Help Me

Jinx | 02.06.2004 | Dream Trance
3:55

Rentoa tamppausta satasen vauhdilla. Harmi kun genre-listasta ei löytynyt: MelodicDramaTranceWithUltimateBreakbeat ;)

9.72   3301 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
89 01.01.2007
Sairaan hyvä biisi! harvoin tulee vastaan tämmösiä helmiä!! täys kybä!
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 23.03.2005
Ohhoh!? Alku ei herätä vielä mielenkiintoa, mutta biisin edetessä tilantuntu kasvaa mielettömän suureksi ja avaraksi... Melodia on on todella onnistunut... ja pidän kovasti leadin loppuosasta (kolme viimeistä nuottia loopista, todella ytimekkäät!). Tunnelmaltaan kovasti X-filesin suuntaan, johtuen lähinnä leadi-soundin delaystä... oikein herkkää...

Stringit ovat massiiviset, upeat ja puhtaat... ne tekevät tästä biisistä niin ihmeellisen... soinnut kulkee kauniisti loppuun... rumpu-politiikka toimii loistavasti... hienosti läiskii rauhallisesti eteenpäin, tahrimatta ihania soundeja... Ainut mistä voisi ihan vähän jupista, on pääleadin karkeus, mut toisaalta se just tekee tästä biisistä todella persoonallisen!

Oikein hieno yllätys oli tämä biisi... efektejä on biisissä riittämiin ja mielenkiinto säilyy hyvin, varsinkin kun soundi on näin läskiä... ei voi kyllä olla antamatta kymppiä...
0   +1 +2
 
10
siiki 15.03.2005
Erittäin hyvää rauhallista dreamtrancea! Ei ole nuo kympit turhanpäiten annettuja.Todellakin hyvää musiikkia!
Kuuntelin biisin ainakin viisi kertaa ennen kuin aloin arvostelemaan...Mutta siis...Soundimaailma on mielestäni erittäin hyvä ja hienoja efectejä biisissäsi olet käyttänyt.Melodia puolikaan ei jätä kylmäksi vaan jatkaa hienoa kympin rataa.
Bassline on myöskin mielestäni tarpeeksi hyvä eli siitäkin kymppilinja jatkaa ;)
Rummut hakkaavat todella hyvin eikä siihenkään mitään lisättävää löydy.Biisissä on myöskin koko ajan hyvä dreamahtava meininki...En tiedä onko tuo trance ihan paikkaansa pitävä mutta suunnilleen...:D
Miksauskin on mielestäni todella hyvin onnistunut ja hienoa kiksuttelua koko biisin ajan.Tykkäsin kovin.Biisissä on todellakin koko ajan sellainen dreamahtava ja rento meiniki josta ainakin mä tykkään.Tällasta matskua kuuntelee mieluusti uudestaankin.
Soisin vieläkin parempaa menestystä kuin nyt tälle biisille ja varsinkin ARTISTILLE!
Biisi on tehty hyvällä otteella ja tosissaan.Se on kaiken A ja O.
Annan arvosanaksi 10+ En ole meinaan koskaan näin hyvää Dream Trancea kuullut.Ehdottomasti mikserin eliittiin kuuluvaa.
Hyvä!

Arvosana: 10+
0   +1 +2
 
9
Loom Vortex 18.01.2005
Biisin lyhyt kesto jäi harmittamaan, tällaista chillailua ois voinu kuunnella 2xNykyisen keston verran hyvinkin. Ääni-maailma on vähän tunkkaisen kuuloinen(tarkoituksellista?), mutta hallimaisuksineen hienon kuuloinen. Parasta sulta tähän mennessä.
0   +1 +2
 
9
DA Neva 07.12.2004
Kappale alkaa tosiaan magneettisesti ja tälläinen soundimaailma tosiaan puree ihan pirun hyvin. Kaikua on käytetty kohtuudella ja kappale voisi vaikka jatkua loputtomiin johtuen sen luomasta uuden mahdollisuuden tuovasta mielikuvasta.

Ainostaan pientä säätöä rumpuosastolle ja enkä vokaalit niin...
0   +1 +2
 
10
spiritusandasper 20.07.2004
No kyllä muuten kuulostaa aika hienolta tuo soundimaailma. Just tällänen massiivisen synkkä ja samalla kaunis. Padit ihan loistavat tuossa ja tuo taustalla oleva pisaramainen pianosoundi. Biitti on hyvä ja oikeissa soundeissa on hyvä reverbi. Ei kuulosta puurolta, vaan miksattu onnistuneesti mielestäni. Ei mutta kyllä tämä tunnelma on jo jotain aika hienoa. Täysin varma lataus koneelle kyllä. Täytyy sanoa että pitkästä aikaa löytyy täältäkin jotakin näin upeaa rauhallista elektronista chillailumusaa. Dream on ihan hyvä genre mielestäni myös. Kyllä tätä kelpaa kuunnella. Lisää vaan tällästä matskua tänne, jos vaan idiksiä tulee! Meitsi tykkää ja kyllä se on ny vaa faniuduttava samalla! :)
0   +1 +2
 
10
M1cH0 21.06.2004
Pakko kyllä itekki tunnustaa että on biisissä hieno äänimailma. hienosti effectoitu sun muuta. pitkästä aikaa taas vaihteeksi kuulen mikseri.netissä tämmöistä. rummutkin kuulostavat hyvin tehdyltä. no eipä tässä oikein voi mitään sanoa :) hieno biisi
0   +1 +2
 
10
enkeli 18.06.2004
Aivan uskomaton tunnelma ja äänimaisema tässä biisissä! Tää on yksi hienoimpia kuulemiani biisejä. Aineksia on vaikka mihin. Mahtavaa!
0   +1 +2
 
10
Infratuna 11.06.2004
Hallittua hallikaiku mättöä =) Tilakaikua ehkä vähän liikaakin, ainakin mun "markan" "hifi"kaiuttimien ulosanti menee hitusen kököks. Biisin rakenne on vittumaisen hyvä (allekirjoittanut ei samaan kykene, prkl =) ) . Vähän ehkä jäi lyhkäseks. Tällästä leijailua ois kuunnellu mielellään piteempäänki!Help me? Ei siellä musiikin saralla ainakaan apua tarvita... "...biisi! Sun paras biisi!..." Ketäköhän SÄ oot kyseessä ??? =)
0   +1 +2
 
10
Diarrhoea 10.06.2004
Aivan loistava biisi! Upea rytmi, kaunis biisi! Sun paras biisi!
Kyllä tälle kymppi tulee!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta