Flowing

Daft | 27.08.2004 | Downtempo
5:03

Tässä nyt tää hitaanpuoleinen biisi. Saattaa olla aika-ajoin hieman sekava!

8.43   1333 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
VmP123 03.03.2009
Mukavan rentoa ja minimalistista meininkiä. Tykkäsin.
0   +1 +2
 
8
DjLime 18.09.2004
Ennen basson tuloa tämä vaikutti ihan mukavalta, mutta tuo bassokyllä vei fiiliksiä alaspäin reilusti. Toinen miinusta aiheuttanut tekijä oli osa noista rumpusampleista, jotka oli suoraan fruitysta ja jotenkin paistoi korvaani turhan selvästi. Varsinkin tuo clap ja yksi hateista. Jos tuo alun tunnelma olisi kantanut koko biisin ajan, niin tämä olisi ollut erittäin hyvää musiikkia yösurffailuun ja ajatusten kelaukseen. En tiedä mikä tuossa bassossa saa minulta niin paljon fiiliksiä pois. Ehkäpä turhan massiivinen. Rakenteesta sen verran, että aika ovela ratkaisu. Alkaa hitaasti, keskivaiheilla kaikki osat mukana ja sitten loppu taas palaa oikeastaan alkuun ja jättää odottamaan toista "nousukohtaa", mutta sitten biisi vain häipyy ilmaan. Siinäpä jotain mietteitä mitä biisi herätti. Ei aivan minun tyylistäni vaikka alkulupailikin hyvää. Silti ihan ok paketti. Voi tästä kahdeksikon antaa.
0   +1 +2
 
9
Salminen 09.09.2004
Erittäin mukavan leijuva tunnelma tässä kappaleessa. Kaikua on aika reippaasti, mutta tällaiseen kappaleeseen se sopiikin hyvin. Bassot ja bassorumpu potkivat mukavasti ja tuovat hyvää bottnea muuten niin diskanttivetoiseen äänimaailmaan. Rakennekin toimii kivasti, eikä melodioitakaan todellakaan voi haukkua. Kiva ja rentouttava kappale, ja kestää pidempääkin kuuntelua. Vahvan yhdeksikön arvoinen suoritus!
0   +1 +2
 
8
melusina 02.09.2004
Taustahumina on hieno, twinpeaksmainen, mutta jokin mua ärsyttää noissa kimeissä synajutuissa. Ne ei ihan käy sadepisaroistakaan. Mä yhdistäisin tuohon ihanan utuiseen taustaan hämyistä naislaulua ja lisää synkkyyttä sooundimaailmaan. Mutta se on vain minun mielipiteeni. kyllähän tämä hyvä kappale on, hyvin jaksoi kuunnella:)
0   +1 +2
 
9
kitaristi0 30.08.2004
vaikea arvostella tämän tyylistä kappaletta. siis hienoahan tämä on, mutta kun tälläinen ei oikein ole tarkoitettu aktiiviseen kuunteluun. sopisi hyvin pussailumusiikiksi. nätisti rahiseva taustabiitti.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 30.08.2004
Ihan mukavia soundeja ja pehmeitä maisemia. Ehkä kuitenkin paikoitellen hieman liian nykivä, rytmiikka voisi olla jotenkin rullaavampi tai rauhallisempi, mutta tämä on aika makuasia. Paikoitellen harmoninen ja melodinen punainen lanka on hieman hukassa, tuntuu siltä, että osa sävelistä soi vailla varsinaista tarkoitusta, mutta kaikenkaikkiaan biisi on aika toimiva ja leijaileva ambientinomainen tunnelmointi, mikä kyllä lämmittää.
0   +1 +2
 
8
Thego 30.08.2004
On taito tehdä minimaalista musiikkia. Helposti tuppaa kaikki matkanvarrella tarttuvat ideat suvantoihin. Tähän et ole sortunut. Kappaleen alku toi mieleen lentokentän, väistämättömän lähdön tunteen. Fiilis pysyi hyvin yllä loppuun asti. Ihmettelen vaan massiivista kaikua joka uittaa kaikki instrumentit. Komppia olisit esimerkiksi voinut tuoda lähemmäksi...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat