Anna mulle aikaa vaan

Peloukoufa | 22.03.2015 | Pop
3:34

Taas on kovasti ikävä johonkin toiseen aikaan mutta kuitenkin suhteellisen kevyissä tunnelmissa.

7.83   286 kuuntelua

Kappaleen sanat

Katu yksinäisten mua nyt kuljettaa
ei tarvi mun sua enää odottaa
sä mennyt oot ja vaikka sua nyt kaipaan
et sä tule uudestaan.

Sanat kauniit sun ne muisto on nyt vaan
etä niitä kai sä tarkoittanutkaan
Nyt yksin oon ja vaikket mua sä muista
niin et tule uudestaan

Anna mulle aikaa vaan
sun tarvii antaa mulle aikaa vaan
Anna mulle aikaa vaan
Jos sä annat mulle aikaa vaan
niin kaiken hyväksi teen.

En mä tiedä minne meen
mä vastausta etsin turhaan
Nyt yksin joudun kulkemaan
kuka nyt mut pelastaa
Aamulla kun yksin herään
tai kun tyynyyn painan pään
Sydämeen mä vaikka tähtään
osumaa en sinuun saa.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Elintasokas 26.04.2015
Tässä oli ainakin saundit hyvällä mallilla. Itse biisin sisältö oli vähän turhan ennalta-arvattavaa, paitsi kertsin kohdalla, jossa tuli aika yllättävä muutos. Verseen palaaminenkin tapahtui hienosti. Kyllä tämä ihan ok oli minun mielestäni.
0   +1 +2
 
7
Ville Kotiranta 25.04.2015
Nyt on kyllä erittäin vahvat Juice-vibat alussa. Oho mikä kertsi! Yllättävä. Laulaja pitää aika puhtaasti pitkät äänet nuotissaan. Sanat on melko perussettiä, ei mitään ikimuistettavaa. Mukava kotikutoinen meininki kaikenkaikkiaan, mutta ei kyllä artistin parhaimpia. Ehkä jotain munaa vähän kaikkeen lisää auttaisi kappaletta nousemaan keskivertoa korkeammalle.
0   +1 +2
 
10
polonium 16.04.2015
Suomessa taidettiin tehdä aika paljon tällaista musiikkia 80-luvun alussa. Tulee mieleen muutama vähemmän tunnettu bändi, joiden nimiä en kyllä jaksa muistaa. Sen takia sitten tykkäsin tästä. Basso on hemmetin hyvä. A-osan kitarasoundista en tykkää. Sama soundi on aivan OK kerrossa. Täysputkivahvistin, Roland Jazz Chorus tai Gallien Krueger olisi varmaan parempi A-osassa. Kitarasoolossa näköjään urkukaappisoundi. Tykkäsin myös 60-luvun tyyppisistä urkusoundeista. Lisää samanlaista.
0   +1 +2
 
7
Kostiainen 14.04.2015
Letkeää ja laiskaa suomirokkailua. Riveiltä "Nyt yksin oon ja vaikket mua sä muista
niin et tule uudestaan" En ymmärrä "vaikket" -kohtaa. Tietenkään hän ei tule jos ei kerta muista laulajaminää.. 01.09 alkanut b-osa ei oikein toiminut a-osan kanssa, liian erillainen rytmiltään ja näin. Kitarasooloilu on maukasta. Siitä plussaa: +
0   +1 +2
 
7
SweetHeart 14.04.2015
Huolettoman kuuloista meininkiä. Pitkät loppusoundit sanojen osalta hiukan ärsyttivät. Osat kuulostivat hieman irrallisilta toisiinsa nähden. Muuten teilkin on mixaus parantunut ja kuulostaa jo todella hyvältä. :) Tässä genressä harvoin erottuu muista ja minusta tässä kuulosti olevan myös jotain omaa.
0   +1 +2
 
7
Konnajee 14.04.2015
Periaatteessa ihan jees, tuli mieleen Martti Servo & Napander, jonka tuotanto tuli miltei harmillisenkin tutuksi ollessani Balkkanin vuorilla sotimassa takavuosina. Itse en Servosta perustanut, mutta tiedän monta, jotka olivat aivan hulluna...
0   +1 +2