Chair in your head

Thego | 19.07.2004 | Rock
2:47

Tässä tämmönen. Kertoo raggari Paulista.

9.00   1565 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
[joona] 28.07.2004
Loistavat saundit!! Kitaraintro herätti heti kiinnostuksen ja se pysyi loppuun asti kohdallaan. En keksi oikein mitään moitittavaa, ehkä laulusaundi hieman erottuu soitannasta. Rosoisuutta ehkä enemmän. Tai, no..Ihan turhaan. Hieno vetäisy, ja toimiva kertsi!! Hyvä!
0   +1 +2
 
NeverSayYes 20.07.2004
Mukavasti svengasi tämä biisi. Ja olihan siä mukana semmonen jazzahtava kapakkapiano. Tykkäsin laulajan äänestä, vahvan kuulonen ja hyväsointinen. Ainoo vaan että toi kertsin laululla irrottely ja revittely ei kuulostanu mun korvaan hyvältä. Soolon kitaroundi oli hauskan muovinen, tykkäsin. Varsinkin siitä rauhallisesta kohdasta. Siinä oli kaunis melodia. Ammattimaisesti soitettua tavaraa, missään ei ollu oikeestaan mitään vikaa, tän tyyliset biisit vaan ei tämmöseen jääräpäähän uppoo isommin.
0   +1 +2
 
9
harvinaisen toimivaa retroilua.
soitto& laulu pelasi, ja oli
kaikessa rollarimaisuudessaan
omaperäistä.
0   +1 +2
 
9
phuuskon 20.07.2004
Ohhoh sehän kuulosti hyvältä. Kunnon rokkirupea kitaroissa ja laulu ihan nappiin musatyyliin. Tästä ei voi kuin pitää, sai hyvälle tuulelle tämän sateen keskellä. Ainoa nurisemisen aihe tulee soolokitaransoundista, ehkä se on tarkoituksella valittu tyylikikka (mitä luulen), mutta meikäläiseen ei oikein uppoa tuo sirinäsäröskitta. Mutta ysi pamahtaa näin mainiosta kappaleesta.
0   +1 +2
 
9
mikkezz 20.07.2004
menevää rokkia, paitsi alku kuulosti aika paljon siltä hmm mikä se bändi oli? (se levis mainos?!?!?!?!?) muuten kyllä hybä
0   +1 +2
 
9
Einsteins 20.07.2004
Hyvä biisi! Reipasta ja rupista meininkiä, laulajakin sopivasti korkeissa kohdissa repaleinen. Hyvää poppista, pisteen vähennys soolosta tosin.
0   +1 +2
 
9
Zachary 20.07.2004
Kivan nyrjähtänyt kitara ja sointi on yleensäkin miellyttävän ruosteinen. Tuomari Nurmio-tyylinen kitarointi rulettaa. Riffistä tulee tosin fraseeraukseltaan mieleen Green Dayn "When I come around" ja se rassaa. Laulaja sopii ääneltään bändiin kuin nenä päähän, mutta varsinkin b-osassa venyttää ääntään jo vähän ylikin.

Huomattavan omaperäinen soundi kumminkin takaa jo heti saman tien kiitettävän ja ylistystä annan rutkasti vinkeästä sovituksesta. Nyt ei menty siitä, mistä oli ilmeisintä. Yhteissoitto oli todella tiukkaa. Vokalistin panos olisi ehkä eniten tarvinnut tarkistamista. Ja olisi siistiä kuulla teiltä likaisempaa ja enemmän sellaista "dirty roots-blues"-matskua tämän biisin pohjalla iskevän poppispoljennon lisäksi.
0   +1 +2
 
9
Averell 20.07.2004
Erittäin mielyttävällä tavalla rupinen kitarasoundi alussa, soolossa sen sijaan vähän tylsä nasaalisoundi. Laulajan ääni miellytti. Aika kelpo biisi. Piano enemmän esiin ja viimeistely vielä paremmaks niin pärjännee pitkälle. Ehkä se taipui ysiin.
0   +1 +2
 
9
tammina 20.07.2004
Räkäisen magee intro.
Oho, onko Beatles laittanut Mp3:sen Mikseriin?!!
(No oli niittenkin aika löytää foorumi musalleen..)

Tää on niin retroa kuin retro voi olla, ja perkele
vielä toimiikin, huh.
Mainio laulaja ja mainio bändi, mainiota soittoa
ja saundi asiallinen. Rokrok.
0   +1 +2
 
10
VMM 17.02.2005
Helvetin hyvä meininki.
Melodia uppoo kuin veitsi ikäihmiseen.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2