Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 146 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Huomennahan - Lauluominen 16.11.2008

Huomennahan - Lauluominen
Mielenkiintoinen, ei kuitenkaan iske niin hyvin kuin muut, varmasti omaperäinen toteutus, jossa kokonaisuus kertoo enemmän tarinaa, mutta jotenkin liian vaikea kuunnella ja hahmottaa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Huomennahan - Kuinka 16.11.2008

Huomennahan - Kuinka
Mielenkiintoinen.. Herättää paljon ajatuksia joita on vaikea muotoilla tekstiksi. Pelkästään ajatus käyttää epävireistä kitaraa on palanen kuuluisaa luovaa hulluutta. Tai ehkä se ei niin uusi asia ole kuitenkaan, mutta mielenkiintoinen ratkaisu joka antaa varmasti sanomaan vahvistusta. Kaikki keinot ovat tietenkin sallittuja musiikillisessa ilmaisussa, nerokasta. Jotenkin tuntuu, ettei ole varaa antaa rakentavaa kritiikkiä näin omaperäisestä ratkaisusta joka ei välttämättä edes aukea heti.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele SixdotZero - In the center of life is death 21.11.2008

SixdotZero - In the center of life is death
Mielenkiintoinen, jotenkin jazzahtava tunne tulee ensimmäisestä puolikkaasta. Utuinen melankolinen saundi luo mielenkiintoisen aavemaisen syvyyden. Ja biisi potkii mukavasti genrelleen uskollisena psykedeelisenä kokemuksena.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPA - Sofian maailma 20.06.2008

VPA - Sofian maailma
Näin kitaravaffarin kautta kautta kuunneltua loistavaa täytettä tähänkin iltaan. Letkeä ja menevä biisi. Tulee mieleen (ei tietenkään huonossa mielessä) ruotsalainen kepeästi kulkeva hittibiisi ;D Kertsissä tuo mollisointu toimii muuten pirun hyvänä lenkkinä. Suurempia erittelemättä niin tässä on varsin valmis biisi radiosoittoonkin asti. Jotenkin kesäinen fiilis syntyy tästä meiningistä =)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Maailmanpyörä 29.05.2008

unioni - Maailmanpyörä
Komean kuuloiset akustiset kitarat, näin kotistudiomeiningillä ei kyllä voi haaveilla edes tuollaisista mutta kuitenkin.. Biisi on hiukan enemmän leijailevaa tunnelmointia kuin täydellistä kuulijan kaappausta. Mukavan kuuloista perusunionia :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Olen mikä olen 29.05.2008

unioni - Olen mikä olen
Hyvä biisi tämäkin mutta mielestäni sitä vaivaa jonkinlainen tasapaksuus, jokin erikoinen sointuratkaisu jossain kohdassa olisi saattanut saada kuulijan havahtumaan uudelleen. Myöskään tausta ei tukenut laulajaa aivan niin sataprosenttisesti kun teiltä on tottunut kuulemaan. Kitararatkaisut jossain kohdassa hieman erikoisen kuuloisia ja nostot kertsiin eivät saa kaikkea mahdollista voimaa tuekseen. Soolokitaran saundiin kaipaisin myös pientä muutosta, se tarvisi saada syvemmäksi, nyt se on hieman onton kuuloinen. Ei huono lainkaan, mutta tietynlainen särmä on tästä mielestäni kateissa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Tähdenlento 29.05.2008

unioni - Tähdenlento
Loistavaa. Miellyttävän kuuloista rockia sieltä parhaasta päästä, yksinkertaista ja kuitenkin samalla taidokkaasti toimivaa. Jotenkin yhteistyön toimivuuden kuulee tästä ja ehkä se osaltaan luo bändin biiseihin oman sielunsa, soittimen jota ei kuule vaan se aistitaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Anna mulle voimaa 29.05.2008

unioni - Anna mulle voimaa
Hyvänkuuloinen biisi ja teidän persoonallinen saundinne on kuultavissa kaikista biiseistä. Laulaja ansaitsee suuret propsit, nyt kun itsekin olen alkanut hieman syventyä laulutekniselle puolelle niin eihän tässä melkein kehtaa enää edes hyräillä mukana. Omasta mielestäni markkinoilla on tilaa tällaiselle bändille, jolla kuitenkin on jotain uutta annettavaa. Ainoa asia mikä tässä biisissä ei täysin kolahtanut oli saksofonin soundi, mutta muuten mainiota. Onnittelut levystä!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele larryb - Pommi 29.05.2008

larryb - Pommi
Kiva toi melankolinen piano tossa koko hommassa ja sit toi arvatenki jonku biisin "huippukohdasta" otettu pieni nostatus mis toi huilun tapanen tulee mukaan. Aikasemmin oon ehkä valittanu noitte sämpläysten rähinästä mut täs se kuulostaa hyvältä. Kokonaisuutena aika vaikuttavan kuulonen.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele VPA - Kanssamatkaaja 20.06.2008

VPA - Kanssamatkaaja
Kuuntelen tänä iltana poikkeuksellisesti kitaravaffarin kautta musiikkeja. Voisin melkein sijoittaa hieman sen piikkiin, että juuri se tuo tätä biisiä hieman lähemmäs kuin normikajareilla. Vahvistin korostaa ehkä eniten juuri keskiääntä ja sehän pelkästään sopii tämän biisin muutenkin utuisenkauniiseen tunnelmaan. Osittain herkän haavoittuvankin kuuloinen, varsinkin laulun ujonkuuloinen saundi joka laulaa hiukan "blue notella" kertsissä. Rumpufilli ennen kertsiä on hieman erikoisen kuuloinen mutta ei se mitään kuitenkaan riko. Kitaroiden leijuttelu taustalla luo mieleen kansallisromanttisen kuvan autiosta sumuisesta pellosta näin keskikesällä. Kaunista, hiljaista ja vakuuttavaa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Huomennahan - Jatkuva 16.11.2008

Huomennahan - Jatkuva
Kitarataiturointi ja kitarasaundi olisi pelkästään riittänyt korkeisiin arvosanoihin. Sanat ovat hyvät, mielenkiintoinen tarina mielenkiintoisella taustavalinnalla. Se on tavallaan samalla myös erikoista. Sitähän taiteen tekeminen parhaimmillaan onkin, ennakkoluulotonta luovuutta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Haure - The Storm Inside Your Hearth 11.08.2007

Haure - The Storm Inside Your Hearth
Tähän vain laulut päälle. Erilaisia osioita täs on ja miksauskin on hyvä. Kitarasoolonkin tohon vois rakentaa jonnekin. Näin hyvä tausta todella kaipaa lauluja, voin vaan kuvitella et siitä tulis todella onnistunut teos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Still and All - The Trail of Dead and 600 Other Reasons 11.08.2007

Still and All - The Trail of Dead and 600 Other Reasons
Todella vaikuttavan kuuloinen ja älykäs teos. Edetessään tuo hieman lisää väriä aina kerrallaan. Äänimaailma on kunnossa ja miksaus kuulostaa hyvältä. Toimisi varmasti tarkoituksensa mukaisesti leffassa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Huomennahan - Turva (livedemo) 16.11.2008

Huomennahan - Turva (livedemo)
Tunnelmoinnissaan todella onnistunut. Yksinkertainen, hiljentävä ja laulun vahva dynamiikkaa tykittää sanoman suoraan kuulijan sisimpään. Varmasti yön tunteina tunteet pintaan nostattava teos.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele IconStruction - Heading North 11.08.2007

IconStruction - Heading North
Täytyy sanoo et tausta kuulosta ainakin helkkarin hyvältä. Ite en oo täntyylisen tykityksen suurin ystävä mut tää toimii. Täs on hyvät soundit pohjalla. Siihen vaan päälle jotain.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Vaarallinen Mies 29.05.2008

Kongo - Vaarallinen Mies
Mukavan kuuloinen teos, toteutukseltaan kunnollisen kuuloinen. Biisissä on hillitty tunnelma, suuri kiitos siitä laululle. Myöskin lyriikat ansaitsevat plussaa, niistä pidän, mutta "painu vittuun" on tosiaan voimakas ilmaus, joka vie hetkeksi huomion muualle, eikä oikein sovi näin kauniiseen taustaan. Mukavan rentoa soittelua, kiva soinnutus tässä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Kauniit Sanat 29.05.2008

Kongo - Kauniit Sanat
Suoraviivaista ja kaunistelematonta. Pidin lyriikoista ja meininki on kunnossa, myös vaihtelevuutta löytyy sopivasti. Kertsin lautasrymistely kuulostaa myös kivalta. Jokin pieni piikki tästä tosin puuttuu ollakseen hitti, vaikea sanoa mikä se on. Laulusta ehkä hieman uupuu voimaa, mutta en usko, että se yksinäänkään kaikkea ratkaisisi. Kuitenkin kritiikistä huolimatta esitys, josta jälleen saadaan tunnelma puristettua kuulijalle.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kongo - Pelastan 29.05.2008

Kongo - Pelastan
Mukavan kuuloinen biisi tämäkin, huolimatta tunteesta, että jotain uupuu.. Ehkäpä tausta ei tue laulajan saundia ihan parhaalla mahdollisella tavalla.. Biisin sanoma saadaan kuitenkin välitettyä kuulijalle hyvin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Ele - Päivästä päivään feat. Greedy & Preslee 15.04.2007

Ele - Päivästä päivään feat. Greedy & Preslee
Todella loistava biisi. Toi biitti on loistava, samoin lyriikat ja räpit. Kertsi on myös mainio. En mitään pidempää keksi tähän, jatka samaan malliin.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele LePe - Loistava Päivä 15.04.2007

LePe - Loistava Päivä
Tää on aika veikee biisi, nopeutta on niin paljon, ettei meikä ainakaan tahdo pysyy peräs. Biitti on jotenki härön oloinen tolla gangstarummutuksella ja vekkulibassol. Ihan komeaa kuultavaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele LePe - Aikaa 15.04.2007

LePe - Aikaa
Todella vaikuttava luomus. Pidän sanoista ja biitistä, kun tohon taustaan tulee pehmeitä sävyi ni tää alkaa kuulostaan enemmän kuunneltavalta. Sanat ja räpit on aika selvästi kokeneemman sällin tuotosta.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Invisible man - Conclusion part 1 to 3 07.01.2007

Invisible man - Conclusion part 1 to 3
Täähän on todella hyvä, ihan selvii tommosii klassisii vaikutteita kuuluu tossa alussa, todella hienoi pianomelodioita. Kiva loppu urkujen siivittämänä, vähän tuntu silti toi vaihto ihmeelliseltä tossa, mut saahan sen lopussa toimiin, mut se kuulosti mun korviin jotenkin kuin eri kappaleelta. Melodiat pianolla on kieltämättä todella henkeäsalpaavan upeita.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Oireet - Ilman sinua (akustinen versio) 09.01.2007

Oireet - Ilman sinua (akustinen versio)
Tää on kaunis biisi :) Jotta keksisin jotain valittamista, niin mainitsen vaik tosta kitarasta kun se on ainoo instrumentti, et akustisilla on toi ongelma et äänistä saattaa nauhoitettaessa tulla vähän tönkön kuuloisii, mut eipä se kuitenkaan niin suuri vika ole :) Kiva soolo, ja todella kauniit laulut molemmilla, onnistunut kappale.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein 07.01.2007

Satumnaisuus - Millainen taikatemppu oikein
Todella mukavan pehmeet bassosoundit ja upeat lumoavat melodiat. Paljon kauniita sivuääniä mukana :) Mitenkähän sulla aina riittää näitä hyviä ideoita.. :) Todella hieno veto jälleen, on mukava kuunnella näitä, vaikka nää ei ookkaan sellasii jotka aukee ihan helposti :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Invisible man - Jzaz 07.01.2007

Invisible man - Jzaz
Tää jotenkin kuulostaa hivenen sekavalta, ehkä en vain ymmärrä tän tyylistä, mut no, rumpui pitäis miksata ja puhaltimii kuten tossa yllä mainittiin, koska ne tosiaan ei elä oikein noin puhtaina. Mut sävellyksenä ihan hyvä, mut ei kannata koittaa laittaa liikaakaan samaan settiin :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Still and All - The First Wave 11.08.2007

Still and All - The First Wave
Tää biisi ois todella mielenkiintoista kuulla jonkun kohtauksen taustana, pieni särkyminen soundeissa kiusaa vähän, mut todella onnistunut tääkin, rytmiset elementit tuntuu olevan kunnossa ja samoin myös soinnilliset värit on onnistuneet. Hienosti nitoutuu yhteen kokonaisuus.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele LePe - Pimeydestä aurinkoon 07.01.2007

LePe - Pimeydestä aurinkoon
Ihan kaunis tuotos. Mukavan pehmee biitti. Lyriikat on hyvät ja flow toimii. Kauniin kuuloiset noi kuoro-osuudet, tuo aika hyvin tunnelmaa tähän lisää. Hyvin toimii biitti ja räpit.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Invisible man - Coldwood 07.01.2007

Invisible man - Coldwood
Täs on mukavat bassot, mut rumpuihin lisää jytinää :) Kivan kuuloset melodiat ja soinnut käytössä :) Soolo on todella mukavan ja hyvän kuuloinen ton taustan päälle :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele J.T.L. - the Hypocrite Aggressor 07.01.2007

J.T.L. - the Hypocrite Aggressor
Hyvin on sovitettu yhteen noi soittimet. Hyvää kitarisointii ja rumputyöskentelyy, todella hyvää jos otetaan huomioon et kokonaan yksin vetästy tää. Bassoa pikkaisen lisää kun sitä ei kuulu tässä paljon. Laulusta en paljon osaa sanoo kun ite ei k.o. genree oo tullu kuunneltuu niinkään paljoo, mut kai siihen jotain muutoksii vois tehdä et sen sais kuulostaan pikkusen paremmalta kun tää ei ihan tunnu uppoovan näin, mutta ihan hyvä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The August - Serpentine Street 13.11.2006

The August - Serpentine Street
Kerrassaan upea pätkä. Rauhallinen ja tunteellinen. Upee laulanta. Kitarat myös liikuttavat, tätä kuunnellessa ajatukset lipuu jonnekin muualle. Hieno biisi, ei tässä paljon muuta voi sanoa :]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Invisible man - Morning 07.01.2007

Invisible man - Morning
Mainio veto. Kitaroita nyt ei varmaan yhdelläkään ohjelmalla saa aidon kuuloisiks.. Mut tos on tosiaan mukava soolokohta, muuten ei mitenkään kovin erikoinen :) Mainitten täst viel siit et kaipaisin pientä miksausta mut eipä siinä mitään :D
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Destra ( R.I.P ) - Anteeksi 07.01.2007

Destra ( R.I.P ) - Anteeksi
Toinen todella hyvä, pidän tän tyyppisist, vähän raskaampaa suomirock-tyylistä hyvillä melodioilla ja raskailla kitaroilla. Todella mainio tämäkin veto. Kertosäkeessä hyvät melodiat, rumpusoundit hyvät ja basso myös, lauluu täytys saada vähän vahvemmin kuuluviin, mutta muuten tosi hyvä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Destra ( R.I.P ) - Matka 07.01.2007

Destra ( R.I.P ) - Matka
Tässä on noihin vanhempiin verrattuna miksaukset ihan kunnossa, rummut vähän turhan takana silti. Mutta nyt todella hyvät kitarat, bassokin kuuluu hyvin, ja laulu myös. Kaikilta osapuolilta tämäkin on myös todella hyvä veto.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - The Moth 28.05.2008

AAE - The Moth
Kauneinta mitä olen kuullut pitkään aikaan, sai todella liikuttuneeksi. Hiljentävän kaunista, kaikki mitä tästä voi sanoa on sisällä tuossa biisissä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Still and All - Stars 11.08.2007

Still and All - Stars
Ei lainkaan huono. Toi basso potkii todella mukavan kuuloisesti. Melodiat on toimivia, tästä biisistä jää enemmän semmoinen jammaileva fiilis et täs on kokeiltu vähän kaikenlaista, mut selkeetä tavoitetta tai kokonaisuutta ei löydy. Joissain kohdissa tulee fiilis et soundiin on tungettu liikaa jo elementtejä tai sit ne menee päällekkäin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wanhat projektit - Faith 26.09.2006

Wanhat projektit - Faith
Hyvältähän tämä kuulostaa :] Melodiat on mukavat, samoin hienoja taustaefektejä.. Mitähän muuta tästä sanoisi.. Pidän rumputaustoista, tää etenee hyvin ja miksauksestakaan ei oo valittamista, hyvää työtä, hyvää rakentelua :]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Crowlée - Better Than Me 26.09.2006

Crowlée - Better Than Me
Heti ekaks kun kuulin lauluun pomppas jotenkin mieleen kuva Robert Plantista. Tässä on selvästi meininkiä. Mukavan kuuloista, pehmee basso sävyttää tätä ja muutenkin tää kulkee todella hyvin eteenpäin ja kertosäkeestä pidän paljon. Mukava luomus :]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurinkokenno - Kuvitellaan kahdestaan 27.09.2006

Aurinkokenno - Kuvitellaan kahdestaan
Tässä on meininkiä. Rummut mukavat, basso kans mukava. Melodisuus ihan toimiva, sanat myös, mutta joissain kohdissa tuntuu taas että laulu kaatuu epäpuhtaasti, kitarat komppeineen mielyttää. Pidän tästä. Mukavat sointukulut.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Destra ( R.I.P ) - Sama kulkija 07.01.2007

Destra ( R.I.P ) - Sama kulkija
Todella mainio, kertosäkeeseen syntikkasoundiin ois sopinu varmaan joku avonaisempi ääni kuin toi nykyinen. Tässäkin kaikki osapuolet toimii hyvin. Sanat on mukavat. Soinnuista pidän kans mitä täs on. Kiva syntikkasoolo.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Wanhat projektit - Fall 26.09.2006

Wanhat projektit - Fall
Tää on vähän enempi perustrancen kuuloista, ei oikein erotu joukosta, mutta kuitenkin hyvä tekele kaiken massan seassa :] Tässäkin rakentelu on kunnossa ja miksaus, mutta vähän enemmän omaperäisyyttä :] Melodiat on kivat tässä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele g-p - Kuvittelen jos feat. Pros 26.09.2006

g-p - Kuvittelen jos feat. Pros
Todella mainio, mahtava biitti, rentouttava ja pehmee :] Flow toimii tässä, pidän sanoista myös. Hieno tarina :]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Still and All - Lines of Departure 11.08.2007

Still and All - Lines of Departure
Haikea ja vaikuttava teos. Upeet melodiat. Jäi vähän sellainen fiilis et piano ois pitänyt miksata hiukan ylemmäs kun jouset ja rummut iskee niin kovaa päälle. Tää on kuitenkin todella hieno biisi ja tällaisenaankin todella pidän siitä. Upeet jousimaailmat.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aurinkokenno - Minä sopeudun 27.09.2006

Aurinkokenno - Minä sopeudun
Ihan menevät sanat, mut toi laulu kuulosta omasta mielestä vähän epäpuhtaalta. Kitarointi hyvää, soolosta pidän ja nyt kuuluu bassokin ja se antaa kyllä todella paljon, rummut toimii noin. Ihan toimiva kappale, mut koittakaapa vähän personalisoida tuotantoa :] Urkusoolokin kiva lisäys :]
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jousimies - Metsä Beat (clip) 26.09.2006

Jousimies - Metsä Beat (clip)
Mukavaa bassotteluu ja kivankuuloinen melodia. Sopiva tempo. Tää on niin lyhyt ettei oikeen osaa kokonaisuudesta sanoo :]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Mentaaliteetit - Mentaaliteetit - KUSIPÄÄ 13.11.2006

Mentaaliteetit - Mentaaliteetit - KUSIPÄÄ
Massiivista potkintaa tos biitissä, aika humoristisesti ottaa vastaan, sanat ainakin, kertsi myös ja se vikinä siel jossain välis. Aiika hyvä. Siel loppupääs se tauko-osio ei oikeen toiminu, ainakaan noin pitkänä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2 26.09.2006

Celluloid Dmage - Pimee kuja 9.2
No ei tässä oo paljon lisättävää kun tuolla ylhäällä on kaikki jo käyty läpi, voin vain sanoa että pidän tästäkin todella paljon, jälleen ensiluokkainen teos, pienet mausteet efekteissä ja dynamiikat.. Todella huipputason teos jälleen :]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dyryth - Earth Child 11.09.2006

Dyryth - Earth Child
Mitäpä tästä sanoisi, homma on hallussa teillä ainakin, kuten on jo aiemmin todettu. Onhan tämä vähän erilaista siihen verrattuna mitä teiltä on totuttu kuulemaan, mutta tää kappale tuntuu omasta mielestäni vähän rasittavan hitaalta, mielipidekysymys. Ihan hyvin soitettu ja esitetty kuitenkin :]
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Regression 27.09.2006

Aeiouaih - Regression
Mainiota. Kaunis ja tunteikas lauluosuus. Ja että noi kitarat kuulostaa hyvältä äänineen ja sointuineen. Todella kaunis veto. Upeet melodiat ja laulu sanoineen on erittäin korviahivelevää. Tällaista näin kaunista musiikkia kuuntelee todella mielellään.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dyryth - Set You Free 11.09.2006

Dyryth - Set You Free
Hyvät riffit ja kaikintavoin loistava esitys, mainiot laulut. Kaikki pelittää todella hyvin, mutta kaippaisin soundeihin pikkasen pehmeyttä, tuntuu turhan repivältä kun se tulee noin kovaa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Through the Dark Portal 27.09.2006

Celestial Aeon Project - Through the Dark Portal
Hyvin on tässäkin tuo tunnelmanluonti onnistunut. Mainiota maalailua jälleen kerran. Tästä saa tunnelman irti rummuista, torvista ja jousista. Upeaa :]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Väy projekti - Möy.. 26.09.2006

Väy projekti - Möy..
Kiva melodia alussa, tääkin tosin aika erikoiselta kuulostaa. Rummut menee tuollasenaan, samoin melodiat. Tämä toimii ylläolevaa biisiä paremmin kylläkin. En osaa tästä oikeen sanoa mitään rakentavaa :]
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Väy projekti - Funk punk 26.09.2006

Väy projekti - Funk punk
No mitäpä tästä sanoisi. Vois toimii paremmin jos noi äänet ois selkeemmät. Tässä ne puuroutuu aivan liian raskaasti enkä saa selvää oikeen mistään tarpeeks hyvin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Väy projekti - Piano 26.09.2006

Väy projekti - Piano
Pianossa on liikaa tota kaiutusta suhteessa rumpuihin. Melodiat hienoja. Tästä pidän :]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Väy projekti - PlanA 26.09.2006

Väy projekti - PlanA
Aika erikoinen, yläsävelet menee liian korkealle tos alkuvaiheissa ainakin. Alku muuteskaan ei kuulosta oikein luontevalta, rummut toimii, mut en oikeen muusta sano. Aika kokeilevan oloista. Jotain hyviä ideoita tästä löytyy kylläkin. Loppua kohti ote alkaa löytyä ja homma alkaa toimimaan jo huomattavasti paremmin :]
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Sanat Tappaa 27.09.2006

Dedi-B - Sanat Tappaa
Hyvä tämäkin, mukava biitti. Masentavat sanat, mut joillekinhan se on totta.. Teidän sanat on aina jotenkin elämänläheisiä ja laittaa ajatteleen asioita :] Hyvä et löytyy tällasii kertojiakin jotka kertoo näin vahvasti :]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fredi Fate. - Ota selvää 26.09.2006

Fredi Fate. - Ota selvää
Simppeli biitti, mut toimii taustassa, flow hyvä, sanoista en oikein pidä, ei meikäläiseen iske, mut toimiva tsipale :]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dyryth - Futile 11.09.2006

Dyryth - Futile
Mukavan melodinen kappale, pikkuisen tavallista hidastempoisempi, laulusta ei oikeen tahdo ottaa selvää joka kohdassa. Siitä jonkin verran miinusta. Kitaroinnit ja soolo hyvin toimivat. Rummut ja basso niinikään. En tiedä onko aamukankeutta, mutta nää hidastempoiset ei oikeen tahdo tänään sytyttää.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Still and All - The Same Story 11.08.2007

Still and All - The Same Story
Mielettömän hieno biisi. Äänimaailmat ja melodiat tukee toisiaan. Kasattu hienosti ja pehmeet äänet tuo erityisen hyvin tähän kauneutta ja tuo piano myös.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Woods of Eremae 27.09.2006

Celestial Aeon Project - Woods of Eremae
Erittäin kaunis sävellys, etenee rauhallisesti ja hillitysti, säilyttäen silti halun kuunnella loppuun asti, kaappaa otteesensa. Huilu on erittäin nautittava ja miksaukset oikeita, kun tämä loppuu, jää odottamaan että se on vain tauko ja pian tulee lisää :]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fokker - Never Change 26.09.2006

Fokker - Never Change
Todella mainio biisi. Rummut hyvät, basso mainio ja möyrivä, sit kitarariffit mieleenpainuvat ja hyvät ja laulut myös. Mahtava meininki ja miksattu hyvin :]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Salmari - Mä En Pysty Unohtaan 01.07.2006

Salmari - Mä En Pysty Unohtaan
Toi johdanto kuulostaa mainiolta. Upee biitti kerrassaan, antaa upeen tunnelman ja siitä tulee jo heti valmiiks paljon plussaa. Mut sit noi räpit.. Ne räjäyttää pankin ;] On vaikee sanoo kumpi on tässä tän biisin sydän, räpit vaiko upeet taustat. Upee ääni sulla tähän hommaan, mainio flow ja asenne. Sanat on kans mainiot, mut täytyy myös toivoo ettei ne tosiaan ois sun elämästä :]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nevernettles - Disco(mfort) 11.09.2006

Nevernettles - Disco(mfort)
Tääkin on helmi jälleen :) Mä pidän erityisesti lauluäänestä ja bassottelusta tässä biisissä, ja rummuistakaan ei kyllä paha sanaa ole. Bridge-osuus ennen kertosäettä on kans loistava, kuulostaa mainiolta kun se pysähtyy hetkeks ja aukee sitten suuremmalla voimalla. Upeeta musiikkia :]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nevernettles - Scryer 09.09.2006

Nevernettles - Scryer
Tää on mestariteos myös, rummut jäivät päälimmäisenä mieleen, miten upeesti ne potkiikaan. Taustan liuuttelu ja äänimaailmat on kans vaikuttavan upeita, ja laulajan upee ääni ja laulu on kruunu koko komeudelle. Kaikki toimii tässäkin todella hyvin. Mainiota työtä :]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nevernettles - My Twisted Valentine 09.09.2006

Nevernettles - My Twisted Valentine
Todella upee ja kylmäävä tunnelma, sai sydämen oikeen tykyttämään. Introsta asti koko homma toimii upeasti. Rummuista ja taustasta pidän hyvin paljon, mutta pelkästään muuten loistavassa kertosäkeessä, tuntuu olevan turhan omalaatuinen tausta. Laulajalla on upee tulkinta, kivasti muokattu ääntä tohon sopivaks. Se on kappaleen ainoana melodianlähteenä todella kuulemisen arvoinen, ja onnistuu siinä. Kertosäe on todella mainion kuuloinen :] Upeeta todellakin :]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Last Stand 01.07.2006

Celestial Aeon Project - Last Stand
Mainio veto jälleen. Onnistuu tunnelman tavoittelussa loistavasti. Jotenkin kuulostaa kuitenkin aavistuksen liian terävältä toi pasuunasoundi mun korvaan, ihan pikkuinen pehmennys siihen ei varmaankaan olis paha juttu :] Mahtipontinen sävellys. Mainiot rummut ja lautaset. Kaikki taustat on onnistuneet jälleen erinomaisesti, melodisesti mestariteos.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Motaatti 14.7 21.06.2006

Celluloid Dmage - Motaatti 14.7
Noniin, taattuun tapaan taas mainiota ja esimerkillistä efekteillä leikkimistä ja mainio lopputulos. Kivasti ja nopeesti jysähtää alku käyntiin. Tiukan hallittu basso on oikeen toimiva ratkasu tässä, rumpujen äänistä ei valittamista tule, mun korvaan toimii tollasenaan. Kivoja melodioita ja avaruudenluontia. Äänimaailma ja tunnelman rakentaminen on sulla vahvasti hallussa ja sulla on suuri käsitys miltä kokonaisuuden tulee kuulostaa ja pystyt hahmottaan sen mielessäs. Räjähtää mainiosti puolentoista minuutin kuluttua pienen notkon kautta. Täs on taas kaikkee pientä kivaa ympätty tonne mukaan mainiosti, pienet katkot biitissä joissain kohdissa on kans kivoja. Muuttuu toi melodian pää-ääni jossain kohdassa pikkasen ja taustakin muuttuu vähän samalla. Kummasti ideoita tunnut keksivän ja oot onnistunu ne purkaan. Hahmotuskyky on kyllä huippuluokkaa. Kivaa panorointii tossa yhdessä kohtaa. Soljuu kohti loppuu uudella suurella voimalla ja tässä on jo niin paljon efektei et heikompaa hirvittää. Jos tähän ei keskity ja kuuntelee vaan puolella korvalla niin voi kuulostaa että toistais itseään, mut jos keskittyy niin huomaa taas et miten paljon siinä onkaan ideoita ja vaihteluu, joka on totettu kyl todella mainiosti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dedi-B - Ikävä 20.06.2006

Dedi-B - Ikävä
Kivasti toi rätinä kaikkoo tosta kun laulu alkaa, hyvä idea biitis. Sit toi on tosi mukavan kuulonen ku basso vetää tyynesti ja rauhoittavasti säveliään, kuulostaa upeelta basso soittimena kun muuten ei oo muissa äänissä bassoo. Erikoinen lauluääni, mut silleen upeen persoonallinen ja toimiva. Sit noi sanat on synkeet ja surulliset, mut hienot ja hyväst aiheesta :] Rummut kuuluu ihan sopivalla voimakkuudella ja tollasenaan mainiot. Biitti on silleen mukavan rauhottava, saa liikuttumaan.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jousimies - R.I.P Keskipiste 26.09.2006

Jousimies - R.I.P Keskipiste
Kaunis ja koskettava :] Ja kaunis ele tehdä toiselle omistettu kappale :]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - Drifting away 13.06.2006

Pigswill - Drifting away
Hieno intro, jossa pianon dynamiikanvaihtelu kuuluu, kitara ja basso sopii siihen kans. Lauluosuus alkaa, siinä on mukana jo sellasta eläytymistä. Toi erikoinen lausuminen joissain kohdissa kuulostaa oikeestaan aika hyvältä joissain kohdissa. Kitaran kolme alakieltä kuulostaa mun korvaan ehkä jotenkin muovisilta, mut teräskielisissähän ne tapaa olla nauhoitettaessa varsinkin sellasii. Hyvin tuntuu toimivan tää biisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pigswill - Fear this 13.06.2006

Pigswill - Fear this
Raskas intro, kitara tulee agressiivisesti päälle, tulee väkisin mieleen enemmän hevi. Kuiskauksista ei oikein ota selvää noiden vahvojen kitaroiden takaa, ideana hyvä, mut ainakin sit kun varsinainen laulu alkaa niin se kuulostaa hyvältä. Joissain kohdissa lausuminen pikkaisen särähtää, mut ihan hyvä. Hyvinhän ne onkin laulettu. Rummuista ei mulle tuu mitään valittamista, bassokin ihan hyvältä kuulostaa. Niin, kitara on kanssa hyvin soitettu, se soolonpätkä kanssa.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Ollaan niin kuin ennenkin 29.05.2008

unioni - Ollaan niin kuin ennenkin
Erinomaisesti onnistunut teos pitääksen sisällään näinkin erikoisia soitinratkaisuja. Basso ja perkussio-osasto tukevat toisiaan todella hyvin ja biisi saa siitä vahvan pohjan, jonka ylle on helppo heittää herkullisia kitaroita ja helistimiä. Kiitos myös siitä, että biisi ei mene lainkaan tukkoon monipuolisesta soitinarsenaalistaan huolimatta. Biisi etenee täsmällisesti, rauhallisesti ja tyylikkäästi eteenpäin aina loppuun saakka.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jousimies - Piano biitti 26.09.2006

Jousimies - Piano biitti
Mukavat rummut, täs on soitinten äänenvoimakkuus hyvin suhteutettu :] Hienot taustat :] Vaikka näin kuunneltuna kuulostaa pitkältä niin se saattaa sitten päälleräpättynä paremmalta :]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Vertical 24.05.2006

Aeiouaih - Vertical
Loistava biisi. Laulajalla on upee ääni. Myös sanat on upeet. Loistavat kitarat ja kompit ja sit taustalla olevat efektit tuo vaihteluu. Rumpuja saattaa jäädä kaipaamaan, mut noi kitarat on niin vahvat tässä ettei niin välii oo. Hienosti toimii myös dynamiikka tässä. Vahvasti tunteellinen. Tuntuu raskaalta silleen, et pitää kuunnella pari kertaa ennen kuin aukeaa :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Downcast - The Fall Of My Heaven 23.05.2006

Downcast - The Fall Of My Heaven
Kitarasoolosta ehdottomasti paljon plussaa, kuulosti loistavalta. Kitarat muutenkin on täskin biisissä myös hallussa. Laulajaltakin tää biisi sujuu tota Greediä paremmin. Joissain kohdissa taitaa silti mennä nuotin vierestä. Rummuista ja bassosta ei tuu valittamista :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Downcast - Greed 23.05.2006

Downcast - Greed
Voimakkaasti kitarat kuuluu, bassokin toimii hyvin. Rummutkin vetää hyvin tän. Laulaja taitaa jäädä heikoimmaks lenkiks hommassa. Äänenkäyttö joissain kohdissa ei taida olla kovin hallittua. Ja laulu sais tulla vahvemmin esille, ettei hukkuis tonne alle. Mut loistavaa kuunneltavaahan tää muuten on :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celluloid Dmage - Etuvisio rmx 8.0 24.05.2006

Celluloid Dmage - Etuvisio rmx 8.0
Loistava. Mahtavat melodiat ja upeet efektit ja äänivalinnat. Upeet soinnut viel. Tää laittaa kylmät väreet kulkeen, niin kovaa tavaraa. Taitoo löytyy trancenkin saralta näemmä. Tauot tos keskellä biisii on kans älykkäitä lisäyksii. Ei mulla oo tästä yhtään pahaa sanaa sanottavana, hyvää työtä :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fredi Fate. - ÄLÄ Feat:utopia 26.09.2006

Fredi Fate. - ÄLÄ Feat:utopia
Hyvältä tääkin kuulostaa, tää on todella hyvää tuotantoa, lyriikoista pidän, räpeistäs pidän ja myös sun flow toimii :] Todella mainio :]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Still and All - My Luna 11.08.2007

Still and All - My Luna
Hienoa ja rauhallista maalailua alusta asti. Ite pidän erityisesti huilusoundeista. Hieno piano-osuus tossa keskivaiheilla. Tää rakentuu pikkuhiljaa ja siihen tulee uusia ulottuvuuksia eteenpäin mentäessä, nerokkaasti kasattu. Pidän.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Noc FreeBeats - Biitti18 (Freebeat) 20.05.2006

Noc FreeBeats - Biitti18 (Freebeat)
Kivat noi korkeelta tulevat äänet tos alussa heti. Sit mukavat melodiat, tää etenee loistavan kuuloisesti. Pianookin olin kuulevinani siel seassa kun tarkkaan kuunteli. Antoo hienoo vivahdetta tähän. Hienon biitin oot jälleen tehny. Ei muuta :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dyryth - The Dark Spell 15.05.2006

Dyryth - The Dark Spell
Rummut tuntuu olevan vähän liian voimakkaat, laulu taas ehkä pikkasen liian hiljaisella. Mut varmaa kitaratoimintaa jälleen :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Valon nurjalla puolella 13.05.2006

unioni - Valon nurjalla puolella
Hieno biisi, selvä toteutus. Rauhallinen hieno intro. Laulajalla on hyvä ääni tähän biisiin, sähkis vetää tyylillä, dynamiikkakin toimii. Rummut kuuluu sopivan selvästi, oikeestaan kaikki kuulostaa just sopivalta :) Lopetuskin on onnistunut hyvin. Ei valittamista :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dyryth - The Wanted 15.05.2006

Dyryth - The Wanted
Nyt taitaa miksauksessa olla jotain pientä häikkää jälleen. Laulu ehdottomasti liian hiljaisella, kitarassa liikaa taas bassoa. Tän kuuntelis vielä mieluummin jos toi äänimaailma ois silleen perfecto. Eli voimakkuusarvot pikkasen pudottaa arvosanaa. Mut kuitenkin koko homma toimii jälleen hienosti :)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aeiouaih - Cycles (luomudemo) 24.05.2006

Aeiouaih - Cycles (luomudemo)
Toinen upee biisi :) Hieno ja rauhallinen tunnelma, kitaran nyppely alussa kuulostaa tosi upeelta. Sit laulajan äänestä ei voi olla kuin kateellinen, upeesti ja tunteella tulkittu esiintyminen. Tosi liikuttavaa tulkintaa. Kitaran alkaessa kompata tulee kappaleeseen kuin uutta voimaa jonka avulla se jaksaa loppuun asti. Ois tätä kyl kauemminkin kuunnellu ;]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dyryth - Call Of Xtughah 15.05.2006

Dyryth - Call Of Xtughah
Nyt täytyy sanoo et kitarat ois saanu taas olla inasen selvemmät, tai bassoo niiden soundeissa vähemmän. Kelpo meininkii kuiteskin jälleen :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dyryth - The Absent Mind 15.05.2006

Dyryth - The Absent Mind
Kitara komppaa kivasti, ja äänimaailma kuulostaa hyvältä tos taustassa, rummut ja bassot pelaa hyvin :) Kiva sooloilu kans, laulu kuulostaa sopivalta korvaan. Tää kuulostaa ihan hyvältä, mut tää kuulostaa ehkä turhan paljon peruskamalta. Eli kannattaa ettii omaa tyyliä tehdä biisei :)
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Still and All - New Hope 11.08.2007

Still and All - New Hope
Hienot viulut ja vahvat jouset vakuuttavat. Tästä jää noi lautasten ja virvelin ääneet kaipaamaan jykevyyttä. Ne todennäköisesti vakuuttais paremmin tällaista mahtipontista taustaa vasten.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Galantine - FunkMeister [2006] 13.06.2006

Galantine - FunkMeister [2006]
Upee ja mykistävä biisi. Kiva funkahtava kitara tossa alussa, sit tulee orkesteri ja rummut mukaan. Vähän jää häiritteen toi rumpujen sumee soundi, ois saanu olla pikkasen terävämpi. Kitarakin jää ihan sinne taustalle. Piano on mahtava. Basso rullaa hyvin. Samoin toi orkesteri, se on toteutettu mielettömän hyvin, ei tollasta moni osais luoda. Melodisesti ja kaikin tavoin mestariteos. Ei tässä paljon sanottavaa, mut tätä tullaan kuunteleen myös tulevaisuudessa runsaasti.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele the Slowdowns - the Land of the Midnight Sun 14.05.2006

the Slowdowns - the Land of the Midnight Sun
Hieno rauhallinen biisi, rauhoittava, nyt kun täs illalla sen kuuntelen niin alko nukuttaa, eli tää ainakin on onnistunut tunnelmassaan. Todella onnistunut äänimaailma, kaikki yksityiskohdatkin antaa vivahdettaan tähän kokonaisuuteen, aluks en pitäny noista laulukohdista, mut sit tajusinkin et miten loistavalta ne oikeesti kuulostaakaan :) Rummun vahva virveli antaa hienosti säväystä ja potkua. Basso kulkee kans loistavasti, varsinkin toi loppu miellytti. Toi rahinäkin sopii tosi hyviin tähän, tää toimii tosi hyvin :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Rules - Rip the Night Off 26.09.2006

The Rules - Rip the Night Off
Tässä on meininkiä, basso mainio ja rummut saa mukaan, hyvä tempo. Saa mukaan ja jää soimaan päähän :] Laulu myös hyvä, plussaa jälleen soolosta ja introsta :]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Rules - No excuses 26.09.2006

The Rules - No excuses
Kitarisointi pääsee jälleen kerran oikeuksiinsa rumpujen ja basson kanssa, eikä laulustakaan ole valittamista. Tästä pidän myös hyvin paljon. Laulajan ääni ei taida nousta ihan tarpeeksi korkealla aina kaikissa kohdissa tai ainakin kuulostaa pikkuisen siltä :] Tässä on upeet soolot, kuulostaa hyvältä ainakin. :] Jotenkin laulupuolelta tuntuu et pikkusen häiritsevää epävireisyyttä joissain kohdissa ja siitä rapsahtaa pieni miinus :]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Rules - 5 times a loser 26.09.2006

The Rules - 5 times a loser
Todella hyvin hallussa koko homma, ainoastaan sen verran miinusta että laulu saisi kuulua ehkä hitusen paremmin tossa pinnassa :] Kitarisointi on hallussa, rummut ja basso myös, sekä laulunteko. Kitarasoolo myös lämmitti :] Jotain selvästi omaperäisiä elementtejä voisi hakea :]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Rules - Madness 26.09.2006

The Rules - Madness
Rummuttelu, bassottelu ja kitarointi on hyvin hallussa. Eikä laulustakaan valitusta tule :] Hyvä biisi, meininkiä, kitaristina pidän sooloista itsekin kappaleissa :]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Rules - Is it true 26.09.2006

The Rules - Is it true
Hyvä ja lämmittävä veto tämäkin. Synkkyyttä jonkin verran. Upeaa yhteistyötä koko bändillä. Vaikuttava hyvä biisi :] Jää tämäkin soimaan päähän :]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Still and All - Me as a Blank Page 11.08.2007

Still and All - Me as a Blank Page
Mukavan vahvat ja kantavat äänet. Myös basso. Tästä jää kuitenkin vähän enempi sellainen jammailufiilis et biisissä ei kiteydy mitään, se vain kulkee ja kuulostaa hyvältä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jousimies - Viulu biitti -1- 26.09.2006

Jousimies - Viulu biitti -1-
Totta, tää on todellinen helmi biittinä, mut ääniin jos sais parannusta vaan kuntoon niin todella liikuttais tämä :] Kauniit melodiat hyvässä taustassa :]
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele AAE - Seconds 14.05.2006

AAE - Seconds
Hienoo kuunneltavaa, sun laulu ja piano. Kuin luodut toisilleen :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jousimies - Hyvää pääsiäistä! 26.09.2006

Jousimies - Hyvää pääsiäistä!
Toimiva ihan, jotenkin kaipaisin taustaa pikkuisen lähemmäs noiden rumpujen alta, mut todella miellyttävä tunnelmoiva biitti. :]
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Viima 20.05.2006

unioni - Viima
Kertsissä laulajaa pääsee pikkasen revitteleen, ja kuulostaa muuten todella hyvältä siinä :D Hienosti soi koskettimet tuolla taustalla, kitaroinnissa on vähän eri henki kun noissa muissa biiseissä. Mut mä pidän tästäkin. Rummut on aika hyvällä äänenvoimakkuudella, basso sais olla pikkasen vahvemmalla. Mut mahtava esitys.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele unioni - Valon prinsessa 20.05.2006

unioni - Valon prinsessa
Tosi upee intro, ja kun laulaja rupee laulaan niin hän laulaa tunteella ja sen huomaa. Tosi hyvin miksattu kappale. Kaikki soittimet kuulostaa hyvältä ja laulu kanssa. Tällasta kuuntelis vaikka kuinka paljon :)
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele NaNa - Tää ilta (feat. Pismi) 30.04.2006

NaNa - Tää ilta (feat. Pismi)
Toinen hyvä biisi tämäkin. Laulajat hoitaa tonttinsa hyvin ja Nana kertosäkeessä pääsee oikeuksiinsa :) Kiva biitti täskin :) Kuitenkin kappaleesta tuntuu puuttuvan jotain, en osaa sanoo et mitä, mut kuitenkin. Hyvä suoritus tää on silti :)
9

Sivu: 1 2