo kaikenkaikkiaan positiivisen fiiliksen, mainioita progehtavia rytmityksiä. mielenviereen napsahti nyt sellanen nimi kuin kingston wall, mutta.. ja hmm, ei vain tule mieleen muuta; ehkä olette vaan niin omaperäisiä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Mental Disordered - Nunc est bibendum (Vocals) 02.09.2004

The Mental Disordered - Nunc est bibendum (Vocals)
hitto multa näitä pisteitä satelee suuntaan jos toiseen, mut ei voi mitään; tää nyt sattuu olemaan sellasta musaa mitä mä rakastan.. betonimurskakurlaus ja raivoisan riekutuksen yhdistelmä tuottaa suurta mielihyvää :D ihmettelen vaan mitä toi moonspell tekee vaikutteiss(öh?)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Republic of Desire - End Product 17.08.2004

the Republic of Desire - End Product
cynic:in "focus"-levyä taitaa olla kuunneltu. pirullisen toimivat soundit, kylmät blackmetalkyborg-vokaalit ja kaikin puolin nerokas biisi-> potkii mekaanisen mojovasti kiveksille sääliä tuntematta.auts! :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Spine - Depression 14.09.2004

Spine - Depression
outoa, paljon tukevamman kuuloset saundit kuin tuossa "RagDoll":issa.. mallikasta menoa kaikenkaikkiaan.. tuo kitarajyräys ei häviä pahasti edes genren kärkinimille. poijjiilla tuntuu olevan selvä käsitys miltä tämän tyylin bändin tulee kuulostaa laulussa potentiaalia ja tulee varmasti kehittymään kunhan ikää ja kokemusta karttuu tuo 3:20 alkava rymistys saa jengin takuulla sekaisin keikoilla.. lisää samanlaista rankkailua kehiin :) !

Kommentti kappaleesta Kuuntele Thy Legacy - Salt on rotten flesh 15.10.2004

Thy Legacy - Salt on rotten flesh
kehittäkää mun puolesta lisää vaan tuohon autopsy suuntaan mitä tässä on selvästi kuultavissa.. enemmän rosoa eikä mitään kliinipaskaa mitä jotku täällä ilmeisesti toivoilee. vokaaleissa hyvä pohja jota voi kehittää spontaanimman ja aidosti vaarallisen kuuloseksi-> rääy, örise ja riehnaa niin perkeleesti niin kyllä lähtee, äläkä mieti miten jossain toisessa deathbändissä asia olisi hoidettu vaan kuvittele tilanne niin että olisit tunkemassa haarukkaa bändikamujen silmiin () ()=---- rumpusoundit pelittää suolasesti, tykhään.. paljon potentiaalia, ilmotelkaa kun tulee uutta materiaalia)))

Kommentti kappaleesta Kuuntele fume - See Through 27.08.2004

fume - See Through
tässäpä JamesMaynardKeenaillaan erittäin ammattitaitoisesti.. ehkä noita muitakin vaikutteita voisi tuoda enemmän pinnalle kuin "vain" tool ja a perfect circle, mutta tulevaisuus on lupaava tämäntasoisella materiaalilla..
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ihmismurska - Crushed and Desecrated 16.09.2004

Ihmismurska - Crushed and Desecrated
jeh, äijä taitaa olla tosissaan uppoutunut tähän sairaaseen maailmankatsomusteokseen; totaalisen feikkailun olisin tunnistanut heti, mutta tässä ei sitä liiemmin ilmennyt. äänipuoli on kirskumisineen ja rutinoineen varsin industrial, jonka vuoksi muistuttaa suurinpiirtein darkthronen ja vanhan godfleshin ristisiitokselta.. visuaalisesti tämähän taas kertoo pahasti häiriintyneen ihmiskurjimuksen viime hetkistä juuri sen jälkeen kun on vatkannut jäseniään pyörivissä sirkkelinterissä -> tämän mielleyhtymän tuomisesta suurkiitokset teoksen luojalle,) tosissaan tuo noisecore genrenä ei ihan pidä paikkaansa; meneepi enemmän ehkä itsensä noisen alaisuuteen, mutta eipä tuolla mitään merkitystä sen seikan kanssa, että piristyin nyt toden teolla kolmannen kerran tämän kuunneltuani..mutta olenkin pahan flunssan+kuumeen kourissa, ehkä sillä kavalat vaikutukset)))
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele QSO - Entering the Dream I-III 14.09.2004

QSO - Entering the Dream I-III
synat+efektit miksattu erinomaisesti yhteen. saumaton ja hieno kokonaisuus. erityisesti pehmeät "loputon valtameri" -äänet miellyttivät ja kuljettivat jonnekin kauas viimeiset 3 minuuttia yhtä juhlaa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele She-Goat - Goat Conception 12.09.2004

She-Goat - Goat Conception
paras näistä kolmesta.. omaperäistä kikkailua ja muhkeat kyborgisoundit, jeah \,,/
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Walls Of Vanity - Joy feat. Jady 01.09.2004

Walls Of Vanity - Joy feat. Jady
ihan kaunis laulu vaikka nauhotusvehkeet varmaan ihan prota olekaan, hieno kaiku tosin.. en oikein ole tän musan tietäjä, mutta eiköhän tälläkin vielä pitkälle tulevaisuudessa pötkitä

Kommentti kappaleesta Kuuntele Saaga - The Swell 17.09.2004

Saaga - The Swell
toimii todella lumoavalla tavalla varsinkin näin kuumeiseen ihmiseen joka ei juuri nyt jaksa suodattaa pahemmin säröjä.. heti ensimmäisenä pitää vertailla Renaissance:een(kaukaiselta 70-luvulta), tämä siksi kun olen kyseistä yhtyettä tänään fiilistellyt..aika paljon yhtymäkohtia herkillä sinfoniaelementeillä kyllästettynä folkkina+tietenkin laaja-alainen mutta tunteikas naisääni "vanhahtava" metsä/uni/progefolk genre on todellakin täynnä helmiä, tässä yksi niistä)))
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Project Eternity - Sing When You're Burning 19.08.2004

Project Eternity - Sing When You're Burning
hyvä rähinä totta tosiaan eikä biisikään ole (genrelleen)sieltä kliseisimmästä päästä... tuo "oh yeah" - kohta on tosin vähän höhlä. soundit ok, mutta voisi petrata toki murjovampaan suuntaan
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Northern Discipline - Selfdisbelief 05.09.2004

Northern Discipline - Selfdisbelief
No Testament(siis uudempi matsku) soikoon!.. ikävästi vain tulee puhtaista mieleen se amorphiksen nenuunlaulaja jonka ääntä vihaan yli kaiken. muuten varsin mallikasta (alternative??) metallia
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyöveli - Thrashing Death 22.08.2004

Pyöveli - Thrashing Death
helevetin tykki ja sopivan mielipuolinen kieku.. tällästähän sitä moshattiin1985/86 kun olin 2v
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trusties - Your God 24.11.2004

Trusties - Your God
Jopas oli upeaa patetiaa, mutta tyylikkäästi ujutettu myös hurjempaa soitantoa. Tulee monia yllätyksellisiäkin nimiä perinteisten Dream Theatereiden ym lisäksi mieleen, kuten; Iced Earth, Rhapsody, Candlemass(!), Kingston Wall ja ne vähäiset hyvät elementit yleisesti ottaen power metallista. Oikein mainiota nyky(soitto)progea.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Pendulum - Handful of Dust (Lapis Exilis) 07.09.2004

The Pendulum - Handful of Dust (Lapis Exilis)
rullaava draivi ja tarpeeks rupiset sondit. laulu vähän yllätti, ei ehkä ihan sovi genreen kun kerta stonermetalliksi on luokiteltu, mutta paskat siitä.. onhan tuolla cathedral vaikutteena ja örinästähän se dorrianin leekin aloitti ;) eipä voi sanoa yleisvaikutelmana tämän olevan sieltä aurinkoisimmasta päästä mikä kyllä meitsille passaa; ehkäpä kohtuullinen määritelmä olisi jossain kyussin ja autopsyn välimaastossa, eli siinäpä ylisanoja jo yllin kyllin:)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Pendulum - (My Breed of) Alchemy 07.09.2004

The Pendulum - (My Breed of) Alchemy
tässä vokaalit jo enemmän mun mieleen-> erittäin äijä muttei paskanjäykkä.. lee dorrianin ja taneli jarvan risteymä tulee aivoituksiin.. asiameininki muutenkin, vähän doomiakin sinne väliin riputeltu, siitä plussaa..)))
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Michael Knight Ensemble - Michael Knight Ensemble 4 22.08.2004

Michael Knight Ensemble - Michael Knight Ensemble 4
mukavaa sienikrautrokkia.. tee tästä ensisijainen bändisi niin maine ja mammona on taattu!
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Asgardão - Walking to the Ocean 27.08.2004

Asgardão - Walking to the Ocean
vangelis tästä ekana mieleen hivuttautuu.. pianokohta tuo mukavasti lisäsyvyyttä muutenkin hienoon sävelmään
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - Lumi 17.09.2004

Löyly - Lumi
hui, tuli inttileirimeiningit mieleen tosta alun äänihumuilusta ;) onneksi ajatukset vaihtuvat huomattavasti lämpimämpiin maisemiin kappaleen edetessä(enkä tarkoita tällä ylikuumennettua kaminaa) yksinkertaisesta rakenteestaan huolimatta vaihtelua tunnelmassa ja soittimissa on juuri riittävästi kaikki kolme sävellystä niin hienoja että fanitus on tällä kertaa erittäin helppo valinta)))
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herkkusieni - Ihmiskunta 31.08.2004

Herkkusieni - Ihmiskunta
paljon parempi ku osasin veikata.. ja hitot, jos tää on paskaa ni mahtavaa sellasta :D

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herkkusieni - Sienen Mieli 31.08.2004

Herkkusieni - Sienen Mieli
varsin velmu kitara, mut ei paljon muuta

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herkkusieni - Fuusiosieni 31.08.2004

Herkkusieni - Fuusiosieni
hieno fiilis biisissä ja ylipäätään hyvä toteutus.. harmi vaan että olette ottaneet puolihuolimattoman pelleilyimagon taakaksenne

Kommentti kappaleesta Kuuntele Herkkusieni - Sieni kompastuu retkellänsä ja kiroaa 31.08.2004

Herkkusieni - Sieni kompastuu retkellänsä ja kiroaa
progea isolla P:llä! soitto hulmuilee vähän siellä sun täällä, mutta meininki on kova ja sävellyksenä vähintäänkin mielenkiintoinen
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luoja - Rakkauden Lähettiläs 20.09.2004

Luoja - Rakkauden Lähettiläs
..tai jotain sinnepäin. ai niin, olihan siellä ozric tentacleskin wiuhtomassa!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Luoja - Rakkauden Lähettiläs 20.09.2004

Luoja - Rakkauden Lähettiläs
Mikserin ehdottomasti parasta progea! Neu! heittäytyi melodiseksi ja kohtasi matkan varrella Gongin kunnes lopulta törmäsi Kingston Walliin))))))
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele OPPRESSION - Forever Rain 19.08.2004

OPPRESSION - Forever Rain
toimisi parhaiten melodismetallisen levyn outrona-> muistot ja huolet häilyvät jonnekin melankoliseen kaukaisuuteen jne... tästä tykkäisi varmasti opethin åkerfeldtkin
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Genocide - Shadow Line 17.08.2004

Genocide - Shadow Line
asiasurvontaa! vokaaleissa sopivasti vaihtelua eikä sävellyksenäkään puuduttava. jatkakaa pojat samaa rataa
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele ZombieVomit - 666 Wounds 22.08.2004

ZombieVomit - 666 Wounds
hirveet soundit eli just perfekto. omaperäiset(tai soundiset) vokaalit, niistä plussaa
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Republic of Desire - Memory Manager 17.08.2004

the Republic of Desire - Memory Manager
ei epäjumaluus sentään!!->levy-yhtiössä taitavat olla kuuroja tai kuopattuja jos ei teitä samantien signaa.. harvinaisen omaperäistä varsinkin suomimetallirintamalla
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele No_ - Bow to my madness 29.08.2004

No_ - Bow to my madness
piru vie! laulussa on sen verran omaa vääntöä ja asennetta että kai tästä kymppi ropsahtaa.. täytyy taas vaihteeksi kummastella miksei tätäkään poppoota ole levy-yhtiöt omakseen napanneet??
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele No_ - Bow to my madness 29.08.2004

No_ - Bow to my madness
piru vie! laulussa on sen verran omaa vääntöä ja asennetta että kai tästä kymppi ropsahtaa.. täytyy taas vaihteeksi kummastella miksei tätäkään poppoota ole levy-yhtiöt omakseen napanneet??
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Löyly - Detoxified 17.09.2004

Löyly - Detoxified
johtuneeko kuumeesta, mutta tuli jo ensiminuutin jälkeen täsätä erittäin onnellinen olotila.. keskivaiheilla muuntautuu uhkaavammaksi mikä luo lisäsyvyyttä teokseen. erityiskiitokset upeista rummuista jotka simppeliydellään luovat aidosti hypnoottisen tunnelman; can ja vanhempi kraftwerk eivät vertailukohteina aivan huonot loppupuolen synat kruunaavat täydellisen mielikuvan tummasta tulevaisuuden metropoliksesta ohikiitävine lentoautoineen ja siellä täällä särisevine keinovaloineen
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Azure - The Delta 01.09.2004

Azure - The Delta
nami nami! vähä repes ku tuli kertosäe; tälläsiin niitten pitäski olla eikä mitää melodista boyzonevollotusta.. mukavasti muutenkin ylim. kierteitystä biisissä joten vaikea genretelläkään.. ihan vaan hiton kovaa HEAVY METALLIA!!!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele pikku E - Pikku E 19.08.2004

pikku E - Pikku E
heh, tää jos mikä on TRUE!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kliniczny - The Promised Womb (static corridor mix) 18.09.2004

Kliniczny - The Promised Womb (static corridor mix)
harmi kun en ole dcd:eä vielä kuullut, mutta jos se on näin vahvoja univisioita levittelevää kuin tämä on, pitänee hankkia.. vokaali on kieroutuneen etninen niin kuin genrenä mainitaankin; 100 vuotiaan muslimitietäjän jokellusta matkallaan kohti tuonpuoleista(((

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOLMU - SoCiAl robot! 12.09.2004

SOLMU - SoCiAl robot!
acid jazz? miten tämä eroaa tuosta psytrancesta-> ei haisuakaan, mutta klubiuraa ihmismassojen heiluttajina suosittelen teille näiden kolmen teknovyörytyksen kuultuani.. tuskin tämä ainakaan pahasti skenen ykkösnimille kalpenee vaikka tässä lonkalta mielipiteitäni heittelenkin ;)

Kommentti kappaleesta Kuuntele 9 circles of hell - Into Sin 19.08.2004

9 circles of hell - Into Sin
Ryhdikästä rytinää.. vois olla mukana nopeampiakin tempauksia mutta hyvä näinkin
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kliniczny - Creaking Floorboards 18.09.2004

Kliniczny - Creaking Floorboards
turhan veikeä kummitustalo mun makuun; en muuttaisi tänne jos sydärin haluaisin.. paljon pumpulimaista soitantoa, vänkää juu ja hulvattoman söpöä..lopun sylkysuorituksetkaan eivät järkyttäneet ;) disneymäisestä casper-kummittelusta huolimatta varsin tyylikäs ja hyvintoteutettu teos)))))))))

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOLMU - Merry melting pothead 12.09.2004

SOLMU - Merry melting pothead
hauska myös muuten tuo skamainen välikohta..

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOLMU - Merry melting pothead 12.09.2004

SOLMU - Merry melting pothead
ihan veikeätä hämyilyä.. kyseisestä genrestä en kyllä tiedä mitään, no, ehkä taas opittiin jotain uutta :) kyllä nuo monenmoiset kikkailut tiettyä psykedeliaa luo, mikä on ihan öljgfdjfjgjhg.. numeroa en elekronisen muzan turistina anna, mutta tämä sopis varmasti jonku huumehörhöilyleffan trippailukohtaan, ja eiköhän tämä diskoissakin porukkaa liikuttele. hyvät soundit joktapauksessa.........)))

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOLMU - Mix oot tommonen (JUST SIX) 12.09.2004

SOLMU - Mix oot tommonen (JUST SIX)
laadukasta jälkeä tämäkin.. jätkät osaa hommansa. paljon hienoa tavaraa käytetty tähänkin kaiken kaikkiaan.. kuka tahansa voi olla varmasti samaa mieltä siitä että mitään hutasuja nämä eivät ole, vaikkei muuten musiikkityyliä tuntisikaan.. ->huolellista "synksytystä" ja noi ihmisäänet piristävät tekeleen yleisilmettä kummasti

Kommentti kappaleesta Kuuntele BSE - 02 - Sarapuupähklid by the Frozen Frenzy 30.09.2004

BSE - 02 - Sarapuupähklid by the Frozen Frenzy
hei, täähän on ripattu seinfeldistä ;D