Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lähetetyt biisikommentit

Yhteensä 110 kommenttia.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia 21.09.2010

Zomby Woof - The Great Wheel (colony of dragonskull) / Helliconia
Mukavan mureaa matelua. Välike kolmen minuutin kohdalla oli mieluisaa vaihtelua muuten ehkä liiankin tasaisesti möyriviin instrumentteihin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme 21.09.2010

Kalashnikov - Kaikki päättyy kun kuolemme
Mukavan 80-lukuhenkinen poppirokkikipale. Harmillisesti sanoista oli välillä vaikea saada selvää. Genreen sopivan vaihtelevat osiot ovat plussaa ja biisi etenee jouheasti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - My Babe Won´t Let Me Go 21.09.2010

TOB - My Babe Won´t Let Me Go
Miksaus on vähän epäselvä, tosin tietysti rouhea ja rockhenkinen. Biisi etenee mukavasti, mutta ei yllätä. Rockrock.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Härkä OLE! 21.09.2010

Fillari - Härkä OLE!
Huumorivetäisyissä vitsin pitäisi osua, tai sitten musiikillistakin antia saisi olla. Nyt ei osunut, ja musiikin osalta biisi on vähän yksitoikkoinen ja vaatimaton. Kuitenkin rennon leppoisa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard) 30.11.2007

Metalshit - Get Wasted In Da Club (feat. MC Ville K from Pleasure Hazard)
Tykkäsin itseasiassa miksauksesta.. tässä on kai vähän kieli poskessa haettu jonkinlaista räyhämättöpastissia, mutta jos laulaja olisi vetänyt täysillä, niin olisin diggaillut meiningistä tosissani.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac 10.10.2007

Pyromaniac - Pyro-Fucking-Maniac
Helvetin hyvät sanat. Ja molotovi, perkele. Nää punkvaikutteet vaan ei toimi jos vertaa vaikka aikaisemman tuotannon vihaisempaan ja julmempaan soittotatsiin. Ja soundikin on jotenkin selkeämpi ja miellyttävämpi, eli huonompi. Sanotkin että tässä ei mistään uudesta linjasta kuitenkaan ole kyse, joten mieluusti tältä uudelta levyltä voisi laittaa enemmänkin matskua tänne Mikseriin.. Ei vaan mikään voi olla niin hyvää kun toi LÄPI.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Multi Climex - Waiting 19.07.2007

Multi Climex - Waiting
Onpa jännittävä ralli. Todella hankala prosessoida tässä vaiheessa aamua. Miksaus on melko kehno, biisi kaipaisi yläpäähän täytettä ja leveyttä ja alas selkeyttä. Jokainen instrumentti laulu mukaanluettuna tuntuu soittavan aivan omaa versiotaan samasta kappaleesta, mikä on samaan aikaan hauskaa ja omaleimasta ja häiritsevää. Mukavastihan se loppujen lopuksi kuitenkin kulkee ja bändi soittaa etevästi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Almost Human 19.07.2007

Van der Phunck - Almost Human
Erinomaista. Tunnelmallinen ja hyvin miksattu biisi. Excellent. Full of feeling and well mixed song.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Minimirangaistus - Trollit hyppii silmille! 19.07.2007

Minimirangaistus - Trollit hyppii silmille!
Ghâsh agh burzum! Te olette huono humppayhtye huonolla asialla. Kansallissosialistiset vampyyripanzerdemonit ja verenhimoiset olog-hai -armeijat virallisesti dissaavat huonoa musiikkianne.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Yö on kaunis kasvoillasi 19.07.2007

Routaraja - Yö on kaunis kasvoillasi
Kirjoitin kerran biisin, jossa käytin useita samanlaisia kielikuvia kuin tässä on käytetty. Minun biisini aiheena oli, paremman suomenkielisen termin puuttuessa, 'Crime of passion'. Tästä biisistä tavallaan puuttui 'koukku'.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Microtheft - Tamy - Que Pena / Tanto Faz (Microtheft remix) 19.07.2007

Microtheft - Tamy - Que Pena / Tanto Faz (Microtheft remix)
Kekinkertaista. Se tuli ensimmäiseksi mieleen ja mieleen se jäi. Naislaulajalla on mukava ja tavallaan persoonallinen soundi laulussaan. Bassokuviot ovat karmeita. Henkilökohtaisesti en enää usko että on olemassa genreä, jonka kuuluu kuulostaa huonolta. Tosin tässä genressä pitäisi olla aivan erityisen hyvä jotta vakuuttuisin. En vakuuttunut.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Re-Pulse - Moment In Ecstasy 19.07.2007

Re-Pulse - Moment In Ecstasy
Biisi lähti äkäiseti liikkeelle ja naislaulaja ensin yllätti, sitten vakuutti. Rauhallisemmat kohdat toimivat mainiossa yhteisymmärryksessä rankempien riffittelyjen kanssa ja miksaus on pro-tasoista. Erinomaista jälkeä.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Turingin poppikone - Veikko (akateeminen versio) 19.07.2007

Turingin poppikone - Veikko (akateeminen versio)
Olisin pitänyt biisin soundista enemmän ponnekkaammalla laululla tai erilaisella miksauksella. Jäi vähän kumoon kuiskittu fiilis tästä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Satellight 19.07.2007

Somnam - Satellight
En ole genren ystäviä, mutta melodiat ja sävellys toimivat hyvin. Mutta mutta. Miksus oli tukkoinen ja rummuissa ärsytti kaikki: rumpusoundi ja -kompit eivät tuntuneet istuvan biisiin laisinkaan. Biisi oli ajoittain säröllä ja soundi oli kautta linjan melko tunkkainen. Suosittelen alapääpesua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Marccus - So Bizarre 19.07.2007

Marccus - So Bizarre
En ole popin ystäviä, mutta kyllä biisi on selvästi ammattitaidolla hiottu ja laadukas tekele. Lisäksi biisin sisällä on vaihtelua ja dynamiikkaa. Soundi on kohdallaan. Parhaimpia biisejä genressään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Electric Lady Band - Emma tieda 19.07.2007

Electric Lady Band - Emma tieda
Mukavasti kuljeskellaan ja valssahdellaan sävelasteikkoja ylös-, alas- ja toisinpäin. Sieltä tuo ääääärimmäisen hitaasti laahustava, vanha ja kihtinen Emma-rouvakin näyttäisi välillä sävelasteikkojen seasta pilkistävän. Eli ihan kiva neljäminuuttinen kitarasoolo joka voisi vaikka sopia yhtäläilla hitaaseen puolituntiseen biisiin.. Jänskä idea.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Hailmix - Essential Oil 19.07.2007

Hailmix - Essential Oil
Miksaus on kehnohko, tilaa ei ole käytetty oikein hyvin ja tuntuu että kaikki instrumentit kilpailevat samasta taajuudesta. Lisäksi lähes kaikki mitä torvisynä ujeltaa tuntuu olevan jotenkin out-of-place. Biisistä puuttuu alku, keskikohta ja loppu. Loppuviimeksi aika keskinkertainen kappale, eikä edes poppia - missä tarttuvat melodiat?
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Muistikuva - Matkalla 19.07.2007

Muistikuva - Matkalla
Hei-hei-hei-hei-hei, ja hyvää matkaa sinne jonnekin. Juurikin näiden kappaleiden takia en pidä koko genrestä. Juuri näiden kappaleiden takia en mene alueille joissa radio soi. Juuri näiden biisien takia harkitsen vakavasti itsemurhaa. Mikä - korjaan - mikä-mikä-mikä-hei-hei-hei-tämän-hei-hei-hei-teoksen SANOMA on? Miksi tässä maailmassa, jossa on jo tarpeeksi vähän ajattelevia ihmisiä ja liian vähän kriittisiä mielipiteitä ja täysin riittämättömästi keskustelua em. mielipiteistä, pitää TUKEA aivotonta massakulttuurihei-heiruokakarja-ajattelua taiteen keinoin? Taiteilijoilla on vastuuta. Taiteilija välittää teoksillaan ja taidekulttuurin sisällä ajatuksia ja asenteita ja laajentaa näin ihmisten maailmankuvaa ja rikastuttaa kulttuuria. Ennenkaikkea taiteilija teoksillaan _kyseenalaistaa_ tai saattaa arvostelun kohteeksi jo olemassa olevia käsityksiä ja malleja ja täten saa ihmiset näkemaan ja ajattelemaan sellaista mitä muuten ei nähtäisi tai ajateltaisi. Kun kerran jo osaatte soittaa ynnä laulaa, miksata ja masteroiduttaa homofonista äänimassaa, ryhtykääpä vaikka huviksenne tekemään musiikkia. Kannattaa kokeilla. Kiitos.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok 19.07.2007

Radio Pohmelye - The Spaghettification of Dr Vostok
Ehkä en ymmärrä genreä, mutta biisi huononi vielä kun intro vihdoinkin loppui.

Kommentti kappaleesta Kuuntele psykoosi - Ethnic 19.07.2007

psykoosi - Ethnic
En ambienttimuzakkia kuuntele, mutta.. Soundit olivat kohtalaisen hyvät - tosin sekä soundeiltaan että yleiseltä olemukseltaan biisi on liian ärsyttävä jäädäkseen "taustalle", mutta liian taustamusiikkimainen ollakseen jatkuvan mielenkiinnon kohteena. 0/1 tähteä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Nbc - Poika 19.07.2007

Nbc - Poika
On tää huomattavasti parempi kuin toi teidän toinen biisi. Liikaa toistoa kaikessa - kertosäe alkaa ärsyttämään, korkea synävonkuna alkaa ärsyttämään. Kai se kuuluu hip-hoppiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Division 19 - Synti 19.07.2007

Division 19 - Synti
Harvoin olen tätä mieltä, mutta nyt sanon että kitarat ovat liian pinnassa miksauksessa. Tai ehkä oikeastaan soundiltaan tukkoiset. Tai jotain. Mutta kova kipale. Mukavasti vaihtelua osioiden välillä, hyvähkösti mättöä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Takalo & Turunen - Huuto, silta hiljainen 24.07.2007

Takalo & Turunen - Huuto, silta hiljainen
Mitä tähän sanoisi. Luulin kuulevani taustalla jotain mielenkiintoista ambienssimattoa, mutta en ole siitäkään varma. Ainoa erottuva elemetti, kitara, oli liian monotoninen herättääkseen mielenkiintoa, se mitä laulusta kuuli oli melko kamalaa. Kuulosti kaikenkaikkiaan improvisaatioesitykseltä ilman improvisaatiota.

Kommentti kappaleesta Kuuntele FEL - Hölmöhkö 21.07.2007

FEL - Hölmöhkö
Tässä on yksi helmistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele nyt on kala - siegreich(n.i.f. stalin remix) 02.01.2007

nyt on kala - siegreich(n.i.f. stalin remix)
Erinomainen remiksi näinkin huonosta materiaalista.. Hitlerin puheiden skrätsääminen sai arpiset kasvoni vääntymään virneeseen. Jos ideoita olisi kierrätetty ja jatkettu pidemmäksi kokonaisuudeksi niin kappale olisi helposti nieltävä kuin vanilijamuffinssi, nyt muffinssi on NIF-tyyliin maustettu nauloilla..
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skullfuck SS - Kulkuset 17.12.2006

Skullfuck SS - Kulkuset
Uskomattoman syvämietteinen ja jouluinen metallibiisi.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele SOULTRAY - My name on your stone 19.07.2007

SOULTRAY - My name on your stone
Minulle nousi biisistä metallisia kasarifiiliksiä pintaan. Miksausta/soundia ja/tai ehkä mp3:n laatua jäin kaipaamaan paremmaksi suhteessa soittoon. (Yksinkertaisesti ilmaisten)
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metal Age - Metal and Honour 19.07.2007

Metal Age - Metal and Honour
Riffittely lähti mukavasti liikkeelle, mutta laulu... No joo, yhden miehen bändihän tämä on, joten.. kitarointi tosiaan sujuu - kaikki muu onkin melko heikkoa. Miksauksessa oli alakeskitaajuksilla ruuhkaa ja rumputyöskentely oli horjuvaa..

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalashnikov - Pyhäpäivä 19.07.2007

Kalashnikov - Pyhäpäivä
Tyylilajien vaihetelu biisin sisällä toimii hyvin. Soundit ammattilaistasoa. Kommentti tarpeeton.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Pyromaniac - LÄPI 19.07.2007

Pyromaniac - LÄPI
Ei tämä ole black metallia. Ei. Enkä edes ole mikään puristi. Helvetin kova biisi tosin. Näitä haluan kuulla lisää, joten faniudun.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele RI:SA - Posters 12.12.2006

RI:SA - Posters
Täähän on HYVÄ! Se oli mun reaktio viimeistään siinä 0:48 kohdalla. Valtavan mahtavaa vaihtelua rauhallisemman otteen ja räyhäkkäämmän materiaalin välillä. Biisin ainoa vika on liian lyhyt kesto. Tää on melkein näistä Risan Mikserin biiseistä paras. SWS on aika tasoissa, tosin.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skullfuck SS - Egofascist 06.02.2007

Skullfuck SS - Egofascist
SS = Società Sportiva

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi 19.07.2007

Kylmän Raudan Sepät - Setä Samulin öljyinen käsi
Sanoitukset ottavat varovasti mutta aiheellisesti kantaa ja musiikkipuoli kulkee kiskoilla eteenpäin. Jos pitää jotain negatiivista keksiä niin miksauksessa on ehkä pienesti suttuisuutta ja biisistä puuttuu vaikeammin avautuvia juttuja, jotka saisivat kuuntelemaan useampaan kertaan. Hyvä kappale.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama 30.11.2007

Kylmän Raudan Sepät - Ukonvasama
Hyvällä draivilla Sepät takovat. Lähti väkevästi käyntiin ja jatkoi samalla energialla läpi koko biisin. Ehkä hieman suurempaa vaihtelua olisin kyselemättä niellyt, nyt c-osakin oli aika lailla sitä samaa vasamointia. Enpä valita, silti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Somnam - Weeping Street 11.08.2006

Somnam - Weeping Street
Rumpujen soundi latisti vähän koko soitelman fiilistä. Miksaus oli vähän "ahdas" genreensä. Biisi toimisi paljon paremmin jos soittimia olisi levitetty laajemmalle sekä sivu- että syvyyssuunnassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Distortions - What You Gonna Do? (demo) 11.08.2006

