U004 (Agony Ambient Remix)

Haava (ReMixit) | 14.05.2004 | Ambient
4:54

ReMix "Telefunker - U004" kappaleesta.

http://www.mikseri.net...

8.13   1748 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Twight 24.01.2007
Raukea.. niin raukea. Sain kuvan mieleeni valkoisesta sumusta, mihin haluaa hypätä. Myös jotain avaruudellista tässä on. Tästä kappaleesta haluaisi kokonaisen albumin. Väsyneenä tämä toimisi ehdottomasti vähintään yhtä hyvin kuin nyt.
0   +1 +2
 
odkid 14.05.2005
Joo kyllähän tässä Vangeliksen vaikutteet kuuluvat. Oikein kyllä mukavan tuntusia leijuntoja. Ehkä vähän enemmän tapahtumia olisin toivonut, mutta toisaalta eipä se välttämättä olisi tähän sopinut myöskään. Hauska olisi ollut kuulla alkuperäinen, mutta ei artistia enää täältä löydy.
0   +1 +2
 
9
Siddhartha 17.02.2005
tunnelmaa on...tuijottelen tota kuvaa tässä samalla kun kuuntelen.
itselleni pisti korvaan(positiivisesti) nuo gregoriaaniset "huutelut" tuolla taustalla..luo kaipaavaa tuskaa jotenkin omaan päähän mielikuvaksi... mut pidän kovasti. tunnelma on kuin unesta jokseenkin tässä on herättäviä riitaisuuksia, jotka tuo juuri tuollaisen tehdasmaisen realismin mikaan, ne omalla lailla pitävät kyllä mielenkiintoa ja vaihtelevuutta yllä...
hienoa maalailua.
0   +1 +2
 
10
En ole kuunnllut tota Telfunkeria muta tämäkin antaa paljon, ja luulen , etä antaa paljon enemän. Sä olet niin vitun hyvä tekemään sun ambienssiasi. sanat jäävät nyt tähän muta mä aion kuunnella sua paljon PALJON.
0   +1 +2
 
9
SaastanenHippi 21.10.2004
Hianoja padeja käytetty.. itse en välttämättä jaksaisi tehdä tällaista ambient-musiikkia, mutta todellakin nuo padit haluaisin omaan käyttööni. Tällainen musiikki voisi sopia todella hyvin johonkin fantasiaelokuvaan.. Mutta ei tämä todellakaan huonoa ole. Itse en vaan jaksaisi tällaista kyhätä.

En osaa tällaisessa musiikissa oikeastaan arvioida muita kun padien soundeja ja niistä annan kiitettävän. Tunnelmakin on hieno, kun tätä kuuntelee.. ja yksi padi kuulosti hieman Jonathan Davisilta :)
0   +1 +2
 
hipit 05.06.2004
Sukellusvene ui sairaan syvällä ja miehistöllä on tukalat paikat.
0   +1 +2
 
Shah 04.06.2004
Olen kyllä Saren kanssa täysin erimieltä rakenteiden yhteensopivuudesta. Lämpimät ja kylmät sävelet nivoutuvat upeasti yhteen. Harmittaa itse asiassa nyt kun on todettava etten ole kieltämättä paljoakaan näihin remixeihisi tutustunut. Mutta johan se oli jo aika siis. Tulee jännästi mieleen Jean Pierre Garatonin synamatskut, jotka ovat hiukan Jarremaisia, mutta tosiaankin paljon parempia sellaisia.

Täytynee jossain vaiheessa katsastaa tuo alkuperäinen Telefunker...
Mutta tämä on upea!
0   +1 +2
 
9
Heat Radius 03.06.2004
No tää todellakin on Ambient musikkia... Täytyy tämäkin ladata, että saa puolenyön aikoihin pistää soimaan... ;D
Hidas sävel ja kummalliset "Gregoriaaniset" chantit tekee tästä ntistä Ambientimman... Hui..
0   +1 +2
 
9
Heat Radius 03.06.2004
No tää todellakin on Ambient musikkia... Täytyy tämäkin ladata, että saa puolenyön aikoihin pistää soimaan... ;D
Hidas sävel ja kummalliset "Gregoriaaniset" chantit tekee tästä ntistä Ambientimman... Hui..
0   +1 +2
 
8
konemies_ 03.06.2004
Jaa tuttu piisi :) Tästä on pari versiota koneella, ja on tullut muutamia kertoja kuunneltuakin. Pidän kyllä enemmän niistä biitillisistä versioista. Ihan ok remix kuitenkin. Mutta orig. on parempi, ei voi mitään.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2