Hylätty Majakka

Project Takapiha | 22.02.2004 | Soundtrack
3:41

Olet merellä.. haet yöpaikkaa ja menet vanhaan pimeeseen hylättyyn majakkaan...

8.20   1442 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

konemies_ 29.02.2004
Helkutin hienoja soundeja. Pädi on vähän ohkanen elikä hengetön. Kiva kappale, eipä muuta :)
0   +1 +2
 
7
Badmad 27.02.2004
Hämyiset on näkymät. Bongojen soundi on ehkä inan liian kovalla. Mielenkiintoisia sointuja, aika tylsäks tää jää.. jonkinlaista melodianpoikasta ja samalla vähän lisää pituutta ehkä.. Kitaran soundi on mielestäni aika eloton, toisaalta se toimii noin yksinkertaisessa melodiassa aika hyvin. Padit feidattiin lopussa turhaan pois, komppi itsessään ei on niin kuivan kuuloinen. OIs varmaan toiminu koko setin feidikin?!? Vähän jäi semmoinen keskeneräinen fillis tästä kipaleesta, mut ei huono.
0   +1 +2
 
7
Caddy 27.02.2004
Odotin että tää olis muuttunut tossa alussa enemmän....
0   +1 +2
 
Kaurismaki 27.02.2004
Jaahas, tunnelmointia. Jotenkin lämpimän oloinen on se majakka. Ensimmäiset 2 sointua uhkaavia, kolmas lämmittävä ja neljäs toteava. Hieman kummallisesti haettu noin vaihdot kyllä. Toi perkussiointi ainakin kaipaisi hieman elävyyttä, tulee konemainen fiilis siitä. Tohon 2 min jälkeen lähtevään komppiin pitäisi hakea enemmän rytmitystä. Ite laittaisin hatin menemään ihan tasatahtiin, ettei komppi karkaisi ihan käsittämättömäksi. Kitara(?)sample on tosi puhdas. Ja noihin komppirumpuihin kannattaisi myös satsata, ne jää vähän latteiksi.. Ihan OK.
0   +1 +2
 
9
Savier 27.02.2004
Rummut soi \o/ Majakan valo heijastaa mun tuulilasin läpi ja joudun veden vaaraan, jahtini osuessaan karille :F

Black Africa \o/
0   +1 +2
 
9
Merelläkö. Eijeijeijeij. Olen metsässä. Päädyn vanhalle vaeltajamökille viettämään yötäni... Tuollainen mielikuva tuli ennen kuin katsoin nimeä tai tekijän kommenttia. Olin siis ihan metsäsä kuvitelmineni. Hyvä on sitten. Olen merellä. Karibialla. Johnny Deppin kanssa. ;D

Olemme siellä majakassa. Johnny depp yrittää peppuraiskata minut! APUA!
Menipäs se ajatusleikki häiritseväksi. Hieno kommentti tästä kuitenkin muotoutui. Hieno biisi. Lataan koneelle.
0   +1 +2
 
9
Imp 26.02.2004
tulee mieleen kyllä synkkä tunnelma.hienosti toteutettu panorointi tuossa suhisevassa soundissa.olisin toivonut enemmän painostaa tunnelmaa biisiin mutta menee tällasenaakin. hyvä biisi
0   +1 +2
 
Elektrojänis 26.02.2004
Rytmeistä päätellen meri ei ole tuo vieressä oleva itämeri. :-)

Kyllä tuo mielestäni tuon kuvatun tunnelman tavoittaa. Sinänsä ei edes varsinaisesti häiritse, että tämä toistaa aika pitkälle samaa kaavaa koko kestonsa. Ainoastaan loppuun olisin kaivannut jonkin sortin muutoksen teemaan Ikäänkuin loppuratkaisuksi (eli mitä majakasta löytyi).
0   +1 +2
 
DJ Berlin 26.02.2004
Alkaa todella lupaavasti. Pianossa on todella hyvä tunnelma. Bongo häröily mielestäni häiritsi tunnelmaan pääsyä. Siinä vaiheessa kun kitara tuli mukaan biisi menee mielestäni lopullisesti läskiksi.
0   +1 +2
 
9
SpeaK 26.02.2004
Tästä tulee aika mukava tunnelma tosiaan. Olisi ehkä kaivannut vähän hiomista soittimien puolella(vaikka onkin mukavat), mutta muuten ihan kohtalaisesti toteutettu.
Kuvauksesta en tiedä, mutta muuten tunnelma antaa tälle pisteitä mukavasti.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat