Illusions (0.5 version)

Deep Cold | 12.09.2004 | Trance
3:39

Menevää trancea.

8.67   875 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Joo, nyt tajusin mitä tarkotit sillä et voisin lisätä enemmän kikkailuja omiin biiseihin. Käytät niitä niin paljon ja niin hyvin et meinasin tuolilta pudota. En ikinä pystyis moiseen eikä varmaan kärsivällisyys riittäis. Perskeles mikä meininki täs biisis on! Kuuntelin tän vähän aikaa sit ja muistaakseni siinä ei ollut varsinaista "Päämelodiaa". Mut parempi niin koska nykyään niitä on jo liikaa. Biisi poikkeaa paljon "normaalista" Trancesta ja se onkin hyvä. Todellakin erottuu edukseen!
0   +1 +2
 
Stocco 09.12.2004
Todella hyvä groove tässä biisissä. Energiaa on just mun makuun tarpeeks. Todellakin menevää trance, minkä tahtiin jaksais hyvin bilettää. Ei varmaan ajan hammas tähänkään paljoa vahinkoa tee.
0   +1 +2
 
9
protec 03.12.2004
Siis ysi mun piti kyllä antaa....mitäköhän mä taas sekoilen...
0   +1 +2
 
9
protec 03.12.2004
jostain syystä mun kommentti ei ilmestynyt tänne....no kirjoitetaan lyhyesti uudelleen.

Vähän liian terävä(kirkas) soundi.
Se kohta missä se nainen huutaa taustalla on mahtava!
Miksauksesta en valita, se on mun mielestäni ihan kohdallaan. Bassot on hyvät, haitsut ym. sälät on kunnossa. Lisää pituutta jos saisi ja enemmän tuota naisvokaalia joukkoon. Hyvä biisi!
0   +1 +2
 
Drakmin 16.11.2004
Aika teräväsoundinen kappale, sopii tämänhetkisiin tunnelmiini kun juuri pelasin Need For Speediä ;D No sitten asiaan. Pidän sointukulusta : se on haikea mutta ei liian surullinen. Jotenkin yöllinen meininki. Tuo välillä esiin tuleva kitaraksi luonnehdittava soitin on todella hieno. Siis hieno soundi ja sävelkulku. Bassolinja toimii antaen biisille tarvittavan basson nousematta kuitenkaan liikaa esiin. Jossain muussa yhteydessä saattaisin sanoa sitä liian perinteiseksi mutta en osaa tähän kuvitella muunlaistakaan. Rumpuosastosta mielenkiintoni herätti lähinnä hienosti panoroitu clappi. Kickillä olisi mielestäni voinut kikkailla enemmänkin. Ihan omaperäinen tranceksi, mutta yksi asia on kyllä kliseisin ikinä : tuo 'kurahdus' joka on kuin jostakin 90-luvun bulkkidancesta. Toivottavasti nyt ymmärrät mitä tarkoitan, biisi olisi parempi ilman sitä. Jos aiot parannella tätä niin toivoisin että käyttäisit enemmän tuota mahtavaa 'kitaraa'. Se on se osa tässä biisissä joka saa kylmät väreet liikkeelle.
0   +1 +2
 
Dj Senheis 18.09.2004
Joo. No kyllähän tämä on todellakin paremman kuulonen kun on kuunnellut monta kertaa ;)

Alkaa hyvin, mutta niin kuin on jo todettu niin bassot ovat kyllä aivan jossain muuaalla kuin niiden pitäisi olla :) Tykkään noista basson arpeggio nousuista, jotka kuulostaa jotekin darudemaisilta, eikä se ole tälläkertaa huonoasia. Miksaus on edelleen perseestä, ja masterionti on epäonnistunut, enkä itse ole pahemmin kerennyt sitä säätämään, you know... Efut ovat hyvät, varsinkin tuo miehen "hou, hou, hou" örinät. Eikös tuo naisen ääni ole se Doru Malaiyan natural voice? Ainkin mulla löytyy samanlainen. Huippukohta kuitenkin uuppu, ainakin minun mielestä. Liian tasapaksua massaa, vaikkakin hyvä biisi. Pitkää versiota kehiin1 Jotkut äänet ovat todella hyviä, ja kuulostavat ammattimaisilta. Esim liidi oli kivasti phaseroitu. Eikä tuon bassokaan paha ollut. Myöskin padi äänet toimivat. Kokonaisuudessan biisi on jotain 8 1/2, mutta koska tämä on vielä ns. 0.5 versio, niin ei numeroa :)
0   +1 +2
 
aneroidit 13.09.2004
Jotenkin tästä biisistä tulee mieleen joku kappale, mutten osaa sanoa mikä. Hienot narinat ja suhinat (siis fx:t). Bassline etenee tyylilleen tavanomaiseen tapaan. Ehkäpä vähemmän tohon pääleadiin laittaisin phaseria. Noi "kitaraleadit" toivat mukavasti kontrastia ja olivat aika ovelia. Äänimaisema on ihan mukavasti onnistunut eli pädeissä on ilmaa ja fx-left right paneroinnit tuo lisää syvyyttä. Hihatit ja snaret toimii hyvin ja ovat hyväsoundiset.
0   +1 +2