Ultimate Anger

Lou Sypher | 02.03.2004 | Hard NRG
4:29

Keskeneräinen tekele. Palo vaan hihat ni laitoin tänne jos täältä vaikka sais neuvoja ja potkua jatkamiseen.
180bpm

7.70   1639 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Dig Bounce 14.05.2004
mitä ihmiset valittaa ettei tykkää tämmösest! täähän on tosi lupaavaa matskuu! Täs jotai plussii:

+melodia (siihen vaa lisää jotai kikkoi, ni ah! :D )
+tunnelma on loistava
+alotus on ainaki itteni mieleen (ja niinku adirem jo sanoki, toimis loistavasti introna)
+komppi toimii hyvin (,jopa niin hyvin et herää kysymys onks kysees valmis sample...hmm. jos ei ni tosi hyvin tehty.)
+puheet (vaik vois olla ehkä hitusen verran selkeemmät)

jotai parantamisen varaa, mitä sain poimittuu:
-kickii puhtaammaks ja varmaanki hiukka lujemmalle
-bassolinja selkeemmäks
- se alku syntsaääni (se jos on aika vahvat alaäänet) ei sais tulla semmosenaan potkujen ja bassojen kaa koska pistää vähän puuroseks siin vaihees.
- joku siisti välikohta ois toivottavaa

mut niinku ylipäänsä asenne on enemmän ku kohallaa! Suuret plussat...! me like a lot! tee ihmees valmiiks asti... mä ainaki oottelen.
0   +1 +2
 
DJ Berlin 09.03.2004
Yleensä en tajua mitään tämän sortin musasta, mutta tästä sentään sain ainakin jotain irti. Se varmaankin tarkoittaa sitä että tämä on ihan onnistunut...
0   +1 +2
 
7
PupuTupuna 09.03.2004
Alussa mietin, että onpas ultimaattiviha kepeetä matskua, mutta kyllähän sieltä jonkinsortin tykitystäkin ilmoille saapui. Alun komppi ei kyllä omaan korvaani oikein hyvältä kuulostanut, mutta lopussa päin oli toimivampaa.. Tuosssa 1:45 paikkeilla tuli jonkin verran toimivampaa kompperoista. Alkupiisistä antaisin nautittavuuden arvosanaksi 6 loppupäästä nousee lähemmäs 8. Vähäsen pitkä, parempi olisi ollut, jos ensimmäiset 1:45 olisikin leikattu pois. Tämähän on toki vain allekirjoittaneen ammattitaidoton mielipide.
0   +1 +2
 
Haava 08.03.2004
Jooh.. Jumputi jumputi musiikkia... Tai siis tämä ei lähinnä ole mihin henkilökohtainen genreni... Olihän tässä kivo filtteri effyja ja muuta... Nuo ns. sanotukset eivät oikein tuntuneet istuvan biisin henkeen... Vihaa en tästä aistinut... En varsinkaan mitään Ultimate Angeriä... VIHA on raskas sana joka jo yksinään nostaat perskarvat pystyyn.. Mikään Ultimate Anger tälläisen rattoisan jurkeen taustalla, jossa on vielä kauniit taustastringit, ei oikein herätä uskottavuutta... Nooh... Huonohan tämä biisi ei ollut.. Selvästi joku visio täässä oli.. Ei vain minun genreni tämä.
0   +1 +2
 
Commandant 07.03.2004
Paljon hyviä juttu, varsinki se nopea synahommeli parin minsan kohalla ja lopussa. Rakenne kuulosti hiukan oudolta.. piisiin ei meinannut päästä oikein mukaan kunnolla. Lopun kiihdytys oli ihan jees.
0   +1 +2
 
8
M1cH0 04.03.2004
ihan siisti alku biisis, sopivan pitkä tälläiseksi, en kyllä tämmöistä musiikkia osaa arvostella mut ihan näppärän kuuloista kamaa!
0   +1 +2
 
Dubbha 04.03.2004
Mukava äänimaailma ensimmäisen puolen minuutin aikana ainakin... Mukavaa tamppausta... Ehkä sais olla hieman aktiivisemmat, tai ainakin volyymiä enemmän näillä tamppauksilla, nuo taustat kun tuntuvat vallitsevan liikaa? No nyt hävisivät taustat, lisäämpä manuaalisesti volyymiä... Kuulostaa hyvälle. Tauko. Hyvän kuuloisen äänen nousu.. Tässä sais olla kyl jotain variaatiota, oho tuleehan siihen, perunkin sitten sanani :D
Loppu yhteenveto: Varsin mukavaa tamppausta, miksaat tän tamppauksen vaa kovemmalle tai vaihtoehtoisesti alun hiljemmalle ja masterin kovemmalle... Susta kiinni kuitenkin. Ja vielä paranis biisi jos lisäisit jonkin uuden soittimen tai heittäisit erittäin rajun variaation tuosta "melodiasta".
En arvostele numerolla jos kerran kesken eräinen, biisi oli hyvä.
0   +1 +2
 
7
acidleak 04.03.2004
joo potkua ois tarvinnu lisää, jäi polkemaa vähä paikoillaan. mä en oo ikinä digannu mistää pädeistä/stringeistä :) ni meni toi alku vähä ohi. mahtava toi vokaali sample. tähän vähän lisää vihaa, asennetta ja hiukka enempi vaihtelua ni hyvä tulis! mutta vain mun mielipide. meinasin kasin antaa, 7.644 :)
0   +1 +2
 
BX 04.03.2004
Kunnon avaruusmusaa. Saundit kuullostaa tähän ihan sopivilta. Vaikken tällaista muuten kuuntelisi, niin tässä on jotain hauskaa, ihan ok.
0   +1 +2
 
8
Samu2 04.03.2004
Kyllä siinä tuota menoa oli sitten kun kappale käyntiin sykähti, mutta hiukan on ehkä yksitoikkoinen ainakin meikäläisen makuun. soundeja voisi ehkä leventää joka suuntaan jotta kokemus olisi hiukan.. noh, kokonaisempi ;) Kyllä tämä nyt kasin ansaitsee, ihan silkan energiankin takia!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2