Evenness

Dj OverFlow | 15.08.2002 | Electro
3:17

Tollanen pikkasen kesken oleva biisi, mut en oikeen pysty sitä tällä hetkellä täysin valmiiksi tekemään, joten laitan sen tänne kuitenkin. Kappaleesta puuttuu vielä vokaalit ja muutama soitin, mutta antakaa palautetta...

7.00   544 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Stocco 04.02.2003
Melodia on ainakin sopivan kaikuvainen. Toi korkee tsii tsii haitsu on kyl kauhee mun mielestä. Ja electroa tää ei tosiaankaan voi olla ku tää on niin hyvä. Täs biisis ei kyl tapahdu mitään. Joku nostatus ja suvanto ja tykitys selkeemmin. Ku tää vaan alkaa ihan samal taval suvannon jälkeen ku on aluksikin soinu.
0   +1 +2
 
Teknomyssy 09.09.2002
Noi jotkut valmiit fruity efektit on aika kehnoja ja saundeissa olisi parantamisen varaa. Rohkeasti vaan enemmän reverbiä ja filtteriä peliin =) Biisin rakenne ei ole hirmu ehjä vaan etenee vähän miten sattuu. Melodiat tosin on ihan jees, mutta niitäkin voisi olla enemmän. Ehkä hitusen monotoninen, mutta ei kuitenkaan huono kappale.
0   +1 +2
 
StatusD 24.08.2002
Tähän on fruitymusiikkia :)
nää perus soundit ei oo mitään parasta luokkaa :)
mutta ihan hyvä vois olla ku laittais vaan parempaa soundii sisään
0   +1 +2
 
Dj OverFlow 18.08.2002
Kiitos kommentista... Tollasia kommentteja lukee mielellään... Tietää mitä parannella :)
0   +1 +2
 
Q 18.08.2002
Eipä ole electroa, mutta se on pikku juttu. Basso/synalinja on ihan jees, mutta hajoaa käsiin, koska peruskaava puuttuu. Liikaa improvisointia sanoisin. ~2 minsan kohdalla tulevat padit on liian hiljasella. Biittipuoli taas perustuu ihan perussampleihin, joita kuulee kokoajan. Ehkä enemmän omaperäisyyttä mukaan. Kokonaisuutena jää käteen kovin tyhjä ja sekava fiilis. Biisi tarvitsee taustalle paljon, efektiä lisää ja biittipuoli uusiksi, lähinnä samplet. Melodiaa kehiin ja ne vokaalit, niin katsotaan sitten uudestaan. Nyt aika vaisu esitys, ei kuitenkaan huono.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat