cold grip

DONE | 14.05.2004 | Post-Rock
3:51
9.50   1850 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
weemies 20.05.2005
Perkeleen hyvä biisi. Tässä on sitä kunnon krunkee. Intro (aka pääriffi?) on loistava rytminen koukku. Mainio vokalisti ja helvetin hyvät melodiat. Taitaa olla parasta alttometallia mitä olen suomenmaalta kuullut. Mutta miksi biisi loppuu kesken? Ellei sen sitten ole tarkoituskin loppua noin...
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 22.03.2005
Aika munakkaasti lähtee. Jykevät soundit, vähän tunkkaiset mutta eipä tuo mitään. Piristäviä efektointeja, flangerit pyörivät asiallisesti. Laulut menevät jotenkin ohi, laulusoundi on ihan jees mutta kaipaisin enemmän tarttumapintaa melodioihin. Toisaalta toimii kuitenkin tämäntyylisessä menossa.

Sitten alkaa taas jytä joka toimii vitun hyvin. Laulajan huuto toimii myös, tuo etäisesti mieleen Chris Cornellin. Vitun munakas kertsi kyllä. Soitannollisesti futaavaa ja niin basso-, kitara- kuin rumpusounditkin toimivat, rumpali saisi tosin irrotella vähän enemmän. Sävellyksenä jää kyllä minun korvaani aika hailakaksi mutta meininki on muuten niin asiallista että täytyy pitää tästä! Mutta mitä! Biisi loppuu kesken! Höh! Olin varma että olin arvannut että lopussa tulee toi nykivä kertsiriffi vielä yhden tahdin verran :)
0   +1 +2
 
9
saatanallista runttua!!
todella hyvä laulu melodia ja todella hyvä laulaja. I prefer SEPPO PROJECTS.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta