The morning traffic

1:53

THE MORNING TRAFFIC IN NEW YORK CITY!

Tässä on hikiset kompit.. en löytäny muutakaan!!

9.17   1632 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
electrichaos 20.10.2004
Tässähän on vanhaa hyvää meininkiä.
0   +1 +2
 
8
hazardi 19.10.2004
Hiukan ikävä laskea keskiarvoa, mutta en meinaa saada tästä biisistä kunnon otetta muutaman kuuntelukerran jälkeen. Yleensäottaen jää hiukan hätäinen vaikutelma. Johtuu kai osittain biisin lyhyydestäkin.

Alussa hämää hiukan se, että intron äänenlaatu on aika hyvä ja kitarat ovat hyvin pinnalla ja sitten äänenlaatu yllättäen laskeekin, kun biisi lähtee käyntiin. Homma toimii yleensä paremmin toisinpäin.

Bridge tuossa nopean ja hitaan osan välissä tuntuu menevän alussa hiukan pieleen, mutta pari viimeistä tahtia menee jo vähän paremmin.

Näistä aineksista saisi aikaan hiukan pidemmän biisin venyttämällä joitain osia ja viivyttämällä soolon aloittamista useamman tahdin verran.

Itseasiassa muutaman lisäkuuntelukerran jälkeen nuo soolot alkavat aueta paremmin, ehkä voin antaa tälle sittenkin vielä vähän paremman arvosanan.
0   +1 +2
 
10
ronkainen_ron 11.10.2004
hyvin soitettua sooloilua :)
tässä varmaankin oli antaa kuva soittotaidoista, koska aika lyhyt oli tää. mut kyllä tästä silti aisti ihan kunnon biisin elementtejä kun koko aikaa ei piesty niitä kieliä niin raivokkaasti :)
Kyllä, 10 pistettä ja Papukaija merkki!!!
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 09.10.2004
Täähän on maukas ja idea rikas biisin pätkä, hyvin soitettu
0   +1 +2