The Distortions - What You Gonna Do? (demo)
Miksaus vaikutti ensin rohkealta mutta sitten toiston demonit nostivat äänten maailman taivaalle turtumuksen mustan pilven, jonka takaa edes lauluton C-osa ei paisteellaan lämmittänyt fiilikseni siperiaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Now is fish - parhaimmillaankin hevi on perseestä 14.12.2006

Now is fish - parhaimmillaankin hevi on perseestä
Ei kai mun edes tarvitsisi mitään kommentteja kirjoitella, nämä biisithän on neroutta. Biisejä vain on liian vähän. Lisää!
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout 11.08.2006

Radio Pohmelye - A Sunday Morning Workout
Rakenne oli kivasti riittävän monipuolinen ja soundi oli hauska, joskin vaikeasti lähestyttävä. Alkupuolella oli jokin breakdown tai jokin joka toimi hyvin. Laulun osalta jäin kaipaamaan jotain määrittelemätöntä. Loppukaiken kaikkiaan viime lopuksi vähän "sumea" tai "utuinen" kokonaisuus.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Above Sanity - They 11.08.2006

Above Sanity - They
Alku herätti kiinnostuksen, innostuksen ja positiivisen varauksen sisällön suhteen. Sitten tavara vain keveni kevenemistään ja lopulta päädyttiin niin iloiseen rallatukseen että hävetti innostukseni. Minuutin kohdalla olisin antanut kympin, vielä kahden minuutin kohdalla kasin. Viimeisellä minuutilla päätin olla arvostelematta. Laulu ei ihan vakuuttanut missään vaiheessa, mutta miksaus toimi hyvin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Metalshit - Zapadapa 17.07.2006

Metalshit - Zapadapa
Soundi on aika heikko. Ja kaikenkaikkiaan heikko esitys muutenkin. Kun biisi kestää, niin kuin hyvin pitääkin, alle puoli minuuttia, sen voi huoletta edes hioa hyväksi puoliminuuttiseksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DISTRACT RESORT - I Dare You 20.07.2006

DISTRACT RESORT - I Dare You
Erittäin hyvää musiikkia. Alun bassokuvio ja -soundi on loistava. Tämä on siinä määrin taidolla tehtyä etten melkein uskalla kritisoida mitään. Koen miksauksen tämän hetkisellä äänentoistolaitteistollani ärsyttäväksi, mutta kyse onkin ehkä soundista jota on haettu. Musiikkikriitikkona sanoisin että musiikki on ratkaisuiltaan ja sävellykseltään "helppoa", ehkä jotain mitä pitäisi kuunnella ennemminkin musiikkidiggarina. Hyvää fiilistä on aistittavissa, mutta genre jää minulle liian etäiseksi ja jätän arvostelun osaaville.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkempire - Pater Noster (demo) 13.06.2006

Darkempire - Pater Noster (demo)
Helvetillistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Stab Happy - Medical Monkey 11.08.2006

Stab Happy - Medical Monkey
Herra Huttusen sanoin: aika hyvä - jolly good. Meininkiä löytyy. Soundi ei ole ns."hiottu", mutta juuri oikealla tavalla särmikäs ja persoonallinen, erityisesti rumpujen ja laulun osalta. Pidin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele THE SIN:DECAY - celestial revulsion 12.05.2006

THE SIN:DECAY - celestial revulsion
Helvetillisen hyvää metallia nämä molemmat kappaleet ovat, henkilökohtaisesti tämä iskee näistä kahdesta kovemmin. Riffittelyllä on tässä biisissä riittävän suuri rooli ja kokonaisuus sävellyksestä miksaukseen toimii loistavasti. Kuuntelinpa muutkin biisit joita teillä on netissä ja celestial revulsion on ehdottomasti joukon paras. Tässä biisissä kitaroilla on oikea musiikillinen rooli ja biisissä on erottuvia kontrasteja eri osioiden välillä. Ja hyvät riffit.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b) 11.08.2006

POLTE - Mä en usko (sanat helisee, versio b)
Miksauksesta ja teknisestä osaamiseta kuuluu bändin pitkän historian mukanaan tuoma kokemus ja ammattitaito. Mutta mikäs minä olen mitään sanomaan. En kuulu kolmen-promillen-känni -kohderyhmään. Ainakaan tällä hetkellä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night) 08.05.2006

DIRTY CLUB - chicks,chicks,chicks (hot summer night)
Tuli jotenkin tosi epätodellinen tästä kokonaisuudesta. Laulu on kai tarkoituksella kammottavaa, mutta olisihan tässä muillakin osa-alueilla parannettavaa ennen kuin uudestaan kuuntelisin.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Loudrunner - Call My Name 10.05.2006

Loudrunner - Call My Name
Hyvin tehty kappale sävellyksestä soittoon. Laulaja on hyvä, mutta sanat ja biisin rakenne ovat niin käytettyjä ettei tämä kappale tarjoa ainakaan minulle oikein mitään uutta. Kitarasoolo loppupuolella oli mainio.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - Lennetään taivaalla 19.07.2007

POLTE - Lennetään taivaalla
Helvetin hyvä että kun bändi tekee suoraviivaista rokettirollia niin lyriikat on välillä muutakin kuin sanoittajan naisenpuutteetta ja viinanhimoa. (Jotka aiheet bändi toki on muissa biiseissä asiaankuuluvasti käsitellyt..) Pisteet sanoituksille.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Joonas Y Experience - Riding Trough the Mountains 24.07.2007

Joonas Y Experience - Riding Trough the Mountains
Sävellys oli ihan mukava, mutta enemmän vaihtelua olisin kaivannut kyllä. Tämän kaksiminuuttisen kuunteli väsymättä, mutta parilla erilaisella osiolla tästä olisi saanut ihan biisinkin. Ihan vain vaikka jättämällä välillä jonkun elementin pois olisi saanut dynamiikkaakin tuotua mukaan.

Kommentti kappaleesta Kuuntele CORA - Tatuoitu Maa 08.05.2006

CORA - Tatuoitu Maa
Ensin vaikutuin, sitten petyin. Soundi ja soitto on tosi kovaa tavaraa. Moni kaupallinenkaan bändi ei pysty yhtä hiottuun tavaraan. Ja siitä myös pettymys - ehkä muutaman särmän olisi voinut jättää siloittelemattakin. Omassa lajityypissään varmasti mikserin parhaimmistoa.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Skullfuck SS - Siegreich 26.04.2006

Skullfuck SS - Siegreich
Tätä pitää kuunnella kovalla. Ja kovassa humalassa.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Aresti - Käärmeenkieli 08.05.2006

Aresti - Käärmeenkieli
Hyvälle metallille ei mahda mitään. Niin se vaan on. Kokonaisuus toimii loistavasti. Miksaus kuulosti vähän tunkkaiselta, mutta eipä äänentoistokaan ole minulla ihan high-endiä. Ysin suoritukselta olisin kaivannut vielä "sitä jotain" sinne biisiin pitämään mielenkiintoa yllä loppuun asti.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele F.C Bolidi - Olympian = Olutpian 17.07.2006

F.C Bolidi - Olympian = Olutpian
Ehkä minun ei pitäisi enää tähään aikaan kirjoittaa näitä rinkikommentteja, mutta tämä on huonoa. En oikein pitänyt mistään. Alkoi vituttaa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Soundslay - Terrordome 26.04.2006

Soundslay - Terrordome
Hyvää melodeathia ja hyvää metallia, mutta kokonaisuus tökkii vähän.. Miksaus on ehkä pahin kompastuskivi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Tämän kylän Elvikset 26.04.2006

Routaraja - Tämän kylän Elvikset
Hyvin rullaavaa musiikkia - voisin kuunnella tämän omassa Corollassakin..
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Cranky - Mind Games 26.04.2006

Cranky - Mind Games
Tätä voisi käyttää masennuslääkkeenä. Hevimmät osuudet toimii hyvin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Routaraja - Usva 11.08.2006

Routaraja - Usva
Nauhoitteen heikko taso vaikeuttaa arvostelua, mutta aika vähän osaan sanoa tästä muutenkaan.. Voisin sanoa että koko kokonaisuus jäi vähän mitäänsanomattomaksi ja vaisuksi. Tunnelma oli lähinnä sellaista jamittelu-fiilistely -linjaa. Joiltain osin voimakkaampi ilmaisu olisi antanut biisille paljon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Me kaistapäät - Bass Crasher 26.04.2006

Me kaistapäät - Bass Crasher
Liian suppea soundimaailma.. Liian samanlaisia osioita.. Ärsyttäviä siirtymiä. Kokonaisuus ei toimi.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Her Wickedness - Going Right 26.04.2006

Her Wickedness - Going Right
Genre ei todellakaan ole suosikkejani. Mutta omassa lajissaan erittäin hyvää.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Eki Pop - Hyljättyjen yö 27.04.2006

Eki Pop - Hyljättyjen yö
Plussaa sanoituksista. Joku sentään yrittää vielä. Musiikissa on ajoittain hyviä tuulahduksia wanhasta suomirokista. Musiikillisena kokonaisuutena kuitenkin kärsii jotenkin huterasta rakenteesta. Ja joistain vähemmän hyvistä osioista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele OverdrivE - The Serpent Lord 26.04.2006

OverdrivE - The Serpent Lord
Eihän tästä oikein voi olla pitämättäkään. Kuuntelin sitten muutkin biisit samantien. Hyvää hyvää hyvää musiikkia.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele Posse Giwipaska - #tiilisikivi.net on Rendo 27.04.2006

Posse Giwipaska - #tiilisikivi.net on Rendo
Huonoakin musiikkia voi tehdä tyylikkäästi. Eli ei näin.
4

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko 27.04.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Lisko
Hyvä että kaikki suomirock ei ole samaa pakkopullaa. Harmi että tämä ei minuun iske.

Kommentti kappaleesta Kuuntele valve - Kipinällä mua tähtää 11.08.2006

valve - Kipinällä mua tähtää
Olisin varmasti saanut enemmän irti tästä kappaleesta jos häntä ei olisi valettu tälläiseen popmuottiin ja toiston voimalla taottu viestejä selviksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Info & Opetus - Jehovaa pelottaa (Jeesuksen viha) 26.12.2006

Info & Opetus - Jehovaa pelottaa (Jeesuksen viha)
Ihmismassan jälkeen kuunneltuna tämä rykäisy jäi vähän ponnettomaksi. Fadeout oli jännittävä ratkaisu lopussa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Info & Opetus - Ihmismassa 26.12.2006

Info & Opetus - Ihmismassa
Aivan helvetin oikein. Filosofisen lyhyesti tiivistettynä koko ajattelun ydin. Täydellistä.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Afar a Bird - Sam's Centenary Song 26.04.2006

Afar a Bird - Sam's Centenary Song
En oikeastaan osaa tähän mitenkään suhtautua. Jäin kaipaamaan jotain koukkua tai yllätystä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele ...as Jy Sê Haan - Coffee Beans 27.04.2006

...as Jy Sê Haan - Coffee Beans
Itseään toistava elektroninen musiikki ei vain ole mun juttu. Tämä kyseinen biisi tosin ärsyttää niin vähän että voisin sanoa pitäväni siitä. Äänimaisema toimii. Hyvin tehty on hyvin tehty - oli genre mikä hyvänsä.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen 17.07.2006

Jürgen Vorhaut & Eisenstang - Maahinen
No kirjoitanpa rinkiin kommentin. Alun riffi oli hyvä. Miksaus oli huono. Näin yleisesti ottaen en lämmennyt yhtään.

Kommentti kappaleesta Kuuntele RekaStudiot - Kitara se vaan soi ja soi 27.04.2006

RekaStudiot - Kitara se vaan soi ja soi
Instrumentaalimusiikissa on aina haasteena pitää kuulijan mielenkiinto yllä. Olisin kaivannut enemmän vaihtelua ja monipuolisuutta sinänsä mukavasti rullaavaan ja hyvin soitettuun biisiin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fourpointsix - Form of my pain 27.04.2006

Fourpointsix - Form of my pain
Tulee kyllä mieleen Mnemic ja In Flames tästä, sen verran mitä kyseisiä bändejä olen kuullut. Itse en kuuntele aivan tämäntyyppistä metallia, joten henkilökohtaisesti ei ihan iskenyt. Tunnen kyllä ihmisiä jotka pitävät juuri tällaisesta musiikista, ja koska biisit ovat hyvin soitettuja ja sävellettyjä en näe mitään syytä etteikö tämä ihmisiin uppoaisi.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2) 11.08.2006

Extracorporeal Shock Wave - Melua-01 (Part 1 of 2)
Ajoittain hyvää, ajoittain erinomaista. Enimmäkseen yksitoikkoista. Valitettavasti kappaleen pitkä kesto turruttaa eikä hyvistä ja oivaltavista äänipyrähdyksistäkään jaksa nauttia. Miksaus on riittävän hyvä että kappaleen jaksaa kuunnella kerran läpi. Kuuntelisin yksin luolassa.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Darkempire - Bleed (demo) 26.04.2006

Darkempire - Bleed (demo)
Aivan helvetin hyvää bläkkiä. Kaikki on tehty oikein ja taidolla. Soundista löytyy oikeassa suhteessa kylmyyttä ja voimaa. Hyvät riffit ja hyvä miksaus. Jotenkin "tasapainoisempi" kuin Satan Cometh-levyn biisit. Tosin jälkimmäiset eivät jää jälkeen ainakaan fiiliksessä.. Saatana suosittelee-leima ja viisi baphomet-sigulia koko tuotannolle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele Sonicmind - Reflections 26.04.2006

Sonicmind - Reflections
Vaihtelua ja monipuolisia riffejä ja osioita löytyy. Ei vain iskenyt ihan täysillä kuin muutamassa kohdassa - niistä olisin antanut täyden 10..
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro - Juomalaulu (Feat. Tohtori Tobekopff) 12.12.2006

Kristuksen Vapahtamien Laulukuoro - Juomalaulu (Feat. Tohtori Tobekopff)
Njääh. On jotenkin masentavaa kun ivan säilä on tylsä, sivaltaa laiskasti ja menee ohi maalista. Viinasta, kristuksen ilosanomasta ja kuorolaulusta saisi paljon enemmän irti kun keskittyisi oikeisiin ristiriitoihin ja epäkohtiin kristillisessä opissa ja käytännöissä. Nyt edes kristityt tuskin ärtyvät, kun pilkataan vain kiiltokuvaa alkoholia nauttimattomista raamatunopiskelijoista.

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - niin niin 26.04.2006

POLTE - niin niin
Soitto selvästi sujuu ja live-vedoksi jälki on luvattoman hyvää. Poprokkia rakkaudesta vaan on jo maailma täynnä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele POLTE - kesä 96 26.04.2006

POLTE - kesä 96
Hyvä meininki. Vähän sellainen kasaripunkrockpössis. Tästä olisi saanut (vähemmän huolettomasti) sanoittamalla hyvän biisin.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD 26.04.2006

Kalkutan Konepaja - Too Ugly LTD
Yllättävyys ja "rokahtavuus" ovat hyviä puolia. Itsensä toisto ja ärsyttävyys huonoja.. Sisällötöntä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Celestial Aeon Project - Long Live the King 17.07.2006

Celestial Aeon Project - Long Live the King
Hyvin tehty tunnelmapätkä. Positiivinen poikkeus kommenttiringin tarjonnasta. Ehkä aivan pikkuisen liika identtisiä sekvenssejä suhteessa kappaleen pituuteen.. Muutamalla pienellä variaatiolla saisi lisää jännitteitä peliin.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Van der Phunck - Aamu 27.04.2006

Van der Phunck - Aamu
Ensiksi: en kuuntele genreä. Kuitenkin: kokonaisuutta ja kaikkea olisi voinut hioa monipuolisemmaksi. Minimalismi on kai kuitenkin eri asia kuin toisto? Ehkä en ymmärrä.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Trakkerterrorist - Kheemon 5 (horror time) 26.04.2006

Trakkerterrorist - Kheemon 5 (horror time)
Eipä juurikaan musiikillista sisältöä tai sitten en ymmärrä genreä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Supreme Court - The Infinite Human Stupidity 27.04.2006

Supreme Court - The Infinite Human Stupidity
Pidin soundista laulun alkamiseen asti ja sitten mentiin muutenkin vähän alamäkeä. Liian popahtavaa minulle, pelkäänpä.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele The Zombi - Lawnmower Massacre 26.04.2006

The Zombi - Lawnmower Massacre
Helvetin hyvää musiikkia. Aivan hel-ve-tin hyvää metallia. Aivan parasta deathia. Tästä kamasta olen valmis myymään sieluni. Jumalauta. Neroutta. Arvostelin vain tämän biisin koska muut ylittävät 4-10 asteikon. Kahdeksan vuohenpäätä viidestä ja Saatana Suutelee -leima koko tuotannolle.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele .:erAze:. - Leave No Stone Unturned (näyte 2005) 28.04.2006

.:erAze:. - Leave No Stone Unturned (näyte 2005)
Ei oikein kolahtanut. Miksauksessa oli tehty erikoisia valintoja - kun soittotaitoa selvästi löytyy saisi soundin tarkemmalla hiomisella aikaan paljon. Sama pätee siis myös noihin uudempiin instrumentaaleihin. Ja etenkin niihin. Musiikille pisteet.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele G.O.R.E. - Raping Your Soul 27.04.2006

G.O.R.E. - Raping Your Soul
Riffivetoinen metalli lämmittää mieltä mutta laulusta tuli jotenkin huonolla tavalla Metallicamaiset vibat. Annoin pisteet vain musiikille.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kyetä - suolaa havoihin 14.12.2006

Kyetä - suolaa havoihin
Vaikka kaikki tagatut biisit lupasin kuunnella, niin tässä kohtaa loppui kunto kesken. Ehkä palaan tämän projektin pariin joskus kammottavassa humalatilassa ja kuuntelen koko mittavan tuotannon.

Kommentti kappaleesta Kuuntele A-Luokan Nakki - Jee Jee Jeesus 26.04.2006

A-Luokan Nakki - Jee Jee Jeesus
Aika ponneton veto oli punkiksi. Miksaus ja soitto varmaankin ovat toisarvoisia seikkoja mutta jos ei ole mitään sanottavaa voi olla myös hiljaa.
5

Kommentti kappaleesta Kuuntele FOTO - Unta pettämään 27.04.2006

FOTO - Unta pettämään
Biisin C-osa (tai mikä lie mm. siinä 2. minuutin kohdalla ja lopussa) pelastaa paljon. Parempaa kuin keskinkertaista suomirokkia tutulla popkaavalla. Ehkä kaipaisi vielä jotain erottuakseen massoista.
7

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs 26.04.2006

Kalkutan Konepaja - Cats and Dogs
Hyvä kappale. Toisto ei tunnu pahalta kun se tehdään taiten. Jos musiikkia lähetään tekemään efektipohjalta se pitäisi tehdä näin.
8

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kalkutan Konepaja - 2nd Spring 08.05.2006

Kalkutan Konepaja - 2nd Spring
Kyllä ammattimiehet soittaa ammattimiesten lailla. Melkein hävettää etten pitänyt näin hyvästä biisistä. Tästä biisistä puuttuu sellaista "räväkkyyttä" mitä löytyy kyllä kiitettävässä määrin bändin muista biisestä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Arsonist Lodge - Loading the coffins 26.04.2006

Arsonist Lodge - Loading the coffins
Kova. Kuuntelin kolmesti ja parani joka kerralla. Soitannollisesti aivan puhdasta bläkkistä. Suoraviivaista, yksinkertaisen korutonta ja raakaa. Tekisi mieleni kuunnella koko EP.
9

Kommentti kappaleesta Kuuntele TOB - Wallpaper Screaming 14.09.2009

TOB - Wallpaper Screaming
Selvästi ammattitaidolla tuotettu kappale kaikin puolin. Itse jäin kaipaamaan jotain mikä vähän rikkoisi kokonaisuutta, yllättävää c-osaa tai muuta koukkua. Nyt kokonaisuus jäi vähän tasapaksuksi.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Fillari - Hymy Pyllyyn 14.09.2009

Fillari - Hymy Pyllyyn
Hieman liian lastenlaulumainen kappale että kokisin voivani tästä mitään sanoa. Haukkuakkaan en kehtaa, jos lastenlaulumaisuutta on haettu. Jos musiikkia edes kommentoin niin yllätyksellisyyden puutetta moitin. Jo pelkästään pudottamalla hetkeksi yhden instrumentin olisi biisiin saanut vähän vaihtelua.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dualistic Balance - Awakenings 14.09.2009

Dualistic Balance - Awakenings
Mukavan minimalistista tunnelmointia. Valitettavasti melko kaoottiseksi jäi kokemuksena. Olisi kaivannut selkeämmän rakenteen tai muuten vaan punaisen langan.
6

Kommentti kappaleesta Kuuntele Dismay - Trust in Vain 14.09.2009

Dismay - Trust in Vain
Ensimmäiseksi iski korvaan soundit; vähän ohuen kuuloista kaikki, keskiylä-äänet sattuivat korviin vähän lujemmalla kuunteluvoimakkuudella, bassopuolta ei juuri ole. Mutta plussaa siis se että vähän kovemmalla teki silti mieli kuunnella. Ensimmäinen biisi kommenttiringissä tänään jossa on maltettu luoda myös vähän erilaisia osioita ja fiiliksiä. Soittotaito ja sävellykset toimivat. Vaikka demomateriaalista onkin kyse tekisivät paremmat soundit ihmeitä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Lee Bone - Seeker 14.09.2009

Lee Bone - Seeker
Hyvältä kuulostavaa progemetallia on aina ilo kuunnella.. Miksaus oli perustoimiva, mutta tekemällä sen suhteen rohkeampia valintoja olisi tästä kappaleesta voinut saada vielä hitusen enemmän puristettua ulos.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Kylmän Raudan Sepät - Pato 14.09.2009

Kylmän Raudan Sepät - Pato
Ihan mukavasti toimii tämä kappale soitannan osalta. Vähän tasapaksuksi puurtamiseksi vain jää, sekä huiput että himmailut jäävät puuttumaan. Hyviä elementtejä kuitenkin, suuremmalla dynamiikalla olisi tästä voinut saada enemmänkin irti.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Misstep - Black Line 14.09.2009

Misstep - Black Line
Varsin hyvältä kuulostava biisi, vaikutteet ilmeisesti ovat hyvin valittuja. Miksaus vaikuttaa vähän liian tavarantäyteiseltä keski- ja ylärekisterin osalta, bassopuolelta jää uupumaan kokonaisuutta kannatteleva jytinä.

Kommentti kappaleesta Kuuntele Inkvisition - Apocalyptic Indoctrination 14.09.2009

Inkvisition - Apocalyptic Indoctrination
Komeita äänimaisemia vyöryy kuulijan ylle. Tässä ei kyllä voi valittaa mistään. Kun kommenttiringissä törmää tällaiseen matskuun niin pitihän sitä mennä kuuntelemaan muutkin biisit, ja kyllä sieltä pärähtikin niskaan helvetillisen karua black metallia. Decay And Disappearille välitön kymppi myös - ja ei muuta kuin tulevaa levyä odottamaan. Ei ole koskaan näin hyvää musiikkia ollut Mikserissä, perkele.
10

Kommentti kappaleesta Kuuntele 6-Feet UG - Eteläst Läntee 14.09.2009

6-Feet UG - Eteläst Läntee
En ymmärrä tällaista musiikki, mit ää? Missä on kitarasoolot?
4

Sivu: 1 2